september 2011

pictures of a butterfly


Canon eos 600D 18-200mm -day 39 / 365

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Noen forslag til gratisdesign?

Nå har jeg tenkt å snart fikse ett nytt gratisdesign til dere som ønsker det. Så da er spøsmålet egenetlig bare hvordan dere ønsker å ha det. Jeg har tenkt og lage ett litt enkelt denne gangen, med en meny eller noe. Men ønsker dere å ha innleggene i 700 eller 800? Vil dere ha en header på designet? Hvilken farge? osv, skrik ut hvordan du ønsker gratisdesignet skal være :)Bilderedigering, før-etter

I det siste har jeg egentlig fått utrolig mangen spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg har vell egentlig vist det til dere før, jeg redigerer dem som oftest i Photoscape. Men sånn som headerer og slikt redigerer jeg på picnik.com. Om noen vet om en side eller noe som kan "filme data skjermen" så kan dere bare skrike det ut altså, så blir det mye lettere å vise dere!  
Hvilken redigerings programer bruker dere ?
-Ingvild:)

Helg og fint vær...

Da var det helg igjen, og det merkligste av alt så er det faktisk fint vær her. Solen skinner, og det regner ikke, ganske så uvandt skal jeg si. haha. Jaja, det ble ingen skole i dag heller, men formen er heldigvis omtrendt dobbelt så god som den var i går. Men fortsatt ikke bra nok, orker ikke noenting nesten. Fikk vert en liten tur ute i sted og tatt litt bilder da, så kan vell egentlig si meg sliten nå. Uansett, ha en fin helg!
 
Skinner solen hos dere også?
-Ingvild:)

VINNERNE AV FOTOKONKURANSEN ER...

http://carinaista.blogg.no/


Og 2.plassen går til: http://cccam.blogg.n


Dere kommer til å få en bloggvurdering iløpet av neste uke!  Hva syns dere om bildene?
-Ingvild:) 

only natural...


Canon eos 600D 18-200mm  -day 38 / 365

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

really bad day...

I dag er ikke formen til å skryte av. Jeg våknet med feber, vondt i omtrendt hele kroppen og heller ikke noe matlyst i det hele tatt. Men nå har jeg klart å fått i meg tabletter, og litt mat og drikke. Så formen har bltt litt bedre, men kunne fortsatt vært enda bedre, hadde ikke skadet det! Tror jeg har fått noe influense greier, merker forskjell på det og bare "vanlige" dager med vondt om dere skjønner. Derfor kommer det ikke til å bli noe spessielt med blogging i dag, kanskje ett lite bilde innlegg senere eller noe. Får se litt ann om jeg orker eller ikke!  Hva er deres planer for dagen?-Ingvild:)

some pictures from my day

Som jeg sovidt fikk nevnt i ett lite innlegg her før i dag turet jeg og Lene ut for å knipse litt bilder, og bablesnakke litt som vanlig. Hun har jo nettopp kommet hjem fra syden, så det er derfor hun er så brun og fin, mens jeg står der som en hvit sjokolade krem... Jaja. Jeg tenkte hvertfall å bare slenge innpå noen av bildene vi tok før jeg må ned for å sette på tv`en for å se på Cæsar. Er hekta ja, haha!-Ingvild:)

Raindrops
Canon eos 600D 18-200mm -day 37 / 365

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

out and take pictures...

Nå skal jeg snart treffe Lene, vi begge trenger noen nye bilder, så det passer jo bra da. Så egentlig må jeg begynne å stelle meg nå,slik at hun slepper å vente så lenge, haha. Blogges senere!  Hva gjør dere på i dag?


// random bilde

-Ingvild:)

FOTOKONKURANSE

Nå tenkte jeg å ha en liten fotokonkuranse på bloggen min igjen. Det begynner jo å bli en stund siden nå, så en liten konkuranse hadde jo ikke skadet. Dessverre så blir det ikke noe premie denne gangen heller, skal se om jeg kanskje får fikset det til neste konkuranse, hadde jo vert litt spennende å prøve det ut da!  Men for denne gang blir nok premien en bloggvurdering om du har blogg, og linking i sidebaren, i en uke. Jeg tenkte at siden jeg har leserer som ikke har blogg som kanskje vil være med, kan de også være med. Men som sagt, ingen premier her. Det eneste som får bli premien da er at bildet blir lagt ut, ikke noe stoe greier det da men,haha, det får bli slik denne gang!

- Man kan delta med maks tre bilder.
- Ikke ett spessielt tema, men helst noen litt lignende høst bilder.
- Du må endten lage ett innlegg med bildene i og skrive du er med i min konkuranse
( og lime linken til innlegget i  kommentarfeltet),

 eller sende bildene på mail til meg: gratisd@live.no  
- Fristen til å melde seg på går ut torsdags kveld!

Noen spørsmål?-Ingvild:)

Nytt design

Da var det nye designet mitt på plass. Det eneste jeg ikke er fornøyd med er skrifttypen i overskriften, men den blir jeg alldri fornøyd med så det får nok bare være slik. Jeg vet jeg bytter ofte, men jeg blir inspirert hver gang jeg ser "nye typer" design, så bare må jeg lage nytt. Haha. Beklager virkelig om dere syns det er plagsomt! Headeren kommer bare til å være midletiders tildess jeg får nye bilder !

Hva syns dere om designet? -Ingvild:)

Photo -we going to miss this


Canon eos 550D 18-135mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Slik er det når man ødelegger alt...

Jaa, da var dataladeren min helt ødelagt. Den har jo funket sånn innemellom en stund nå, men nå er den helt død. Skikkelig kjipt skal jeg si dere. Så da blir det nok til at de få pengene jeg har må gå til datalader isteden for nytt objektiv.. Akkuratt nå har jeg 20% siden jeg bruker mamma sin datalader. Men den lader ikke pcen så bra når jeg er på den, om dere skjønner..BlaBla... Nok snakk om datalader, jeg er snart ferdig med det nye designet mitt. Så det blir nytt design i dag, eller i morgen! Woho, gled dere, haha :)

Flere som er flinke til å ødelegge ting? hahaFloRida ft. Mizzi Nina- Take over

-Ingvild:)

svar på leserspørsmål !

Du som er så flink til å ta bilder, kan du gji noen tips?
Ja jeg kan jo prøve å få laget noen innlegg med noen tips da, selvom jeg ikke har så mangen tips. Haha. Men skal se hva jeg får til :) 

Kan du btw lage et innlegg om hvordan man lager design?
Jaa, selvom det ikke akkuratt er så lett å forklare. Man går inn på Design-rediger, så endrer du i stilsett, og i maler. Du kan endten søke etter koder på google, eller så finner du mangen brae koder HER

 Hvilket kamera bruker du? og er du fornøyd med det?
Jeg bruker som sagt Canon eos 600D. Og ja, jeg er kjempefornøyd med det. Helt i starten syns jeg det var litt uvant siden jeg var vant med 550D. Men etter hvert syns jeg det ble mye enklere å skjønne meg på det. Så ja, det funker kjempebra og jeg er super fornøyd med det! 

Hvor mye kostet kameraet ditt?
Kameraet kostet 6000 og da kjøpte jeg det uten det objektivet som følger med.  

Har du søsken?
Ja, en lillebror og en storebror! 

 Hvilken linje skal du søke på?
Hmm, jeg tror nok det blir design&handtverk eller noe. Det kommer nok til å stå på første valg, andrevalg blir helse&sosial og det tredje blir media&kombenikasjon, wow nå ble det sikkert mangen skrivefeil her, er litt usikker på hvordan de skrives. Sorry, haha. Men ja, det blir nok design og handtverk jeg kommer til å håpe på !my best black and white photo
Alle tatt med Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

My day...

I dag var det heller ingen skole på meg, klassen hadde heldags prøve, og som sagt skal ikke jeg være på skolen i mer enn 3-4 timder. Så jeg har heller jobbet litt med den hjemme!  Jeg har også fått startet på ett nytt gratisdesign, og fikset litt på design-bloggen min slik at dere som vil "bestille" design, kan gjøre det der. Ellers skjer det ikke så mye, sitter her i senga å er dau trøtt,  jeg kan vell egentlig ikke skryte av formen i dag heller. Men den er bedre enn hva den var i går, heldigvis!    Hva gjør dere denne mandahem ?

-Ingvild:)

Du finner meg på facebook !?

Nå har jeg nettopp laget en side på face til bloggen min. Jeg har ikke en anelse på om jeg har gjort det riktig eller noe, haha. Ikke vet jeg hvordan jeg får det slik at mine nye innlegg kommer på siden der liksom, får heller ikke til å få en slik facebook boks i sidebaren hvor dere kan like siden. Så jaa, om noen av dere er flinke med dette her, pliiis forklar meg!  Om jeg ikke tar feil, så finner du siden HER. 

Vil du hjelpe meg?


straw pictures


Canon eos 600D 18-200mm -day 36 / 365

-Ingvild:)

the best music of the time

Avicii - Levels 

FloRida - Kiss the sky 

Taio Cruz - Believe in me now

Pitbull - We run the night

Cobra Starship - You make me feel 

time flies...

Nå fikk jeg nesten litt sjook her jeg sitter, trodde klokken var sånn kanskje to eller noe, men neida den er snart fire. Og det eneste jeg har gjort i dag er å leke meg med html-koder, og når man gjør det så flyr tiden hvirkelig fort. Haha. Men men, får se om jeg gidder å ta turen ut i det ikke så fine været idag å knipse litt bilder. For jeg trenger virkelig nye bilder, uten bilder så har jeg serriøst ingenting å blogge om. Er liksom ikke noe gøy å lese tre innlegg på en dag,  om hva jeg gjør på, hva jeg spiser eller om hvor mye jeg kjeder meg. Haha. Så om det er noe dere ønsker jeg skal skrive om, skrik ut! Men nå er det middag, så vi blogges :)

Hva har dere brukt dagen på så langt?

-Ingvild:)

any black white picturesHva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

Pizza til frokost !

Nå sitter jeg faktisk og spiser pizza, til frokost. Skjive var ikke akkuratt det som fristet meg i dag, så det ble en litt usunn frokost. Men det skader jo ikke, haha. Nok snakk om mat. Planene for dagen er føreløbig ikke så store, må få bestilt de bildene som jeg sa jeg skulle bestille for en måned siden, også kanskje få ryddet litt. En avslappende søndag i dag også!  Hva er deres planer for dagen?
-Ingvild:)

din blogg ?

just something vintage
Canon eos 600D 18-200mm -day 35 / 365

Hva syns du om bildene?
-Ingvild :)

My Saturday...

Mine planer for denne lørdagen er ikke så store, glo data, redigere bilder, lese blogger osv. Sitter faktisk og holder på å høre igjennom alle sangee jeg har lagt til som favoriter, å det skal jeg love dere er mangen. Sikkert minst tre hundre. Og det er bare fordi jeg har så god hukomelse, not. Legger alltid nye sanger til på favorittene, så blir jeg lei av dem, og glemmer å slette dem igjen. Såå smart da. Kan vel egentlig si jeg skal rydde på datan i dag da, den begynner å bli så treg,  det kan jo ha litt med at jeg har så mye tullball på den, haha... Spennende lørdag i dag!  Beklager for teit og dårlig innlegg altså, har nesten fått litt skrivesperre...   Hva skjer hos dere i dag?-Ingvild:)

Gårsdagens innkjøp

Cubus -  99krCubus - 99krCubus - 149krH&M - 99kr


Hva syns du om innkjøpet?
-Ingvild:) 

more pictures of the cat


Canon eos 600D 18-200mm (fortsatt Susanne sin katt)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

Hjemme fra shopping

Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra shopping turen. Ble ikke nytt objektiv i dag, skal heller bestille det på nettet. Men kjøpte meg to nye topper, en genser og en bukse. Skal se om jeg får lagt inn innkjøpene i morgen siden jeg er så lat og ikke orker nå. Haha. Resten av kvelden skal jeg nok bare chille med musikk og blogg. Kos :)

Hva gjør dere denne fredags kvelden?

-Ingvild:)

Shoppingtur med bestejenta i dag

I dag skal jeg, Susanne og mamma en liten tur til haugesund hvor vi skal på senteret for å se om vi finner oss noe fint. Jeg trenger jo virkelig nye klær, så får hvertfall håpe jeg klarer å finne meg en ny bukse eller noe, for det trengs. Også skal jeg kanskje kjøpe meg ett nytt ojektiv. Men mer en dette har jeg faktisk ikke å fortelle dere, tar med meg kameraet så det blir nok noen tullebilder til dere senere. haha. Ha en fin fredag videre!   Hva skal dere i dag ?


// bare noen gammle, tilfeldige bilder

-Ingvild:)

Nytt design

Nå har jeg fikset meg nytt design igjen, og en litt annerledes header. Eneste forskjellen fra denne og den gammle er at det er ny tekst på denne, haha. Nå skal jeg virkelig prøve å ha dette i en stund, istenfor at jeg bytter absolutt hele tiden. Føler jeg kan si jeg er fornøyd ed dette, faktisk. Det eneste jeg ikke er fornøyd med er skrifttypen i overskriften. Men det får jeg overleve, haha.


Hva syns du om designet?
-Ingvild:)

portraits in black and white

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

cat eyes
Canon eos 600D 18-200mm  -day 34 / 365  (susanne sin katt)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

fotoshoot med Susanne i dag !

Akkyratt nå sitter jeg borte hos Susanne og ser på mens hun føner håret, ganske morsomt skal jeg si dere. Neida, haha. Vi har tenkt til å ha en liten fotoshoot nå straks, så gled dere! Jeg legger sikkert bilden innpå senere, eller i morgen. Spørs litt hvor lang tid jeg tar til redigering osv. Men vi blogges :)

-Ingvild:)

a little sweet princess dog
Canon eos 600D 18-200mm -Susanne sin hund

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Smykkeskapet mitt

Jeg tenkte å bare vise dere smykkeskapet mitt som dere sovidt så i innlegget hvor jeg viste dere rommet mitt. Men jeg tenkte hvertfall å vise dere det siden jeg ikke har så mye spennende å skrive om! Og ja, jeg elsker ugle smykker, må snart få kjøpt meg noen nye, haha.-Ingvild:)

langhelg...

Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra tannlegen, eller det begynner vell å bli litt siden nå da. Men bedøvelsen funker fortsatt, så jeg smiler skjeft. haha. Klarer heller ikke å drikke skikkelig, så jeg må drikke med sugerør. Litt morsomt da, men irriterende er det også faktisk, hah!  Nå har vi helg, i morgen og på fredag har vi fri, så det blir nok chill. I dag ble det ikke noe skole siden klassen skulle ha skrivedag, pluss at jeg skulle til tannlegen. Derfor var planen å jobbe med en oppgave hjemme, men jeg har ikke fått oppgaven enda så jeg skal sikkert gjøre den i morgen isteden.  Så vil jeg bare si takk for mangen fine kommentarer i forgje innlegg :)

Har dere fri resten av uken?


-Ingvild:)

ME-diagnosen

Alt startet i 2009 da jeg fikk kyssesyken. Det er ett virus man kan se på blodprøver og den går som oftest over etter noen månder. Mangen lurer sikkert litt på hva det egentlig er, men nei, det har ingenting med kyssing å gjøre. Det er en/ett infeksjon/virus som gjør at man føler seg slapp, syk, osv. Jeg må innrømme jeg ikke husker så veldig mye fra da jeg hadde kyssesyken, jeg vet ikke hvorfor..
Men i hvertfall, en dag ble jeg jo "frisk" fra kyssesyken. Men samtidig ble jeg ikke helt frisk, jeg var fortsatt mye mer syk enn "alle andre". Imunforsvaret mitt var rett og slett helt borte.. Så var det noen som hadde forkjølelse eller noe lignende, så fikk jeg det. Alltid.

Og så kom vi til 2011, hvor jeg plutselig ble veldig mye mer syk. Jeg fikk på en måte en influensa som aldri slapp taket. Lå syk med vond hodesmerte, smerter i hele kroppen, lite matlyst, trøtthet, lite energi og jeg følte meg sliten og trøtt heele tiden. Uansett hvor mye jeg sov! Husker jeg sov opptil flere timer på dagene, noen dager sov jeg kanskje fem-seks timer. Men jeg var fortsatt trøtt! Så vi skjønte jo at ting ikke var som de skulle, så vi kontaktet jo legen. De tok de vanlige blodprøvene, og alle var fine. Så da var jeg jo frisk mente dem. Fikk bare beskjed om å presse meg mer. Gjorde som de sa og presset meg avgårde på skolen hver dag, men endte alltid opp med å måtte dra hjem etter ett par timer, for da var jeg dårlig igjen. 
Fortsatte å kontakte legen, men fikk bare den samme beskjeden. Foreldrene mine begynte jo å misstenke ME, siden de hadde lest litt om det på nettet. Og vi nevnte det for legene, men neida de var heelt sikre på at jeg ikke hadde ME, det var en altfor skjelden sykdom. Så jeg måtte bare fortsette å presse meg! Husker en dag jeg gikk hjem fra bussen, og når jeg var kommet til postkassen sa kroppen bare stopp. Alt i kroppen stoppet helt opp og jeg hadde ingenting energi eller krefter igjen. Var nesten så jeg bare måtte legge meg ned på bakken for å hvile før jeg kunne klare å komme meg opp den siste bakken. 

Etter ett par månder skjønte legen at de måtte gjøre noe, så de sendte meg på utredning for ME på haukeland sykehus. Der tok de aalle prøver og tester som kan tas, og fant ingenting. Så de sa jo såklart også at jeg var helt frisk. Skulle bare komme meg hjem å presse meg, for kroppen var jo frisk?    Men etter en stund fikk jeg ett brev fra sykehuset i posten hvor det sto at jeg nå hadde fått denne ME diagnosen. Den dag viste jeg svært lite om hva det var, så skjønte heller ikke så veldig mye om hva det ville si eller hva det ville gjøre med fremtiden min. Men tiden gikk jo, og ingenting ble bedre. Var heller ikke noe medisin som kunne hjelpe meg. Så jeg ble bare liggende hjemme hver dag. Sov mye, hadde mye smerte, var kvlm og hadde ikke noe særlig med matlyst. Og når en tynn person ikke har matlyst, hva tror dere de tenker da? jo da hadde jeg jo såklart spiseforstyrrelser. Jeg elsket mat, og spiste mat når jeg orket men siden jeg var tynn så måtte jeg jo ha det! Nei. Jeg har aldri hatt slike problemer med mat, og har det ikke nå heller (elsker mat). Men for en lege er vist ikke det så lett å skjønne at det går ann å være slank samtidig som man er glad i mat. Så at jeg er tynn har jeg fått høre ganske mye. Og av alle leger jeg har snakket med.  

Men uansett! Tiden gikk og jeg fikk ikke noe særlig mye hjelp. Eneste hjelpen min var foreldrene mine, og familien min. Vi prøvde mye forskjellig alternativ behandling. Noe har funket, mens annet ikke har funket. Slik er det jo. Etter ett år hadde gått begynte jeg kanskje å bli litt bedre, men kom meg fortsatt ikke på skolen. Jeg fikk ikke gått i 10.klasse og jeg gikk glipp av over halve 9.klasse. Så livet for min del stoppet på en måte opp. Alle andre levde fortsatt sin hverdag, mens jeg bare lå hjemme i sengen hver eneste dag. Kanskje jeg orket å gå utenfor døren i fem minutter, før jeg var slitten og jeg inn å la meg, og sovnet. Den dag i dag er jeg heldigvis litt bedre enn jeg beskriver ovenfor her. Får i meg myye mat, sover ikke like mye på dagstid og klarer kanskje ett par timer skole i uken - det varierer veldig. Meen, ting er jo fortsatt laangt fra normal. Sliter fortsatt med mye smerte i kropen, hjertebank, utmattelse. tretthet osv.  Oog jeg får fortsatt ikke noe hjelp eller oppfølging. Hadde det ikke vært for foreldrene mine tror jeg faktisk jeg fortsatt hadde vert like mye liggende i sengen, for dem er de eneste som har hjulpet meg. Ingen leger har hjulpet meg, og jeg får ingen oppfølgning. Så jeg håper jo at folk med ME snart får litt mer hjelp enn vi får den dag i dag. Jeg er i hvertfall ikke fornøyd med slik jeg har blitt behandlet eller blir behandlet. ME er en helt forferdelig sykdom, som helsevesenet måå ta på alvår!

Du kan se en video her hvor de forklarer litt om ME, om jeg ikke har fått til å forklare skikkelig. Er litt vanskelig å forklare med tekst, samtidgi som det er så veldig mye å forklare. Har prøvd å gjøre teksten kortest mulig, så om du er intresert i å få vite mer, er det bare til å ta kontakt. ingvildaasheim.blogg@hotmail.com :)

Tar kvelden..

Jaa, egentlig har jeg ikke så mye spennende å fortelle dere, men følte bare for ett siste innlegg før jeg turer ned til sofaen for å glo litt tv. Er egentlig utrolig trøtt og sliten, så det blir nok tidlig seng i kveld også. Er jo deilig iblandt det også da! Men nå skal jeg slutte å plage dere med enda ett kjedelig innlegg, så vi blogges!

Hva skjer hos dere i kveld?

-Ingvild:)

when you see the fall is coming
Canon eos 600D 18-200mm -day 33 / 365

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Rommet mitt, før-etter

Som sagt så har jeg ommøblert litt på rommet mitt i helgen, og siden dere ønsket og se før-etter så tenkte jeg å vise dere det. Fikk ikke tatt så mangen før-bilder da men, det er jo ikke så veldig store forandringer da. Fyttet på noen hyller og litt. Jeg fikk faktisk filmet rommet med mamma sitt kamera, men neida datan min vil ikke redigere filmen. Så da må dere overleve med noen bilder, beklager!

FØR

ETTER:  (ikke helt ferdig enda, noen lamper som må flyttes på, og skal henge opp bilder på den "tomme" veggen)


Hva syns du om rommet?
-Ingvild:) 

today's outfit and more

I dag ble det fire skoletimer på deg. Og jeg kjenner det holdt i massevis, kunne serriøst lagt meg til å sove nå. Men det gidder jeg ikke, da blir det lite søvn i natt. Haha. Og siden jeg har tenkt å blogge om litt mer en foto og hverdag tenkte jeg å slenge ut dagens antrekk selvom jeg ikke er den som skiller seg så mye ut med stilen. Såå, håper dere overlever med noen dårlige outfit bilder, var ikke noen hjemme som kunne ta, så det ble stativ-vegg-dårlige bilder, haha!


Tskjorte-Bikbok Bukse-Bikbok Cardigen-Cubus

-Ingvild:)

Fast lester, eller tilfeldig innom?

Flo Rida - Good feeling

Jeg fant nettopp denne sykt brae sangen. Serriøst, jeg elsker den til tusen.. Blir helt i hundre når jeg finner nye, slike super brae sanger. Haha, Så jeg følte jeg bare måtte poste den til dere. Og om noen vet om en bra sang med litt guff i, skrik ut, for det trenger jeg virkelig.
Hva syns du om sangen?


just some photography
Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

today's Sunday...

Da ble det en rolig søndag i dag også. Har ikke store planer for dagen, har fått ommøblering litt på rommet mitt da. Så det trengs bare litt rydding nå før jeg blir fornøyd. Må også finne ut hvor jeg skal henge opp bildene mine, klarer ikke å bestemme meg. Haha. Så kanskje det kommer ut noen før-etter omblering bilder senere, får se om jeg gidder. Også skal jeg være flink å kommentere tilbake til dere, det har jeg vert veldig dårlig på de siste dagene!


Hva gjør dere i dag?
-Ingvild:)

P H O T O


Canon eos 600D 18-200mm -day 32 / 365 (inspirert av whoot)

-Ingvild:)

Lørdagskveld!

Nå sitter jeg egentlig bare å chiller med musikk og leser blogger. Føler liksom at inspirasjonen kommer og går hele tiden,  litt borte nå. Så derfor blir det nok blogg-lese-kveld. haha. Koselig det da. Alltid morsomt å se hvor mangen gode blogger det faktisk finnes her!   Så må jeg bare slenge med at jeg fikk brev fra sykehset i dag, og at jeg nå har fått diagnosen ME. Kommer kanskje ett nermere innlegg i morgen eller noe, får se.  

Hva gjør dere denne lørdagskvelden?-Ingvild:)

Spider's masterpiece


Canon eos 600D 18-200mm -day 31 / 365

-Ingvild:) 

R.I.P Blurpe Chilli

Nå så jeg nettopp at fisken min har dødd, litt trist da, han var jo så søt der han svømte rundt i bollen sin. Kan ikke si det er en sånn veldig trist dag da, men litt dårlig sanvitighet ja. Klarer ikke å ta vare på en fisk? herregud. Flaut nesten. haha. Så jeg syns han fortjente ett farvell innlegg på bloggen. Så skal jeg begrave han senere. Husker broren min hadde en fisk for lenge siden, han begravde vi bak garasjen, så da får vi ta Blurpe Chilli ved siden av han. Du vil bli dypt savnet Blurpe Chilli. 

-Ingvild:)

FOTO; Sopp

-Ingvild:)

Nytt design og header!

God morgen! Da var det lørdags morgen, og det regner faktisk ikke ute. Noe som er helt topp, for regn er virkelig noe jeg er lei av. Haha. Planene for dagen er føreløbig ikke så store, skal redigere litt bilder som jeg var te og tok i går. Så får jeg se hva jeg skal finne på etter det! Og som dere ser har jeg fått nytt design og header, igjen. Jeg var ikke noe fornøyd med det andre designet så jeg bare måtte. Haha. Men dette skal jeg prøve å ha i hvertfall en mnd. Ble litt fornød med menyen i headeren da. Litt usikker på om alle nettsider ser det likt, og jeg får ikke sjekket for jeg får ikke åpnet explorer på min data, så om du ikke ser det slik som på bildet nder, pliis si ifra! ;)

Hva syns du om designet? Og ser du det slik som det viser på bildet? -Ingvild:)

Hvilken header ?
I need more inspiration....

Idag føler jeg bare at hele hodet er tomt for inspirasjon. Har ikke noe å blogge om, vet ikke hva jeg skal ta bilder av, hvordan jeg skal redigere dem, vil ha ny header men vet ikke hvordan, vil ha nytt design men vet heller ikke hvordan jeg skal lage det. Jaa, altså helt fjern kan man si. Eller ubesluttson kanskje, haha. Kan jo hende det har litt med at jeg kunn har suttet hjemme og vert syk hele denne uken, får jo ikke mye inspirasjon av det. Så nå skal jeg snart ut en tur med Susanne. Så får jeg se om det blir noe mer blogging idag, eller i morgen!-Ingvild:)

going to miss this #1

Nå har jeg sittet å sett igjenom bilder som har blitt tatt i sommer, og jeg merker allerede at jeg savner sommeren. Det å kunne gå ut å sette seg til å spise frokost i shårts og topp, herlig. Nå er det sikkert ikke lenge til vi på finne frem bobblejakker og luer, ikke like herlig det kan man si. Haha. Tenkte hvertfall å bare "oppsumere" med litt bilder fra ferien!

Kommer du til å savne sommeren?-Ingvild:)

Gårsdagens innkjøp


Hva syns du om innkjøpet?
-Ingvild:I 

1 bilde, 3 redigeringer


// alle redigert i photoscape

Hvilken redigering likte du best?
-Ingvild:)

just came home...

Nå kom jeg nettopp hjem fra Bergen. Var som sagt på sykehuset, og etter det ble det en liten shopping tur på senteret. Jeg fikk kjøpt meg en ny tskjorte, en hals og en cardigan. Får se om jeg gidder å legge ut innkjøpet til dere senere, eller om det blir i morgen. Er egentlig utrolig trøtt nå, sovnet i bilen her i sted, så det forklarer vell litt. haha. Om noen vil så kan jeg sikkert skrive litt om hva legene sa, i morgen, gidder ikke nå. Hoho ;)  Hva har dere gjort i dag?

Slenger med noen bilder jeg har tatt i dag jeg!
-Ingvild:)

Sykehustur i morgen...

Ja, som jeg sovidt har nevnt for dere skal jeg til Haukeland sykehus i morgen, men bare på en liten dagstur heldigvis. Jeg har vert der før for å si det slik. I morgen tror jeg egentlig vi bare skal snakke om hvordan det har gått siden sist osv, heldigvis ikke sove der eller noe!  Grunnen til at jeg har vert på sykehuset så "mye" i år er fordeat jeg har blitt utredet for ME som jeg har nevnt. Det er en kronisk utmattelse syndrom ting, ikke sikker på om det skrives slik. Men etter å ha tatt alle tester som finnes fant de ut at det IKKE var ME alikevell. Og takk gud for det. Selvom det ikke har så mye å si, jeg er jo syk uanset hva de sier feiler meg.  
Det de sa tilsutt var at jeg kanskje hadde hatt en infeksjon i kroppen, og at jeg skulle bli frisk. Det var vell før sommerferien de sa det, så det kan jo fortsatt stemme. Kanskje jeg bare tar litt tid på å bli frisk. Men en dag, blir jeg frisk. Det er jeg sikker på :) 

(Blir mest sansynelig ikke blogging i morgen)


// bare noen bilder jeg kjedet meg med her i dag... igjen, haha.

-Ingvild:)

Blogger jeg leser fast

http://chrislii.blogg.no/
http://carolinemaria.blogg.no/
http://sujo.blogg.no/
http://kuui.blogg.no/
http://l0ve.blogg.no/
http://odingutt.blogg.no/
http://whoot.blogg.no/osv. Leser innimellom flere også. Men dette er dem jeg bare MÅ øese hver dag. Hvilken blogger leser du fast?

music for tomorrow, forslag?

Heisann. Nå sitter jeg og har tenkt å f lasta ned litt musikk til bilturen i morgen. Trenger virkelig ny musikk på telefonen nå, haha. Jeg har alt lastet ned noen da, men jeg kommer ikke på noen flere nye, som jeg ikke har hørt meg lei. Så om dere vet om noen brae sanger som er litt guff i, skrik ut!  ....Ellers skjer det ikke så mye her. Ble ikke noe skole på meg i dag heller, formen blir jo alldri bra. Men har heldigvis blitt littlittlitegran bedre enn hva jeg var på mandag. Men i morgen blir det en sykehustur uansett hva som skjer. Kommer ett lite innlegg om hvorfor osv senere siden det var en del som lurte på det.

Såee, noen musikktips?
-Ingvild:)

In your garden...


Canon eos 600D 18-200mm -day 30 / 365

-Ingvild:)

Hva syns dere om gratisdesignet?

Nå har jeg begynnt på enda ett gratisdesign. Men jeg er ikke ferdig enda da,  er bare ferdig med det grunnleggende pluss at jeg har noen småfeil i designet som må fikses. Så lurte jeg egentlig  på hva dere syns om det så langt, og hva dere ønsker jeg skal endre på det? Jeg har valgt en gråfarge denne gangen også, så får dere heller bytte til den fargen dere selv vil ha. Men jaa, vil dere ha en annen skrifttype i overskriften? større overskrift? hva som helst, bare skrik ut.  -Dere kan se designet HER.  -Ingvild:)

photo splash - NATURE

Nå har jeg sittet å redigert om gijen noen gammle bilder som jeg tok nå i sommer. Så jo ikke ut som jeg hadde redigert dem i det hele tatt, så de trengte en ekstra meke over for å si det slik. haha. Jeg er egentlig ganske trøtt alt, så tar nok kvelden fra bloggingen nå. Får heller ture ned å fnne meg noe å spise og glo litt TV. Blogges!


Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Mitt kamera utstyrlook at the clock...


Canon eos 600D 18-200mm  -day 29 / 365

-Ingvild:) 

when I'm bored......... jaaa, når jeg kjeder meg sitter jeg å tar tusen unødvendige bilder. Haha. Men tiden flyr jo litt fortere da enn hva den gjør om man kunn sitter å glor i en hvit vegg. Haha. Som dere sikkert skjønner ble det ikke noe skole på meg i dag heller. Kroppen er ikke som den skal, mangler fortsatt litt krefter, samtidig som jeg innimellom har vondt i bena. Men jeg skal ikke klage, kunne jo ha vert værre! 

Er jeg den eneste som har fritidsproblemer?
-Ingvild:) 

NYTT DESIGN !

Da har jeg fikset litt på designet mitt. Følte det var nødvendig, selvom det ikke er så mye som er forrandret da. Dette blir bare ett kjapt innlegg før jeg stikker ned for å se litt på TV!

-Hva syns du om det nye designet?
Bestille bilder !

Nå sitter jeg å skal bestille bilder som jeg har tenkt å få hengt opp på rommet mitt. Har skjært ut "photo" i papp (inspirert fra whoot) som skal henge over bildene. Så det blir nok spennende å se om det blir bra. Er ikke helt sikker endaa på hvilken vegg jeg skal henge dem på da, haha. Men jeg finner nok ut av det! Slenger bere med noen av bildene jeg skal bestille :)

-Ingvild:)

In the forest you see a lot of bokeh


Canon eos 600D 18-200mm -day 28 /365

-Ingvild:)

home from school today, too

Ble ikke noe skole på meg i dag heller nei. Kroppen har ikke så mye krefter for tiden, samtidig som det verker i kroppen. Kjedelig. Så på torsdag blir det sykehustur, igjen. Gruer meg egentlig litt, hater virkelig å være på sykehuset. Håper bare at de ikke legger meg inn igjen. For det er noe jeg så absolutt ikke vil!
Nå sitter jeg her bare å chiller med musikk og leser blogger. Har tenkt å fkse litt på designet mitt, før jeg skal lage design til en annen ja. Dette ble bare ett bable tull innlegg, så jeg avslutter her jeg. Haha ;)

-Hva skjer hos dere i dag?

-Ingvild:)

Photo: red heart lips-Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

Vil du bli ukas blogg?

a sleeping cat
Canon eos 600D 18-200mm -day 27 / 365  (Susanne sin katt)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

a Sunday morning

Da var helgen over igjen ja, føler at helgene alltid går så sinnsykt fort mens ukedagene går virkelig i slow motion. Haha. Jaja, slik er det nå bare. I dag har jeg ikke noen planer egentlig, skal nok bere slappe av, få ryddet litt på rommet og glo litt tv. En typisk søndag ja. 
Må bare beklage all denne header byttingen. Men jeg er som dere vet en ganske så ubesluttsom person, haha. Å jeg trenger virkelig nye bilder til header nå. Så tildess jeg har fått fikset det blir det nok bere en helt enkel header. Holder faktisk på å lage en akkuratt nå.. Haha :)

-Hva gjør dere denne søndags morgenen?

-Ingvild:)

From Bikbok & Gina tricotPHOTO: something black white

Hva syns dere om bildene?
-Ingvild:) 

a simple straw


Canon eos 600D 18-200mm -day 26 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

Armridderer til frokost !

Nå ble jeg litt i stuss på om jeg skrev det riktig, men jeg har hvertfall laget meg armridderer til frokost nå. Noe som jeg faktisk syns er trolig godt.Ganske så enkelt å lage også, egg, dyppe skjiven oppi, steke den, ta sukker på. And voola ferdig. Haha. Nå er planen å  stelle meg før jeg turer fort til Susanne. Tar med meg data og kamera så kanskje det blir noe blogging om jeg får meg inn på nettet der med denne dritt datan. Huh, blogges :)

- Smakt armridderer før?

-Ingvild:)

Min designblogg !

Som sagt har jeg laget meg en designblogg hvor jeg kommer til å legge ut kodene til alle gratisdesignene mine, og dele litt HTML-koder. Jeg er langt ifra ferdig med kodene osv enda. Men noen koder har jeg fått lagt ut da. Til nå har jeg bere fått lagt ut kodene til det ene gratisdesignet, skal se om jeg får fikset med dem andre litt senere!

Dere finner bloggen HER, og det nye gratisdesignet HER.
Om dere vil bruke designet så helst si ifra i en kommentar i innlegget hvor dere finner kodene!


-Ingvild:)

Summer is over and the flowers wither


Canon eos 600D 18-200mm -day 25 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

fornuftig fredagskveld ..

I kveld er det ikke så mangen planer på skjemaet mitt. Har tenkt å være flink og rydde rommet mitt skikkelig, og vaske fskebollen. For det trengs virkelig, syns nesten litt synd på fisken min faktisk, huff. Haha. Også holder jeg på med noe bildegreier som jeg også skal se om jeg får gjort ferdig. Å etter det blir det nok bere å slappe av med data, chips og musikk!
Til dere som lurer på når kodene til gratisdesignene mine kommer ut, de kommer mest sansynelig ut i helgen. Det er bare noen småfeil på dem som jeg må få fikset. Jeg har faktisk laget en designblogg hvor dere kommer til å kunne finne alle gratisdesignene + html-koder. Ha en strålende helg folkens! :)

-Hva gjør dere denne fredags kvelden?

-Ingvild:)

Minner om spørrerunden HER! 

Gårsdagens OUTFIT


Bukse-Feme Genser-Bikbok Sko-eurosko

Hva syns du om outfiten?
-Ingvild:)

PHOTO; masquerade


Canon eos 600D 18-200mm 

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

En liten nedtur kan man si...

De siste dagene har ikke kroppen min vert helt på topp. Har hatt lite krefter, vondt i kroppen og bare klart en skoledag. Selvom planen var å få ny rekord denne uka, nemelig tre hele dager. Men neida, det skal jo selvfølgelit ikke gå. Derfor skal jeg nok for det meste ta det med ro denne helgen slik at jeg blir klar til ny skoleuke på mandag!
En ting jeg også må slenge med her er at dere som bruker internett explorer ser designet mitt helt feil. Alle de linkene dere ser over headeren skal egentlig være en dropdown meny. just so you know. Det skal jeg prøve å få fikset iløpet av dagen, selvom jeg ikke aner hvordan jeg skal få gjort det, Haha ;)

-Ingvild:)

Turer ut en liten tur, i finværet !

Nå turer jeg bort til Susanne fr å ta litt bilder osv. Så blogges vi senere! :D -Ingvild:)

PHOTO: Portrett av Mari
/ Tatt med Canon eos 600D-redigert i photoscape / Nydelig du snuppah♥

Hva syns dere om bildene?
-Ingvild:)

beautiful sceneryCanon eos 600D 18-200mm -day 24 / 365

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

keeps me here!

Jaa, jeg beklager virkelig for all byttingen her. Men jeg fant ut at det nesten var helt forferdelig å blogge på den "nye" bloggen, nesten ingen venner på, ikke fult så mangen leserer, ikke de gammle innleggene og ja, dere skjønner. Derfor skal jeg blogge her, og serriøst alldri bytte igjen. Det har jeg gjort to ganger nå, så alldri mer. Og som dere sikkert ser har jeg nytt design, og ny header. Designet er jeg egentlig fornøyd med, men headeren er bere en midletiders tildess jeg får meg noen nye skikkelige bilder.

-Hva syns dere om det nye designet og headeren? -Ingvild:)

a good end to a tiring day

Nå er jeg egentlig utrolig trøtt og siten. Jeg klarte faktisk seks timer på skolen i dag, pluss at jeg faktisk gikk hjem fra bussen, noe som jeg ikke pleier å klare. Så det er jeg utrolig glad for. Det eneste som plager meg er at jeg er såpass trøtt nå, så jeg turer nok ned til sofaen og glor litt tv nå, mens  jeg skal nyte en varm kopp kakao og spise kake. Herlig avslutning på en dag det spørr du meg :)

Hva skjer hos dere i kveld?

-Ingvild:)

Hvordan jeg redigerer bildene mine lysere

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan jeg redigerer bildene mine. Jeg har vist det før, og det er egentlig ikke noe avansert. Og selvfølgelig redigerer jeg ikke alle likt. Ingen bilder kan bli helt like. Så det varierer jo litt. Men her er en måte jeg bruker veldig mye!  Jeg brker forresten Photoscape. 

Først trykker jeg på klarhet/farge og stiller det slik jeg vil der. Så trykker jeg på den "pilen" til klarhet/farge og trykker nesten helt opperst der det står Dypere-middels. Etter det pleier jeg å gjøre bildet litt lysere ved å trykke på den under "dyoere" som dere ser. Ganske så enkelt egentlig!


Hvordan pleier du å redigere dine bilder?
-Ingvild:) 

My playlist - David Guetta !

David Getta ft. Usher - Without you

David Guetta ft. Akon - Crank it up

David Guetta ft. Jennifer Hudson - Night of your life

David Guetta ft. Nicki Minaj - Turn me on Hva syns du om sangene?
-Ingvild:) 

PHOTO; reading out
Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

pictures of a cute dog


Canon eos 600D 18-200mm - Photoscape (Susanne sin hund)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

Hva syns dere om gratisdesignet?

Som jeg nevnt holder jeg på med ett gratisdesign. Vet at flere av dere ønsker med en beige farge, men jeg har heller valgt å holde den grå, så får dere heller skifte til den dere ønsker! Litt lettere det, siden alle har forskjellige ønsker. Men ja, det jeg også lurer på er om dere vil ha den linjetingen i headeren, eller skal jeg fjerne den? :)-Ingvild:)

Ny start, ny uke !

Da var det ny skoleuke igjen. I dag ble det ikke noe skole på meg, gjorde for mye i helgen så var helt tom for krefter i dag. Får heller satse på at det blir skole i morgen! Jeg fikk startet skikkelig på gratisdesignet i dag, Så satser på at det blir ferdig til helgen eller noe.  Nå er planen å bere chille med musikk og fortsette på designet! :)

Fikk en mail med noen linker som jeg skal inn å sjekke også, er vist en spilleside. Kan ikke så mye om sånt jeg da, så skal nok  ta turen inn å sjekke litt ut  hva det er. Har alldri spilt internett casino (link) og heller ikke spilt blackjack (link).  Kanskje det er morro! 

-Hva gjør dere denne mandagen?-Ingvild:)

only some photo with text..
Canon eos 600D 18-200mm -Photoscape

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Hvilken header ?birthday party !

Som jeg nevnte i ett innlegg her før i dag så skal vi ha familieselskap for brødrene mine i dag. Jeg ble nettopp ferdig med å stelle meg, har ikke giddet å pynte meg noe særlig i dag egentlig. Topp, smykke og bukse får holde. Er egentlig utrolig trøtt, så gleder meg faktisk til å legge meg i senga etter bursdagen og redigere bilder. Alltid avslappende det! Ha en fn søndag videre! :)

-Hva gjør dere denne søndags kvelden?


haha...

-Ingvild:)

black white flowers
Canon eos 600D 18-200mm -day 23 / 365

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)