desember 2012

"Mine leserers beste minner fra 2012" #1

Dette er altså mine leserers beste minner fra året 2012, og ikke mine!-Spania turen jeg hadde med familien! Det var kjempe koseligt og vi fikk oppleve kjempe mye på 2 uker der!:-)

-Hmm.. vanskelig å velge ett minne, men det må nok være da jeg og Helene (bestevenninna mi) dro til Bulgaria i lag, og nattbadet (naken) under måneskinn.. Det var en opplevelse for livet!

-Kanskje at jeg fikk tak i Justin Bieber biletter, Da jeg var på rideleir....Osv har hatt mange mange fine opplevelser i 2012♥

-I Sommer så var jeg og håndball laget mitt i Danmark på håndballcup. Kampene ble spilt på gress ute. Det var folk fra hele verden der, bokstavelig talt. Folk fra Egypt, Norge, India, Sverige, Danmark, Tyskaland and u name it. Jeg og 3 andre venner ble godt kjent med 2 tyskere. De var kjempe snille og kjekke. Hver kveld var det dico på den skolen der man spille håndball på dagen. Og det regnet nesten hver dag (vi var der i 5 dager). Banene ble kjempe gjørmette og vi ble så møkkete og det var ganske vanskelig å spille. Vi kom helt til kvartfinalen og vi var som regel 1 år yngere enn dem vi spilte mot. Vi tapte med 1 eller 2 mål i kvartfinalen, men jeg er og var ganske stolt av oss da. -Et av mine beste minner 2012!

-Når jeg møtte min beste venn igjen for første gang i år var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme!

-Det må vel være når jeg var i California i sommerferien! Var helt utrolig, var innom masse forskjellige byer og har masse opplevelser derifra jeg aldri kommer til å glemme! f.eks da jeg svømte med delfiner eller når jeg var langt oppi fjellene og var på verdens koseligste western-sted. Shopping kunne jeg heller ikke klage på, hahha! Er vel en av mine største opplevelser i livet mitt!-jeg har opplevd utrolig mye dette året, så de fleste synnest sikkert det er rart att jeg tar dette minne. men det var når jeg begynte på ungdomsskolen og fikk meg en venn, en slik venn som jeg aldri har hatt før. vist dere hadde vært meg, hadde dere skjønt hvorfor det var akkurat det minne som var best.

-Det må være når jeg fikk billetter til Justin Bieber i april! Eller når jeg møtte bestevenninnen min igjen for første gang på 2 år :)

-1 av mine aller beste minner var når jeg var i Sverige i juli. Var med tantene mine, søskenbarn og min gammeltante. Jeg møtte en fantastisk svensk gutt som jeg forelsket meg i. Må innrømme at jeg fortsatt er forelsket og jeg tenker mye på han. Samtidig er det et fint minne fordi det var siste ferien jeg fikk oppleve med gammeltanten min, for hun døde i starten av november..

-emmm: Det må vere da vi kvalifiserte oss i 1 divsjon på håndball :)!! best opplevelse ever!!

-Min beste opplevelse i 2012 er at jeg var i london med vennina mi og det var en utrolig oplevelse og det beste, det var hyggelig og en morsom historie da en råner kjørte på gangveien og poletiet kom etter. haha :DHva var din beste opplevelse i 2012?


"Spørsmål om bloggdesign"

Det er tydeligvis ikke så lett for de fleste av leserne mine å få med seg at jeg IKKE lager design eller hader til andre lenger. Jeg har også pause fra å lage gratisdesign. Det er pågrunn av sykdommen. Så jeg håper dere kan respektere det snart! Jeg får daglig kommentarer som "kan du lage design til meg", "kommer det snart nytt gratisdesign" osv. Jeg svarer ikke på de kommentarene, siden jeg har laget mange innlegg hvor jeg har sagt at jeg har pause fra alt som har med bloggdesign å gjøre! Det håper jeg dere forstår. :)
Er dere intresert i konkuransde der ett design er premie?

"Sprek søndag"
Nå kom jeg nesten nettopp inn døren etter å ha vert en liten tur ute med hunden til tante og onkel. Det er mye morsomere å gå tur når man har han med seg, så derfor lånte vi han litt i dag. Verdens søteste hund! Det var desverre for dårlig lys ute til å ta bilder ute nå, så måtte bare ta noen randome fra arkivet mitt! I dag stod jeg egemtøog ikke opp før klokken var ett, så dagen startet egentlig som en veldig "lat" dag, men nå kan jeg jo si jeg har vert litt sprek. Kroppen min er i hvertfall sliten. Så nå tenker jeg å rydde i alle bildene mine, og kose meg med julebrus! Hva har dere gjort i dag?

Og forresten, tusen takk for alle gratulasjonene i går! (♥)

"Ny start, nytt år, nye muligheter"

Det er jo ikke noe tvil om at de to siste årene mine har vert helt annerledes enn hva jeg noen gang kunne tenkt dem skulle bli. Når jeg ble syk så jeg aldri for meg at det skulle gå så mye utover livet mitt. Eller at jeg skulle være syk såå lenge, fremdeles kommer det til å bli flere år.. Livet mitt er jo faktisk ikke i nærheten av å være som det var før. Det som er den egentlige meg, er jo en rastløs jente full av energi. Men det er overhode ikke slik jeg er nå! Nå er jeg helt motsatt av hvordan jeg var før. Så lite jeg gjør på en uke nå, gjorde jeg på en dag før. Og da ble jeg engang ikke sliten av det. Nå blir jeg utmattet bare av å snakke med andre folk. Jeg kan ikke gå utenfor døren uten at jeg blir sliten og må legge meg ned når jeg kommer hjem. Jeg vet lenger ikke hvordan jeg er neste morgen når jeg våkner. Kanskje er jeg så dårlig at jeg blir liggende i sengen, eller er jeg i så bra form at jeg faktisk klarer å dusje og stelle meg. Det vet jeg aldri.Noe av det som irriterer meg mest er faktisk at ingen andre enn oss som lider av denne sykdommen vet hvordan den er og hva den er. Forteller man en person at "jeg har ME", står de der mest sansyneligvis bare som ett spørsmålstegn. "Hva er ME". Nei det er det desverre ingen som vet! Vanlige folk nå til dags lager synn-på-meg-selv-statuser bare de får en forkjølse. Så jeg skulle virkelig ønske alle kunne fått prøve en uke eller to med dennd diagnosen (eller at diagnosen ikke fantes såklart)!
Noe jeg også syns er utrolig kjedelig-trist, er at jeg føler meg så svak. Alle musklene mine er borte. Jeg elsket å trene, og trente egentlig veldig mye før. Gikk som sagt på fotball i ca syv år,, så jeg hadde jo litt muskler i bena da. Men ikke nå lenger.. Nå er alt helt borte.Dette året startet jeg jo på vidergående (helse og sosial), men ingenting har gått som jeg tenkte. I hodet mitt var planen å fullføre alle fag på ett år, og at jeg skulle komme meg på skolen minst to-tre dager i uken. Men slik har det ikke blitt og kommer nok heller ikke til å bli slik. Neste år (2013) kommer jeg til å dele fagene opp, og måtte ta dem på flere år. Så det neste halvåret tar jeg to fag, og skal prøve å klare å fullføre dem. Så blir det noen nye fag etter sommeren, i en ny klasse - desverre. Noe jeg syns er utrolig, utrolig trist. Dette er egentlig det jeg fryktet mest skulle skje, og nå er det skjedd.. Men det er nok min eneste mulighet til å klare å få fullført skolen.Men som man alltid sier. Nytt år, nye muligheter. Det kan jo skje mirakeler, det kan jo hende jeg blir frisk dette året. Det har jeg jo ingen anelse om! Men jeg vet jo det at det neste året(årene) kommer til å bli minst like tøft som dette.

"Ett år gamlere"
Som jeg nevnte for dere her i går så har jeg bursdag i dag. Wii. Endelig er jeg også 16 år. Er ganske så kjedelig å være siste mann til å bli det. Haha. Men jeg er nå vant til det så! Jeg har egentlig ingen spessiele planer for dagen i dag. Jeg feiret jo som sagt med familien i går. Så i dag er jeg sliten, og tenker derfor å bare chille. Også har jeg masse god kake som venter på meg i kjøleskapet så jeg skal nok få spist masse godt i dag å. Nam! Hva gjør dere i dag? Når i året har du bursdag?

"Familie selskap"
I morgen har jeg bursdag og fyller 16 år (hint hint), så i dag feirer jeg bursdagen min litt på forhoad med familien. Gjestene kommer om en halvtmes tid, så dette blir nok bare ett kjapt innlegg. Jeg kom nesten nettopp hjem fra Susanne, så kroppen er jo litt sliten allerede. Derfor trenger den å slappe litt av nå før gjestene kommer! Vi blogges mer i morgen. Hva gjør dere i kveld?

"1bilde, 3redigeringer, hvilken likte du best?"


"white world again"
Når jeg våknet i dag var snøen kommet tilbake. Og når man er fotointresert så blir man glad av snø, eller i hvertfall jeg. Snøen gjør bildene så mye finere, i hvertfall nå som det ikke er blader  på trærne. Så jeg og mamma var en liten tur ute med kameraet og knipset noen bilder! Det er jo minus grader så ble ikke så mangen nye bilder, men noen! Jeg tenker å vise dere dem i morgen! Har du snø nå?

"One of my Christmas gifts"
På julaften fikk jeg Ipad (♥) Jeg bare eelsker den. Den funker utrolig bra både på nett, til musikk og til spill. Jeg har funnet ut at jeg kommer jo til å kunne bli norges mest aktive blogger igjen i og med at nettet på den er så raskt, så jeg får kommentert og lest blogger. Jeg kan også publisere innlegg fra den. Eneste forskjellen på den og datan min er jo at jeg ikke får bildene over, og heller ikke photoshop. Men datan min har på en måte blitt litt erstatten med den. Ligger med den hele tiden, så tviler på at betennelsen i armen kommer til å gå bort med det første. Neida. Haha! -Skal se om jeg får vist dere resten av gavene i morgen! Hva fikk du til jul?

"Din beste opplevelse i 2012?"

Nå tenker jeg å ha ett slikt innlegg som jeg har hatt før. Det funker altså slik at dere legger igjen en kommentar med deres beste opplevelse/minne fra året 2012. Også kommer jeg til å lage ett innlegg hvor jeg limer inn deres kommentar. slik at det blir ett innlegg med mange av deres beste minner! Du kan se ett lignende innlegg som dette vil bli, heer.
Gjerne del innlegget videre ♥

"Andre juledag"

God jul kan jeg vel starte med å si! Jeg blogget jo ikke på¨julafen, pluss at jeg blogget lite dagene før å. Grunnen er rett og slett at jeg ikke har orket å stresse med bloggen når jeg har hatt andre ting å bruke min lille energi på. I hvertfall på julaften, for da var ikke formen noe særlig bra på førmiddagen. Så derfor ble det slik! Jeg er veldig sliten i dag også, siden jeg har vert i familie selskap og sånt de siste to dagene. Så i dag tenker jeg å bare slappe helt av. Det tror jeg kroppen min trenger nå!   Jeg fikk kjempe mangen fine julegaver i år også. Jeg tenker å vise dere den ene gaven senere, også resten en annen dag. Siden jeg ikke orker å ta bilde av alt i dag, i og med at jeg er sliten og skaø slappe av nå. Har dere hatt en fin jul så langt?

"Julekjolen min"
Kjolen er fra nelly.com. Hva syns du om den?

Tjue første desember!

Da var det juleferie på de fleste av oss. Og det er baare tre dager til jul! Jeg har faktisk ikke fått noe julestemning i det hele tatt, noe som er litt krise.. Men den kommer nok sikkert i mogen, når juletreet komemr i hus! Jeg venter også på at en kjole jeg bestilte fra nelly.com skal komme i posten min. Den har enda ikke kommet, men jeg tror den kommer i morgen. Hviss ikke bir det vel på mandag, og det er jo på mandag jeg skal bruke den så. Haha. Håper virkelig den kommer i morgen. Vet jo ikke om den passer engang så ja!
Hva er dine planer for kvelden? Har du julestemning?

Winter wonderland


Canon eos 600D 50mm f/1.8

"Vinneren av konkuransen ble.."

Heeihei! Vinneren av gavekortet verdi av 500kr på Talion.no ble Martine Johansen(link til blogg)! Gratulerer til henne ♥  Takk til alle som deltok i konkuransen. Skulle gjerne gitt ett gavekort til alle sammen, men det går nok desverre ikke! I dag sendte jeg mail til en annen nettside og spørte om de ville vere med på å sponse bloggen. Så nå venter jeg i spenning på svar fra dem! Bloggen ferier jo snart 3 år, og da hadde det jo vert morsomt å "feiret" med enn komkuranse med skikkelig premie! Kommer kanskje en overaskelse senere å, følg med!


"TIPS: enkel redigering i photoshop" #1Curver er noe som er i alle(tror jeg) redigerings programer. Ved å bruke den kan man få gjort mye med ett bilde.Her er noen av ressultatene man kan få ved å bruke curver. I tilgegg til curver, kan man jo legge inn fler effekter å.Som sagt tror jeg curver kan brukes i flere programer også, som gimp og photoscape. Men jeg orker ikke å vise hvordan man gjør det i alle forskjellige programene, så om du ikke har photoshop men en av de andre er det bare til å søke på youtube eller å bare prøve seg frem! Som sagt får jeg ikke til dette med redigering av video og youtube, derfor kommer forklaringen i bilder som dette her. Håper det er forstålig, for det er jo egentlig ikke så veldig vanskelig når man først får det til! Lykke til. Noe dere vil jeg skal legge ut "forklaring" på?

"Minner om konkuranse .- Vinn gavekort"

Om to dager (20.des ) avlsuttes konkuransen. Du har fortsatt muligheten til å melde deg på! LES MER HER!

"answers" #1

Hvordan går det med skolen?
- Desverre ikke så bra...(pga sykdom for dere som ikke har fått det med dere)

Hva ønsker du deg til jul?
- Skal se om jeg kanskje får laget ett egent innlegg med det.

Drømmereise?
- En reise til ett varmt fnt sted. Og at jeg kunne fått vert der, uten å blitt / vært syk!

Tre ting du ikke kan leve uten?
- Ipoden, kameraet og hårprodukter.

Yndligsmat?
- Jeg elsker all mat som er god. Pomes frits med fiskepinner, kebab pizza, grandosa-uten paprika, osv! Men det som er favoritten min nå til dags er stekte potetbiter med stekte vinerpølse biter. Nam! ♥

Hva gjør deg glad?
- Veldig mye gjør meg glad. Musikk, mat, venner, familie, gode dager osv.

Hvilken musikk hører du på?
- Sånn her ♥

Sommer eller vinter?
-Sommer!!

Hvordan får du til å lage så fine design?
- Øvelse gjør mester. Og det finnes noe som heter google :)

På toppen av ønskelista di?
- Å bli frisk..

Hva gjør du på en helt vanlig fridag?
- Det kommer selvfølgelig ann på hvordan formen er. Er jeg syk ligger jeg bare å kjeder meg. Men om jeg er i form drar jeg kanskje en tur på senteret med venniner, eller ut å tar bilder.

Har du noen gang tenkt på at du ville slutte å blogge?
- Ja, det har jeg

Hvor kommer inspirasjonen din fra?
- Andre blogger, ting jeg ser på diverse nettsider, og fra mitt egent hode.

Hva er din/dine yndlingsbutikker?
- Bikbok, Cubus, Gina og nelly.com

Liker du å være blond?
- Spørs hvordan blond du mener. Men blondt hår ja. Haha

Kan du begynne med et foto/redigeringstips i uken?
- Ja jeg prøver å komme med tips når jeg har klart å komme på noe jeg kan "tipse" dere om. Jeg er ikke såå god at jeg gjør ting med kameraet annerledes enn andre. Og hver gang jeg legger ut tips er det noen som er "flinkere" enn meg med foto som skal fortelle meg at jeg gjør helt feil osv. Så ja, vi får se..
Dere kan fremdeles stille spørsmål i innlegget her!

"Tangle teezer børste"

I går fikk jeg Tangle Teezer - splash børste i julekalenderen. Så jeg tenkte egentlig bare å dele min mening om den, siden jeg i alle år har trodd alt om den bare har vert litt oppskrytt eller sånn. Men det er den altså ikke. Det er altså en hårbørste for vått hår, og den løser flokene opp mye lettere enn hva en vanlig hårbørste gjør . Og det er faktisk ikke tull heller! Jeg har bare fått prøvd den en gang, men jeg merket stor forskjell på denne børsten, og den vanlige. Håret ble også mykere, så denne vil jeg virkelig annbefale. Du kan få den kjøpt her, og den finnes også i flere varianter. Har du Tangle Teezer børste?

"this is my life today"

Bildene forklarer egentlig de to siste dagene mine. Sengen har vert min beste venn, og jeg har ligget i den stortsett hele tiden. I går våknet jeg med en vond kropp som var helt tappet for energi. Så jeg gjorde ikke annet enn å sove. I natt våknet jeg av smerte og feber. Og når jeg våknet igjen i morges var jeg heller ikke i noe særlig bra form! Så det er altså grunnen til lite blogging denne helgen... Er egentlig bra jeg er i så dårlig form som dette nåå, for da er det mindre sjangs for at jeg blir syk neste helg.. Nå er jeg sliten etter å ha sittet her i ti min å skrevet dette.. Så jeg tenker å legge meg i sengen igjen å bare slappe av og håpe på bedre dag i morgen! Hva har dere gjort i helgen?

"Fast eller tilfeldig innom?"


Heihei!  Nå er bloggen min snart tre år, så da tenkte jeg å ta en "hvor mange faste leserer har jeg-test" ,igjen. Haha. Også tenkte jeg å stille dere noen spørsmål! Er du fast leser eller tilfeldig innom? Hvor lenge har du lest bloggen min? Hvor gammel er du? Hvor er du fra? Jente eller gutt?  Hva liker/ikke liker du med bloggen min?  -Setter pris på om dere tar dere tid til å svare!

"Fredagskvelden"

Bloggingen begynner å bli dårligere igjen. Noe som ikke er bra! Men syns det er litt dumt at konkuransen min ikke ble like godt "tatt i mot" som jeg hadde håpet. Er bare noe rundt tyve som har meldt seg på, å det er jo ikke akuratt så mye. Er jo første konkuranse jeg har! Så gjerne del den videre, og meld deg på HER! (♥) Pliiis del videre, blir glad da!
 I dag har jeg vert en liten tur utenfor døren, og har fått gjort litt av hvert. Er ferdig med alle julegavene nå, uten om en liten en. Men den haster ikke såå mye, har jo fremdeles en uke på meg så. Jeg fikk forresten å klippet/stusset håret mitt i dag å. Noe som var på tide å få gjort.. Selv om jeg haater å klippe meg. Viser dere ressultatet i morgen, selv om det ikke synes så veldig! Nå er jeg sliiten, med stor S, så jeg tenker å slenge meg i sofaen å glo litt tv. Hva har dere gjort i dag?


PHOTO: wonderful winter day


Canon eos 600D 50mm f/1.8      -108/365days

"winter day"

I dag har jeg og Lene vert en liten tur ute. Det var for mye snø til å ake, så da tok vi heller kameraet med ut og tok litt bilder. Flesteparten av bildene ble grimas-bilder, så alle ble ikke brukbare til bloggen kan man si. Haha. Morsomest med grimaser, siden jeg ikke er noe særlig fotogen! Resten av dagen tenker jeg å bare slappe av. Kjenner jeg er litt sliten, så jeg blir nok sittende fremfor pc`en en stund til før jeg slenger meg i sofaen for å ta meg en lur! Hva har dere gjort på i dag?

"Vinn gavekort på 500kr - talion.no"

Talion.no er en nettside som selger blandt annet Converse sko, andre typer sko, klær, tilbehør osv. til både damer, barn og menn. Det jeg liker spessielt godt med siden er att de har bra utvalg, prisene er ikke for høye og ikke minst at siden er oversiktlig og lett å finne frem på! Jeg som alle andre elsker jo Converse sko. Og det har denne siden virkelig ett bra utvalg av. Siden selger også andre ting en sko, som klær, parfymer, hodetelefoner, gensrer, luer og diverse, Det finner dere en oversikt over innpå siden!

Det DU må gjøre for å kunne vinne ett gavekort på 500kr er å registrere deg hos siden innen den 20.Desemner. Og noe som kan lønne seg er å verve venner på siden, da vil på du 5% av alt vennene handler for som gavekort til bruk i butikken!Jeg kommer til å kunne få en oversikt over dem av mine leserer som har registrert seg. Og jeg kommer da til å trekke en helt tilfeldig en av dem som vinner. Men om det plutselig skulle bli vanskelig å få tak i mailen deres for meg innpå der kan dere godt legge igjen en kommentar med epostadressen din! Og om du vil ha større sjangse for å vinne må du gjerne DELE dette innlegget på bloggen/facebooken din! Lykke til ♥

"Lese din blogg?"
Skal jeg lese din blogg? Legg igjen en kommentar, å jeg tar en tur innom!

"Kalde dager i desember"

Heihei! For en times tid siden kom jeg inn etter å ha vert ute en tur å aket med Lene. Noe som var kjempekoselig - men kaldt. Hihi. Og før i dag var jeg en tur på senteret og fikk kjøpt inn noen julegaver, så nå har jeg bare ett par gaver igjen som må kjøpes. Det er jo bare seisten dager igen til jul så. Og to uker skole, før det er ferie! Jeg gleder meg i hvertfall, selv om jeg ikke har fått skikkelig julestemning enda. Men den kommer nok snart, som vanlig! Hva har dere gjort på i dag?

//Forresten så tenkte jeg at jeg skulle være litt snill med dere i kveld, å hjelpe de som ønsker med å lage header. Eller noen i hvertfall, Skal se ann formen senere, om jeg bestemmer meg for å gjøre det kommer det innlegg om det. så følg med! -Lik innlegget under her om du er intresert.

"Sminken min"Dette spørsmålet har jeg ofte blitt stilg. så jeg tenkte å "endelig" vise dere. Men problemet er at jeg bruker nesten ikke noe sminke. Det har to forskjellige grunner. Den ene er at jeg ikke er noe god med sminke i det hele tatt. Og nummer to er at jeg om lager meg en "vane" med å måtte sminke meg mer enn jeg gjør før jeg skal ut døren, så kommer jeg til å være enda mer sliten enn hva som er nødvendig. Ja jeg blir sliten av å stelle meg, for dere som ikke vet. Pga ME. Så jepp. Men jeg har jo litt sminke da.,.!Dette er all sminken jeg har. Jeg husker ikke hvor hver av tingene er kjøpt, men alt er kjøpt på endten h&m, lindex eller cubus.Dette er vel egentlig de produktene jeg bruker. Bortsett fra at jeg egentlig ikke pleier å bruke den bb-kremen der så ofte!
Hva sminke bruker du? Bruker du mye sminke?

"the friday feeling"
Da var det fredag og helt igjen. Denne uken klarte jeg en dag (to timer) på skolen, noe jeg er ganske fornøyd med egentlig. Neste uke håper jeg selvfølgelig på flere dager, men en dag er jo en god start! I helgen har jeg planer om å få kjøpt litt julegaver, også blir det julebakst på søndag. Får bare håpe formen ikke svikter! Skal også se om jeg kanskje får klippet meg i morgen. Selv om jeg hater å være hos frisøren. Men håret begynner å bli slitt, så da betyr jo det bare en ting. Klippings! Hva er deres helge planer?

"Nelly wants - kjoler"Hva syns du om kjolene? Hvilken likte du best?

"Svar på spørsmål - ME diagnosen"

Hvor lang tid tok det før du fikk diagnosen?
- For meg tok det ca fem månder eller noe. Egentlig så er det kort tid iforholdt til hvor lenge jeg har hørt om andre folk som har ventet i flere år før de har fått diagnosen.

Hvilket symptom plager deg mest?
Smerter i kroppen, tempratursvingninger, utmattelse, hjertebank, trøtthet..

Har du dårlig matlyst? Har ME selv, og har veldig dårlig matlyst.
- Helt i starten av da jeg ble ME syk var jeg mye dårligere enn jeg er nå. Å da var noe av det jeg slet med, nemelig matlysten. Var skjeldent jeg orket å spise når jeg våknet og det var ingenting som fristet. Det gjorde ikke akuratt situvasjonen noe bedre. Så ja, jeg har sletet med matlysten jeg å, men nå er den helt snudd om. Nå spiser jeg heele tiden, og har matlyst så og si hele tiden.

Har du noen ganger vært deprinert pga MEen?
- Nei jeg vil ikke si jeg har vert deprimert. Men jeg har selvfølgelig hatt veldig dårlige perioder hvor jeg har vert veldig sliten og lei.

Hva vil du gjøre når du blir frisk?
- Oj det er utrolig mye jeg ønsker å gjøre når jeg blir frisk. Det jeg gleder meg aller mest til er jo å kunne leve ett normalit liv med en normal hverdag som alle andre. Gå på skolen hver dag, gjøre lekser,  være aktiv og alt det der.

Hva gjør du de dagene du ikke orker noen ting?
- De dagene jeg ikke orker noen ting, gjør jeg ikke noen ting. Ligger som oftes å sover i sengen eller sofaen. Trykker litt på ipoden og glor i taket.

Er det vanskelig på skolen når du har vært borte et år?
- Har egentlig vert borte i to år. Men ja, det er vanskelig.// For dere som enda ikke har fått det med dere, så er ME en kronisk utmattelsesykdom

Noe mer dere lurer på ang ME diagnosen?

"PHOTO: the magical feeling of December"


Canon eos 600D 50mm f!.8   - 107/365 days

" 10 fakta om meg, som dere kanskje ikke visste.."

1. Jeg HATER å ha lange negler, å jeg syns det er utrolig kjedelig å klippe dem.

2. Jeg hadde pannelugg fra jeg var liten av til jeg slutten av 7.klasse.

3. Jeg er UTROLIG kresen når det kommer til mat. Men er samtidig en skikkelig matmons, elsker mat.

4. Jeg gikk på fotball fra første klasse til jeg ble syk i niende.

5. Jeg liker ikke rolig musikk, liker mer "party musikk" eller hva jeg skal kalle det. (hør her♥)

6. Når jeg kjeder meg sitter jeg å går inn å ut av face heele tiden.

7. Jeg er så dårlig i engelsk at jeg nesten kan si "jeg kan ikke engelsk" -kan jo liiiiittt.

8. Jeg hater min egen kropp, fordi den ikke vil legge på seg uansett hvor mye jeg spiser,,

9. Jeg har aldri vært særlig glad i å pynte-pynte meg så har bare en-to kjoler. (men har en del skjørt da,)

Noe dere ikke viste fra før av? Noe du kjenner deg igjen i?

"Første søndag i advent"

I dag er det som sikkert alle vet første søndag i advent. Noe som vil si at det ikke er så alt for lenge igjen til jul, faktisk bare 22 dager til! Så nå har jeg tenkt til å se om jeg finner noe julepynt jeg kan plassere på rommet mitt, også må det jo ryddes her.. Om jeg får ryddet å gjort det fint her kan det hende jeg skal prøve å få laget en "rom-video" til dere. Siden jeg vet at det er ett ønske fra dere. Hihi!
Nå har jeg tenkt til å prøve å få forhondsskrevet litt innligg, slik at det blir lettere å oppdatere dere hver dag i ukedagene.. Som sagt, skrik ut om det er noe dere savner på bloggen! Nå slenger jeg bare med noen bilder jeg tok i sted. Så blogges vi!. Hva gjør dere på i dag?
"Snø i desember"

Da har vi endelig kommet til en av mine yndlings månder. Desember! Når jeg våknet i dag var det kommet mye snø ute, å jeg er vel kanskje blandt de få som liker snø. Eller, jeg hater å bli kald å våt, men den gir meg "desember-følelsen". Samtidig som at jeg våknet til snø i dag, våknet jeg uten smerter i kroppen. Noe som er skjeldent i min verden, så bedre start på dagen kunne jeg vel ikke fått. Hihi. Nå har jeg vert ute med Susanne å tatt bilder i en times tid eller noe. Og frosten sitter fremdeles i kroppen min, har hoppet i kosedressen så blir nok snart varm! Nå har jeg tenkt å lese blogger, høre på musikk og kose meg før det blir å se julekalender på TV`en! Hva har dere gjort i dag?Spørsmålsrunde - still spørsmål!

Heihei! Nå starter jeg en spørsmålsrunde igjen. Kanskje jeg svarer på video, men da må dere sende inn mangen skikkelige spørsmål. Jeg svarer på det meste, bortsett fra om det blir for personelig selvflgelig!.  PS: Jeg har bestemt meg for å ha pause fra bloggdesign så jeg setter pris på om dere slutter å stille spørsmål om jeg kan hjelpe deg, lage design til deg, osv.