september 2013

Svar på spørsmål

Hvilket program /ting bruker du for å lage bloggdesign ?
- Jeg bruker som sagt ikke noen program til det. 

 Hvor bestiller du bilder? er det dyrt,hvor mye koster det?
- Jeg bestiller på den fotobutikken som er her jeg bor. Nei jeg syns ikke det var noe særlig dyrt. 

 
Vi lurte på om du ville sende koderne til et av dine design,fordi vi kommer ikke inn på designet 'september love' :( så vi lurte på om du kunne sende kodene. 
- Nei det kan jeg ikke. Dere kan jo tenke dere hvor mye tid det ville tatt for meg om jeg skulle gjort det til alle som hadde villet. Vennligst godta at bloggen er midlertidig stengt og ikke send meg meldinger eller mailer for å spørre om ting som dette :)

 
Så utrolig fine bilder, hva rase er hunden din?
- Dessverre er ikke hunden på bildene der min hund. Men han er en Terrier også noe mer som jeg ikke husker.


// verdens nydeligste hund ♥

Hvordan er motivasjonen din til bloggen om dagen?
. Det er ganske varierende. Har jeg en dårlig dag har jeg null inspirasjon. Har jeg en god dag har jeg utrolig mye inspirasjon til å blogge!

Redigerer du alltid bildene dine?
- Ja det gjør jeg. 

Mister du mye hår? hørt at noen med ME gjør det

- Nei det gjør jeg ikke. Eller jeg mister som normalt litt, du finner liksom hår etter meg over alt i huset - men det gjør vel de fleste med langt hår. Jeg har heller aldri hørt om at noen med ME gjør det, så om ikke du snakker egen erfaring eller om noen du kjenner har mistet, tror jeg ikke det stemmer. 
 
 
Får du noen til å ta bilder av deg eller bruker du bare selvutløser?
- De bildene som blir tatt på rommet mitt tar jeg selv. Mens de som er tatt endten ute eller med den hvite bakrunnen som oftest blir tatt av noen andre! Er ganske tungt for meg å dra rundtpå stativet - bare det gjør meg utmattet. Så er glad jeg har noen gode "hjelpere".   
Hvor høy er du ?
- Som sagt før er jeg noe rundt 173 

 
Hva er favoritt fargen din?
- Har ikke egentlig noe spessiel favoritt. Men kanskje blå.  (i klær)

Kan du legge ut link til ditt eget design? Altså det du bruker nå. Syns det er utrolig fint!
- Takk! Men nei jeg kommer ikke til å legge ut kodene til det designet jeg bruker. 

 Favoritt dyr?
- Det er faktisk hund! Helt frem til for ca ett år siden var jeg veldig redd hunder, etter å ha fått flere forskjellige stor hunder løpende etter meg når jeg var liten, Så har egentlig aldri følt meg helt trygg på hunder, og er enda ikke heelt trygg! Men etter at vi har lånt hunden til tanten og onkelen min så ser jeg jo hvor snille hunder kaan være.  Så nå er jeg blitt veldig glad i hunder(spessielt han), så jeg har lyst på hund selv! 

 

Dette var faktisk alle spørsmålene til spørsmålsrunden.. Noe mer dere lurer på?

"Ut på trilletur i høstværet"
Nå kom jeg nesten nettopp hjem etter å ha vert på en trilletur med han nydelige lille her, og hunden "hans". Etter å ha ligget flat både på sofaen her hjemme og på sykehuset nå i flere uker var det veldig gdt å komme seg ut å bevege kroppen litt. For det trengs nå, etter så lenge uten noe "trening". For å gå tur for meg er trening, og en trening som er nødvendig. Kjente det godt i bena, og det gjør jeg fortsat. Men det er jo bare godt. Slapper mye mer av når jeg er sliten etter å ha faktisk gjort noe, enn når jeg er sliten bare etter å ha gått i trappen liksom. Så nå skal det bli godt å få slappet av under dynen! Hva gjør dere på denne søndagen?

"Så var det på`n igjen"

Da var den på`n igjen med penselin mot urinveisinfeksjonen. Dere som leser bloggen min fikk sikkert med dere at når jeg hadde det for noen månder siden måtte jeg ta tre kurer før det gikk bort. Men de gidde meg fortsatt den samme kuren som de gidde meg første gang sist. Men den funker tydeligvis ikke! Så får håpe jeg får en ny en til uka, men føreløbig startet jeg på den samme i dag som jeg avsluttet med på torsdag. Kjente når jeg våknet at kroppen ikke var helt "som den pleier" - den er den jo aldri med dere skjønner. Itilleg til at jeg føler(følte jeg må på do heeele tiden, uten at jeg egentlig må på do. Så istedenfor å da vente til alle de samme smertene kommer tilbake begynte vi bare på kuren med en gang! Kjenner allerede at tabletten har hjulpet litt, så ja. Blæh, litt kjedelig innlegg men har ikke noe mer spennende å oppdatere dere med! I morgen skjer det noe litt mer spennende så dere får heller glede dere til det. hihi! Hva gjør dere i dag?

"kosekveld etter shoppingtur"

Heihei! Nå kom jeg akuratt hjem etter å ha vert en liten tur i haugesund å shoppet litt med Susanne og mamma. Jeg fant meg faktisk nesten ingeenting. Eneste jeg kjøpte var ett nytt pudder, og en stilongs(så jeg ikke skal få flere urinveisinfeksjoner). Haha! Så ja. Det var ikke helt min shopping dag. Menmen, sånn er det bare i blandt. Men det var koselig uansett, så jeg skal ikke klage! Nå er jeg såklart sliten, så nå har jeg tenkt å hive meg i kosedressen og krype under dynen! Herlig. Hva har dere gjort i dag?

"1 bilde, 3 redigering. hvilken likte du best?"Hvilken av redigeringene likte dere best?

"En haug med dårlige dager"

Som dere kanskje har skjønt er jeg midt i en veldig, veldig dårlig periode nå. Har fortsatt infeksjonen og går fortsatt på kuren mot det. De siste dagene har jeg vert kjeempe dårlig. Vert kvalm, svimmel, ikke hatt matlyst, hatt vondt og hatt feber.. Har ikke gjort annet enn å ligge. Er såvidt jeg har klart å reise meg selv opp fra sofaen/sengen. Og jeg har heller nesten ikke fått i meg noe mat, å ting blir jo heller ikke noe bedre av det! I natt har jeg sovet ganske dårlig, våknet flere ganger og måtte stå opp midt på natten for å prøve å få i meg litt mer mt, så jeg ikke skulle få vondt i magen igjen. Kuren jeg går på kan være ganske sterk for magen, så når jeg ikke får i meg nok mat da så kan det tilføre magesmerte. Så ja. 
Akkuratt nå føler jeg meg litt bedre, er første gang jeg rører dataen nå på flere dager, og er første gang jeg har på litt lav musikk igjen på flere dager. Så får bare håpe matlysten kommer tilbake, og av kvalmen stikker av. Slik at jeg får i meg mer mat, og får sovet skikkelig i natt. Når ting er som dette sier det seg selv at bloggen ikke er førsteprien, og det håper jeg dere skjønner! Men jeg oppdaterer dere så ofte jeg orker.Selv om det kanskej blir litt kjedelig for dere å bare lese negative innlegg. Men akkuratt nå er alt bare sort/hvit å da gidder jeg ikke å pynte det med farger! Blogges..  Hva har dere gjort de siste dagene? 

"Fototips - få hvit bakrunn uten lærret"

På de siste outfit bildene mine hvor jeg har hatt helt hvit bakrunn er det mange som har spurt om jeg har brukt lærret på de bildene. Men nei det har jeg ikke, så nå tenkte jeg å vise dere hvordn jeg får den hvite bakrunnen uten å bruke lærret. Er en ganske lett måte å få fine bilder på!

Det første du må er å ha noen hvite/lyse gardiner. Jeg står fremfor de dere ser på bildet her, så jeg har ikke prøvd med noen mørkere gardiner selv. Men om det er det dere har kan dere jo prøve med det også! Og for at du skal få en slik "hvit" bakrunn MÅ du bruker manuelt innstilling. Hviss ikke blir den ikke hvit på denne måten. Så for dere som ikke kan det har jeg skrevet ett innlegg HER hvor dere kan se hvordan man bruker manuelt innstilling!  Da skal ressultatet bli som dette. Hvor lys bakrunn du får kommer jo også litt ann på hvot lavt blendertall objektivet ditt har!


Håper tipset var til hjelp for noen. Vil dere ha flere slike tips?

"Skal jeg linke din blogg"Har tenkt til å starte med å linke fire blogger hver uke igjen, eller så ofte som jeg husker. Så om du vil bli linket, legg igjen en kommentar!

 

"Pakke i posten"Forgje lørdag fikk jeg denne pakken tilsendt i posten. For en god stund siden var jeg jo i sammarbeid med Talion.no hvor en av dere fikk ett gavekort på siden deres til 500kr, også skulle jeg få ett par converse! Det tok litt tid før jeg fikk dem, men bedre sent enn aldri. Jeg har hatt lyst på dem, og ventet på dem kjempee lenge så er utrolig glad for at jeg endelig har ett par med hvite converse. Elsker dem!  Og siden dem var litt sene med å sende meg pakken fikk jeg noen ekstra ting oppi også. To tskjorter og en kopp. Utrolig fornøyd!

Flere som elsker converse? Hvilken farge liker dere best?

Nok en tur på sykehuset

Hei! De siste dagene har jeg som dere ser ikke blogget. Grunnen er som overskriften sier, jeg har vert lagt inn på sykehuset - igjen. Tirsdags kveld var jeg veldig dårlig. Fikk feber, hadde enoormt vondt i kroppen og hadde ikke matlyst. Tenkte jo som vanlig at det bare var en "ME dag". Men etter å ha sovet i ett par timer våknet jeg med enorm magesmerte og kvalme. Jeg kastet opp og det ble bare værre og værre. Så da var det ikke noe annet å gjøre enn å ringe sykehuset. Heldigvis lot de meg komme opp med en gang uten å måtte gå igjennom fastlegen og det der først! Ble lagt inn med en gang og fikk veske inn i armen etter ganske kort tid, pluss noe kvalmestillende. Og som alltid hjalp det. Men så fikk jeg ikke spise eller drikke, noe jeg ikke akkurat ble bedre av. Så var det å ta blodprøver og ultralyd. Der viste det ikke noe feil. Men så fant de til slutt ut at jeg har urinveisinfeksjon - igjen. Dere som er faste leserer fikk kanskje med dere at jeg hadde det i juni i sommer også.. Ganske kjedelig, men er hvertfall glad de fant ut hva det var, og ikke bare skylte på MEen som de har gjort tidligere!
Så jeg har vert lagt inn fra tirsdags morgen til i dag. Men heldigvis slapp jeg å sove på sykehuset. Fikk "permisjon" så slapp å sove på det felles rommet der jeg lå, som egentlig var ett lager! Jeg føler meg i hvertfall bedre nå, så håper bare ikke at infeksjoner må ha tre kurer før den forsvinner denne gangen også! Nå er jeg sliten, så nå skal jeg slappe av med å se på forskjellig programmer på ipaden. Så blogges vi endten i morgen, eller om ett par dager.    (Legger med ett tilfeldig bilde jeg fant fra ipaden.)

"Nytt design - hva syns dere"Da har jeg endelig fått pussett opp på designet her litt. Er ikke såå mange store forskjeller annet enn headeren og litt i sidebaren. Har fortsatt noen ting jeg skal endre på, som f.eks overskrift-typen. Men det får vente litt til jeg orker og tar meg tid til det! Så jeg får ha det som dette til å starte med. Er i hvertfall fornøyd selv! Hva syns dere om det nye?


 

"Vi får ingen rettigheter"

Noe som sjokkerer og frustrerer meg utrolig mye er av vi med ME her i Norge ikke har rett på nooe. Vi får ikke noe hjelp eller støtte fra nav, har ikke noe rett på fysioterapi og vi må fikse alt selv. De beskylder det med at ME ikke er en alvårlig nok sykdom. Vel, jeg vil nå si at å ligge syk i f.eks ti år med en kronisk sykdom er ganske alvårlig. Men det mener tydeligvis ikke helsevesenet. Så vi må jo også betale for forskingen på ME selv..! Noen av dere har jo kanskje sett det som var på tv2 for en god stund siden, om de to forskerne på Haukeland som forsker på en kreftmedisin som kan hjelpe oss med ME. Men tror dere helsevesenet/staten vil være med på å støtte det? Neppe. Vi må samle inn penger selv. De skal prøve medisinen på 140 personer med ME, og de har nå samlet inn nok til 55 personer. Det er i hvertfall i godt i gang. Men prosjektet kunne jo allerede vert startet om de kunne fått de forskningspengene de trengte for å fått prøvd ut dette skikkelig. Det er jo trossalt den eneste medisinen som har vist seg å virke på 2 av 3 personer med ME. 

Det er i hvertfall bra at noen tar tak i det og får samlet inn penger. Alle som vil kan være med å støtte saken, legger igjen en link nederst i innlegget! Men det at vi f.eks ikke har rett på fysioterapi, det skjønner jeg ikke. Vi har en kronisk sykdom, mye smerter i kroppen osv som gjør at man ligger veldig mye i ro, også skal man ikke få hjelp til å trene opp musklaturen når man føler kroppen trenger det. Da blir det jo bare flere og flere ting i kroppen som blir "ødelagt". Så jeg håper virkelig at vi med ME snart får litt mer støtte og hjelp. Slik som det er nå får vi ingenting!
 HER har dere link til en facebook side dere gjerne må like og dele. Der finner dere en givekonto hvor dere kan sette inn penger om dere ønsker. 10kr hjelper mer en ingenting. Husk det :) #MEandYouFoundation  heter prosjektet.:)

"My day today"


Heihei! Da har jeg endelig slengt meg ned i sengen igjen etter mye "trakking" rundt om kring i dag. Var en tur på senteret i dag også, og fant meg faktisk litt forskjellig der. Trengte en del ny sminke, som jeg fant. Også trengte jeg nye genserer, og det fant jeg. Pluss at jeg fant jo den "jakken" dere ser på bildene over her i går. Så nå er jeg kjempefornøyd" Pluss at det blir en tur til Haugesund på shopping med en venninde neste helg, hihi. Elsker å få nye klær. Eneste som er litt dumt da er at jeg ikke har plass til alle klærna på klesstativet mitt. Haha. Menmen! Har også forresten fått hengt opp nye bilder osv på rommet her nå, har bare litt å fikse på igjen før dere skal få se rommet i en ny romvideo. Gleder meg til å vise dere! Og jeg holder forresten på med nytt design som dere ser - er ikke ferdig enda, men er fornøyd så langt! Hva har dere gjort i dag?

"Menneskenes beste venn"

Heihei! For litt siden så kom jeg hjem etter en liten tur på senteret, hadde ikke så god tid men klarte å finne meg noe forde om! En hettejakke uten armer, noe jeg har hatt lyst på kjempe leenge, og en vanlig svart lue. Man får vel snart bruk for det også! Gleder meg i hvertfall til å bruke dem begge to. Nå skal jeg bytte til koseklær før det blir å slenge seg fremfor tv`en å se the voice. Endelig noe morro å se på på ffredagskveldene! Oog som dere ser på bildene ovenfor, så har vi "besøk" av denne nydelige vofsen her. Han har vert her siden i går og blir her ett par netter til. Kjempekoselig! Hva gjør dere i kveld?

"En vanlig dag midt i uken"
Heihei! Jeg har egentlig ikke så veldig mye spennende å skrive om i dag. Det eneste jeg har gjort i dag er å ligget å sett på youtube, på min kjære ipad. Det er vel stortsett bare det jeg har gjort de siste dagene. Kroppen har bare vert heelt tom for energi, og det har vert slitende bare å holde min egen kropp oppreist. Så ja, når man har mange av slike dager blir man ganske lei! Men nå kjennes det ut som energien i hvertfall er liitt på vei tilbake, så hååper på å klare ett par timer skole i morgen. 
Nå har jeg tenkt til å bestille nye bilder som skal henges opp på veggen. Har tatt ned de gamle, så det ble veeldig tomt på rommet her nå skal jeg si dere. Men har en ny plan til de "nye" bildene så gleder meg til å få hengt dem opp! Hva har dere gjort de siste dagene? 

"De største feilene man kan gjøre med kameraet"

Siden dere etterspør fototips hele tiden tenkte jeg at jeg likegodt også kunne skrive ett innlegg hvor jeg skriver ting jeg annbefaler dere å ikke gjøre! Siden det er ganske mange som gjør den samme feilen - som irriterer meg siden det sier seg selv at det ikke blir fint om man gjør det på dne måten osv. Så ikke drep meg, men dette er mine meninger om ting man ikke bør gjøre. 


-  Når man skal ta portrett bilder, ikke still modellen opp med solen i fjeset. Da er det nesten umulig å få ett fint bilde, om modellen ikke er så fin at den blir fin uanstt du gjør.

-  IKKE tenk at "om jeg stiller meg/modellen opp inntill denne busken blir bildet fint!" Det er altfor mange som tenker akkuratt det der. Men desverre, blir det ikke noe fint. Still deg heller ett par meter borte fra busken, for da får du personen i fokus, istedenfor busken. Og det er vel det man helst vil på portrettbilder. Eller hva?

-  Noe mange også gjør feil er å ta bilde hvor halve bildet er av himmelen over personen, også får du med bare litt av hodet til personen. Er det ikke personen du skal ta bilde av? Da er det vel best å bøye kameraet litt lenger ned slik at det blir ett fint portrett bilde, og ikke en blanding av himmel og portrett. - Om du tar bilder av natur med en "vanlig" linse som ikke er verdens beste, helst ikke bruk blits. Dette med blits eller naturlig lys er jo litt smak og behag. Men er det vanlig dagslys ute når du tar bildet vil jeg heller annbefale deg å endten bruke M eller "blits av". - Men som sakt, blits er litt smak og behag. Men dette er min mening.

- Ikke stå så nerme personen av du ikke får med haken eller toppen av hodet. Det kommer jo såklart litt ann på hvordan bilde du er ute etter. Men om det skal være ett "vanlig" bilde vil jeg annbefale deg å heller stå litt borte fra modellen så du får med litt mer, og prøv å få fokuset på øynene.

-  Ikke ta portrett bilder nedenfra. Det sier seg vel nesten selv at det ikke blir fint. Uansett hvor tynn du egentlig er da, får personen dobbelhake og hele pakka - ikke fint! Da er det bedre og ta bildet litt ovenfra slik at du får øynene i fokus. 

- Prøv og få en så ren som mulig bakrunn, F.eks om du er ute og bare skal ta outfit og skal nøye deg med det du har der. Prøv deg i forskjellige vinkler, og prøv å få med minst mulig rot og tull. Som f.eks ett postkassestativ. Da er det finere med trær, veier osv. Om dere skjønner hva jeg mener! 
Dette er vel kanskje ting de fleste vet. Meen, det er altfor mange som gjør desse feilene, så følte bare for å skrive ett slikt innlegg!

"A lot of bad days"

Denne helgen har jeg så og si bare hatt dårige dager med mye smerte. Helt fra fredag/torsdag av har smerten vert der, bare at jeg har hatt ett par gode timer midt på dagene. I går skrev jeg jo at formen var begynt å bli bra igjen. Men litt etter innlegget var publisert lå jeg i sengen kjempe dårlig igjen. Orker nesten ikke stå oppreist, ikke sitte oppreist, er tungt å reise seg opp fra sengen, er både kokvarm og kald hele tiden osv. Så som dere skjønner har jeg ikke akuratt de beste dagene nå for tiden. Skoleåret startet såå bra, men nå allerede begynner det å gå mot samma vei som i fjor.. Liker det ikke. Men dette trenger jo ikke å bety at det blir værende som dette da, håper jo ikke det! Men nå er jeg sliten, så får legge meg ned i sengen igjen å se på serier! Hva har dere gjort de siste dagene?

"Kveldens bursdags antrekk"
Topp/bluse  -  Bikbok  //  Bukse  - Bikbok  //  Atmbånd  -  Cmyk

Heihei! Beklager sen blogging i dag, men jeg har vert sengeliggende stortsett hele dagen. Jeg våknet i seks tiden i dag tidlig med en så vondt smerte at det ikke går an å beskrive den. Hele kroppen verket, hadde feber, vondt i hodet og var små kvalm. Itillegtil nuull og niks energi i kroppen. Så ble liggende frem til klokken nermet seg fem. Da ble jeg heldigvis litt bedre, siden vi skulle ha familieselskap for brødrene mine! Kjenner at jeg er sliten nå og at kroppen fortsatt ikke er helt som den skal. Så blir nok tidlig seng på meg i kveld oogså! Mwn hwe har dere hvertfall antrekket mitt Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om antrekket?

"Minner om konkuranse og spørsmålsrunden"Nå blir snart vinneren av fotokonkuransen kåret. Men dere kan fortsatt stemme frem deres favoritt bilde av finalistene HER!  Og samme med spørsmålsrunde, dere kan stille så mange spørsmål dere vil i innlegget dere finner HER! :)


"Da var det helg igjen"


Daa var det blitt helg igjen. Føler egentlig at denne uken har gått veldig sakte, i og med at formen var veldig dårlig de første dagene av uken osv. Men i går fikk jeg vert noen timer på skolen, som jeg er veldig glad for. Så da kan jeg jo ta helg med god sanvitighet! Nå har jeg vert en liten tur på butikken å kjøpt meg litt godt å kose meg med i kveld. Så skal jeg se om jeg får laget noen redigeringsvideoer osv til dere. Og få ryddet i bildene på dataen! Hva er deres planer for kvelden/helgen?

Månedsoppsumering - August 2013Her har dere litt bilder fra min August månde for i år. Den har stortsett vert ganke fin! Hvordan har deres månde vert? Hvilket bilde likte dere best?

"Dagen i dag osv"

Heihei! For øyeblikket sitter jeg bare å slapper av og gomler i meg litt godis - som vanlig. Men utenom det skjer det ikke så veldig mye. Føler at formen er blitt "tilbakestilt" litt igjen nå, etter at jeg skrev det innlegget. Følte jo at jeg hadde mer energi osv, men nå er kroppen som den var før igjen. Trenger lenger tid til å våkne på morgonne, er ikke særlig opplagt før lenger utover dagen osv. Noe som iikke er bra. Men får håpe jeg snart er i like "god" form gijen som jeg var før helgen! Er i hvertfall utrolig kjedelig å kjenne kroppen som dette igjen. Merker stooor forskjell.. så får hpoe det ikke er langvarig!  Hva gjør dere i dag?

"VIDEOBLOGG: Innkjøp fra den siste tiden"Hva syns dere om innkjøpet?

Svar på ukas spørsmå #18

 Hvor lenge har du hatt ME?
- Jeg ble ME syk i starten av året 2011 tror jeg det var. Eller så var det i slutten av 2010. 

Har du studio du tar bildene i?
- Nei jeg har desverre ikke ett studio. Men jeg har ett lærret :)

 Trur du det er LDN som gjer at du er blitt bedre?
- Om det er tabletten som gjør det eller ikke får man jo aldri svar på. Sånn er det alltid når man går på en medisin, samtidig som kroppen er ganske variert fra før av. Så jeg vet jo ikke om det er tabletten eller ikke (får aldri svar på det). Men det kan jo godt hende!

 Har tenkt å kjøpe dette objektivet, men hva er forskjellen påd ditt nye og 55mm 1.8?
- Det skrev jeg i innlegget hvor denne kommentaren kom. Men forskjellen er at objektiver med ett lavere blendertall blir lysere, og bakrunnen blir mer uskarp. Altså jeg får en bedre bokeh bakrunn, og jeg får sterkere frem det jeg vil ha fokus på, pluss lysere bilder uten å måtte ha for høy iso.  Men hva er prisen for det du har ?
- For det nye objektivet mitt (canon 50mm f/1.4) betalte jeg noe rundt 2200kr eller noe. Husker ikke helt nøyaktig!

Hvor mye kostet kamera ditt ? hvilken linse bruker du? 
- Når jeg kjøpte kameraet mitt kostet det ca 6000kr tror jeg. Og nesten alle bildene mine er tatt med en 50mm linse. de er endten tatt med den gamle linsen min som er canon 50mm f/1.8 mens de nye bildene er tatt med f/1.4. 

 Hvor har du kjøpt den hårsprayen?
- Den Batiste hårspryen min dere kan se på bilde lenger nede i bloggen kjøpte jeg på ett apotek eller noe sånn.  

 K
an ikkje du vise forsjellen på bilde? at du har samme tingen du tar bilde av med begge objektivene. Skjønner du hva ej meiner?
- Ja jeg skjønner hva du mener, men om du leser bloggen min har jeg selgt det andre objektivet mitt. Så jeg kan nok ikke det desverre. Men søk i google så finner dere sikkert en side hvor de viser hvordan forskjellen blir. 

 
Når kan jeg se kodene til designene dine ?
- Ventet på at dette sørsmålet skulle komme:)  Som sagt - tusen ganger kan jeg ikke si nøyaktig når designbloggen vil bli åpnet. Vennligst da hensyn til at jeg ikke orker data og koding hele tiden, så det kan ta litt tid desverre.  Noe dere lurer på til neste gang?

"Etter det gode kommer det dårlige"Som dere kanskje la merke til ble det ikke noe blogging i går. Og for dere som leser bloggen min til vanlig så vet dere vel sikkert hva det betyr. Jeg var jo dårlig på lørdag som jeg skrev, men i går var jeg enda dårligere. Hele kroppen gjorde vondt, jeg hadde ikke noe krefter i kroppen og jeg var litt småkvalmen. Og i dag har jeg også vært dårlig og sengeliggende stortsett hele dagen! Ikke koselig, men virker som jeg er på vei til å bli litt bedre igjen nå hedigvis. Alltid etter jeg endten har sagt eller skrevet at alt begynner å bli bedre osv, så blir jeg dårlig. Det gjelder alt jeg sier. Skjønner ikke helt greia med det, så må slutte og si sånt. haha. Neida. Men jeg viste jo at det dårlige lå på vent en plass, så jeg var jo forbredt, men det er alltid like kjedelig og skuffende forde om! Menmen, slik er det bare. Hva har dere gjort i dag?