august 2011

Tar meg fri noen dager.

Som jeg nevnte i går er internettet her helt ute og kjører. Derfor velger jeg å ta en bitteliten pause fra bloggen, selvom jeg tviler på at jeg klarer meg mer en tre / fire dager uten blogg. Haha. Det er egentlig flere grnner til at jeg tar pause. Den ene grunnen er også det at kroppen min ikke funker helt som den skal, jeg blir utmatta av en hel dag på skolen. Noe som betyr at jeg må slappe av å ta det med ro når jeg kommer hjem, slik at jeg kanskje klarer enda en hel dag. Å da vil jeg heller bruke de få kreftene jeg bruker på bloggen, til litt lekser hjemme eller noe. Men det blir som sagt ikke en lang pause! Så vi blogges da, snart! :)-Ingvild:)

Dårlig nett er ikke noe morro!

Dårlig internett er alldri noe morro, hater det faktisk. Ikke noe blogging, ingen msn, ingen facebook og ingen musikk. Kjedelig ja. Men det funker litt nå da, selvom jeg må sitte nede i stuen med en sovidt to meter lang ledning. Det er jo bedre enn ingenting da. Men litt kjedelig å sitte her da, så blir sikkert ikke så mye blogging før nettet er helt fkset. Blogges! :)
// tilfeldige bilder..

-Ingvild:)

home from school today

Idag ble det ikke noe skole på meg, kroppen var for sliten for skole. Så jeg holder sofaen i dag. Har fått hvilt og spist litt, så er litt bedre nå. Derfor har jeg tenkt å jobbe med litt skole arbeid nå tildess det blir pizza til middag. Ellers skjer det ikke så mye her i dag, har tenkt å fortsette litt på gratisdesignet mitt senere, og kanskje få lagt ut litt flere HTML-koder. Om noen av dere har ønsker / forslag til hvilken farge gratisdesignet kan ha, skrik ut!

- Hva gjør dere i dag?

-Ingvild:) 

Avslutter dagen med en god kvels !

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med tv`en på, og varmt rundstykke og eggerøre på bordet. Nam sier bere jeg, det er faktisk trolig godt. Men nok om det, sitter her å venter på at Hotel cæsar skal starte, siden det ikke er noe annet som er morro på tv akkuratt nå. Etter Cæsar blir det vell en dusj så skal jeg faktisk legge meg tidlig i kveld. Er så trøtt etter skolen at jeg kunne ha sovnet nå, men må nok holde meg våken i noen timer til. haha! Ha en fin mandagskveld videre :)

-Hva gjør dere denne mandagskvelden?-Ingvild:)

just some portrait photo
Canon eos 600D 18-200mm

-Ingvild:)

Ukas blogg ble

http://kryystall.blogg.no/

Førsteinntrykket på bloggen er helt geit, det er jo ett gratisdesign så det er jo fint. Men hadde nok blitt finere med en header, hehe. Det ser ut til at du slenger inn ett innlegg hver dag, hadde ikke skadet med flere innlegg da. Du har med bilder i innleggene som du har tatt selv, det er jo bra! Bildene er også i en god størrelse, og har en bra kvalitet. Det er alltid ett pluss, hvertfall i mine øyner. Du har en søt blogg! :)

Noen bilder fra bloggen: 
-Leser du bloggen hennes?
-Ingvild:) 

OUTFIT 29.august


Genser-Cubus Bukse-Cubus  sko-Eurosko

-Ingvild:)

Vil du være min engel ?

Om du vil være min engel å stemme på meg i blogg vs blogg HER. Da hadde jeg blitt utrolig glad! :)

-Ingvild:)

at the moment

Det er søndagskveld og jeg sitter å holder på å sovne sånn helt serriøst. Haha. Aner ikke hvorfor jeg er så trøtt egentlig, siden jeg la meg tidlig i går og stod opp sent i dag. Men det gjør meg egentlig ikke så mye, da sovner jeg hvertfall i kveld. Jeg har forresten startet på ett nytt gratisdesign nå så får se om jeg orker å jobbe mer med det senere. Men nå venter bolla & TV`en på meg, haha! så vi blogges :)

-Hva gjør dere denne søndagskvelden? -Ingvild:)

rain has drowned flowers


Canon eos 600D 18-200mm  - day 20 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

Å vaske filteret kan vist være lurt...

Jeg fant nettopp ut at filteret til kameraet faktisk var utrolig skittent, haha. Man ser det ikke så lett på bilder med det på, men om man tar den av ser man det med en gang. Ikke alle som har ett filter på kameraet da, men jeg vil egentlig annbefale det. Hvertfall, jeg brukte bere en slik spray som man bruker til å vaske dataskjermer, telefoner og slikt med. Funker jo bra på kamera også. Å etter å ha sprayet litt av den på tørker jeg bere av med en fille! Ganske så lett ja ;)

- Har du filter til kameraet ditt?


ble litt forskjell ja!

-Ingvild:)

VINNERNE AV FOTOKONKURANSEN ER

1.plass går til http://zine.blogg.no/


Og 2plass går til http://elisaaabeeth.blogg.no/


Vinneren kommer til å få en bloggvrdering iløpet av uken, er ikke helt sikker på nårr. Andreplassen får kanskje en liten vurdering også, å begge kommer til å være linket i sidebaren nå i hele uken. Ikke en stor premie akkuratt da men. Denne gangen var det ikke så veldig mangen som meldte seg på konkransen faktisk, fem stykk eller noe. Litt kjipt det da, så det blir nok en stund til neste konk!

Hva syns dere om vinnerbildene?
-Ingvild:)

min lørdagskveld...

Da var det lørdag ja, jeg er så utrolig trøtt at jeg holdt på å sovne her i sted. Men det skal jeg virkelig prøve å unngå, for da får jeg ikke sove i kveld. Derfor har jeg tenkt til å få laget header til de  jeg har lovet, og kanskje begynne på ett nytt gratisdesign til. Har faktisk en ide om hvordan det kan bli,hihi.   Kanskje jeg skal være flink å "vaske" filteret på kameraet også å få tatt litt skikkelige bilder igjen. Begynner å bli en stund siden sist det da. Så jeg får se hva kvelden bringer! Ha en super lørdagskveld videre :)

- Hva er dine planer for kvelden?-Ingvild:))

some new songs on my playlist

Nico Sereba, Dreamon ft. Lidolido - Turning Tables 

Erik og Kriss ft. Nik & Jay - My city 

Tinie Tempah ft. Wiz Khalifa - Till I`m Gone

Thea Oskarsen - One of a kind  (tar litt tid før den starter )

Chris Brown  - Number one

Flying hight in the sky


Canon eos 600D 18-200mm -day 19 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

Dagens lille innkjøp ++

Nå kom jeg omtrendt nettopp hjem fra senteret. Så jeg tenkte å slenge ut innkjøpet mitt, som i dag ble to gensrer. Jeg kan love dere at jeg er sliten nå, så skal nok bere ligge her i senga å chille med musikk og blogg i kveld. Herlig det også iblandt. Har forresten funnet utrolig mangen nye, brae sanger nå, elsker dem alle. Så kanskje det kommer ett innlegg med noen av dem i senere, om dere er intreserte da! Men her er hvertfall innkjøpet ;)

 Genser fra Cubus - 100kr

Cardigen fra H&M . 149kr// beklager for litt uklare bilder

Hva syns du om innkjøpet?
-Ingvild:))

OUTFIT - sentertur

Nå skal jeg straks på senteret med Lene og Susanne, så har vell ikke så veldig god tid til bloggen sånn egentlig. Men jeg var ute og tok noen kjappe outfit bilder her i sted, så tenkte å bere slenge dem innpå full fart. For nå må jeg fikse håret! Snakkes :)


Bkse-Cubus // Genser-Bikbok

-Ingvild:))

Friday evening

Heisann! Da var det fredags kveld igjen ja, og været ute er ikke noe å skryte av kan man si. Regn, regn og atter regn ja.. Selvom det ikke har så mye å si akkuratt nå da, hadde ikke tenkt meg ut uansett. Haha. I kveld turer jeg ned til Lene. Er en stund siden vi har funnet på noe, så det skal nok bli morsomt. Jeg tar med meg kameraet, så jeg kommer sikkert hjem med rundt fem hundre grimas bilder! haha, er alltid like morsomt det :)

- Har dere noen planer for kvelden ?

 

Bildeserie - Random
Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

just chilling

I dag ble det nok en kjedelig dag hjemme fra skolen, fire dager hjemme og en på skolen. Kjedelig altså, så uken har egentlig gått utrolig sent. Men formen begynner å komme seg litt nå, har fått i meg godt med mat i dag, og bere chilla så satser på at det skal bli mer skole neste uke!  Akkuratt nå sitter jeg bare å hører på musikk og leser blogger. Kjenner jeg begynner å bli veldig raslaus her egentlig, siden jeg ikke har gjort på noenting denne uken. Så får se om det kanskje blir en bitteliten tur ut for å ta litt bilder senere, siden jeg trenger litt frisk luft også! 

-Hva gjør dere i dag? -Ingvild:)

NYTT DESIGN !

Nå har jeg endelig fikset meg ett nytt design. Var så utrolig lei av det jeg hadde, haha. Tipper det ikke er så lenge til jeg er lei dette også, typisk meg. hah. Jeg har også fikset meg en ny header som dere sikkert ser. Følte at den andre var litt for liten, kjedelig og ja. Så jeg bere lagde en ny :)

-Hva syns dere om designet?-Ingvild:)

Minner om konkuransen !

Jeg minner om fotokonkuransen. Det er bere to eller noe som har meldt seg på til nå, så jeg utsetter fristen til å melde seg på, . Jeg kårer vinner på lørdag tror jeg. Så dere har fortsatt god tid !
Beklager for dårlig blogging i dag, men som sagt så er formen helt nede på bunn i dag. Orker ikke å gjøre noe omtrendt, så det blir nok tidlig seng i kveld å. Så får jeg håpe det blir bedre til helga :) 

slenger med noen randome bilder, å til dere som vil melde dere på finner dere regler osv HER.-Ingvild:)

VIL DU BLI UKAS BLOGG?

Da var det på tide å melde seg på ukas blogg igjen, så kårer jeg "vinneren" til mandag hvertfall. Formen er virkelig dårlig i dag, orker sovidt å stå oppreist, så får se om jeg kommer til å orkke flere innlegg senere. Men om det ikke skjer, vet dere hva grunnen er! ;)

( funket ikke å legge til bilde, sorry) 

Photo; little girl playing
Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Foto fail

Jeg så nettopp igjenom litt bilder her, å fant ut at det er en del "fail" her. Haha. Utrolig morsomt å se på da, og siden jeg ikke har så mye spennende å fortelle dere i dag funker det jo bra. Vil også minne dere på fotokonkuransen min, det er bere to som har meldt seg på til nå. Noe som egentlig er litt kjedelig, så om det ikke blir flere får nok berre en vrdering eller noe!-Ingvild:)
 

Love is everywhere


Canon eos 600D 18-200mm -day 18 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

svar på leserspørsmål !

"Har du fått behandling? Ettersom du skrev (før, tror jeg da) at du hadde noe ME-lignende:) Jeg får selv behandling, det hjelper iallefall litt! :D"

Ja jeg har vert på ME-utredning nå før ferien. Men etter å ha sjekket meg og utredet meg for alt kom de frem til at det ikke var ME alikevell, heldigvis. De sa da at det kunne ha vert en infeksjon i kroppen eller noe slikt. Så jeg er "på vei" til og bli frisk nå mener de, selvom det ikke føles slik hele tiden. 
Og ja, jeg får behandling. Nemelig av en healer. Sikkert ikke så mangen som tror på slikt, men det funker faktisk. Husker fortsatt da mamma kom med det forslaget, jeg hadde ikke noe tro på det. Men etter å ha fått behandling fra han i en lang stund så inser jeg at det funker utrolig bra!


Hvilket merke er objektivet av? Og hva er forskjellen på en 18-55mm linse og en 18-200mm linse? :)

Objektivet mitt er i merket Sigma, ett utrolig bra merke. Virkelig til å annbefale. Forskjellen er at med 18-200mm zoomer du mye lenger. Pluss at det er sikkert en del andre ting også som er bedre med det, som f.eks klarheten og slikt ;)


// fikk en fin navne-lapp på sykehuset ja, haha!

-Ingvild:) 

1 bilde, 3 redigeringer


// alle redigert i photoscape

Hvilken redigering likte du best?
-Ingvild:)

Smile to the world,,


Canon eos 600D 18-200mm  -day 18 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

FOTOKONKURANSE

Da kjører jeg i gang en liten fotokonkuranse igjen. Denne gangen har jeg valgt å ikke ha noe tema. Så ja, det betyr at du kan melde deg på med de bildene du måtte ønske. Blir ikke noe stor premie denne gangen heller, en blogg annbefaling, og link i i sidemenyen i en uke eller noe. Fristen til å melde seg på går ut klokken 21:01 i morgen!

- Du kan mede deg på med 4 bilder.
- Du må ha blogg for å være med.
- Du må lage ett innlegg hvor det står at du er med i fotokonken min, og linke til min blogg. Så må du lime inn linken til det innlegget, i kommentarfeltet til dette innlegget.
- Meld deg på før klokken 21:01 i morgen!

// jaa, det mangler en "u" i bildet. haha.

Noen spørsmål?
-Ingvild:) 

ingen skole på meg i dag

Idag ble det ikke noe skole på meg. Kroppen er nok så sliten etter gårsdagens skole dag. Men jeg har fortsatt en liten mulighet da, om jeg blir bedre iløpet av dagen skal nok tante kjøre meg opp så jeg får noen timer. Men slik det føles ut nå tror jeg ikke det kommer til å funke. Så jeg får vell bere prøve å få i meg litt mer mat og drikke å vente å se hva som skjer. Blir jeg hjemme skal jeg nok fikse på det nye designet jeg snartl skal bruke, og redigere bilder. Det er noe jeg altid kan slappe helt av med! :)

- Er du mye syk?  -Ingvild:)

Black and white school


Canon eos 600D 18-200mm - photoscape

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

soft dress day !

Nå ligger jeg godt plantet i senga med kosedressen på. Aner ikke hvorfor, men hele kroppen min blir liksom sliten av skolen, så jeg skal nok ligge her helt til hotel cæsar starter. Haha, lat jaa! Jeg holder faktisk på å fikse ett nytt design til meg selv nå, selvom jeg egentlig skal hjelpe en annen. Men tror jeg skal gjøre det nå, å heller fortsette på mitt senere. Det blir ikke så veldig store forandringer da, men litt. Jeg får alltid så mye mer å blogge om etter å ha skiftet design, aner ikke hvorfor. Haha :)

- Hva er deres planer for dagen?


-Ingvild:)

picture of some parrots


Canon eos 600D 18-200mm -day 16 / 365

Hva syns d om bildet?
-Ingvild:)

Hva en blogg må ha for å bli en favoritt hos meg

-  Header og design må passe sammen så det ikke blir ett dårlig førsteinntrykk. Helst ikke så sterke farger på bakrunnen. Noen ganger kan det faktisk være litt stilig med svart bakrunn syntes jeg, men jeg foretrekker egentlig lyse farger best da. 

- Å ha en kreativ overskrift er også noe som er lurt. Selvom det faktisk kan være sykt vanskelig til tider. Men jeg vil annbefale å hvertfall ha en overskrift å ikke skrive "vetikke hva jeg skal ha til overskrift xD". Da blir det liksom ikke slik at man tenker, "å dette innlegget er sikkert spennende". haha.

- Ikke ha altfor lange innlegg. Det er ikke så mangen som gidder å lese en hel side om hva du har spist til middag, nårr du vasket hendene dine og alt det der. Kort heller ned teksten og skriv noen linher. Mye mer fristende å lese da!
Jeg vil heller ikke annbefale å ha smilefjes midt i innleggene, det gjør alt helt rottete med en gang. Jeg hadde selv det før, å skjemst serriøst når jeg ser tilbake på det. Haha. Men å avslutte ett innlegg med ett lite smilefjes syntes jeg ikke skader:)

 - Ha med bilder i hvert innlegg, og helst ikke bruk google-bilder. Greit nok om du f.eks er på ferie og slenger inn ett eller to, men ikke hele tiden. Jeg vil også  annbefale å ha bildene i 700px eller oppover. Det liker jeg best, men det skader jo ikke om dem er mindre da!  Blogger med mangen bilder i innleggene, som dem har tatt selv er det jeg virkelig elsker mest. Da har du stor sjans for å bli en favoritt hos meg for å si det slik.

 Jaa, det ble kanskje litt mye tekst. Men jeg har fått en del spørsmål om akkratt dette, så her har dere ett langt svar!-Ingvild:)

Sunday evening

Nå sitter jeg og lurer på om jeg skal finne meg en kopp  kakao og noe godt, og sette meg ned i senga å begynne på ett nytt design. Har jo også en blogg jeg skal hjelpe med design, så kanskje jeg gjør det først. I morgen er det ifull gang med skolen igjen, så det blir nok tidlig seng i kveld. Får bere krysse alle fingrer og tær på at jeg skal klare hele skoledagen i morgen!      Har også tenkt til å starte en fotokonkuranse igjen, får se om det blir i kveld, eller i morgen :)

-Hva gjør dere i kveld?-Ingvild:)

My room..
Nå har jeg nettopp vert flink og ryddet rommet mitt. Støvsugt også faktisk, for det trengtes virkelig. Så kan si jeg virkelig skal prøve på å holde det ryddig i lenger en en uke her nå, for det er så utrolig kjedelig å bruke en time på å rydde rommet. Haha. Å jaa, jeg har fått spøsmål om å legge ut bilder av rommet mitt, så her har dere det. Selvom det egentlig ble utrolig dårlige bilder, sorry! ;)

Er du flink til å holde rommet ditt ryddig? haha
-Ingvild:)

little boy in the woods


Canon eos 600D 18-200mm - lillebror

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Ukas blogg ble

http://luny.blogg.no/

Du har ett veldig bra førsteinntrykk, headeren er utrolig søt og passer godt sammen med designet. Det ser også ut til at du blogger hver dag, noe jeg alltid syns er ett stort pluss. Bildene du tar er veldig klare og har en god størrelse på seg, og har bilder i hvert innlegg som også trekker mye opp. Altialt syns jeg d har en bra blogg! ;)

Noen bilder fra bloggen:
Leser du bloggen hennes?
-Ingvild:)

favoritter fra sommeren #1
Canon eos 600D 18-200mm 

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

take you a goodie


Canon eos 600D 18-200mm  -day 15 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:) 

Ønsker du en header ?

Jeg har fått en del spørsmål om å lage header til folk, å det er jo utrolig koselig. Så jeg tenkte at dere som ønsker en header av meg, kan skrive i kommentarfeltet hvordan dere ønsker å ha den. Så får jeg se hvor mangen av dere det blir som får en. Vist det blir like mangen som sist som ønsker en, kommer jeg bere til å ta noen tilfeldige! Men husk, jeg er ikke verdens mester i dette, har ikke photoshoop heller!-Ingvild:)

en rolig lørdag...

I dag har jeg heller ingen store planer, føler jeg har skrevet det i sykt mange innlegg nå. Haha. Men formen er ikke helt på plass, orker liksom ikke å gjøre noen ting, så derfor blir der nok bere en chill dag. Har tenkt å redigere litt bilder, å faktisk bestille noen også, så skal jeg lage en slags plakat med mangen bilder på som jeg skal henge opp på veggen. Så det blir nok bra! Får også se om jeg får begynnt på ett nytt gratisdesign eller noe :)

-Hva skal dere i dag?

-Ingvild:)

Topp 5 låter !

Martin Solveig & Dragonette  Hello

Mike Posner ft. Rusko- Shut up

David Guetta ft. Sia - Titanium

Soujal Boy - Kiss me thru the phone 

Cimorelli - Best love song

chill tonight..

I kveld har jeg ikke store planene, se litt på tv, spise godt, høre på musikk også har jeg tenkt å ta litt bilder. Trenger noen nye nå, å ikke bere inne.bilder liksom. Hehe. Så jaah, jeg trenger faktisk litt inspirasjon for tiden, derfor skal jeg se om jeg kanskje skal kjøre i gang en liten fotokonkranse nå i helgen eller noe, er ikke helt sikker enda. Får vente å se til i morgen, om det blir en fotokonkuranse med tema eller ikke. Ha en strålende kveld videre hvertfall! :)

-Hva gjør dere i kveld ?-Ingvild:)

PHOTO; cute dog
Canon eos 600D 18-200mm . redigert i photoscape - ikke min hund.

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Ukens tips - rosafarge i bildet

Tenkte å vise dere en enkel måte på å få rosafarge i bildene ved å bruke photoscape. Den metoden jeg viser her er det Susanne som har lært meg. 

Først velger åpner d det bildet du skal bruke, nå har jeg valgt dette:


 Når bildet er åpnet: går du først til klarhet / farge, der endrer du på lysheten og klarheten. Det er jo helt opptil hver enkelt på hvor lyst / mørkt en vil ha bildet. Men jeg syns det er finest om bildet er ltit lyst når man skal ha rosafargen på det. Så jeg stiller klarheten på 11, og lysheten på 40. Sliik:


Etter å ha gjort det trykker du på filter og velger da toningsstil. Da får du opp en rute hvor du kan endre på nivå og farge. Du kan jo også få en blåfarge i bildet da, det velger du jo helt selv. Men jeg pleier å brke den rosa fargen som er 235, og nivå 70%


Å da ser bildet tilslutt slik ut:  


Kunne du denne metoden?
-Ingvild:)

Da var det helg på meg !

Jaa, da var det helg igjen, noe som skal bli godt. Selvom det ikke ble skole på meg i går, og bere tre timer i dag så er jeg sliten og trenger virkelig en helg. Så det skal nok bli godt. Har ikke noen store planer for helgen, må kanskje en liten tur på senteret for jeg har virkelig merket hva jeg trenger av kleder, nemelig genserer. Har jo nesten bere tskjorter og topper, haha. Men nå skal jeg se om jeg får fikset litt med gratisdesignene, så vi snakkes :)

Har dere startet på skolen denne uken?


// random og redigert bilde

-Ingvild:)

Meld deg på ukas blogg !

what do you want more of ?

Nå som skolen er i full gang igjen har jeg som dere sikkert skjønner ikke like mye tid til blogging. Som noen kanksje har fått med seg hadde jeg ikke "full pakke" med skole før ferien. Derfor er jeg ekstra sliten når jeg kommer hjem fra skolen og har vert der i seks timer. Så det er ikke alltid jeg kommer til å orke å gå ut for å ta bilde og slikt. Så hadde blirr glad om dere kom med flere forslag en hverdag, videoblogg og bilder. Trenger jo litt flere spennende ting! 

Noen spessiele ønsker?-Ingvild:)

Out with the dog

I dag så "passer" vi hunden til tante og onkel, så nå har jeg tenkt å ta meg en tur med han og kanskje ta en del bilder. Haha. Den er jo så trolig søt, man ser liksom at han smiler. Syns det er litt morsomt. Er faktisk utrolig morsomt å spille fotball med han også, genialt å se på når han driver å skal drible meg da, haha! 

-Har du hund? -Ingvild:)

one heart to you, from me


Canon eos 600D 18-200 mm -day 14 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

PHOTO; on a farm
// Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

a good school day !

Da var første skoledag i tiende klasse gjennomført. Dagen gikk faktisk mye fortere enn ghva jeg hadde tenkt, siden de tre siste timene egentlig bere var helt chill. Det er faktisk første dag på rundt ett halvt år at jeg har vert på skolen i hele seks timer uten å ha blitt dårlig å måtte gå hjem. Å det er jeg utrolig fornød med! Så idag skal jeg nok bere chille, slik at jeg ikke bruker opp kreftene på tull nå. Men vi blogges senere! :)

-Startet dere på skolen i dag?

-Ingvild:)

Nytt gratisdesign !

Nå har jeg laget enda ett gratisdesign. Denne gangen ble det en lillafarge, med en stillestående sidebar og meny. Siden jeg fikk inn så mangen forskjellige ønsker, ble det en miks. Haha. Skal nok starte på ett nytt igjen snart også, har faktisk en liten idee oppi hodet mitt på hvordan det kan bli. Skal snart lage en blogg hvor jeg skal ha alle gratisdesignene mine+kodene, så om det er noen som vil bruke det er det bere til å si ifra, så kan jeg legge ut kodene så fort som mulig ;)

-Hva syns du om designet?-Ingvild:)
 

Music is something everyone needs


Canon eos 600D 18-200mm  -day 13 \ 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:) 

Morsomt å se tilbake på slikt,,

Nå har jeg nettopp suttet å sett i en gammel skrivebok som jeg hadde i 1.klasse eller noe. Å herregud, så morsomt det er. Haha. Tegningene jeg hadde tegnet også, var sovidt jeg kunne se hva det var, men værst av alt så hadde jeg sagt at jeg var flink til å tegne. Huh, veldig ja! 

hahaha!

-Ingvild:)

Ukens blogg ble

http://mps.blogg.no/

Hun har en kjempefin blogg ser det ut til, jeg har faktisk ikke vert innpå den før. Designet hennes er kjempefint selvom hun ikke har en header. Ser ut til at hun blogger hver dag, som er bra. Men det hadde ikke gjort seg noe med flere innlegg til dagen! Bildene hun tar er også ganske fine, det er en god størrelse på bildene og de er tydlige og fine. Altialt har hun er supersøt blogg! :)

 Noen bilder fra bloggen:Leser du bloggen?
-Ingvild:)

Photoshoot - in the garden #2

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

siste feriedag

I dag er vår siste feriedag før skolestart igjen. Helt ærlig så gruer jeg meg litt til skoledagen i morgen, i og med at jeg fortsatt er syk og aner jo ikke om jeg kommer til å klare hele dagen i morgen. Er jo ett halvt år siden sist jeg klarte det da, så får bere krysse alle fingrer for at jeg skal klare det. Men nok om det, idag har jeg ikke noen store planer, har fortsatt vondt i kroppen, og heller ikke mye krefter så skal nok bere chille. Men nå må jeg ned til pizzan min, så vi blogges senere ;)

-Nårr starter dere på skolen? -Ingvild:)

Foto; shoes in the forestHva syns du om bildene?
-Ingvild :)

sick again...

I dag er virkelig ikke formen bra. Hadde veldig vondt i hodet før i dag, vondt i kroppen lite krefter så humøret er heller ikke helt på plass. Ikke vet jeg om det er fordi jeg stod opp så tidlig i dag og at kroppen bere reagerer, eller om jeg bere ble  syk igjen. Er utrolig lei av det nå, ett halvt år  med slike dager blir man lei av ja! Men nå skal jeg slutte å klage, å heller legge meg under dynen, høre på musikk og redigere design :)


// random bilde

-Ingvild:)

inspiration #Dambo


// weheartit

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

bloggannbefaling - Susanne

Som dere sikkert har fått med dere er Susanne en av mine beste venner. så jeg tenkte å ha en liten annbefaling av bloggen hennes. 
Hun blogger ikke så veldig ofte, men det er det en grunn til nå. Men for håpentligvis blir det flere innlegg fremovver. Hun er også utrolig flink til å ta bilder, og klarer å inspirere meg mye. Mangen av bildene dere finner på min blogg, er insirert av henne. Så jeg vil virkelig annbefale dere å ta en titt på bloggen hennes, og gjerne legge henne til som venn også! :)

Noen bilder fra bloggen.
Skal du ta turen innom bloggen hennes?
-Ingvild :) 

watermelon in rainy weather

 Nå sitter jeg faktisk å spiser vannmelon, det er bere så utrolig friskt og godt. Men hadde vert bedre om det ikke var så stygt vær ute da, vannmelon er jo liksom en sommerfrukt. Ikke mye sommerfølelse her når det regner akkuratt. Haha.. Men nok om det. Tenkte bere å slenge inn ett innlegg til, siden jeg ikke har vert så flink til å blogge skikkelig de siste dagene, sorry.   Ha en fin kveld videre!

- Hvordan er været hos dere? -Ingvild:)

Photoshoot - in the garden #1


Canon eos 600D 18-200mm \ photoscape

Hva syns dere om bildene?
-Ingvild:)

Photo: Splash


Canon eos 600D 18-200mm - tatt av meg og Susanne

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

ask Susanne

Nå har jeg tenkt å ha en litt annerledes spørsmålsrunde. Dere stiller spørsmål. om meg, og Susanne svarer på dem. Tenkte at det kanskje blir litt morsomere, siden hun omtrendt kjenner meg bedre enn hva jeg gjør selv, så hun svarer helt ærlig. Ideen fant jeg fra Sophie Elise. 
// trøtte, haha

-Ingvild:)

God morgen!

God morgen folkens!
Nå har jeg og Susanne omtrendt nettopp våknet, å jeg kan love dere at vi er trøtte. Var kanksje bittelitt for lenge oppe i natt, wups. Men hvertfall så hadde vi en liten fotoshoot i går, får se om jeg får lagt den innpå senere. Og som sagt skulle vi bake muffins, så det gjorde vi, danset faktisk jumpstyle også. Utrolig morsomt.  Men nå skal vi fikse designet til Susanne, så vi blogges :)

- Hva gjør dere i dag? -Ingvild:)

Sleep over

I natt skal Susanne sover over hos meg, så vi kommer sikkert til å ta en del bilder, skal bake mffins og kose oss. Må jo nyte den siste lørdagen i ferien da, haha. Nå skal vi snart ordne oss på håret og stelle oss for å ha en liten fotoshoot i hagen. Håper virkelig denne bli vellykket, siden den vi hadde sist ikke ble det. Haha. Ha en fin kveld videre! :)

-Hva gjør dere i kveld? -Ingvild:)

blue sky with a flower


Canon eos 600D 18-200mm - day 12 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

Noen av mine uvaner

- Går alltid med en hårstrikk på handa.

- Sier "herregud" omtrendt hele tiden.

-  Hører på musikk uansett hvor jeg er, når jeg skal sove, bere jeg skal ned for å hente noe, ja absolutt hele tiden.

- Finner jeg en bra sang hører jeg på den til jeg blir lei av den.

-  Bytter design hele tiden, stoor uvane. haha.

-  Har alltid telefonen i handa, eller lumma. 

- Hver gang jeg ser i ett speil fikser jeg på håret, også før alle bilder blir tatt. Haha!

- Går rundt i hele huset å leter etter telefonen min mens jeg holder den i handa.
 


 Har du noen av de samme uvanene?
-Ingvild:) 

straw pictures
Canon eos 600D // photoscape

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

MELD DEG PÅ UKAS BLOGG

Jeg kom nettopp på at det er på tide med en ny ukes blogg igjen. Så det er bere til å melde seg på, så kårer jeg "vinner" innen helgen hvertfall, kanskje til imorgen. Må se hva det blir. Å samtidig som dere melder dere på hadde jeg blitt veldig glad om dere hadde kommet med forslag til hva dere vil ha mer av på bloggen min :)-Ingvild:)

New topp ++

Nå kom jeg nettopp hjem fra senteret etter å ha vert der i noen timer. Så kjenner godt på bena at jeg er sliten haha.  Så skal nok bere chille resten av dagen, kanskje ut å ta litt flere bilder i finværet. Nå skal jeg hvertfall ut for å spise grillmat, så blogges vi senere! 

Toppen jeg kjøpte, fra Cbus -50kr
Hva syns du om toppen?
-Ingvild:)
 

PHOTO: in forest


Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

I LOVE U


Canon eos 600D 18-200mm -day 11 / 365

Hva syns du om bilder?
-Ingvild:)

Hva gjør du i dag?

I dag skjer det ikke så mye hos meg akkuratt. Tror jeg drog kroppen min med på litt for mye i går, så har gangsperr i serriøst hele kroppen i dag. Kjedelig ja, haha. Men det overlever jeg, så nå har jeg nettopp fikset meg en ny header, og har tenkt å prøve å lage enda ett nytt design, siden dere ikke var så begeistret for det jeg hadde tenkt til å bruke. Så får jeg heller se om jeg kanskje tar meg en liten tur ut i finværet senere!

-Hva gjør dere i dag? -Ingvild:)

photos from the beach

Igår hadde var jeg, Susanne, Lene og Mari nede på stranda å koste oss. Hadde med oss snop, brus, bolle og chips. numnum. Og som sagt så var jeg så utrolig flink at jeg tok med meg kamerastativet slik at vi fikk tatt bilde av alle sammen for en gangs skyld. Haha. Så vi fikk en del bra bilder da, alltid koselig å ha!  Tok også litt "bilde-bilder" om dere skjønner, de kommer sikkert innpå i morgen eller noe, kan liksom ikke ta alle i ett innlegg, det blir for mye ;)
Nydelig du Mari♥


Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Hvilket design?

Jeg er som vanelig helt besluttsom. Har laget ett litt nytt design+header igjen, å klarer ikke å velge. Jeg blir som sagt alldri fornøyd, haha. Så dere må hjelpe meg å velge!

Nr.1


Eller Nr.2 - det jeg har nå


Hvilket likte du best?
-Ingvild:)

Stranda med jentene !

Nå har jeg egentlig ikke noe god tid til å blogge. Men tenkteå bere slenge inn ett full fart innlegg før vi rusler ned til stranda. Jeg og Lene har nettopp vert å kjøpt godis som vi skal ha med ned, så trenger bere å få pakket det i en bagg, også må jeg jo selvfølgelig ha med meg kameraet da, skal faktisk ha stativet med også. Så det blir sikkert en del fine bilder. Men nå må jeg stikke, blogges! :)

-Hva gjør dere i kveld? -Ingvild:)

A spessial flower


Canon eos 600D 18-200mm (susannes ide) -day 10 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

OUTFIT

Nå stikker jeg ut med Lene, så tenkte å bere slenge inn otfiten fullfart!
// Alt fra Cubus

-Ingvild:)

the best music to my ears

Chris Brown  - Game

Erim Cicek ft. Dayne - Hold me down

Pitbull ft. Akon - Boomerang ( remix )

The wanted - Glad you came

Tinie Tempah - Eyes wide shut

Alexandra Stan ft. Calprit - One million

Sean Paul ft. Alexis Jordan - Got 2 luv u 

-Ingvild

Mine objektiver

Sigma 18-200mm  Dette objektivet funker kjempe bra, tar fine bilder. Men det har ikke så veldig bra kontrarst i bildene det tar, samtidig som det er kjempe tungt. Når jeg kjøpte det betalte jeg 3000 for det, men tipper du får det litt billigere nå. Siden det begynner å bli en stund siden jeg kjøpte det. Akkratt nå vil jeg egentlig heller annbefale deg å kjøpe objektiver fra Canon (om du har canon), for de tar bilder med mye bedre kontrast i. Men som sagt, dette tar obså fine bilder. Er sånn passe fornøyd med det.

Canon 50mm f/1:8.
Dette objektivet er virkelig til å annbefale. Det veger nesten ingenting, koster nesten ingenting, og det tar fantastisk fine bilder. Kontrasten er god, fokuserer bra og alt det der. Jeg elsker virkelig dette objektivet! Det eneste som er litt dumt med det er at det ikke kan zoome. Så om man skal ha dette annbefaler jeg også at man har ett objektiv som kan zoome også. :)
DOTS-milkshake

Nå har jeg og Susanne nettopp laget dots milkshake, noe som vi faktisk ikke har prøvd  før. Vetikke helt om vi kommer til å prøve det igjen heller, har smakt bedre fø for å si det slik. Den smakte litt spessielt. Hehe. Så nå sitter vi bere å knipser bilder av forskjellig, prøver å finne noem kule ting da. Såe, vi blogges!

-Smart dots-milkshake før?-Ingvild:)

Frisk luft er viktig,,

Haha, random overskrift ja. Kom ikke på noe bedre i farta, men det stemmer jo faktisk,,..,. Så selvom formen ikke er på topp nå skal jeg ut en tur med Susanne. Trenger virkelig å få luftet meg litt nå etter mangen dager inne. Har ikke blitt så mye skikkelig blogging i dag, det beklager jeg. Men får se om det kanksje kommer noen bilder utpå senere eller noe ;)

-Hva gjør dere i dag?

-Ingvild:)

svar på leserspørsmål !

Hvilkent kamera bruker du?
Som sagt så bruker jeg Canon eos 600D med 18-200mm objektiv.

Hvor redigerer du bildene dine, og hvor lager du headerne dine?
Jeg pleier å redigere bildene mine i photoscape. Og når jeg skal lage en header så pleier jeg som oftest å lime bilder sammen i photoscape, så redigerer jeg slik at det blir uklart osv på picnik.com, skal se om jeg kanskje får vist dere det i ett innlegg eller noe!

Er du fotograf, eller har gått på fotokurs?
Nei er jeg ikke, og har heller ikke gått på kurs ;)

Kan du lage videoblogg om hvordan du fikser håret ditt?
Siden datan min er så utrolig feig og ikke kan åpne videoer, så blir det litt vanskelig. Får ikke åpnet dem, og får da heller ikke redigert dem. Utruolg kjipt. Men kan se om jeg kanksje kan få vist det i ett innlegg eller noe, fikser det jo ikke så avansert såe det skal nok funke. 

Kan du legge ut bilder av rommet ditt?
Det kan jeg gjøre når jeg har fått på plass alt her inne, og fått ryddet litt. haha.

Noe mer dere lurer på?
-Ingvild:)

Irriterende !

Jeg har ikke fått blogget noe i dag pga at vi ikke har hatt nett, å heller ikke tv. Men nå er nettet tilbake hvertfall, heldigvis. Formen er ikke helt på topp i dag heller, har en del vondt i kroppen og lite krefter, så får vente å se omd et gir seg til senere så kanskje jeg får gått ut en tur å tur å troffet noen. Så får bere vente å se. Ellers så vil jeg bere takke alle dere som kom med så fine kommentarer til meg i går, setter utrolig stor pris på det! :)

 -Har det vert tull med nettet dere i dag? -Ingvild:)

PHOTO; time has stopped-Hva syns du om bildene?
Ingvild:) 

NYTT DESIGN

Nå har jeg fikset meg nytt design igjen. Fant ut at jeg ikke kunne ha det andre i og med at gratisdesignet jeg snart skal legge ut kodene til er omtrendt likt. Da er det jo litt kjedelig. Haha. Jeg fant også ut at jeg har sinnsykt mangen kategorier her, og jeg blogger jo ikke om alle engang. Så skal se om jeg kanskje får fjernet noen av dem, slik at dem ikke bruker opp så stor plass i sidemenyen. Smart. 

Hva syns dere om det nye designet+headeren?

-Ingvild:)

plans for the day

Egentlig har jeg ikke noen store planer for dagen. Formen er fortsatt ikke helt på topp, men siden jeg bere har suttet inne i hele uken å kjedet meg skal jeg se om jeg får til en liten tur ut i dag. Kanskje jeg og Susanne tar oss en liten tur ut, siden hun endelig har kommet hjem fra ferie igjen. Wihu. Ellers skjer det ikke så mye, holder på med ett nytt design til bloggen min, skjedde nettopp noe tull med den så jeg tok meg en pause. Haha. Men hvertfall, ha en strålende mandag videre!

-Hva er deres planer for dagen?

-Ingvild:)

STRAW
Canon eos 600D 18-200mm - day 9 / 365

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Hvem fortjener 1.plass ?

Det finnes sikkert utrolig mangen meninger om hvem som fortjener første plassen på blogg.no. Selv syntes jeg ikke tcmn fortjener førsteplassen, Hun blogger ikke så ofte, og veldig mye om det samme føler jeg. Ikke helt min type blogg. Men Whoot derrimot er en jeg syns fortjener førsteplassen. Han varierer mer på hva han blogger om, er sykt inspirerende for mangen "fotografer" og er alltid i godt humør virker det som. Jeg elsker hvertfall bloggen hans!

-Hvem syns du fortjener 1.plassen?


// Bilder fra bloggen hans.

-Ingvild:)

Sommerferien min #1

Grillkveld med Lene og Kathrine 

Liten hyttetur med Susanneæsj, en sånnen krøp ved hytta ene dagen. ekkel!

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Ukas blogg ble

http://myfashionphoto.blogg.no/

Hun har en utrolig søt blogg, enkelt og fint design med bildene i en god størrelse. Pluss at hun har også en meny over headeren som gjør at man får bedre oversikt til å finne frem. Hun er også utrolig flink til å ta bilder,  Blogger også om litt forskjellig som musikk, bilder, litt hverdag. Slik som folk liker å lese om, hvertfall jeg! Så alt i alt har hun en kjempefin blogg:)

Noen bilder fra bloggen hennes:
Leser du bloggen hennes?
-Ingvild:) 

iced tea


Canon eos 600D 18-200mm - day 8 / 365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

Photoshoot (1)

Her er den lille shooten jeg og Susanne hadde for en stund siden. Vet at noen av bildene er uklager, det beklager jeg.

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Nytt gratisdesign !

Nå har jeg sttet å jobbet litt med gratisdesignet til dere. Det er omtrendt helt likt som det jeg har nå, Siden jeg fikk ett forslag om å bruke mine gammle design, til gratisdesign. Så hvorfor ikke?  Jeg skal jo snart bytte design så det passet jo bra. Haha. Vet jeg bytter altfor ofte, skal skjerpe meg! Kodene osv til designet kommer ut senere. Holder på med en designblogg der jeg skal legge ut koder til alle designene jeg lager osv, på en litt mer oversiklig måte en hva jeg pleier. Hehe. 

- Hva syns dere om designet?-Ingvild:)

Hvor får du inspirasjon fra?

I det siste har jeg funnet utrolig mangen blogger som klarer å inspirere meg. Å det hadde ikke gjort meg noe om jeg fant enda flere blogger. Hihi. Elsker blogger med masse bilder, spessielt om det er unike bilder som kan inspirere folk. Liker jo seff blogger som ikke bere har bilder også da!  Whoot, Crislii, Carolinemaria og slike blogger er det jeg liker best. Om du vet om noen brae fotoblogger, skrik ut!

-Hvor får du din inspirasjon fra? 

-Ingvild:)