Morro


"Skal jeg linke din blogg"
Har tenkt til å starte med å linke fire blogger hver uke igjen, eller så ofte som jeg husker. Så om du vil bli linket, legg igjen en kommentar!

 


"Fast leser eller tilfeldig innom?"
Er alltid like spennende å få høre hvor mange og hvem som er faste leserer! Etter bloggpausen mistet jeg ett par hundre leserer, noe som er utrolig trist. Men det er noen som fortsatt følger med her, som jeg er utroolig takknemlig for! Så om du er fast leser vil jeg gjerne vite hvor lenge du har vert fast leser, hvor gammel du er, og hva du liker og ikke liker med bloggen min ♥


"Følg meg på instagram"

Får ofte spørsmål om hva jeg heter på instagram, og som dere ser ovenfor heter jeg iaa1996 der også. Ganske enkelt! Blir utrolig glad for flere følgerer, og kanskje jeg følger deg tilbake også. Prøver å oppdatere oftest mulig der! Hva heter du på instagram?


"Trenger inspirasjon, skal jeg lese din blogg?"

Trenger inspirasjon, skal jeg lese din blogg? Legg igjen en kommentar, så tar jeg en titt innomm :)


"linker to blogger - skal jeg linke din neste gang?"emeng.blogg.noliiseeal.blogg.no


Hva syns du om bloggene? Vil du bli linket neste gang?


"linker to blogger - skal jeg linke din neste gang?"kishastyle.blogg.nocelinaandreassen.blogg.noaklausen.blogg.no

Hva syns dere om bloggene? Vil du bli linket neste gang?


"Skal jeg lese din blogg?"

Trenger nye blogger å lese. Skal jeg lese din? Vet du om noen brae som du vil annbefale(utenom toppblisten)?


"linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?"mayteresa.blogg.noemilieeu.blogg.noclaara.blogg.no

Hva syns dere om bloggene? Skal jeg linke din neste gang?


"linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?"anneliaaland.blogg.nothehsk.blogg.noafricanchic.blogg.no


Vil du bli linket neste gang?  -legg igjen en kommentar


"linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?"
 Dette er en blogg jeg er fast leser av. Det er ikke lenge siden jeg "oppdaget" bloggen hennes, og jeg er veldig glad jeg fant den. Hun har ett veldig variert innhold på bloggen, designet er kjempefint og bildene hennes er fine. Og noe som også er kjempebra på denne bloggen er at hun videoblogger ofte, og videobloggene hennes er alltid morsome å se på!  Du finner bloggen hennes HER.
Dette er også en blogg jeg har vert innom ett par ganger før. Som dere kan se tar hun kjempefine bilder, og bildene har en veldig bra kvalitet. Hun legger også ut oufiter som er utrolig stilige og inspirerende. Designet på bloggen er enkelt og fint. Alt i alt, en kjempebra blogg! Jeg vil annbefale alle å besøke denne bloggen, du finner den HER.
Dette er en blogg jeg ikke har vert innom før, men som jeg kommer til å følge videre! Hun tar kjempe fine og inspirerende bilder. Hun oppdaterer også daglig ser det ut til, og hun har varierende innhold, og har fine bilder med i hvert innlegg. Designt hennes er fint og oversiktlig, noe som er bra! En blogg som virkelig er verdt å ta en tur innom, besøk den HER.


Vil du bli linket neste gang?


"Linker to blogger - skal jeg linke din neste gang?""Mine leserers beste minner fra 2012" #2


Dette er altså mine leserers beste minner fra året 2012, og ikke mine!-Min beste opplevelse i 2012 må være 4h-leiren i Rollag, Buskerud. Å møte mennesker fra hele landet og ha en hel uke fylt med KRF (kreativ faenskap), nye venner og kjekke gutter, sommer og sol, og ikke minst lite søvn, må være toppen av lykke!

-Har fått reise ganske mye i år, som f.eks til London og klassetur til Kreta.  Så det har nok vært årets høydepunkter !

-Mitt beste minne i år var vel da jeg begynte på skolen (vgs) og ble kjent med deg å de andre bestejentene. Helt fantastiske folk alle! Fått meg bestevenner for livet! :)

-Hmm... det beste minne mitt fra 2012 må bli at jeg har vært med som statist i Farmen denne sesongen! En kjempefin opplevelse, som var både artig og spennende!

-Min beste opplevelse må være da jeg ble årets blogger på juleballet på skolen ♥

-Spaniaturen med en av mine beste venner! Den turen var uforglemmelig :)-En trist, men samtidig fin opplevelse var da jeg var på besøk hos en venninne for å si ordentlig hade, før hun dro til USA for ett år. Trist fordi det var siste gangen på leeenge at jeg fikk se henne, men fin fordi det ble en herlig kveld sammen med gode venner, fylt med latter og morsomheter:-)

-Min beste opplevelse må være når jeg reiste til Bergen en helg med jentene. Herlig med en helg på hotell, mye shopping og venne kos! ♥

-Mitt beste minne er fra 5.mai. Da ble jeg konfirmert, og hele familien var samlet her oppe i Lofoten. Noe som er sjeldent da nesten hele slekta bor på sør-landet. :-)

-Det beste minnet mitt fra 2012 er nok når jeg fikk se faren min komme ut av Toget. Han hadde vært borte i 4 måneder på sykehus, så jeg sto og gråt og gråt og gråt! Han hadde blitt helt frisk! Jeg har aldri vært så glad før i hele mitt liv! Han hadde en type kreft som han måtte få bort, så jeg ringte faren min hver kveld! Nå kan jeg og pappa se fremover sammen!

Når jeg fikk tatt i hånden til Justin Bieber, eller konserten hans, snakket med scooter og crewet! Eller når jeg fikk konsert billetter til han og One direction ♥-Hmm, mitt beste minne er vel alle jentekveldene jeg har hatt med bestevenninnen min, Anniken. Og at jeg har fått sjansen til å bli enda bedre kjent med verdens herligeste gutt!

-I mars da jeg var så heldig at jeg fikk møte Rupert Grint i Bergen, jeg har faktisk aldri vært så lykkelig i hele mitt liv. Jeg gråt av glede!

-Jeg tror mitt beste minne var da jeg fikk vite at jeg skulle bli tante!

-Da jeg fikk min første helfôr hest i sommer, vil aldri glemmes! ♥

-Mitt beste minne i år er vel da jeg og bestevenninnen min dro til Tyrkia med familien min! Det var utrolig koselig, vi hadde det SÅÅ gøy! Savner det utrolig mye, så må tilbake snart! :)

Hva er ditt beste minne fra 2012?

"linker seks blogger - ble det deg?"// - Elise, Edith. Malene, Julie, Emma, Vibeke    

Du kan melde deg på neste linkerunde i dette kommentarfeltet.


"linkerunde - meld deg på"
Nå tenker jeg å ha linkerunde igjen. Trekker tre-fire blogger iløpet av uken. Bare legg igjen en kommentar så er du med!


"Du vet du er blogger når.."


♥ Du har 1999434 bilder av deg selv på pc`en,

♥ Verden går under når intrernettet ikke funker, da får man jo ikke oppdatert bloggen, kriise.

♥ Det er iskaldt ute og du vil egentlig bare ta på deg varme klær og krype under dyna, men så må du ut for å ta outfit bilder

♥ Du hater mørketiden for da er det umulig å få fine bilder til bloggen.

♥ Du er kjempe sulten, men du kan ikke spise maten med en gang for du må ta bilder av maten - til ditt neste blogg innlegg, så da blir maten kald før du får spist den. Såå irriterende, haha.

♥ Om du skal på hotel, sjekker man om det er nett der, så man får blogget, hviss ikke er det jo krise.♥ Du tar bilder av omtrendt alt du gjør. Til og med av maten din, å da er det gale.

♥ Du planlegger neste blogginnlegg i hodet ditt før du sovner,

♥ Du har med deg kameraet over ALT. tilogmed bare om du skal på senteret kanskje.

♥ Du får søskena dine til å ta antrekks bilder osv for deg, så du slipper kamerastativ.

♥ Du klarer ikke å se for deg ett liv uten bloggen/bloggverden, faktisk, haha

♥ Du kan se tilbake i arkivet på flaue bilder som du la ut for flere år siden, kleint.


//i nnlegget er inspirert av krissy.blogg.no

Kjenner du deg igjen i noe av dette?


"Mine leserers beste minner fra 2012" #1


Dette er altså mine leserers beste minner fra året 2012, og ikke mine!-Spania turen jeg hadde med familien! Det var kjempe koseligt og vi fikk oppleve kjempe mye på 2 uker der!:-)

-Hmm.. vanskelig å velge ett minne, men det må nok være da jeg og Helene (bestevenninna mi) dro til Bulgaria i lag, og nattbadet (naken) under måneskinn.. Det var en opplevelse for livet!

-Kanskje at jeg fikk tak i Justin Bieber biletter, Da jeg var på rideleir....Osv har hatt mange mange fine opplevelser i 2012♥

-I Sommer så var jeg og håndball laget mitt i Danmark på håndballcup. Kampene ble spilt på gress ute. Det var folk fra hele verden der, bokstavelig talt. Folk fra Egypt, Norge, India, Sverige, Danmark, Tyskaland and u name it. Jeg og 3 andre venner ble godt kjent med 2 tyskere. De var kjempe snille og kjekke. Hver kveld var det dico på den skolen der man spille håndball på dagen. Og det regnet nesten hver dag (vi var der i 5 dager). Banene ble kjempe gjørmette og vi ble så møkkete og det var ganske vanskelig å spille. Vi kom helt til kvartfinalen og vi var som regel 1 år yngere enn dem vi spilte mot. Vi tapte med 1 eller 2 mål i kvartfinalen, men jeg er og var ganske stolt av oss da. -Et av mine beste minner 2012!

-Når jeg møtte min beste venn igjen for første gang i år var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme!

-Det må vel være når jeg var i California i sommerferien! Var helt utrolig, var innom masse forskjellige byer og har masse opplevelser derifra jeg aldri kommer til å glemme! f.eks da jeg svømte med delfiner eller når jeg var langt oppi fjellene og var på verdens koseligste western-sted. Shopping kunne jeg heller ikke klage på, hahha! Er vel en av mine største opplevelser i livet mitt!-jeg har opplevd utrolig mye dette året, så de fleste synnest sikkert det er rart att jeg tar dette minne. men det var når jeg begynte på ungdomsskolen og fikk meg en venn, en slik venn som jeg aldri har hatt før. vist dere hadde vært meg, hadde dere skjønt hvorfor det var akkurat det minne som var best.

-Det må være når jeg fikk billetter til Justin Bieber i april! Eller når jeg møtte bestevenninnen min igjen for første gang på 2 år :)

-1 av mine aller beste minner var når jeg var i Sverige i juli. Var med tantene mine, søskenbarn og min gammeltante. Jeg møtte en fantastisk svensk gutt som jeg forelsket meg i. Må innrømme at jeg fortsatt er forelsket og jeg tenker mye på han. Samtidig er det et fint minne fordi det var siste ferien jeg fikk oppleve med gammeltanten min, for hun døde i starten av november..

-emmm: Det må vere da vi kvalifiserte oss i 1 divsjon på håndball :)!! best opplevelse ever!!

-Min beste opplevelse i 2012 er at jeg var i london med vennina mi og det var en utrolig oplevelse og det beste, det var hyggelig og en morsom historie da en råner kjørte på gangveien og poletiet kom etter. haha :DHva var din beste opplevelse i 2012?"Din beste opplevelse i 2012?"


Nå tenker jeg å ha ett slikt innlegg som jeg har hatt før. Det funker altså slik at dere legger igjen en kommentar med deres beste opplevelse/minne fra året 2012. Også kommer jeg til å lage ett innlegg hvor jeg limer inn deres kommentar. slik at det blir ett innlegg med mange av deres beste minner! Du kan se ett lignende innlegg som dette vil bli, heer.
Gjerne del innlegget videre ♥


"Fast eller tilfeldig innom?"Heihei!  Nå er bloggen min snart tre år, så da tenkte jeg å ta en "hvor mange faste leserer har jeg-test" ,igjen. Haha. Også tenkte jeg å stille dere noen spørsmål! Er du fast leser eller tilfeldig innom? Hvor lenge har du lest bloggen min? Hvor gammel er du? Hvor er du fra? Jente eller gutt?  Hva liker/ikke liker du med bloggen min?  -Setter pris på om dere tar dere tid til å svare!


"Lese din blogg?"

Skal jeg lese din blogg? Legg igjen en kommentar, å jeg tar en tur innom!


Meld deg på ukas blogg!"Tre blogger dere må besøke"


Nå tenkte jeg å annbefale dere tre blogger, Susanne, Edith og Tuva. Alle de går i klassen min, og to av dem er nye her i bloggverden. Så da tenkte jeg å "vise dem frem" for der, også bestemmer jeg at alle som leser dette skal ta en titt innom alle de tre fine bloggene. ♥

Susanne.


Edith


Tuva


Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?


Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

capturepictures.blogg.no
theaamo.blogg.noamandaones.blogg.no


Mine leserers beste sommerminner #2


Dette er altså IKKE mine sommerminner, men mine leserers! ♥Mitt beste sommerminne 2012 var da jeg overnattet i skogen med mine bestevenner. Vi løp rundt som gærninger, spionerte og sov under stjernene. En fantastisk dag som jeg aldri kommer til å glemme!

Jeg og en veninne dro på hytta som er langt inne i skauen (skogen) også tok vi med oss ansiktsmaling og masse sminke, så satt vi ute på tomten, (en slags eng utenfor hytten) med et svært speil og malte oss hvite i ansiktet og etterpå sminket oss crazy. så hadde vi en fotoshoot Rundt på tomten. Kjempe kjekt. Helt til en veps angrep oss, og jeg sprang som bare "F" med en kjempe lang tripod og kamera i hendene. haahaha! ♥

Det var da jeg var på stranda med 3 av de aller bestevennene mine. Hun ene hadde vært i Hellas i HELE sommerferien, så jeg hadde ikke sett henne siden, det var nå i slutten av sommerferien. Alle hadde med mat og drikke som vi delte med hverandre, så vi spiste masse bær og vannmelon og boller og drakk iste og bare slappet av <3 en perfekt avslutning på en herlig sommer!
Mitt beste og samtidig værste sommerminne er når vi var på konfirmasjonsleir og skulle vandre i fjellet i tre dager, men det endte kun med to fordi når vi hadde kommet fram til stedet der vi skulle sove på dag to etter fire timers vandring så regnet det enormt! Vi skulle sette opp gapahauk, men det var umulig med iskalde hender. Så alle bestemte seg for å stå under gapahauken og få i seg litt mat og ta på varmt tøy. Det vi ventet oss var bekker med vann, og gjørme og alt du kan tenke deg på fjellet i pøse vær med en DIGER og tung tursekk på ryggen. Når vi var klare var det bare å gå fire NYE timer til den kvelden. Og så når vi var kommet fram til hytta etter 8 timer i fjellet, kunne alle vri opp klærene og skoene sine. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme!

Da jeg skrev hei til venninen min på skype og hun svarte ikke så ringte jeg henne på skype og det var moren hennes som tok videoanropet , haha jeg ble flau !

Mitt beste sommerminne denne ferien var å få vite at bestefaren min ble med i forskning i Amerika for å prøve og overvinne en krefttype de ikke kurerer lengre i norge ! Jeg griner når jeg skriver dette !!! <33 DETTE HAR PREGET SOMMEREN MIN BÅDE GODT OG VONDT....
Mitt beste sommer minne var da jeg og familien min var i Bulgaria, Sunny Beach for første gang ! Det var kjempe morro , og ikke minst spennende og komme til ett nytt sted , og det å oppleve nye ting, var helt fantastisk ! Jeg hadde en helt fantastisk uke med familien min i Bulgaria ! Vi shoppet, badet, solte oss, spiste god mat og koste oss veldig mye ! <3 Det er mitt beste sommer minne i 2012 ! ♥

Mitt beste sommer minne var da jeg,mamma,tante og min søster var på bobil ferie i litt under uke i Sverige. Der det enten regnet eller så blåste det rett inn på oss. Vi frøs hele tiden! Jeg bodde i alle hettegenserene mine og tre joggebukser og en flece. Bobilen var så ustødig at når en bevegde seg bevegde HELE bilen seg! Og det var bare plass til en om gangen på gulvet. Herregud aldri igjen! haha! ♥

Rihannakonsert! Beste konserten jeg noen gang har vært på :D

Mitt beste sommerminne 2012 så langt er når jeg var med bestevennina mi som jeg ikke har sett på 2år. Var med hun i 4 dager, på tusenfryd, i Oslo også koste vi oss masse sammen. For noen dager siden dro hun tilbake til Sandnes der hun bor, savner hun! :( men vi sees nok snart igjen!

-
Har du hatt en fin sommer? Hva husker du best fra sommeren?


"Justin bieber VS one direction"
Justin bieber VS One direction?  -I mine øyner, og ører vinner helt klart Justin. Han har så utrolig mangen brae sanger, alle sangene hans er bra. Samtidig som han er utrolig søt. Hvem sin musikk liker du best, og hvem syns du er søtest?


Mine leserers beste sommerminner #1


Dette er altså ikke miine beste minner, men mine leserers!Da jeg var i Dyreparken i Kristiansand med söskenbarnet mitt, kjäresten hennes og sönnen til söskenbarnet mitt :)♥  Og da jeg var i Danmark med mamma og samboeren til mamma :)♥

Da jeg møtte min bestevenn for første gang på bowlingen med en annen bestevenn og da jeg var på norway cup med mange gode venner! :) Vi spilte kamper, tullet, var på museumer, var utenfor slottet, var på frognerbadet og i frognerparken ++!<3 :)

Mitt beste sommer minne 2012 var da jeg var med en venn på hytta og vi satt og spillte nesten hele tia,og når vi skulle på do da var det en flodhæst på doen og vi hylte og sprang inn (det var. Ute do).Også når vi satt og spillte kort hele kvelden og jeg tapte hele tia,så vant jeg en gang blei så glad at jeg datt ut av senga og fikk den helselattern!... Haha)

Da jeg satt en morgen og kjedet meg alene hjemme, ringte stemoren min meg og lurte på om jeg ville være med ut en tur.Så hun hentet meg, så kjørte vi avsted til en butikk, kjøpte masse god mat og brus og is, for så å kjøre hjem til henne å hente håndkler. Så fant vi en liten holme ikke langt unna der hun bor, og badet og koste oss i finværet. Spiste god mat med musikk og latter og kos.Beste minne er da jeg var i Egypt og fikk oppleve masse nytt. Kultur, natur, varmen... Fikk reise rundt i Sinai og fikk ri på dromedarer. :''D Og i senere tid at jeg og ei til ble kjent med et par spanjoler som vi så langt har datet noen ganger. c:

KRIK konfAction Leir i Bø, Telemark. Morro med alle aktivitetene vi hadde, koselige møter med allsang, gratis inngang til badeland hvor vi kunne slappe av og bade med venner. Pluss at en fra The Voice var og opptrådte for oss. Det verste med leiren var at det var regnvær hele tiden og mange av teltene ble oversvømte, noe som førte til at mange reiste hjem en dag før vi skulle.

Jeg har vært i Horten å bada i bassenget som var 28 grader og spist jordbær alle dagene, så dro jeg til Strømtangen (en øy mellom Hvaler og Fredrikstad) for å være med et par venner, og slekta til ene venninna mi, superduperkoselig! Drar dit hvert år, like koselig hver gang! ♥♥Jeg var i Tyrkia i 2uker, var helt herlig ! var over 30 varme grader hver dag, solet meg masse & badet hver dag. Ble enda mer "knyttet" til familien min, første gang i Tyrkia hvor vi ikke har kranglet så mye om småting.. hadde en helt herlig tid med de, som har ført til at vi ikke krangler hjemme ellernoe, så hele livet mitt ble forandret etter den ferien...<3

Mitt beste sommerminne i år må nok være Tyrkiaturen. Dro til Tyrkia for første gang, og det var herlig! Ble kjent med så utrolig mange koselige mennesker, og det er en tur jeg aldri glemmer :-D

Når eg var å besøk te mormor og dei andre i slekta i Irland som eg hadde nesten ikkje sett på tre år:)


Dere kan fortsatt sende inn deres beste sommer minner i DETTE kommentarfeltet.

DITT beste sommer minne 2012


Nå tenkte jeg å ha ett slikt innlegg igjen, hvor jeg skriver DERES beste sommer-minner så langt i ferien. (eller de værste)   Også kommer jeg til å kopiere dem fra kommentarfeltet, og legge dem i ett egent innlegg. Altså jeg tar flere om gangen, får jeg inn mangen fine "historier" deler jeg det opp i to deler! For dere som ikke alt har skjønt det, så kan du skrive i en kommentar hva ditt beste, eller værste sommerminne så langt i ferien er. Også blir det kanskje med i ett blogginnlegg, hvor jeg kommer til å dele flere av deres kommentarer!


Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?


Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

May-TeresaJulie


Cathrine Nesset


Fast leser, eller tilfeldig innom?


Er du fast leser, eller teilfeldig innom?  Hvor gammel er du? Hvorfor leser du bloggen min? Hva er bra, og hva er dårlig med bloggen min?


Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?


Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

Elisabeth


/njsh.blogg.no


Hege


Skaal jeg lese din blogg?


Kjeder meg, trenger nye blogger å lese, gjerne tips meg om noen brae blogger, om du vet om noen brae blogger. Skal jeg lese din blogg, legg igjen en kommentar, så stikker jeg kanskje innom din, å kommenterer!


Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?


Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

MARIA


RAGNHILD FREDRIKKE


TIRIL


Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?


Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

YLVAMALLI


MARTE


Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?


Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

Aminna


Johanne


Åshild


Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?


Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

TAILSAEL


SINE OG STINEMATHILDE


Leser du noen av desse bloggene?


Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?


Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede og førti som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.

MARIAEMMAKIRA


Linker tre blogger - skal jeg linke din?


Skal jeg linke og annbefale din blogg?


"Deres beste minner i 2012"


Dette er IKKE mine minner, men dere leserers minner! :)- Mitt største minne er at jeg ble sammen med verdens beste kjæreste! :-)  ....+ at vi hadde minnestund, faren min døde for 7 år siden. Ikke det BESTE minnet, men det er et minne.

- Blir forhåpentligvis USA-turen :) Reiser på tirsdag.

- Mitt beste minne fra 2012 var da jeg fikk vite at "noen" i familien skulle få barn, da jeg endelig fikk se igjen Tuva etter en god og langs tund, da jeg fikk nye ting til lrommet, da jeg fikk se mine barndomsfilmer, hehe og til sist det rareste og morsomste da jeg skadet meg med et stygt fall på skolen og rektor ble innvolvert. haha, ikke så koseligt for meg å bli skadet, men litt komisk må jeg få si...wooow

- Skal få se søsteren min sin graduating (avslutning) i USA på skolen hennes der i mai! <3

- Mitt favoritt minne så langt: Da jeg sto på en scene og danset min egen koreografi foran folk. Veldig hærlig følelse, og et sånt adrenalinkick du sjelden får. I løpet av året kjem noen andre sånne anledninger, og jeg gleder meg som en liten unge- Da jeg lå over til venninen min og hjemlengselen min var helt bort, vi spiste ost og kjeks, spiste is, og hadde en kjempe god suppe til middag, drakk brus og sminket og ordnet håret til lillesøsteren hennes, hadde photoshoot, klatret oppover berget, og gikk å kjøpte oss påskeegg på butikken, DET var ett fint minne som jeg kommer til å huske hele livet!

- Mitt beste minne så langt er vel Leirskolen med klassen ! Fikk mange nye fine opplevelser, og det var koselig å være sammen med klassen så lenge, uten foreldre.

- Mitt beste minne tror jeg er når jeg kom videre i en sangkonkurranse som heter mgp lokal : - )

- Mitt beste minne hittil er å dra på klassetur med klassen! Å på samme tur møte to bloggvenniner som er som storesøsken for meg!

- Mitt finaste minne i år, er nok når eg var i Praha med kjæresten min. Fantastisk by, og ein herlig tur. Skulle gjerna ha reist tilbake :))- Tja.. Jeg fikk en veldig hard start på 2012 da mitt 13 mnd lange, lykkelige forhold gikk i stykker på den verste måten det kunne. fra en dag til en annen var hverdagen totalt forandret. De andre partene som var innblendet taklet det på en helt elendig og barnslig måte, så jeg måtte være den sterke og voksne som dempet oppstyret rundt det. Jeg som egentlig var det aller svakeste leddet, måtte ta ansvar i situasjonen. Jeg oppdaget at jeg har verdens beste venninner og kompisser rundt meg som har dratt meg med på alt mulig. De har støttet meg, og fått meg til å skjønne at det er mer her i verden enn å sitte med vaniljeis foran tv'en og grine. Jeg har hatt utrolig mange fine minner med de rundt meg, både små øyeblikk og større opplegg. Det er de små øyeblikkene som gjør livet verdt å leve, det har de virkelig lært meg!

-Har mange, skal til Oslo med ei venninne neste helg, det blir vel et minne? :)

- Mitt beste minne må være da jeg var med på UKM. Jeg hadde vært med i 2011, men da var jeg med sammen med en venninne. Dette var første gangen jeg sto på en scene helt alene. Det var kjempe morro! Også har jeg blitt sammen med verdens beste gutt!! ♥

- Mitt beste minne i fra 2012 hittil må vel være påsken, som bare har vært utrolig gøyal! Vært med kjæresten hjem, møtt på masse familie, vært på telttur i kulda og diverse. Veldig morsomt og koselig :)- Mitt beste minne fra 2012 er nok når jeg og bestevennina mi tok påskebadet i går, hehe, 5 grader i vannet, utrolig kaldt, men verdt det, fikk et gavekort til spahotellet, og vennina mi vant en klokke :D

- Når jeg var på leir, og fikk mange nye veninner!:-D

- Mitt beste er da jeg og kjæresten ble sammen :)

- Mitt beste minne så langt var da jeg var på kino og så Hunger Games, det var så morsomt!

- Trøndelag fylkesmønstringen 2012 og da Caroline Maria linket til meg ( hahaha ).


//Bilder tatt fra Weheartit.com


Lese din blogg?


Kjeder meg, trenger nye blogger å lese, skal jeg lese din?  -kanskje jeg annbefaler en å


Vinneren av blogg vs blogg!


Vinneren av blogg vs blogg ble "trommevirvel" ...... Maria Begheim / maariiiaa.blogg.no. Jeg har selv ikke vert så mye innom denne bloggen før, men når jeg så igjenom den nå, så er den faktisk kjempebra. Hun tar fine bilder, har variert innlegg og har ett fint å enkelt design. Annbefaler dere å titte innom denne bloggen, om dere ikke har gjort det før!
// Bilder fra bloggen.


DITT beste minne fra 2012!


Heihei! Nå tenkte jeg å ha ett slikt innlegg hvor jeg kommer til å skrive alle DERES beste minner fra 2012. Noen av dere har sikkert sett Caroline maria og kristineam ha ett slikt innlegg. Så jepp, jeg tenkte også å ha det. Dere skriver i kommentarfeltet hva deres beste minne i fra 2012 så langt er, også kommer jeg til å plukke ut noen som kommer i ett innlegg! Du trenger altså ikke å ha blogg for å kunne skrive ditt beste minne :)

blogg VS blogg - STEM


nr1 - majawl.blogg.no


Nr2 - maariiiaa.blogg.no


Hvem går din stemme til ?


MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGGLinker/annbefaler tre blogger - igjen!


Forigje gang jeg linket tre blogger fikk jeg en del "klager" på at jeg burde skrive mer om bloggene jeg linket. Så jeg har tenkt å begynne med det isteden, og legge med litt flere bilder fra bloggene. Å når jeg skal finne blogger jeg skal linke kommer jeg til å se igjenom alle/fleste parten av dem som melder seg på, å velge de bloggene jeg syns er "best". Skal prøve å ha ett slikt innlegg en gang i uken eller kanskje litt mindre, dere kan melde dere på i dette innnlegget om dere vil bli linket neste gang. -lov å melde seg på flere ganger..


Elisabeth
Første inntrykket på denne bloggen er helt greit. Hun har ett enkelt å fint design, men ingen header. Designet er også veldig oversiktlig, å det er bra! Hun har varierte innlegg på bloggen. Det ser også ut til at hun oppdaterer på bloggen ca hver dag. Bildene hun har med tar hun selv, å dem er i en god størrelse og med en god kvalitet! Veldig fin blogg.
Malin
Første inntrykket her er også veldig bra. Headeren hun har er kjempefin, å designet er oversiktlig å fint. Hun oppdaterer hver dag. Har ett variert innhold, å tar kjempefine bilder! Bildene i innleggene tar hun selv, de har en god størrelse å en god kvalitet.Har vert innom denne bloggen flere ganger før, å det kommer jeg til å fortsette med. Utrolig fin blogg.
Aurora
Førsteinntrykket på denne bloggen er også veldig bra. Hun har en stilig header og ett enkelt design. Ser ut til at hun oppdaterer hver dag. Hun har ett variert innhold, og har med bilder i hvert innlegg. Noe som er bra! Bildene hun tar er kjempefine. De har en god størrelse å en god kvalitet. Veldig inspirerende bilder, å en utrolig fin blogg.
Vil du bli linket neste gang?
Leser du noen av desse bloggene?


linker tre blogger!Kathrine                                                                                    Silvia                                                              Marie


Vil du bli linket neste gang?


Linke din blogg?Lese din blogg?Blogg VS blogg -STEMVil dere ha konkuranse?


God morgen! Jeg har lenge tenkt litt på dette med å ha en konkuranse. Men jeg vet ikke hvordan konkuranse jeg skal ha, eller hva premien eventuelt skulle vert da. Jeg har jo bare hatt fotokonkuranser her på bloggen, så hadde jo vert litt morro å prøve ut noe annet. Også må jeg prøve å finne noe som kunne vert en "bra" premie. Så om dere ønsker å ha en konkuranse her på bloggen, er dere nødt til å komme med forslag til både premie og hva konkuransen skal gå ut på! :)
Noen tips til konkuranse, og premie?


Meld deg på blogg VS blogg!


Trekker tre kandidater på søndag, så følg med! Vinneren får en bloggurdering.


Blogg VS blogg -STEM


http://victoriaroeren.blogg.no/


VS

http://karohfoto.blogg.no/VS

http://ragnhildfredrikke.blogg.no/


Teller alle stemmene deres på søndag. Den som har flest stemmer da vinner, og får en bloggvurdering. Så det er bare til å stemme.


Vinneren av fotokonkuransen
Vinneren av fotokonkuransen ble Ola. Dere finner bloggen hans HER. Han har ikke så veldig mangen innlegg nedover på bloggen, men han er kjempe flink til å ta bilder! Han deltok med alle bildene dere ser ovenfor, og han vant med det som er "størst" der, Kreativ.


Fotokonkuranse, meld deg på!


Nå har jeg tenkt å ha en liten fotokonkuranse her på bloggen igjenn. Det blir desverre ikke noe skikkelig premie nå heller, men jeg lover at det snart skal bli en skikkelig konkuranse, med en skikkelig premie! Men i denne konken blir premien ett design, bloggvurdering og linking. Folk som ikke har blogg kan også vøre med, men som dere skjønner da får dem ikke noe premie. hehe. Men om du (som ikke har blogg) ønsker å delta kan du sende bilde til fotball.j@hormail.com.

Regler og tema:
Temaet er "kreativ" så det kan egentlig være bilde av hva som helst!
Melde deg på innen søndag, Og om du har blogg må du lage ett innlegg hvor du skriver at du er med i konkuransen min, linke og legge ut de bildene du vil delta med. Og lim inn linken til det innlegget  i kommentarfeltet her!  Eller sende bildet på mail til meg, legge med navn og blogg addresse,
Premien er bloggdesign, header (om man ønsker),  linking og bloggvurdering.
Dere kan delta med maks 4 bilder!


Måndens blogg ble...


Mira Jakobsen Denne jenta har en kjempefin blogg, som jeg virkelig annbefaler dere å besøk. Headeren er kjempesøt, og designet passer fint til! Bildene hun tar er også utroolig fine og inspirerdende. De har en god størrelse, og kvaliteten på dem er god! Det ser også ut til at hun blogger hver dag. Å hun har litt varierte innlegg. Elsker denne bloggen!  Her har dere noen bilder fra bloggen hennes:Leser du bloggen hennes?


Ukas blogg ble...


http://villecamillas.blogg.no/
Hun har en søt header som passer til designet. Hun varierer på innleggene og blogger om litt forskjellig, det ser også ut til at hun er litt aktiv. Bildene hun tar er også kjempefine, å hun har bilder med i hvert innlegg. Utrolig bra!// Fra bloggen hennes


VIL DU BLI UKAS BLIGG?


Image and video hosting by TinyPic


Bare for å ha en slags konkuranse.


Jeg tenkte egentlig bare å ha en liten konkuranse, om jeg så får kalle det det. Haha. Å det er heller ikke noe stor premie. Men jeg tenkte at siden jeg får så mangen spørsmål om å lage design til folk, og som sagt så tar ikke jeg imot bestillinger akkuratt nå. Så da tenkte jeg at dere som vil ha design av meg, bare skriver hvordan dere ville hatt designet om du skulle blitt vinneren. Jo flere kommentarer du poster, jo større er sjangsen for at du vinner! Jeg trekker en vinner iløpet av morgendagen / kvelden, å den som vinner kom jeg til å kontakte.
(kommer også til å ta med noen av forslagene deres i neste gratisdesign)

Kort oppsumert: Om du ønsker design av meg, skriv i kommentarfeltet hvordan du ønsker det om du vinner, så kommer jeg til å trekke en vinner å kontakte den iløpet av morgendagen!

Også tenkte jeg at dere som ikke ønsker design av meg å vil ha andre premier og andre konkuranser kan komme med forslag så skal jeg se hva jeg får til. Kanskje jeg kan ha en premie i neste konkuranse. Såå, kom med forslag til andre konkuranser, menst jeg har denne! haha :)


Ukas blogg ble...


http://torilh.blogg.no/
Hun har ett enkelt og stilig design, fin header. Det ser også ut til at hun er en aktiv blogger. Noe som alltid får ett stort pluss i boken. Hun har bilder med i hvert innlegg, og bildene har en god kvalitet. Noen av bildene kan være ganske inspirerende! Du fnner bloggen HER.


//bilder fra bloggen.


Vil du bli ukas blogg?


Meld deg på da vell. Kårer ukas blogg i morgen, "vinneren" får en liten bloggvurdering og blir linket i sidebaren i en uke.


Ukas blogg ble...


http://kameraaj.blogg.no/ ble ukas blogg. Jeg har faktisk vert innpå denne bloggen før, og den er kjempebra. Hun tar fine bilder, skriver bra og har ett litt variert innhold ser det ut til. Det eneste jeg syns er litt dumt er at hun ikke har en header ( eller har gratisdesignheader), for da vet man liksom ikke hvem hun er, eller hvordan hun ser ut. Pluss at jeg syns alltid design og header har mye å si for en blogg. Men det er jo bare min mening. Jeg elsker bildene hun tar uansett, så jeg annbefaler dere å ta en tur innom den!

Her har dere noen bilder fra bloggen:

Leser du bloggen hennes?


VINNERNE AV FOTOKONKURANSEN ER...


http://carinaista.blogg.no/


Og 2.plassen går til: http://cccam.blogg.n


Dere kommer til å få en bloggvurdering iløpet av neste uke!  Hva syns dere om bildene?
-Ingvild:) 


FOTOKONKURANSE


Nå tenkte jeg å ha en liten fotokonkuranse på bloggen min igjen. Det begynner jo å bli en stund siden nå, så en liten konkuranse hadde jo ikke skadet. Dessverre så blir det ikke noe premie denne gangen heller, skal se om jeg kanskje får fikset det til neste konkuranse, hadde jo vert litt spennende å prøve det ut da!  Men for denne gang blir nok premien en bloggvurdering om du har blogg, og linking i sidebaren, i en uke. Jeg tenkte at siden jeg har leserer som ikke har blogg som kanskje vil være med, kan de også være med. Men som sagt, ingen premier her. Det eneste som får bli premien da er at bildet blir lagt ut, ikke noe stoe greier det da men,haha, det får bli slik denne gang!

- Man kan delta med maks tre bilder.
- Ikke ett spessielt tema, men helst noen litt lignende høst bilder.
- Du må endten lage ett innlegg med bildene i og skrive du er med i min konkuranse
( og lime linken til innlegget i  kommentarfeltet),

 eller sende bildene på mail til meg: gratisd@live.no  
- Fristen til å melde seg på går ut torsdags kveld!

Noen spørsmål?-Ingvild:)


Vil du bli ukas blogg?Ukas blogg ble


http://kryystall.blogg.no/

Førsteinntrykket på bloggen er helt geit, det er jo ett gratisdesign så det er jo fint. Men hadde nok blitt finere med en header, hehe. Det ser ut til at du slenger inn ett innlegg hver dag, hadde ikke skadet med flere innlegg da. Du har med bilder i innleggene som du har tatt selv, det er jo bra! Bildene er også i en god størrelse, og har en bra kvalitet. Det er alltid ett pluss, hvertfall i mine øyner. Du har en søt blogg! :)

Noen bilder fra bloggen: 
-Leser du bloggen hennes?
-Ingvild:) 


VINNERNE AV FOTOKONKURANSEN ER


1.plass går til http://zine.blogg.no/


Og 2plass går til http://elisaaabeeth.blogg.no/


Vinneren kommer til å få en bloggvrdering iløpet av uken, er ikke helt sikker på nårr. Andreplassen får kanskje en liten vurdering også, å begge kommer til å være linket i sidebaren nå i hele uken. Ikke en stor premie akkuratt da men. Denne gangen var det ikke så veldig mangen som meldte seg på konkransen faktisk, fem stykk eller noe. Litt kjipt det da, så det blir nok en stund til neste konk!

Hva syns dere om vinnerbildene?
-Ingvild:)


Minner om konkuransen !


Jeg minner om fotokonkuransen. Det er bere to eller noe som har meldt seg på til nå, så jeg utsetter fristen til å melde seg på, . Jeg kårer vinner på lørdag tror jeg. Så dere har fortsatt god tid !
Beklager for dårlig blogging i dag, men som sagt så er formen helt nede på bunn i dag. Orker ikke å gjøre noe omtrendt, så det blir nok tidlig seng i kveld å. Så får jeg håpe det blir bedre til helga :) 

slenger med noen randome bilder, å til dere som vil melde dere på finner dere regler osv HER.-Ingvild:)


VIL DU BLI UKAS BLOGG?


Da var det på tide å melde seg på ukas blogg igjen, så kårer jeg "vinneren" til mandag hvertfall. Formen er virkelig dårlig i dag, orker sovidt å stå oppreist, så får se om jeg kommer til å orkke flere innlegg senere. Men om det ikke skjer, vet dere hva grunnen er! ;)

( funket ikke å legge til bilde, sorry) 


FOTOKONKURANSE


Da kjører jeg i gang en liten fotokonkuranse igjen. Denne gangen har jeg valgt å ikke ha noe tema. Så ja, det betyr at du kan melde deg på med de bildene du måtte ønske. Blir ikke noe stor premie denne gangen heller, en blogg annbefaling, og link i i sidemenyen i en uke eller noe. Fristen til å melde seg på går ut klokken 21:01 i morgen!

- Du kan mede deg på med 4 bilder.
- Du må ha blogg for å være med.
- Du må lage ett innlegg hvor det står at du er med i fotokonken min, og linke til min blogg. Så må du lime inn linken til det innlegget, i kommentarfeltet til dette innlegget.
- Meld deg på før klokken 21:01 i morgen!

// jaa, det mangler en "u" i bildet. haha.

Noen spørsmål?
-Ingvild:) 


Ukas blogg ble


http://luny.blogg.no/

Du har ett veldig bra førsteinntrykk, headeren er utrolig søt og passer godt sammen med designet. Det ser også ut til at du blogger hver dag, noe jeg alltid syns er ett stort pluss. Bildene du tar er veldig klare og har en god størrelse på seg, og har bilder i hvert innlegg som også trekker mye opp. Altialt syns jeg d har en bra blogg! ;)

Noen bilder fra bloggen:
Leser du bloggen hennes?
-Ingvild:)


Meld deg på ukas blogg !Ukens blogg ble


http://mps.blogg.no/

Hun har en kjempefin blogg ser det ut til, jeg har faktisk ikke vert innpå den før. Designet hennes er kjempefint selvom hun ikke har en header. Ser ut til at hun blogger hver dag, som er bra. Men det hadde ikke gjort seg noe med flere innlegg til dagen! Bildene hun tar er også ganske fine, det er en god størrelse på bildene og de er tydlige og fine. Altialt har hun er supersøt blogg! :)

 Noen bilder fra bloggen:Leser du bloggen?
-Ingvild:)


MELD DEG PÅ UKAS BLOGG


Jeg kom nettopp på at det er på tide med en ny ukes blogg igjen. Så det er bere til å melde seg på, så kårer jeg "vinner" innen helgen hvertfall, kanskje til imorgen. Må se hva det blir. Å samtidig som dere melder dere på hadde jeg blitt veldig glad om dere hadde kommet med forslag til hva dere vil ha mer av på bloggen min :)-Ingvild:)


Ukas blogg ble


http://myfashionphoto.blogg.no/

Hun har en utrolig søt blogg, enkelt og fint design med bildene i en god størrelse. Pluss at hun har også en meny over headeren som gjør at man får bedre oversikt til å finne frem. Hun er også utrolig flink til å ta bilder,  Blogger også om litt forskjellig som musikk, bilder, litt hverdag. Slik som folk liker å lese om, hvertfall jeg! Så alt i alt har hun en kjempefin blogg:)

Noen bilder fra bloggen hennes:
Leser du bloggen hennes?
-Ingvild:) 


MELD DEG PÅ UKAS BLOGGVinneren av fotokonkuransen er


http://nataliephansen.blogg.no/

Hun deltok med desse bildene:


 

Jeg syns begge desse bildene var utrolig sommerslige og fine. Men jeg kan love dere at det var vanskelig å kåre EN vinner, alle som deltok hadde noen utrolig fine bilder. Så jeg skal se om jeg kanskje skal linke til alle som deltok i sidebaren eller noe slikt. Men her er vertfall bloggvurderingen til vinneren!

Designet hennes er helt enkelt og fint. Ikke noe avansert, fine farger og en søt header. Det ser også ut til at hun blogger flere ganger til dagen, å som sagt så er jo det alltid ett pluss for leserne. Hun har kanskje litt for lite tekst som jeg ser, men hun har alltid bilder med i innleggene + en god størrelse på bildene. Så det trekker jo litt opp det også. Bildene hun tar er veldig fine, så jeg syns alt tilsammen blir at hun har en fin blogg :)

-Hva syns du om vinnerbildene?
 Ingvild:) 


FOTOKONKURANSE


Nå tenkte jeg å ha en liten fotokonkuranse på bloggen min igjen, siden det ikke ble noe av det sist jeg lovet dere det. Så siden det fortsatt er sommerferie blir temaet Sommer, og man kan delta med maks to bilder. Man må også ha blogg for å kunne være med, og man må skive i kommentarfeltet at man er med + lime inn linken til innlegget der bildene dine er!  Premien er ikke så stor, men det blir en bloggvurdering, linke deg i siedebaren min, noen kommentarer på bloggen din. Og om du ønsker design hjelp kan du også få det om du vil.

- Temaet er Sommer
- Kan delta med to bilder
- Må lage ett innlegg der du linker til meg, og legger ut bildene d deltar med
- Lime inn linken til innlegget i kommentarfeltet
- Fristen til å melde seg på går ut kl 21:00 i kveld.
- LYKKE TIL!

 -Ingvild:)


Ukens blogg ble


Pia Vinningland.

Hun har en kjempefin blogg, ett fint design, en fin header, tar fine bilder og skriver bra. Ser også ut til at hun blogger flere ganger til dagen, å det er jo alltid ett pluss. det syns hvertfall jeg. Jeg kan innrømme at jeg har vert innom bloggen noen ganger før, å det kommer jeg til å fortsette med! Trykk her eller her for å komme til bloggen hennes :)

Noen bilder fra bloggen hennes:


 

-Hva syns dere om bloggen hennes?
 Ingvild:) 


VIL DU BLI UKAS BLOGG?


Tenkte å starte med å ha Ukas blogg, MELD DERE PÅ! :)

FOTOKONKURANSE


Nå har jeg tenkt å kjøre en liten fotokonkuranse igjen. Siden de fleste av dere ønsket en fotokonkuranse, så blir det de. Men denne gangen blir det litt andre regler en forgje gang. Nå blir det nemelig slik at jeg velger ut tre stykker av alle som melder seg på, så skal leserne bestemme vinner!
Fristen til å melde seg på går utpå søndag kl 18:00.

Regler:
Du kan kunn delta med 3 bilder.
Du må lage ett innlegg der du skriver at du er med.
Du må lime inn linken til innlegget i kommentarfeltet mitt.

Temaet er Sommer.

Vinneren får en bloggvurdering, flere kommentarer fra meg og linking. Andre plassen får noen kommentarer og linking. Tredjeplassen få kommentarer.

Om det er noe dere ikke skjønner, er det lov til å spørre:)-Ingvild:)


fotokonkuranse


Da har jeg tenkt å ha en liten fotokonkuranse på bloggen min. Har ikke hatt det før, så det er vell på tide nå.Hehe. Jeg kommenr til å kåre en vinner innen lørdag, kanskje til fredag. Må se litt om jeg får tid og slikt.
Du kan konkurere med hvilkent så helst bilde. IKKE noen spessielle temaer eller noe slikt.
Jeg har ikke så store premier akkuratt, men håper dere gidder å bli med fordeom!

1.plass
- En bloggvurdering + 10 kommentarer + linking i ett innlegg.
2.plass
- En bloggvurdering + 5 kommentarer.
3.plass
- En bloggvurdering + 2 kommentarer.
ALLE som blir med får også 2 kommentarer :)

Regler:
- Du må lage ett innlegg der du legger ut bildene du vil konkurere med. Må også skrive i innlegget at du er med på  konkuransen til iaa1996.blogg.no.
- Du kan kunn konkurere med 2 bilder.
-  Du må skrive i kommentarfeltet at du er med, og ha med linken til det innlegget der bildene er. Så jeg finner det.
- Du må melde deg på FØR torsdag. 

Skrik ut om det er noe dere ikke har skjønt! 


Lykke til !