november 2010

Norges "største" homse ?

Jeg er IKKE imot homser eller noe slikt!  Men jeg har suttet på youtube og sett på sikkert alle filmene til tommylife.blogg.no nå. Og for å si det rett ut har jeg ledde omtrent hele tiden, som f.eks på ene videoen der vennina hans sitter å leser av en lapp som han MEST SANSYNELIG har skrevet, og der står det bere fine ting om han!
Han er den "største" homsen jeg noen gang har sett tror jeg, ikke at det er noe gale med det da! men videoene er bare så sykt morsome:)
Tipper dere hvet hvem det er siden han ligger på topplisten ,,,Hva syns du om Tommy ?    Hva syns du om filmene?
-Ingvild:)

Hva gjør du akkuratt NÅ?

Nå skal jeg snart ned til Lene. Hun skulle sende melding når ejeg skulle komme ned, så vet jo alldri nårr den meldingen kommer, kanskje NÅ? neida, haha. Men hvertfall så skal jeg ned der en tur, så må jeg nok lese mer til prøve når jeg kommer hjem!  huff...
Ha en fin dag videre !Thelolcam ! ♥

Hva gjø du akkuratt nå?  
-Ingvild:)

Lese til prøve,,,

På fredag skal vi ha RLE-prøve om buddhismen. Og for å være helt ærlig kan jeg nesten ingenting om buddhismen, så det blir nok mye puggen desse dagene før fredag, haha!Hva skal du i dag?  Skal dere ha prøve denne uken?
-Ingvild:)

Hva syns du om sangen ?


Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Lese din blogg?
Hvis du vil at jeg skal lese bloggen din, legg igjen blogg adressen din i kommentarfeltet ! :D

Bursdag om 1månde !

Jepp, jeg har bursdag om nøyaktig 1.månde. En ting kan jeg love dere å det er at de er sykt kjedelig å ha bursdag i desember, hvertfall så sent som jeg har. 29.desember FAKTISK. Jeg skulle egentlig hvert født i januar, men neida jeg ble født i desember. Er egentlig glad for det da, for hvis ikke hadde jeg ikke gått i den klassen som eg gjør nå :DLenge til du har bursdag?  Nårr har du bursdag?
-Ingvild:)

Nyter det jeg ser !

Jeg har nesten ikke lekser nå på to uker.Vi fikk ny 2ukersplan nå i dag, og det var nesten ikke noe lekser på den. Så jeg har bere norsken for begge ukene og engelsk for en uke og naturfag for en uke igjen! Pluss eg må øve til to tentamener og en prøve da. Neste uke kommer nok til å bli veldig chill, haha:)
Har du mye lekser?   Har dere 2ukersplan?
-Ingvild:)

Musikk annbefalinger !

Kevin Rudolf ft.Flo Rida - You make the rain fall

DJ Smaaland -Jasons


Darren Styles & Maniam -  Outta my head


Ne-Yo - Beutiful monster


Danzel - Under Arrest


Darren Styles - Sorry


Darren Styles - Yout my angel


Dancetech VS TuneUp!  - Ride on time

Cascada - Night nurse


Robert M ft. Nicco - Dance hall track


Dette er NOEN av sangene jeg enda ikke er lei av, thihi:)
Hva syns du om sangene?

-Ingvild:)

Drit morsom VIDEO, hahaha !!


Vet den er gammel, men den er sykt morsom !

Syns du den er morsom?
-Ingvild:)

Hva gjør du akkuratt NÅ?

Nå sitter jeg bere å chiller med musikk igjen, er allerede drit trøtt så tror nok jeg kommer til å sovne tidlig i kveld, haha. Som dere vet er det skole igjen i morgen og vi får ny ukeplan, STRESS.
Men nå tenkte jeg egentlig å begynne på "musikk annbefaling" innlegget, så poster eg det i morgen. Det tar jo litt tid å lage det såå, thihi :)

Hva gjør du akkuratt NÅ?
-Ingvild:)

Muffins baking - BILDER

Nå har jeg nettopp sett på TV og spist muffins, kos. Så nå tenkte jeg at jeg skulle kommentere tilbake til folk og litt slikt. Senere i dag kan jeg prøve å legge ut noen musikkTips, hvis dere vil?  haha :)

Hva syns du om bildene?  Vil du ha noen musikkTips ?
-Ingvild:)

Kjeder meg !

Kjeder meg så sykt akkuratt nå. Ligger bere i sengen og har musikken på fult. Er jo chill det da, men kan bli litt kjedelig iblandt.. Tror kanskje jeg skal bake muffins snart, alltig gøy det, haha :)

Hva gjør du akkuratt NÅ?    Likte du sangen?
-Ingvild:)

Det nærmer seg jul !

Nå nermer det seg jul som dere vet. I dag er det 1.advent eller slik, og det er bere 26dager til julaften!  Aaah herregud det er ikke lenge. Og vi har bere 13skikkelige skoledager igjen men tilsammen har vi 17. Gleder meg så sykt nå jeg, endelig begynner jeg å komme i julestemning, haha :)


// Google

Gleder du deg til jul?  Er du i julestemning?
-Ingvild:)

Hva syns du om sangen?


Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Hvem håper du vinner "Skal vi danse"?


Hvem håper du vinner "Skal vi danse"?

-Ingvild:)

Går gjennom gammle sanger !

Nå kom jeg nettopp hjem fra Lene og sitter å spiser hjemmelaget pizza, NAM. Så tenkte jeg at jeg skulle gå gjennom alle sangene jeg har lagt til på "Favoritter", asså jeg mener der du legger til youtube filmer. Har sikkert lagt til minst 200, haha.  Hvis jeg finner noen dritbra legger jeg dem sikkert ut, thihi :)


HAHA, mange ja !

Har du mange ting lagret der?
-Ingvild:)

Planer for kvelden ?

I kveld skal eg ned til Lene, stikker ned til hun om sirka 15min. Er ikke helt sikker på hva vi skal finne på, men kan tenke meg at vi kommer til å snakke mye om jul, haha, koslig det da :)

Planer for kvelden?
-Ingvild:)

Sliten etter en lang dag på senteret

Nå kom jeg nettopp hjem fra senteret. Eg er egentlig kjempe trøtt og sliten i bena, merkelig egentlig, haha. Men det har hvert ganske koslig da, traff mange venner og slikt.
Planene for resten av dagen er vell bere chilling, data, musikk og kanskje bake muffins. Skjønner ikke hvorfor eg er så glad i å bare toro-muffins egentlig, haha :)

Gjort i dag?  Blir du sliten etter å gå lenge på shopping?
-Ingvild:)

I dag skal jeg.. DUDA?


Nå skal jeg straks bølge håret så skal jeg på senteret med Lene. Skal kanskje kjøpe noen julegaver, vis jeg finner noen, yhihi. Det blir nok koslig. Kan prøve å huske å ta litt bilder så kan jeg legge dem innpå bloggen senere om dere vil:)

Skal i dag?  Kjøpt julegaver?
-Ingvild:)

Good morning !

God morgen !
Jeg våkna nå for sirka 10min siden, så er egentlig drit trøtt nå, haha.  Nå sitter jeg egentlig bare å chiller med musikk og leser litt blogger. Vet enda ikke helt hva jeg skal finne ¨på senere i dag, kanskje bake muffins? neei, vet ikke:)
Lenge siden du sod opp?   Hva skal du i dag?
-Ingvild:)

Bursdag i kveld !

Senere i kveld skal jeg i bursdag til KATHRINE. Den begynner kl 7 og slutter 11. Det blir nok koslig. Er enda ikke helt sikker på hva eg skal ha på meg, men kan sikkert legge ut en liten "bursdags outfit" senere hvis dere vil. 
.
Skal i kveld?  Vil du se outfiten?

-Ingvild:)

- Engelsk tentamen

Nå sitter eg på skolen og har akkuratt levert inn engelsk tentamen. Hjelp, det gikk ikke noe særlig bra for å si det sånn. Så nå venter eg bere på at klokken skal bli 11, da skal eg få pappa til å hente meg, thihi:).
Blir chill å sluttetidlig i dag, pluss at det er jo helg nå snart også, YEEH!

(har ikke bilde her, så bare slenger med en sang)

Har du fri i dag?  hatt tentamen denne uken?
-Ingvild:)

Tentamen i morgen !

I morgen skal vi ha engelsk tentamen og eg har ikke fått øvd i dag siden eg har vært syk. Har heller ikke engelsk boken hjemme, hadde faktisk ALLE andre bøker en engelsken, TYPISK! Men eg har jo google translate så skal skrive ned litt ord fra engelsk til norsk i skriveboken eller på et ark smarth:)


Har dere tentamen i morgen?    Skal i kveld?
-Ingvild:)

Lil Wayne VS Chris Brown ?
Eg elsker begge to så klarer virkelig ikke å velge EN av de. Begge har holdt på
med musikk lenge og har mangen brae sanger!

Lil Wayne VS Chris Brown?
-Ingvild:)

Ønskelisten min til jul!


Dette er noen av tingene eg virkelig ønsker meg til jul. Eg begynner faktisk å komme litt i julestemning nå allerede, men eg pleier egentlig å gjøre det sånn sirka 2-3månder før jul HAHA.
Ahhh, gleder meg bare så sykt, itilegg til at eg har bursdag 4dager etter jul, YEEH:)

Gleder du deg til jul?   Har du kommet i julestemning?
-Ingvild:)

Hvem kler kjolen best?Hvem kler kjolen best?
-Ingvild:)

Sick ?

Jaa, i dag er eg syk og er hjemme fra skolen. Har feber og vondt i hode og halsen, dritkjedelig!  Eg våkna nå for ikke så veldig lenge siden, og tok nettopp tablet så håper den FUNKER.  Tror eg skal ned å finne meg litt is, det hjelper jo mot halsen(?) og kanskje en kopp kakao etterpå, NAM :)*Nydlige bilder!*

Syk i dag?   Lenge siden du var syk?
-Ingvild:)

UNITED kamp i kveld !

I kveld kl20:45 skal Manchester United spille mot "Rangers". Det er faktisk ett lag eg ikke har hørt om, men det er tydligvis et lag fra Ireland. Tror eg skal se litt av kampen, og håper virkelig på at United knuser de! :D

Kampen vises på: Viasat 4, Viasat Fotboll/Sport HD (SE) TV3 Plus (DK)
Skal du se kampen?  Hvilket lag heier du på?
-Ingvild:)

Haha, genial !

*Barneskolen*
Elev 1: Syk i dag?
Elev 2: Jaa -.- ..., influensa..

*Ungdomskolen*
Elev 1: Skulka i dag?
Elev 2: Jaa as!

*Vidergående*
Elev 1: Chillern hjemme i dag?
Elev 2: mm, fylla i går..

Haha, eg syns den der var litt genial!:D

Hørt den før?  Hva syns du?
-Ingvild:)

Kaldt !

Det er så sykt kaldt for tiden, snart skal det tydligvis komme snø til stord også, det liker eg ikke! er ikke det at eg ikke liker snø, men den kan godt vente meg å komme til vi har fått juleferie.
Akkuratt nå sitter eg under dynen, chiller med musikk og spiser bolle. CHILL:)
Er det snø der du bor?   Gjørpå?
-Ingvild:)

Sick and tired ?

Er så trøtt og lei. Trenger helg, sove, sove og sove mer. Ahh, hadde hvert deilig det. tillegg til at eg har vondt i hode, og har lekser eg skal gjøre... Det hadde virkelig passet med helg nå asså! ;)
Vil du ha helg?  Skal i dag?

-Ingvild:)

Vurdering til TanyaRM.blogg.no !

Har alldri vurdert en blogg før, men prøver så godt eg kan fordeom!
Trykk på bildet for å komme til bloggen.


Design: Fargen på designet er veldig fin og passer litt til headeren du har. Headeren din er kanskje bittelitt kjedelig, men veldig søt. Og istedenfor at det står "X kommentarer" står det "X søte"  trekker det også litt opp, thihi:)

Skrivemåte: Du skriver veldig bra, eg har ikke følgt så mye med på bloggen din før. men det skal eg. Som sagt du skriver veldig bra og har heller ingen skrivefeil som eg kan se.

Innlegg: Du poster innlegg hver dag tror eg, det er veldig bra. Du variere også på innleggene og skriver ikke om det samme hele tiden, det er også veldig bra. Du bruker bilde i  hvert innlegg, det gjør det mye kjekkere å lese, så alt dette her er egentlig BRA :)


Hva syns du om vurderingen?   Er du enig i det eg mener?
-Ingvild:)

Topp10 remixer! Hva syns du?


Hva syns du om remixene?   Liker du techno?
-Ingvild:)

Hva syns du om sangen?


Er sykt hekta på denne sangen nå,, selvom den er gammel, thihi.
Hva syns du om sangen?

-Ingvild:)

Hva gjør dere?

Heisann. Nå kom eg nettopp hjem, har hvert på butikken og kjøpt litt godt som eg skal ha på tentamenen i morgen. Også kjikket eg litt på senteret, skulle liksom kjøpe en genser som eg så på i haugesund, men neida. SEFF har vi ikke den på stord, stord sin cubus butikk er drit dårlig for å si det rett ut, haha;)
Så nå skal eg vell øve litt til Norsk bokmål tentamenen som vi skal ha i morgen, vi har jo egentlig nynorsk til vanlig.
Men siden eg prøver å skrive bokmål hr på logen r eg kanskje litt peiling på det, haha  :P 

Gjør på?   Har dere tentamen denne uken?
-Ingvild:)

Vinneren av blogg VS blogg er... ?


Hun fikk da 12 av 21stemmer!
Må bare si det at hun har en kjempefin blogg, så hun fortjente å vinne. De andre bloggene som var med i konken var jo også gode da! MEn jaa,, vurderingen av bloggen kommer i morgen tror eg :)

Lest bloggen hennes før?  Hva syns du om den?
-Ingvild:)

Hva syns du om navnet?

Endelig klart å bestemme meg for hva fiksen skal hete. "Blurpe Chilli" skal den hete, haha. Syns det var ett kult navn, kan ikke akkuratt si det var FINT men kult var det jo.Hva syns du om navnet?   Har du fisk?
-Ingvild:)

Husk og stemme!

Husk og stemme på blogg VS blogg !  Trekker vinneren i dag,. og har bere fått inn 16stemmer tilsamen, kommigjen folkZ, steem!! :D

TRYKK HER FOR Å STEMME!


Har du stemt  -Hvis ikke, gjør det nå :D
-Ingvidl:)

Er eg den eneste som er trøtt?

Eg skjønner egentlig ikke hvorfor, men eg er sykt trøtt. Har lyst å berre legge meg til og såve nå med engang. Hadde hvert sykt digg det da, haha. Tror kanskje eg bør begynne å legge meg tidligere om kveldene, kan jo ha noe med det å gjøre da? haha (A)
Er du trøtt?  Gjørpå?
-Ingvild:)

Blogg VS blogg? Ble det deg?


http://tanyarm.blogg.no/

VS


http://deajenta.blogg.no/

VS


http://myblogmylife.blogg.no/

Eg trekte da tre helt tilfeldige lapper, og det ble desse.
Om sirka 1dag teller eg ned stemmene, den som har mest stemmer får da 1vurdering og 2 innlegg der eg linker den.
Hvem går din stemme til?   Ble det deg:)?
-Ingvild:)

Er du glad i frukt?Skal begynne å bli sunnere og spise mer frukt. Men har egentlig ikke noe tro på at eg kommer til å klare det da. haha:D
Spiser du ofte frukt?   Er du sunn?

-Ingvild:)

Trekker "kandidatene" i dag.

Vil bare informere dere om at i dag trekker eg 2 eller 3 kandidater til blogg VS blogg, det gjør eg i 6tiden. Så når klokka er 6 er det forsent å melde seg på!
Vist du ikke har meldt deg på eller vil ha flere lapper, kan du melde deg på i dette innlegget også!;)


Bli med?

-Ingvild:)

Meld deg på blogg VS blogg NÅ!

Holder på å skrive ned alle som har meldt seg på blogg VS blogg nå, men det er bare 8stykker som har meldt seg på. Trenger jo litt flere da.
Glemte å si i sted at vis du kommenterer flere ganger får du flere lapper. Vis du ikke skjønte det så betyr det at vis du kommenterer feks 10ganger, står bloggen din på 10lapper og da har du større mulighet til å vinne!:)

Meld deg på !

Musikk annbefalinger !

geniAL- Fuck it


Tim Berg - Seek Bromance


Robert M & Dirty Rush - Super Bomb
 

Ester Dean ft. Chris Brown - Love Suicide

Mohombi ft. Akon - Dirty situation

Livet mitt (Feat KrizZ)


Crazyravers - Wonderland


Ciera ft. Usher - Turne it up

Kolding - Med på det værste

 Kolding - Prettyboy


Hva syns du om sangene?    Hvordan musikk liker du?
-Ingvild:)

Hva skjer akkurat nå?

Akkurat nå sitter eg bare og chiller med musikk, spiser biler og holder på med en slags bildebok. Ganske chill, og om ikke så lenge skal eg faktisk begynne litt på leksene slik at eg får mindre å gjøre i uken, yeeh :D
Hva gjør du akkurat nå?
-Ingvild:)

Vi kommer alltid i julestemning !

Nå kom eg nettopp inn, har hvert ute med Lene. Som dere kanskje skjønner på overskriften så har vi snakket mye om jul! Det er sånn typisk oss, haha. Husker enda dagen før julaften i fjord, vi var ute og aket og snakket om hvor mye vi gldet oss til dagen som snart kom. Vi hadde serriøst 120% energi, haha ! :)

Haha, litt gammelt bilde, men kult da ! x)

Er du i julestemning?   Gjort i dag?
-Ingvild:)

Hva syns du om sangen?


Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Meld deg på blogg VS blogg !?

Tenkte eg skulle ha en liten blogg VS blogg her. Eg trekker ut 2 eller 3 stykker som får bli med, å den trekkingen er helt tilfeldig! Vinneren får en vurdering og linking i 2 innlegg. Så det er bare til og melde seg på :)
Med?

Med i blogg VS blogg, stemme?

Eg er med i blogg VS blogg på www.thebee.blogg.no  Så lurte om du hadde gidda og stemme på meg, men bare hvis du vil da. ikke noe tvang :D
Men hadde blitt utrolig glad om du hadde gadda det :)

TRYKK HER OM DU VIL STEMME!

Haha!
Vil du stemme(A)?
-Ingvild:)

Dagens innkjøp

Kjole-Veromoda-kr140

Lue-Bikbok-kr79

Strikk-Gliter-kr 20(?)
Hårspray-H&M-kr70(?)
Hudkrem-H&M-kr49
Fliseklemmer-Gliter-kr15(?)

Kjøpte også denne genseren fra Bikbok til 120kr


Hva syns du om innkjøpee?  Gjort i dag?
-Ingvild:)

Esta Dean ft. Chris Brown ?


Digger denne sangen, er så sykt bra. Er hekta på den.. ikke så rart de da, haha :)
Hva syns du om sangen?

-Ingvild:)

Shopping i dag !

I dag kommer det ikke til å bli så mye blogging, skal nemelig til haugesund på shopping. Men kan sikkert legge ut innkjøpene senere i dag når eg kommer hjem.
Men må bare si det at eg kan ikke love dere noen brae bilder, for eg har klart og ødelegge telefonen min så eg må bruke den gammle! og på den er det ikke noe bra kamera, uffuff..


Skal i dag?   Vil du se innkjøpene?
-Ingvild:)

Tips til fiskenavn ?

Som eg skrev i fjorgje innlegg skulle eg kjøpe meg fisk i dag, og det har eg da gjot nå. Kjøpte en "kampfisk" den er driitkul, haha. Den er svart og blå, men det som skrempte meg mest var maten eg skal gi den Lærver, skal eg liksom ta i di? URSJ! Tror eg skal bruke sånn pinsett eller hva det heter, haha
Fisken har enda ikke fått noen navn, men skal snart døype den da, haha :D
Kampfisk ser slik ut:Ble veldig uklare bilder PGA mørkt rom!

Tips til hva den kan hete?   Ville du tatt i den maten?
-Ingvild:)

Skal kjøpe meg gullfisk

Om sirka en halvtime skal eg på butikken og kjøpe meg fisk, yeeh! Skal også kjøpe litt pynt og ting den kan ha oppi bollen. Trenger nemelig ikke å kjøpe fiskebolle for eg hadde fisk når eg var liten, og den har eg klart å finne igjen nå. Skjønner egentlig ikke hvorfor eg har lyst på fisk, kan jo ikke akkuratt kose med de, men de er jo dritkule da :D


Haha...
Har du noen dyr?  Hva syns du om gullfisker :D?

-Ingvild :)

Endelig helg !

Ahh, endelig er det helg. Blir så deilig nå etter en skikkelig stresse uke. Vi hadde 2prøver i dag, en engelsk munteleg og e naturfag skrifteleg. I engelsken fikk eg 4+, er egenrlig kjempefornøyd med det for eg kan virkelig ikke engelsk! Så får bare håpe at eg lykkes på naturfag prøven også.Hatt prøver i dag?   Er du god i engelsk?
-Ingvild:)Dagens sang er ?


Mohombi feat. Akon - Dirty Situation
Hva syns du om sangen?

-Ingvild:)

Blir deilig med helg !

Gleder meg så sykt til helgen nå. Blir så deilig og sleppe alt dette prøve og lekse styret. Har øvd til prøve helt fra eg kom hjem i dag. Skal ha TO prøver i morgen, og begge er "puggeprøver". Og ene er jo fremføring, å det er noe av det værste eg vet! hater det serriøst, lyst og berre stryke istedenfor,haha;)Gjort i dag?   Gleder du deg til helgen?
-Ingvild:)

Konfirmant i år?

Har ikke hatt anledning til å blogge før nå. Annenhver torsdag må vi på sports gruppen i sånn konfirmasjonting møte enten på skolen eller i kjirken. Så da kom eg ikke hjem før i 4tiden, så har eg spist middag. Og resten av dagen kommer til å gå i pugging til prøvene eg skal ha i morgen, en naturfagprøve og en fremføring i engelsk om den nye CDen til Madcon ;)
Er du konfirmant i år?  Skal i dag?
-Ingvild:)

Dagens sang?


Kesha - We R Who We R

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Trenger en pause !

Er så lei nå, har jobbet med fremføringen og øvd til prøve i hele dag!  Er så stress når vi har så mangen prøver på engang. Pluss at naturfagen vi har nå er umulig å klare å huske. Pluss at vi har mangen lekser som må gjøres! Ahh, stress ..
Nå er hodet mitt hvertfall fult, så tror eg bere skal sette meg ned og chille med musikk og spise is^^
Har dere mangen prøver?   Gjort i dag?
-Ingvild:)

Hva syns du om sangen?


Elsker denne sangen ! <3

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Liker du fremføringer?

På fredag skal vi ha engelsk framføring, alene! Hater det, syns serriøst det er helt forferdelig, hvertfall alene. Vi kunne da velge mellom å fortelle om en bok, en film, dataspill eller en CD. Eg leser ikke bøker, og pleier heller ikke se film og spiller ikke noen spill heller, så da må vell eg snakke om en CD. 
Tror eg skal fortelle om den nye CDen til Madcon, "Contraband" selvom eg ikke vet hva eg skal si om den.  
Tips til hva eg kan ha om?   Vet du hva eg kan skrive om CDen?
-Ingvild:)

Sluttet tidlig i dag :)

I dag hadde eg berre tre vanlige skoletimer. Og i midttimen var vi en jente gjeng som tok buss ut til Lervik. Der skulle vi snakke med Olav Eldøy, det er da en møbeldesigner. Der var vi i sirka 1rime eller noe sånt, så vi fikk fri fra skolen kl1, digg! :D
Så nå skal eg vell bere begynne på leksene med en gang, jippi....


Hva skal du nå?  Sluttet du tidlig i dag?

-Ingvild:)

Dagens sang ?


Hva syns du om sangen?

-Ingvild:)

Hva har du gjort i dag?Jaa,, eg og Lene har vært ute å selt julekalenderer for fotballlaget. Og tro meg det var kaldt! Vi gjorde en tappe, helt i slutten når vi bare hadde 1 igjen så hadde di vi selte den til lyst på flere, så vist vi hadde gått der med en gang hadde vi sluppet å gå ute i en hall time!
Haha, menmen,, det var jo koslig å gå rundt å snakke om julaften og slikt da :D

Hva har du gjort på i dag?    Seller du julekalender for noe?
-Ingvild:)

Dagens sang ?


Er hekta på denne sangen, bare digger den! :D
Hva syns du om sangen?

-Ingvild:)

Fotballtalent (video)!


Her snakker vi talent ja. Fy flate hun der var god, fikk nesten helt shook når eg såg det,
Hva syns du?   Klarer du det der?

-Ingvild:)

Dagens topp5 liste !

1. Cascada-Night Nurse


2. Madcon-Outrun the sun


3. RubZ-Kem e


4. Ciara feat. Usher-Turn it up


5. DJ Splash-You spin me right round (remix)


Hva syns du om sangene?
-Ingvild:)

Like or dislike?


-Ingvild

Lekser ja !

I dag fikk vi ny toukersplan på skolen, så eg skal prøve å bli ferdig med hele planen i denne uka, selvom eg sikkert alldri kommer til å klare det haha.
Men lekser blir jo alltid litt gøyere med musikken på da. Kan legge ut en "Topp5 lieste" eller noe sånt senere hvis dere vil (?)Har dere mye lekser?  Har dere toukersplaner?
-Ingvild:)

Dagens sang: Hey baby


Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Like or dislike ?


Converse, Like or dislike?

-Ingvild:)

Hva skjer?Kjeder meg så sykt!  Er ikke noe å finne på, så ligger bare og chiller med musikken på fult, yeeh;)
Hva gjør du på?

-Ingvild:)

Hekta !


Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Muffins baking


Nå skal eg bake muffins, NAAM.
Og senere i dag skal eg se på "Den store reisen", tror kanskje dette er siste episode(?) er ikke sikker. Menmen, kan legge ut bilder av "muffins resultatet" i morgen, snakkes :D

Hva skal du i kveld?
-Ingvild:)

Klikka internett er det verste som finnes !

Nå har internettet vårt hvert klikka i sikkert 2timer snart, men endelig fikk eg fiksa det. Klikka internett er så plagsomt, men nettet var ikke bare klikka detville ikke funke så eg kom meg ikke innpå msn engang, hjelp! Hater når det skjer, men heldigvis funker det nå da, så skal ikke klage, haha :D


Sånn kom opp, åårh, irriterende !

Skjedd det samme med deg?   Hva syns du om trege internetter?
-Ingvild:)

Rydding på G !

Nå sitter eg og vurderer å begynne å rydde rommet, det er så sykt kjedelig, men det trengs virkelig her. Hylla er jo helt full av tullball som eg ikke trenger, haha. Så tror eg må begynne nå hvis eg skal bli ferdig til i kveld, haha!;)


Haha !

Liker du å rydde?   Hva gjør du på?
-Ingvild:)

Freaky like me VS Glow ?


VS


Hvilken liker du best?
-Ingvild:)

United-Villa, kamp i dag !

i dag kl 13:45 skal Manchester United spille mot Aston Villa. Håper virkelig United vinner, og det tror eg faktisk de kommer til å gjøre. Kampen vises på: TV2 PL HD1, TV2 Sport PL (dk), Viasat Fotboll (se)


Skal du se kampen?  Hvem håper du vinner?
-Ingvild:)

Bikbok VS H&M ??


-Ingvild:)

Hvem heier du på?


Eg heier mest på Eivind, men eg har egentlig 3favoritter
og det er da Eiving, Atle og Mo. Håper ikke noen av dem ryker ut enda, da blir eg
veldig irritert! haha ;)
Hvem heier du på?

-Ingvild:)

Små innkjøp + ny frisyre

Dagens innkjøp:

Julebrus, burn, eos, mascara, også en sånn shampo ting eg skal ta i
etter eg har dusja (hvis eg skal bølge håret), så blir ikke håret så slitt,,
det trengs virkelig sidn eg bølger håret hver dag!

Frisyre:


Eg ble virkelig ikke fornøyd med frisyren!  Kanskje dere ikke ser så god forsjkell
på bildene, men eg ser det vertfall...
Hater serriøst å klippe meg, skal alldri klippe meg igjenn! Eller hvertfall
ikke i år!

Men nå skal eg se  x-facot nå, så vi snakkes :D
Hva har du gjort på i dag?   Pleier du å bli fornøyd med ny frisyre, os frisøren?
-Ingvild:)

Dagens sang: Let it rock


Er hekta på denne sangen nå, selvom eg nettopp var lei av den, haha :)
Hva syns du om sangen?

-Ingvild:)

Frisøren i dag

I dag skal eg klippe meg, å eg gruer meg faktisk!  Hater å klippe meg, blr alldri fornøy, for det blir alltid altfor kort. Menmen, får vell bare håpe på det beste, og at eg ikke får forkort hår for det hater eg!


Haha, fine bilder jaa! xD

Liker du å klippe deg? 
-Ingvild:)

Fotballavslutning + pokal !

I kveld har eg vert på fotballavslutning, der spiste vi pizza, fikk julebrus og spiste kake! Men før det delte di ut diplomer til alle lagene som var der (alle spillerne). Jaa.. det var vertfall kjekt :)Denne fikk vi, kul ikke sant?  haha :)
Gjort i kveld?   Har du mange pokaler/medaljer?

-Ingvild:)

Not afraid to find your love !


Dette er to sanger som er sutten sammen, eg syns den var veldig kul! :D
Hva syns du om sangen?

-Ingvild:)

Nå har vi endelig helg !

Jepp, i dag er det torsdag og vi har fri i morgen. Så det betyr at vi har helg, endelig! Har gledet meg helt siden første time på mandag, haha. Vet enda ikke hva eg skal i helgen, men mye av tiden kommer nok til å gå til chilling, musikk og tv, haha :D
Har du helg nå?  Planer for helgen?

-Ingvild:)

Jason Derulo VS Jay Sean ?Eg digger begge, så klarer ikke å velge! ;)
Jason Derulo VS Jay Sean?

-Ingvild:)

ListenToYouTube.com

For noen dager siden så fant eg en ny side der eg laster ned musikk. Eg syns den er drit bra, forde den har liksom ALLE sanger som du finner på youtube. Aå vist du f.eks har en venn som har sangvideo på youtube, så kan du laste ned sangen :)Så enkelt er det ja!  Men det kan ta litt tid for å si det sånn! ;)

Prøvd den siden før?  Hvor laster du ned musikk?

-Ingvild:)

United VS City ?


-Ingvild:)

The time - Like or dislike ?


Blacl eyed pease-The time, Like or dislike?

-Ingvild:)

United kamp i dag !

I dag skal M United spille mot M City. Forrige kamp mot dem vant United 1-0 og det var Paul Scholes som skårte!  Og den første kampen dei spilte mot hverandre var i 1881, da vant United 5-1. Men da hadde ikke United det namnet, da ble de kaldt for "Newton heath".
Kampen i kveld begynner kl 21:00. Jepp, eg skal se den! :D


United <3

Skal du se kampen?  Hvilket lag heier du på?

-Ingvild:)

Te amo VS Only girl

Te amo VS Only girl?

-Ingvild:)

Svar på spørsmålsrunde DEL3 !

Du finner svar på del2 HER!

Hva ville du hatt med deg på en øde øy (velg 3ting)?
1. Telefon som hadde dekning over alt, haha xD
2- Båt med motor som hadde evig bensin
3. Venner

Hva betyr mest for deg?
venner og familien ;)

Hva er du mest førnøyd med på deg selv (3 ting)?
Er egentlig ikke noe,, haha

Hva er du minst fornøyd med på deg selv (3 ting)?
Kroppen min, håret mitt, hukomelsen min!

Hvilken blogger leser du?
Det står i svarene på DEL1

Hva ser du etter i en blogg?
Designet teller jo litt, frister jo mer å lese en blogg som har ett ryddig og fint design enn hva det er å lese en som har en veldig rotette design.
Innholdet kan godt variere litt, som dere vet elsker jo eg musikk. Så liker godt blogger som legger ut litt musikk og sånt. Er også bra med bilder! ;)

Hvilken blogger leser du som ikke er på topplisten?
Det varierer litt, men de eg som oftest sjekker hvær dag er :
www.kathrinuh.blogg.no
www.xphenriette.blogg.no
www.inor.blogg.no
Og noen flere da, men orker ikke skrive alle!;)

Har du hatt konkuranse på bloggen din?
Nei,, ikke enda;)

Salt VS pepper?

Favoritt mat?
Pizza, som sagt ;)

Hvor mangen sidevisninger har du på 7, 30 og 90dager?
7 = 959
30 = 5331
90 = 10518

Hvor mange venner har du på blogg.no?
547 ;)

Cola VS fanta?

Hvor lenge har du blogget?
siden 7.januar 2010

Har du noen gang farget håret?
Nei, men har stripet det;)

Får du bra karakter på skolen?
Ingen kommentar! haha

Hva får deg til å ville blogge? Altså hva gir deg blogglyst?
Eg får jo mer blogglyst når eg får kommentarer og ser at statistikken stiger ;)

Vinter eller sommer?


Sjokolade eller vingummi?
Vingummi

Msn eller facebook?
Msn

Værste med å blogge?
Hmm, det må vell være at det kan bli litt stress avogtil ;)

Dagens sang: Kjære deg !


Elsker denne sangen! <3
Hva syns du om sangen?

-Ingvild:)

Lady Gaga VS Rihanna ?Lady Gaga VS Rihanna?

-Ingvild:)

Elsker den ! <3


Elsker denne sangen, er hekta på den! <3
Hva syns du om sangen?  Er du hekta på en sang nå?

-Ingvild:)

Trøtt jaa!

Er allerede trøtt og gleder med sykt til helgen. Men har ett problem da, har altformye lekser igjenn eg, må sikkert gjøre lekser i HELE dag og HELE morgen + at eg må øve til prøve i dag. Og i morgen skal eg på sånn foreldresamtale ting, så mister litt tid da!  haha;)


Flere som er trøtte?  Gleder du deg til helgen?

-Ingvild:)

Hot or not?


Hot or not?

-Ingvild:)

Dagens sang er ?


Hva syns du om sangen?

-Ingvild:)