juli 2013

"Siste frist å melde seg på konkuransen"

"Videoblogg: Whats in my purse"Hva syns dere om videoen?

"PHOTO: music save the world"


Canon eos 550D  50mm f/1.8    -112 / 365days

"Noen kjedelige, og vonde dager"
 De siste to dagene har ikke formen vert helt god. Har hatt utrolig vondt i kroppen, og vert veldig trøtt. Så jeg har ikke gjort så mye annet enn å ligge i endten sofaen, eller i sengen. Veldig festlig! Er blitt litt bedre nå etter å ha fått i meg ett par smertestillende og fått tatt meg en varm dusj. Men tror jeg er på vei til å bli forkjølet itilleg, så det er vel ikke så mye jeg får gjort med det.   Nå etter middag skal vi inn til elkøp med dataen min, for fjøringen hvor man putter minnebrikken inn funker ikke. Og siden jeg er ganske avhengi av den er det utrolig kjedelig når den er ødelat. Så får håpe de kan få fikset det utan å slette alt på dataen min. Men for sikkerhets skyld har jeg lagret alle bildene over på en harddisc. Håper hvertfall ikke det tar lang tid å fikse heller, for da blir det jo heller ikke noe blogging! Alltid blir det noe tull med tingene mine, verdensmester i å øedelegge jeg, haha. Men nå er det middag, snakkes! Hva gjør dere på i dag?

Svar på ukas spørsmå #15

Hvor høy er du?
- Jeg er noe rundt 173cm. 

Om man fjerner sidemenyen får man mail fra blogg.no da?
- Ja uansett om man ikke har sidemeny må man ha reklamen dems. Annbefaler dere å lese reglene dems. 

Hva heter du på instagram?
- Jeg heter iaa1996 der også. 

Hva er fav drikken din sden du ikke kan drikke så mye brus? (synns jeg har lest det)
- Det er iste, diverse "leskedrikker" (blandt annet solrik) og saft. Jeg drikker veldig mye saft, og det er som oftest Fun safter jeg drikker. De har utrolig mange gode smaker, er virkelig til å annbefale :)  Til dere som lurer på hvorfor jeg ikke tåler diverse brus så klarer jeg egentlig ikke helt å forklare. Jeg blir ikke dårlig av det, men det frister bare ikke alltid (frister iblandt og da drikker jeg).. Det er noe i brusen og i noe diverse snop som gjør at jeg bare føler meg "full av sukker" bare etter en slurk/bit. Veldig vanskelig å forklare, men er noe ME greier. Godtar du bloggleserer på facebook?
- Ja det gjør jeg :)

Jeg kunne tenke meg å bruke dette designet, men får bare opp "kan ikke hente kode pga designpause" eller sånt

- Jaa. Veldig mange som reagerer på at jeg har stengt designbloggen min. Dere som leser innleggene mine på denne bloggen har sikkert fått med dere hvorfor. Det er som sagt fordi at blogg.no har endret på noen regler, som sier at man ikke har lov å fjerne en reklame de har plassert i sine desin. Den har jeg fjernet i alle mine gratisdesigner, så nå må jeg ta meg tid til å sette inn reklamen i alle gratisdesignene før jeg kan åpne bloggen igjen. Hviss ikke sletter blogg.no bloggen.


 
Jeg har selv Canon eos 600D, og lurte på hvordan du får stilt blenderen ned til 3.5 i manuel? Jeg får den bare ned til 5.6..
- Blenderåpningen sitter ikke i kameraet, men i objektivet. Så om du ikke får det lavere er det nok pga objektivet du bruker ikke har lavere blendertall. Kan du værsåsnill å åpne designene dine igjen? Skjønner ikke helt hvorfor du stenger de bre fordi du har "designpause". Jeg var midt i å legge inn, også stengte du de. 
- Som jeg skriver ovenfor. Åpner jeg den risikerer jeg at den blir slettet. Pluss at det virker som mange av dere tror det ikke er noe styr med å ha en designblogg, men det er det. Jeg har over 600 kommentarer der som jeg ikke har lest eller fått svart på. Og det ligger en god del tid bak en slik blogg. Så ja. Den blir åpnet når ejg har fått fikset det med den reklamen. 

Hvilket objektiv har du? 
Jeg har tre stykk. Canon 18-125mm. Sigma 18-200mm og Canon 50mm som er det jeg egentlig alltid bruker.  

 
Har du eget hvitt lærret?  Hvor mye koster ett lærret?-
 Ja jeg har eget "lærret". Men det er ikke egentlig et fotolærret. Det er slik man har på skolene, så moren min tok det med hjem fra der hun jobber siden de egentlig skulle kaste det.Og det funker jo veldig bra som foto-lærret! Vet derfor ikke hva det koster for ett "ekte". 

 
 Utrolig nydelig! Hva er han til deg? Siden du skrev det var familie! :)
- Han (Dennis) er søskenbarnet mitt, også skal jeg være fadderen hans :) Hva lurer dere på til neste gang?

"Besøk av en liten prins"

Heihei! For ett par timer siden hadde vi besøk av litt familie, blandt annet lille Dennis. Vi stekte vaffler  ute og koste oss. Og når han lille her ligger ved siden av meg klarer jeg jo ikke å holde kameraet unna! Verdens nydeligse lille gutt. Jeg har jo masse baby.bilder av han fra han bare var en uke gammel som jeg enda ikke har fått vist dere. Men gleder meg veldig til å få redigert bildene, og å få vist dem til dere! De siste dagene har det vert altfor varmt til å kunne være på rommet mitt, så jeg har faktisk nesten ikke vert på dataen. Så nå håper jeg faktisk, og tror at det er meldt litt dårligere vær de neste dagene. Slik at jeg får slappet av skikkelig en dag! Nå er det taco til kvelds her, så vi blogges i morgen! Hva har dere gjort i dag?

"En liten shopping tur"

Heihei! I dag har jeg faktisk vert på senteret to ganger. Først var jeg en kjapp tur med mamma for å se om jeg fant en shorts, siden jeg ikke har så mange som passer lenger. Og litt senere på dagen var jeg der en tur med Lene. Så jeg har fått kjøpt meg litt forskjellige ting i dag - som jeg er veldig fornøyd med! Jeg har jo mange innkjøp fra den siste tiden som jeg ikke har vist dere, så jeg tenkte jeg skule prøve å få laget en innkjøps video til dere om noen er intresert? Er mye mer lettvindt å lage en video istedenfor å ta masse bilder av hver enkelt ting! Hva har dere gjort i dag? Vil dere se innkjøpene?

"Man må lide for skjønnheten!"

 Nå kom jeg akuratt hjem fra frisøren, jeg har ikke klippet håret men jeg har nappet brynene. Det ble egentlig en ganske spontan tur, det var egentlig ikke planlagt. Så har ikke noe før-eter bilder, så bildene over her er fra før jeg gjorde det! Men jeg er i hvertfall fornøyd med ressultatet selv (selv om det var en lidelse). Jeg har aldri vert fornøyd med brynene mine egentlig av mange forskjellige grunner. De er vedlig "nede" i øynene mine og de er veldig lyse. Så om det f.eks er feil lys i bilder osv ser man sovidt brynene mine. Noe jeg hater! Nå har jeg vertfall fått "løftet" dem litt opp. Så håper jeg slipper det problemet mer! Nå tenkte jeg å lese litt blogger å slappe av.. Hva har dere gjort i dag?

"Minner om fotokonkuransen - en uke igjen"Minner om fotokonkuransen min. Jeg setter en dato nå. Siste frist å sende inn bilden er den 1.August som er om nøyaktig en uke! Dere finner innlegget til konkuransen HER.Jeg har enda ikke funnet ut hva premien skal være, så skrik ut om dere har noen ønsker/forslag! 

"Nok en solskinsdag"

I dag har det vert enda varmere her enn hva det var i går. Var sikkert oppi førti grader i solen, minst, det føltes i hvertfall slik! Var hvertfall for varmt for meg å ligge ute, følte bare solen sugde energien utav meg. Så ble ganske sliten og trøtt av å ligge i solen. Derfor la jeg meg inn igjen etter ett par timer ute. De melder fint vær igen i morgen også, så får håpe det ikker like vaarmt da, og at jeg får vert litt mer ute. Må jo rekke å bli ordentlig brun før sommeren er over! Hihi. Nå har jeg akuratt spilt inn ett par videoblogger som jeg skal se igjenom nå, og om de ble vellykkede skal jeg redigere dem også nå. Så det er bare å glede seg! Hva har dere gjort i dag?

"Rene syden været"
I dag har det vert rene syden været her hvor jeg bor. Tror det var oppi 25 grader ute, noe i hvertfall jeg syns er kjempe varmt. Så vi har vert ute med båten i hele dag, og bare ligget på kaien og solet oss.  Så når jeg kom hjem merket jeg at jeg kanskje burde solet baksiden litt også, noe jeg er veldig dårlig på. Haha. Ligger som oftest på ryggen å soler meg, men i morgen må jeg nok bytte litt på så jeg ikke har en helt hvit rygg, mens fremsiden er brun. Kan se litt dumt ut det! Nå er jeg kjempetrøtt og sliten, så jeg skal nok snart krype under dynen tenker jeg. Så blir det en ny fin dag ute i fin været i morgen! Hva har deere gjort i dag?

"En liten sneak peak på rommet"


Heihei! Nå har jeg endelig slengt meg ned i sofaen igjen etter en god ryddeøkt på rommet mitt. Jeg lover dere, rommet mitt har aldr før vert så rotete som det var nå. Var så vidt jeg kunne se gulvet, haha! Uff. Så nå har jeg endelig fått ryddet bort tingene på gulvet, fått inn det nye klesstativet mitt og fått flyttet på noen hyller. Jeg har hatt lyst til å omøblere der inne kjempe lenge nå, og endelig har jeg fått gjort det! Når jeg var på ikea fikk jeg kjøpt stativet jeg har ønsket meg veldig lenge å, så nå er jeg fornød. Blir mye enklere for meg å holde styr på klærna mine nå, og det krever mye mindre krefter av meg for å kunne rydde dem bort. Så det er en liten "vinn vinn" her med omøbleringen! Jeg er ikke helt ferdig enda, er noen ting som henger på veggene jeg også må flytte på, også skal jeg bestille nye bilder som jeg skal erstatte med de gamle bildene som henger på veggen. Gleder meg!
Når man er så mye sengeliggende på rommet som jeg er til tider blir man fort lei, så da trenger man en liten forandring i blandt! Hihi. Nå er jeg sliten og sulten, så nå tenkte jeg å kaste en grandis i ovnen, yummi. Skal forresten prøve å bli flinkere til å blogge mer igjen, beklager! Hva syns dere om forandringen så langt? Vil dere ha ny rom-video når jeg er ferdig? 

"Dagen i dag"

 Tideligere i dag var jeg en tur ute med Lene og tok litt bilder. Men etter en stund ble jeg plutselg kjeme dårlig og svimmer så da måtte vi "dele" oss igjen, noe som var litt kjipt! Så etter jeg kom hjem igjen har jeg ikke gjort annet enn å sove og slappet av. Og det er det som er planen å gjøre resten av kvelden også. Litt kjedelig men noen ganger må man bare.. Og som dere ser på bildene har vi fint vær her i dag, nesten litt for fint og varmt spør du meg. Men vi skal vel ikke klage når vi først har fått fint vær! Må bare nyte det da. Flere som har fint vær?

"Borte bra, hjemme best"
Da var jeg hjemme igjen etter en ferietur i Arendal og Sverige. Forgje uke var vi jo på hyttetur, også var vi bare hjemme i ett par dager før vi reiste igjen. Så nå var det virkelig godt å komme hjem til sengen og høytalerene mine igjen. haha! Men jeg har koset meg kjempe massepå tur da såklart. Vi var kjempe heldige med været der vi var, var kunn sol og fint vær der. Så vi fikk gått rundt i byene og kikket litt, og sittet ute og spist gode kveldser på resturanger hver kveld! Jeg var også heldig med at jeg ikke ble dårlig mens jeg var der., noe jeg er kjempe gld for! Var i form til å være med ut hver kveld, selv om det ble veldig tungt de siste dagene. Men jeg klarte det! Har fått trent meg skikkelig de siste ukene med å gå mye rundt om - det kjennes i bena. Så det skal bli godt å få slappet av litt de neste dagene! Innkjøpene fra tuen skal jeg vise dere en annen dag! Hva har dere gjort på den siste uken?

"Syv nye timer med bil og fremme i Sverige"

Heihei! Nå har jeg endelig slengt meg i sengen igjen etter syv ye timer med bilkjøring i dag., vi kjørte tidlig avgårde i dag også så var vi fremme i halv seks tiden. Når vi kom frem var vi ute en tur og spiste god mat og gikk litt rundt å kikket. Så nå er jeg sliten igjen, noe jeg egentlig allerede var i dag tidlig. Så nå blir det godt med en god natt søvn! I morgen skal vi bare nyte siste dagen her i Sverige før det er hjemreise igjen på torsdag, med en ny lang biltur!  Hva har dere gjort i dag?

"En fin kveld i Arendal"

Møtte noen kjempekoselige bloggleserer :)


Heihei! Etter syv timer kjøring i bil i dag kom vi oss endelig frem til Arendal. Bilturen føltes ikke like lang som jeg hadde forventet heldigvis, men den var fortsatt lang. Og i morgen venter det enda fem timer med bil. For da skal vi over til Sverige og sove der to netter! I kveld har vi vert en liten tur i byen her å kikket litt. Og som dere ser traff jeg noen søte bloggleserer som ville ta bilde. Var kjempekoselig, og veldig uvandt. Haha, Hadde ikke trodd noen kom til å kjenne meg igjen! Også avsluttet kvelden med en tur på peppes pizza. Så nå ligger jeg i sengen kjempe trøtt og sliten etter en lang dag. Nå skal jeg bare få tatt meg en kjapp dusj før jeg kryper under dynen!  Hva har dere gjort i dag?

"Endringer i designet + viktig melding til alle"Som noen av dere kanskje ser har jeg gjort noen små endringer i designet nå. Blandt annet headeren og profilbildet! Jeg hadde egentlig tenkte å få laget ett heelt nytt design, som så helt annerledes ut. Men jeg har verken vert i form til det, og heller ikke hatt så god tid til det nå i det siste. Pluss at jeg er litt tom for inspirasjon til nytt design, siden jeg egentlig er litt fornøyd med det slik det er. Så vi får holde ut med det slik en stund til. Men for min del hjelper det alltid med nye bilder i headeren og profilen. Det blir mye bedre på en lett måte.

Også som dere også kanskje kan se har jeg fått en liten reklame i sidebaren. Det er en reklame blogg.no nå "tvinger" alle bloggerer til å ha nå. Merker dem at du har fjernet den kontakter de deg og ber deg sette den inn igjen innen ett døgn, hviss ikke stenger de bloggen din - eller noe i den duren! Jeg har ikke fått lagt den inn i alle gratisdesignene mine enda, så designbloggen stengte jeg av slik at jeg får bedre tid til å fikse opp i det. Så til dere som bruker mine gratisdesign, jeg vil annbefale dere å gjøre som det står HER, slik at dere slipper mail fra blogg.no. (se under "hvordan vet jeg om jeg har profiltaggn i...)Hva syns dere om endringene i designet?

"En ny liten ferietur"

I morgen reiser jeg bort  -  igjen. Da skal jeg, mamma, pappa og lillebror til Sverige. Vi kjører med bil, så det blir jo noen timer å sitte i bilen. Men jeg er faktisk blandt de få som liker å kjøre bil (kanskje ikke så langt vanligvis men). Itillegg til at jeg klarer å slappe av i bil, så jeg vil ikke bli så veldig utmatet av det. Tar med meg en hodepute og ett teppe så sovner jeg nok fort. Først kjører vi til Arendal og sover der en natt, før vi reiser videre til Sverige og sover der to netter, også reiser vi hjem igjen. Det blir nok kjempe koselig! Det står på sidene til hotellene vi skal sove på at det er nett der, så jeg satser på å få blogget litt derfra. Kommer i hvertfall til å ta maasse bilder, så jeg hååper på å få oppdatert dere. Jeg har enda ikke pakket, så jeg må nok finne frem baggen og pakke igjen nå, Også blir det nok tidilig kveld i dag siden vi drar tidlig i morgen! Håper på at vi blogges i morgen. Hva er deres planer for denne uken?

svar på ukas spørsmå #14

Hva slags instagram-kontoer syntes du er best av dem som du følger? Nevn 10 
- Jeg har egentlig ingen faste kontoer som jeg liker spessielt godt. Pleier bare å se igjennom de nyeste instragram bildene

Kan du ha flere redigeringstips?
- Jeg kan se om jeg snart får lagt ut noe nytt. Om jeg kommer på noe jeg kan vise dere. 

 
Hvem linse anbefaler du selv til Canon eos 600D etter dine erfaringer?
- Det kommer jo ann på hva personen ønsker å fotografere. Jeg selv syns 50mm er en utrolig bra linse, og det er stortsett den eneste linsen jeg bruker. Og den kan jeg annbefale til flere enn bare de som bare canon 600D :)

 
kan du hjelpe meg med ett design til bloggen min?
- Nei, jeg hjelper ikke noen andre med design. Derfor får alle det samme varet, som er nei :)

Jeg lurte på om du kunne lage video der u selv.lager header? -Det har jeg allerede gjort. 
  

Hvordan får du bildene så lyse og klare?
- Har vel svart på dette en del ganger nå. Jeg har ett objektiv med lavt blendertall som gjør at bildene blir lyse, også bruker jeg manuelt innstilling slik at jeg får dem lysest mulig. Så tilslutt redigerer jeg dem så lyse som jeg vil ha dem :)

 
Hvor mye kostet vesten?
- Den kostet 399kr.  

Hvordan fikk du så hvit bakgrunn ? 
- Jeg hadde ett vindu i bakrunnen med noen hvite gardiner forran. Også brukte jeg manuelt innstillng, og da ble det sliik :) 
Har du satt en dato for konkuransen nå? og går det greit med svart/hvit bilder?
- Nei jeg har ikke satt en dato enda. Og ja det er lov med svart/hvit bilder. Men det er jo ikke alltid så sommerslig :)

 
Hvor er den svarte shortsen fra?
- Den er fra Bikbok. 

Hvor lager du design? Liksom hvilket program bruker du? 
- Jeg bruker ikke noen programer når jeg lager design. Jeg bruker html og css koder i blogg.no sitt design-ting. 

 kan du legge ut flere fototips?
- Ja, vist dere kan komme med tips til hvilke tips dere vil ha. 


Noe dere lurer på til neste gang?

"En liten smakebit fra dagens babyshoot"

Heihei! For en liten stund siden nå kom jeg hjem etter å ha vert hos onkel og tante å tatt "ny-fødd bilder" av lille Dennis. Verdens skjønneste lille skapning. Så nå har jeg noe å kose meg med i kveld! Slike bilder er favoritt bildene mine av alle bilder både å ta og redigere. Er ikke så ofte man får muligheten til å ta bilder av såå små barn. Så må bare nyte sjangsen å ta mye bilder mens han er så liten at han bare ligger og sover. Awi! Men nå er det mattid her, før jeg skal se igjenom alle de åtte hundre bildene! Hva gjør dere på i kveld?

"Hjemme igjen etter en uke borte"
Heihei!  Da var jeg endelig hjemme igjen etter en uke borte på hyttetur - uten internett. Og for en som meg, som er så avhenig av netttilgng både på mobil og data så var ikke det særlig lett. Kom meg ikke innpå 3G der ute engang, så ja! Men heldigvis går det ann å forhondspublisere innlegg her på bloggen, slik at jeg slapp å få dårlig sanvitighet ved å være borte fra dere en uke. Haha! Akuratt nå er jeg egentlig veldig sliten, så jeg orker ikke skrive så veeldig mye, men tenker å lage ett innlegg senere med flere bilder fr turen osv! Hva har dere gjort den siste uken?

"Hva vil dere ha mer av på bloggen?"
Trenger litt tips til hva mer dere lese om på bloggen. Skrik ut om dere har noen ønsker!

"PHOTO: lovely little baby"

Canon eos 550D  50mm f/1.8      //Nydelige lille Dennis søskenbarnet mitt. Bare en dag gammel ♥

"Gårsdagens sommer antrekk"Topp - Bikbok  //  Shorts - Cubus  // Tupe topp - cubus

Heihei! Nå er jeg hjemme fra hytten en bitte liten tur. Vi måtte hjem i dag for å handle inn ett par ting, og hente ett par ting som vi hadde glemt. Så da fikk jeg sneket meg til å oppdatere bloggen her litt. Blir bare ett veldig kjapt innlegg, siden vi snart skal avgårde igjen! Det har vert kjempefint vær ute med hytten de siste dagene, så jeg har klart å bli solbrent - flinke meg. Men forhåpentligvis har jeg blitt litt brunere å. Haha. Får håpe det! Har også fått tatt litt bilder og filmet litt video-klipp. Så skal se om jeg får redigert en liten video til der. Så kommer jeg hjem fra hytten på fredag! Vi blogges. Hva har dere gjort de siste dagene?

Månedsoppsumering - juni 2013Hvordan har deres juni måned vert? Hvilken av bildene likte dere best?

"Hvordan få lyse bilder inne"

Jeg har fått en del spørsmål angående dette, så jeg tenkte å igjen prøve å forklare hvilken innstillinger jeg bruker, og hvordan jeg bruker manuelt. Når man bruker manuel innstilling kan man selv velge hvor lyse/mørke bildene skal være, så dere må IKKE ha akuratt de samme tallene på deres kamera som på mitt. Prøv dere litt frem isteden! For man må stille forskjellig  på kameraet etter hvordan lyset er. 

  Det første du gjør er å gå inn på manuelt innstillingen, som er den "M" på hjulet. 


ISO finner du som en liten knapp oppe på kameraet, rundt den knappen du tar bilder med. 

Lukkerhastiget - der hvor det står 1/50

Blenderen er der hvor det står F3.5. Blenderen ligger i objektivet, så det kan hende du har høyere/lavere blender enn 3.5

Når du skal stille på iso må du passe på at den er lavest mulig, hviss ikke er det lett for at bildene blir veldig skurrete og uklare. Så helst ikke ha isoien på mer enn 400. Jo høyre isoen er, jo lysere blir bildene, også omvendt!  Lukkerhastigheten har med hvor fort kameraet tar bildet. Er den stilt inn på f.eks 1/20 blir bildet tatt ganske raskt og det er lett for at bildet blir uklart om kameraet ikke står i ro/stødig. Så jeg pleier ikke å ha lukkertiden på så mye mindre enn 1/50 (tror jeg). Men såklart, du må jo stille på den etter hvordan lyset er. Også har vi blenderen, som sagt er det objektivet som styrer hvor lavt det går an å stille der, men still helt ned til det minste som går, da blir det lysest, og da fokuserer kameraet skikkelig. Om du har blenderen høy blir ikke bakrunnen bak det du tar bilde av like uklar, og bildene blir mørkere.Det finnes også flere metoder og innstillinger. Men det er dette jeg har lært meg så langt, og er denne innstillingen jeg pleier å bruke. Men om det er alt for dårlig lys inne og om det blir vanskelig å få det lyst på manuelt bruker jeg noen ganger "blits av" også siden kameraet klarer å stille det inn lyst selv - noen ganger. Var dette noe til hjelp? Hvilken innstilling bruker du?

//Repost 

"Ferdig pakket og klar"

Heihei. Nå er jeg nesten helt ferdig pakket og klar for å reise på hyttetur. Hytten ligger ikke sånn kjempelangt unna herfra, vi var der i fjor også. Så kjenner jeg meg rett er jeg nok hjemmom ett par dager kanskje. Har også prøvd å forhonsskrive og publisere innlegg som vil publisere seg selv iløpet av uken. Har ikke fått skrevet til hver dag enda, men til noen av dagene hvertfall! Og mens jeg er borte skal jeg få tatt maasse bilder, og prøve å få laget en liten video til dere! Jeg må pakke ferdig nå, før vi snart kjører avgårde. Så vi blogges!  Hva er deres planer for denne uken?

"Dagens outfit - dongerivest"

// Alt fra Bikbok. 

Heihei! For en liten stund siden kom jeg hem etter å ha vert en liten tur i sentrum. Så da fikk jeg endelig brukt den nye dongerivesten min. Kommer nok ikke til å angre noe på at jeg kjøpte den. Hihi! I går kom det nye søskenbarnet mitt til verden, så om ett par timer skal vi opp og besøke den/dem. noe jeg gleder meg kjempe mye til! Skal få tatt "baby bilder" av han iløpet av uken, noe jeg også gleder meg til! Wii.. Hva gjør dere i dag? Hva syns dere om antrekket?

"Slaske dager hver dag"

Heihei! I dag har jeg ikke gjort stort mye. Formen er ikke den beste,og heller ikke den dårligste. Mange av dagene går til å sove, og sløve. Og jeg føler meg fremdeles like sliten hele tiden! Men men, det er jo ikke akuratt noe nytt. På fredag reiser jeg på hyttetur, så nå tenkte jeg jeg skulle få ryddet på rommet mitt slik at jeg finner de klærna jeg trenger her. Det tar ikke mange dager før det blir rotette, etter jeg egentlig har ryddet. Så håper på å finne en bedre løsning til hvordan jeg skal slippe det iløpet av sommeren. Har i hvertfall tenkte å få omøblert litt her osv. Hihi! Men nå er det rydding som står på menyen.. Hva gjør dere på i dag?

"Min sommer spilleliste"
Nå er det jo sommer, som betyr at man må lage en sommer-liste på spotify. Jeg gjør i hvertfall det hveert år, så tenkte å dele min(e) spillelister med dere. Jeg har jo delt alle spillelistene mine før, men denne sommer lista er jo ny. Og kanskje noen av dere liker den, så er bare til å sjekke den ut! Om dere har en bra spilleliste med fin sommer musikk så gjerne del den med meg i kommentarfeltet! 

Sommer 2013    ♥     Sommer 2012   ♥    Gladmusikk   ♥    Godtemixx

"En liten shopping tur"

For en liten stund siden kom jeg hjem etter å ha vert en liten tur på senteret. Letet egentlig etter bikini, men jeg fant faktisk ikke noen jeg likte. Blææh..Men jeg fant meg ett par nye sko og en dongerivest. Det er jo også noe jeg har latt lyst på, og trengt lenge. Så er utrolig fornøyd med det lille innkjøpet, spessielt vesten. Gleder meg utrolig mye til å få bruke den! Nå skal jeg straks lage meg noe mat, før jeg bare skal slappe av resten av kvelden! Hva gjør dere på i kveld? Og hva syns dere om den midlertigie nye headeren min?

"FOTOKONKURANSE - AVSLUTTET"

Nå tenkte jeg å starte en fotokonkurnse, siden det er utroolig lenge siden sist jeg hadde det. Og det er flere av dere som har etterspurt det også, så hvorfor ikke!  Jeg har ikke helt bestemt meg for premien enda, men det blir en PREMIE. Men om det blir ønsket header og design, eller en liten gave som jeg kan kjøpe vet jeg ikke heelt enda. Det kommer jo litt ann på hvordan formen min er fremmover, og om jeg evt finner noe lurt som jeg kunne kjøpt! Gjerne kom med tips til hva dere vil ha som premie. Når jeg har bestemt meg kommer jeg til å oppdatere innlegget her, og lage ett egent innlegg hvor jeg skriver hva premien blir. Håper det går greit!

DIVERSE REGLER FOR KONKURANSEN.
- Temaet er sommer. Dere velger selv hva dere vil sende inn bilde av. Om det er en solnedgang, eller om det er ett portrettbilde spiller ingen rolle. Dere kan delta med hva dere vil, bare det er litt "sommerslig".
-  Man kan delta med maks tre bilder, men du måå ikke delta med så mange. 
- For dere som har blogg og velger å delta med den så må dere lage ett innlegg hvor dere skriver at dere er med i min konkuranse - iinke bloggen min og ha med bildene du deltar med.
- For dere som ikke har blogg og vil delta så kan dere sende meg mail med bilde og navn.
- Og når dere har deltat  legger dere igjen en kommentar med deres navn og epost. Om dere har deltat med blogg må dere også legge igjen linken til innlegget hvor dere deltar, 
- Fristen til å melde seg på går ut om ca tre uker. Kommer nermere dato etter hvert!

EPOSTEN MIN: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.  (husk og ha "fotokonk" som emne i mailen)Gjerne lik innlegget og del det videre om dere vil ha flere konkuranser i sommer ♥     Noe mer dere lurer på?