Oppsumering


Månedsoppsumering - September 2013Hadde dere en fin september månde?  Hvilket av bildene likte dere best?


Månedsoppsumering - August 2013
Her har dere litt bilder fra min August månde for i år. Den har stortsett vert ganke fin! Hvordan har deres månde vert? Hvilket bilde likte dere best?


Månedsoppsumering - juli 2013
// Har dere hatt en fin juli måned?


Månedsoppsumering - juni 2013
Hvordan har deres juni måned vert? Hvilken av bildene likte dere best?


Månedsoppsumering - Mai 2013
Har dere hatt en fin Mai måned?


Månedsoppsumering - Mars 2013
Hvilken av bildene likte dere bet? Har dere hatt en fin Mars?


Månedsoppsumering - Februar 2013
Har dere hatt en fin februar?


"Månedsoppsumering - Januar"
Jeg har ikke fått tatt så mye bilder denne månde, håper det blir mer av det nå i februar... Hvordan har din første måned i 2013 vert?


"Bloggen fyller 3 år!"


Tenk at i dag er bloggen min hele tre år gammeø. Det er faktisk utrolig rart å tenke på. Men det første året jeg hadde bloggen, kan jeg ikke akuratt si jeg blogget seriøst. Da var det bare web cam bilder, og hei på deg innlegg. haha. Ganske flaut å se tilbake på for å si det sånn! Jeg føler bloggen har reddet meg på en måte. For om jeg ikke hadde hatt bloggen de to siste årene jeg omtrendt har vert lenket fast i sengen, så hadde nok hverdagen min vert enda gråere enn hva den alt er. Så jeg setter veldig pris på dere som leser bloggen min! ♥

Jeg startet en dag med null leserer, nå har jeg over fire hundre hver dag, ofte i helgene er jeg oppe i syv hundre, og leser rekorden min er ett tusen fem hundre! Bloggen min har snart sekstitusen kommentarer. Det er jo faktisk helt sykt å tenke på! Hadde aldri trodd det når jeg startet bloggen. Husker den perioden hvor jeg begynte å få leserer, og den dagen jeg hadde over hundre leserer. Husker jeg ble såå glad! Men jeg holdt jo bloggen hemlig for familien min så kunne ikke bli foor glad. Haha! :)


Jeg har også fått tilsendt noen headerer på mail. Jeg klarer desverre ikke å finne alle igjen, og husker ikke navnene på de som laget dem!Tusen takk til alle dere som har tatt dere tid til å lage header til meg, alle sammen er utrolig fine! ♥

Til dere som nå ble nyskjerige på å se tilbake i arkivet, så har jeg slettet de første måndene. Det er det en grunn for! Bildene er så stygge og flaue at jeg ikke kan publisere dem på bloggen igjen. Men for å være litt morsom har jeg laget ett lite kolasj med noen av bildene, det kan du se om du trykker på linken HER (har ikke med de kleinese bildene desverrre)! Men tusen takk til alle dere som leser bloggen min i hvertfall. Håper statistikken stiger like mye det neste året, som det har gjort de siste årene!Hvor lenge har du hatt bloggen din?  Og om du er fast leser, hvor lenge har du lest bloggen?


Månedsoppsumering - Desember
Hadde du en fin desember månde? Hvilken av bildene likte du best?


Månedsoppsumering - Oktober
Hvilken av bildene likte du best? Har du hatt en fin oktober månde?


Månedsoppsumering - September// Denne månden har ikke vert så bra. Har vert mye syk, og hatt en dårlig ME periode elle hva jeg skal kalle det. Derfor ble det ikke så mengen bilder denne gangen.. Har du hatt en fin månde? Hvilken av bildene likte du best?


Månedsoppsumering - August 2012
Har dere hatt en fin måned? Hvilken av bildene likte dere best?


Månedsoppsumering - Juli 2012
Jeg har hatt en fin måned (♥)  Hvordan har deres Juli måned vert?


Månedsoppsumering - Juni 2012


Månedsoppsumering - Mai 2012April 2012 - oppsumering

Månedsoppsumering - Mars 2012// Alle bildene er tatt med Canon eos 600D 50mm -redigert i photoshop


Månedsoppsumering - Februar 2012Januar 2012 - oppsumering
Arkivbilder- Juli

DESEMBER 2011
Bilder fra året 2011 -Del 2


Nå som dette året snart er over, så må man jo se litt tilbake på hva man har gjort dette året, å se på alle bildene man har tatt. Hehe. Forgje innlegg hvor jeg oppsumerte litt fra dette bloggåret syns jeg egentlig bare at alle bildene ble så små, siden jeg limte dem sammen osv. Å der var det egentlig bare masse gamle, stygge bilder. haha. Så nå tenkte jeg å heller poste noen bilder, i en større størelse! Bildene er nok ikke helt i rekkefølge, begynner nok å vise ifra sommeren av, siden jeg ikke hadde kamera i januar-mai!
Mitt bloggår 2011 -Del 1


Nå som året 2011 snart er over, og jeg snart har hatt denne bloggen i to år så tenkte jeg å poste litt gamle bilder fra dette året. Skal innrømme at det er flaut å lese gamle innlegg, og se bildene. Herregud. Herligvis har jeg blirr bedre enn hva jeg var haha, men om ett år så skjemst jeg sikkert over de innleggene jeg har nå. Haha. Men uansett! Jeg har gått i fra å ha ti leserer til å ha over 150 hver dag. Det er jo helt utrolig. Samtidig som jeg har gått fra å være frisk til å bli syk, så det har virkelig vert godt å ha en blog hvor jeg får mangen fine kommentarer!  Jeg setter virkelig pris på alle kommentarene, det må jeg bare få sagt! Men uansett, her har dere noen bilder fra bloggåret, kommer nok en del to, og en del tre også siden det er så utrolig mangen bilder. (poster ikke alle)
miss the summer timeNOVEMBER 2011Oktober 2011

favoritter fra sommeren #1

Canon eos 600D 18-200mm 

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Sommerferien min #1


Grillkveld med Lene og Kathrine 

Liten hyttetur med Susanneæsj, en sånnen krøp ved hytta ene dagen. ekkel!

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)