oktober 2013

"Selger klær billig"

Som jeg skrev her for noen dager siden så har jeg ryddet i klesskapet mitt, og der fant jeg mye som ikke har blitt brukt og som jeg heller ikke kommer til å bruke. Ikke fordi jeg ikke liker klærne, men fordi jeg ikke føler meg noe fin i dem/dem passer ikke til meg. Noen ganger er man litt for kjapp i butikkene og kjøper uten å prøve. Så siden jeg ikke kommer til å bruke dem selv, tenkte jeg at jeg kunne jo prøve å selge dem. Jeg har ikke noe særlig med forventninger til at noen kommer til å kjøpe i det hele tatt, men det er jo verdt ett forsøk!

Det vil da funke slik at dem som e intresert i å kjøpe kan kontakte meg på epost.  Ha "kjøp" eller noe som emne der, og i eposten skriver du hvilket klesplagg du evt er intresert i, også gir dere meg adressen jeg skal sende til så sender jeg så fort som mulig. Også får dere såklart konto nr mitt! Har dere noen spørsmål så er det bare til å ta kontakt!   ingvildaasheim.blogg@hotmail.com. 
1. Fra Bikbok i str S
 Har ikke blitt brukt før.
 Pris:  100kr  +  50kr i frakt

 

2- Fra Cubus i str M
 Brukt en gang
 Pris: 70kr  + 50kr i frakt 3. Fra H&M - det står ikke noe str på den men vil tro den er ca S/M
  Aldri blitt brukt
  Pris: 70kr  +  50kr i frakt 4. Fra Only i str L - den er liten i størrelsen og er ikke så lang. 
 Blitt brukt ett par ganger
 Pris: 100kr +  50kr i frakt 5. Fra Veromoda i str S
  Ikke blitt brukt
  Pris: 50kr  +  50kr i frakt 6.7. To topper som er like bare forskjellige farger
 Den hvite er blitt brukt en gang
  Fra Cubus i str M
  Pris pr: 50kr  +  50kr i frakt
8. Fra bikbok / kjøpte den av en annen blogger
 ikke blitt brukt til annet enn dette bildet
 i str M  Pris: 200kr  +  50kr i frakt

"Annbefaling av matrett"Til en forandring så har jeg tenkt til å komme med annbefaling av en matrett, av alle ting! Dette er en av mine favorittretter og jeg spiser det til kvelds flere ganger i uken. Dette er jo noe man også kan ha til middag om man ønsker, men jeg har det endten til kvelds eller lunsj. Og for dere som ikke ser hva det er på bildet, så er det stekte poteter med pølsebiter. Om man ikke liker stekt pølse kan man jo også ha andre ting ved maten. Jeg pleier også å ha med stekte fiskepinner eller med kyllingvinger. Så man kan jo variere litt på det. 

Potetene må være kokt før du kan steke dem, og det er nok best om du har skallet av når du koker dem, men du må jo såklart ikke det. Vi har jo poteter til middag så koker ofte litt ekstra slik at jeg kan lage kvelds av dem. Så om du/dere også har kokt potet til middag kan dere bare legge oppi noen ekstra som du kan steke. Når du steker dem er det bare til å ha på de krydderne du ønsker, vips så er dem ferdige. Jeg garranterer dere at det smaker helt himmelsk!

Har du smakt dette før? 

"To morsomme timer som må betales"

I dag fikk jeg endelig vert ett par timer på skolen igjen. Tror det er nesten to månder siden sist jeg var der, så var veldig koselig å få vert der litt igjen i dag! Meen som alltid så må jeg såklart betale for det,nå er jeg så trøtt at dere aner ikke. Sitter her faktisk med lukkede øyner mens jeg skriver. Tenkte egentlig jeg skulle prøve å la være av å sove idag, før i kveld. Men jeg er nok nødt til å sove nå etterpå. Vi har jo også stilit klokken en time tilbake som ikke er så veldig til hjelp for min kropp i og med at jeg kanskje tror jeg legger meg kl elleve men så skulle den egentlig vært tolv osv. Tar litt tid for kroppen min å komme inn i det.. Nå skal jeg ikke plage dere mer med min trøtthet, og skal heller gå å hvile litt! Hva gjør dere i dag?

"Ny uke med nye muligheter"

Heihei. Da var det ny uke med nye muligheter igjen. De siste dagene har formen min vert mye bedre enn den har pleid å være den siste tiden. Har jo hatt en ganske lang og dårlig periode nå, så å ha noen gode dager nå er utrolig godt! I går var jeg ute å gikk tur,pluss at jeg har fått trent bittelitt styrke hver dag (tre dager). Noe som for meg er ganske stort å få klare, jeg setter utrolig stor pris på hver dag formen er bra nok til det! Har også noe nytt jeg snart skal prøve som kan forandre hverdagen min. Kommer sikkert til å skrive mer om det når ting er mer bestemt! Men nå skal jeg faktisk gjøre litt lekser, før jeg skal legge meg under dynen å se hotel cæsar. Og i morgen satser jeg på å klare skolen! Hva gjør dere i dag?

"1 bilde, 3 redigering. hvilken likte du best?"

Hvilken av redigeringene likte du best?

"Endelig heelt nytt design"Da har jeg eendelig fått meg ett heelt nytt design. Og denne gangen kan dere ikke si "jeg ser ikke noe forskjell", for nå er det faktisk en god del ting som er endret på. Alt er egentlig endret på, bortsett fra at headeren jeg hadde forgje gang hadde de samme bildene. Jeg er i hvertfall utroolig fornøyd med det nye, og håper dere også er det! Kommer nok til å ha det som dette en stund nå. 

Også over til en litt mindre glad nyhet. Dere som har blogg har kanskje merket at man kan # ting i blogginnleggene. I kodene til stilsett er det mange slike tegn som må være der, som da gjør at når jeg legger dem ut så blir dem gjort om til en tag. Som igjen gjør at når dere da skal kopiere kodene så blir det bare tull i kodene.. Det har bare skjedd på det siste designet jeg har lagt ut, selv om det var slik når jeg la ut de andre også. Så skal prøve å se om jeg kan få til å få bort tagene, men nå ser det ikke ut til at det kommer til å gå. Kontaktet også blogg.no men de kunne ikke hjelpe meg. Så om noen av dere har tips til en annen måte jeg kan legge ut kodene på . skik ut!Hva syns dere om det nye?

"PHOTO: ten days old baby" #2


Canon eos 550D 50mm f/1.8  - Nydelige Dennis som har blitt stor gutt nå. Dere kan se flere av bildene HER. 

"En tatovering jeg vil ha"Jeg er ikke egentlig av de personer som er så glad i tattoveringer, spessielt ikke store. Men slike små som dette syns jeg er veldig fint, og jeg har slev lyst på en. Har lyst på en liten en på innsiden av hånden over puls åren der, der vil jeg ha Stay strong. Det er ett motto jeg har og noe jeg vet jeg ikke kommer til å angre på i ettertid, siden det bare vil "representere" min sykdomstid som jeg har nå. Om dere skjønner hvordan jeg mener. Dere som leser bloggen min forstår nok. Men jeg er jo ikke gammel nok enda, så må vente litt til. Men gleder meg til jeg kan ta den, for jeg er heelt sikker på at jeg ikke ville angret.  Hva er din mening om tatto? Har du lyst på?

"Fredagskos som om det var lørdag"

I går hadde jeg skikkelig følelse av at det var fredag, så i dag føler jeg at det er lørdag. Haha. Er en dag fremfor dere skjønner dere, neida. Nå sitter jeg å koser meg med julebrus og desse muffinsene her som jeg baket i går. Skulle egentlig ha smørkrem på, men det hadde vi såklart ikke. Så da ble det melis isteden! Formene er fra Fem høns om noen skulle lure. Gode ble dem uansett - faktisk.Meen ingenting smaker bedre enn julebrus. Naaam. Jeg skulle egentlig prøve å vente litt til med å drikke det, meen det er jo helt umulig.  Og det er jo bare seksti dager til jul så hvorfor ikke! Hva gjør dere på i kveld?

"a hint of pink day"

Nå var det utrolig lenge siden sist jeg lagde smoothie, så i dag lagde jeg det. Og som vanlig var det kjempe godt. En sunn ting som både smaker godt og som er lett å lage! Ikke det at jeg er av de sunne personene, men smoothie er faaktisk godt! Også som dere ser machet den jo den rosa ipaden min som også er noe jeg har "gjort på" i dag. Sett på mange forskjellige videoer på youtube. Har mange folk der som jeg følger med på osv. Vil egentlig si jeg er ganske avhengig av youtube selv om jeg ikke legger ut så mye videoer der selv. Så om du har noen du vil annbefale meg der så skrik ut! Nå har jeg akkuratt hatt litt svak styrketrening, så nå skal jeg bare slappe av under dynen og lese litt forskjellige blogger. Hva har dere gjort i dag? Flere som er glad i smoothie?

"Livet ditt blir perfekt om du er tynn"

...det er det faktisk noen som tror. Overaskende nok! Om en person er tynn så har man ingen problemer i livet, man har topp selvtilit og alt er bare fint. Tror noen. Men jeg kan fortelle dere det at det nødvendigvis ikke stemmer. Tviler på at det i det hele tatt stemmer egentlig. Alle har problemer og de fleste har ting med seg selv de ikke liker, uansrtt om man er slanke eller kraftige. Ser så mange som får kommentarer om at de er for tynne, og at de ikke tror på at personen ikke har spiseforstyrelser fordei alle tynne har jo det, osv. Det er heldigvis ikke jeg som får desse kommentarene nå til dags. Men jeg har selv fått kommentarer om at jeg er for tynn osv opp igjenom alle årne jeg har hatt blogg. Det er ikke sikkert den som har kommentert nødvendigvis har ment det frekt, men hva kommer det ut av å legge igjen en slik kommentar? Det gjør ikke at kroppen min legger noe mer på seg. Det gjør ikke at jeg føler meg noe bedre. Det kommer rett og slett INGENTING godt ut av det. Heller tvert i mot! 
Om en person er tynn, eller "for tynn" er det ikke noe som kommer godt ut av at du legger igjen en kommentar og forteller denne personen det. De fleste vet godt selv hvordan dems egen kropp ser ut. Uanset om den kanskje har spiseforstyrelser eller ikke, så hjelper det ikke med en slik kommentar! Jeg tror faktisk ikke de som er kraftige får like mange kommentarer på det.(sier ikke at de ikke får, men at jeg tror tynne får mer.) For da er det liksom "stakkars den personen, den er jo så overvektig". Jeg sier ikke at det ikke kan være synd på en person som sliter så mye med vekt at det kan gå ut over helsen. Meen, hvorfor slenge slike unødvendige kommentarer til tynne da? Vi har det ikke noe bedre vi heller.
Noe jeg også er ganske sjokkert over er leger, alle leger jeg har vert hos opp igjenom har kommentert kroppen min. Og jeg kan si dere at det er flere enn en lege.. Og da er det ikke "å så slank og fin du er", mer "men du er jo gaanske tynn da, spiser du?". Dere aaaner ikke hvor frustrert jeg blir inni meg da.når det er det føørste dem sier. Jeg har til og med blitt truet med å bli tvangsinnlagt og tvangsforet, fordi jeg var tynn og hadde kalde hender. Serriøst? Har vi så dårlige leger her i Norge?.. Tviler på at om det kommer inn en overvektig person, så sier den "oj så feit du er, du burde ikke spise mer!"... syns vi burde blitt behandlet bedre enn dette her.. Og her i bloggverden spess er det så altfor mange som tror at vi som er tynne har kjeeempe god selvtilit og har det helt perfekt med oss selv. Men det kan jeg skrive under på at ikke stemmer. Jeg skjønner engang ikke at noen faktisk kan tro det. Er man for tynn, får man den kommentaren. Men er man overvektig så er det synd på deg. For for oss som er for tynne så er det jo bare til å spise mer, ikke sant? Nei.
Jeg kan fortelle dere det at jeg spiser opptil åtte måltider til dagen, noen ganger er over halvparten varm mat, altså middagsretter. Men jeg legger ikke på meg uansett hva, og ja jeg vil legge på meg. Og har prøvd på det ganske lenge. Det har ikke noe med hvor mye jeg spiser å gjøre - kanskje litt. . Men det har mest med hvordan kroppen er bygd, og hvordan kroppen forbrenner. Noens forbrenner ganske mye uten at man må streve for det. Dere kan jo tenke dere, jeg har ikke trent på tre år (pga sykdommen..) , Mens andre må ha hard trening hver dag for å ikke legge på seg. Sånn er det bare. Men vennligst ikke kom til meg, eller andre og fortell oss hva vi skal gjøre eller hvor mye vi skal spise. Og heller ikke fortell oss hvordan kroppen våres ser ut(om du ikke har noe positivt), for det klarer de fleste av oss ffint å se selv. Takk. Noen som kjenner seg igjen i noe?

"Den store ryddedagen"
Heihei! Idag har jeg hatt den store ryddedagen på rommet mitt. Noe som har trengtes lenge. Har også fått inn ny lampe i taket her, så da kan jeg fjerne den ene som har "vert i veien", slik at jeg heller kan ha noe annen pynt der. Så skal se om jeg snart får filmet rom-videoen! Har også funnet en del klær jeg ikke bruker eller har brukt, som jeg har tenkt til å selge. Men jeg har jo ikke så veldig mange leserer på bloggen her, så er litt usikker på om jeg skal gidde. Men om det er noen som kan tenke seg at de er intreserte, gjerne si ifra! Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal lage meg god kvelds og se tv! Hva har dere gjort i dag?

"Noen ønsker til det nye gratisdesignet"Starter snart på det nye gratisdesignet. Kom gjerne med ønsker om det er noe spessielt dere ønsker!

Månedsoppsumering - September 2013


Hadde dere en fin september månde?  Hvilket av bildene likte dere best?

Svar på ukas spørsmål#19

CRP, er det leververdi? Høres jo nesten ut som kyssesyken.. DVS, den forstørrede milten og høye leververdien. Har det vært sånn siden du hadde kyssesyken, eller har den gått opp og ned igjen?
- Tror ikke det er leververdi nei (?). Tror den sier om det er noe bakterielt/virus i kroppen eller ikke. Sånn som om man er alvårlig syk er den kanskje over tre hunde, og den skal vanligvis være under fem! Jeg tror ikke den har vert sånn siden jeg hadde kyssesyken, men er ikke helt sikker siden vi ikke alltid har målt crp. Men den er jo varierende hele tiden, en gang er den helt normalt mens andre ganger høy. Og det har heller ikke noe sammenheng med hvordan formen min er så, ja.. Jeg skal på en slags utredning for dette med crp`en osv på Haukeland i slutten av november. Så får håpe de finner ut av noe der! 

Forresten, jeg lurer på hvor du lærte deg å kode? Altså, hvor lærte du deg å lage bloggdesign og om html og css koder?
- Det lærte jeg helt av meg selv via google. Jeg satt og prøvde meg frem, og var det noe jeg lurte på søkte jeg i google. Og som jeg altid har sagt, så finner man svar på ALT man lurer på om man søker i google. Så om man vil, kan man lett lære seg det. 

Hvilket kamera og objektiv brukte du på disse bildene? :) Skal kjøpe nytt objektiv skjønner du.
På alle mine siste bilder bruker jeg Canon 550D og 50mm f/1.4. Jeg har jo egentlig 600D men det er fortsatt noe feil med det, så ja. 
 
Hvor er det du bor?
- Jeg bor på en liten plass utenfor Bergen som heter Stord. Mer sier jeg ikke. :)

 Men hvordan får du det "blurry" i bakgrunnen som på bildet til høyre ? 
- Dette spørsmålet fikk jeg i ett innlegg hvor akk det sto forklart. Skal jeg virkelig ta meg tid til å svare på det da? Hmm. Vennligst les innleggene FØR dere kommenterer. Bakrunnen kommer av at objektiet mitt har lavt blendertall, og at jeg bruker manuelt innstilling. Siste gang jeg svarte på det nå håper jeg. 

 V
et du hvorfor det ikke går ann å ha lavere blendertall enn 4.0 ?
- Ja det er nok fordi objektivet ditt ikke har noe lavere blendertall.  

Hvor har du kjøpt sugerørene fra? 
- De er fra Fem høns.  Noe dere lurer på til neste gang?

"Fredagskvelden"


Da fikk dere se bilde-hjertet mitt som jeg skrev for lenge siden at jeg "laget". Er utrolig fornøyd med hvordan det ble, har også hengt opp noen nye bilder en annen plass også her på rommet. Så gleder meg til å lage ny romvideo til dere nå. Er bare noen få ting som mangler! I dag ble det vist litt sen blogging fra meg, men det er på kveldene jeg er mest opplagt, så det er da jeg orker. Har vert en liten tur på senteret i dag, og fant meg overaskende nok ett par med vintersko. Noe jeg egentlig er veldig kresen på, men ble ganske fornøyd med dem her. De var utrolig gode på også så det er jo ett pluss. Kommer nok til å vise dere dem i en outfit om ikke så lenge! Nå venter jeg bare på at The voice skal begynne igjen. Ha en fin kveld videre!  Hva har dere gjort i dag?

"Ett tusen ett hunde, helt like dager"Hver eneste hverdag er prikk lik. Eneste som kanskje spiller litt forskjell er hvordan formen er. De dagene formen er dårlig gjør jeg ikke annet enn å sove og ligge i sengen/sofaen. Men de dagene hvor jeg er i min "vanlige" form, så er alle dager stortsett helt like. Om jeg ikke er på skolen da såklart, noe jeg ikke har vert så mye i det siste! Dagen starter klokken ni-ti, og slutter i elleve tiden. Og mellom den tiden gjør jeg ikke så veldig mye spennende. Står opp og spiser frokost, legger meg i sengen igjen og ser på serier på ipaden, etter en timestid-to timer spiser jeg igjen, før det er opp igjen i sengen å endten være på iphonen, ipaden eller dataen om jeg orker det. Er ikke så ofte jeg orker data før på ettermiddagen, så dagene går stortsett fremfor ipaden og iphonen min. Som jeg ikke kunne levd uten! Så de dagene før jeg fikk ipaden min, var hverdagen enda kjedeligere.For om jeg ikke orket data da, så hadde jeg ikke noe annet. 
Annen hver dag/hver tredje dag må jeg jo såklart også dusje. Og det å dusje er noe av det som gjør meg aller mest sliten. Uansett hvor kjapt jeg dusjer blir jeg helt utmattet av det. Noe jeg ikke egentlig kan skjønne. Men nå er det jo ikke akuratt så mye av sykdommen min jeg skjønner heller så.  Ettermiddagene og helgene er de eneste dagene som varierer og er annerledes. Men alle andre dager mens "dere" er på skolen i seks-syv timer så er jeg hjemme og ligger i sengen. Jeg er nesten aldri i form til å gjøre så mye annet enn å se på ipaden min heller, så det er ikke så mye annet jeg kaan finne på. Og når man da har hatt over ett tusen slike dager, så blir man lei. Det er jo ikke til å legge skjul på. 

Det eneste jeg, og mange andre ønsker er å få leve en normal hverdag. Det er min aller største drøm, og det er det jeg drømmer om hver dag. Ja jeg vil på skolen og ja jeg vil ha lekser. Det er alfor mange som tror at vi som er syke ligger hjemme å "chiller". Så håper dere som tror det leser dette innlegget. For det er absolutt ikke slik det er. Dere kan tenke dere tre år med en nesten helt lik hverdag, hver eneste dag hjemme i sengen å glo i taket, eller på en skjerm...  Dere blir lei av skolen, og jeg blir lei av å ligge hjemme å ikke kunne gjøre noe. I mine øyner er det DERE som er heldige, og ikke jeg. "Høstbilder . portrett"


Canon eos 550D  50mm f/1.4   //Modell: Lena

"Den nye designbloggen er åpnet"Da er den nye designbloggen min noe lunde klar, så da har jeg åpnet den.. Jeg har bare fått på plass de nyeste gratisdesignet, og det ene gamle designet har fått noen endringer. Skal også se om jeg får laget ett nytt gratisdesign iløpet av den neste uken. Også skal jeg få lagt inn diverse hjelp ang gratisdesignene! Om det er mange som ønsker at jeg skal legge inn de gamle designene også, så kan jeg se om jeg får gjort det. Men selv er jeg ikke egentlig så vedlgi keen på det! Men som sagt er det fortsatt litt som mangler, det skal jeg få fikset så fort som mulig. Men vnnligst ikke mas om noe, for det orker jeg ikke. Også må jeg bare svare på noen spørsmål føør dere stiller dem. Nei jeg kommer ikke til å legge ut kodene til det gamle designet på designbloggen min, ikke det nye(finnes ett nesten likt i gratisdesign) og heller ikke kodene til designene til denne bloggen. Og nei, jeg kan ikke lage design til deg. Jeg kommer ikke til å hjelpe deg med å sette inn gratisdesignene. Dere finner en video der hvor dere finner forklaring på hvordan dere gjør det. HER har dere koden til den nye bloggen som heter INGVIDESIGN. 

"Menneskenes beste bestevenn"


Heihei! Som jeg sa her i helgen var jeg på tur med han skjønningen her, og var det i dag også. Men nå har vi desverre ikke like fint vær som i helgen. Så i dag har jeg for det meste slappet av. Formen er ikke helt på topp, har jo bltt forkjølet så er hovnet opp i halsen og hoster hele tiden. Noe som er trening for meg.. Så ja, ganske kjedelig at noe sånt skulle komme å ødeleggge litt nå. Men heldigvis er ikke det det værste å ha, så overlever nok det! Om dere følger meg på facebook siden min (HEER) så finner dere link til den nye designbloggen min. Men til dere som ikke har face så kommer det ett innlegg om den nye bloggen i morgen! Flere som er enige med overskriften?

"Lær deg med manuelt og du får mye finere bilder"På bildet over her ser dere hvor utrolig stor forskjellen blir om man bruker manuelt innstilling på kameraet, istedenfor auto. Det kommer jo såklart litt ann på hvor lavt blendertall du har på objektivet ditt, men uansett om du ikke har 1.4 så blir bildene mye finere med M innstillingen, pluss at du kan velge lysstyrken osv selv! Det er heller ikke særlig vanskelig å lære seg om man har lyst. Det er bare til å prøve seg frem, og lese seg opp litt. Når JEG har klart å lære meg det så klarer dere det! 

Her her dere to innlegg hvor jeg forklarer og viser litt om manuelt innstilling. HER og HER
Hvilken innstilling bruker dere?

"En fin søndag, til en forandring"

 I dag har jeg hatt nok en fin dag. Det har jo vært strålende vær her de siste dagene som sagt, noe jeg måtte lide for først men nå nyter jeg det! Er såå herlig når solen skinner å man kan ligge ute på verandaen og slappe av med musikk,. Itillegg til at vi har besøk at "søskenbarn hunden" som dere har sett mye av før, Odin(♥). Så da blir det jo bare enda koseligere å sitte ute. Har også vert på en tur med han i dag, også vert og tatt litt bilder! Fin avsluttning på ferien, noe jeg ikke hadde trodd jeg skulle få så dårlig som jeg var i starten! Så denne uken skal jeg prøve å få til hvertfall en skoledag(to timer), også har jeg tenkt til å få trent opp igjen kroppen litt. Å da snakker jeg ikke om hard styrke, men vanlige ting som å gå tur, sykle på trimsykkel og kanskje bittelitt styrke om jeg klarer! Må bare nyte dager som dette, for vet ikke når det tar slutt! Nå skal jeg gjøre ferdig de siste tingene på designbloggen, så jeg kanskje får åpnet den i morgen! Hva har dere gjort i dag?

"Gårsdagens antrekk"

Hals-Cubus  //  Topp-Veromoda  //  Jakke-H&M  //  Bubse-Bikbok

"En fin høstdag med fine farger"Heihei! De to siste dagene har det vert helt herlig vær her jeg bor, og siden formen heldigvis har vert litt bedre har jeg fått vert ute å tatt litt bilder. I går var jeg ute med Susanne og Lena og tok litt portrett bilder av Lena. Dere som følger meg på facebook har allerede fått en liten "smakebit", mens dere andre kommer til å få se dem illøpet av de neste dagene! Har mange bilder på lager nå, så i kveld har jeg tenkt til å redigere litt å forhondspublisere noen innlegg. Også siden jeg først orker skal jeg se om jeg får jobbet litt med den nye designbloggen! Hva har dere gjort i dag? Flere som hr fint vær?

Ikke helt som planlagt

Heihei. Nå blogger jeg fra ipaden igjen, så dere kan jo gjette grunnen. Jepp formen er ganske dårlig igjen. Noe den egentlig har vert hele denne måneden. Har kanskje hatt tre gode dager tilsammen denne måneden. Noe som forklarer sitt. Har også fått en forkjølelse nå, som gjør at jeg føler jeg har influensa. Itileg til alle de andre "vanlige" symptomene. Så kroppen er ganske utslått kan man si. Derfor blir det ikke noe særlig bra blogging fra meg. Hadde egentlig store planer for bloggen nå i høstferien, men desverre kom det som vanlig noe å ødela! Nå skal jeg se noen episoder av hotel Cæsar, for å prøve å få tiden til å gå, så jeg kan legge meg. Lover å komme tilbake med bedre blogging når formen er bra nok til det :). Hva gjør dere på i ferien?


// tilfeldig bilde fra Ipaden

"Høstferie uken"

Heihei! Denne uken har vi høstferie, noe som i grunn er ganske godt etter de forferdelige siste ukene. Kroppen trenger både å få slappet av, og å få bygd seg opp igjen. For etter å ha vert sengeliggende så lenge som jeg har vert nå forsvinner ganske mye av det jeg allerede har prøvd å "bygge" opp. Noe som er ganske kjedelig, men ikke noe å gjøre med desverre. Får bare starte på nytt igjen, å prøve å få gått ett par turer osv denne uken. Akuratt nå er det bare kjempe dårlig vær ute, men på torsdag og fredag har de meldt sol. Så satser på at jeg får tatt litt bilder osv en av de dagene! Høsten er så fin når solen først kommer frem! Men nå skal jeg fikse videre på den nye designbloggen (som fortsatt har skjult adresse..), hihi, så vi blogges! Hva gjør dere denne uken?

"Annbefaling av Tangle teezer"
Jeg vil tippe at de fleste av dere allerede har hørt eller lest om denne hårbørsten. Eller kanskje dere allerede har prøvd den! Til dere som ikke har prøvd den,, og kanskje heller ikke hørt så mye om den så vil jeg annbefale den på det sterkeste! Uansett om dere har langt eller kort hår, så vil denne funke helt toppers. Jeg merket hvor bra den var allerede første gang jeg gredde igjennom håret med den. Den løser flokene opp utrolig lett, pluss at den ikke er skadlig for håret siden den er i plastikk (?). Når jeg har lest om den før har jeg tenkt at de som skrev om den bare overdrev, men det gjorde dem ikke. Jeg ble faktisk overasket over hvor bra den var!
Jeg har den også i "splash" versjonen, som er for vått hår. Den har jeg allerede annbefalt til dere, men siden det er lenge siden ville jeg bare nevne den også. Den gjør egentlig det samme, løser opp floker osv utrolig bra, pluss at den er spessielt til vått hår. Og vi alle vet vel hvor vondt det kan være å gre igjennom håret når det er vått. Så ja. Alle Tangle teezerer er til å annbefale!Har du prøvd noen av Tangle teezerene før?

"Nye planer angående designbloggen"Nå som det er ferie har jeg tenkt til å prøve å få fikset i alle greiene med designbloggen. Jeg får bare mer og mer mas om ikke den snart blir åpnet, uansett hvor mye jeg svarer dere. Til og med om dere ser jeg ligger på sykehus spørr dere i kommentarfeltet, og sender meg mailer om det. Så jeg må nok bare bite tenna sammen å få fikset opp i det. For jeg liker jo egentlig å ha den oppe også! Bare det at det ble en så lang periode hvor jeg ikke brukte den så det bare samlet seg opp flere og flere kommentarer og spørsmål + de nye reglene til blogg.no som jeg må fikse på. Så det kan hende jeg kommer til å lage en helt ny blogg, hvor jeg begynner helt på nytt med ett mye bedre systen! Så nå vet dere det, kommer til å si ifra når ting er ferdig fikset. Kanskje det kommer ett nytt gratisdesign også! Noe nytt dere ønsker jeg skal ha på den nye designbloggen?

"En avis artikkel om sykdommen"På onsdag var det en artikkel om meg og sykdommen i Haugesund avis, den dagen jeg ble lagt inn på sykehuset. Så er derfor jeg ikke får delt det før nå. Og det var jo noe jeg hadde gledet meg til, så litt kjedelig å ligge slapp og syk på sykehuset akk den dagen. Men sånn ble det nå bare! HER har dere link til artikkelen på nettet, men man må betale for å få åpnet den. Så legger ved en pdf av artikkelen så dere får lest den siden jeg tipper at ikke så mange av dere bor endten i Haugesund eller her jeg bor!//Dere finner printscren av artikkelen på blogg-kontoen min på face HEER. 

"Kroppen min er ett mysterie"

Da har det blitt enda noen dager uten blogging, og dere kan jo gjette grunnen. Jepp, jeg har vert lagt inn på sykehuset igjeeen.På torsdag var jeg veeldig dårlig, men igjen så tenkte jeg det bare var en dårlig "ME dag" som jeg alltid tenker når jeg blir dårlig. La meg på kvelden, lå å skalv i sengen når jeg la meg, hadde feber og enromt vondt i kroppen. Så vondt at det kjentes ut som jeg hadde blåmerker på kroppen når jeg tok på den. La meg og fikk heldigvis til å sovne litt, før jeg våknet igjen i fire tiden på natten. Da var jeg utrolig kvalm og hadde småvondt i magen. Magesmertene ble bare værre og værre, og jeg begynte å kaste opp. Alt var på en måte som alle de andre fem-seks gangene jeg har endt opp på sykehuset. Så såklart endte jeg opp der denne gangen også! Den magesmerten jeg får går som sagt ikke an å beskrive, den er så enorm at jeg bare ligger å vrir meg å aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Er heelt forferdelig! Så vi fikk snakket med fastlegen og jeg fikk heldigvis lov å bare kjøree rett til sykehuset uten å gå igjennom fastlegen. For vi har jo lært oss hva det er som hjelper når jeg blir så dårlig. Det er å få smertestillende og veske intravenøst.
 Denne gangen begynte de heldigvis å tenke litt mer enn de har gjort andre ganger, og tenkte jeg kanskje hadde magesår eller noe lignende, siden jeg som sagt alltid har vondt "feil" plass i forholdtil det de alltid har endt opp med at jeg har hatt, Som har vert urinveisinfeksjoner. De to siste gangene er det det de har endt opp med, mens de andre tre-fire gangene har de sendt meg hjem uten å ha funnet svar på hva som har feilet meg, og har alltid skyldet på MEen siden de ikke kan noe om det. Så fant de ut at de ville ta gastroskopi av magen min, for å se om det er noe der som de ikke har kunnet sett på ultralyder. Jeg skal ikke si alt for mye om hvordan det var å få en slange stappet ned igjenom halsen og helt ned i magen, men kan med hånden på hjertet si at det var noe av det værste jeg har vært med på. Fikk tre beroligende "greie" inn i amrne, men det funket ikke noe særlig på meg. Så ja, legen mente jeg kom til å glemme det etter å ha fått det, men jeg husker fortsatt aalt. Desverre. 
Meen, det posetive med det var jo at de fant noe der nede som de ikke hadde funnet om vi ikke hadde gjort det. Og det var noe som heter brokk på/ved spiserøret. Og det er jo helt oppe i magen jeg alltid har hatt vondt, så det kan jo være forklaringen på det. Noe jeg håper! Men fikk veldig lite forklaring på hva det egentlig er, hva grunnen for det er og hva jeg ikke bør gjøre osv. Så kan ikke forklare det som noe mer enn dette. Er veldig spent på å få vite mer av hva årsaken er osv neste gang jeg skal til legen!

Så nå går jeg på tabletter mot det og ikke mot urinveisinfeksjon, for de tror ikke jeg har det alikevel! Håper bare ikke det kommer noen flere smerter tilbake. For det er jo fortsatt noen mysterier i kroppen min. Som at milten min er forstørret og crp`en min ikke er normal. Som vil si at det er noe bakterielt i kroppen min. Så venter på innkallelse til infeksjonsavdelingen på haukeland nå, noe som blir spennende. Får bare håpe de finner forklaringen på det der! Men er ihvertfall glad de kanskje har funnet forklaringen på magesmerten som jeg har vert innlagt for såå mange ganger. Og håper jo jeg slipper å få den tilbake!  Så det var det. Ble litt langt innlegg, men håper dere tåler det. Senere eller i morgen kommer den "tingen" jeg egentlig skulle dele med dere på søndag, Dere som er venn med meg på face har nok fått det med dere, men til dere andre så skal jeg få delt det med dere i kveld, eller i morgen! Så det er bare til å glede seg. Så blogges vi snart, om ting går rett vei!