Outfit


"Gårsdagens antrekk"


Hals-Cubus  //  Topp-Veromoda  //  Jakke-H&M  //  Bubse-Bikbok


"Gårsdagens antrekk #tagsforlikes"

//Klær fra Veromoda //  Sko fra Eurosko(?)  //  Armbånd fra Cmyk  Hva syns dere om antrekket?


"Black and white outfit"

Jakke-Bikbok  //  Topp-Veromoda  //  Bukse-bikbok


"Unblogged outfit"

// Overdeler fra Bikbok  // Bukse fra Veromoda


"Dagens outfit - dongerivest"


// Alt fra Bikbok. 

Heihei! For en liten stund siden kom jeg hem etter å ha vert en liten tur i sentrum. Så da fikk jeg endelig brukt den nye dongerivesten min. Kommer nok ikke til å angre noe på at jeg kjøpte den. Hihi! I går kom det nye søskenbarnet mitt til verden, så om ett par timer skal vi opp og besøke den/dem. noe jeg gleder meg kjempe mye til! Skal få tatt "baby bilder" av han iløpet av uken, noe jeg også gleder meg til! Wii.. Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om antrekket?


"some of my favorite"


Endelig passer favoritt buksen min! Elsker hullete bukser, og  jeg elsker converse ♥
 


"Todays summer outfit" 260513

// Alt fra Cubus.   Hva syns dere om antrekket?


"Kveldens bursdags-antrekk"

// Alt fra bikbok

For en liten stund siden kom jeg hjem etter å ha vert i et "surprise party" for to venniner, som en annen vennine hadde stelt i stand! Derfor jeg ikke har blogget før i dag, kunne jo ikke røpe noe å jeg giddet heller ikke lyge om at jeg ikke skule noe i dag så. Haha! Her har dere hvertfall kveldens antrekk, og det er da to av tingene jeg kjøpte i går. Hadde egentlig en jakke over også, men den ble vist ikke med på bildene. Wopsi. Vi tok noen bilder av alle sammen med noen andres kamera, så får se om jeg får tilatelse til å legge noen av dem ut i morgen! Hva syns dere om andtekket? Gjort på i dag?


"Dagens sommer outfit" 180513
//Alt fra bikbok


"i want summer, so i can walk in this"

// Alt er fra bikbok utenom solbrillene.

Flere som gleder seg til sommeren?  Hva syns dere om antrekket?


"Overdeler - wants"
Hva syns dere om klærne? Noe av det du har lyst på?


"Julekjolen min"

Kjolen er fra nelly.com. Hva syns du om den?


"Gårsdagens outfit #111012"Sko-Eurosko  //  Bukse-Veromoda  //  Tskjorte-Gina  //  Jakke-Veromoda


Dagens antrekk #080812
ukse-name it  //  Topp-Cubus // Smykke-Glitter  //  Sko-H&M


"Today i'm wearing .."
Topp-Cubus  //  Solbriller-H&M   //  Bukse-Veromoda  //  Skitne sko-Eurosko


Bursdags-outfit, og litt mere.


Heihei! For ca en halv time siden kom jeg hjem fra bursdagen. Som sagt dro jeg litt tidligere enn de andre, siden jeg blir så utslitt å trøtt av det. Men jeg har hatt en kjempekoselig kveld sammen med noen herlige jenter!♥. Jeg har også tenkt å ha litt mer variert innhold på bloggen, litt mere outfits å sånt kanskje. Så her har dere bursdags outfiten min! Nå skal jeg ned å skifte antrekk til kosedressen før jeg blir til å hoppe i sengen, ta på musikken å chille maks. Ha en fin fredagskveld videre! Har dere hatt en fin kveld?
Cardigan-Bikbok, topp-Bikbok, Skjørt-Veromoda


Dagens antrekk #070412Genser-Bikbok  // Bukse-Veromoda // Hals-Bikbok


Dagens antrekk #240312Topp-Bikbok   Bukse-Veromoda   Kardigan-Veromoda   Sko-Eurosko   Solbrille-H&M


OUTFIT, og litt mer


Heisann! Nå kom jeg nettopp inn dørene. Har vert nede hos Lene en tur. Koselig! Har ikke så mye spennende å dele med dere i dag ehentlig, så tenkte å bare slenge ut dagens outfit, før jeg skal ned å lage meg noe godt til middag-kvelds. Etterfylt med en varm og god dusj før det blir å chille max med tv`en. herlig. Dere får ha en fin kveld videre, så blogges vi i morgen! Hva har dere gjort i dag?Genser-Bikbok / Bukse-Veromoda / Hals-Cubus / Jakke-Veromoda


Dagens antrekk 31.01.12Bukse-H&M Genser-Cubus Jakke-Veromoda


today's outfit 23,01,12Genser-Bikbok Jakke-Veromoda Bukse-Veromoda


Outfit 19.01.12
Bukse-Veromoda Tskjorte-Bikbok Hals-Bikbok Jakke-Veromoda


Outfit, på en søndag!


Sorry for at jeg ikke har blogget før nå. Men har rett og slett ikke noe å blogge om. Lite bilder å poste, får ikke tatt nye, ingenting å skrive om. En kjedelig helg, rett og slett. Har egentlig ingen planer i dag, så skjønner ikke hvorfor jeg har giddet å stelle meg egentlig. Haha. Men har jo noe å blogge om da, så det blir vell å hoppe i kosedressen snart igjenn. Hehe. Alltid like god den! Kanskje jeg tar en tur ut å tar noen bilder, før det blir kosedress tid... Hva gjør dere på i dag?
Genser-Bikbok Smykke-Cmyk Bukse-Veromoda (vet dere ikke ser buksen,haha)


ME WANTSKveldens antrekk


Nå har jeg fått slengt på meg noen gode kleder og lagt meg i sengen. Er utrolig fornøyd kan man si. Fikk kjempe mye fint som jeg skal vise dere i morgen. Men jeg kan jo si det at jeg fikk meg nytt objektiv, yeeeees! Har vell allerede tatt bilder av hele huset for å teste det. ut. haha. Elsker det allerede. Gleder meg kjempe mye til å få bruke det skikkelig i morgen, og de nye kledene og alt det der. Kommer innlegg om det i morgen. Tenkte bare å vise dere kveldens outfit, så blogges vi i morgen!  Har dere hatt en fin dag?


Outfit 21.12.11


Jeg har tenkt å begynne å bli flinkere til å legge ut outfiter når jeg faktisk har stelt meg. Så her har dere dagens anntrekk for senteret. Har egentlig dårlig tid nå. Må ned å finne meg noe mat før vi skal kjøre av gårde. Så vi blogges senere!
Bukse-Veromoda Jakke-Veromoda Genser-Bikbok


Outfit 11.11.11
Bukse -  Fame / Topp og genser - Bikbok / Hals - Bikbok


Dagens antrekk 01.oktober


I dag er finværet på plass igjen, så jeg og Susanne tok turen til skoken for å knipse litt bilder, Skal se om jeg får redigert dem nå straks så jeg får lagt dem inn i dag. Høsten er bare så utrolig vakker, såå mye fint å knipse bilde av liksom. Haha. Jeg tenkte egentlig bare å slenge inn dagens antrekk før jeg ruslet en liten tur ut igjen for å knipse litt flere bilder i finværet!Bukse-Feme Topp-Bikbok Cardigan-h&m Smykke-Cubus Sko-eurosko

-Ingvild:)


today's outfit and more


I dag ble det fire skoletimer på deg. Og jeg kjenner det holdt i massevis, kunne serriøst lagt meg til å sove nå. Men det gidder jeg ikke, da blir det lite søvn i natt. Haha. Og siden jeg har tenkt å blogge om litt mer en foto og hverdag tenkte jeg å slenge ut dagens antrekk selvom jeg ikke er den som skiller seg så mye ut med stilen. Såå, håper dere overlever med noen dårlige outfit bilder, var ikke noen hjemme som kunne ta, så det ble stativ-vegg-dårlige bilder, haha!


Tskjorte-Bikbok Bukse-Bikbok Cardigen-Cubus

-Ingvild:)


Gårsdagens OUTFITBukse-Feme Genser-Bikbok Sko-eurosko

Hva syns du om outfiten?
-Ingvild:)


OUTFIT 29.augustGenser-Cubus Bukse-Cubus  sko-Eurosko

-Ingvild:)


OUTFIT - sentertur


Nå skal jeg straks på senteret med Lene og Susanne, så har vell ikke så veldig god tid til bloggen sånn egentlig. Men jeg var ute og tok noen kjappe outfit bilder her i sted, så tenkte å bere slenge dem innpå full fart. For nå må jeg fikse håret! Snakkes :)


Bkse-Cubus // Genser-Bikbok

-Ingvild:))


OUTFIT


Nå stikker jeg ut med Lene, så tenkte å bere slenge inn otfiten fullfart!
// Alt fra Cubus

-Ingvild:)


Outfit 01.august - sommerShårts-Veromoda // tskjorte-bikbok

-Ingvild:)Gårsdagens OUTFIT


Igår kveld var vi en liten tur ute i byen å spiste og litt slikt. Vi så også på en sånn sjongleringsmann om jeg får kalle han det. Var egentlig litt spennende å se på han, bere det at han gjorde nesten det samme hele tiden. Hehe. Vi var også å tok en del fine bilder av blomster osv. Så jeg skal se om jeg får lagt den innpå når jeg kommer hjem senere. Spørs litt hva klokken er når jeg kommer hjem!  Men her er hvertfall gårsdagens outfit :)


Bukse-Veromoda / Hvit topp-Bikbok / Kardigan-Cubus / Sko-Eurosko

-Ingvild:)


Dagens Outfit ++


Idag har jeg og Lene vert litt ute og tatt en del bilder, også har vi baket muffins og lagd sjokolade-milkshake. Så jeg kan love dere at vi ble mette. Haha. Lene er bere hjemmom en tur for å spise middag, så kommer hun opp igjen etter det. Så jeg tenkte å bere slenge ut dagens outfit før hun kommer opp igjen. Tipper vi kommer til å ha tusen bilder til, så kanskje noen av dem kommer innpå senere! 


Tskjorte-Vetikke Topp-Bikbok Bukse-Veromoda Sko-Eurosko

-Hva syns dere?
 Ingvild:)


OUTFIT 14-juli

// Alt fra bikbok

-Hva syns dere om outfiten?
 Ingvild:)


OUTFIT 09.juli

Topp-Bikbok / Bukse-Feme / Smykke-Cubus / Cardigan-Cubus

-Hva syns du?
 Ingvild:)DAGENS OUTFIT -sommer

Shårts-Bikbok//Topp-Cubus//Sko-Eurosko

Nå kom jeg nettopp hjem fra en lang fototur med Susanne. Har tatt rundt 500 bilder i dag, så jeg har nok en god del bilder å se igjennom, og redigere. Så skal jeg se om jeg får lagt tpå noen av dem senere, tok jo en del bilder i går også som jeg må få lagt ut! Men nå er det mat her, så vi snakkes senere:)   -Hva syns du om otfiten?

-Ingvild:) 


Antrekk 11.06.11Tskjorte-Veromoda Shårts-Bikbok Solbriller-H&M


Hva syns du?
-Ingvild:)


GRILLKVELD


Om ikke så lenge skal jeg og Susanne møte Mari og Ida. Vi skal ned på stranden og grille å kose oss. Gleder meg veldig. Grilling er jo alltid koselig, også får man alltid sommerfølelse av den grill lukta. 
Skal sikkert ta en god del bilder i kveld. Så kanskje noen av dem kommer innpå i morgen. Men her er hvertfall outfiten for kvelden :)

Hva gjør dere i kveld?
-Ingvild:)


OUTFIT 03.06.11Bukse-Veromoda / Topp-Bikbok / Cardigan-Cubus

Hva syns du?
-Ingvild:)


OUTFIT 27.maiBukse-Veromoda Topp-Bikbok Cardigan-Cubus Smykke-Cubus

-Ingvild:)


Dagens OUTFIT ++


I dag skal jeg i konfirmasjon, igjen. Derfor kommer det ikke til å bli noe særlig med blogging i dag. Skal se om jeg rekker å slenge innkjøpene fra i går, innpå litt senere. Mer en det rekker jeg nok ikke, for når jeg kommer hjem må jeg nemelig pakke til jeg skal reise ikveld. Kommer ett innlegg sener eom hvor jeg skal. Tihi.
Men nå må jeg neste begynne å fikse håret mitt, slik at jeg blir klar til vi skal dra! haha, ha en fin søndag folkens :) 
Hva skal dere i dag?
-Ingvild:)


OUTFIT 21.MaiBukse-Veromoda  Tskjorte-Veromoda Cardigan-Cubus

-Ingvild:)


OUTFIT 12.05.11Cardigan-Cubus Tskjorte-Bikbok Bukse-Veromoda

Hva syns du?
-Ingvild:)DAGENS ANTREKK 09.05.11Bukse-Bikbok Topp-Bikbok Cardigan-Cubus Smykke-Cubus

Hva syns du?
-Ingvild:) 


OUTFIT 01.05.11


Shårts - Bikbok
Solbriller - H&M
Topp - Cubus 

Hva syns du?
-Ingvild:) 


Outfit 28.04.11 - CHILL
Genser-Cubus
Topp-bikbok
Bukse-sport

-Ingvild:) 


DAGENS OUTFIT ++


Egentlig har jeg ikke så mye å blogge om, så jeg tenkte å slenge ut outfiten ie tt lite innlegg..Hoppet bere i en god hettegenser idag siden været ikke er på topp Ble ikke de fineste outfit-bildene heller for å si det slik, haha. Trempoline bilder faktisk, Men det er jo kult da!
Har forresten vert med Lene idag, så det er hun som er fotografen, pro fotograf:)


// alt fra bikbok, i dag også ja!

-Ingvild:)


OUTFIT 23.04.11 - UNITED DRAKT
Shårts - Veromoda
Tskjorte-United.no ♥ 

-Ingvild:) 


OUTFIT 22.04.11

Nå skal jeg ned på stranden med Lene. Så det blir sikkert ikke så mye blogging idag. Men her er hvertfall outfiten min. Thihi.

Tskjorte-Bikbok
Shårts-Veromoda
Solbriller-H&M

-ingvild:) 


OUTFIT 20.04.11
Bukse-Veromoda
Topp-Veromoda
Cardigan-Cubus

-Ingvild:)