Sommeren 2012


Gårsdagen miinstartet dagen klokken åtte, og spist en namnam frokost. Tomatsuppe av alle ting.

så turet vi til skogen for å ta litt bilder. her har dere en liten smakebit!

omg, jeg så noen strå. neida, haha..

noen muligens nye bilder til ny header og nytt design.

..masken min til 30kr var populer i går, bare en liten smakebit dette å :)

var over 25 grader, noe som var varmt nok.

jeg smakte ben & jerr s is for første gang. syns ikke egentlig den var så veldig good.

skyen så ut som et hjerte, men det merka jeg ikke før eetter jeg hadde tatt bildet. haha.

før kvelden ble avlsuttet nede på stranden sammen med en herlig liten gjeng! ♥

Hadde du en fin dag i går?


"yesterday was beautiful"


Bildedryss fra grillkvelden i går!Opp, ned, bak, frem..


Heihei! Først så må jeg bare takke for mangen fine tilbakemeldinger i går, setter virkelig pris på det! Skal prøve å lage flere av slike innlegg, siden det var ønsket av dere (ihvertfall fra noen) Men nok om det. Nå kom solen akuratt frem ute, noe som er veldig bra. For i kveld skal jeg nemelig på grillkveld nede på stranden med noen herlige jenter. Så om solen holder seg til da, hadde jo det bare vert helt supert! (♥)  Noe som også hadde vert supert, var om smertene i kroppen hadde forsvunnet nååå. Jeg har jo en liten oppskrift jeg pleier å bruke på dager som dette. Så nå blir jeg til å hoppe i dusjen, før jeg tar meg en liten hvil, etterfult av god mat og en luftetur ut. Grillingen er ikke før i seks tiden i kveld, så formen blir nok bedre!   Hva er deres planer for dagen i dag?// random bilde, har ikke orka å ta nye i dag..


"yesterday"


Heisann! I går ble det ingen blogging fra meeg. Som sagt skulle Susanne komme over til meg i går, og hun sov over her til i dag, Så da dret jeg egentlig i å blogge. Giddet ikke å stresse med det da liksom. Deet skjønner dere sikkert! Uansett så har jeg ikke så veeldig mye spennende å fortelle. I går blåste det sykt mye ute, så det gikk ikke akuratt å ta så mangen bilder. Men vi gikk oss en liten tur med kameraet fordeom, så noen bilder ble det joo! For øyeblikket så ligger jeg her i sengen og chiller med musikk og bilderedigering. Kjenner jeg er veldig sliten egentlig, så jeg bør vel ta meg en liten hvil, hihi. Hva har dere gjort de siste dagene?


19072012


Nå kom jeg nesten nettopp hjem etter å ha vert en liten tur oppe ved en bondegår / skog å tatt masse bilder. Bare elsket bokehen som var der, så det ble nok kanskje bilder til en ny header der. Fikk også tatt noen av lillebror, de tenkte jeg å legge ut i egent innlegg om sikkert noen dager, Bildene under er på en måte bare en smakebit! I morgen kommer Susanne over, på besøk til meg her, så jeg vil nok tro at det kanskje blir enda flere nye bilder da. Wii! Nå skal jeg ut å chille i solaa, så blogges vii! Hva har dere gjort i dag?
Canon eos 600D 50mm f/1.8


Litt frem og tilbake, her og der..


Heei! I dag kom jeg hjem fra hytten igjen, igjen. Har jo vert litt frem og tilbake med meg, ubesluttsom til tusen. Klarte ikke bestemme meg for om jeg skulle være ved hytten, eller om jeg skulle være hjemme. Så da ble det på en måte annenhver natt hjemme, og i hytten. Bortsett fra de to siste dagene, de sov jeg på hytten - uten å være hjemmom. Wow! Neida.

Etter alt det jeg har gjort de siste ukene er jeg selvfølgelig veldig sliten. Selv om jeg ikke er like sliten som jeg hadde trodd jeg skulle bli. Så i kveld, og i morgen skal jeg nok chille for det meste av tiden, før vi turer videre til en annen "hytte"! Men akuratt nå skal jeg legge meg godt til rette her i sengen min, redigere bilder oog fikse design. Hva er vel bedre enn det! Hva har dere rukt de siste dagene deres på?


// kommer en "bildebombe" fra turen senere.


"this is what I call the feeling of summer"

Canon eos 600D 50mm f/1.8


" Konsert bilder, vg-lista i stavanger "


Canon eos 550D 18-200mm   // kommer en del2 med flere bilder av Eric♥


Borte bra, men hjemme best!


Heihei! For ikke så altfor lenge siden nå kom jeg hjem igjen etter en natt på hyttetur. I går hadde vi jo nydelig varmt vær her så da ble shorts skillet mitt enda syneligere. Yes. Neida! Men joda, vi var vel egentlig ute nesten hele dagen, gikk en tur med kameraene, rodde i en slilk plastikbåt, grillet, spilte kort osv. Jeg var egentlig sliten føør jeg reiste, så nå er jeg i hvertfall sliten. Heelt utmattet. Så i dag blir det nok tidlig sengs på meg. Noe som skal bli skikkelig deilig. Hehe! Har jo fått tatt en del bilder, de tenkte jeg å legge ut som ett bildedryss senere, eller i morgen. Men før den tid, skal jeg ta meg en hvii! Hva gjør dere i dag?
08072012
Canon eos 600D 50mm f1/8


" feel good, feel great, feel fantastic "


Heihei! Som sagt er det nydelig vær her i dag, så jeg, mamma og Susanne kjørte med båten over til en fin plass hvor vi solet oss, tok masse bilder, og koste oss! Vi var der vel i ett par timer før vi kjørte hjem igjen. Soling er ikke helt min/vår greie, så jeg å Susanne gikk vel egentlig mer rundt å tok bilder mer enn vi solet oss. Så jeg vetikke helt om jeg har blitt så mye mer brun i dag akuratt. Men samma det. Jeg har i hvertfall hatt det morsomt! Hva har dere brukt dagen deres til?

Som noen også sikkert har lagt merke til, så har jeg gjort veedlig mye de siste dagene (til og være meg), og det brae er at jeg ikke blir sliten på samme måte som jeg pleier. Pleier liksom å få en hel rekke symptomer etter å ha gjort en liten ting, som å få feber, vondt i kroppen, trøtt og alt det der. Men nå blir jeg bare litt sliten, så chiller jeg i en times tid, også er jeg på en måte oppladet igjen. Elsk ♥

kommer flere bilder fra dagen senere!


" sun, heat, friend, photography "

I dag har det vert kjempefint vær her som dere ser. Jeg har vert mye ute, Så nå er jeg utmattet, og kjenner symptomene begynner å komme,,Vi blogges i morgen.   Hva har dere gjort i dag?


"Bilde smakebit fra de to siste dagene"


Heihei! Nå kom jeg nesten nettopp hjem etter ett par timers kjøretur hjem fra Stavanger. Vi "reiste" som sagt ned dit i går for å se vg-lista, også har vi vert en tur på solstranda å tatt ilder i dag! Og mens vi snakker om vg-lista, gjett hvem som fikk stå ved første raad, helt fremst! Wii, meg ja. Stod litt for mye til venstre siden da, og alle aritstene gikk bare til den andre siden, lite typisk. Haha. Men jeg kan jo ikke klage på plassen jeg fikk da. Jeg fikk tatt nærbilder av Eric saade (og de andre), pluss at jeg fikk støttet meg til det gjerdet. Er ikke så sikker på om jeg hadde klart hele konserten hviss ikke. Men det gjorde jeg! Men nå skal jeg ut å sole meg i finværet. Så skal jeg nok vise dere flere bilder iløpet av de neste dagene! (♥)  Var du på vg lista? Har dere fint vær?"then i goooo.."


Heihei! Om ikke så alt for lenge reiser/ kjører vi til stavanger for å se på vg-lista. Så i dag, eller i morgen kommer det nok sikkert ikke til å bli så mye blogging fra meg. Men halo, det er bare to dager. Det må dere overleve, haha, neida. Det er nok meg det er størst problem for, så blogg avhengig som jeg er. Neida, det skal nok gå fint! Kameraet blir med meg, pc`en blir med meg. Så når jeg kommer hjem har jeg nok mangen nye bilder å dele med dere, det kommer jo litt ann på hvordan været blir. Menmen!

Kanskje jeg kommer til å blogge litt, meen mens jeg er borte kan dere gjerne komme med ønsker til hva dere vil ha mer av på bloggen når jeg kommer hjem igjen. Tenker litt på å ha en spørrerunde igjen, men såå tenker jeg samtidig at siden jeg har "ukas spørsmål", blir det kanskje litt mangen av de innleggene?,, også vurdereer jeg å ha en fotokonk, hva tenker dere om deet?. Gjerne si hva dere mener, og gjerne kom til flere tips til hva dere vil ha mer og mindre av på bloggen!

PS: Innlegget skulle egentlig vert publisert for noen timer siden, men det klarte jeg å glemme! Er fremme i stavanger nå, og skal snart ut for å se på vg-lista! :)

Skal du på vg-lista i stavanger?