november 2011

write a story...

Da var det skolearbeid som sto på planen. Nå er det jo tentamen tid, og som dere vet kommer ikke jeg meg på skolen. Derfor har jeg noen av dem hjemme. Og i dag blir det en norsk tentamen. Har sovidt fått begynt på den, så bør vell kanskje begynne snart. Haha. Skal prøve å få jobbet litt med den nå før jeg skal lage den bloggkalenderen som jeg snakket om i sted.  Hva gjør dere på i dag?

KLAR FOR DESEMBER!

Da var vi kommet til den siste dagen i novemer, som betyr at vi begynner med nedtellingen i morgen. Jeg har faktisk vert flink å ryddet på rommet mitt i dag. Så senere skal jeg lage slike "lapper" hvor alle tallene fra 1 til 24 står. Så skal jeg ta ned en hver dag, og bakpå den skal det stå hva som er i bloggkalenderen. Smart, jeg vet. Tenkte det var bedre enn at jeg skal sitte å lure på hva som skal være i kalenderen hver dag. Så ubesluttsom som jeg er så hadde det nok tatt laang tid. Haha. Men nå tar jeg , meg en tur i dusjen. Så blogges vi senere!     Flere som er klare for desember?


Julekalender ønsker ?

Forigje gang jeg spørte dere om julekalender ønsker var det ikke så mangen som kom med forslag. Så jeg har tenkt litt selv, faktisk. Haha. Jeg kommer ikke til å dele ut gaver hver dag. Men jeg skal prøve å ha "en ting" i kalenderen hver dag om jeg orker det. En dag blir det kanskje en bloggvurdering, en annen kanskje noen tips og slike små ting. Men på selveste julaften kommer jeg til å trekke en som vinner en liten gave fra meg. Så gjerne kom med forslag til en liten ting som kunne vert den gaven, og hva dere vil ha de andre dagene frem til julaften!  Noen som har forslag?

(PS: en månde til jeg har bursdag, nøyaktig, woho!!)MIN ØNSKELISTE


+krølletang. Glemte å ta det med. Haha. Hva ønsker du deg til jul?

Da var de første julegavene pakket inn!

Da var de første julegavene pakket inn, og julestemningen begynner å komme snikende. Julemusikk, julegaver, pepperkaker, hva er vell bedre enn det? Nei ikke vet jeg. Senere i dag så skal jeg og lillebror bake pepperkaker. Kanskje vi skal lage pepperkakehus. Men tviler på at vi får det til. Haha. Så må jeg bare slenge med at jeg har fotosperre, nå som det er så utrolig dårlig lys og det heller ikke går ann å gå ut å ta bilder så blir det bare dårlige bilder. Blir serriøst helt gal av det. Håper så sykt at det snart kommer snø. Er så mye jeg vil ta bilder av ute i snøen. Blir så mye finere julebilder da,!  Flere som vil ha snø?


TIPS: enkel bilderedigering

Får en del spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine. Egentlig har jeg ikke en sppessiel redigering. Bare en helt enkel hvor jeg redigerer på lysstyrken og kontrasten. Men uansett, siden så mangen av dere lurer tenkte jeg å vise det til dere.

Først å fremst må du ha Photoscape, gå innpå Rediger. Så trykker du på pilen ved "klarhet / farge". Og trykk på "farge på kurver"


Så er det bare til å "dra på streken" til fargen er slik du vil ha den.


Så kan du trykke på selve knappen til "klarhet / farge" og stiller på det slik du vil.


Til dere som ønsker å bestille header.

I det siste har det kommet en del spørsmål om jeg kan lage header til folk. Så da tenkte jeg å begynne å ta imot bestillinger igjenn. Men helst ikke bestill her på denne bloggen. Jeg har laget ett egent innlegg til det på designbloggen min. Du finner det innlegget HER. men nei, jeg er ikke noe spessielt fink, å jeg har ikke photoshoop. Så jeg kan ikke lage slike som tcmn har osv... Gjør det gratis.

Monday feeling

Ny uke og nye muligheter. Ble ikke noe skole i dag heller, men krysser både fingrer og tær på at jeg kommer meg avgårde hvertfall en dag denne uken. For neste uke er jeg ikke hjemm. Da skal jeg til en som skal se om han kan få meg til å bli bedre, vet egentlig ikke helt hva jeg skal der så er litt vanskelig å forklare. Men kommer nok ett innlegg om det i slutten av uken. Men ja, uansett. Som dere ser så er ikke designet helt ferdig. Ser ikke likt ut på forsiden som i innlegget heller. Så det må jeg nok fikse! . Forresten så skal jeg se om jeg får lagt  ut spillelisten min senere. Har funnet så mangen brae sanger! haha. Skjer hos dere i dag?Når man virkelig trenger noe nytt..

Jaa, jeg trenger virkelig nytt design og en ny header nå. Og som dere ser så har jeg alt startet. Men det dumme er at designet blir ikke vist likt i alle internettene, å det irriterer meg skikkelig. Så derfor kan jeg ikke ha headeren og menyen slik den er nå. Så egentlig vet jeg ikke helt hvordan jeg skal lage det. Derfor kommer det til å se veldig rotete ut her en stund nå. Så da vet dere grunnen. Hehe.// tilfeldige bilder

Første søndag i advent

I dag er det første dag i advent. Må virkelig si tiden flyr, det er jo virkelig ikke lenge til jul nå. Jeg har egentlig ikke fått skikkelig julestemning enda, men jeg gleder meg veldig til jul. Håper bare på at snøen snart kommer til oss. Blir så mye mer stilig å ta bilde av ute da. Hoho Det hadde toppet alt. Haha. Har også fått kjøpt noen julegaver som skal pakkes inn litt senere. Ellers får dere ha en fin søndag videre, så blogges vi! Har dere julestemning?

Image and video hosting by TinyPic

Svar på spørsmål 1

Hvilke produkt bruker du til hud og hår?   På huden bruker jeg en vanlig hudkrev fra Nivea. Og på håretet så bruker jeg en hårkur som jeg ikke husker hvor er i fra, shampo, balsam, vanlige slike produkter. Sykt teit svar, men kan lage ett egeent innlegg om det.

Hva gjør du på fritiden?  Når jeg har energi til det så er jeg med venner, kanskje en tur på senteret, tar bilder, blogger, er på datan osv.

Beste minne?  Oj, det var vanskelig spørsmål. Har utrolig mangen fine minner. Men som jeg kommer på nå så er norway cupen noe jeg ikke kommer til å glemme med det første. Og ikke minst da jeg å Lene hoppet i slik strikk i tusenfryd. Utolig morsomt!

Har du ME diagnoes? Hvordan er det?   Ja som sagt så har jeg det. Det er jo selvølgelig utrolig kjedelig. Man får liksom ikke gjøre på noe spennende å nesten ikke noe av det man har lyst til. Det går ikke en dag uten at du har slike symptomer eller hva det heter. Alltid vondt en plass (nesten). Så ja, det er en utrolig kjedelig diagnose / sykdom å ha. Men det er bra man kan bli kvitt den da!

Hviken blogger leser du?  CarolineMaria, whoot, Sujo, Kuui, L0ve og mangen flere.

Hvilken klasse går du i?  Jeg går i 10klasse.

Hvorfor begynte du & blogge, og hvor lenge har du hatt bloggen?  Jeg begynte p blogge fordeat jeg selv begynte å lese blogger. Og da fikk jeg lyst å prøve det ut selv. Jeg har hatt denne bloggen siden 07.januar 2010,

this evening...

I kveld skjer det ikke så mye spennende her akkuratt. Formen er litt slapp, så skal nok bare chille med pc og musikk. Skal også se om jeg får laget meg en ny header, trenger jo egentlig nye bilder til det. Men siden det er så stygt vær hele tiden så blir det jo litt vanskelig å få tatt noen skikkelige bilder, så får jeg vell bare bruke noen gamle bilder! Må også beklage for virkelig dårlig blogging fra meg. Har nettopp måttet slette noen innlegg, syns de var så utrolig teite å stygge bilder å alt. Så fra nå av skal jeg heller la være av å blogge om jeg ikke har noe skikkelig å blogge om.. Haha! Hva gjør dere på i kveld?


Nytt gratisdesign #TASTE OF WINTER

Som sagt så har jeg laget enda ett nytt gratisdesign nå. Det er mitt femte, og flere skal det bli. Holder faktisk på med ett l jule design som kommer til å komme ut i desember. Dette ble bare ett helt enkelt ett, med meny, innleggene i 700px og en grå bakrunn som dere selvfølgelig klan bytte til en annen farge om dere ønsker det! Om noen er intreserte i å bruke designet, eller en av mine andre gratisdesign så finner dere dem HER.ME WANTSread the book


Marsjipan baking

Det blir vell kanskje litt feil å kalle det for baking, men jeg skal hvertfall forme den. Haha. Skal prøve å lage grønne  fine juletrær og slikt av marsjipanen, og kanskje ha litt sjokolade på den også. Nam sier bare jeg. Aner ikke hvor godt jeg kommer til å klare det, men smaken er der nok uansett. Men jeg får vell gå ned å begynne, så blogges vi kanskje senere!  Liker dere marsjipan?


smoke from the light

KAMERA SNAKK

Jeg får vell egentlig spørsmål om kameraet mitt hver dag. Så jeg tenkte å lage ett egent innlegg om det, igjenn. Akkuratt nå så er det noe tull med både kameraet og objektivet mitt, så det må jeg snart få sendt på reperasjon eller noe. Tildess det har blitt fikset så må jeg bruka mamma å pappa sitt. Så de bildene dere finner i de siste innleggene mine her er tatt med Canon eos 550D, så lenge det ikke står noe annet.

Hvilket kamera har du, og hvilket objektiv?  Jeg har Canon eos 600D og bruker ett 18-200mm fra Sigma.

Hva var prisen på kameraet ditt?  Når jeg kjøpte det så kostet det 6000kr, men da kjøpte jeg det uten det lille objektivet som egentlig følger med.

Er du fornøyd med kameraet ditt?  Ja bortsett fra den feilen som er på det nå så er jeg kjempe fornøyd med det. Lett å skjønne seg på det, tar gode bilder og det er jo også ett pluss når man kan vri skjermen ut. Det er ihvertfall en fordel om man skal ta bilder av seg selv, eller med noen andre for den slags skyld. Så ja. Jeg er utrolig fornøyd med kameraet mitt!

NOE DERE LURER PÅ?

Nå er det en liten stund siden sist jeg hadde spørrerunde her på bloggen. Så derfor tenkte jeg å ha en nå. Svarer kanskje på video.

Lite som skjer her for tiden...

De siste dagene har det ikke vert så mye skikkelig blogging. Grunnen er jo som dere vet at jeg har vert syk. Å da er ikke bloggen noe jeg prioriterer først. Så da vet dere det! Det er ikke akkruatt så mye som skjer her hos meg for tiden. Formen er også som nevnt ikke helt på topp å da orker ikke jeg å gå ut for å ta bilder bare for å ha noe å blogge om. Å jeg kan tenke meg det ikke er noe spennende å lese om hvor mye jeg kjeder meg heller, såe. Haha. Men som sagt kom meg forslag om det er noe spessielt dere ønsker å lese om på bloggen min. Også må jeg bare si at til dere som lurte på hvordan jeg laget det "animasjon bildet" som dere kan se i ett innlegg litt nedernfor. Så har jeg forklart hvordan HER.    Noen ønsker til hva jeg kan blogge om?Julekalender på bloggen?

Nå som det nærmer seg desember tid har jeg tenkt litt på om kanskje jeg skal ha en slags kalender her på bloggen. Hadde jo vert litt morro det da. Men jeg vet ikke helt hvordan den skal være da. Derfor trenger jeg deres hjelp. Gjerne kom med så mangen forslag som dere har, gjerne skriv 24 forskjellige ting som kunne vert i kalenderen så kanskje jeg tar med noen av tipsene dine! Blir utrolig takkmenelig om dere kommer med ønsker! Noen tips, ønsker?


Changing the page in a book

Image and video hosting by TinyPic

natur pictures
Canon eos 550D 18-135mm

some bad times again

I dag er formen egentlig helt elendig. Våknet flere ganger i natt av at jeg hadde vondt i kroppen og hadde feber. Heldigvis er jeg litt bedre nå, men fortsatt ikke "bra". Føler meg bare helt slapp i kroppen, vondt i hodet å orker ikke noenting. Så i dag blir det nok ikke noe mer blogging fra meg. Dere får ha en fin dag videre, så blogges vi!  Og forresten så trenger jeg noe å gjøre på, så da lurte jeg litt på om noen av dere vet om en side hvor man kan se gratis film :)?

Ukas blogg ble...

http://villecamillas.blogg.no/
Hun har en søt header som passer til designet. Hun varierer på innleggene og blogger om litt forskjellig, det ser også ut til at hun er litt aktiv. Bildene hun tar er også kjempefine, å hun har bilder med i hvert innlegg. Utrolig bra!// Fra bloggen hennes

a snow glabe

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

BARE SLAPPER AV...

I dag er ikke formen helt på topp. Har vondt i kroppem å orker omtrendt ikke noe. Så i dag skal jeg nok bare chille med musikk, blogg og bilder! Akkuratt nå så venter jeg egentlig bare på at det skal bli middag, har ikke fått spist så mye i dag skjønner dere. Så det skal bli godt med noe skikkelig mat snart! Men vi blogges. Hva er deres planer for dagen?


VIL DU BLI UKAS BLIGG?

Image and video hosting by TinyPic

Min søndag...

Nå har jeg nettopp sleng med i kosedressen min, etter en koselig dag med Lene. Vi var ute en liten tur før vi gikk inn å scrappet litt. Eller rettere sagt så scrappet hun mens jeg satt å knipset bilder å redigerte litt. Vi har også snakket om jul, så nå er jeg i skikkelig julestemning altså. Haha. Litt tidlig kanskje, men det er jo bare koselig da!. Uansett. Nå har jeg tenkt å bare chille med musikk å bilder. Så får dere ha en fin søndag videre, blogges! Hva har dere gjort på i dag?Turer ut med Lene...

Nå holder jeg på å stelle meg. Skal snart ut med Lene. Så det blir sikkert ikke noe blogging før senere. Vi skal ut en liten tur å ta litt bilder, så blir det inn å scrappe litt mens vi hører på julemusikk. Haha. Blogges!  Skjer hos dere i dag?

Må tilbakestille...

Som sagt så er det noe tull med statistikk telleren min. Det har skjedd før, å da hjalp det å tilbakestille designet, så jeg får vell gjøre det denne gangen også. Så får jeg bare starte på designet, helt på nytt. Derfor kommer det sikkert til å se helt rotette ut her en stund. Kan jo ta litt tid å bli ferdig også da, så da vet dere hvertfall hva som er grunnen. Haha. Hva driver dere med i kveld?

HOT OR NOT?

straw is so beautifula magical book
Canon eos 550D 18-135mm - Redigert i photoscape

Bare for å ha en slags konkuranse.

Jeg tenkte egentlig bare å ha en liten konkuranse, om jeg så får kalle det det. Haha. Å det er heller ikke noe stor premie. Men jeg tenkte at siden jeg får så mangen spørsmål om å lage design til folk, og som sagt så tar ikke jeg imot bestillinger akkuratt nå. Så da tenkte jeg at dere som vil ha design av meg, bare skriver hvordan dere ville hatt designet om du skulle blitt vinneren. Jo flere kommentarer du poster, jo større er sjangsen for at du vinner! Jeg trekker en vinner iløpet av morgendagen / kvelden, å den som vinner kom jeg til å kontakte.
(kommer også til å ta med noen av forslagene deres i neste gratisdesign)

Kort oppsumert: Om du ønsker design av meg, skriv i kommentarfeltet hvordan du ønsker det om du vinner, så kommer jeg til å trekke en vinner å kontakte den iløpet av morgendagen!

Også tenkte jeg at dere som ikke ønsker design av meg å vil ha andre premier og andre konkuranser kan komme med forslag så skal jeg se hva jeg får til. Kanskje jeg kan ha en premie i neste konkuranse. Såå, kom med forslag til andre konkuranser, menst jeg har denne! haha :)

Den attende november...

Da var det på tide med helg igjen, Har ikke den samme helg-stemningen som jeg hadde sist fredag, i og med at jeg ikke har vert på skolen i det hele tatt denne uken. Utrolig kjedelig, men slik er det bare! Jeg har egentlig ikke noen planer for dagen enda. Blir nok bare å chille med musikk og pc. Skal også rydde litt i bildene mine å overføre litt til hardiscen(?) min. Er så utrolig redd for å miste alle bildene mine, vet jo aldri hva som skjer med tingene på denne datan her. Haha. Planer for kvelden?


NYTT DESIGN!

Som noen av dere sikkert ser så har jeg fikset meg ett nytt design. Men headeren er nesten helt lik da. Endret litt på teksten og skrifttypen, men det kommer nok en ny header med nye bilder så fort jeg får tatt noen nye av meg. Jeg kan ærlig innrømma at jeg ble litt fornøyd med designet denne gangen, spessielt sidebaren. Pluss at jeg ikke har dropdown meny heller, føler jeg alltid har hatt det. Så derfor giddet jeg ikke å ha det denne gangen også. Haha. Hva syns dere om det nye designet?

Før:


Nå:

PHOTO; it rains all the time


// Arkivbilde med ny redigering

nature pictures at the waterfall

Canon eos 550D 18-135mm

En liten luftetur med kameraet...

Nå kom jeg hjem for ikke så lenge siden etter å ha vert ute en liten tur å tatt litt bilder. Vi var med en foss og litt slikt. Så nå skal jeg se igjennom bildene for å sjekke om det ble noen brae, Tok ca to hundre bilder da, så det kan jo ta litt tid. Haha. Men det er jo bare herlig å ligge godt innpakket i dynen å redigere bilder da!  Ellers har jeg lite planer for dagen. Skal se om jeg får gjort ferdig det nye designet mitt, gleder meg til å få det ferdig. Er alltid koselig med litt nytt. Hva har dere gjort i dag?

PHOTO: On a playground
Canon eos 550D 18-135mm -day 56 / 365

Overskriften er jo det vanskligste...

haha.. Men det er faktisk helt sant, overskriften er noe av det vanskeligste ved å blogge. Den har jo litt mye å si også da egentlig. Man merker jo at flere trykker innpå f.eks "Lese din blogg?" og "kjeder meg", det er det sikkert ikke bare jeg som har merket. Så her må man bare være kreative! Nå har jeg tenkt å snart begynne på det nye vinter designet mitt. Jeg må også få meg en ny header snart. Er så utrolig lei den jeg har, så da trenger jeg noen nye bilder. Kanskje jeg får tatt noen i helgen? hvem vet. Håper hvertfall det. Men men, jeg får bare starte med designet, også får dere fortsette med det dere gjorde før dere leste dette kjedelig innlegget. Haha! Blogges :)
Noen som er enige i at overskriften er det vanskligste?


chilli billi ...

I dag skinner solen ute, selvom vi våknet opp til fråsent gress i dag. Så siden det ikke regner har jeg vert utenfor en liten tur å knipset litt bilder, også ble det noen bilder inne etterpå. Hehe. Så i dag har jeg tatt sånn ca tre hundre bilder som betyr at jeg har bilder til å blogge når jeg ikke orker å ta nye. Det er jo smart da, i know i know. Jeg kjenner at jeg er litt utslitt etter å ha tatt bilder, så jeg tror jeg har gjort nok for i dag. Får heller legge meg i sengen å kose meg med å redigere bilder å høre på musikk. Alltid herlig det!  Hva gjør dere i dag?

I really like this colorCanon eos 550D 18-135mm   -day 55 / 365 days

Er vell lov å begynne å glede seg nå!

Nå er det serriøst ikke lenge til jul, jeg har faktisk begynnt å glede meg nå. Å det er kriise, får man julestemningen for tidelig forsinner den også fortidelig. Tro meg! haha. Når man ser på forskjellige julebilder på weheartit, så kjenner man godt at man gleder seg. Å inspirasjonen er klar til snøen kommer. Men skal innrømme at jeg ikke vil ha snø før i desember, sent i desember. Noen bilder jeg bare elsker:


Når vi først snakker om jul her, så tenkte jeg å dele litt av ønskelisten min med dere. Den er ikke så lang da (enda) Men jeg har jo noen ting jeg ønsker meg ekstremt mye da!

- Nytt objektiv til kameraet.
- Fotolerret, slik hvit som man kan ha som bakrnn på bilder.
- Krølltang. Har rettetang å bølgetang så da mangler jeg jo en krølltang.
- En Damvo. De er bare så utrolig søte å ta bilder av.
-  Photoshoop er også noe jeg gjerne vil ha.
- Også blir man jo alltid glad for noe nytt i klesskapet, sminkevesken og smykkeskrinet.

Hva ønsker du deg til jul, har julestemningen begynt å komme snikende til deg også?

Litt fritids kanskje...

Heisann! Da var vi kommet til tirsdagen igjen. Ikke akkuratt en spessiel dag, en like kjedelig dag som alle andre kan man vell si. Neida, haha. Men den blir jo kjedelig når man ikke kommer seg på skolen, da sitter man jo bare hjemme å nerder pc, kanskje litt for mye også. Hehe. I dag så har jeg begynnt på ett nytt design til bloggen min. Føler jeg trenger det nå, pluss at jeg har lært meg litt nytt. Å da må jeg alltid lage meg nytt design, haha. Ellers har jeg lite planer for dagen. Så vi blogges!!  Skjer hos dere i dag?

magic bubbles in a straw

En mandags ettermiddag, med en sprengt magesekk...

Nå sitter jeg i sengen med en sprengt magesekk. Jeg er så utrolig mett, at det skulle ikke vert lov. Haha. Men nok snakk om hvor mett jeg er... I dag ble det heller ikke noe skole på meg, har en del vondt i kroppen i dag og enrgien er heller ikke helt på topp. Satser og håper på at jeg kommer meg avgårde i morgen! Ellers så har jeg ikke så store planer for dagen. Høre på musikk, redigere bilder, fikse desig og se cæsar. Det var vell ikke noe bombe akkuratt, haha!  Ha en fn mandag videre alle sammen. Blogges.  Hva skjer hos dere i dag?


Ukas blogg ble...

http://torilh.blogg.no/
Hun har ett enkelt og stilig design, fin header. Det ser også ut til at hun er en aktiv blogger. Noe som alltid får ett stort pluss i boken. Hun har bilder med i hvert innlegg, og bildene har en god kvalitet. Noen av bildene kan være ganske inspirerende! Du fnner bloggen HER.


//bilder fra bloggen.

Vil du bli ukas blogg?

Meld deg på da vell. Kårer ukas blogg i morgen, "vinneren" får en liten bloggvurdering og blir linket i sidebaren i en uke.

this Sunday...

Jeg bare sier det igjen, overskrifter er ikke min greie. Haha! Da var helgen over, å jeg skal innrømme det at den ble ikke helt som jeg hadde tenkt. Bortsett fra på fredag, da hadde jeg en kjempekjekk dag sammen med Lene!  Men når vi da kom til lørdagen så var formen svært dårlig. Vondt i kroppen, lite krefter og litt vondt i hodet også. Å som jeg nevnte så skulle jeg jo egentlig i bursdag til søte Kathrine i går kveld. Men neida, det gikk jo selvfølgelig ikke da! Og i dag så er heller ikke formen helt på topp, men bedre enn hva den var i går heldigvis. Så jeg skal nok bare holde meg i sengen i dag å håpe på at jeg blir frisk til i morgen. Hvordan har deres helg vert?


when the lights come down..
Canon eos 550D 18-135mm

Designhjelp, til dere som ønsker!

Er det noe spessielt dere lurer på angående bloggdesign og ønsker at jeg skal forklare, eller legge ut koder til, spørr i vei! Jeg har tenkt å begynne med html-hjelp og slikt på design bloggen min nå. Så da skal jeg prøve å hjelpe dere så godt jeg kan! iaasdesign.blogg.no

Still spørsmålene i dette innlegget ;)

En lørdags morgen...

Det blir vell kanskje litt feil å kalle det for morgen nå som klokken snart er hall fire. Men jeg har enda ikke klart å våkne helt utav. Følte meg heller ikke noe uthvilt når jeg våknet i dag, samtidig som jeg har en del vondt i kroppen. Og forresten så skal jeg i bursdag til Kathrine i kveld, så jeg må nok snart  komme meg utav sengen her. Haha. Jeg vet egentlig ikke om jeg har noe mer å skrive. Vi blogges senere!  Hva skjer hos dere i dag?


Noen av bildene vi tok i går

Som sagt var jeg og Lene ute å knipset litt bilder i går. Men de ble ikke helt klare da, siden det var så dårlig lys. Vi fikk heller ikke vert der så lenge før det ble helt svart. Så ja, jeg beklager for at bildene ikke er topp kvalitet.

Kakao og scrapping

Nå sitter jeg og Lene å koser oss med kakao mens vi scrapper. Jeg har tenkt å begynne på en slags fotobok, så skal vi se idol senere. Ble bare ett lite fullfart innlegg, hoho. Og frresten så fkk vi ikke tatt så mangen bilder, det ble mørkt med en gang omtrendt... Men vi fikk tatt noen da. Kanskje jeg legger ut noen av dem i morgen. Ha en fin kveld videre!   Hva skjer hos dere i kveld?


Photoshoot i "finværet"

Nå skal jeg og Lene snart ut å ta litt bilder. Så vi blogges.

Svar på ukas spørsmål, om diagnosen min.

Hva er ME egentlig?   Det er en kronisk utmattelse syndrom. Noen kan ha den "veldig sterk" mens andre ikke like sterk om dere skjønner hva jeg mener. Jeg er heldigvis ikke blandt dem som bare er sengeliggende å ikke tåler lys osv.


Er ME noe du kan vokse av deg eller dempe med medisiner eller noe?
  Tja, blir vell litt feil å bruke "vokse fra seg" men ja på en måte. Du kan hvertfall bli kvitt det. Siden jeg er såpass ung tror jeg det er lettere å bli kvitt det, men det kan ta flere år. Det varierer nok veldig fra person til person. Nei det finnes ikke noe medisin (enda) som kan dempe det eller noe. Hvertfall ikke som jeg vet. Men som noen sikkert har fått med seg driver noen å forsker på det, å de har kommet langt med den allerede. Så en dag kommer det nok ut noe medisin som kan hjelpe noen!


Hvordan fikk du vite at du hadde det? Hva skjedde? Kom du på sykehus?  ME er ikke noe som man bare kan finne ut av via en blodprøve, eller tester. Man må først bli utredet for alt annet før de kan gi deg den diagnosen. Det kan ta lang tid før man finner ut av at det er ME, om man har det da. Og ja, jeg kom på sykehuset. Tror jeg har vert innlagt fire ganger eller noe i år, så som dere skjønner tar det litt tid fr de gir deg den diagnosen. De gidde den ikke til meg før september eller noe, husker ikke helt. Men da fikk vi ett brev hjem fra sykehuset hvor det stod at jeg nå hadde fått diagnosen ME. Så på en måte fikk jeg diagnosen hjem i posten. Hehe.

Jeg vet ikke om dete var så bra svart, men jeg prøvde så godt jeg kunne. Så om dere lurer på noe mer er det lov å spørre ;)


Outfit 11.11.11Bukse -  Fame / Topp og genser - Bikbok / Hals - Bikbok

inspiration for the winter


// weheartit

in my garden, this evening
// beklager at bildene ble litt skurrtete, var dårlig lys..

Skrivesperre på en måte...

Ja hva skal man si. Jeg aner serriøst ikke hva jeg skal skrive om på bloggen. Jeg vet det har blitt lite tekst i det siste, og heller ikke så mangen fine bilder. Det beklager jeg, skal virkelig prøve å forbedre meg. Problemet er bare at jeg ikke orker å drive å gå å ta nye bilder hele tiden, spessielt ikke de dagene formen er helt nede. Så om dere har noen tips til hva dere ønsker jeg skal skrive om, kom med dem!
Hva har dere lyst å lese om på bloggen min?

This time...


Canon eos 550D 18-135mm - day 54 / 365

den niende november...

Heisann! Da var det onsdag igjen, og i dag fikk jeg faktisk vert på skolen i to timer. Hele to timer faktisk, høres kanskje ikke så mye ut for dere. Men for meg er det det. Så jeg er utrolig fornøyd over at jeg klarte de to timene. Så nå skal jeg nok bare slappe helt av, spise godt og høre på musikk.Kanskje jeg får meg to timer til denne uken, hvem vet? hehe. Men uansett, nå har jeg tenkt å lage en ønskeliste, så kanskje det kommer ett  "ønskelisteinnlegg" senere, haha!  Ha en fin dag videreHva er deres planer for denne onsdagen?

Milkshake tid !

Nå sitter jeg i sengen å koser meg med en god og kald milkshake. Er egentlig en stund siden jeg spiste / drakk det sist, så det smakte ekstra godt i dag. Haha. Som vanlig så venter jeg også på at hotel cæsar skal beggyme, er helt hekta ja, bare måå se det hver dag. Kan ikke gå glipp av ett minutt engang, da er det helt krise! Men nok om det. I morgen skal jeg mest sansynelig på skolen i noen timer, så det gleder jeg meg kjempe til. Kanskje det blir ett lite outfit innlegg også da. Blogges!  Hva skjer hos dere i kveld?
Canon eos 550D 18-135mm

Er du en fast leser, eller bare tilfeldig innom ?

Gratisdesignet er ferdig. DARK GRAY.

Nå er det nye gratisdesignet helt ferdig og jeg har fått lagt ut kodene. Til dere som ikke vet hvordan man skifter header eller profilbilde  så skal jeg se om jeg får laget ett innlegg og vist dere det senere.( innlegget blir på designbloggen ) Og ja den headeren som er der nå er veldig lav, men det er utrolig enkelt å stille på, så for dere som ikke vet det heller så skal jeg vise dere det! Dere har lov å endre bakrunnsfarge, header, skrifttype og det dere vil, men det er ikke lov å fjerne hvor det står designet er laget av meg. Til dere som er intreserte i å bruke designet, eller en av mine andre gratisdesign så finner dere alle HER.

Slik ser det nye gratisdesignet ut: (innleggene er i 800px)


Hva syns du om designet? Vil du bruke det?

En mandag i november...

Heisann! Akkuratt nå sitter jeg egentlig å irriterer meg over nettet her, detter ut heele tiden. Å som dere sikkert skjønner så er det utrolig plagsomt. Haha. Venter egentlig bare på at klokken skal bli hall åtte, for da er det cæsar tid! I dag er ikke formen helt på topp, men heller ikke helt på bunn. Har ikke så mye krefter, og har en del vondt i armene og i ene ribbebenet mitt. Men det kunne vært verre så jeg skal ikke klage! Og til dere som lurte på nårr det nye gratosdesignet kommer ut så blir det endten i kveld, eller i morgen. Planer for kvelden?


I miss the feeling you get when you...
Canon eos 550D 18-135mm -day 52 / 365

Ukas blogg ble...

http://kameraaj.blogg.no/ ble ukas blogg. Jeg har faktisk vert innpå denne bloggen før, og den er kjempebra. Hun tar fine bilder, skriver bra og har ett litt variert innhold ser det ut til. Det eneste jeg syns er litt dumt er at hun ikke har en header ( eller har gratisdesignheader), for da vet man liksom ikke hvem hun er, eller hvordan hun ser ut. Pluss at jeg syns alltid design og header har mye å si for en blogg. Men det er jo bare min mening. Jeg elsker bildene hun tar uansett, så jeg annbefaler dere å ta en tur innom den!

Her har dere noen bilder fra bloggen:

Leser du bloggen hennes?

Jobber med gratisdesignet!

Nå holder jeg på å gjøre ferdig de små tingene som er igjen på gratisdesignet. Så jeg tenkte egentlig bare at dere kunne få komme med noen siste ønsker. Designet blir i en gråfarge, for da kan både jenter og gutter bruke det samtidig som dere bare kan bytte til en annen farge om dere ønsker. Innleggene blir i 800px; osv, om du har noen ønsker, KOM MED DEM!


//hihi, dere får ikke se enda.

En laat søndags kveld...

Akkuratt nå sitter jeg faktisk og skal lage noen greier som jeg skal bruke på ett bilde i morgen. Om jeg får det til da, hehe. Er ikke noe spessielle greier. Tipper jeg snart blir lei av å sitte her å klippe å dulle, så skal se om jeg kanskje får fortsette på gratisdesignet etterpå. Ble bare en liten oppdatering siden jeg ikke har hatt så mangen "skikkelige" innlegg denne helgen. Ha en fin søndag videre! Planer for kvelden?

So cold


Canon eos 600D 18-200mm -day 52 / 365

Blac&white photoshoot


// måtte overredigere litt, var dårlig lys der bildene ble tatt//

my evening

Heisann! Nå sitter jeg og skal redigere bildene som vi har tatt i dag mens jeg drikker en kald og god iste. Herlig. Jeg gidder ikke å stresse med å redigere bildene så de kommer nok ikke ut før i morgen. Så da har dere jo noe å glede dere til, haha! I kvled har jeg tenkt å kose med med pizza og mye annet godt, og fikse design selvfølgelig. Som vanlig altså, nå skal ikke jeg skrive så mye mer uintresant her, vi blogges! Hva er deres planer for denne lørdagskvelden?:)


Shoot med bestejenta i dag!

I dag skal jeg og Mari ha en liten photoshoot, så bare gled dere til bilder senere. Hihi. Hun kommer opp til meg i sånn to tiden. Så dette skal nok bli morsomt. Men siden det ikke er så fint vær her i dag, samtidig som det er utrolig dårlig lys ute så blir shooten inne med hvit bakrunn. Er jo fint det også da, så jeg satser på at vi får noen brae bilder. Vi blogges! :)   Hva er deres planer for dagen?// fra forgje shoot.

my playlist for the time

Ed sheeran - The a team


Chinna Anne Mcclain - Calling all the monsters


Rihanna - Black butterflies


Rihanna - Body high

KeSera - Kaste penger

Vil du bli helgens blogg?

My best photo in October

Fredag og helg!

Da var det helg igjen, noe jeg egentlig har ventet på hele uken selvom jeg ikke har vert på skolen noen av dagene. Eneste jeg har gjort denne uken er å vert hos en "lege ting" (ikke en normal lege) ellers så har det skjedd ganske så lite her. På onsdag så var formen egentlig helt elendig, føltes nesten ut som jeg fikk influensa så jeg var egentlig helt sikker på at jeg komtil å bli sengeliggende de neste dagene, men det skjedde heldigvis ikke. Der ser man hvor feil man kan ta! I dag vet jeg egentlig ikke helt om jeg skal finne på noe, får nesten vente å se litt, men i morgen skal jeg hvertfall ha photoshoot med Mari og kanskje flere, så det gleder jeg meg massemasse til. Ha en fin helg!:)

Hva er deres planer for helgen?


Nei, jeg kan ikke lage design til deg...

Jeg får stadig spørsmål om å lage design til folk, så jeg tenkte egentlig bare å svare alle dere i dette innlegget. Nei, det kan jeg ikke. Jeg har noen som jeg har sagt ja til og dem er jeg enda ikke ferdig med. Så nå skal jeg lage ferdig til alle dem, så tar jeg meg en pause! Men skal se om jeg får laget ett nytt gratisdesign da, siden jeg også har fått spørsmål om det. Lov å komme med ønsker til gratisdesignet!

I love the beautiful autumn leaves


Canon eos 600D 18-200mm

PHOTO; LoveCanonCanon eos 550D 18-135mm -day 50 / 365

En liten oppdatering!

Jeg tenkte egentlig bare å ha en liten oppdatering, selvom jeg ikke har så mye spennendes å skrive om. Jeg våknet omtrendt nettopp egentlig. Er helt utslitt etter å ha vert hos en lege-mann i dag, haha. Han er ikke vanlig lege, derfor fikk han det navnet der. Han lærte meg noen småting som kan få kroppen til å slappe helt av og ikke tenke, slik at "greiene" i hodet mitt ikke driver å stresser, klarer ikke helt å forklare. Menmen.
Som sagt har jeg ikke bloggpause lenger, men kommer heller ikke til å blogge like mye som jeg pleide. Kanskje ett innlegg daglig! Også må jeg bare slenge med at grunnen for at jeg har tilbakestilt til det gammle designet er fordeat statistikk-telleren ikke telte folk etter jeg byttet, og jeg spørte en slik "blogg-hjelper" og hun mente det skulle hjelpe å tilbakestille. Så får jeg heller lage ett nytt igjen en annen dag! - Hva skjer hos dere i dag?


Oktober 2011Nytt design!

Som dere kanskje ser har jeg fikset meg ett nytt design igjen. Men det dumme er at det ser HELT feil ut i internett explorer,, så jeg har egentlig ikke klart å bestemme meg helt for om jeg skal ha det. Er jo litt kjipt det da, aner ikke hvorfor det ser forskjellig ut i alle internetter, men i den jeg bruker ser det helt normalt ut! Men uansett. Jeg tenkte at jeg kanskje bare skulle poste ett innlegg daglig, isteden for å ta helt pause. Klarer meg jo ikke helt uten blogg heller så, tror det vil funke bedre!    Hva syns dere om det nye designet?
(hvordan ser det ut i din internett?)

Før:


Nå: