august 2012

"Friday night"


Heihei! Tenkte egentlig bare å gi en liten lyd fra meg, siden jeg syns det er litt lite med bare en oppdatering daglig, hehe. Uansett. For øyeblikket sitter jeg borte hos Susanne. Nå sitter vi her med hversin pc og chiller med musikk. Tok noen kule bilder i sted, tenker å heller dele de en annen dag. Så nå kan dere glede dere. Haha! Og forresten, så har Susanne startet å blogge igjen. Du finner den HER. Besøk den!

Hva gjør dere på i kveld?

Helgestart!

Endelig helg igjen. Jeg får vel lov til å si det selv om jeg bare har kommet meg på skolen en og en halv dag denne uken. Det er jo bedre enn ingenting, men som sagt er jo målet mitt å klare tre dager i uken. Får bare setse på at det går neste uke da! I hverdagll. I dag var jeg på skolen til klokken halv elleve, følte det ble nok for kroppen min i dag. Sov i noen timer når jeg kom hjem så er litt bedre nå.

I morgen blir det kanskje en liten tur på senteret igjen. Så i dag blir det nok bare chilling! I kveld starter jo Norske talenter igjen, det blir jo spennende å se. Syns det programet er mye bedre enn idol og alle de greiene der. Så jeg gleder meg faktisk litt til det. Hihi! Her har dere "dagens antrekk". Også blogges vi senere! Hva er deres planer for helgen?

 Bukse-Veromoda // Genser-Bikbok

Nye skolepc`en og sånt!

Heihei! God morgen kan jeg vel på en måte si, våknet for ikke så lenge siden etter å ha sovet i en times tid. Og jeg kan love dere at jeg sov som en sten. Kunne sovet helt til i morgen om jeg hadde kunnet! Hehe. Neida, må jo ikke gå glipp av Hotel Cæsar i dag!
Men uansett, jeg kom meg ikke på skolen i går, og ikke i dag. Jeg tror kanskje jeg har fått noe feber greier. Imunforsvaret mitt er jo ikke akuratt så bra, kan jo godt hende jeg har blitt "smittet" av noe fra skolen, aner ikke..! Jeg var jo på skolen på mandag da, å da fikk jeg skole pc`en min. Wii. Så til de dagene jeg kommer meg på skolen kan det jo godt hende det blir "skole blogging" fra meg. Haha!

Og, forresten, hva syns dere om den nye headeren min?
Og, hva har dere gjort på i dag?....

"the beautiful girl with the mysterious mask"Canon eos 600D 50mm f/1.8    -90, 91/365 days   //Victoria

Mine leserers beste sommerminner #2

Dette er altså IKKE mine sommerminner, men mine leserers! ♥Mitt beste sommerminne 2012 var da jeg overnattet i skogen med mine bestevenner. Vi løp rundt som gærninger, spionerte og sov under stjernene. En fantastisk dag som jeg aldri kommer til å glemme!

Jeg og en veninne dro på hytta som er langt inne i skauen (skogen) også tok vi med oss ansiktsmaling og masse sminke, så satt vi ute på tomten, (en slags eng utenfor hytten) med et svært speil og malte oss hvite i ansiktet og etterpå sminket oss crazy. så hadde vi en fotoshoot Rundt på tomten. Kjempe kjekt. Helt til en veps angrep oss, og jeg sprang som bare "F" med en kjempe lang tripod og kamera i hendene. haahaha! ♥

Det var da jeg var på stranda med 3 av de aller bestevennene mine. Hun ene hadde vært i Hellas i HELE sommerferien, så jeg hadde ikke sett henne siden, det var nå i slutten av sommerferien. Alle hadde med mat og drikke som vi delte med hverandre, så vi spiste masse bær og vannmelon og boller og drakk iste og bare slappet av <3 en perfekt avslutning på en herlig sommer!
Mitt beste og samtidig værste sommerminne er når vi var på konfirmasjonsleir og skulle vandre i fjellet i tre dager, men det endte kun med to fordi når vi hadde kommet fram til stedet der vi skulle sove på dag to etter fire timers vandring så regnet det enormt! Vi skulle sette opp gapahauk, men det var umulig med iskalde hender. Så alle bestemte seg for å stå under gapahauken og få i seg litt mat og ta på varmt tøy. Det vi ventet oss var bekker med vann, og gjørme og alt du kan tenke deg på fjellet i pøse vær med en DIGER og tung tursekk på ryggen. Når vi var klare var det bare å gå fire NYE timer til den kvelden. Og så når vi var kommet fram til hytta etter 8 timer i fjellet, kunne alle vri opp klærene og skoene sine. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme!

Da jeg skrev hei til venninen min på skype og hun svarte ikke så ringte jeg henne på skype og det var moren hennes som tok videoanropet , haha jeg ble flau !

Mitt beste sommerminne denne ferien var å få vite at bestefaren min ble med i forskning i Amerika for å prøve og overvinne en krefttype de ikke kurerer lengre i norge ! Jeg griner når jeg skriver dette !!! <33 DETTE HAR PREGET SOMMEREN MIN BÅDE GODT OG VONDT....
Mitt beste sommer minne var da jeg og familien min var i Bulgaria, Sunny Beach for første gang ! Det var kjempe morro , og ikke minst spennende og komme til ett nytt sted , og det å oppleve nye ting, var helt fantastisk ! Jeg hadde en helt fantastisk uke med familien min i Bulgaria ! Vi shoppet, badet, solte oss, spiste god mat og koste oss veldig mye ! <3 Det er mitt beste sommer minne i 2012 ! ♥

Mitt beste sommer minne var da jeg,mamma,tante og min søster var på bobil ferie i litt under uke i Sverige. Der det enten regnet eller så blåste det rett inn på oss. Vi frøs hele tiden! Jeg bodde i alle hettegenserene mine og tre joggebukser og en flece. Bobilen var så ustødig at når en bevegde seg bevegde HELE bilen seg! Og det var bare plass til en om gangen på gulvet. Herregud aldri igjen! haha! ♥

Rihannakonsert! Beste konserten jeg noen gang har vært på :D

Mitt beste sommerminne 2012 så langt er når jeg var med bestevennina mi som jeg ikke har sett på 2år. Var med hun i 4 dager, på tusenfryd, i Oslo også koste vi oss masse sammen. For noen dager siden dro hun tilbake til Sandnes der hun bor, savner hun! :( men vi sees nok snart igjen!

-
Har du hatt en fin sommer? Hva husker du best fra sommeren?

Tips. pose på kameraet i regnvær, eller på stranden!

Jeg har snakket lenge om dette tipset med pose rundt kameraet. Her har dere forklaringen. Er ikke så veldig vanskelig akuratt! Dette går jo også an å bruke på en sandstrand, slik at man ikke får sand i kameraet, eller som jeg pleier, ute i regnet.   Du trenger:

Så er du egentlig ferdig. Veldig lettvindt og enkelt. Er jo ganske smart om man skal ut å f.eks ta regnbilder ellernoe. De fleste kamera tåler nok litt vann, men helst ikke så mye. Og, det er jo ikke vits å ta sjangsen uansett. Håper dere skjønte forklaringen, er jo ikke så avansert akuratt, såå! Skal se om jeg får til å komme med enda ett "fototips" neste uke. Kom med ønsker!  Prøvd dette før?

"Tenk om.."

Tenk om jeg kunne hatt like mye energi som alle andre. Tenk om jeg kunne klart å gjøre like mye som alle andre. Tenk om jeg hadde kunnet dusjet uten å bli sliten. Tenk om jeg kunne gått opp trappene uten å bli anpusten og sliten. Tenk om jeg kunne spilt fotball. Tenk om jeg kunne fått vert med i gym timene. Tenk om jeg kunne slippet all den vonde smerten, og alle de vonde symptomene.Tenk om jeg hadde orket å komme meg på skolen hele dager, fem dager i uken. Tenk om jeg hadde slippet å ta drosje til skolen fordi jeg ikke orker buss. Tenk om jeg kunne trent, og tatt meg joggeturer. Tenk om jeg hadde orket å gjøre det jeg ville, hver dag. Tenk om legene kunne vist mer om sykdommen. ME. Tenk om det hadde funtes en medisin mot den. Eller, tenk om ME ikke hadde funtes.. Tenk det!Formen er veldig dårlig i dag. Har smerter i hele kroppen. Kjennes nesten ut som om jeg har tusenvis av blåmerker over alt. Samtidig som jeg har vondt i magen. Er dau trøtt, sliten og selvfølgelig lei av dager som dette.. Skulle sååå gjerne ønske at det ikke fantes slike idiotiske sykdommer som ME. De ødelegger så mye, og er bare så sykt unødvendige.. Jeg vet jo heller ikke hva som er grunnen for at jeg er som jeg er. i dag.  Er det bare at jeg er veldig sliten etter skolen. Har jeg spist for mye usunt. Har jeg vert for mye i aktivitet. Har jeg fått for lite søvn. Er det den nye medisinen min.Er det været.  Eller, er det bare en vanlig "ME dag".. Never know! Tenker å legge meg til å se en film nå, så blogges vi nok igjen i morgen. Tips til en bra og morsom film?

"Justin bieber VS one direction"Justin bieber VS One direction?  -I mine øyner, og ører vinner helt klart Justin. Han har så utrolig mangen brae sanger, alle sangene hans er bra. Samtidig som han er utrolig søt. Hvem sin musikk liker du best, og hvem syns du er søtest?

"Ny uke, nye muligheter"

Heihei! For øyeblikket ligger jeg her halv død i sengen, og hører på Sean banan.,, har blitt hekta på sangene hans. Haha. Men jaa, i dag var jeg på skolen igjen. Klassen min hadde gym de to første timene, så jeg trengte i grunn ikke å møte opp før i halv ti tiden eller noe.. Men det ble nok skoletimer på meg fordeom, det kan jeg love dere. Har hatt en del prøver/tester, hmm, ja, de gikk ikke akuratt så bra. Menmen. Målet mitt for uken er å komme meg tre dager på skolen, siden jeg "bare" klarte to forgje uke! Men nå tror jeg jeg legger meg til å hvile litt, før Cæsar starter(♥). Vi blogges i morgen..Hva gjør dere i dag?"Hva mangler jeg på bloggen?"

Ettersom at jeg ikke har tid, eller krefter til å løpe ut å ta nye bilder til dere hver dag blir det fort til at det kanskje blir litt mye tekst-innlegg, og mange av de samme bildene kanskje.. Derfor tenkte jeg å spørre dere om hva DU/dere syns mangler på bloggen min. Ja jeg vet jeg mangler videoblogger, men det kommer jeg nok ikke til å begynne med, med det første. Så jeg vil helst ha andre tips enn det. Gjerne kom med forslag til innlegg dere vil ha, feks dere som spør om jeg kan komme med fototips, ja det kan jeg, men da trenger jeg at dere sier hvaa dere vil jeg skal legge ut som tips/forklaring. Skriik ut, jeg trenger maangen forslag. Noen forslag? :)

Arkiv bilder 1


Canon eos 600D 50mm f/1.8

Svar på spørsmålsrunden #3

Hva er ynglings sangen din for øyeblikke? 
-For å si det sånn så varierer det hele tiden. Har sykt mangen favorittsanger..Tror  Italobrothers-My life is a party og The white panda-Stereo hands er mine yndlingssanger atm! ♥

Hva er ynglings årstiden din å hvorfor?
- Det er uten tvil sommer. Vinteren er bare kald og mørk. Sommeren er lys og varm!

Hva er det beste med å blogge?
- Alle de fine kommentarene og tilbakemeldingene jeg får fra dere. Og at jeg kan dele bildene mine, og skrive mine egne meninger. Osv!

Hvor lang tid bruker du på å lage design?
- Det varierer. Noen ganger vet jeg nøyaktig hvordan jeg skal ha designet, og da kan jeg bli ferdig med det på bare noen timer, eller kanskje ca en dag. Mens andre ganger er jeg usikker på hvordan jeg vil ha det, å da kan det fort gå flere dager, til flere uker. Det varierer veeldig!

Hva liker du best å gå med?

// Desse plaggene er nok de som er blitt mest brukt fra mitt klesskap. De tre første er fra Cubus, og det fjerde er fra bikbok.

Hva er yndlingsfargen din?
- Blååå ^^

Sminker du deg hver dag?
- Jeg sminker meg bare de dagene jeg skal ut fra huset,

Hvordan er hverdagen din som ME syk?
- Hmm. Det varierer egentlig fra dag til dag. Noen dager har jeg ikke energi til å gjøre på noenting. Mens andre dager kan jeg være ute å finne på ting, eller kanskje være på skolen. Ingen dager er like. Men selvfølgelig ødelegger diagnosen mye av den..

Hvor mange timer sover du hvis du er sliten pga diagnosen?
- Det kommer helt ann på. Noen ganger sover jeg plutselig hele dagene, og andre dager kanskje bare 4 timer, mens andre 1-2. Det varierer veldig, og kommer selvfølgelig veldig ann på hvoor sliten jeg er.

Hva er ynglings kjolen din?
- Sånn helt seriøst så er jeg ikke noe glad i å gå med kjole. Er skjeldent jeg finner en kjole som jeg syns er perfekt, og jeg føler meg heller ikke noe konfertaber i kjoler,.. Men jeg har jo noen skjørt osv da som jeg liker.


// skjørtet er fra Veromoda (tror jeg),


Det var det. Del fire kommer snart, det blir mest sansynelig den siste "delen".

"Dagens genser-innkjøp"

Heihei! Nå kom jeg nesten nettopp hjem igjen etter å ha vert en tur på senteret med Lene og Anna. Som sagt trengte jeg viirkelig noen nye genser, og for en gangs skyld klarte jeg å finne det jeg trengte. Nemelig to gensrer. Og for en gans skyld har jeg å tatt innkjøps bilder til dere, noe jeg egentlig er veldig dårlig på. Haha. Samme med outfiter, men kanskje det blir mer av det etterhvert. Vi får se! Nå tenker jeg å hive på meg godklærne før jeg slenger meg ned i senga å fikser litt på design å leser blogger. Kjenner jeg er veldig sliten, spessielt i bena, så det blir nok deilig. (kanskje det kommer nytt gratisdesign iløpetav uken, hihi)Genser fra Cubus - 199kr  (salg, så jeg betalte bare 149)Genser fra Bikbok - 199kr

Hva syns dere om innkjøpet? Og hva har dere gjort på i dag?

"Redigeringstips: Trekant på bildet" #1

Nå tenkte jeg å begynne med "redigerins tips" her på bloggen. Jeg er som sagt ikke sånn spessielt god med photoshop, men jeg kan noe. Så jeg skal se om jeg kanskje får publisert ett innlegg med ett slikt tips hver andre uke eller noe. Kanskje det kommer noen tips for andre redigerings programmer også. Det får vi se på. Og til dere som lurer, så bruker jeg Adobe Photoshop Cs4.


1. Først og fremst så åpner du det bildet du ønsker å bruke. Så høgreklikker du på den stjernen/figuren du har i sidemenyen der. Velg så det nederste alternativet. "Custom shape tool"


2. Da skal det komme opp en slik "meny" helt overst. Trykk på den pilen du ser er vedsiden av trekanten der. Da får du ned enda en meny, men om du ikke har brukt dette før kan det hende du ikke får de samme figurene opp med en gang. Da kan du trykke på den lille pilen du ser er til høgre der, da får du ned mangen forskjellige alternativer.. Bare velg  "all", da tror jeg de fleste figurene kommer opp i boksen der.


3. Så er det bare til å velge den figuren du ønsker å bruke. I mitt tilfelle er det en trekant, også er det fritt frem til hvor stor du ønsker den skal være. Er bare til å prøve seg frem, både på str, skygge, skrift, farger og gjennomsiktighet.-Her ser dere jeg har gjort den litt gjennomsiktig, det kan man gjøre ved å trykke på den 100% tingen som er helt nede i høgre hjørne som dere ser. Der endrer man på hvor gjennomsiktig man ønsker den skal være. Og om man dobbelt klikker på "shape 1", altså der du ser trekant tingen er markert nede i hjørnet, så får du opp en slags meny, der kan du få skygge bak trekanten osv. Det er bare til å prøve seg frem!
-Skal se om jeg heller får laget videoer med forklaring, er mye lettere å forstå da. Men akuratt denne forklaringen er jo ganske lett da. Er det noe dere ikke forstod er det bare til å si ifra! Gjerne kom med tips til hva dere ønsker flere redigerings-tips på. Og ja, jeg skal også se om jeg får lagt ut noen flere fototips også.

Var dette forstålig?

"watch the sunset"

Canon eos 600D 50mm f/1.8

"my day in black and white"
Føler det har blitt veldig mangen av desse svart/hvit bildene mine på bloggen i det siste, men jeg har bare fått skikkelig sansen for svart/hvit bilder for tiden. Aner ikke hvorfor! Men uansett. Dagen min har vert litt grå i dag, så bildene passer i grunn.. hehe. Jeg kom meg ikke på skolen i dag heller, jeg er dau trøtt og jeg har smerter i hele kroppen. Både i armer å ben. Ikke noe behagelig kan man si.Tabletter (ibux, paracet..) har heller ikke vært til så stor hjelp i dag.,, kjedelig! Og forresten, grunnen til at jeg har med alle de tablettene på bildet over er forde at jeg har fått spørsål om jeg kan skrive ett innlegg om medisinene jeg prøver ut. Så det skal jeg se om jeg får gjort i løpet av de neste dagene.

..Det irriterer meg å veldig at jeg alltid har skikkelig bra inspirasjon til bloggen på de dagene hvor jeg er dårlig, såå typisk. Har ikke fått tatt "skikkelige" bilder på over en uke. Wææh, det kribler i hendene mine. Haha! Og i helgen måå jeg se om jeg får tatt meg en tur på senteret, for garderoben min trenger virkelig nye gensrer.. Kjenner det blir veldig deilig med helg nå, etter å ha klart TO dager på skolen denne uken. Det må jeg jo ikke glemme. Hehe. Satser på flere dager neste uke! Hva skal dere i helgen?

Nytt bloggdesign, din mening?I går kveld ble jeg ferdig med det nye bloggdesignet mitt, som dere kan se. Følte bloggen trengte noe litt nytt, og siden jeg var så lei av sidebaren min, fjernet jeg den likså godt. Hehe. Var veldig uvandt, men samtidig følte jeg det ble mer ryddig. So yess. Er ikke heelt ferdig med det enda.. Hva syns dere om det nye designet og headeren? Ser designet likt ut hos deg?

(headeren er bare midlertidig)

"Lese din blogg?"

Jeg kjeder meg. Er sengeliggende omtrendt, og trenger ny inspirasjon. Skal jeg lese, og kanskje kommentere din blogg?
Gjerne si litt om hva du blogger om. Og gjerne kom med tips om du vet om en bra blogg, med gode bilder!

"skole, sliten, iste, kinder maxi, bloggdesign,,"

Heihei! I dag har jeg vert en tur på skolen igjen. Wii. Var der nesten hele dagen, gikk hjem en timestid før skolen egentlig var ferdig. Følte kroppen min hadde fått nok da, så derfor ble det slik. Vet fortsatt ikke om jeg klarer skolen i morgen også, men hååper på det! For øyeblikket sitter jeg her i sengen å bare chiller med face, blogg, redigering, musikk oog iste. Har beklageligvis bare kjedelige bilder til dere i dag også. Tenker å se igjenom bilder fra sommeren, og lage noen forhondsskrevne innlegg med f.eks noen fotoshooter i osv!
Hva gjør dere på i dag?

"Ting som irriterer meg.."

1. Folk som "stjeler" gratisdesign fra andre. Det er så syykt dårlig gjort, jeg blir irritert uansett om det er mitt design de har stjelt, eller om det er noen andres. Når jeg sier å stjele design, mener jeg de som låner ett gratisdesign, og som fjerner hvem designet er laget av og sier at det er dem selv som har laget det! Vet det er mangen av dere der ute, slutt med det! okai! :)

2. Når folk rakker ned på andres utsende. Alle folk er ikke like, og det er det tydeligvis mangen som ikke klarer å fatte. Er en person litt overvektig, eller kanskje undervektig, hva er vel vitsen med å kommentere det til den personen da? Tror nok den vet det godt selv fra før av.

3. Folk som bytter profilbilde på facebook også skriver de "midlertidig, ahaa, fant ikke noe annet, vet det ikke er så pent..", eller noe lignende. Altså. Om du ikke liker bildet du skifter til som profilbilde, hvorfor i alle dager skifter du til det daa? haha! Ikke vet jeg.

4. Når folk spør om noe i kommentarfeltet, når det egentlig står i innlegget man kommenterer. Det er irriterende det!

5. Det irriterer meg også at kroppen å hodet mitt ikke samarbeider. Hodet har lyst til sååå mye, mens kroppen min ikke vil, eller ikke orker. Sykt irriterende, plagsymt, stygt og alt det der. Haater det.6. At det ikke finnes medisin mot ME, det er sykt irriterende. Tenk aalt det "vi" med sykdommen kunne sluppet om det bare hadde funnet en medisin. Men det gjør det desverre ikke. Vetikke om akuratt det der kommer inn under "irritasjon", men uansett. Sykt irriterende..

7. Når man er dau trøtt, også får man ikke sove. Det er såå irriterende, haha.

8. Blogger som lager seg ett akuratt likt bloggnavn som en av toppbloggerne. F.eks da TCMN, men så bare endrer man på den ene bokstaven - bare for at da tror man noen kanskje skriver feil på tastaturet og besøker dems blogg. Teit spør du meg. (ikke om det er slik at du laget det navnet fordeat du heter noe på de bokstavane..) Men dere skjønner poenget!

9. Når man får bloggsperre/skrivesperre, eller når inspirasjonen rotner. Man har såå lyst til å oppdatere bra og ha den super gode bloggen, men så kommer man ikke på en driit å blogge om. Dritt kjedelig..

10. Folk som syter noe sykt og lager sutre-statuser på facebook forde de liksom syns så sykt synd på seg selv fordeat de har hatt forkjølelse i mer enn tre dager. Hmm. Spør du meg så er ikke det det værste man kan ha.. Blir like irritert hver gang jeg ser en status som dette "Arhg, så lei av å være forkjøla nå, akuratt denne helgen åå, typisk. :(". "Staakar deg" tenker jeg da. Hehe. Neida. Nå er jo sitivasjonen litt annerledes fra miin vinkel, men uansett. Ikke synd i deg fordeom du har en forkjølelse, skjønn det! :)

Noe dere kjenner dere igjen i?

"chille pille,,"

Heihei! I dag har jeg egentlig ikke så mye spennende å fortelle dere. Har for det meste bare sittet her hjemme og kjedet meg. Som sagt var jeg veldig, veldig, veldig sliten etter skoledagen i går. Var heelt tom for energi og fikk en hel rekke meg symptomer, som ikke var serlig behagelig. Selvfølgelig. Er litt bedre i dag, men føler meg fortsatt tom for energi, og er utroolig trøtt. Så derfor ble jeg hjemme fra skolen i dag! Tok meg en fem minutters luftetur ut med kameraet i dag da, ble ikke akuratt så mangen bilder på de få minuttene. Og siden jeg bare var rett utenfor døren fant jeg ikke så mangen fine motiver.. Ble uansett dødssliten bare av de minuttene ute, så det fikk holde for i dag. Nå tenker jeg å hoppe i dusjen en tur, før det blir å chille fremfor pc`en. Ha en fin dag videre! Hva gjør dere på i dag?...

Vinneren av fotokonkuransen!

Vinneren av fotokonkuransen ble Mia Marlen. Dere finner bloggen hennes HER! Jeg har ikke vert så mye innom denne bloggen før, men den er absolutt verdt å ta en titt innom. Hun har en kjempefin blogg, med masse fine bilder. Her ser dere bildet hun vant med overst, også har dere noen flere bilder fra bloggen hennes under vinnerbildet!

// noen bilder fra bloggen  - hun vant altså med det overste bildet der.

"Blogging i søvne.."

Heihei, Nå ligger jeg her halvdød i sengen, etter å ha vert en HEL dag på skolen, for første gang på over ett år. Er utrolig glad for at jeg klarte hele dagen, selv om det ikke virket som jeg skulle klare det der jeg satt i en kinosal med masse folk klokken åtte på morgonen. Uff, de første og de siste timene var verst. Men jeg klarte det! Nå må jeg jo selvfølgelig betale for det. Tror nok jeg må ta meg en hvil straks. Har null energi igjen, og er utrolig trøtt. Sov sikkert ikke i mer enn maks tre timer i natt, så det er jo ikke rart at jeg er trøtt. Hehe!  Klassen min skal ha en "aktivitetsdag" i morgen, så jeg er litt i tvil på om jeg skal presse meg avgårde da for å sitte å see på at de andre koser seg med morsome aktiviteter. Tror heller jeg blir hjemme og lader meg opp til onsdag. Er ikke helt sikker enda!

Må bare si tusen takk til alle dere som kommer innom bloggen min, og som legger i fra dere koselige kommentarer! (♥). Setter utrolig stor pris på det. Bloggen min er som sagt til veldig stor hjelp for meg nå om dagen, mens ting ikke er helt som jeg skulle ønske. Såå jeg skal prøve så godt jeg kan å få oppdatert dere litt hver dag! Men nå, sovner jeg. Vi blogges! Flere som startet på skolen i dag?


365 days - farovitter #1

Tenkte å ta en liten oppsumering av 365days som jeg holder på med. Jeg har bare kommet til 90 dager, så jeg må snart få lagt inn flere "dager" der. Noen lurte på hva 365days egentlig er. Hmm, nå er jo jeg veldig dårlig til å forklare. Men det er på en måte slik at man legger ut favorittbildene sine osv. Huff, jeg er skummelt dårlig til å forklare. Men her har dere hvertfall en liten oppsumering fra de jeg har lagt ut i den kategorien! :)   Hva syns du om bildene? Hvilken likte du best?(( alle bildene er tatt med Canon eos 600D 50mm f/1.8, og redigert i photoshop

"Dagen før dagen, på en måte.."

God morgen er det vel litt sent å si, hehe. Formen har ikke vert på sitt beste frem til nå i dag, er veeldig spent på morgendagen. Å når jeg er spent/gruer meg/gleder meg til ting blir hele kroppen min stressa og jeg får en hel rekke med symptomer. (ME greie..)Så nå har jeg sovet i en times tid, og føler meg litt bedre! Sitter nå her i senga å synger på full hals, aha. Har funnet så mangen nye brae sanger at det ikke skulle vert lov. Elsker når jeg finner nye brae låter. Føler musikken gir meg mer energi og inspirasjon, så kunne virkelig ikke levd uten!

Nå tenker jeg å rydde på rommet mitt, å finne frem klær til i morgen. Etter det får jeg se om jeg har nok overskudd av energi til å ture ut en tur å knipse litt bilder. Selv om det er veldig dårlig, og kjedelig lys ute! Hva gjør dere i dag?


Regnværsdager!

God kveld! Føler jeg bare har hatt kjedelige innlegg her på bloggen i dag, noe jeg i grunn har. Så nå tenkte jeg å slå til med enda ett kjedelig innlegg. Wihu! Hehe, neida. Men formen har ikke vert på sitt beste i dag. Har vert veldig trøtt og sliten. Så jeg har for det meste ligget fremfor tv`en, men det har jo trossalt bare regnet i dag.. Så det var på en måte godt med en slik dag! Nå tenker jeg å rydde i bildene mine, og forhondsskrive noen innlegg. Om jeg ikke tar helt feil, kommer jeg nok til å trenge å ha noen klare, forhonsskrevne innlegg denne uken. Er jo skolestart på mandag, er sååå spent! Jaja, hva gjør dere på i kveld?"Hviss du fikk velge?.."

Arghtp.. Jeg sitter å holder på med ett nytt design, og en ny header. Men jeg har ett stoort problem. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvordan header jeg skal ha. Endren en lignende den/det jeg har nå, eller en slik litt "annerledes" header? Hva liker dere best?// Ingen av designene er egentlig ferdige, måtte bare lage dem kjapt for å vise sånn ca hvordan jeg mener..!

Svar på spørsmålsrunden #2

Hva heter skrift typen du bruker i overskriften?
- Den heter "Never say never".

Jeg har samme kamera som deg, og samme linse (50mm 1.8) men jeg får ikke så veldig uskarp "bakgrunn." Har det noe med blenderen å gjøre, noe som jeg skal stille på, for å få det mer uskarpt, eller redigerer du de mer uskarpt i Photoshop? :-Hmm, ja bakrunnen blir jo uklarere om man bruner manuelt innstilling, og har blenderen på det laveste. Har skrevet litt om det HER. Men nei, jeg redigerer ikke bakrunnen noe mer uklar i photoshop :)

Startet du å blogge her før du fikk ME?
- Ja det gjorde jeg. Jeg har hatt denne bloggen siden juni 2010 ca. Og jeg ble først ME syk i desember-januar 2011.Skal du en dag skrive på bloggen din om du blir frisk fra ME? skal du liksom si til oss at du er frisk? om du skjønte?
- Skjønte ikke heelt hva du mente nå. Om du mener liksom om jeg noen gang kommer til å bli frisk fra ME? Ja, det kommer jeg til og bli. Og er på vei til å bli! (tror jeg ). Og om du mener om jeg skal si ifra til dere den dagen jeg blir frisk, så kommer jeg jo selvfølgelig til å gjøre det om jeg fortsatt blogger da. For det er ikke bare slik at man blir frisk på ett lite knips. Man må bygge kroppen sin opp igjen på nytt, og venne seg til de "vanlige" hverdags tingene igjen osv. Det kan jo ta litt tid, men som sagt så er jeg på vei mot å bli frisk nå - føler jeg! :)

Hva var det første du tenkte da du fikk beskjeden om at du hadde ME?
- Det jeg tenkte da var "det kom jo som ett sjokk, dårlige leger..". Hehe. Nå tok det jo sååå lang tid før legene fant ut at jeg hadde ME, at jeg hadde klart å tenke det ut selv. Jeg ble som sagt syk i desember.januar, å legene "fant det ikke ut" før i mai eller noe. For de mente jeg bare hadde ett virus, og at jeg bare skulle presse meg til ting osv. Husker jeg var ganske så irriterte på dem da. Var ingen som skjønte hvordan ting egentlig var for kroppen min da! Men jo, jeg syns jo det var utroolig kjedelig å få den beskjeden, siden de egentlig hadde sagt fra før av at jeg komtil å bli frisk iløpet av noen månder. Men nå har det jo snart gått flere år, så ja..Hva er det kjipeste med å ha ME?
ALT! men sånn generelig så må det nok være de vonde dagene hvor smerten er helt grusom. Og det at man går glipp at så sykt mye. Eller, man går jo på en måte glipp av aalt. Alle jentekveldene, bursdager, filmkvelder, skole osv. Er ingenting posetivt med ME.

Hvilken linse bruker du mest, hvor er den fra, og hvor mye kostet den?
- Jeg bruker nesten bare 50mm linsen min. Jeg vet ikke hvor den er fra, for jeg fikk den i julegave. Men jeg tror den koster rundt 800-900kr. Den er så absolutt verdt de få kronene der. Sykt billig til å være ett såå bra objektiv! ♥

Hva er livretten din?  - Pizza (kebab, pizza bakereb, dolly, peppes, hjemmelaga), spagetti, pomesfrits, kjøttboller, grillmat og chips. Haha, neida! Men jeg er en skikkelig matmons selv om det kanskje ikke ser slik ut. Elsker mat, klarer ikke bare velge en rett! Haha!

Hvordan sminke bruker du?
- Jeg bruker bare mascara og øyenbrynsgele.

kan du si noen forskjellige skrifttyper som du bruker i de forskjellige designene?
- Kan lage ett innlegg med det, en dag! :)


kommer en del 3 og del 4 å!

Hvilken redigering skal jeg bruke?

Nå sitter jeg å holder på med å redigere noen av bildene som ble tatt i skogen i dag. Men så ble jeg plutselig veeldig usikker på hvilken redigering jeg skal ha på desse bildene. Lyset er jo litt mørkt å dårlig i skogen fra får, så jeg er veldig usikker på om jeg skal prøve å få det litt lyst, eller om jeg skal ha det mørkt? Hva syns dere?

"taste of goodness"Noen av bildene som har blitt tatt i dag. Hva syns dere?

Mine leserers beste sommerminner #1

Dette er altså ikke miine beste minner, men mine leserers!Da jeg var i Dyreparken i Kristiansand med söskenbarnet mitt, kjäresten hennes og sönnen til söskenbarnet mitt :)♥  Og da jeg var i Danmark med mamma og samboeren til mamma :)♥

Da jeg møtte min bestevenn for første gang på bowlingen med en annen bestevenn og da jeg var på norway cup med mange gode venner! :) Vi spilte kamper, tullet, var på museumer, var utenfor slottet, var på frognerbadet og i frognerparken ++!<3 :)

Mitt beste sommer minne 2012 var da jeg var med en venn på hytta og vi satt og spillte nesten hele tia,og når vi skulle på do da var det en flodhæst på doen og vi hylte og sprang inn (det var. Ute do).Også når vi satt og spillte kort hele kvelden og jeg tapte hele tia,så vant jeg en gang blei så glad at jeg datt ut av senga og fikk den helselattern!... Haha)

Da jeg satt en morgen og kjedet meg alene hjemme, ringte stemoren min meg og lurte på om jeg ville være med ut en tur.Så hun hentet meg, så kjørte vi avsted til en butikk, kjøpte masse god mat og brus og is, for så å kjøre hjem til henne å hente håndkler. Så fant vi en liten holme ikke langt unna der hun bor, og badet og koste oss i finværet. Spiste god mat med musikk og latter og kos.Beste minne er da jeg var i Egypt og fikk oppleve masse nytt. Kultur, natur, varmen... Fikk reise rundt i Sinai og fikk ri på dromedarer. :''D Og i senere tid at jeg og ei til ble kjent med et par spanjoler som vi så langt har datet noen ganger. c:

KRIK konfAction Leir i Bø, Telemark. Morro med alle aktivitetene vi hadde, koselige møter med allsang, gratis inngang til badeland hvor vi kunne slappe av og bade med venner. Pluss at en fra The Voice var og opptrådte for oss. Det verste med leiren var at det var regnvær hele tiden og mange av teltene ble oversvømte, noe som førte til at mange reiste hjem en dag før vi skulle.

Jeg har vært i Horten å bada i bassenget som var 28 grader og spist jordbær alle dagene, så dro jeg til Strømtangen (en øy mellom Hvaler og Fredrikstad) for å være med et par venner, og slekta til ene venninna mi, superduperkoselig! Drar dit hvert år, like koselig hver gang! ♥♥Jeg var i Tyrkia i 2uker, var helt herlig ! var over 30 varme grader hver dag, solet meg masse & badet hver dag. Ble enda mer "knyttet" til familien min, første gang i Tyrkia hvor vi ikke har kranglet så mye om småting.. hadde en helt herlig tid med de, som har ført til at vi ikke krangler hjemme ellernoe, så hele livet mitt ble forandret etter den ferien...<3

Mitt beste sommerminne i år må nok være Tyrkiaturen. Dro til Tyrkia for første gang, og det var herlig! Ble kjent med så utrolig mange koselige mennesker, og det er en tur jeg aldri glemmer :-D

Når eg var å besøk te mormor og dei andre i slekta i Irland som eg hadde nesten ikkje sett på tre år:)


Dere kan fortsatt sende inn deres beste sommer minner i DETTE kommentarfeltet.

Siste feriedag!

I dag er det min siste skikkelige feriedag. Det er jo egentlig utrolig rart å tenke på.. Føler liksom at ferien akuratt startet! Men uansett. Nå er jeg ferdig stelt, og skal straks ture bort til Susanne (bloglink) en tur. Tar med meg både pc og kamera, så kanskje det blir noen flere oppdateringer fra meg straks. Hehe.. Vi får se! Men nå må jeg stappe i meg noe mat før jeg stikker. Ha en fin dag videre.
Hva skal dere i dag?


// er på nye pc`en, så tok bare noen randome bilder..

Today is thursday..

..for det viste dere jo ikke. Hehe. Det er så syykt vanskelig å finne på gode, og kreative overskrifter. Så det blir liksom bare slike enkle rare overskrifter fra meg. Men dere får overleve det! I dag har jeg vert borte hos Susanne en tur. Vi spilte wii og fikset litt på designet hennes og sliikt. Utenom det har jeg ikke gjort så veldig mye spennende. Sett litt tv, sovet og vert på datan. Jeg har jo begynt å forbrede meg på neste uke, ved å stå opp tiidlig! Skikkelig flink altså. Hehe. Og her i sted tok jeg frem kameraet med zoom objektivet på, og fant ut at jeg kanskje bør begynne å bruke det å litt. Det blir så sykt stor forskjell på bildene man tar med 50mm og linser med zoom eller sånn. Så jaa, kanskje jeg skal ta meg en tur ut etterpå, med begge kameraene. Da føler jeg meg proff altså, haha. Naida. Skjer hos dere i dag?

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicKameraet henger rundt halsen hele tiden... kanskje jeg bør ta å rydde litt isteden. Haha.
Men, er det flere enn meg som har problemer med bildeopplastingen?

"Skal du begynne på skolen nå?"

"skal du beggynne og gå på skolen igjenn nå som det blir nytt skoleår?"

Jaa det skal jeg! Noe jeg gru-grelder meg veeldig til. Det kommer jo til å bli veldig spennende, å veldig skummelt. I og med at jeg ikke har klart å komme meg skikkelig på skolen på over ett år. Til dere som ikke har fått med dere hvorfor, så er det på grunn av ME diagnosen min. De dagene jeg kom meg på skolen var jeg bare der i maks tre timer og var helt utmatta etter det. Men nå som formen min er blitt mye bedre, har jeg ett stoort ønske om å klare hele skoledager. Minst tre dager i uken. Det er målet mitt for starten av dette skole året.

Det kommer nok til å bli veldig tøft i starten. Siden jeg vet, og er innstilt på at jeg kanskej ikke kommer til å klare like mye som jeg har lyst til. Jeg har jo egentlig lyst til å ta bussen sammen med alle de andre, men jeg må ha egen drosje slik at jeg kan komme meg hjem tidligere om dagene om jeg måtte trenge det osv. Jeg vil jo også veldig gjerne være på skolen like mangen dager som alle andre. Men det kommer jeg nok heller ikke til å kunne klare helt i starten, da må jeg først nøye meg med tre dager i uken. Om jeg sprenger kroppen min helt, kan jeg få ett tilakefall, å det er det siiste jeg ønsker nå!Og som dere sikkert skjønner da kommer det nok ikke til å bli like mye blogging fra meg som jeg har pleid.. Jeg tror også at det kan bli en del flere hverdags innlegg, en foto innlegg siden jeg ikke har tid til å løpe rundt å ta nye bilder til dere hver dag når jeg ikke er hjemme før i tre tiden. Men selvfølgelig, så blir det ikke slutt på foto innleggene heller. Vi har jo helgene, å de få dagene jeg måå ta meg fri i uken. Så, jeg skal nok få oppdatert dere fordeom! :)


(skal forresten starte på Helse og sosial til dere som lurer, )

Når starter dere på skolen igjen? Hvilken linje skal du gå? (om du ikke går ungdomskole, eller barenskole da)

Fotokonkuranse finalistene -STEM

Nummer1  -  Aleca


Nummer 2  -  Kristin Sofie


Nummer 3  -  Mia Marlene


Dette ble mine favoritt bilder av alle bidragene som ble sendt inn. Det var utrolig mangen fine bilder som ble sendt inn, så det var jo utrolig vanskelig å velge ut kunn tre favoritter. Jeg endte da opp med desse til slutt, og nå er det bare dere som bestemmer. Skriv hvilken av bildene du syns fortjener å finne - i kommentarfeltet! Takk til alle dere som meldte dere på :)

onsdag og sool

Heihei! Nå kom jeg omtrendt nettopp hjem fra legen. Vi var der i utgangspungtet for å se om vi fikk en medisin/tabletter som noen driver å forsker ut på om skal hjelpe mot ME osv, vanskelig å forklare. Men i hvertfall, så fikk jeg den medisinen. Har hørt om mangen som har blitt friske / bedre av den, så det er jo lov å håpe. Jeg har jo alt blitt mye bedre fra før av, men kanskje denne kan fikse resten av den lille veien som er igjen. Håper i hvertfall det! Men nok om det. I dag skinner sola på fult igjen, og himmelen er blå (♥). Så jeg må nok nesten dra meg ut å sole meg, før det blir fotoshoot i ettermiddag. Vi snakkes! Hva gjør dere i dag?

Igjen bare nevner jeg for dere at jeg skal prøve så godt jeg kan å få lagt ut finalistene til fotokonkuransen senere i dag. Det tar litt tid å se igjenom alle skjønner dere. Og jeg er jo så treig i pappen, å det hjelper jo ikke på. Jeg beklager virkelig for at det har tatt så lang tid med meg. Men jeg skal prøøve å få det jort i dag! :)(♥)

"Spennende, eller ikke.."

Stemmer det. Dagen min i dag her i grunn ikke vert så veldig spennende. Har for det meste sittet her å glodd på pc`skjermen, og hørt på musikk selvfølgelig. Har vert veldig sliten i dag, etter gårsdagen. Den var jo full av morsomme aktiviteter, å da blir det jo slik dagen etterpå. Kjedelig! Men begynner å våkne litt skikkelig utav nå!. Kjenner det begynner å lukte skikkelig grillings her nå, så tipper det straks er middag. Det skal bli godt.Hihi. Ellers tenker jeg å fikse litt på designet mitt, ogsåå kommer finalistene til fotokoknen mest sansynelig i morgen, greit? haha. Har vert veldig mye mas rundt det, menmen. Hva gjør dere i dag?follow mee

følg meg på bloglovin HER


følg bloggen på facebook HER.


så heter det vel egentlig ikke å "følhe". Men til dere som spør om hvor kodene til gratisdesign osv er, så finner dere alt det HER.


også har jeg jo verdens beste spotifylister. JB  - sommer 2012  - hoppitaket  -  Godtemixx  - Chillan


Dette er altså de sidene jeg har til bloggen min (bortsett fra spotifyen egentlig da..). Men nei, jeg har altså ikke twitter, weheartit eller noen av de der sidene. Bare dette heer! Gjerne del spotifty listene deres om dere gidder :)

Gårsdagen miin


startet dagen klokken åtte, og spist en namnam frokost. Tomatsuppe av alle ting.

så turet vi til skogen for å ta litt bilder. her har dere en liten smakebit!

omg, jeg så noen strå. neida, haha..

noen muligens nye bilder til ny header og nytt design.

..masken min til 30kr var populer i går, bare en liten smakebit dette å :)

var over 25 grader, noe som var varmt nok.

jeg smakte ben & jerr s is for første gang. syns ikke egentlig den var så veldig good.

skyen så ut som et hjerte, men det merka jeg ikke før eetter jeg hadde tatt bildet. haha.

før kvelden ble avlsuttet nede på stranden sammen med en herlig liten gjeng! ♥

Hadde du en fin dag i går?

Klar for ny photoshooot!

Heihei! I dag er det kjempefint vær ute igjen, og formen min er faktisk bra. Happy me. Så jeg, Susanne og Victoria skal i skogen for å ha en fotoshoot. Og senere i kveld blir det grilling på stranden med noen herlige jenter. Så det blir nok bra! Nå må jeg faktisk stikke, så vi blogges senere. Hva skal dere i dag?


"what to do"

Formen min er ikke på sitt beste i dag heller. Den svinger veldig opp å ned. Noe som selvsagt er driit kjedelig. Er liksom ingenting jeg kan finne på, selvom det er veldig mye jeg har lyyst til å finne på. Men jeg må nok bare ta det med ro i dag ogsåå. Får håpe på en litt bedre dag i morgen! Til dere som fortsatt maser på om jeg skal kåre vinner eller ikke i fotokonkuransen Jo det kommer vinnere/fnalister iløpet av de neste dagene. Men når formen min ikke er på sitt beste orker jeg desverre ikke å se igjenom alle bidragene, mailene osv. Håper dere forstår det. Hva gjør dere på i dag?


"Blogger som inspirerer meg #4"

SOFIE SUND. denne bloggen er virkelig verdt å lese. Det må være en av de mest insirerende bloggene jeg vet om. Hun har helt sin egen stil. Dere ser jo designet, fargerikt fint og enkelt. Elsker det! Og ikke minst bildene hennes. Hun tar noen helt ufattelig fine bilder, det er ikke tull engang.. Jeg annbefaler virkelig alle å titte innom denne bloggen. Her har dere en liten smakebit fra den!//alle bildene er fra hennes blogg

Ønsker du en ny header? -Gratis (bare i kveld)

Heihei. Nå kjeder jeg meg noe sykt, hodet mitt henger ikke såpass med at jeg orker å lage design. Men noen headerer der i mot. Det kan jeg få til! Selvom jeg lager dette innlegget betyr det IKKE at aallee som kommenterer skal få en header, og du trenger heller ikke å sende meg mail for å spørre. Vi gjør det så enkelt at de som ønsker en header lager ett innlegg hvor de skriver det.

DET DU MÅ GJØRE FOR Å KUNNE FÅ EN HEADER:
- Lage ett innlegg på bloggen din hvor du skriver at du ønsker en header av meg.
- I det innlegget må du ha med MINST 4 bilder som du ønsker å ha i headeren. pluss at du må linke bloggen min.
-. Bildene dine MÅ ha en god kvalitet, det kan altså ikke være dårlige telefonbilder.
- Bildene må være lagt ut i minst 600px i innleggene. Og du må skrive hvilken str du skal ha på headeren.
- Etter å ha gjort alt det der limer du inn linken til innlegget i DETTE kommentarfeltet.
- Og om du har face kan du gjerne dele dette innlegget på face :)

Som sagt kommer jeg ikke til å lage header til alle som melder seg på. Jeg lager til dem jeg får tid å lage til, og til dem som har skikkelige bilder i rett str. Vennligst ikke send meg mail for å spørre heller. Det er nok med å kommenter+lage det innlegget!

// noen av mine gamle headerer..

"solen er ute, jeg er inne.."

I dag som formen min er dårlig, er det selvfølgelig sol, varmt og fint vær ute. Føler det alltid er sånn. Noe som er ganske så kjedelig, og irriterende.. Har vondt i hele kroppen, er trøtt, sliten og lei. Så dette er nok ikke helt min dag! Tok noen smertestillende i sted, så jeg blir sikkert litt bedre om ikke så altfor lenge. Satser i hvertfall på det!  Mens jeg ligger her tenker jeg å se ferdig alle bidragene til fotokonkuransen. Så jeg kårer nok finalistene i morgen, eller senere i dag. Hva gjør dere på i dag?


Ny pc på meg daa!

I dag føler jeg meg virkelig som en bra blogger altså. Tre innlegg på en dag, hehe. Neidam jeg har jo egentlig alltid pleid å blogge så mye som det daglig. Men inspirasjonen har vert litt borte i det siste, derfor har det blitt litt mindre og dårligere blogging fra meg. Men nå føler jeg inspirasjonen er tilbake. Energien min er tilbake, da blir inspirasjonen tilbake. Pluss at å få seg en ny pc også lager mer inspirasjon. Haha. Nå tenker jeg faktisk å gå ut å ta litt bilder før solen stikker av. Hva har dere gjort i dag?

Og her har dere min nye kuule pc. aha (♥)


"Hotter than fire"

Canon eos 600D 18-200mm

Eric Saade er bare så sykt hoot. Samtidig som han har noen utrolig brae sanger, digger spessielt de to siste låtene han har kommet ut med. Og ikke for å glemme klesstilen hans - liker! Bildene ovenfor er tatt på VG-lista som var i stavanger. Svenske gutter er bare namnam altså, neida. Men det er ikke tull. Eric Saade  - Like or dislike?

frisørtime // før og etter

Heihei! I dag har jeg vert hos frisøren, wææ. Jeg hater virkelig å klippe meg, vet aldri hva frisøren finner på å gjøre med saksen. Men det gikk heldigvis bra i dag, jeg har bare stusset det litt. Klippet bort de tuppene som var slitte, og litt mer! Før frisørtimen var jeg og mamma en liten tur på senteret, så jeg fikk kjøpt meg jakke, eos, topp, fliseklemmer og en fuktighetskrem. Noe jeg trengte. Får se om jeg orker å legge ut innkjøpene en annen dag! Nå tenker jeg å chille med musikk og blogg. Hva har dere gjort i dag?

// Det opperste er altså før, og resten er etter. Ser du noe forskjell?

Svar på spørsmålsrunden #1

Hva vil du jobbe som?
-Det har jeg nok desverre ikke klart å bestemme meg helt for enda!

Hva syns du om Canon eos 600d ? 
-Jeg syns det er ett kjempebra kamera, som jeg så absolutt vil annbefale dere. Det er bare positive ting med det om du spør meg, jeg har i hvertfall ikke oppdaget noe negativt med det. Hehe. Skal skrive ett innlegg om det snaaart.

Blir bildene fine selvom du ikke redigerer de?
-Ja jeg syns nå ihvertfall det. Og om man bruker manuelt er det ikke så ofte man egentlig trenger å redigere dem i det hele tatt..


her ser dere uredigert, og redigert.

Vil du bli fotograf?
-Akuratt det der med å bli fotograf er jeg veldig usikker på. Det virker jo veldig morro å jobbe med det. Men som sagt, så er jeg ikke helt sikker på hva jeg vil. Men jeg tenker jo på noe innen helse/barn og ungdom(fotografi.ellernoe. haha. er iiikkkee sikker i det hele tatt.. !

Liker du photoscape?
-Nja, altså det er jo ett bra program til å være gratis osv. Men jeg syns jo selvføhelig phosohop er myyyee bedre. Hehe.

Hva liker du best å ta bilde av ? dyr,mennesker,natur osv..
-Hmm. Det må nok være mennesker. Begynner å bli litt lei av å ta bilder av strå. Neida, hehe, er ikke det. Men portrett bilder er nok favoritten min. Spessielt om jeg har en fotogen modell. haha! :)


liker jo også å ta bilder av dyr da (♥)

Linke 3 fotobloggere du leser?
-Hmm, jeg leser jo syykt mangen fotoblogger da men. Kan jo linke de tre første jeg kommer på. Sofiesund, Marenviks oog fotogenique. (♥)

skal du starte på videregående? hvilken linje?
-Ja det skal jeg. Noe jeg gru-gleder meg veldig til. Jeg har jo ikke fått gått på skolen skikkelig på ca 2år. Så det blir nok veldig spennende å endelig få starte på skolen igjen, men det kommer nok også til å bli veeldig tøft og slitende de første ukene/måndene. Vet jo ikke hvordan kroppen min vil reagere på det heller. Men krysser fingrene!  -Skal gå helse og sosial.

Når legger ut ut hvordan man skifter header osv på gratis designet sunset?
-Det skal jeg prøve å få gjort så snart som mulig. ;)

Kommer snart en del to også. Håper dere ble fornøyd med svarene.


Dagens antrekk #080812ukse-name it  //  Topp-Cubus // Smykke-Glitter  //  Sko-H&M

Fotoshoot next

Hei og hoo! Nå er jeg akuratt ferdig stelt (nesten ihvertfall) og klar for en "fotoshot" med Susanne. Er ikke helt sikker på hvordan shoot det blir, liksom om det blir levitasjons, eller bare vanelige header bilder. Men morro blir det uansett. Været er fint i dag å, så satser på at vi får noen brae bilder. Håper i hvertfall det! Hva er deres planer for dagen?


"The cutest cat" #1


Canon eos 600D 50mm  f/1.8   -89/365days

Chille pille

Heihei! Nå sitter jeg her i sengen, trøtt og utslitt. Dagen i dag startet med en tur til tannlegen, noe jeg ikke er så veldig stor fan av. Har syykt tannlege skrekk, å når jeg gruer meg til ting blir jeg dårlig, sliten og utmattet.. Så ja! Etter tannlegeturen kom Lene oppom en tur på besøk, noe som var veldig koselig siden det var en stund siden sist. Vi hadde egentlig tenkt til å ta oss en tur t å ta bilder, men det er for stygt vær, samtidig som jeg tror kroppen min trenger å hvile. Så da ble det slik. :)

Resten av kvelden tenker jeg å chille fremfor pc`en,. Jeg har jo mangen fotokonkuranse bidrag som jeg må se igjenom. Folk spør fortsatt om jeg ikke skal snart kåre en vinner, jo, det kommer en vinner som sagt. Ellers, er det noe annet dere savner på bloggen?"1bilde, 3redigeringer, hvilken likte du best?"
// Alle er redigert i Adobe photoshop cs4

"Hvilken innstillinger på kameraet.."

Jeg har fått inn en del spørsmål om hvilken innstillinger jeg pleier å bruke på kameraet når jeg tar bilder. Og hva jeg gjør for å få en så uklar bakrunn. Først og fremst så bruker jeg ett 50mm f/1.8 objektiv. Det vil si at blenderen er ganske lav, slik at bakrunnen blir uklar av seg selv om dere skjønner. (f/1.8 er blendertallet). Men det blir stor forskjell på bokehen etter hvilken innstilling man bruker på kameraet.

Manuel innstilling er det jeg bruker omtrendt til alle bildene mine. Jeg bruker "blits av" eller "autof" en skjelden gang. Som oftest bare når det er varierende lys, eller veldig mørkt! Du finner ett innlegg her, hvor jeg forklarer hvordan man bruker manuel instilling.Man kan jo også velge slik at man snurrer på det hjulet helt fremme, også bytter man fokuset selv. Det har jeg gjort her, derfor blir det så mye bokeh som det der! Den innstillingen finner man frempå objektivet. Der kan man se en slik knapp-dings hvor man har to alternativer. Endten 'AF eller MF, altså autofokus hvor kameraet fokuserer av seg selv, eller manuelt fokus hvor man bestemmer selv hva man skal fokusere på.

Her ser dere forskjell på autofokus, og manuelt innstilling med blenderen på 1.8


Og her har dere enda fere bilder hvor jeg bruker manuelt innstilling. Elsker bokeh!
Noe mer dere lurer på?

mandags planer og slikt!

Heihei! For øyeblikket så holder jeg på med å stelle meg. Skal nemelit bort å treffe Susanne(link) om ikke så altfor lenge. Planene er ikke lagt helt enda, men kameraet blir med meg uansett. Så vi får se hva vi ender opp med å gjøre på. Finner alltid på noe morro uansett, så det blir nok kos! I dag er det rundt 20grader ute, selv om det ikker ser slik ut. Lyset er liksom skikkelig dårlig, solen er ikke kommet frem. Buuh. Men de melder jo fint vær resten av uken også daa, så det blir nok bra. Må jo få til en skikkelig photoshot før ferien er over!Er veldig mangen som ikke skjønte det jeg sa om fotokonkuransen. Noen missforstod med at jeg ikke skulle kåre en vinner, osv. Jo, jeg skal kåre en vinner. Konkuransen er AVSLUTTET nå, så nå er det forsent å sende inn bidrag. Jeg tenker å se igjenom bidragene i kveld/morgen, så vinneren blir nok snart kåret! :)Hva skal dere i dag?

New in

To bilde rammer fra ikea. Pris: 30kr (for en liksom)


Ett sett med to kasser, fra ikea. husker ikke pris, men billig ihvertfall.


Ett par med nye hvite sko, fra h&m   Pris:129kr


smykke med klokke, fra Glitter,,130kr (ellernoe)


Topp fra h&m. 129kr (ellernoe)


De to maskene dere ser der er fra h&m, glemte å ta egent bilde av dem.

DITT beste sommer minne 2012

Nå tenkte jeg å ha ett slikt innlegg igjen, hvor jeg skriver DERES beste sommer-minner så langt i ferien. (eller de værste)   Også kommer jeg til å kopiere dem fra kommentarfeltet, og legge dem i ett egent innlegg. Altså jeg tar flere om gangen, får jeg inn mangen fine "historier" deler jeg det opp i to deler! For dere som ikke alt har skjønt det, så kan du skrive i en kommentar hva ditt beste, eller værste sommerminne så langt i ferien er. Også blir det kanskje med i ett blogginnlegg, hvor jeg kommer til å dele flere av deres kommentarer!

Nytt gratisdesign - Sunset

Da var endelig det nye gratisdesignet ferdig. Som dere ser kommer det ut som ett sommerdesign, men jaaa, det er LOV å bytte header. Eller lettere sagt så er det lov å endre på hva man vil i designet bortsett fra å fjerne at det er jeg som har laget det.

Innleggene er 800px. Headeren er 1033bred og 399 høyd (man kan endre på høyden uten at noe blir ødelagt), sidebaren er 190px bred som vil si at profilbildet også er det. Det er en liten meny i sidebaren hvor du kan endre på teksten og sette inn egne linker. Dere finner kodene til designet HER. også kommer det tyil å komme ut forklaringer til alle desse tingene som hvordan man skifter header osv. Men alle forklaringene kommer på designbloggen min. Oppstår det feil med bloggdesignet, gjerne si ifra . i kommentarfeltet
"when the sun comes out once in a while"// Vi passer forresten hunden til tante å onkel i helgen, så det er den som er på bildene Verdens søteste daa!

I dag har været vert veldig svingende her. Plutselig regner det, og rett etter det titter solen frem i noen minutter før det begynner å pøse ned med regn igjen. Noe lignende som det har vert med kroppen min i dag egentlig, en stund orker jeg å gå litt hit og ditt, men så blir jeg plutselig veldig dårlig. Men jeg er som sagt mye bedre i dag, enn hva jeg var i går. Så jeg satesxr på at det blir enda bedre i morgen. Får håpe det blir sol da, for nå har jeg skikkelig mye inspirasjon til bilder! (♥)  Hva har dere gjort i dag?

Frem og tilbake, og frem..

Heihei! Beklager for at bloggingen fra meg har blitt så dårlig de siste dagene. Var jo i Stavanger en hel dag på onsdag, også var jeg som sagt hos en behandler på torsdag som gjorde at kroppen min jaa,, ble sykt sliten. Så etter den behandlingen har jeg egentlig ikke gjort annet enn å sove, ligge i sofaen, eller å ligge i sengen.. Noe som er veldig kjedelig, det sier seg vel selv. Men formen er ikke like dårlig i dag heldigvis. Er bare veldig trøtt, men våkner vel kanskje litt utav om jeg steller meg og turer ut. Så jeg får se hva dagen bringer.

Og forresten, til dere som lurer på når vinneren av fotokonkuransen blir kåret, så skal jeg se om jeg får gjort det iløpet av de to-tre neste dagene. Også har jeg jo snakket om at det skal komme nytt gratisdesign, ja, det kommer nok også iløpet av de to neste dagene. Og til slutt, skal jeg se om jeg får lagt ut innkjøpene fra Stavenger! Jaja, hva skal dere i dag da?


"the beautiful horse"
Canon eos 600D 50mm f/1.8

"bad feeling"

For øyeblikket er egentlig formen veldig dårlig. Jeg er svimmel, har tempraturs svingninger, smerter i kroppen,  lite energi, trøtt og utmattet. Jeg føler nesten at alt er tilbakestilt til så dårlig som jeg var i starten av da jeg fikk MEen. Men heldigvis har det sine grunner for at jeg er så dårlig som jeg er nå. For ett par timer siden var jeg hos en muskelterapaut, hun drev og "løste opp" musklene mine osv (ellernoe sånt..). Er veldig vanskelig å forklare dere hva hun gjorde, når jeg ikke skjønte det helt selv! Hun advarte meg i hvertfall mot at jeg kanskje komtil å være litt dårligere de neste fire dagene, og at jeg bare måtte ta det med ro.. Så det blir nok morro, nei, det blir ikke det. Men, kanskje kroppen min er enda bedre igjen etter det? Vet aldri.   Huff, nå kjenner jeg jeg snart ikke orker å sitte mer oppreeist, såå trøtt og sliten. Vi blogges i morgen, kanskje!  Noen som har tips til en side hvor jeg kan se film eller noe?


// random bilde..

Månedsoppsumering - Juli 2012Jeg har hatt en fin måned (♥)  Hvordan har deres Juli måned vert?