desember 2011

Godt nyttår!

Heisann! Nå tenkte jeg egentlig bare å vise dere outfiten min for kvelden! Å dette blir vell det siste innlegget her på bloggen for i år. Orker ikke å blogge før til neste år, beklager. Neida, herregud. Vet jeg har dårlig humor. haha. Vil også takke alle dere som har giddet å følge bloggen min i år, håper dere vil fortsette å lese neste år. Hihi! Men nå må jeg nesten fikse håret før vi skal spise pinnekjøtt, så vi blogges, neste år!  Godt nyttår! :) ♥

Siste dagen i 2011

I dag er det den siste dagen i 2011, det er litt rart å tenke på egentlig. Haha! Har egentlig ikke noen spessiele planer for dagen, skal snart treffe Lene. Så blir det pinnekjøt i fem-seks tiden, også skal jeg vere med Lene igjenn i kveld Blir nok koselig. Hva gjør dere på i dag?


Photoshoot - Victoria .part 2


Canon eos 600D 50mm f/1:8

today's inspiration

Like bloggen min på face?

Jeg tenkte egentlig bare å "reklamere" litt for face siden til bloggen min. Jeg har tenkt å begynne å bli flinkere til å oppdatere der, kommer også til å legge ut en del bilder som sikkert ikke kommer på bloggen å. Kanskje jeg poster noen bilder der før de kommer her på bloggen,,, osv. Hehe. Veldig spennende ja. Men hadde vert utrolig morro om det var flere som ville like siden min da. Har 44 liker akkuratt nå.

DERE FINNER SIDEN MIN HER.
Photoshoot - VictoriaVarm og god kakao, under en varm og god dyne!

Nå kom jeg omtrendt nettopp løpende inn dørene her. Jeg, Susanne og ste søsteren hennes Victoria var ute å tok bilder menst det var fint vær, og faktisk sol. Men plutselig så begynte det å snø! Herregud. Haha. Hadde ikke regnet med det for å si det sånn. Skulle egentlig ta noen bilder til ny header, men fikk ikke tatt så mangen siden det begynte å snø. Men fikk jo tatt kjempe mangen fine av Victoria. Hun er virkelig en god modell. Hehe. Kanskje dere får se noen av bildene senere. For nå skal jeg kose meg med kakao og musikk!  Hva gjør dere akkuratt nå?


Fredagens planer!

Akkuratt nå sitter jeg å venter på at bølgetangen skal bli varm. Skal bare fikse håret nå før jeg skal en snar tur på elkjøp for å kjøpe meg en hardisc og ett filter til det nye objektivet mitt. Etter det skal jeg og Susanne ut å ta litt bilder. Jeg har ikke fått prøvd det nye objektivet ute enda, har jo vert stygt vær hele tiden. Men endelig så kom det litt sol til oss. Haha. Men nå tror jeg bølgetanga er varm, så vi blogges!  Hva skal dere i dag?Pizzakos!

Nå har jeg å lillebror nettopp spise kebab pizza. Egentlig så hadde vi det til middag, men da klarte de kebab folkene å ta dressing på hele pizzan, noe som jeg ikke liker. Så da var mamme å fikke en ny en, som ble kveldsen for i dag. Intresant å lese om? haha. Følte meg skikkelig teit nå..Men uanset.. Jeg vil bare si tusen takk for alle bursdags gratulasjonene jeg har fått av dere i dag, takk, takk! :) ♥

Bilder fra året 2011 -Del 2

Nå som dette året snart er over, så må man jo se litt tilbake på hva man har gjort dette året, å se på alle bildene man har tatt. Hehe. Forgje innlegg hvor jeg oppsumerte litt fra dette bloggåret syns jeg egentlig bare at alle bildene ble så små, siden jeg limte dem sammen osv. Å der var det egentlig bare masse gamle, stygge bilder. haha. Så nå tenkte jeg å heller poste noen bilder, i en større størelse! Bildene er nok ikke helt i rekkefølge, begynner nok å vise ifra sommeren av, siden jeg ikke hadde kamera i januar-mai!Kjedelig når ting blir ødelagt...

Telefonen min er ødelagt igjenn ja. Er vell femte gang jeg må sende den på rep. Den vil ikke skru seg på, å den ville heller ikke laste ned flere sanger for den var liksom full. Men det var kunn femten sanger på den, og helle rngen bilder eller videor. Jeg annbefaler dere å virkelig ikke kjøpe sony ericson vivaz. Det er bare tull med den. haha! Trenger vell egentlig en ny tlf, men er det noe som er kjedelig å bruke penger på så er det telefon. Hvertfall i min verden. Flere som har problemer med tlfen sin?I DAG HAR JEG BURSDAG

Jepp, i dag har jeg bursdag. Fyller 15år til dere som lurte!. Hadde som sagt familiebursdag i går, så nå har jeg to tusen kroner. Har tenkt å spare til ny pc, siden jeg tipper min snart blir ødelagt. Haha! Dette ble egentlig bare ett fullfart innlegg, er fortsatt daiutrøtt egentlig. Kanskje jeg skal sove litt til, skader jo ikke. Hah. Vi blogges!

Svar på ukas spørsmål!

Hvor kjøpte du Danboen din, og hva kostet den? 
Jeg kjøpte den på ebay.com eller hva det heter. Og den kostet bare 90kr sånn sirka.


Er ikke du veldig ofte syk? har du en sykdom eller noe? 
Ja. Jeg har vell egentlig laget flere innlegg om hva som feiler meg, og som det står i headeren min så har jeg en diagnose kalt ME. Det er som sagt en kronisk utmattelse syndrom, ting. Så ja, jeg er ofte syk!


Hva kostet kameraet ditt? 
Når jeg kjøpte det kotet det 6000kr. Men da kjøpte jeg det uten det objektivet som egentlig følger meg. (canon eos 600)

Lager du design?
Som sagt, jaaa. Jeg har en designblogg hvor dere kan bestille design. Men siden det er såpass mangen som allerede har skrevet at de vil ha design, så kan det ta litt tid før det blir din tur, om du vil ha design da. Når jeg får spørsmål om å lage design i en vanlig kommentar her på bloggen, så klarer jeg ikke å holde styr på hvem som har spørt osv. Så til dere som ønsker design, skriv det heller heer.

Familie bursdag

Om en halv times tid nå så skal jeg ha familie bursdag. Har som sagt bursdag i morgen, men feirer i dag! Er nettopp ferdig med å stelle meg, har faktisk rettet håret i dag. Uvandt. haha. Men jeg får vell ta å rydde litt her på rommet, er jo helt bomba her. Klær på gulvet og alt. Huffhuff, haha. Vi blogges! Hva gjør dere i kveld?


a sweet gift to my Danbo


Canon eos 600D 50mm f/1.8 -day 60 / 365 days

Se hvem som kom i posten!

Nå har jeg endelig fått Danboen jeg har ventet på i mange mange dager. haha. Jeg bestilte også en som Susanne skulle få i julegave, men den kom litt for sent. Hehe! Det kommer nok til å bli mangen bilder av danboen her på bloggen fremover, haha. Den er bare så utrolig søt, å stilig å ta bilder av. Digger den!  Har dere Danbo?


Mitt bloggår 2011 -Del 1

Nå som året 2011 snart er over, og jeg snart har hatt denne bloggen i to år så tenkte jeg å poste litt gamle bilder fra dette året. Skal innrømme at det er flaut å lese gamle innlegg, og se bildene. Herregud. Herligvis har jeg blirr bedre enn hva jeg var haha, men om ett år så skjemst jeg sikkert over de innleggene jeg har nå. Haha. Men uansett! Jeg har gått i fra å ha ti leserer til å ha over 150 hver dag. Det er jo helt utrolig. Samtidig som jeg har gått fra å være frisk til å bli syk, så det har virkelig vert godt å ha en blog hvor jeg får mangen fine kommentarer!  Jeg setter virkelig pris på alle kommentarene, det må jeg bare få sagt! Men uansett, her har dere noen bilder fra bloggåret, kommer nok en del to, og en del tre også siden det er så utrolig mangen bilder. (poster ikke alle)christmas bokeh


Canon eos 600D 50mm f/1.8 -day 59 / 365 days

En dårlig start på dagen...

I dag var ikke formen noe særlig bra når jeg våknet. Hadde/har vondt i omtrendt hele kroppen og null energi. Er jo også lite typisk at i dag som det ikke regner ute, og er ett bra lys å ta biilder i, da må jo jeg selvfølgelig bli syk. Skal prøve å få i meg litt drikke å mat nå, så kanskje formen blir bedre til senere! Ellers så ligger jeg her å gamer super mario på ds. Er jo skikelit tidsdrivende da, å morro. Så hvorfor ikke? haha. Flere som er syke?


Julegrisen!

Akkuratt nå ligger jeg bare her å chiller med musikk og spiser  snop. Skulle egentlig vert i bursdag til søskenbarnet mitt, men det orket jeg ikke. Har ikke så mye krefter i dag, samtidig som jeg har smerter i kroppen. Å da er det jo likegodt å bli hjemme å få slappet av. Så nå har jeg tenkt å lese litt i "bedre bilder" boken min. haha! Får vell bare lese i den  tildess det faktisk går å ta bilder her. Det er ikke noe fint vær ute, så lyset er heller ikke noe bra. Å da blir det liksom en slags gul farge i bildene man tar inne, liker ikke det. Så håper virkelig det snart blir fint vær her! Hvodan er været hos dere?


En mandags morgen

Da var vi kommet til mandag igjenn. Å det er bare fire dager til jeg har bursdag. Så dette er altså min siste uke som fjotizz lizom, neida. Haha. Men det er sant at jeg har bursdag på torsdag. Wihu!   Akkuratt nå sitter jeg egentlig bare å venter på at håret skal bli skikkelig tørt. Så skal jeg teste ut den nye krølltanga mi. Prøvde nettopp den nye hårføneren min å, hjelp sier bare jeg. Håret satte seg fast i den vifte tingen, så jeg måtte klippe av litt. Haha. Herregud, jeg er flink! Hva skjer hos dere i dag?

Hjemme fra familiemiddag

Nå kom jeg omtrendt nettopp hjem fra familie middag hos mormor. Vi spiste kalkun, å det var utrolig godt. Ble serriøst stappmett, føltes nesten som om magesekken min skulle sprenge. Haha. Ellers så skjer det ikke så mye her. Hadde jo meg meg kameraet til mormor, så satt vell å tok fem hundre bilder av juletreet. Fritids? jaa, know. haha. Nå skal jeg ned å se en film og spise kake. Her har dere bare noen bilder fra dagen, og outfiten!  Hva har dere gjort på i dag?

Mine julegaver 2011

Nå tenkte jeg å bare vise dere tingene jeg fikk til jul. Har ikke fått med alt på bildene, noe ligger fortsatt nede, å jeg gidder ikke hente det. Er lat hja, haha. Fikk jo mangen fine klær, skal se om jeg gidder p lage ett egent innlegg med dem i. Men her har dere hvertfall flesteparten av gavene!
Første julemorgen

Nå har jeg nettopp spist en herlig frokost sammen med familien. Så nå sitter jeg nå bare her å stapper i meg snop og chiller med musikk. Venter egentlig på at det skal bli litt lysere ute, så jeg får tatt litt bilder med det nye objektivet. Kan jo ta nå, men jeg er ikke så fan av blits bilder. Hehe. Kommer snart ett innlegg hvor jeg viser dere julegavene mine, er superførnøyd med alle!  Hva gjør dere denne morgenen?

Kveldens antrekk

Nå har jeg fått slengt på meg noen gode kleder og lagt meg i sengen. Er utrolig fornøyd kan man si. Fikk kjempe mye fint som jeg skal vise dere i morgen. Men jeg kan jo si det at jeg fikk meg nytt objektiv, yeeeees! Har vell allerede tatt bilder av hele huset for å teste det. ut. haha. Elsker det allerede. Gleder meg kjempe mye til å få bruke det skikkelig i morgen, og de nye kledene og alt det der. Kommer innlegg om det i morgen. Tenkte bare å vise dere kveldens outfit, så blogges vi i morgen!  Har dere hatt en fin dag?

Merry Christmas!


Canon eos 600D 18-200mm -day 58 / 365

God jul allesammen!

Jeg ville bare stikke innom for å si god jul til dere alle!Så håper jeg at alle får en herlig julaften i dag! Akkuratt nå sitter jeg å ser på tv og spiser snop. Men nå må jeg hoppe i dusjen og stelle meg, så blogges vi kanskje senere.Litt forandringer på designet..

Som dere kanskje har sett i det siste så har jeg endret en del på designet og fått meg en ny header. Det har også begynt å snø på bloggen som dere kan se. Haha. Koselig altså! Tenk at i morgen er det julaften, jeg klarer virkelig ikke å fatte det. Kommer nok ikke til å få sove med det første i kveld for å si det slik. Men men, får vell gå ned å finne meg noe mat. Hva syns dere om designet?

Christmas treeLILLE JULAFTEN!!!

I dag er det som dere vet lille julaften. Som betyr at når vi våkner i morgen er det selve julaften. Tviler på at det blir lett å sovne i kveld, haha. Sovner sent å våkner tidlig, typisk! I dag har jeg ikke så store planer, skal treffe Lene i tre tiden, kommer sikkert til å sitte å snakke om jul, høre på julemusikk og se julefilm. Haha! Men nå skal jeg stelle meg, så blogges vi senere!  Hva gjør dere på i dag?

Bitte lille julaften!

I dag er det bitte lille julaften. Foreløbig har jeg egentlig ikke gjort på noenting i dag, formen er ikke helt til å skryte av. Trøtt og slapp. Så skal nok bare ta det med ro resten av dagen. Må få pakket inn de siste julegavene, ellers skjer det ikke så mye her. Blir tidlig seng også tipper jeg. Er trøtt nå allerede såå, haha. Men vi blogges! Hva gjør dere på i dag?

the duck pondEn herlig onsdag i desember

Som sagt har jeg vert en liten tur på senteret med Susanne i dag. Ble faktisk ferdig med de siste julegvene. Herlig! Og før vi gikk på senteret fikk jeg tatt både nye bilder til header, og noen søte bilde av endene igjenn. Så nå har jeg noe å kose meg med. Hehe. Holder også på å fikse litt på designet som dere kanskje har sett, men det er ikke ferdig enda. Har en plan skjønner dere, haha!   Hvordan har deres onsdag vert?


Har fått kameraet mitt tilbake!

Som sagt måtte jeg sende inn både kameraet og objektivet mitt på reperasjon. Objektivet "flyttet" på fokuset når jeg skulle ta bilder, å kameraet ville ikke ha minnebrikken inni. Så da var det jo bare en ting å gjøre. Sende det på reperasjon, å endelig har jeg fått det hjem igjenn. Så nå gleder jeg meg enda mer til å ta flere bilder. Ikke det at det jeg har brukt imens er så dårlig, for det er jo ikke det.  Hehe!  Hvilket kamera har du?


Outfit 21.12.11

Jeg har tenkt å begynne å bli flinkere til å legge ut outfiter når jeg faktisk har stelt meg. Så her har dere dagens anntrekk for senteret. Har egentlig dårlig tid nå. Må ned å finne meg noe mat før vi skal kjøre av gårde. Så vi blogges senere!
Bukse-Veromoda Jakke-Veromoda Genser-Bikbok

take pictures with the camera...


JULEFERIE!

Heisann! Da var juleferien startet. Var ikke på skolen i dag heller, men skal snart få besøk av Lene og Susanne. Vi skal se julefilmer og drikke julebrus osv. Koselig. Nå er det virkelig ikke lenge til julaften altså. Haha. Jaa, må nevne det i hvert eneste innlegg! Akkuratt nå holder jeg på å stelle meg, også spiser jeg frokost. Leverpostei og agurk faktisk, for jeg har blitt sunn. Neida. Men vi blogges! Har dere også juleferie nå?

Fri fra bloggen i dag...

I dag er formen dårlig. Trøtt, vondt å lite energi også. Så i dag skal jeg ta det helt med ro, uten noe stress med bloggen. Blogges!

Før - etter redigering!

Skal jeg lese din blogg?

Som sagt skulle jeg egentlig hvert hos Lene nå, men siden jeg er såpass trøtt som jeg er ble jeg heller hjemme. Må jo ikke slite meg helt ut nå heller. Hehe. Så da tenkte jeg at jeg kanskje kunne få lese din blogg?  trenger virkelig flere blogger å lese!

Fjerde, og siste søndag i advent!

I dag er det som dere vet den fjerde, og siste søndagen i advent, Og om seks dager er det julaften. Vet jeg nevner det i omtrendt alle innlegg, men jeg bare gleder meg sånn. Haha. I dag har jeg vert med Lene, vi var først ute å tok litt bilder, så gikk vi inn å tok noen bilder, så turet vi ned til henne å pakket inn noen jule gaver. Så nå har jeg nettopp spist middag, og om en stund  så er planen at jeg skal ned til Lene igjenn. Koselig!:)  Hva gjør dere på i dag?Noen av bildene vi tok i går

Heisann! Nå tenkte jeg å bare slenge ut noen av bildene som jeg å Susanne tok i går. Egentlig holder jeg på å stelle meg. Må føne håret osv. Skal nemelig ut med Lene litt senere. Å da er det en liten fordel med tørt hår. Haha. Og i dag er det jo den fjerde og siste søndag i advendt! Herregud, er jo ikke lenge siden vi var i oktober føler jeg. Men jeg får stelle meg videre, ha en fin søndag alle sammen...Hva syns dere om bildene?
PHOTO: foot step

Image and video hosting by TinyPic

Bildekos på en lørdag!

Nå kom jeg omtrendt nettopp inn etter å ha vert en liten snartur på senteret og kjøpt meg nye sko Vanligvis pleier jeg å måtte besøke alle sko butikkene vi har her for å klare å finne meg noen skikkelige vinter sko. Men i dag var det bare rett inn på en butikk, og rett ut igjenn med nye sko i handa. Supert! Det ble noen ugs, de er jo så utrolig gode å varme! Var også som sagt ute å tok litt bilder med Susanne før i dag, så nå skai jeg slenge meg ned i senga, under dyna, å redigere litt bilder. Herlig altså!. Hva gjør dere på i kveld?

Ikke feil å våkne til en hvit verden

Når jeg våknet i dag var det føste jeg gjorde å se ut vinduet. Alt var helt hvitt, endelig har snøen kommet tilbake. Haha. Det er en liten uke til det er jul, å jeg håper virkelig at snøen holder seg her til julaften. Ønsker meg en hvit jul! Haha. Så i dag skal jeg ut å knipse litt bilder, å kanskje en liten tur på senteret med Susanne senere. Har noen julegaver igjenn før jeg er ferdig. Så dem bør jeg vell få kjøpt fortest mulig nå. Men må stelle meg nå, så vi blogges senere. Er det snø hos dere også?


HVEM TROR DERE VINNER?

Som de fleste sikkert har fått med seg så er det idol finale i kveld. Jeg vet egentlig ikke helt hvem jeg heier på. syns dem begge er utrolig flinke. I kveld syns jeg Vegard var best, men forgje gang likte jeg Jenny best. Så jeg aner virkelig ikke. Haha. Dem begge fortjener å vinne!  Hvem håper du vinner?

Helg, og åtte dager til jul!

Da var det helg igjenn, også er det bare en uke til kvelden før kvelden. Haha. Jeg føler virkelig ikke at det snar er jul, det er jo tilogmed grønt ute. Vil jo ha snø, blææh. Men men. Senere i dag skal jeg være med Lene, det eneste vi kommer til å snakke om er jo jul. Så tipper julestemningen snart er på plass. Haha. Men nå må jeg hoppe i dusjen å stelle meg før jeg skal treffe Lene. Så vi blogges! Hva skjer hos dere i dag?

miss the summer time

boring Wednesday...

Kjedelig, kjedelig og enda kjedeligere. Ikke noe skole på meg i dag heller. Begynner å bli en stund siden siste nå, noe som er utrolig kjipt. Problemet er at formen ikke er så bra på starten av dagen, men så kommer den seg utover dagen... Utrolig dårlig planlagt altså. Skulle gjerne byttet litt om der..Men nå er det jo snart ferie da. Noe som skal bli godt, selvom dere sikkert ikke skjønner at jeg merker forskjell, haha. Men det gjør jeg faktisk! Nårr får dere juleferie?

Vurderer å kjøpe meg hair exstensions!

Nå sitter jeg å "ser litt på" hair exstension. Har så utrolig lyst på det, men er litt redd det ikke kommer til å se litt ekte ut på meg i det hele tatt. Da forsvinner jo egentlig hele vitsen. Jeg har egentlig alldri likt håret mitt. Syns det er så tynt å kort, så kanskje exstensions kan løse det problemet. Men jeg kan ikke akkratt si den jeg har funnet var så billig da, haha. Men jeg har jo snart bursdag så det skal nok gå fint, håper jeg... Vurderer å kjøpe dette heer, men er ikke sikker på om fargen er rett... Bruker du exstension?MINE FAVORITTER NÅ FOR TIDEN

Rihanna - Roc me out

One direction - Everything abaout

T-Pain ft. Lil wayne - Bang bang Pow pow

Ulrik Munther - Stick and stones


Nicki Minaj - Girls fall

Carolina Marquez, Jaykay ft. Lil Wayne - Weekeng

Nicki Minaj - Cheek it out

Utrolig kjedelige oppdateringer fra meg...

Jeg har merket at i det siste har jeg bare hatt kjedelige og nesten helt like oppdateringer hele tiden. Jeg har egentlig bare blitt helt tom for blogg ideer. Nå som det er så stygyt vær ute får jeg jo heller ikke gått ut å tatt bilder, å da blir det jo enda mindre å blogge om. Samtidig som at jeg ikke orker kle på meg, sminke meg, fikse håret å alt det der for å ta bilder til ett innlegg. Det orker jeg virkelig ikke å bruke kreftene mine på.
Jeg har ikke lyst å slutte å blogge, heller ikke lyst å fortsette med så dårlig blogging. Haha. Så dere MÅ hjelpe meg. Kom med forskjellige forslag til hva dere vil ha mer - mindre av på min blogg. Å helst kom med andre forslag en videoblogg og outfits.. :)En vanlig tirsdag i desember

I dag har jeg egentlig ikke gjort på noen ting. Har sovet en del da, haha. Er så utrolig trøtt i dag, aner ikke hvorfor egentlig. Men uansett, akkuratt nå sitter jeg bare å chiller med musikk og leser blogger. Så begynner jo snart blåfjell, wii. Føler meg skikkelit barnslig når jeg skal se barneTV, men jeg får jo faktisk julestemning av det. Så hvorfor ikke? hehe. Vi blogges!  Flere enn meg som ser på barneTV?


30000 KOMMENTARER!

I går så jeg plutselig at "kommetartelleren" var over 30000 kommentarer. I mitt hode er det egentlig helt sykt. Husker for bare rundt ett år siden så ble jeg så utrolig glad bare for en kommentar. Da var jeg liksom helt i hundre. Men selvfølgelig blir jeg fortsatt glad for kommentarer. Dere er jo så flinke til å komme med fine kommentarer til meg. Så jeg ville egentlig bare si turen takk til alle dere som gidder å kommentere til meg! Setter virkelig prs på det. Dere er best :)

photograph of the photograph

it rains all the time...


Canon eos 550D 18-135mm -day 58 / 365

Ommøblering av rom!

Nå ha jeg nettopp fått ommøblert litt på rommet mitt. Føler jeg har mye mer plass her nå enn hva jeg hadde. Så jeg er fornøyd. Skal se om jeg finner litt julepynt jeg kan ha her, og kanskje jeg må støvsuge litt. Også må jeg rydde litt i hyllene osv.. Kanskje jeg kan vise dere hvordan jeg har det her, i morgen. Om dere er intreserte da. Hihi. Vil dere se?

Det var en gang en pepperkakebaker...

Jepp. Jeg har faktisk baket pepperkaker i dag også. Klarte ikke å komme meg på skolen, å siden jeg har ett lite mål om at jeg skal gjøre noe morro hver dag uansett hvordan formen er, å da ble det litt baking. Baket ikke så mangen da, siden formen ikke var helt på topp. Men pepperkaker ble det i hvertfall! Som dere kanskje kan se så holder jeg på å fikse på designet. På fremsiden ser det ikke ferdig ut, så jeg må få fikset det nå. Haha. Blogges!  Flere som er glade i å bake pepperkaker?

in winter time


Canon eos 550D 18-135mm

Where have you been

Min lørdags kveld

Nå har jeg besøk av Susanne (link). Vi var en liten tur på senteret før i dag, så nå er jeg nesten ferdig med alle julegavene. Herlig! Akkuratt nå sitter vi vell bare å chiller med hversin pc og hører på musikk. Spiste nettopp pizza rundstykke eller hva det heter, også har vi julebrus da..koselig!  Nå skal jeg se om jeg får fikset litt på designet mitt, og kanskje jeg skal lage meg en ny header også. Hva gjør dere på i kveld?


PHOTO: rainbow

NYTT GRATISDESIGN #simple winter

Da var gratisdesign nr seks ferdig. Det ble ett helt enkelt med grå bakrunn og ingen profilbilde. Men om du ønsker så kan du jo selvfølgelig sette inn profilbilde da. Jeg må bare si at designet ser ikke likt ut i alle internettene. Som f.eks i internett explore, der er det ikke noe fint.Men det ser omtrendt likt ut i firefox, opera og google chrome. Innleggene på det er i 800px- Om du vil brke det eller en av mine andre gratisdesign så finner du dem HER. Hva syns du om designet? har du noen ønsker til neste gratisdesign?

Laget pepperkakehus

Nå har jeg, mamma og lillebror nettopp laget pepperkakehus, eller vi har bare limt slike ferdig kjøpte deler sammen da. Det ble kanskje litt skjeft, haha, men det er jo bare skjarmerendes da. Syns i hvertfall jeg. Gleder meg allerede nå til vi skal spise det!, haha  I kveld har jeg ikke så store planer, skal vell fortsette på ett nytt gratisdesign og lese blogger. Dere får ha en fin fredag videre. Har dere laget pepperkakehus i år?

winter house


Fin været er tilbake...

Jaa, så lenge varte snøen her. Når jeg endelig kommer meg hjem så kommer regnet tilbake, som da gjør at snøen forsvinner.. Sykt kjedelig, men får håpe det snart blir helt hvitt ute igjenn. Syns det er så koselig. Får mye mer julestemning av det enn hva jeg får av vind å regn. Det sier seg jo selv da, haha. Men men, jeg kan ikke gjøre noe med det. Jeg fikk jo tatt litt bilder i snøen når jeg var borte da, overlever nok. Nåå er det middag her, så vi blogges senere. Flere som har mistet snøen i natt..?

GODT Å VÆRE HJEMME IGJENN

Godt å endelig være hjemme igjenn ja. Denne uken har gått så utrolig sent, har jo vert lange dager. Men det ble verdt det. Jeg har lert meg nye måter å tenke på når jeg blir dårlig og noen "triks" som skal få meg til å slappe helt av osv. Gidder ikke å skrive så mye mer om det egentlig. Lurer du på noe angående det så er det bare til å sende mail eller noe... Jeg ha ikke så mye spennende å skrive om, er egentlig kjempe trøtt nå, så det blir nok tidlig seng i kveld også. Men vi blogges i morgen! Hva har dere gjort på denne uken?Hjem igjenn i morgen

I morgen turer jeg endelig hjem igjenn. Skal si tiden går sent her, å jeg blir utrolig sliten av de lange dagene. Vi er ferdige her klokken to-tre i morgen så jeg er vell hjemme igjenn i hall fem tiden eller noe. Så det skal nok bli godt! Nå har jeg nettopp spist kvels og sett cæsar, så nå skal jeg bare chille med litt musikk og bilderedigering før det blir tidlig seng. Så blogges vi i morgen! Hva gjør dere på i kveld?
Dårlig internett og sliten...

Som dere vet er jeg borte denne uken. Bor på ett gammelt (stygt) hotell., haha. Så internetten er ikke noe særlig bra her. Men den funker hvertfall litt da... Nå skulle jeg egentlig vert borte der vi har "timene" men etter å ha vert der i sirka syv timer så kjenner jeg at kroppen min virkelig ikke klarer mer. Det er jo mye mer enn hva jeg er vandt til. Pleier liksom ikke å være på skolen i to timer, å her skal jeg plutselig være i syv timer. Hehe. Men men, satser på at jeg klarer å fullføre alle "timene" i morgen. Jeg blogger nå fra mamma sin pc, siden min ikke får opp nettet her. Derfor er det ikke sikkert jeg kommer til å gidde å blogge hver dag. Blir bare stress med bilde overføring og greier. Men vi får se. Hva gjør dere på i dag?

Svart/hvit eller farger ?Snikksnakk om uken...

Som jeg sovdit har nevnt for dere skal jeg bort denne uken. Jeg reiser i kveld og er hjemme igjen på torsdag. Så de neste dagene kommer det nok ikke til å bli så mye blogging. Men skal se om jeg kanskje poster ett lite innlegg hver dag eller noe. Jeg skal dit på grunnlag av  ME diagnosen min, så "han" skal lære meg noen tekniker som kan gjøre at jeg får mindre av symptomene mine eller hvordan jeg skal si det. For å være helt ærlig så aner jeg ikke bva vi skal gjøre der.
Derfor kommer jeg heller ikke til å orke å ha denne julekalenderen på bloggen. Å det blir heller ikke noe gave utdeling på julaften, føler det bare blir stress slik som ting er nå. Skal heller se om jeg kan ha en konkuranse med premie til neste år. Så vet dere det!  Har dere noen planer for denne uken?


MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG

Nå tenkte jeg å ha en blogg vs blogg igjen. Meld dere på, jeg trekker to eller tre deltagerer i morgen. Jo flere ganger du melder deg på, jo større er sjangsen. Lykke til.

Image and video hosting by TinyPic

they are so cute


Canon 550D 18-135mm

Hjemme fra shopping, nytt smykke!

Nå kom jeg nettopp hjem fra senteret. Har vert der i noen timer med Lene nå, så skal si jeg kjenner godt på kroppen at jeg er sliten. Men jeg fikk jo kjøpt litt julegaver, også ble det jo som vanlig ett nytt smykke i skapet. Kjøpte hårspray og noe godis også da. Hihi. Så nå skal jeg bare kose med med bilde redigering og godis. Så blogges vi senere!  Hva syns dere om smykket?


it is winter time


Canon eos 550D 18-135mm -day 57 / 365

En fredag i desember

Når jeg våknet i dag, så våknet jeg med snø utenfor vinduet. Utrolig herlig egentlig. Den gir meg mer julestemning og jeg får flere ting å ta bilder av. Å  jeg har jo egentlig ventet lenge på den. Men tipper den er borte igjenn i morgen, derfor har jeg vert en del ute i dag og tatt litt bilder. Har ikke fått redigert dem enda, så der emå nok vente litt til! Hoho. Senere i kveld får jeg besøk av Susanne og Lene, så det blir nok kos! Akkuratt nå skal jeg fikse mer på designet, og som dere kanskje kan se har jeg fkset meg en ny header. Endelig. Hva syns dere om headeren? og hva skjer hos dere i dag?

Svar på spørsmål 2

Hvilket redigeringsprogram bruker du?  Jeg bruker Photoscape, gimp og avogtil picnik.com.

Favoritt butikk?  Bikbok!

Hvor lenge har du holdt på med fotografering?  Hmm. Det er jeg egentlig ikke helt sikker på. siden Mars nå i år Tror jeg, er ikke sikker...

Hva er den beste siden med blogging?  Det er vell egentlig alle de fine kommentarene jeg får av dere. Også er det jo kjekt å kunne dele mine bilder med dere, hvertfall når dere kommer med så fine tilbake meldinger, Vet ikke om jeg hadde giddet å bruke så mye tid på bloggen om jeg ikke hadde så mangen koselige leserer! :))

Hvem er dine beste venner?  Susanne (link), Lene, Mari og Katrine (link) :)

Hvor henter du inspirasjon fra? (til å ta bildene dine)  Jeg får jo mye inspirasjon fra andre blogger, fra ting jeg ser ute og ganske mye fra weheartit også.

Hvor mange lesere har du på bloggen?  Det varierer litt. Mellom 120-200.

Hva liker du å blogge om?  Foto og hverdag. Derfor jeg blogger om det!

Kan du begynne å videoblogge?  Tjaa, for det første så har jeg ikke noe redigeringsprogram på datan som vil redigere filmer, samtidig som datan ikke vil åpne filmene. Pluss at det bare blir sykt kleint. Spessielt når jeg har så stygg dialekg (sorry) haha. Men jeg kan love dere noen videoblogger til neste år om jeg får fikset dette tullet med datan.

NOVEMBER 2011

Vert hos frisøren, uheldigvis!

Er det noe jeg virkelig hater så er det å være hos frisøren. Håret mitt er alldri fint etter en ny hårklipp (egentlig ikke før heller), det blir det så kort å rart. Men når håret begynner å bli slitt så må man jo klippe det. Ellers går det hvertfall ikke ann å fikse det. Får bare håpe det vokser fort ut igjenn. Haha. Etter jeg var hos frisøren i kjørte mamma meg til Susanne, var der vell i en til to timer eller noe. Kjempekoselig! Så nå skal jeg nok bare chille med bloggdesign og musikk. Herlig.  Flere som ikke liker seg hos frisøren?FØR-ETTER  , dere ser kanskje ikke så veldig stor forskjell på bilde, men i virkeligheten er det veldig synelig. haha