desember 2010

Godt nyttår folkens !


Veldig bra redigert ja!
Nå skal jeg snart ned på badet og stelle meg til i kveld, så blir det vell egentlig bere venting på den gode maten vi skal spise, begynner faktisk å bli sulen. Good. Men da, ville egentlig bere si GODT NYTTÅR til dere!
Håper dere får en super kveld ! :D

-Ingvild:) 

Hva skal du i kveld ?

I kvled skal jeg først være hjemme og spise pinnekjøtt og god mat. Og litt etter det skal jeg og familien min ned til noen nadoer. Tror det er flere som skal dit også, og den naboen er Lene da så det blir nok gøy. Er egentlig en liten tradisjon å vøre med dem på nyttårsaften, selvom vi ikke gjorde det i fjord, derfor var nyttårsaften i fjord kjedelig, haha.
Jeg kommer sikkert til å ta en del bilder, hvertfall av raketter og slikt. Gleder meg hvertfall veldig!:)

Hva skal du i kveld?
-Ingvild:)

Vannbilder ..Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Nudler ?

Nå kokte jeg meg nettopp nudler, elsker det. Er faktisk en god stund siden jeg har spist det nå, så skal nok bli ekstra godt, haha. Neida, kan ikke akkuratt si at nudler er det beste jeg vet, men er veldig greit og bere koke seg nudler om du ikke gidder å lage noe skikkelig mat, for jeg blir faktisk mett av det.
Og selfølgelig tok jeg bilder mens jeg holdt på, tar bilder hele tiden nå jeg, kameraet er i handen hele tiden. Så er unulig og ikke ta bilder da. Men nå må jeg nesten spise før maten blir kaldt, hehe!:)
Liker du nudler?  Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

FOTOSHOOT

Som jeg skrev i går skulle jeg og Susanne ha/ta en liten fotoshoot, det gjorde vi. Men det ble ikke helt etter planen. Vi
begynte jo først og sminke oss og alt det der, og var alene hjemme. Og akkuratt da vi var ferdige med sminken og klerna, kom familien hjem. Og planene var egentlig og ta bildene nede i gangen/stua, men kan ikke si at det var det jeg ville når de var der, hah. Så det ble bare noen bilder som vi tok på rommet til susanne. Men funker jo det også da, hehe;)

For å være helt ærlig syns jeg ikke dette ble en skikkelig "fotoshoot" hehe..

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Mine nyttårsforsett 2011* Bedre karakterer på skolen
* Fokusere bedre på leksene
* Trene mer (selvom jeg har skade)
* Spise mer sunn mat

Blogg forsetter: :
*Finere og flere bilder
* Kanskje noen videoblogger
* Flinkere og kommentere tilbake !

Har du nyttårsforsett ?
-Ingvild:)

Vi har lagd milkshake !

Vi lagde nettopp milkshake, å den ble supergod. Tok LITT bilder mens vi holdt på, så jeg tenkte og bere legge dem ut nå. Så kommer footoshooten i morgen tidlig eller noe slikt :)Oppskrift:
Nonstop
VaniljeIs
Litt melk.

Hva syns du om bildene?   Liker du milkshade?
-Ingvild:)

footoshoot i kveld !

Som sagt skal jeg sove hos Susanne i kveld. Så vi tenkte og ta en liten footoshoot nå snart. Er ikke sikkert det blir sånn kjempemangen bilder da, men vi skal hvertfall prøve på en liten, Og denne gangen skal vi ta bildene med det nye kameraet mitt, så det blir nok gøy. Men bildene kommer sikkert ikke innpå før senere i kveld, eller kankje i morgen ! ;)// Bilder fra en annen footoshoot.

Hva skal du i kveld?    Vil du se bildene?
-Ingvild:)

2010s - beste LÅTER !

Michael Jackson - Hold My Hand

Akcent - King of disco


Sama D - BrannBil 2010


KeSera - Tryvann


Madcon - Freaky Like Me

Madcon - Outrun the sun


Gutta - Headliner 2011

Eric Saade- Manboy


Kevin Rudolf - Let It Rock ft. Lil Wayne

Jason Derulo - Panic


Les jumo . Zoomer


Mohombi - Bumpy Ride


Jessy Matador - Allez ola ole !


Tinie Tempah ft. Eric Turner- Written in the stars


Ooj, det ble vist litt mangen sanger kanskje? haha. Jeg hadde ikke hatt noe problem med å lagt ut føere, men da hadde det blitt 1innlegg over hele bloggen liksom, haha. Og som dere kanskje vet ELSKER jeg musikk, så om dere vil ha flere sanger, kan jeg godt legge ut flere, hihi!;)

Hva syns du om sangene?
-Ingvild:)

Pakking, og leting !

Jepp, nå skal jeg snart pakke sekken som jeg skal ha med meg bort til susanne, skal sove der i natt så er ikke så veldig mye jeg skal ha med meg da. Men litt blir det jo, skal hvertfall huske og ta med datan min, kameraet+lader og en ledning som Susanne har glemt her., Mye og huske ja, spørs om jeg klarer å huske alt det der, pluss toalettsaker og alt det der, haha. Neida, jeg skal nok klare det !:)
haha, litt fritids med kamera!

Hva skal du nå?   Planer for kvelden?
-Ingvild:)

Her er blogg-vurderingene !

For 2dager siden sa jeg at jeg skulle trekke to, av de som har meldt seg på og vurdere de. Ble dessverre litt forsinket. Men nå har jeg trekt to lapper, så her er vurderingene.

http://kuwi.blogg.no/


Header og design:
Jeg syns dere har en søt header og ett fint design. Men headeren er kanskje bittelitt kjedelig, Men det er ikke mye som skal gjøres for at den skal bli superfin, hehe. Eneste jeeg syns trengs er egentlig at dere skriver f.eks navnene deres, eller blogg-addressen, elelr noe slikt. Men jeg syns den er fin som den er også!

Innlegg + skrivemåte:
Jeg har ikke lest bloggen deres før(tror jeg) så jeg har ikke fått lest så mangen innlegg av dere. Men det ser ut som dere har bilder med i hvert innlegg, og skriver om litt forskjelllige ting og ikke bere det samme liksom. Men det er ikke så veldig mye som står i innleggene da,, og du har heller ikke så mangen skrivefeil(som jeg kan se). Og dere har avogtil flere innlegg til dagen, det er bra!:)

 


http://fotochonte.blogg.no/

Header og design:
Jeg syns du har en kjempesøt header, og ett kjempefint design.

Innlegg + skrivemåter:
Jeg har helle rikke hvert innpå din blogg så mangen ganger, så jeg har ikke fått sett så mange innlegg. Men har lest/sett gjennom litt innlegg nå , og det ser ut som du blogger hver dag. Du har også kjempemangen fine bilder på bloggen, og bilder med i hvert innlegg. Det er ikke så mye og lese, så jeg kan ikke si noe om skrivemåten. Men som jeg kanskje har skjønt rett er dette en bilde-blogg!:)
Det var da to vurderinger fra meg, somd ere ser er jeg ikke den beste til å vurdere, så sorry for det, haha. Føler egentlig jeg har hvert litt streng, men jeg kan si det at begge desse bloggene er fine! :)

Hva syns du om vurderingene?
-Ingvild:)

Bilder fra kvelden,,,

som var for 2dager siden (tror jeg)
Her en kveld sa jeg jo at jeg og Susanne(sujo.blogg.no) skulle låne speilrefleks kameraet til foreldrene mine og ta litt bilder, og det gjorde vi. Jeg har selfølgelig ikke komt på å legge dem ut før nå, så her er noen av dem:)Haha, vi er nybegynnere da:D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Har kjøpt meg kamera! :)

Jepp, nå har jeg endelig vert og kjøpt meg kamera. Det første jeg gjorde i dag tidlig var egentlig bare og spise en kjapp frokost og såå var det rett til elkjøp med pappa. Og som sagt var vi der en liten tur i går også, å da fikk vi litt hjelp av en som jobbet der og han annbefalte noen kamera, også fikk vi hjelp av en annen i dag, og han annbefalte nett de samme, så da var det jo egentlig ett litt lett valg da. Må jo høre på ekspertene når jeg ikke har peiling på kamera, haha, Også kostet det bere 1750 eller noe slikt, men jeg kjøpte også en boks der det var en liten veske til kamera, minnekort(elelr hva det heter) og noe greier jeg skulle vaske kameraet med. Så da ble alt det tilsamen rundt 2200 :)

Har du kamera?  -Hviss, hvilket?
-Ingvild:)

Hvilken header skal jeg bruke?

I gårkveld hadde jeg litt fritids med redigering og slikt siden jeg har tenkt og skifte header, igjen. Alle er egentlig litt likt reedigert da men, litt forskjell er det jo. Så derfor vil jeg høre din mening ! :D

nr1


nr2.


nr2.


nr3.


nr4.Hvilken syns du jeg burde bruke?
-Ingvild:)

Takk for alle gratulasjonene ! :)

Ville bere si takk til alle dere som har gratulert meg med dagen, fikk egentlig litt shook når jeg så at det var over 20-30 stykk her på blogg som gratulerte meg, og rundt 60-70stykk på face! Kjempekoslig!:) Så tusen takk til alle dere, thihi:) ♥
Haha, sorry for web-bilder... det skal bli slutt på det i morgen, haha!:)

-Ingvild:)

Skal kjeøpe meg kamera i morgen !!

Noe av det flrste jeg skal i morgen er å ta turen til elkjøp og kjøpe meg kamera. Var og så på noen i dag, og fikk litt tips av en som jobbet der. Så jeg tror jeg har funnet ut hvilket jeg har lyst til å kjøpe. Jeg husker jo selvfølgelig ikke hva det heter, så jeg finner det ikke igjen her på nettet. Menmen, skal vise dere det i morgen, hihi :D
Og jaa, nå har jeg nettopp feiret bursdagen med søskenbarn og slikt, og glemte desvere og ta bilder da. Men nå må jeg nesten stikke ned og hjelpe litt til med ryddingen såå, haha :DFøles herlig og vøre rik, men ikke så lenge jeg får føle den følelsen da, haha !

Hva har du gjort i kveld?   Er du rik?
-Ingvild:)

Snart bursdags-feiring !

Snart får jeg besøk av søskenbarn, og onkler og tanter. Skal feire bursdagen som overskriften sier, hehe. Så det blir sikkert ikke så mye blogging før i kveld. Jeg skal prøve å få tatt litt bilder i bursdagen (med speilrefleksen) og kanksje få lagt dem innpå til i kveld, Jeg har enda ikke kledd meg til bursdagen, så outfiten kommer innpå senere. Så ha en fin fin kveld videre alle sammen ! :)Hva skal du i kveld?
-Ingvild:)

SnøShoot !
Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Dagens sang er....,?Akon Feat David Guetta - Nosy Neighbour

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Rense fiskebollen -BILDER-

i går renset jeg og susanne fiskebollen til Blurpe Chilli(fisken min). Også tok vi litt bilder mens vi holdt på med det. Vi skiftet stener også, jeg hadde svarte fra førav også fikk jeg noen hvite til jul. Så da skiftet vi stener og vasket hele bollen. Tror faktisk dette var første gang jeg vasket den skikkelig, haha. Men den ble hvertfall ren nå da :D

FØR:ETTER:Jeg syns egentlig det ble altfor hvitt i bollen nå,,, men det kan jo hende det forsvinner etter hvert da, åper hvertfall de.

Hva syns du om bildene?   Har du fisk?
-Ingvild:)

Jeg har bursdag i dag ! :)

ENDELIG er jeg også 14! Ventet lenge på det nå, haha!:D


Og når man er 14 må man jo ha litt fjortizz-bilder !!!HAHA, nesten litt flaut å legge ut de bildene!

-Ingvild:)

Låner SPEILREFLEKSkamera, kommer bilder i morgen ! :)

Jeg og Susanne har fått låne speilrefleks kameraet til mamma og pappa i kvled, og kanskje vi låner det i morgen også. Så da skal dere få se mangen kule bilder i morgen, hihi. Vi tenkte og prøve sånn ting med lommelykt, tror det heter "lukkertid" eller noe slikt. Må bare si det at jeg ELSKER kameraet! ♥Har du speilrefleks?  Vil du se bildene?:)
-Ingvild

Bursdag i morgen !

Jepp, i morgen har jeg bursdag og blir 14år, ENDELIG. Er så sykt kjedelig å ha bursdag så sent på året, tro meg. Alle andre i klassen er liksom 14, haha. Gleder meg, selvom jeg egentlig har sakt i sikkert ett halvt år at jeg er 14, aha.
Og som dere sikkert vet er det jo 14års aldersgrense på RedBull og alt det der, og det har ikke alltid vert slik at jeg har fått kjøpt det siden jeg bere er 13, så i morgen skal jeg ned på kiwi og kjøpe redbull, og håper hvirkelig de spørr om jeg har leggitimasjon! haha :DNårr har du bursdag?
-Ingvild:)

ble ikke footoshoot, men litt BILDER:

Det blle ikke akkuratt noe footoshoot ute, det var så kaldt at vi orket nesten ikke å ta bilder pluss at det ble helt mørkt ute og ingen av de lyktestolpene funker. Så vi skal prøve på en liten footoshoot i morgen!;)Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)LINKING : www.sujo.blogg.no

Snø-footoshoot, snart !

Snart skal jeg og susanne ut og ta litt bilder og slikt. Vet ikke helt hvor vi skal ta de enda, men vi finner sikkert en plass. Også skal hun sove hos meg i kvled, så da får jeg sikkert lastet dem over til datan når vi kommer inn igjen.  Er ikke sikkert det blir så veldig mangen bilder da,, men vi får se hvor mye vi gidder, hehe!;)// Bildene er fra sist uke(tror jeg)

Vil du se bildene?   Hva skal du nå?
-Ingvild:)

Mitt år 2010 - BILDER (Del 1)

Filmkveld hos LeneHøsten:
Sommer:
//Norway Cup:


//Stranden//Telttur i hagen//Diskotek


Det var/er noen av bildene som har blitt tatt i år. Ble kanksje litt mangen på kunn 1innlegg, men jeg har mangen flere jeg kan legge ut. Så om dere vil ha en "del 2# også så kan jeg godt legge ut flere;)

Hva syns du om bildene?   Vil du se flere?
-Ingvild:)

Vil du bli vurdert?


Tenkte jeg kunne prøve å vurdere noen blogger senere i kveld eller i morgen. Så om du har lyst å bli blogg-vurdert skriv i kommentar feltet. Jeg kommer til å trekke di jeg skal vurdere helt tilfeldig. Kommer til å skrive navnene på lapper og legge dem i en boks, og trekke!
Så husk og ha med blogg-addressen om du vil bli med!:D

Vil du bli vurdert?
-Ingvild:)

Dagens sang er ,,,?Mann - Buzzin

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

MR.Hiccup !

Akkuratt nå ligger jeg i sengen og har hikken. Åårhh,, så plagsomt det er, haha. Hopper liksom opp hver gang, " Mr. hiccup" eller hva han heter, minner meg selv litt om han, haha.
Men nå tenkte jeg egentlig og snart legge meg, er ikke helt i form, så orker ikke å være så lenge oppe. Får bare håpe på at jeg er helt frisk i morgen.


Haha..

Pleier du å ha hikken?   Lenge til du skal legge deg?
-Ingvild:)

Gjesteinlegg (Gamle minner til Ingvild og Susanne)

Ingvild du og eg har mange morsome minner eg aldri glemmer.... Feks når me teipa hjulo på ein kassebil, og sku begynna taxi bransjen.... Alle dei 1000 hyttene me hadde i lag... Når me spørte om å få 4 isa og mata baby barno våre XP Når me passet små søskno våre kunn for å få god mat med oss....Me kledde oss altid ut og lagde teater for familiane våre... Når me bowla og du klarte å hiva ballen over på dei andre sin bane...Me plukket bloma og selgte...Når me rodde ut i båt og ikkje kom oss inn igjen så me måtte få hjelp....Fisken me nekta å gi take på så til slutt knakk stanga til far din...haha me har masse morsome minner som eg aldri glemmer, og eg er ganske sikker på at me kommer til å få fleire :D
Skreve av Susanne.

Hva er forskjellen på leserer og sidevisninger?

Jeg har egentlgi alltid lurt på hva forskjellen på sidevisninger og leserer er. Har alltid trodd at "leserer" viser hvor mangen som har lest bloggen,,,men hva er sidevisninger da? 


Hvet du forksjellen?
-Ingvild:)

Dagens TOPP5 liste !

Diary-Tino Coury


Best Techno 2009 Remix


Big Ali & Dollarman - Hit The Floor (The Power)

Ingenue - Ketil Schei feat. Marit Børresen

Karpe Diem - Fireogtyvegods

Alle desse sangene er egentlig litt gammle, men jeg digger dem fordeom, hihi:D

Hva syns du om sangene?
-Ingvild:)

Er forelsket!

Jeg har blitt skikkelig forelsket! Jeg er nemelig forelsket i ipoden til Susanne. Jeg har så sykt lyst på en, kunne godt kjøpt en om jeg ikke skulle kjøpt kamera nå snart, mennene, får vell bare spare etter jeg har kjøpt kamera, thihi;). Beklager hvis det er mangen skrivefeil, men jeg gidder ikke å lese gjenomført nå (skriver på ipoden)

Har du iPod?;)

Hva skal du i dag?

Nå skal jeg snart ut å ake med Susanne. Blir nok morsomt. Så jeg kan prøve og få tatt litt bilder mens vi er ute da, selvom det blir sykt dårlige bilder om jeg bruker den gammle dritt telefonen min. Menmne, bilder er bilder,, hihi.
Gleder meg egentlig veldig til å gå ut selvom det er kaldt, har jo fått boble jakke, og den er det ikke så lett å fryse i. Kan liksom rulle meg rundt i snøen uten å bli litt våt engang, genialt! haha:)

Hva skal du i dag ?  Likte du sangen?
-Ingvild:)

Tips til bra kamera?

Som jeg sikkert har skrevet 1000ganger skal jeg snart kjøpe meg kamera, mangler fortsatt litt penger men jeg har bursdga om 2dager så satser på å få litt penger da, thihi. Så nå sitter jeg å ser på kamera, lurer på hvilket jeg skal kjøpe. Jeg er jo ikke den som har mest peiling på slike ting sååå, vet ikke hvilket merke eller noe av det jeg skal kjøpe. Men jeg vet at jeg ikke skal kjøpe speilrefleks kamera, forde mamma og pappa har det så da får jeg jo kanskje låne det, pluss at jeg har lyst på ett som går ann og ha med ut i en bukselumme eller noe slikt.Så om du vet om ett bra kamera som ikke er så stort, gjerne tips meg da! :DHar du tips?
-Ingvild:)

God morgen folkens !

God morgen!  Nå har jeg egentlig nettopp våknet, litt shookert over at jeg våknet så tidlig, haha. Menmne, tenkte egemtlig og bare ligge i sengen å se på film nå, så kan jo godt hende jeg sovner igjen da, sånn typisk meg og såvne ens jeg ser film. Men nå skal jeg virkelig prøve å ikke gjøre det, haha!;)//Morgen-sveis<3 haha!

Var du tidlig oppe i dag?   Sett filmen?
-Ingvild:)

litt BILDER fra kvelden !:)

Som jeg skrev i sted var jeg hos susanne, og hadde tatt noen bilder. Men kan ikke akkuratt si at de bildene ble så brae, tok dem med mobil kameraet og som sagt er det helt klikka. Menmne, er vell bedre enn ingenting da, hehe!;)
*Stolt*


Også klarte susanne å grise julebrus, og det var liksom min feil påstod hun, haha!Uff, ble veldig lite, og dårlige bilder, sorry!

Hva har du gjort i kveld?
-Ingvild:)

Hos Susanne

Heisann.. Nå er jeg hos Susanne og jeg blogger fra ipoden hennes, så dette blir ikke så langt innlegg. Det er ikke så lenge til jeg blir hentet av mamma nå, Kan sikkert legge inn noen bilder fra. Kvelden da ;). Men orker ikke å skrive mer nå, tar så sykt lang tid å skrive haha;).

Hvilken header ?

jaaa, jeg har skiftet header 3ganger i dag, klarer ikke å bli fornøyd! Så da vil jeg høre din mening!:)

nr1


nr2


nr3


nr4


Hvilken likte du best?
-Ingvild:)

Forandret meg? -BILDER!
FLAUT å legge ut de gammleste bildene, hvertfall der jeg hadde pannelygg!
Jeg syns egentlig jeg har forandret meg veldig, ser hvertfall god forskjell fra pannelygg bildet og de siste. Uff, husker fortsatt den tiden jeg hadde pannelygg, uffuffuff! haha.

Ser du store frandringer, eller?
-Ingvild:)

Kjeder meg !

jeg kjeder meg så sykt, har gjort det i hele dag. Er ikke noe å gjøre på her, har suttet å kjedet meg i hele dag nesten. Jeg har heller ikke noe å blogge om, så om du har noen tips, tar jeg gjerne imot dem, hihi. Vil også takke for mangen gode musikktips jeg fikk i innlegget under!

//sorry for drit dårlig og kjedelig innlegg !

Vet du noe jeg kan blogge om?  Gjørpå?
-Ingvild:)

Har DU noen musikkTips ?

Dagens sang er ,,,?


Basshunter - Jingle Bells (Bass)

Fant den føst i går, å nå er jeg serriøst hekta på den, haha!:)

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

NY header og design, hva syns du??
Jepp, jeg har skiftet header og design IGJEN, kommer sikkert til å skifte nå snart også, haha. Kommer nok en "nyttårs"header også, er jo ikke så lenge til det da! Så jeg tror faktisk jeg skal begynne nå. Denne brukte jeg bere noen få minutter på, så det ble egentlig veldig dårlig utklipt, menmen! Kommer snart ny igjen, hihi_!:)

Hva syns du?
-Ingvild:)

Hva gjør du akkuratt NÅ?

Akkuratt nå sitter jeg og lurer på om jeg skal begybnne på ny header (igjen) også spiser jeg chips, snoop og drikker brus, ganske chill. Jeg pleier egentlig ikke å ha noe særlig lyst på chips, men akkuratt nå så var det egentlig veldig godt, hihi.
Og hvis  DU har oen kule sanger du vil dele med meg, kan du godt tipse i kommentarfeltet, pliiz! :D

Hva gjør du akkuratt NÅ?
-Ingvild:)

Hva skal du i kveld?

Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra familiemiddag, så er egentlig litt trøtt, haha. Så nå tenkte jeg og bare chille med musikk, drikke julebrus, spise snop og lese blogger/svare på kommentarer. Senere i kveld skal KANSKJE susanne komme bort, har ikke fått noe skikkelig svar enda så jeg vet ikke :)

Hva skal du i kveld?
-Ingvild:)

Hva skal du i dag ?

Nå snart skal jeg opp til mormor og spise god middag, tror vi skal spise kalkun. Nei. Husker ikke hva det heter,haha. Men hvertfall så skal vi opp dit, er tradisjon å være der på middag,. hvert år møter vi og en til familie oss mormor og spiser god mat. Så det blir nok koslig.
Og når jeg kommer hjem derfra skal jeg sikkert bere chille max, høre på musikk, rense fiskebollen og rydde litt, tror jeg. Så det blir nok eg ganske chill dag !:)
Hva skal du i dag?
-Ingvild:)

julegaver BILDEr


Klokke:

Øyenskygger:

Strittetang:

Toalettveske+sminke:


Det var noen av tingene jeg fikk til jul. Orket ikke å finne frem igjen det jeg ryddet på plass i går, så det ble ikke alt, hihi. Men jaa, som sagt så ble jeg kjempefornøyd med kvelden min i går og fikk masse fine ting som jeg er kjemefornøyd emd!
Også har jeg jo bursdag nå om 5dager, så blir vell kaanskje flere ting da, thihi!^^

Hva syns du om tingene?   Ble du fornøyd i går?
-Ingvild:)

GOD JUL folkens !

Kvelden før kvelden !

I kveld, er kvelden før kvelden, som dere sikkert vet. Jeg begynner å få skikkelig sommerfugler i magen nå, full av energi! Åhh, herregud så jeg gleder meg. Kommer sikkert ikke å klare å sovne i kveld jeg, haha!
Og akkuratt nå skal jeg ned og finne frem det jeg skal ha på meg i morgen, så skal jeg dysje og se på TV, skal han der som spenner i teppet og holder på å tryne hver gang (husker ikke hva det heter). Det er så sykt morsomt, haha!:)// web effekt er alltid bra! (not)

Kommer du å klare å sovne i kveld?   Gleder du deg?
-Ingvild:)

Resten av daagen skal jeg bere...Hva skal du gjøre i dag?
-Ingvild:)

Jul i husetet nå - Bilder !Også har vi pyntet treet:Det var litt bilder av noe av julepynten vi har fått i hus nå. Egentlig så er det Lene som har tatt flesteparten av di bildene!
Også som dere ser har vi pyntet juletreet i dag, alltid koslig det. Nå merker jeg godt at jeg begynner hvirkelig å glede meg til i morgen, thihi!:)

Hva syns du om bildene?   Gleder du deg til i morgen?
-Ingvild:)

Vært ute i snøstormen !

litt overdriving med overskriften ja! Men det er faktisk en liten "snøstorm" ute nå, ikke helt daa meen,, jaa! Egentlig var det ikke sånn kjempekaldt, men vi måtte liksom måke for å kunne ake, ikke så gly nei! Så da tenkte vi og være inne resten av dag, hun er nede oss seg nå, men kommer snart opp. Da skal vi finne oss noe og spise, og se på TV. Så vi snakkes senere folkens!:)


// Bilde er fra i går!

Snøstorm oss dere?   Hva skal du NÅ?
-Ingvild:)

Snødd mye i natt! -BILDER

Når jeg så ut vinduet i dagtidlig fikk jeg nesten litt shook. det har snødd veldig mye i natt. Passer jo egentlig litt bra da, siden det er lillejulaften i dag! Kommer i julestemning når det snør jeg, thihi.
Får bare håpe akebrettet går fort selvom det har snødd så mye, hviss ikke må vi lage "akespor" slik at det går fort! For som sagt skal jo jeg og lene være ute å ake en stund i dag, så da må det jo gå litt fort, hihi! :D// Bildene ble tatt gjennom vinduet, så de ble veldig dårlige!

Snødd mye oss dere i natt?
-Ingvild:)

Dagens sang er,,,?


Tino Coury - Up Against The Wall <3

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Ny header og design, hva syns du?Som dere kanskje ser har jeg fikset på headeren og designet igjen. Og som sagt syns jeg den headeren jeg nettopp hadde var kjempefin, og den var det ikke jeg som lagde! Men denne har jeg lagd, som kanskje synest, haha.  Tror kanskje jeg kommer til å skifte snaart igjen, klarer liksom alldri å ha en header lenge, ahha!

Hva syns du om headeren?
-Ingvild:)

Pakker inn julegaver !

Nå sitter jeg og pakker inn noen julegaver for mamma og pappa. Så jeg ble nettopp ferdig med to stykk, og venter egentlig på at de skal finne flere jeg kan pakke inn. Kommer faktisk i julestemning av å pakke inn gaver + høre på litt julemusikk. Koslig!:)

Liker du å pakke inn gaver?   Gjør nå?
-Ingvild:)

Blir ikke så mye blogging fremover nå!

Ville bare si ifra omat det ikke kommer til å bli så veldig mye blogging fremover nå, har ikke så veldig god tid akkuratt. Men jeg skal prøve å få blogget mest mulig da. For i morgen skal jeg være med lene omtrendt hele dagen, så da blir det ikke så veldig mye tid til blogging men kanksje jeg klarer 2innlegg! Og på selve julaften kommer jeg nok ikke til å legge av tid til så mye blogging, men skal prøve å få postet ett innlegg eller to. Og på dagen etter julaften kan jeg prøve å få lagt inn noen av tingene jeg har fått da, såå det blir nok noen innlegg fremover da selvom det ikke blir så mye tid!

Har du det litt travelt fremover nå?
-Ingvild:)

Hva syns du om BILDET?


 //Tatt i fjord, på vågslid!

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

Planer for dagen ?

God morgen. 
Akkuratt nå sitter jeg bare og chiller med musikk og ser på bilder. Ganske deilig og ikke måtte stå opp kl 7for å rekke skolen!
Så senere i dag skal jeg ut med susanne og ake,  koslig. Kommer til å bli mye aking nå før julaften, kommer sikkert til å være ute en god stund i dag, og i morgen skal jeg og Lene være ute omtrendt hele dagen, da går hvertfall dagene litt fortere. Også er det jo bare 2dager til selve julaften, tror hvirkelig ikke på det! 2dager liksom!Hva skal du i dag?
-Ingvild:)

Dagens sang er ,,,?Pachanga - Calienta ¢¾

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Snø-BILDER !


Det var NOEN av bildene vi tok i dag! Vi hadde det kjempekjekt!:)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Hva er DIN mening om Eric Saade ?

Min mening om Eric saade er at jeg syns han er superduperHOT, søt og ikke minst kjempeflink til å synge. Jeg digger alle sangene hans, hvertfall alle jeg har hørt av han da! Jeg har sett at det er flere bloggere som skriver at de syns han er søt og alt det der, men jeg har også hørt at noen ikke liker han. Så hva er din mening?

Hva er din mening om Eric Saade♥ ? 
-Ingvild:)

Vil du se snø-BILDENE?

Nå kom jeg nettopp inn. Har hvert ute og aket med Lene igjen. Og jeg har klart og knekke ræven (ikek på orndtlig da), vet ikke hvordan, men det er egentlig sånn typisk meg, skjedde faktisk i fjord også, haha!
Når vi var ute nå i sted tok vi flere bilder, også tok vi to filmen der vi står på huk eller hva det heter på rumpeakebrett ned en kjempegøy bakke, KANSKJE jeg kan prøve å legge ut begge, eller en av dem!;)
Men det kommer nok noen bilder senere hvertfall :D
Vil du se bildene?  
-Ingvild:)

Juleferie !

Endelig har vi også fått juleferie. ENDELIG. Skal bli så sykt deilig og bare kunne chille resten av dagene fremover nå, sove lenge, ake, chille. Også er det jo bere 3dager til julaften nå! herregud, jeg tror hvirkelig ikke på det! Men jeg begynner faktisk å komme litt i julestemning nå, det snødde jo når vi gikk hjem fra skolen i dag, det var planlagt asså, haha:)
Så nå sitter jeg bare og chiller med musikk og spiser julekaker, NAM. Også skal jeg kanskje ut å ake med Lene nå snart, KOOS!:)
GOD JUL folkens!Jeg hadde litt fritids på picnik.com, haha!

Har dere juleferie nå?   Er du i julestemning?
-Ingvild:) 

Dagens sang er ..?Rihanna ft. Lady GaGa - Ready

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Hva er dine planer for dagen ?

Jeg har egentlig ikke så mangen planer for dagen. Skal rydde littpå rommet, støvsuge, rense fiskebolllen, se på TV og kanskje pakke inn litt julegaver senere i kveld, om jeg gidder. HAHA. Så dette blir nok en chill dag, også blir det sikkert tidlig kveld i kveld, siden jeg ikke har sovet så veldig mye i natt, haha!:)
Hva er dine planer for dagen ?
-Ingvild:)

Jordskjelv i natt !?

I natt var det 3 jordskjelv her på Stord, jeg vet ikke hvilken andre plasser det var. Men det var hvertfall det her. Tror klokken var mellom 1-2 da de kom. Jeg hadde faktisk akkuratt klart å sovne (som jeg slet lenge med) og plutselig våknet jeg av noen sykt høye lyder, og risting i bakken. Jeg var jo så trøtt at jeg skjønte ikke hva det var, så jeg trodde faktisk det var en drøm elelr noe slikt, haha!
Men jeg klarte heldigvis å sovne etter en god stund da, men det hadde ikke gjort meg noe om jeg ikke hadde våknet av det, pleier jo ikke å våkne av lyder egentlig, haha! ;)


// haha, kjedet meg !

Var det jordskjelv der du bor i natt?
-Ingvild:)

Chill skoledag - BILDER

I dag har det egentlig bere hvert chill på skolen,har sunget singstar og spilt buzz i hele dag faktisk. Ganske morsomt det da. Men jeg merket det at etter en stund med synging ble stemmen min litt fucka, haha. Men det overlever jeg. Så denne koledagen har egentlig gått ganske fort, og nå er det bere en hall skoledag igjen, så får vi også ferie! :D


// Sorry for dårlige bilder, men de er tatt med gammletelefonen min, så da blir det slik! hehe

Hva har du gjort i dag?    Har dere juleferie nå?
-Ingvild:)

Helgens SPILLEliste !Mohombi ft. Nicki Minaj -  Hold yuh (Remix)

Keri Hilson - I Like


Cascada - Last Christmas

Lil Eddie - I'm Already Yours


Hoobastank - The reason

Nicole Scherzinger - Poison

Hva syns du om sangene?   Liker du noen av dem?
-Ingvild:)

BILDER fra dagen i dag !

I dag har jeg hvert med Lene, faktisk i hele dag! Så nå har jeg klart å komme i mer julestemning, fktisk. Vi var som sagt først ute og aket i dag, så for vi hjem hver for oss og spiste middag, så etter en stund for jeg ned til hun, og der snakket vi først om jul og litt forskjellig, så i 4tiden begynte vi å bake muffins. Grønne muffins! De smakte faktisk kjempegodt, men hviss vi satt å stirret på dem lenge, så de litt muglet ut, haha. Åsåå hadde vi rosa glasur på dem, og grønn på noen, NAM!:)
Og etter vi hadde baket og snakket og slikt, så for vi opp til meg og så på barneTV, og på veien opp til meg, fra Lene så vi at det har snødd mye! Eller knaksje ikke sånn kjempemye, men hvertfall litt, YAY! :)
Hva har du gjort i dag?  Så muffinsene gode ut?
-Ingvild:)

Hva kommer du i julestemning av ?

Jeg pleier faktisk å være med Lene for å få opp julestemningen, er liksom en tradisjon HAHA! Hører kanskje litt rart ut egentlig, men vi har jo kjent hverandre helt fra vi var små, og så lenge jeg kan huske har vi hvert med hverandre hvert år før jul /ikke bare da da). Så da er det liksom en slags tradisjon :)
Men kommer jo litt i julestemning av å se på julekalenderene som går på TV da, også av å spise julekjeksa som vi pleier å bake hvert år,og når det kommer snø, også av julepynten og av å høre på julemusikk, Thihi:)

Hva kommer du i julestemning av ?
-Ingvild:)

Hva skal du i dag?

Akkuratt nå står jeg og skal bølge håret mitt og stelle meg. Men senere i dag, om kanskje 1 time eller noe slikt skal jeg ut med Lene og ake. Det blir nok koslig, ble jo det sist. Alltid gøy å ake vettu, kommer faktisk i julestemning av det jeg. Å jeg har ikke komt skikkelig i julestemning enda, og det er bere 5-6dager til nå! KRISE. Så da må jeg nok ake i hele dag, neida, haha! Dårlig humor ja!  Så det er ikke sikkert det blir så veldig mye blogging i dag, men kan prøve å ta litt bilder og slikt så jeg kan legge ut senere. :)
Hva skal du i dag?  Vil du se flere vinter-bilder?
-Ingvild:)

Dagens sang er ...?M.A.T.Z feat. Martine - Kjære deg 2010

Er en stund siden jeg har hørt på dene nå, fant den igjen her i sted når jeg så gjennom alle snagene jeg har lagret på "favoritter". Så da fikk jeg den på hjernen igjen. Men den er jo kjempefin da, så gjør ikke så mye å ha den på hjernen, hehe :)

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

MuffinsBaking - BILDER

Ble ikke så fine bilder siden jeg må bruke telefonen, men noen ble det hvertfall! Å de smakte faktisk godt også, det er veldig uvandt. Pleier alltid å smakke drit når jeg lager dem, haha. Så nå skal jeg spise muffins, drikke brus og se på barneTV, chill :)

Hva sys du om bildene?  Skal du se på barneTV?
-Ingvild:)

Bake muffins?

Nå tenkte jeg at jeg kanskje skulle bake muffins, Toro muffins!♥
Så blir de ferdige tildes jeg skal se på TV, jul på månetoppen vettu. Det må jeg jo få med meg, så da blir det varme muffinser til det i dag. NAM. Får bare håpe at muffinsene blir gode da, og ikke slik somd e har blitt noen ganger før, haha ! :)

Liker du å bake muffins?  Hva skal du NÅ?
-Ingvild:)

Pepperkaker-Like or dislike?


-Ingvild:)

Hva skal du i dag ??

I dag skal jeg på senteret med Susanne, må nemelig prøve å bli ferdig med alle julegavene, eller jeg har bere noen få igjen da. Trenger en liten til til mamma, og en liten til til pappa! Ikke så mye det da. Er veldig stolt over at jeg har klart å bli ferdig med så mangen, så fort. Haha:)
Så nå skal jeg snart ned og stelle meg, fikse håret og litt slikt. Så må jeg sjekke hvor mye hårprodukter jeg har igjen, kanskje jeg må hamstre inn litt til, haha! :D


// Helt ustelt ja!


Hva skal du i dag?   Likte du sangen?
-Ingvild:)

Nydelig sang !


Denne sangen har jeg sunget på i hele dag. Vi sang singstar på skolen, og da sang vi den. Etter det har jeg hatt den i hodet, jepp i hele dag! Men det gjø meg ikke så mye da, den e r jo kjempefin,, og trist da!

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Bare EN uke til nå !

Nå er det bare 1uke igjen til julaften, Tiden har hvirkelig gått fort, føler at jeg nettopp sa " bare 70dager til julaften nå!" haha, og nå er det liksom bare 7dager, herregud! Tror ikke på det jeg, føler ikke litt at det er jul engang, Men begynner faktisk å tro litt mer og mer på det nå, så får hvirkelig håpe jeg tror på at det er jul, på julaften! :)


HAHA

Har du fått julestemniig?     Gleder du deg til jul?
-Ingvild:)

Ukens SPILLEliste !Crazyravers - Wonderland (Dj Satomi Remix)


Akcent - Stay with me


Mike de Ville - If you believe (DJ Antoine )

Nicole Scherzinger - Poison

Will.i.am Ft Nicki Minaj - Check It Out

Madcon - Freaky Like Me

Nadia Ali "Rapture" (Avicii New Generation Mix)


Pieter Parker - Love is the power (Radio Edit)

Hva syns du om sangene?
-Ingvild:)

Planer for kvelden?

Jeg har egentlig ikke oen planer for kvelden, blir nok bere musikk, lese blogger og spise litt kodt, eller noe slikt! Blir nok chill, og jeg er trøtt nå allerede, FAKTISK! så tror nok det blir en tidlig kveld, i kveld. Jeg har jo vert lenge oppe hver kveld denne uken, sliter med å få sovne! Har virkelig ødelagd døgnrytmen min. Så i gårkveld når gej ikke fikk sove, tok jeg på datan og satte på Nrk mP3 radioen, så såvnet jeg faktisk, med den på! haha :DPlaner for kvelden?
-Ingvild:)

BILDER fra dagen - Snø !

Ble litt små bilder. Men vi tok så mange at jeg bare måtte gjøre slik,, og noen av de ble litt uklare, men puttputt! hehe :)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Hva har du gjort i dag?

Nå kom jeg nettopp inn. Har hvert med Lene i hele dag, veldig koslig. Hun ble med opp til meg rett etter skole i dag, så spiste vi pølse i brød, også hadde vi egentlig planer om å synge singstar men jeg har seffølgelig klart å rote bort mikrofonene! Så da stakk vi ut og aket etter vi hadde spist, Så kom jeg inn nå nettopp. Vi tok forresten mangen kule bilder, kan laste dem opp nå snart, må bare vente til jeg er litt varmere, haha!:)
Hva har du gjort i dag?   vil du se bildene?
-Ingvild:)

Svar på SPØRSMÅLsrunden DEL2 !

Hvor finner du alle sangene dine?
Mesteparten er fra Nrk mP3-radioen! Men noen finner jeg på andre blogger som f.eks xphenriette.blogg.no ! Og noen er sanger som folk sender til meg og og slikt, finner litt over alt, for å si det slik, hehe ;)

Hvilken blogger leser du daglig?
Det varierer veldig, jeg pleier å trykke innpå de jeg kommer over for å si det slik. Men jeg leser flesteparten av vennene mine sine hver dag! :)

Hvem ville du havnet på en øde øy med (Kun en person)?
Hmm, endten en vennine (vet ikke hvem) eller:

Eric Saade, hehe :D ♥

Hva gjør deg glad?
Venner, musikk, fotball, egentlig litt forskjellige ting :)

Hva gjør deg trist?
Dårlige karakterer, stygge kommentarer (de må være veldig stygge da), og sikkert litt flere ting men kommer ikke på noe spess nå, hehe;)

Yndlingsprogram på TV?

tror jeg...

Yndlingsfilm?
Vet ikke helt, pleier nesten ikke å se på filmer !

Yndlingsmiddag & frokost?
Middag: Kebab pizza!
Frokost: Omelett+pølsebiter og rundstykker, tror jeg.

Er du tyggisnarkoman?
Njaaa, begynner faktisk å bli det nå, haha!

Hvis du kunne øsnek deg en ting i værden, hva ville det hvært?
Har ikke peiling. Men hvis jeg skal svare nå, sånn fullfart,, så blir det nok:


Beskriv deg selv med 5ord
MusikkNarkoman, glad, dataavhengig og blond. kom ikke på noe annet, haha! ;)

Er det noe du savner?
Savner litt å ikke ha vundt i foten, også savner jeg litt å spille fotball. Hehe.

Hvorfor startet du å blogge?
Forde jeg begynte å lese litt blogger, så fikk jeg faktisk lyst å prøve det selv :)

Nevn 3blogger du leser hver dag
MarcusEK


xphenriette


Kathrinuh


Yndlingsspill?
Vet ikke, pleier ikke å spille noen spill!

Voe eller fotballfruen?
Leser ikke noen av dem fast, men jeg er mest innom Voe sin!:


Hvilken 3ting ville du tatt med på en øde øy?
Båt, telefon som har dekning over alt og venner!

Viss du skulle bodd i et annet land, hvor skulle det vore?
Har egentlig ikke peiling, kanskje Englad, selvom jeg ikke kan engeslk, haha!;)

Yndlingssang akkuratt NÅ?
Mike de Ville - If you believe (DJ Antoine )


Det var da elle spørsmålene jeg fikk inn, du finner svarene på DEL1, HER!

Hva syns du om savrene?   Noe mer du lurer på?
-Ingvild:)

Se så kult !


Skikkelig kult, jaa!  Jeg fikk egentlig veldig shook, hvertfall når jeg så at musikkBloggen min(musici) låg på 5.plass! Hadde ikke reknet med at den komtil å komme på listen engang, å jeg har jo bere blogget 1innlegg på den i dag , så skjønner det egentlig ikke. Men det er jo litt kult da:)

Ligger du på listen for der du bor?
-Ingvild:)

Dagens sang er ,,?


Er helt forelsket i denne sangen igjen. Var det for ikke så lenge siden også, men så har jeg tydligvis glemt den helt ut. Så jeg fant den igjen nå som jeg må bruke gammle telefonen min. Hadde den nemelig på den, hehe :)

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Nettradio ?

Jeg tenkte jeg kunne vise dere hvor/hvordan dere kan høre på yndlings radioKanalen deres på datan. Min yndlingsRadio er NRK mP3! Jeg elsker den radioen, kjempe mye bra musikk der. Så da skal jeg PRØVE å forklare det, slik at dere kanskje kan klare og skjønne det, haha!;)

1. Trykk innpå denne linken HER.

2.  Så kan du velge hvilken radio du vil høre på:


3 Så kan du bare ta på pause og starte den når du vil! ♥


Jeg elsker det der, hvertfall siden jeg får hørt på NRK mP3, som spiller av de nyeste og diggeste låtene. Pluss det går ann og være på fremsiden deres, der kan du se hvilken sang som kommer etter den du hører på. Så hviss du hører en sang DU liker, kan du sjekke hva den heter der!
TRYKK HER for å komme til fremsiden!

Hvert innpå der før?   Skjønte du hva jeg mente?
-Ingvild:)

Julebaking ?

I dag bakte vi julekjeks på skolen. Så jeg fikk med meg noen hjem, selvom jeg egentlig ikke likte alle. Men det var jo koslig å bake litt julekaker da, pluss at vi spiste grøt!
Også fikk vi tilbake tentamenene i dag,  ikke noe særlig å skryte av akkuratt, haha. Norsk tentamene gikk egentlig OK da. Fikk 4- på norsk-nynorsk, og 4 på norsk-bokmål! Der er ene grunnen til at jeg liker bokmål best, haha. Men engelsk-tentamenen og matte-tentamenen gikk ikke noe bra!  Uff liker hvirkelig ikke norsk eller matte!

Har dere fått tilbake tentamenene?   Har du bakt julekaker?
-Ingvild:)

Svar på SPØRSMÅLSrunden DEL1 !

Hva er det beste du liker å spise + drikke ?
Kebab pizza og fanta!  tror jeg:)

Hva er det første du legger merke til ved en gutt?
Øynene og smilet :)

Hva ønsker du deg til jul?
Av mamma og pappa ønsker jeg meg mest:


Er du forelsket akkuratt NÅ?
Nopp :)

Beste karakter i år?     5+ eller 5-
Dårligste karakter i år?    2+

Dårligste karakteren du har fått noen gang?
Jeg fikk faktisk en 1`ener i fjord, men den kan jeg forklare asså!  Vi skulle ha musikkprøve, og jeg hadde hvert mye syk den stunden vi hadde om det vi skulle ha på prøven. Så jeg viste ikke hvilken dag vi skulle ha den prøven, så da endte jeg om med en 1`ener! jippi...

Yndlingsfarge?


Favoritt artist?
Har ikke piling, jeg liker så mangen, men noen av dem er:
- Jason Derulo
-  Akon
- Taio Cruz
- Lady Gaga
- Rihanna
- Lil Wayne
- Kevin Rudolf
- FloRida

Flyttet føt?
Nei :)

Har du søsken?
Jaa, en lillebror og en storebror.

Har du kjæledyr?
Jeg har en fisk som heter Blurpe Chilli!


Hva gjø du akkuratt NÅ?
Hører på musikk og svarer på spørsmå, haha:)

Yndlingsbrus?


Nrk eller tvnorge?
tvnorge ;)

Liker du One tree hill?
Nei jeg følger hvertfall ikke med på det !:)

Hvilken gutt liker du?
Det spørs jo hvordan du mener daa,, om du mener hvordan han skal se ut eller noe slikt,, men jeg kan jo vise dere en skikkelig hot fyr da!  Jeg syns Eric Saade er superHOT (og flink til å synge)  !


Det var svar på noen av spørsmålene, svarene på DEL2 kommer snart!
Så det er ikke forsent å komme med flere spørsmål! ;)

Hva syns du om svarene?   Har du noen flere spørmsål?
-Ingvild:)

Ny header, hva syns du?

Som dere kanskje ser har jeg skiftet header IGJEN. Og det er heller ikke jeg som har laget denne, det er nemelig Lene. Så TUSENTAKK til deg! :)
Jeg skiftet jo header nå i helgen også som dere kanskje vet, å det var heller ikke jeg som lagde den. Jeg må bare si det at jeg ble veldig fornøyd med den, så den kommer jeg nok til å bruke flere ganger. Men jeg tenkte at siden det er jul om 8 dager nå passet denne søte juleheaderen bedre! :)Hva syns du om headeren?
-Ingvild:)

Dagens sang er ..?
Mike de Ville - If you believe (DJ Antoine )

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

I`m back !


Jaa, da var bloggpausen min over. Har faktisk vert vanskelig å ha pause, haha. Har ikke hatt helt fri da, har jo tenkt på bloggen + jeg er nesten ferdig med svarene til spørsmålsrunden på DEL1.
Men en ting jeg kan si er at jeg ikke kommer til å blogge like mye som jeg har gjort før, det orker jeg faktisk ikke. Så det blir kanskje bare 1-2 innlegg til dagen en stund fremover nå. Tildess jeg får blogglyst og flere bloggideer.
Så hvis du har tips til hva jeg kan blogge om, tar jeg gjerne imot tips! :D

Har du noen tips til hva jeg kan blogge om?
-Ingvild:)

Blogglysten er NEDE, jeg tar en bloggpause !

Jeg har ikke så veldig blogglyst nå lengre, heller ikke noe å blogge om!
Så da fant jeg ut at jeg tar meg en liten bloggpause, men ikke så veldig lang. Kanskje i 2dager eller noe slikt :)

Snakkes :D

Kaldt + kjeder meg! -fritidsBILDER


Jepp, jeg kjeder meg, også fryser jeg, det er jo dritkaldt! Så tror jeg må hente meg en ovn jeg kan ha her inne på rommet mitt. SMART. Har serr ingenting å gjøre på, bortsett fra å vente på at klokken skal bli 6! Da skal jeg se på julekalenderer, også skal jeg se Hotel cæsar hall8, jegg gikk glipp av episooden som var i går, krise! ;O

Kaldt hos deg?  Hva gjør du på?
-Ingvild:)

Planer for dagen?

I dag har jeg egentlig ikke noen planer. Kanskje begynne å svare på spørsmåla til DEL1, så da trenger jeg flere spørmsål!  Også skal jeg prøve å svare på kommentarer og litt slikt også, så dette blir nok en ganske chill dag ! :D


// fritids ja  

Hva er dine planer for dagen?
-Ingvild:)

Manchester United - Arsenal Kamp i kveld !

I kveld er det en veldig viktig kamp. Nemelig United-Aresnal kampen. Den startet nå nettopp, så jeg tror jeg snart skal ned å se den. Selvom jeg følger kampen "TEKST live" nå på united.no:)
Laget som vinner kveldens kamp vil toppe tabellen, Arsenal topper om det blir uavgjort. Så jeg håper virkelig at United knuser de. Da blir jeg sykt glad ! :D


Hvem tror du vinner?  Skal du se kampen?
-Ingvild:)

Dagens sang er.. ?Flo Rida - Who Dat Girl ft. Akon

Hva syns du om sangen?
-Ingvild :)

Spørsmålsrunde !?

Jeg tenkte og ha en liten SPØRSMÅLSrunde igjen! 
Jeg svarer på alle spørsmål, untatt slike som f.eks "Hvem hater du?" slikt svarer jeg desverre ikke på. Og jeg skal prøve å få svar på DEL1 til helgen !:)

Matte tentamen i MORGEN !

I morgen skal jeg ha matte tentamen. Skulle egentlig hatt den for 1uke siden, men da var jo jeg syk, så jeg fikk ikke tatt den. Derfor må jeg da ta den i morgen. Så omtrent hele dagen i dag kommer til å gå til øving. Derfor blir det veldig lite blogging i dag!  Skal prøve å få postet noen innlegg senere, men kan ikke love noe !;)

Har du hatt mattetentamen for i år?
-Ingvild:)