Videoblogger


"VIDEOBLOGG: Innkjøp fra den siste tiden"
Hva syns dere om innkjøpet?


"Videoblogg: Whats in my purse"
Hva syns dere om videoen?


"VIDEOBLOGG: Innkjøp fra den siste tiden"
Gjerne lik innlegget om dere vil ha flere videoer! Og hva syns dere om innkjøpet?


"VIDOBLOGG: Lag din egen copyrighter"
Var videon noe til hjelp for derE? Vil dere ha flere slike videoer?


"VIDEOBLOGG - Uglesmykkene mine"
Hva syns dere om smykkene? Og hva syns dere om videoen?


"VIDEOBLOGG: design hjelp"


Siden jeg har fått så utrolig mange spørsmål om hvordan man setter inn mine gratisdesign, hvordan man legger inn linker osv lagde jeg en video hvor jeg viser dere noen av desse tingene. Siden det er mye enklere for meg å vise på video enn i innlegg.

- Som jeg skriver i videoen trykker jeg på CTRL+F på tastaturet for å få opp søkeruten. Men jeg vet at på mac funker det ikke, men siden jeg ikke har mac selv vet jeg desverre ikke hvilken knapper man skal trykke på for å få den opp!

- Siden jeg bruker til å laste opp koden til headeren heter tinypic.com.

- Dere finner koder til alle mine gratisdesign på designbloggen min, iaasdesign.blogg.noVar denne videoen noe til hjelp?


"VIDOBLOGG: mine siste innkjøp"
Hva syns du om innkjøpene? Likte dere videoen?


"VIDEOBLOGG: svart(hvit med farger"
Var videoen noe til hjelp? Hva vil dere jeg skal vise neste gang?


"VIDEOBLOGG: rom tour"
Dere klarte ikke utfordringen jeg ga dere i sted, men siden jeg er så snill kommer videoen alikevel!  PS: Beklager dårlig kvalitet på videon
Hva syns du om videoen?


"VIDEOBLOGG: koble bilder i photoshop"ENDELIG fikk jeg det til. Tror serriøst jeg har prøvd på å få til slik video i over ett år nå, og samme feil har skjedd meg hver gang. Men nå har jeg fått god hjelp til å væe meg med ett bra program (camtasia studio), så nå blir det flere videoer fremover! Kanskje jeg snart kommer med rom-video også, må bare få ryddet og hengt opp litt nye ting her først. Hihi. Også tenker jeg å snart komme med flere videoer som dette, men må først bare lære meg å redigere litt bedre, så jeg får sette inn tekst osv! Vil dere ha flere slike videoer?