Sommeren 2011


photos from the beach


Igår hadde var jeg, Susanne, Lene og Mari nede på stranda å koste oss. Hadde med oss snop, brus, bolle og chips. numnum. Og som sagt så var jeg så utrolig flink at jeg tok med meg kamerastativet slik at vi fikk tatt bilde av alle sammen for en gangs skyld. Haha. Så vi fikk en del bra bilder da, alltid koselig å ha!  Tok også litt "bilde-bilder" om dere skjønner, de kommer sikkert innpå i morgen eller noe, kan liksom ikke ta alle i ett innlegg, det blir for mye ;)
Nydelig du Mari♥


Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Bildedryss - Stavanger


Tenkte å bere legge ut noen bilder fra Stavangertren. Selvom jeg bere tok bilder den siste kvelden da, så det ble litt mangen av han sjongleringsmannen. Haha.


Så ble lillebror med på shoowt ja, haha, ble fla ja!Hva syns d om bildene?
-Ingvild:)


BILDEDRYSS - HYTTETUR (1)

jeg er ikke redd for kuer nei, haha!

Vi tok sinnsykt mangen bilder på hytta, å dette er bere noen av dem. Så skal se om jeg får lagd en bilde-video også eller noe slik at det ikke blir bilder fra hyta over hele bloggen liksom. Haha. 
-Hva syns dere om bildene?

 Ingvild:)


Spania (2)

Selveste badevakten, haha!


Så normale :)


Haha, så sykt genialt bilde!

-Hva syns dere om bildene?
-Ingvild:)


BILDER FRA STRANDEN IGÅRVeldig mangen fine og serriøse bilder her ja, haha!
-Ingvild:)


HATT EN KOSELIG KVELD!


For ikke så lenge siden nå kom jeg hjem fra stranden, vi var der vell i sirka fire timer eller noe. Så satser på at jeg kommer til å sovne tidelig i kveld, men det er jo bere godt da! Vi hadde det utrolig koselig, grillet, lo, spiste mye godt og koste oss virkelig som sagt. Vi traff også på noen flere fra klassen, veldig koselig.
Akkuratt nå er jeg egentlig utrolig trøtt, så tror jeg skal ta meg en tur i dusjen, å kanskje redigere litt bilder etter det. Så derfor gidder jeg ikke legge ut bilder NÅ, de kommer heller i morgen. Slik at jeg får sett igjennom alle firehundre bildene og redigert noen av dem først! Thihi.  Har dere hatt en fin kveld?
 

-Ingvild:)


GRILLINGS MED JENTENE !


Ikveld / senere skal jeg Lene og Kathrine ned på stranden for å grille og kose oss. Jeg og Lene skal på butikken nå for å kjøpe grill og litt snacks, så har ikke noe god tid til å blogge egentlig. Skal se om jeg får til ett lite innlegg med litt bilder senere i kveld, men kan ikke låve noe. Så ha en fin dag videre!
Vist du leser dette Susanne, ring meg! haha :)

 

-Ingvild:)


Spania (1)


Siden så mangen av dere var intreserte i å se litt bilder fra tren tenkte jeg å legge noen av den innpå, men siden jeg har tatt så mangen blir det to/tre deler. Alle bildene er ikke redigerte, siden jeg har tatt så sykt mangen. Men dere klarer å overleve det håper jeg, haha!


Skmmel, haha!
På sykkertr ja..
Serriøst, det var sånn trylleshow den ene kvelden og han trylla bort hun damen! Helt sykt.

Bildene ble litt i hultertilbulter fra hver kveld, kommer flere bilder imorgen ellernoe!

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Venting, venting og mer venting !


Naa sitter jeg egentlig bere aa venter paa at bussen som skal kjore oss til flyet skal komme. Det betyr at jeg fortsatt er i Spania og derfor kan jeg ikke bruke bokstaven "aa" eller "o". Men hvertfall saa er det egentlig over to timer til bussen kommer, saa jeg burde ikke vere lei naa alt. Haha.
Som jeg nevnte i gaar har jeg vert en del syk mens jeg har vert her nede, men takk gud for at formen er bedre i dag. Ellers hadde nok ikke flyturen blitt noe koselig. Men naa har jeg ikke mer aa si egentlig, kjeder meg jo bere her naa. Saa om du vil at jeg skal besoke din blogg, legg igjen blogg-addressen i kommentarfeltet.


// Maa bruke bilde fra arkivet.

Skal jeg lese din blogg?
-Ingvild:)


BLOGGER FRA SPANIA !


Heisann!
Naa sitter jeg faktisk aa blogger fra Spania, derfor kan jeg ikke bruke "aa" her. Haha, sykt plagsomt. Men hvertfall, jeg har egentlig ikke noe spessielt`aa blogge om naa men jeg bere fñlte at jeg maatte komme med ett lite innlegg . I morgen reiser vi hjem fra Spania igjen, aa egentlig blir det litt godt, hvertfall naa som jeg har klartàa bli syk igjen syk. Ganske saa irriterende skal jeg si dere. Naa skal vi snart spise kvels/middag saa jeg tror jeg avslutter innlegget her, saa kommer det nok mangen bilder fra turen naar jeg kommer hjem.


//Tilfeldig bilde fra arkivet.

Hva har dere gjort denne uken?
-Ingvild:)


SPANIA I MORGEN !


Imorgen reiser jeg til Spania som jeg sikkert har nevnt tusen ganger nå. Kofferten er ferdig pakket og jeg gleder meg så sinnsykt. Er to år siden sist jeg var i syden, så det skal nok bli godt. Skal sole meg hele dagen lang, bere ligge å chille max med musikk i ørene. Herlig sier jeg bere! Jeg skal være der nede i en uke, så det betyr at jeg skal ha en uke uten noe blogging. Men jeg kan love dere at jeg kommer til å legge ut mangen bilder fra turen når jeg kommer hjem thihi. Ha en fin ferie vdere folkens! :)


fint bilde ja..

-Ingvild:)


PHOTOS FROM THE BEACH
Hva syns dere om bildene?
-Ingvild:) 


STRANDEN MED LENE !


I dag tok jeg og Lene turen ned til stranden for å ta litt bilder, drikke iste og spise dots. Skal si dere at det var en veldig bra start på ferien. Vi tok en god del med bilder denne gangen også, men jeg gidder ikke å legge ut så mangen akkuratt nå. Får heller ikke redigert dem siden jeg ikke har min pc her. Skal se om jeg får lastet ned noen redigeringsprogramer på denne pc`en nå, så kanskje det kommer flere bilder imorgen! :) 


Canon eos 600D- 18-200mm

Hva har dere gjort i dag?
-Ingvild:)


SOMMERFERIE !


Nå har sommerferien endelig begynnt her på Stord også. Kan ikke akkuratt samenligne sommerfølelsene jeg har i år med i fjord. Jeg fikk sånn lapp i dag der karakterer og fraversdager står. Og som nevnt har jeg vert mye borte fra skolen, 59 dager og 14 timer tror jeg det var. Så jeg har vell egentlig ikke rukket å få inn i hodet mitt at det er ferie. Men skal nok få det til! hihi. Nå skal jeg ut med Lene, så vi snakkes senere :)Når fikk/får dere ferie?
-Ingvild:) 


BILDER FRA NORWAY CUP 2010


Siden jeg egentli bere har blogget om meg og uflaksen min i dag tenkte jeg å legge ut noen bilder fra da vi var på Norway cup i fjord. Kan ikke huske at jeg har lagt ut så mangen bilder derfra før, siden jeg ikke hadde kamera da vi var der. Å nå er jeg jo på mamma sin data, å her var det hvertfall noen fine bilder fra turen. Hihi :)
Her skulle vi spille mot noen Kineserer som ikke kunne engelsk engang.
// Alle bilder er uredigerte.

Har dere vert på Norway Cup?
-Ingvild:)GRILLINGS


I dag skinner solen, hvirkelig. Jeg sitter heg med bikini og shårts, å jeg koker. Det er så deilig. Å det blir bere enda deiligere når det lugter grill også. Da får du hvertfall sommerfølelser, thihi. 
Nå har jeg nettopp spist hamburger og solet meg litt, så nå er det på tide med en kald og god kroneis også. Nam. Men nå skal jeg ut å nyte solen igjen, så vi snakkes! :) Er det sol hos dere i dag ?
-Ingvild:)


SOME PHOTOS FROM YESTERDAY

photo// privat

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 


PHOTOS FROM THE BEACH


Som jeg sikkert skrev flere ganger i går, var jeg å Lene en liten tu nede på stranden. Siden solen var så veldig perfekt tenkte vi å sole oss. Men det ble litt vanskelig å ligge på bakken når det kom maur og slike insekter å krøp på oss. Hater det virkelig. Men vi gikk jo rundt å tok bilder å slikt, å vi blir jo faktisk brune av det også! Heldigvis, haha :)


//  Canon eos 550D

Hva syns du om bilderne?
-Ingvild:) 


Grilling !


Idag ble det grillmat til middag. NAM. Solen er så helt perfekt, virker faktisk mer som at det er sommerferie enn at det faktisk er påskeferie! haha. Men det gjør jo ikke noe da, er bare så utrolig deilig. 
Så mens vi ventet på at middagen skulle bli ferdig hadde jeg å brroren min "litt" fritids. Vi tok hundklet mitt rundt en ball, tok på den solbriller, caps, hansker, tskjorte osv. å lagde en såkaldt mann. Haha. Barnslig? neida....


 Her har vi "mannen vi lagde", haha !her har vi en hjemmelage tegneserie også! haha, fritids? neineinei ...Haha, nesten litt flaut å legge ut bildene. Fins ikke folk som har mer fritids! haha.

Har dere grillet i år?  Hva syns du om den "hjemmelaga" mannen vår?  (haha!)
-Ingvild:) 


AKKURATT NÅ


Akkuratt nå sitter jeg å holder på å klikke på datan, faktisk. Den er så veldig veldig treg. Å jeg kan virkelig ikke fordra trege pc`er. Samtidig som jeg holder på å laste ned noen av bidlene fra idag. Har sikkert tatt sånn ca 300 bilder. Haha. Så det kommer sikkert en god del bilder utpå senere, må bere redigere dem først. Så gled dere. Haha :)Er det fint vær hos dere også idag?
-Ingvild:) 


DAGEN IDAG


Mr.Lemon - Summertime

Idag er det helt fantastisk fint vær ute. Så jeg har vert ute i omtrendt hele dag. Vi har fått suttet opp trampolinen, wihu. Da får jeg skikkelig sommer følelse hvertfall. Haha. Har også fått renset fiskebollen til Blurpe Chilli. Og siden det er sommer nå fant jeg ut at han kunne få litt pynt der oppi. Haha. Men hvertfall så skal jeg ut igjen nå. Så dette blir/ble bere ett fullfart kjedelig innlegg. Ha en fin dag videre !
 


Hva gjør dere idag?
-Ingvild:)