oktober 2011

Derfor blir det mindre blogging

De siste dagene har det vert utrolig dårlig blogging. En ting er at jeg har hatt lite blogglyst samtidig som at jeg har brukt tiden på å være med venner istenfor å blogge. Og siden jeg som dere vet er syk, så har ikke jeg energi til begge deler. Pluss at her i uken var jeg hos en fysioterapaut eller hvordan man skriver det, og hun mente jeg burde bruke litt mindre tid på datan, så da skal jeg prøve det å se om det faktisk kan hjelpe! Vet ikke helt om jeg kommer til å ta pause, men mindre blogging kommer det hvertfall til å bli i noen dager.


raindrop photos


Canon eos 550D 18-135mm

En rolig søndag

I dag skjer det ikke så veldig mye her akkuratt. Sitter her fortsatt i nattbuksen og er helt ustelt. Har vell nesten bare ligget i sengen og hørt på musikk å spist sjokoladekake i dag da, haha. Chill det da, er jo akkuratt slik søndager skal være.  Nå tenkte jeg egentlig å snart hoppe i dusjen før det blir å fikse design tipper jeg. Ha en fin søndag videre!     (beklager for mye dårlig blogging i det siste)

Hva har dere gjort i dag?


Remember to set the clock back one hour


Canon eos 550D 18-135mm -day 49 / 365

Litt bilder fra kvelden i går

Som sagt var jeg i jentekveld hos Kathrine i går, å jeg hadde jo selvfølgelig kameraet med. Men jeg tok ikke så veldig mangen bilder men noen ble det jo! Vi spiste tacosalat, så på film, spiste godis og koste oss. Dear john tror jeg filmen heter, og den var kjempebra. Men her er hvertfall noen bilder fra den koselige kvelden! :)My plans for this Saturday

I kveld skal jeg på jentekveld hos Kathrine (link), og jeg gleder meg utrolig mye nå allerede. Begynner kl 20:00 så blir jeg der vell i noen timer. Så det skal nok bli kjempe koselig. Nå sitter jeg egentlig bare å leker meg litt med html-koder og chiller med musikk, mens jeg venter på at Susanne skal ringe meg! Veldig intresant å lese om dette her da, not. Haha. Men uansett, ha en fin dag videre! Hva er deres planer for kvelden?


love the autumn colors
Canon eos 550D 18-135mm

Ny jakke


Jakke fra Veromoda, usikker på pris.

Svar på ukas spørsmål

Tenkte å begynne med "ukas spørsmål" siden jeg har begynte å få en del spørsmål i kommentarer og på mail. Så om det er noe dere lurer på kan dere også spørre i dette innlegget, nesten som en slags spørrerunde, huhu. Men her er hvertfall svar på noen spørsmål!

Hvor har du redigert headeren din ?  Jeg har redigert lyssyrken og limt bildene sammen i photoscape, gjort bakrunnen mer uklar på picnik.com og sittet inn tekst i gimp. Og tekstypen heter Learning Curve.

Hvilket kamera bruker du?  Jeg bruker til vanlig Canon eos 600D men nå som det er noe tull med det låner jeg mamma og pappa sitt som er Canon eos 550D.

Hvilken hårprodukter bruker du, og hvordan fikser du håret ditt?  Jeg pleier som oftest å bølge og tupere det. Skal se om jeg får laget en video eller noe så jeg kan vise dere både hvordan jeg fikser det og alle hårproduktene mine.
Kan du lage header og design til meg?  Nei, sorry. Men jeg har så utrolig mangen som venter på design av meg nå, så jeg må vertfall bli ferdig med deres, og så ta en pause før jeg "tar i mot" flere bestillinger!

Hvilken redigerings program bruker du?  Som jeg nevner over her så bruker jeg photoscape, gimp og innimellom picnik.com. Får utrolig mangen spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine, og egentlig skjønner jeg ikke hvorfor. Jeg bare endrer på lyssyrken og litt mer, men jeg kan jo se om jeg får laget ett innlegg hvor jeg viser det da. Om dere er intreserte i det !
Noe mer dere lurer på?

Autumn is so beautiful


Canon eos 550D 18-135mm  -day 48 / 365

Min fredag

Heisann! Beklager for lite blogging i dag men jeg har vert med Lene helt siden klokken  fire omtrendt. Vi var først en liten tur nede på butikken og kjøpte oss julebrus og sjokolade. Nam, jeg bare elsker julebrus, selvom jeg egentlig sa til meg selv at jeg ikke skulle drikke det før i desember. Men jeg er svak, haha!  Uansett, nå har jeg tenkt å bare chille med musikk og data. Slenger bare med noen bilder jeg tok i dag!  Hva har dere gjort på i dag?
tilfeldige bilder fra dagen, ikke redigert dem skikkelig heller, hehe...

this weekend

Da var det på tide med en helg igjen. Egentlig syns jeg ikke denne uken har gått like treigt som dem pleier i og med at jeg bare fikk vert på skolen en dag / noen timer. Men jeg er utrolig glad for at jeg kom meg opp den dagen hvertall, så satser jeg på at det blir flere dager neste uke! I dag vet jeg ikke helt om jeg skal finne på noe, men i helgen skal jeg vertfall se om jeg får vert litt med venner og slik. Så håper jeg at været holder seg fint så jeg får tatt litt nye bilder! Hva er deres planer for helgen?PHOTO: autumn strawCanon eos 550D 18-135 -day 47 / 365

tatt klassebilde !

I dag tok vi klassebilder og jeg er bare så utrolig sikker på at jeg så helt mongo ut på både det med klassen og portrettet. Så om jeg ikke blir noe fornøyd med det kommer jeg ikke til å legge det ut. Men uansett, nå ligger jeg her i sengen og holder på å sovne. Var jo på skolen i to timer i dag så kan vell egentlig si meg litt utmattet nå. Får se hvor mye mer blogging det blir i dag. Ha en fin torsdag videre! 
Flere som har tatt klassebilde?


beautiful clouds


Canon eos 550D 18-135mm -day 46 / 365

autumn leaves


Canon eos 550D 18-135mm

Photo: HAIR
Canon eos 550D 18-135mm

Min hverdag med ME

Som sikkert noen av dere har fått med dere har jeg diagnosen ME / kronisk utmattelse syndrom. Jeg tenkte egentlig bare å lage ett lite innlegg om det, siden jeg har fått spørsmål om hva det er osv. Som sikkert noen også har fått med seg så er det to ME-eksperter som driver å forsker på en sprøyte for ME folk, og jeg skulle gjerne vert en av prøvekaninene deres siden den sprøyten har gjort mangen "friske". Så jeg håper bare ikke det er så lenge til den kommer ut! Men de prioriterer sikkert de som er verst først, jeg er heldigvis ikke blandt dem. Noen er så dårlige at de bare orker å ligge i sengen, orker ikke å ha på noe lys osv. Jeg er ikke blandt dem. Jeg orker mer enn å bare ligge i sengen, men når jeg har mine dårlige dager orker jeg ikke så mye mer enn det!   Jeg har jo både gode og dårlige dager, så det svinger hele tiden. Tempratursvinger, lite krefter og vondt i kroppen henger vell i meg omtrendt hver dag, men det blir verre når jeg får mine dårlige dager. Det jeg savner aller mest må vell være å kunne legge meg og tenke at i morgen SKAL jeg på skolen. For nå vet jeg alldri når jeg kommer meg på skolen...Det virker kanskje som jeg er negativ når jeg skriver dette slik, men det er jeg ikke. Man må tenke positivt eller så kommer man ingen vei. Følte bare for å skrive innlegget siden ikke alle vet det, og da blir det rart og se "trøtt og lite krefter, sliten osv" i omtrendt alle innleggene mine. Vi blogges :)


Simple straw photo...


Canon eos 550D 18-135mm -day 45 / 365

Utrolig inspirerende!

Caroline Maria må være min favoritt blogg for tiden. Hun er så utrolig flink med bilder, skriver bra og sykt flink med design også, utrolig inspirerende! Jeg vet egentlig ikke så mye mer jeg kan skrive, men til dere som ikke har vert innom bloggen hennes før så er den virkelig til å annbefale! Syns helt ærlig at hun fortjener første plassen her på blogg.no, jeg liker ikke bloggen til tcmn...Menmen!

Hva syns du om bloggen hennes, og hvem inspirerer deg?// alt fra hennes blogg.

My Tuesday...

Heisann! Nå sitter jeg her i senga og er både dau trøtt og stapp mett. Spiste nettopp kebab pizza og det er jo utrolig mettendes, og godt da! I dag er det faktisk fint vær ute, solen skinner. Så om jeg orker så blir det nok en liten tur ut etterpå for å knipse litt nye bilder.
Og mens jeg først snakker om kamera så må jeg bare slenge med at det er noe tull med mitt. Minnebrikken vill ikke inn i kameraet (har prøvd med flere), samtidig som at det er noe tull med fokustingen. Så når jeg tar bilder med det så "rister" det plutselig inni kameraet på ett vis.. Typisk at mine ting alltid blir ødelagt. Haha. Så tildess jeg får fikset det kommer jeg til å bruke mamma og pappa sitt, Canon eos 550D med en 18.135mm linse Hva skjer hos dere i dag?


love hearts photo


Canon eos 550D 18-135mm

Mandager...

..er kjedelige. Haha. Jaa, i dag ble det ikke noe skole på meg, kroppen er trøtt og sliten så det gikk ikke i dag. Men satser på at jeg får meg ett par timer på skolen i morgen før det blir en liten tur til fysoterapaut eller hvodan man skriver det...Så det gleder jeg meg faktisk til. Kroppen min trenger virkelig trening, blir liksom sliten av å gå opp trappen nå. Kjedelig!   Akkuratt nå sitter jeg faktisk å venter på at klokken skal tikke mot 19:30 selvom det enda er en god stund til.  haha. Er en cæsar nerd ja!  Hva skjer hos dere i dag?


Fototips, bruke iso

Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan vise hvordan man bruker iso og det på kamera. Så jeg tenkte å prøve å forklare dere det!


Var det forstålig? Noe mer dere lurer på så er det bare til å si ifra.

Ikke gale å våkne til en så vakker himmel !


a quiet Sunday evening

God kveld! Nå er snart helgen over som betyr at det blir skole igjen i morgen. For håpentligvis for meg også. Kroppen er egentlig utrolig trøtt nå, så det blir nok tidlig seng i dag. Hopper i dusjen nå snart før det blir kveldsmat og Big brother! Som dere ser har jeg kommet ett stykke på det nye designet nå, men fortsatt er det ikke helt ferdig. Har noen småting her jeg ikke er helt fornøyd med enda. Men uansett, ha en fin søndagskveld videre!   Hva skjer hos dere denne søndagskvelden?


En liten oppusing blir bra!

Nå har jeg nettopp laget meg en ny header, og har tenkt til å ha en skikkelig opusing her på bloggen. Jeg er bare så utrolig lei av designet og headeren som jeg har nå. Pluss at som dere vet har jeg ikke hatt så mye å blogge om de siste dagene, og da pleier ett nytt design å hjelpe på! Så om designet pltselig ser helt krøllette ut her så er det nok fordeat jeg holder på å fikse her.

Dette blir nok den nye headeren for en stund. Hva syns dere?

Photo: Hate you

Måndens morsomste reklamefilm

hahaha, jeg bare digger denne reklamefilmen. Vet jeg har dårlig humor, haha!

Kosekveld med bestejenta !

Nå sitter jeg og Susanne å koser oss med godis og hører på musikk. Vi hadde egentlig tenkt å prøve å få tatt litt inspirerende bilder her i sted, men neida det er jo helt svartt ute nå allerede så det blir bare stygge bilder når det er dårlig lys. Jaja, vi får overleve det! Nå skal jeg hjelpe hun med bloggdesignet, så må hn lære meg å redigere bilder. For det er noe hn virkelig kan! -Besøk bloggen hennes HER.,,
Hva gjør dere på i kveld?

beautiful heatherCanon eos 600D 18-200mm -day 44/365

God morgen, lørdag !

God morgen blir vell kanskje litt feil å skrive nå som klokken er ett. Haha. Men uansett, da var det lørdag igjen og Susanne skal sove over her i natt. Jeg har nettopp stelt meg så nå venter jeg egentlig bare på at hun skal komme bort. Vet ikike helt hva vi skal finne på, men vi finner nok på noe morro! For håpentligvis så slutter det og regne i dag så vi får tatt oss en liten tur ut å knipset noen nye bilder. For det trenger jeg virkelig. Men uansett, ha en fin lørdag videre!  Hva er dine planer for denne lørdagen?

Only a few autumn pictures

Alle må høre denne !

En firetimers arbeidsdag

Som sagt har vi hatt arbeidsuke denne uken, selvom jeg bare fikk "jobbet" i fire timer nå i dag. Jeg var i første klassen på min gamle barneskole. Tiden gikk virkelig fort de timene jeg var der, men en ting er sikkert å det er at jeg er helt utmattet nå. Så det blir nok bare chilling resten av dagen! Bare om det hadde kunnet stoppe å regne i noen minutter så jeg kunne fått tatt noen nye bilder, men neida her må det regne hele tiden. Sykt kjedelig! Uansett, ha en fin helg alle sammen.  Jobbet på på en skole før?


Lei av bloggen på en måte ...

Jaa, jeg begynner rett og slett å bli lei av å blogge tror jeg. Klarer ikke komme på overksrifter hva jeg skal skrive om i innleggene, hva jeg skal ta bilder av eller noe. Og etter en helg uten å være noe aktiv her så har leser anntallet sunket en del, noe som jeg syns er utrolig kjipt. Kan jo ha litt med at jeg ikke har så mye spennende å blogge om nå som jeg er syk, ja omtrendt hver dag. Motivasjonen er ikke helt på topp kan man si. Men jeg skal ikke slutte å blogge, eller slette bloggen. Heller inegn blogg pause! Det kommer bare til å bli mindre blogging enn før, og kanskje jeg bare trenger ett nytt design så fyker motivasjonen opp. Hvem vet? haha, kanskje det funker.
Forslag til hva jeg kan blogge om? bortsett fra outfits, video, foto og hverdag. Trenger noe nytt itileg liksom!


no work today ...

Overskrift er virkelig ikke min greie, det er serriøst helt umulig å komme på. Haha! Som sagt har vi arbeidsuke denne uken men jeg har enda ikke kommet meg på "jobb". Jeg hadde egentlig tenkt meg ned i noen timer i dag, men det funka ikke. Så jeg krysser fingrene og satser på at jeg får meg noen timer på jobb i morgen. For det har jeg virkelig utrolig lyst til!  Så i dag har jeg bare lugget i sengen og latet meg med musikk og data. Får se om jeg kanskje får meg en liten luftetur ut senere og ta litt bilder :)
Hva er deres planer for dagen?// så veldig fine bilder da, haha...

10 ting dere kanskje ikke viste om meg

- Jeg er utrolig utolmodig, spessielt når det gjelder å sitte å vente på leger, tannleger og slike ting.

- Jeg klarer meg ikke en dag uten å være på datan, høre musikk, se hotel cæsar eller ta bilder.

- Jeg hadde pannelygg helt til jeg begynte i 7-8 eller noe, men dere får ikke se bilde. Mohahaha.

- Jeg kommer alldri til å kjøpe meg sko med høye hæler for jeg vil ikke se høyere ut en hva jeg er fra før av.

- Jeg kan ikke sette meg ned i en stol å slappe av, må gjøre på noe hele tiden.

 

 - Jeg går ingen steder uten telefonen min, har den med meg over alt, hele tiden.

- Jeg kan ikke gå utenfor døren uten å fikse håret mitt.

- Jeg bryr meg mer om hår enn sminke. Så jeg bruker bare maskara og øyenbrynsgele.

- Jeg er også utrolig sta, har jeg bestemt meg for noe, så har jeg bestemt meg! haha

- Jeg er ikke den jenten som har 100000 kjoler i klesskapet mitt. Liker bedre shårts, skjørt, topper og slikt.

PHOTO: love heartsLove, love, love songs!

På mandag fikk jeg meg nye høytalerer, og jeg bare elsker dem. Det er utrolig bra lyd i dem samtidig som de er utrolig stilig designet! Jeg har vell sånn ni sanger som går om og om og om og om igjen hele tiden, haha. Så som dere sikkert skjønner blir jeg veldig glad for musikk tips, som sagt så elsker jeg musikk med litt guff i. Her har dere hvertfall mine favoritt sanger for tiden. Bare elsker alle de sangene!

Kelly Rowland - Lay it on me ft. Big Sean

Labrinth - Earthquake ft. Tinie Tempah

Dreamon, Kaveh & Thea Oskarsen .- Minne

Shontelle - T-shirt


Skal jeg lese din blogg ?

Jeg trenger inspirasjon, så gjerne skriv i kommentarfeltet hvorfor du mener jeg bør lese akkuratt din blogg, og hva du blogger om.

Bestilte bilder !

For noen dager siden fikk vi hentet bildene jeg bestilte. Men det ble en feil med dem da, de var ikke i den størrelsen jeg trodde så dem ble liksom skjært av slik at på noen bilder forsvant det ett hode og på ett annet ble ikke hele teksten med. Så jeg tror jeg heller tar å bestiller noen nye siden jeg har tenkt å henge dem opp på veggen!  Så kanskje desse her får plass i en bok isteden ellernoe.I'm back...

Det er virkelig vanskelig å ikke blogge, men jeg skal inrømme at det var ganske så deilig også. Mem det var for kjedelig til at jeg klarer det i mer en tre dager. Haha. Jeg kommer nok ikke til å blogge like mye som jeg gjorde før pause, formen er fortsatt dårlig, jeg har fortsatt ME og jeg orker heller ikke å drive å gå ut å knipse bilder hele tiden for å kunne blogge. Men formen er mye bedre enn hva den var i helgen, å det er jeg bare såå glad for! Denne uken har vi egentlig arbeidsuke, men for meg blir det vell bare noen få arbeidstimer...Jeg skal være i førsteklasse på min gamle barneskole. Så om jeg kommer meg dit en dag så blir nok det kjekt. Slik som kroppen føles ut nå blir det ikke i morgen...Men nå skal jeg slutte å klage, å heller avslutte innlegget, haha. Blogges.. Noen ønsker om hva jeg kan blogge om?

De værste dagene er over, heldigvis.

Jeg har fortsatt bloggpause, men tenkte bare å poste ett lite innlegg fordeom. Som sagt så har formen vert heelt elendig de siste dagene. Det var på torsdag det startet, enorme magesmerter, feber, kastet opp og vondt i omtrendt hele kroppen. For å være helt ærlig må det være noen av de værste dagene i hele mitt liv. Har alldri hatt så vondt før. Men heldigvis er den vonde smerten over nå! 
Jeg var først på Stord sykehus i går, men de sendte meg videre til Haugesund sykehus. Der ble jeg innlagt, men slapp heldigvis å sove der. Etter å ha tatt alle prøvene de ønsket å ta så fikk vi ture hjem i 11 tiden eller noe. Jeg har ikke fått svar på hva som er grunnen for de store magesmertene, men de tror det kan vøre en infeksjon eller noe. Så i morgen blir det ny legetur for nye blodprøver tipper jeg. 

Jeg kommer tilbake til bloggen når formen er blitt enda litt bedre, og når jeg faktisk har noe å blogge om, som jeg ikke har nå. 
Bloggpause

Nå tar jeg meg en liten bloggpause, rett og slett fordeat formen er helt elendig. I natt våknet jeg i tre fire tiden av kvalme, og kastet opp i fem seks tiden. Har utrolig vondt i magen å, så vi skal opp på sykehuset nå snart. Pausen kommer til å vare til jeg blir "frisk" igjen. Blogges. 


 

1 bilde 3 redigeringer

Hvilken redigering likte du best?

Inspiration - Owl


// weheartit

Siste feriedag...

Da var høstferien for i år over. Å jeg kan vell egentlig ikke klage på de gode dagene jeg har hatt. Men i dag er ikke dagen noe god. Jeg våknet sånn i seks tiden av at jeg hadde så vondt i halsen, prøvde å sove igjen men det gjikk ikke. Så ble jeg kvalm, men jeg kastet ikke opp, heldigvis! Så nå ligger jeg her i sofaen å prøver å stappe i meg mest mulig med mat så formen blir bedre... Uten mat og drikke duger kroppen ikke! Får se om det blir noe mer blogging senere, satser hvertfall på det :)   -Hva gjør dere på i dag?


// blogger fra mamma sin pc, så det ble ett random bilde fra arkivet...
 

PHOTO: Høstblader


Canon eos 600D 18-200mm

PHOTOSHOOT part 2


En dårlig dag, som betyr lite blogging...

I dag er ikke formen til å skryte av. Lite krefter, feber, vondt i hodet å magen. Så planene for dagen er vell egentlig bare å slappe av. Derfor tviler jeg på at det blir noe særlig med blogging om formen ikke blir bedre. Har liksom ikke så mye å skrive om når jeg bare ligger her i senga, hehe. Men kanskje del to av fotoshooten kommer litt senere! Ha en fin torsdag videre folkens.

Svar på spørsmålsruden DEL 1

Hvorfor startet du å blogge?
Jeg startet vell egentlig å blogge forde at jeg begynte å lese andre blogger, så ville jeg også prøve.

Hvilken blogger leser du?
Carolinemaria, whoot, sujo, odingutt, kuui, l0ve, jaa, det er vell de jeg må lese hver dag, men så pleier jeg jo selvfølgelig å komme innpå tilfeldige innlegg, og tilfeldige blogger hver dag. 

Hvem er dine bestevenner?
Susanne, Lene, Kathrine og Mari.  
3 negative sider om deg selv og 3 positive sider om deg selv.
Hmmm, det er jo negativt at jeg er syk, kan være veldig skjenert, er veldig veldig veldig bestemt. Haha. Så var det positivt,,, jeg er jo som oftest positiv, jeg er ærlig, jaa. Det ble to men det får dere overleve. 

Hvilken årstid liker du best?

Yndlingsbutikk?
Bikbok♥

Favoritt dyr? 
Jeg er vell egentlig ikke så glad i dyr, så det må bli fisk. Haha. Eller kanskje hund. 

kan du lage en må gjøre video?
Jaa det kan jeg når jeg får en data som kan åpne og redigere filmer, denne vil ikke det,,, sykt irriterende.

walk across the train tracks


Canon eos 600D 18-200mm -day 43 / 365

PHOTOSHOOT part 1

 Flere som har høstferie ?

Nå som det er ferie er jeg virkelig dårlig på huske hvilken dager det er, haha. Nesten litt flaut, men jeg tror det er onsdag. Satser hvertfall på det! haha. I dag er det faktisk kjempefint vær ute, så planen er vell å ture ut for å knipse bilder mens det faktisk går. Er ikke akkuratt så koselig å dra kameraet med ut i regn. Så jeg bør vell egentlig begyne å fikse håret nå straks, siden det kan ta litt tid. Ha en fin dag videre!
-Flere som har høstferie nå?


raindrop photos
 
Canon eos 600D 18-200mm

NEW IN
Cubus 149kr

Hjemme igjen fra sentertur

Nå kom jeg nettopp hjem fra senteret.Var der som sagt med Kathrine og Susanne, så traff vi på Marite, Emilie og Vild(besøk bloggen deres her). Haha. Men hvertfall, det ble en ny genser på meg, så kanskje jeg slenger ut bilder av den senere. Nå er det middag, så vi blogges! Vil dere se innkjøpet? Og hva har dere gjort på i dag? 

Fullfart innlegg ...

Nå har jeg egentlig ikke så veldig god tid til blogging. Jeg har enda ikke begynnt å stelle meg skikkelig og vi skal gå om ca førti min eller noe. Så jeg bør vell bare starte med å fikse håret nå.  Jeg skal på senteret med Ssanne og Kathrine, det kommer nok til å bli kjempekoselig!  Får se om det kanskje blir ett lite innkjøp, har ikke så veldig mye penger igjen jeg da men, haha. Kanskje det er noe på¨salg! Har egentlig ikke noe spessielt som jeg bare må kjøpe, men ett nytt uglesmykke hadde jo ikke skadet. Love it!

Og forresten, hva syns dere om den nye headeren&designet?

only some simple flowers

Canon eos 600D 18-200mm

Rett i kosedressen...

Nå kom jeg omtrendt nettopp hjem fra haugesund. Så nå ligger jeg her i sengen med kosedress og hals på meg, skal se jeg ser funky ut altså. Haha. Har frøset i omtrendt hele dag så det var skikkelig godt å få lagt seg under dynen. Nå er vell planen bare å slappe av til hotel cæsar begynner, og sikkert få redigert litt bilder eller noe. Dette ble nok ett kjedelig bable innlegg, så jeg tror jeg avsltter her, Vi blogges!
-Hva har dere gjort på i dag ?
 


En mandags morgen

Nå blir det snart en liten biltur til hagesund. Først og fremst for å gå til en "lege ting", altså det er ikke en normal lege, men noe alternativ greier. Vanskelig å forklare, så jeg gidder ikke å prøve engang. Haha. Etter vi har vert der blir detvell å spise på mc donalds. Nam. Så det blir nok ikke så veldig mye blogging i dag, bare så dere vet hva som er grunnen liksom. Blogges. -Hva skjer hos dere i dag?

Vinneren av blogg vs blogg ble...

Marita / mps.blogg.no 
Jeg har nettopp telt stemmene og jeg kom da frem til at Marita vant, og det syns jeg hun fortjente også (ikke at hun andre ikke gjorde det altså). Hun har en kjempefin blogg, fint design, skriver bra og tar kjempefine bilder. Så denne bloggen er virkelig til å annbefale. a mysterious cat
Canon eos 600D 18-200mm

dark drops


Canon eos 600D 18-200mm -day 42 / 365

Bable bable bable....

I dag sto jeg faktisk opp klokken ni eller noe. Sykt tidelig å våkne så tidelig av seg selv syns jeg, haha. Men man får jo mer ut av dagen da... Jeg våknet faktisk til en internett som ikke funket, altså explorer funket men ikke den der Chorme som jeg pleier å bruke. Så da måtte jeg laste ned opera siden exploreren er så sinnsykt treig på min data. Jeg må innrømme at denne funket ganske bra, men jeg vil heller ha chorme siden det er den jeg er vandt til, pluss at jeg hadde vell over to hundre "favoritter" på den. Haha. Og det er heller ikke alle design koder som funker på denne internetten merket, som f.eks det "korset" som skal komme når jeg tar musepeken over linker kommer ikke. Menmen, fårr vell bare overleve med det. Er jo ikke akkuratt verdens undergang da, haha.Jaja, dette ble ett kjedelig innlegg, har ikke så mye spennende å skrive skjønner dere. Haha. Vi blogges. -Hvilken internett bruker dere?Fototur i skogen ...

Nå kom jeg omtrendt nettopp hjem fra en liten fototur i skogen med Susanne. Så nå har jeg fem hundre nye bilder jeg kan kose meg med å redigere. Nye bilder til header har jeg også, så det må jeg få fikset i kveld. Er vell ikke vits jeg skriver hva jeg skal i kveld en gang, ikke så vanksleig å skjønne det. Haha. Redigere bilder, høre på musikk og fikse design! Alltid like herlig det.. Hva er deres planer for kvelden?

Nytt gratisdesign - Sweet camera

Nå ble jeg endelig ferdig med det nye gratisdesignet. Sweet camrea ble navnet, haha. Ikke så lett å komme på noe annet, men det får dere overleve med. Jeg har ikke fått lagt kodene over på designbloggen min enda, men dere finner dem HER om dere er intreserte. Jeg kommer også til å legge ut ett innlegg hvor jeg vider hvordan dere kan bytte header! Og om dere skal bruke det, plis si ifra i dette kommentarfeltet. Hva syns dere om det?


// innleggene er i 800px

My playlist

B.o.B ft. Lil wayne - Strange Clods

Rihanna - We found love

Talay Riley - Make you minde

Rihanna -Photographs

Wiz Khalifa - No sleep 

Good Morning Saturday

God morgen! Jeg beklager for lite og dårlig med blogging i går. Men formen var som sagt veldig dårlig, så jeg orket ikke å tenke på bloggen engang. Men heldigvis er formen mye bedre i dag, selvom den fortsatt ikke er helt på topp. I dag er det fint vær ute også, så jeg satser på at jeg tar meg en liten tur ut for å knipse litt bilder. Må jo benytte sjangsen mens det går. Ikke så koselig å ha kameraet med t i regnvær, hehe... Forresten så kommer kodene til gratisdesignet ut senere i kveld, eller i morgen! Ha en fin lørdag videre ;)
-Hva er deres planer for dagen?

PHOTO: only a watch
Canon eos 600D 18-200mm

En dårlig start på ferien...

Nå har endelig vi også høstferie, det skal nok bli ganske så chill. Men jeg kunne godt fått en litt bedre start på ferien. Våknet omtrendt uten krefter, vondt over alt og feber. Så det er ikke akkuratt en koselig start på ferien. Ligger vell egentlig bare å venter på at ibuxen skal funke så hodepinen skal forsvinne, Men om formen ikke blir bedre til senere tipper jeg det ikke blir så mye blogging...
-Har dere også ferie nå? -Ingvild:)

ME WANTSjobber med nytt gratisdesign

Heisann! Egentlig har jeg ikke så veldig mye å skrive om, får ikke så mye inspirasjon av å sitte inne hele dagene. Så det skal nok bli deilig med ferie, selvom jeg bare har vert på skolen en dag denne uken. Men som dere sikkert ikke har så lett for å skjønne, så merker jeg forskjell på vanlige skole uker hvor jeg bare sitter hjemme og en ferie uke. Jeg slapper mye mer av i ferier, og jeg har folk jeg kan være med. Så det skal nok bli morro! Nå sitter jeg og jobber med ett nytt gratisdesign siden jeg lovet dere det. Blir ett litt annerledes enn forgje design, så jeg får bare håpe det blir slik jeg har tenkt. Haha. Ha en fin torsdag videre, og kom gjerne med design ønsker!
-Hva skjer hos dere i dag?


fototips

Jeg får stadig spørsmål om jeg kan legge ut lit fototips / triks. Egentlig har jeg ikke så mangen triks.  Men jeg har jo noen småtriks bare som har lagret seg i hodet mitt da, og det er slike lette, som sikkert noen av dere alt kan! Men om det er noe spessielt dere vil jeg skal f.eks lage ett innlegg om er det lov til å spørre. Men som sagt, jeg har egentlig ikke noen spessiele tips...


-Ta alltid bilder fra flere vinkler, og ikke stå helt i ro hele tiden om dere skjønner.


-Prøv å stå på "samme høyde" som tingen du tar bilde av. Sett deg ned på huk, legg deg ned på bakken, stå på  tå.... alt etter hva du tar bilde av. Og det varierer jo også da, kanskje det er kult å stå ovenfor tingen også, det er bare til å prøve seg frem.

-Bruk manuel fokus og still på lyshstyrken, så blir det mye mindre redigerings jobb,

- Jeg syns bildene blir finest når man har blitsen av. Men det er jo forskjellig fra person til person.

Photo: raindrops
Canon eos 600D 18-200mm

Blogg VS blogg - STEM

Noen gamle fotoshooter

when autumn is coming...


Canon eos 600D 18-200mm -day 41-365

-Ingvild:)

still spørsmål

...svarer kanskje på video...


what to do...

Vell, ikke noe skole på meg i dag heller. Kroppen mangler fortsatt krefter og matlysten er også helt elendig. Så jeg tar veldig gjerne imot mattips til noe annet en skjive med ost og slike vanlige kjedelige ting! Men nok om det, planen var egentlig å få gjort en norsk oppgave hjemme i dag. En skrive oppgave, men neida det skriveprogramet mitt vil jo absolutt ikke funke. Så jeg får vell bare bruke en annen data eller noe. Også må jeg bare si tusen takk for mangen fine kommentarer, i går hadde jeg 264 leserer eller noe slikt, som betyr at statistikken har steget. Tipper det er siden jeg ble linket hos whoot, men uansett. Takk! (ligger på 87plass av jenter på 13-17, utrolig morro. måtte bare slenge det meg, haha)

Hva gjør dere denne onsdagen?-Ingvild:)

in forest
Canon eos 600D 18-200mm

-Ingvild:)

Bloggvurderinger

Vurderingene er til vinnerne av fotokonkuransen som dere finner her. 


 http://carinaista.blogg.no/
 Førsteinntrykket på bloggen er egentlig helt greit, hun har ett lyst og fint (gratis) design og en søt header som passer til. Jeg har ikke lest denne bloggen før men det ser ut til at hun er aktiv, noe som alltid har ett ganske så stort plss i mine øyner hvertfall. Hun har bilder med i hvert innlegg, og skriver passe mye. Alt i alt så syns jeg hun har en søt blogg, og er en flink blogger!

 http://cccam.blogg.no/
Jeg bare virkelig elsker designet ditt! Og siden du har ett stort og fint profilbilde gjør det ikke noe at du ikke har en header. Det ser også ut til at du publiserer innlegg hver dag, noe som i mine øyner alltid er ett stort plss. Du har bilder med i hvert innlegg, og bildene er i en god kvalitet. Om jeg ikke tar feil så videoblogger du også, å det er jo noe leserne liker! Jeg syns d har en bra blogg :)black and white bubble photos


Canon eos 600D 18-200mm -day 40 / 365

-Ingvild:)

My new ring
Fra Kappahl, ikke sikker på pris, og ja ringen er for stor men det var den eneste størrelsen de hadde.

good morning rain...

Regn, regn og atter regn altså. Ikke er det måte på hvor mye det skulle regne heller, hagle regn er det faktisk. Og det er vell ikke det man ønsker seg, sol hadde funket bedre kan man si! Men det var jo noe som toppet morgonen min litt mer en regn da, jeg ble ukens blogg hos whoot. Noe jeg syns var utrolig morro!  Jaja, nå har jeg tenkt å finne meg noe mer mat før jeg skal se om jeg kanskje fikser litt design, eller tar litt bilder. ( og til dere som lrer, nei vi har ikke høstfeire )

Hvordan er været hos dere i dag?-Ingvild:)

Oppsumering av 365days !

I dag har jeg egentlig ikke så mye å blogge om, skjer ikke så mye her akkuratt. Chiller med musikk, leser blogger og er trøtt, haha. Så nå venter jeg bare på at klokken skal tikke mot hallv åtte, som betyr Cæsar. Derfor tenkte jeg egentlig bare å slenge ut en liten oppsumering av 365days om jeg kan kalle det det. vi blogges:)

bubble pictures
Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Meld deg på blogg vs blogg!

Nå tenkte jeg å ha en liten blogg vs blogg her. Føler at jeg trenger litt mer en foto og hverdag, så derfor ble det en liten vs. Jeg kommer til å trekke to-tre kandidater av alle dere som melder dere på. Jo flere kommentarer du poster i dette kommentarfeltet, jo større blir sjangsen!

a completed Monday

I dag klarte jeg tre timer med skole, jeg fikk tilogmed danset til haba haba. Men jeg kan vell egentlig ikke si jeg klarte den helt da, alle de arme greiene, svinke på kroppen, snurre rundt, osv. Ikke like lett som det ser ut til, haha!  Nå er egentlig planen å chille med litt bilderedigering og musikk, selvom jeg har utrolig lyst å gå ut og ta bilder. Men får vell bare vente å se litt, kanskje kroppen orker det senere. Får vente i spenning på det da, neida, haha. Ha en fin mandag videre!  Hva er deres planer for dagen? -Ingvild:)

hjemme fra kaffebesøk...

Nå kom jeg nettopp hjem fra kaffebesøk, om jeg får kalle det for de selvom jeg ikke drikker kaffe. Haha. Vi var en tur oppe hos mormor og som vanlig finner hun frem kaffe og kake / bolle. Å det smaker også som vanlig like godt. Men nok om det, jeg knipset bare noen få bilder av hunden til tante og onkel når vi var der. Man blir bare så utrolig glad av å se på han, er så søøt. Også var jeg ute her i sted og tok noen bilder også, men de må dere vente med å se til i morgen. Mohaha. Ha en fin kveld videre!

Hva har dere gjort denne søndagen?

-Ingvild:)

Mine beste bilder #sommer


// alle tatt med Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene? Hvilkent likte du best?
-Ingvild:)

Er de ikke søte ?

hahaha

a Sunday morning...

God morgen! Da var det søndag igjen, som betyr skole i morgen. Egentlig gleder jeg meg til skolen, siden det er en stund siden sist jeg var der, så det skal nok bli kos. I dag kjennes formen egentlig ikke så bra ut,  er helt slapp og orker omtrent ikke noe. Men det er jo fortsatt bare en "tidlig morgen" så jeg kan jo bli bedre utover dagen. Planene mine er ikke så store som vanlig, fikse litt design, lese blogger og sikkert redigere litt bilder også. Atter en avslappende søndag, chill!  Hva skjer hos dere i dag? -Ingvild:)

Høstbilder
Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

En fantastisk lørdag !

I dag er vært serriøst  heelt nydelig. Solen skinner og man kan faktisk gå med shårts. Herlig sier bare jeg. Formen min har heller ikke vert så aller verst i dag, så jeg har fått vert ute i sikkert ett par timer eller noe. Og som dere sikkert ser har jeg fikset meg ny header, igjen. Føler meg mer fornøyd med denne enn hva jeg var med de andre jeg har hatt denne uken (haha) men jeg kan fortsatt ikke si meg helt fornøyd. Ønsker en litt mer høst header, Menmen, denne får duge tildess jeg får noen skikkelige høst bilder! :)

Hvordan har deres dag vert?-Ingvild:)

Dagens antrekk 01.oktober

I dag er finværet på plass igjen, så jeg og Susanne tok turen til skoken for å knipse litt bilder, Skal se om jeg får redigert dem nå straks så jeg får lagt dem inn i dag. Høsten er bare så utrolig vakker, såå mye fint å knipse bilde av liksom. Haha. Jeg tenkte egentlig bare å slenge inn dagens antrekk før jeg ruslet en liten tur ut igjen for å knipse litt flere bilder i finværet!Bukse-Feme Topp-Bikbok Cardigan-h&m Smykke-Cubus Sko-eurosko

-Ingvild:)

sit to stand and take pictures
Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

inspiration