august 2013

"En veldig opp og ned dag"

Heihei! I dag har formen min vert ganske så svingende. Når jeg våknet var formen helt ok, men så ble jeg dårligere. Tok tabletter og ble litt bedre, så ble jeg dårligere, litt bedre og nå ligger jeg her dårlig igjen! Ikke helt til å skjønne seg på, å heller ikke særlig koselig. Men jeg har fått gjort litt forskjellig i dag da forde om. Var en tur og tok noen "dåps bilder" av nydelige Dennis. Også var jeg en iten tur hos Susanne etterpå. Så det var jo koselig! Men nå kjenner jeg kroppen har fått mer en nok, så nå skla jeg bare se på litt forskjellige videoer på youtube før jeg skal legge meg tidlig i kveld! Hva har dere gjort i dag?

"Annbefaling av mitt nye objektiv"For ca to uke siden fikk jeg meg nytt objektiv som jeg har skrevet til dere. Så nå tenkte jeg å komme med en liten "dom" på det, og om jeg er fornøyd eller ikke! Så ja, det kommer vel ikke som en overaskelse at jeg er fornøyd med det. Når jeg var fornøyd med f/1.8 er jeg hvertfall fornøyd med dette som er med f/1.4. Og jaa, jeg merker forskjell på bildene! Bakrunnen her blir mye mer uskarp og det blir enda bedre bokeh og fokus der det skal være fokus! Så så langt er jet kjempefornøyd med objektiet. Gleder meg til å få prøvd det ut enda mer!  Her ser dere litt bilder som er tatt med det. Hvilket objektiv har dere og hva er deres favoritt?

"Chilletid etter fire skoletimer"

Heihei! Denne uken har jeg vert på skolen fire timer. På tirsdag var jeg på skolen fra kl halv elleve til halv ett, og i dag var jeg der fra kl ti over tolv til klokken to! Så det er jeg veeldig fornøyd med. For dere som er på skolen fulle dagaer høres sikkert dette lite ut, men for meg og min helse er det mer enn nok. Er kjempe førynøyd med at jeg har klart å være på skolen alle planlagte dager til nå. I fjor startet ikke året særlig bra, og ble heller ikke noe særlig bra. Så i år har jeg mer tro på at jeg skal klare å bestå de fagene jeg har valgt!
 Som teksten over også kanskje beskriver litt, så har fornøen min begynt å bli litt bedre nå for tiden (bank i bordet). Jeg har ikke like mange dårlige dager som jeg hadde før, kroppen min klarer å gjøre mer enn den klartte før, er jeg dårlig blir jeg fortere bedre og om jeg blir sliten får jeg fortere energien tilbake! Bare posetive ting. Så jeg får ikke beskrevet hvor glad jeg er for det. Håper bare ting fortsetter som dette selv om den kalde vinteren er på vei nå! Så ja. Det var en liten oppdatering på formen min :)   Hva har dere gjort i dag?

"Starter en spørsmålsrunde"Nå tekte jeg å starte en spørsmålsrunde igjen siden det er en stund siden sist! Så om det er noe dere lurer på - skrik ut!

"PHOtO: ten days old baby"

Canon eos 550D  50mm f/1.8   //Bilden er av Dennis som er søskenbarnet mitt. Hvilken av bildene likte dere best?

"Gårsdagens antrekk #tagsforlikes"
//Klær fra Veromoda //  Sko fra Eurosko(?)  //  Armbånd fra Cmyk  Hva syns dere om antrekket?

"Litt bilder fra dåpen på søndag"

Heihei! Som jeg sa på lørdag skulle dere få se antrekket jeg hadde påmeg på søndag, pluss litt bilder. Så her har dere det! Kjolen jeg hadde på meg er fra h&m og armbåndene husker jeg ikke hvor er fra desverre. Og for dere som ikke har fått det med dere så er han lille nydelige gutten søskenbarnet mitt, også var jeg så heldig og fikk/får være fadderen hans, så jeg bærte han i dåpen. Men har desverre ikke fått de bildene over på dataen enda, har noen problemer med den ene minnebrikken, så ja! Hva syns dere om antrekket og bildene?

"En fin sommerdag"

Som dere ser på bildene her så har vi kjempefint vær her i dag. Solen skinner, samtidig som det er veldig varmt ute. Var fakisk så varmt at jeg kunne gått med shorts. Men det merket jeg ikke før etter jeg hadde vært ute litt desverre! Menmen. Jeg og Susanne har vert ute en tur og tatt litt bilder, siden dette sikkert er siste dag med fint vær - noe som er trist. Og selvfølgelig har jeg dårlige hårdager hver dag det er fint vær og jeg er ute å tar bilder. Men de dagene jeg ikke skal noe, ja daaa blir håret "perfekt". Typisk! Og forresten så skal jeg se om jeg får lagt ut litt bilder fra dåpen i morgen og av antrekket mitt! Men nå er jeg sliten så nå skal jeg slappe av! Hva har dere gjort i dag?

svar på ukas spørsmå #17

Hvordan l  har du låst design-bloggen din egentlig?
- Det står på designbloggen, så skjønner ikke hvorfor det er så mange som lurer på det. 

Har faktisk tenkt å kjøpe canon 600d, men er det sånn at det fokuserer av seg sjølv når man filmer?
- Jeg har hørt at det skal funke at det fokuserer av seg selg, men jeg får det ikke til selv desverre. Men utenom det vil jeg så absolutt annbefale deg det kameraet!

 
Når kan du åpne gratis designene igjen?
- Dette spørsmålet får jeg hver dag. Plis ikke spørr mer. Vist dere leser bloggen min vet dere at jeg er kronisk syk og ikke orker data og koding så veldig mye lenger. Er mye mindre på dataen nå for tiden, og da prioriterer jeg denne bloggen først. Men jeg skal få fikset det så fort som mulig.

 
kan du vise øyenbryna dine på noen bilder? du nappet de jo?
- Dere ser dem jo på alle de nyste bildene av meg? :)

 
kan du vise hvordan man filmer lenge med canon eos 600D?
- Det du må er å ha en minnebrikke som kan filme. Hadde problemer med det før jeg også, men nå har jeg byttet minnebrikke og da får jeg iflmet lenger! :) Jeg syntes det er dumt at du har fjerna designa dine, fordi jeg vil ha et design av deg!!! HVer så snill å åpne design-bloggne igjen,  
- Jeg har ikke fjerna designa mine, men jeg har stengt av bloggen fordi jeg er nødt å fikse den reklame-koden i alle designene ettersom blogg.no har endret på reglene sine. Mange av dere tenker bare på dere selv og spørr om ikke jeg bare kan åpne den opp nååå. Men hadde det vært så lett hadde den jo allerede vert åpen. Så vennligs ikke spørr meg, og heller ikke kontakt meg på facebook bare for å spørre om jeg kan åpne designblloggen for dere. 

 Hva heter fonten du bruker i overskriften din? 
- Den heter Never say never. 

 H
vor kan man kjøpe den singerletten med #tagforlikes på?
- Jeg har kjøpt min på Veromoda. De selger mange forskjellige i den varianten der - har lyst på alle!

 
Hva gjør du med skolen i år?
- Det kan du lese om i innlegget HER

 
Er ME for evig? Skjønne det ikke helt.
- Nei de fleste blir friske fra det, men man vet aldri hvor lenge man blir værende syk. Noen er syke i 15 år mens andre er syke i 1 år, så det er helt varierende. Meen, de fleste blir helt friske fra det - heldigvis. Noe dere lurer på til neste gang?

"En avslappende lørdag"
 I dag har jeg ikke gjort så mye spennende. Formen har ikke vært helt på sitt beste, så har for det meste slappet av. Er litt bedre nå heldigivis, og håper jeg er enda bedre igjen i morgen - for da skal jeg i dåp hvor jeg skal være fadder. Så det gleder jeg meg kjempe mye til! Skal lade opp begge batteriene til kameraet så jeg får tatt fine bilder av det nydelige dåpsbarnet. Skal også se om jeg får vist dere outfiten min når jeg kommer hjem! Nå skal jeg fikse litt småting, som å lakke neglene mine og få ryddet litt på rommet her!  Hva har dere gjort i dag?

"Fotokonkuranse finnalistene - STEM"


Nr 1:  bettinagd.blogg.noNr 2:   vildust.blogg.no/Nr3:   symphonies.blogg.no

Nå har jeg trekt ut mine tre favoritter fra fotokonkuransen. Så nå er det opp til dere å stemme på deres favoritt bilde! Dere stemmer ved å legge igjen en kommentar hvor dere skriver "bilde nr1" eller nr to eller tre såklart. Dere kan stemme en gang hvær! Gjerne del innlegget videre. Vinneren vil bli kåret innen to uker. Så dere har ca to uker på dere til å stemme. Hvilket av bildene stemmer du på? 

"Første skoladag + outfit"

 Dongeri jakke-H&M  //  Topp-Veromoda  // Bukse-Cubs

I dag var jeg på skolen i den nye klassen min for første gang etter skolen begynte igjen. Og jeg er ganske fornøyd med dagen og det virker også som klassen er vedlig hyggelig så det er jo bra! Vist ting går som planlagt blir det to nye skoledager neste uke på tirsdag og torsdag. Hadde vert såå utrolig morro vist jeg får det til. Orker ikke flere dgaer liggende hjemme i sengen mer, det er såå kjedelig at dere aner ikke. Så nå håper jeg ting bare går fremmover slik at jeg får vært mer på skolen i år enn hva jeg var i fjor! Nå skal jeg finne meg noe kvelds før jeg skal legge meg! Hva har dere gjort i dag?

"Mine skoleplaner for i år"

Nå startet det ett nytt skoleår med nye muligheter og nye planer. Som noen av dere kanskje allerede har fått med dere går jeg 1 året om igjen. Og jeg går da på Helse og oppvekst i år også! I fjor tok jeg ingen fag, da fokuserte jeg bare på det sosiale. I år har jeg tenkt å prøve å få tatt to fag, og da har jeg valgt Norsk og Naturfag. Litt av grunnen til at jeg valgte de fagene er fordi jeg ikke er heelt sikker på om det er denne linjen jeg vil gå neste år. Pga revmatisme bør jeg ikke jobbe i barnehage, og det er det jeg alltid har tenkt. Men siden jeg også nå har vert syk så lenge har jeg jo veldig mye erfaring rundt ME og sykdom, så jeg tenker jo også litt at jeg kanskje vil jobbe med det. Men så har vi den tredje tingen som sikkert ikke kommer som ett sjokk. Jeg er jo veldig glad i å fotografere så det ville jo vert intresangt å gått på Media. Så ja. Jeg er veldig ubesluttsom, så derfor valgte jeg to fag jeg må ha uansett hvilken vei jeg ender om med å velge! Så er det bare opp ti dette året å se om jeg klarer å bestå desse to fagene, noe jeg håper! 

Begge de fagene har vi på samme dag (tirsdager) rett etter hverandre, som vil si to timer norsk og to timer naturfag Fire timer blir litt for mye for meg, så jeg kommer til å prøve på hvertfall en time norsk og to timer naturfag. Norsk er nok litt lettere å "ta hjemmefra" enn naturfg. Så ja! Formen min er jo fortsatt veldig ustabil så allerede nå vet jeg jo at jeg ikke komme til å klare desse timene hver tirsdag, hver uke. Men skal jo få kommet meg avgårde så ofte som jeg klarer! Og utenom de fagene kan jeg såklart komme på skolen de dagene jeg orker og føler for det selv om det kanskje ikke er "mine" fag de har den dagen! Så allerede i morgen har jeg tenkt å prøve å få kommet meg ut på skolen en liten tur. Noe jeg inderlig håper jeg får til, slik at jeg får vert med klassen min nå mens de har "bli kjent dager" osv slik at jeg også får blitt kjent med de. Så ja, nå vet dere det. Vetikke om det er noe jeg har glemt å skrive nå, men tror jeg har fått med det meste. Er det noe dere lurer på er det bare til å spørre! Hvilken linje går dere?

"En dag uten musikk er som en dag uten mening"

Heihei! I dag har jeg faktisk fått gjort litt forskjellig. I ett tiden var jeg på skolen og hadde "møte" med kontaktlæreren min for å planlegge litt hvordan vi skal gjøre det med skolen nå i år, og rett etter det var det en tur til legen. Så har fått gjort "viktige" ting i dag! Nå begynner jeg å kjenne veldig godt at kroppen er sliten, flere og flere av symptomene kommer. Så nå skal jeg nok bare slappe av  med musikk og data/ipad resten av kvelden! Tenkte å få forhondsskrevet litt innlegg, redigert noen videoer og fått redigert litt bilder. Er ikke så ofte på dataen lenger så prøver å få gjort mest mulig "klart" mens jeg først er på den! Hva har dere gjort i dag?

"En uke med mye shopping"
Den siste uken har jeg vert utrolig mye på senteret. Tre dager eller noe, også skal jeg igjen i dag. Jeg kjøper jo såklart ikke mye hver gang. Men på søndag skal jeg i dåp, hvor jeg skal være fadder så har vert på jakt etter noe å ha på meg til da. Og som jeg skrev fant jeg en kjole når jeg var i Haugesund. Så nå mangler jeg bare ett par sko som passer til og kanskje ett armbånd eller noe! Gleder meg kjempe mye! Dere skal få se hele antrekket til helgen. Men nå må jeg stelle meg fær det blir enda en liten tur på senteret på jakt etter ett par med sko - er kke særlig fan av å kjøpe sko bortesett fra Converse. Så er spent på om jeg klarer å finne noen. Håper det! Hva gjør dere på i dag?

"Rydding og innkjøpsvideo på vei"

Heihei! I dag har jeg ryddet i aalle klærne jeg eiger. Nede i kjelleren har jeg flere skuffer med klær (har ikke plass til alt på rommet desverre), og i de klærna hadde jeg veldig mye som kunne kastes/gis bort for å si det sånn. Så nå er det endelig blitt gjort, slik at det blir lettere å finne de klærne jeg bruker dere nede også! Itilleg har jeg fått spilt inn en innkjøpsvideo til dere. Har blitt en del innkjøp fra de siste måndene, så over her ser dere alle klærne jeg har kjøpt. Viser også "dilldallet" jeg har kjøpt, så er bare til å glede seg! Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal kle meg for å gå i familiebursdag. Så vi blogges! Hva har dere gjort på i dag?

"Black and white outfit"
Jakke-Bikbok  //  Topp-Veromoda  //  Bukse-bikbok

"Hjemme etter en fin dag med shopping"
Som jeg skrev i går skulle jeg en tur til Haugesund å shoppe i dag. Så ja, der har jeg vert i dag, men er jo ett par timer siden jeg kom hjem nå da. Fikk kjøpt meg litt av det jeg trengte men ikke alt. Fant meg en kjempefin kjole som jeg er utrolig fornød med og to topper som jeg også er veldig fornøyd med. Pluss litt annet smått! Har jo fortsatt maange innkjøp jeg ikke har vist dere så skal se om jeg får laget en innkjøpsvideo til dere i morgen!
Og til alle dere som spørr om når jeg kårer vinneren til fotokonkuransen - det er  bare å følge emd å se så ser dere når den blir kåret. Om dere har lest de siste innleggene mine har dere kanskje fått med dere at formen ikke har vert helt på topp i det siste, som vil si at jeg ikke har vert på dataen å sett igjennom bidrag til konkuransen. Noe jeg håper dere skjønner. Men jeg skal få kåret den så fort som mulig, men vennligs ikke spørr flere ganger nå. Vinnerene kommer når den kommer :)  Hva har dere gjort i dag? Vil dere se innkjøpene?

"Dårlig avsluttning på ferien"
Heihei! Beklgar for lite blogging fra meg de siste dagene, men som dere sikkert har skjønt er det på grunn av formen som alltid. I går var formen veldig svingene, på ettermidagen var jeg egentlig i ganske bra form men så ble jeg utrolig dårlig på kvelden. Så i natt har jeg sovet utrolig dårlig, våknet flere ganger av at jeg hadde så vondt i kroppen. Så ja, er veldig trøtt nå selv om jeg har sovet litt i dag. Det eneste som hjelper på dager som dette er faktisk å sove. Veldig kjedelig! Er litt bedre igjen nå heldigvis, men fortsatt ikke bra såklart. Om formen er bedre i morgen skal jeg en liten tur til haugesund for å kjøpe litt ting jeg trenger, så håper virkelig at jeg ikke blir noe dårligere nå. For jeg måå få kjøpt det jeg trenger nå! Jeg fikk forresten en gave i posten i dag som jeg skal vise dere i morgen. Så bare følg med! Hva har dere gjort i dag? Vil dere se pakken? //Noen som klarer å gjitte hva som var i pakken?

"En vanlig, ukedag midt i uken"
Heihei! I dag har jeg ikke gjort særlig mye spennende. Var ikke helt i form når jeg våknet, men så ble jeg litt bedre. Og nå kjenner jeg jeg begynner å bli litt dårligere igjen/få smerter i kroppen igjen. Så ja, ikke særlig koselig kan man si! Så det eneste jeg har gjort i dag er å ligget her i sengen å sett på diverse programer og youtube-videoer på ipaden. Hva skulle jeg gjort uten den! Og nå er jo hotel cæsar eendelig startet igjen også Dere som har lest bloggen min en stund har vel fått med dere at jeg er "avhengig" av å se på det, syns det er utrolig spennende og gleder meg til hver episode! Hva har dere gjort i dag? Flere som ser på det?

"Fast leser eller tilfeldig innom?"Er alltid like spennende å få høre hvor mange og hvem som er faste leserer! Etter bloggpausen mistet jeg ett par hundre leserer, noe som er utrolig trist. Men det er noen som fortsatt følger med her, som jeg er utroolig takknemlig for! Så om du er fast leser vil jeg gjerne vite hvor lenge du har vert fast leser, hvor gammel du er, og hva du liker og ikke liker med bloggen min ♥

"En kakemons som spiser kaker"

Nå kom jeg akuratt utav dusjen så nå sitter jeg med en hundle dult på hodet, noe som er kjempefint. Haha, eller ikke! I dag har formen vert litt svingende, når jeg våknet i dag var jeg dårlig men ble heldigvis litt bedre etter hvert. Så har fått tatt litt foskjellige bilder til bloggen og slappet av. Oog ikke minst spist de sykt gode kake-muffinsene her. Man får kjøpt dem på butikken ferdige som det der, og de smaker helt nydelig godt. Virkelig til å annbelfae! Nå sitter jeg å venter på at middagen skal bli ferdig, for jeg er sulten. Hihi. Og etter det skal jeg se om jeg får tatt noen bilder til, også må jeg se igjennom bidragene til fotokonkuransen! Hva gjør dere i dag? Så kakene gode ut?

"Selger 50mm f/1.8 objektivet" -SOLGT

Nå har jeg bestemt meg for å selge dette objektivet mitt. IKKE fordi jeg er missfornøyd med det, men fordi jeg skal kjøpe meg Canon 50mm f.14 istedenfor dette som er med f/1.8. Jeg har hatt lyst på med lavere blendertall utrolig lenge, slik at det er lettere å få bildene lyse når det ikke er sol itillegg tll at bakrunnen blir enda mer uklar(som jeg liker). Så ja, endelig har jeg råd til å kjøpe det andre objektivet! Wii. Og siden dem egentlig er de samme objektivene bare at det andre har lavere blendertall får jeg jo ikke bruk for dette lenger. Derfor har jeg bestemt meg for å selge det. 

Jeg fikk dette objektivet til jul i 2011, altså ikke i fjor men da. Så det er ett og ett halvt år gammelt, men det er ingen feil med det. Har ikke mistet det i bakken eller noe sånt så det funker like bra som ett nytt (tror jeg). Når vi kjøpte det kostet det 900kr, nå så jeg det har sunket med ca hundre kroner. Så jeg selger det jo enda billigere å da såklart. Tenker at jeg minst skal ha 500kr for det. Men jeg får jo se det ann om det i hele tatt er noen som er intreserte, og om det er mange som er intresert får den som byr høyest det. 
Om noen er intreserte i å kjøpe objektivet kan dere endten kontakte meg på mail eller på facebook. Helst på facebook for der er det lettest å "sammarbeide". Men om dere ikke har face kan dere sende mail til adressen dere finner i sidebaren.   Vetikke om det er noe mer å skrive om objektivet? Alle bildene på bloggen min omtrendt er tatt med det obejtkivet om dere vil se bilder som er tatt med det. Og om noen lurer på om man får like brae bilder om man har ett annet kamera enn meg, ja det tror jeg. Om dere lurer på noe mer er det  bare til å spørre, eller søke i google :)

Objektiv:  Canon 50mm f/1.8
Kjøpt: I julen 2011
Når jeg kjøpte det: 900kr
Lavest/minste pris: 500kr
Kontakt: På mail eller facebook. //Link til mailen i sidebaren

"Unblogged outfit"
// Overdeler fra Bikbok  // Bukse fra Veromoda

"Følg meg på instagram"
Får ofte spørsmål om hva jeg heter på instagram, og som dere ser ovenfor heter jeg iaa1996 der også. Ganske enkelt! Blir utrolig glad for flere følgerer, og kanskje jeg følger deg tilbake også. Prøver å oppdatere oftest mulig der! Hva heter du på instagram?

"my lovely blue converse"

Heihei! Nå har jeg endelig lagt meg ned i sengen igjen for å slappe av litt, etter å ha gjort på litt av hvert i dag. Tidligere i dag var jeg en tur borte hos Susanne hvor vi tok bilder av lillebroren hennes Mats. Ble mange fine bilder av en herlig gutt så kanskje dere får se noen av dem senere! Når jeg kom hjem var jeg også en bitteliten tur utenfor og tok litt flere bilder. Så nå har jeg tenkt til å slappe av litt før jeg skal se om jeg får ryddet litt i klærne på rommet (igjen). Hva gjør dere på i dag?

Månedsoppsumering - juli 2013// Har dere hatt en fin juli måned?

"colorful and black&white"


I dag har vi endelig hatt litt sol igjen, etter flere uker med bare regn og torden. Så da må man jo ut å nyte både solen og dagslyset. Formen var egentlig ikke spessielt bra når jeg gikk ut, men har heldigvis blitt litt bedre igjen iløpet av dagen! Så nå har jeg tenkt til å få ryddet i bildene på dataen, "gjøre klar" bildene jeg skal bestille for å henge opp på veggen oog redigere litt forskjellige bilder. Skal også se om jeg får startet på ett nytt design til bloggen min, føler det trengs! Til alle som spør om nårr designbloggen vil bli åpnet, jeg vetikke når den blir åpnet. Det kan ta litt tid å få satt reklamen inn i alle designene både på fremsiden, innlegg, kategorier og arkiv. Tenk dere i ALLE designene. Så ja, men skal få gjort det fortest mulig! Hva har dere gjort på i dag?

Nok en sykedag i sengen

Beklager for lite bligging de siste dagene, men formen har ikke vert helt på topp kan du si. Spessielt ikke de to siste dagene. I går ble jeg veldig dårlig og i dag er jeg enda dårligere. Har feber, vondt i kroppen og vondt i magen. Er livredd for at infeksjonen jeg hadde rett før ferien skal komme tilbake, siden jeg har vondt i magen nå. Men får bare håpe det er noe annet, og at det snart er borte. For øyeblikket ligget jeg bare i sengen å slapper av. Er utrolig trøtt så skal hvile litt nå før det er middag. Slenger bare med noen bilder som er tatt og redigert med mobilen, derfor er det veldig dårlig kvalitet på dem! Men vi bøogges. Hva gjør dere på i dag?

svar på ukas spørsmå #16

Hvor lenge har du hatt interessen for foto? 
- Jeg klarer ikke å huske helt når jeg ble intresert i foto. Men tror det er noe rundt tre år siden om jeg ikke tar helt feil. 

 
Hva følte du når du fikk vite at du hadde ME?
- Måten jeg fikk vite at jeg hadde det på var jo ganske merkelig. Jeg fikk brev fra Haukeland en dag, og der stod det. Når jeg var på sykehuset å snakket med den noen uker før prøvde dem jo å hjernevaske meg med at jeg ikke var syk og mente jeg bare skulle presse meg. Så at de plutselig ombestemte seg og sendte det brevet syns jeg var litt merkelig av dem. Men såklart var det ikke noe morro å få en diagnose du vet det ikke finnes noe medisin til. Men den dagen viste jeg nesten ingenting om hva ME var. Føler det er mange flere som har det nå den dag i dag, og i hvertfall at jeg har lært mye både om ME og andre ting. Så ja, jeg ble ikke særlig glad av å få det brevet. 

Hvordan oppdaget du at du hadde ME?
- Var ikke vanskelig å merke at kroppen min ikke funket som den skulle for å si det slik. Jeg klarte ikke å være på skolen fulle dager. Presset meg på skolen hver dag men endte alltid med at jeg måtte bli hentet/kjørt hjem etter ett par timer. Også husker jeg en dag jeg gikk hjem fra bussen (som jeg alltid gjorde) at kroppen min plutselig ikke klarte mer. Jeg var kommet til postkassene og det var nesten så jeg måtte legge meg ned på bakken for å hvile, kroppen hadde ikke mer krefter til å gå opp den siste bakken. Osv. Jeg hadde jo alle symptomene på ME, så jeg ble jo utredet og slik fant vi det ut. Har man ME, merker man det. Hva er det vanskeligste med å ha ME?
- Alt med ME er vanskelig. Det gjør alt i hverdagen min vanskelig, blandt annet skolen såklart. Jeg må gå 1.klasse om igjen, og kanskje jeg må dele opp dette året på flere år også. Som vil si at jeg må bruke mange år, på å fullføre ett år. Noe som sier seg selv at ikke er serlig koselig! At jeg ikke kan planlegge, ikke kan trene, ikke kan gjøre hva jeg vil er jo også vanskelig. Så ALT med ME er vanskelig, men det med skolen er nok det vanskligste, og tungeste. 

Skal du ikke kåre vinneren av fotokonken idag?

- Nei. Jeg har ikke fått sett igjennom alle bidragene enda engang så er ikke så lett å bare kåre en vinner som dere sikkert skulle tro! Og det blir gjort slik at jeg velger ut de 3.4 bildene jeg liker best, også er det opp til leserene og stemme på det som skal vinne.Men skal få kåret mine favoritter fortest mulig :)

Hva gjør den glad nå for tiden?
. Hmm. Venner, å fotografere, musikk, shopping, mat. Ja, var det jeg kom på nå men er jo forskjellige ting som gjør meg glad akkuratt som alle andre :)

Ca. hvor lang tid vil det ta før design bloggen åpner igjen?
- Det vet jeg ikke, kommer jo litt ann på hvor mye jeg orker å være på dataen osv. Men skal prøve å få fikset det så fort som mulig. 

 Hvor laster du ned sanger til Iphonen? Min spotify premium har nettopp gått ut, så jeg har ingen sanger..
- Jeg laster ikke ned sanger til telefonen min,siden jeg har premium. Men man kan laste ned sanger HER, er bare til å legge inn linken til sangen fra youtube :) 
Lager du haeadeene dine selv?
 Ja jeg lager alltid headerene mine selv. Og jeg lager ikke headerer til andre. 

 Ja kan du lage en video eller evt bilder for hvert trinn? Skjønner ikke helt!    
- Dette spm kom i det innlegget hvor jeg forklare det med instagram i sidebaren. Jeg kan ikke helt skjønne hva dere ikke forstår, siden det bare er til å fylle ut i skjemaet jeg linket, og lime koden inn i designet deres. Men om det er mange som ikke skjønte det kan jeg sikkert lage en video.  

 K
unne du laget et gratis pausedesign som går ann å bruke om man vil ha en pause fra bloggen eller blir borte for en stund?? Tror du hadde noe slikt på designbloggen en gang, men kan ikke huske når?? Hadde satt utrolig stor pris på det.
-  Vetikke om jeg helt skjnner hva du mener. Men om jeg kan lage ett gratisdesign til dere hvor det står dere har pause? Om man har pause er det jo bare til å skrive det i bloggen. Så jeg skjønner ikke helt?:)

 
Hvilket kamera bruker du til å filme med?

- Mange som lurer på hvilket kamera jeg filmer med når jeg har ett av kameraene med i videobloggene mine. Foreldrene mine har jo som sagt ett Canon 550D som er det jeg bruker mest nå for tiden pga det er noe feil med mitt, Men når jeg filmer bruker jeg mitt kamera som er Canon 600D fordi det funker å filme med. Så ja,, tror alle videobloggene mine er filmet med Canon eos 600D. 

 

Hva lurer dere på til neste gang?

"Hva vil dere ha mer av?"

Nå er det ikke lenge til den "vanlige" hverdagn er i gang igjen. som vil si at jeg ikke kommer til å ha så mye overskudd til blogg hver dag. Derfor er det ganske greit å kunne forhondsskrive innlegg som jeg kan forhondspublisere. Jeg har allerede noen på lager, men jeg trenger flere! Så derfor lurte jeg på om dere har noe spessielle ønsker/forslag til hvilke innlegg dere vil ha her på bloggen - annet enn hverdag. Vet mange ønsker fototips, men vil vite hvordan fototips dere vil ha. Blir utrolig glad for forslak, bare skrik ut om dere har ønsker! :)

"Hvordan få instagram i sidebaren"

Heihei! Som noen av dere kanskje ser har jeg fått "instagram-bildeviser" i sidebaren. Har lenge lurt på selv hvordan man finner den koden, og endelig fant jeg den! Så da tenkte jeg å dele den koden med dere her siden designbloggen min er midlertidig stengt. 

Det første du gjør er å gå innpå DENNE siden  Så veldiger du "Get your free W...". Så kommer dere inn på en side hvor dere får opp ett slags skjema. Der fyller dere ut alt, og bak "Thumblain size" skrier dere bredden du har på sidebaren din. Det kan du sjekke under "#side" i stilsettet ditt. 
Etter dere har fylt ut alt trykker dere på Get Wdiget. Så kopierer du koden du får opp der, går inn igjen på innstillingene til bloggen din. Velg Design-Rediger-Maler. Så blar du deg lenger ned slika at du ser du kommer til sidebaren. Så er det opp til deg selv hvor i sidebaren du vil ha den.  
 

Image and video hosting by TinyPic
Håper dette var til hjelp for dere. Lykke til :)

"Lille lørdagen på en torsdag"
Heihei! Nå sitter jeg nede i stuen og koser meg med denne søte hunden her som vi har på "besøk" litt. Han har vert her siden i går, noe som er veldig koselig! Har vert ute på ett par turer med han så har fått "trimmet" meg litt. Nå er det snart ut på en liten tur til før jeg skal finne meg noe godt til kvelds. Føler skikkelig at det er lørdag i dag, så blir nok litt dessert etter kveldsen i dag å. Yummi! Skal også prøve å få sett igjennom alle bidragene til fotokonkuransen, siden jeg vil få kåret vinneren før skolen er i gang igjen. Gleder meg til å se igjennom bildene deres! Hva gjør dere på i kveld?