juli 2011

a bubble in a magical world


Canon eos 600D 18-200mm // 3-365 days

Hva syns d om bildet?
-Ingvild :)

photoshoot with the best girls

Idag har jeg, Mari og Susanne vert i skogen og hatt en liten photoshoot, kan ikke akkuratt kalle det for noe store greier da. Men noen fine bilder fikk vi jo. Jeg tok rundt firehndre bilder så jeg har ikke fått redigert alle, men jeg tenkte at jeg kunne legge dem ut fordeom.  Vi tok også litt bilder av såpebobler, blomster, trerne osv, så jeg skal se om jeg kanskje får lagt dem innpå i morgen eller noe!Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

Mine planer for dagen !

I dag har jeg, Mari og Susanne tenkt å ha en liten fotoshoot borte ved henne. Hun var her i går kveld, for vi skulle ha en liten shoot her også, men først når vi var ferdige fant vi ut at siden det var kveld og litt mørkt ute, så brde vi heller hatt blitsen på. Så derfor var det mangen av bildene som ble uklare, kjipt. Men vi fikk jo noen brae da, skal se om jeg får lagt ut flere av dem senere eller i morgen, men her er hvertfall noen!

- Hva er deres planer for dagen?

-Ingvild:)

flowers in the garden


Canon eos 600D 18-200mm - redigert i photoscape // 2/365

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

Akkuratt nå?

Akkuratt nå sitter jeg å prøver å lære meg med ett nytt redigeringsprogram, det er noe jeg kan sitte å gjøre i en evigheter serriøst. Så skal jeg se om jeg får laget noen headerer til dere som ønsker det. Kanskje jeg må ta meg en liten tur it også, siden det er så fint vær her i dag. Thihi. Ha en strålende dag videre!

Hva gjø dere i dag? -Ingvild:)

Ønsker du en header av meg?

Jeg har fått en del spørsmål om å lage header til folk, å det er jo utrolig koselig. Så jeg tenkte at dere som ønsker en header fra meg, kan skrive i kommentarfeltet hvordan dere ønsker å ha den. Så skal jeg "trekke" noen av dere som kan få en header av meg. Om det blir deg, kommenterer jeg endten tilbake på bloggen din eller sender en mail slik at jeg får noen bilder fra deg.
MEN, jeg er ikke verdensmester i dette akkuratt. Jeg har jo ikke photoshoop, så jeg bruker bere picnik, gimp, photofiltre og photoscape.  Hvilken programer bruker d til headerne dine?
Ønsker d en header av meg?
 Ingvild:) 

365 days

Starter på 365 days på bloggen min nå. Så får vi se om det blir noen forandring på bildene om 365 dager, haha!

 
Canon eos 600D 18-200mm - photoscape // 1/365

Hva syns du om å ha 365 days?
- Ingvild:)

Flere tips til gratisdesignet?

Jeg trenger litt flere tips fra dere til hvordan dere ønsker at gratisdesignet skal være. Jeg fikk noen forslag sist, men jeg trenger litt flere. Flere av dere ønsker lyse farger, å det skal det bli. Men jeg trenger litt flere basiske tips om dere skjønner hva jeg mener. Vil dere ha  innleggene i 600, 700 eller 800?  Ønsker dere å ha kategorier og arkiv i sidebaren? osv..-Ingvild:)

Vinneren av fotokonkuransen er

http://nataliephansen.blogg.no/

Hun deltok med desse bildene:


 

Jeg syns begge desse bildene var utrolig sommerslige og fine. Men jeg kan love dere at det var vanskelig å kåre EN vinner, alle som deltok hadde noen utrolig fine bilder. Så jeg skal se om jeg kanskje skal linke til alle som deltok i sidebaren eller noe slikt. Men her er vertfall bloggvurderingen til vinneren!

Designet hennes er helt enkelt og fint. Ikke noe avansert, fine farger og en søt header. Det ser også ut til at hun blogger flere ganger til dagen, å som sagt så er jo det alltid ett pluss for leserne. Hun har kanskje litt for lite tekst som jeg ser, men hun har alltid bilder med i innleggene + en god størrelse på bildene. Så det trekker jo litt opp det også. Bildene hun tar er veldig fine, så jeg syns alt tilsammen blir at hun har en fin blogg :)

-Hva syns du om vinnerbildene?
 Ingvild:) 

photos from yesterday

I går hadde jeg en utrolig morsom dag sammen med Susanne og Mari. Vi gikk oss omtrendt vill i skogen, tok litt bilder, var på butikken og kjøpte oss mye godt, så film og lagde må gjøre video. Det vil si at vi gikk flere hundrre kilometer i går, haha, kanskje litt overdrevent men vi gikk hvertfall langt. Det kjenner jeg på kroppen i dag! sprek ja, jeg vet :)

Hadde dere an fin dag i går?

-Ingvild:)

Kosekveld med jentene

I omtrendt hele dag har jeg kost med med Mari og Susanne, vi har vert å spist kebab pizza, gått oss vill i skogen, sett film osv. Utrolig morro. Så bå venter vi bere på at Mari skal komme opp, så skal vi kose oss med litt godt også skal vi jo "spille inn" Må gjøre videoen. Så det er fortsatt ikke forsent å komme med forslag, haha! -Ingvild:)

Tips til må-gjøre video

Hei!

Jeg, Mari og Susanne skal lage en må-gjøre video i kveld og trenger tips til hva vi kan gjøre :-)

Kom med forslag!

Today,,

Nå skal jeg snart ut for å treffe Susanne og Mari er enda ikke helt sikkre på hva vi skal. Men tipper vi finner på noe morro! . Så skal vi vell sikkert ta litt bilder ellerellernoe,. Hihi. Så nå må jeg egentli bere skynte meg å stelle meg ferdig så blogges vi heller senere :)

-Hva er deres planer for dagen?-Ingvild:)

Nytt design !

Som dere kanskje ser har jeg fikset litt på designet mitt igjen. Har også byttet header, men det er jo egentlig ikke så veldig stor forskjell da. Har også fått litt mer orden i sidebaren + i dropdown menyen. Så jeg er egentlig veldig fornøyd med det nå. Eneste jeg ikke er ferdig med er kommentarfeltet, hihi. Så skal jeg se om jeg får laget ferdig gratisdesignet til dere senere, men nå hopper jeg i dusjen så vi blogges! :)

 -Hva syns dere o det nye designet?

Jumping all around

Nå har jeg og Susanne nettopp vert ute å hoppet på trampolinen + tatt noen kule bilder. Så skal si vi er slitne nå, haha, har ikke noe god kondis  nei. Så nå har vi tenkt å prøve å lage dots-milkshake. Ingen av oss har prøvd eller smakt det før så vi får bere håpe på at det blir godt. Haha. 

-Hva driver dere med? 

-Ingvild:)

Photo


Canon eos 600D 18-200mm - Photoscape

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

FOTOKONKURANSE

Nå tenkte jeg å ha en liten fotokonkuranse på bloggen min igjen, siden det ikke ble noe av det sist jeg lovet dere det. Så siden det fortsatt er sommerferie blir temaet Sommer, og man kan delta med maks to bilder. Man må også ha blogg for å kunne være med, og man må skive i kommentarfeltet at man er med + lime inn linken til innlegget der bildene dine er!  Premien er ikke så stor, men det blir en bloggvurdering, linke deg i siedebaren min, noen kommentarer på bloggen din. Og om du ønsker design hjelp kan du også få det om du vil.

- Temaet er Sommer
- Kan delta med to bilder
- Må lage ett innlegg der du linker til meg, og legger ut bildene d deltar med
- Lime inn linken til innlegget i kommentarfeltet
- Fristen til å melde seg på går ut kl 21:00 i kveld.
- LYKKE TIL!

 -Ingvild:)

a little photoshoot
// Canon eos 600D 18-200mm - Photoscape

Hva syns du om bildene?
-Ingvild :)

PHOTO: Always rainHva syns du om bildet?
-Ingvild:)

trying to be a plank - foto

I går var jeg ute med Susanne en stund, å vi tok mangen fine bilder av både blomster og den søte hunden deres. Så fant vi t at vi kanksje skulle prøve noe nytt, nemelig plankebilder. Haha. Vi fikk ikke tatt så mangen da, siden det var spinndelvev eller vått alle de plassene vi hadde tenkt å prøve. Men noen ble det jo! Utroig morsomt, hah :) 

Buksen min ødelagte litt da, haha!

-Ingvild:) 

Nytt på rommet !

Nå holder jeg å lillebror på å fikselitt ting på rommet mitt her, og som jeg nevnte i går så var vi jo på ikea, å da fikk jeg jo litt nytt. Jeg kjøpte en ny datapult, å den har vi klart få på plass, superfornøyd med den. Jeg fikk også en ny hylle, men den maglet noen deler så den har vi ikke fått suttet opp enda. Og resten av de småtingene jeg fikk skal jeg vente med til jeg har fått opp hyllen også! Så derfor må jeg få ryddet ferdig her nå, ta ting utav den hyllen jeg har nå osv. Så kanskje jeg kan legge ut en lite bilde senere, om dere er intreserte da!

-Er dere glade i å få litt nytt på rommet?  -Ingvild:)

NEW SONG -Eric Saade

Nå fant jeg nettopp en ny låt av Eric Saade og  J-son. Elsker, elsker og bere elsker den serriøst. Min nye yndlingssang totalt. Ikke vet jeg helt hvor ny den er, men jeg har hvertfall ikke hørt den før. Jeg hadde egentlig ikke forestilt meg de to sammen, men det ble jo faktisk utrolig bra da. Begge to er jo dødsfine+flinke dah, haha!

-Hva syns du om sangen?

-Ingvild:)

Bildedryss - Stavanger

Tenkte å bere legge ut noen bilder fra Stavangertren. Selvom jeg bere tok bilder den siste kvelden da, så det ble litt mangen av han sjongleringsmannen. Haha.


Så ble lillebror med på shoowt ja, haha, ble fla ja!Hva syns d om bildene?
-Ingvild:)

Ønsker til gratisdesignet ?

Nå har jeg tenkt å begynne på ett nytt gratisdesign til dere, siden jeg har fått en del spørsmål om det. Jeg har også fått noen tips til hvordan jeg kan lage det, så jeg vet sirka hvordan jeg skal lage det. Men om dere har noen spessielle ønsker, så kom med dem! 

-Ønsker?


 -Ingvild:)

home, sweet home

Da var jeg endelig kommet hjem etter en lang kjøretur fra stavanger. Vi har jo vert på ikea i nesten hele dag da, så kan loe dere at både jeg og bena mine er slitne nå. Haha. Jeg kjøpte meg en ny pc-pult, en hylle vekkerklokke osv på ikea da, så her skal det bli litt oppusing på rommet. digg. Men jeg gidder ikke å begynne å rydde og slikt nå da, det får vente til i morgen. Kanskje jeg kan legge ut litt bilder av tingene også da, om dere vil :)

- Hva har dere gjort i dag?


// tilfeldig bilde, kommer bilder fra turen senere..

-Ingvild:)

Gårsdagens OUTFIT

Igår kveld var vi en liten tur ute i byen å spiste og litt slikt. Vi så også på en sånn sjongleringsmann om jeg får kalle han det. Var egentlig litt spennende å se på han, bere det at han gjorde nesten det samme hele tiden. Hehe. Vi var også å tok en del fine bilder av blomster osv. Så jeg skal se om jeg får lagt den innpå når jeg kommer hjem senere. Spørs litt hva klokken er når jeg kommer hjem!  Men her er hvertfall gårsdagens outfit :)


Bukse-Veromoda / Hvit topp-Bikbok / Kardigan-Cubus / Sko-Eurosko

-Ingvild:)

its sunday

I dag er det søndag som de fleste av dere sikkert vet, og jeg er fortsatt i Stavanger. Vi har nettopp vert ute å spist litt, og nå er de andre på oljemuseum eller hva de kalte det. Men jeg valgte å heller bli hjemme siden formen ikke er på topp, å jeg har heller ikke så veldig lyst til det kan jeg innrømme. Hehe. 
Så mens de er der tenkte jeg å kose meg litt på datan, blogge litt og bere chille med musikk rett og slrett. Kanskje jeg kan begynne på ett nytt gratisdesign til dere om dere ønsker det også.  Får ogsås se om det kommer noen bloggvurderinger senere. Kanskje det kommer litt bilder innpå imorgen, siden vi skal ut å ta litt bilder i kveld! :)

-Hva gjør dere i dag? 

-Ingvild:)

Lørdagskos på hotellrommet

Nå har vi nesten nettopp kommet hjem igjen (til hotellet) etter å ha vert på mcdonalds å spis. Namnam. Vi har også vert på butikken en liten tur, så jeg kjøpte meg litt godt og en battery der. Det trenger jeg virkelig nå, haha. Er jo egentlig litt trøtt i dag da, siden jeg stod opp tidlig både i går og dag. Plss at å kjøre bil i en evigheter er jo gørrkjedelig. Men jeg skal ikke klage! hehe. Så nå skal jeg sette meg ned å bere slappe av og kose meg. Kanskje redigere litt bilder også :)

- Hva har dere gjort i dag? -Ingvild:)

Stavanger next

Nå reiser jeg snart tilStavanger. Jeg skal være der til mandag så jeg tipper det ikke blir sånn supermye skikkelig blogging fra meg. Men det er jo internett der da, så jeg skal nok få slengt innpå noen innlegg mens jeg er der. Idag skal vi nok være en del i byen der det er slike "mat-dager" eller hva de kaller det. Så tipper det blir lite lyd fra meg i dag. Men i morgen derimot, da skjer det sikkert ikke sånn kjempemye. Så kanskje jeg får lagt ut litt bilder fra dagen i går. Thihi.     Jeg har også fikset litt på designet mitt  som dere sikkert ser, har også byttet header. Designet er ikke helt, helt, helt ferdig enda, har noen småting jeg må få fikset. Men ellers er jeg egentlig litt fornøyd med det! :)

-Og til dere som sa til meg i forgje innlegg at jeg hadde "stjelt ett innlegg" av en annen blogger (husker ikke hva hun  het). Det stemmer ikke en plass, alldri om jeg kunne bere stjelt ett innlegg fra en annen blogg. Da kan man ikke kalle  seg for en blogger heller akkratt!-Ingvild:)


Helt i sjokk !

Sender ut masse varme og gode tanker til Oslo og Utøya, til pårørende og skadde også. Helt uvirkelig det som har skjedd nå, og håper hvirkelig ikke det skjer noe mer heller. Det er bere helt ivirkelig det som har skjedd nå. Kan serriøst ikke tro det!

Bloggfri dag..

Idag tenkte jeg egentlig å ta meg litt fri fra å blogge, å heller bruke god tid på å få fikset ett ordentlig design og en skikkelig header. Den jeg har nå ble ikke helt meg føler meg, å hvertfall ikke dette rosa designet. Så mens jeg har en blogge-fri dag kan dere være så snille å komme med forslag til hva jeg kan blogge om, og om dere har tips til noen gode redigeringsprogramer så blir jeg glad for det også. 
- Jeg holder forresten på å lage ett innlegg der jeg forklarer litt HTML-koder og slikt til dere også. Kanskje jeg får gjort det også ferdig i dag:)
_måtte bere slenge med litt bilder i dette kjedelige innlegget, haha!

-Ingvild:)

Ukens blogg ble

Pia Vinningland.

Hun har en kjempefin blogg, ett fint design, en fin header, tar fine bilder og skriver bra. Ser også ut til at hun blogger flere ganger til dagen, å det er jo alltid ett pluss. det syns hvertfall jeg. Jeg kan innrømme at jeg har vert innom bloggen noen ganger før, å det kommer jeg til å fortsette med! Trykk her eller her for å komme til bloggen hennes :)

Noen bilder fra bloggen hennes:


 

-Hva syns dere om bloggen hennes?
 Ingvild:) 

Tommel opp !

Nå kom jeg nettopp inn etter å ha vert ute i finværet med Lene i omtrendt hele dag. Vi har scrappet (eller hun har), vi har hoppet på trampoline og hatt slike vannposer oppå så vi ble klissvåte, eller jeg ble klissvåt. Haha. Vi har også drukket litt rød brus så jeg kan love dere at vi har vert litt småhypre nå også, lå på trampolinen å sang den der " så e de på an igjen" om dere vet hvilken det er da. Den er hvertfall utrolig stygg, haha!

- Har dere hatt en fin dag? 

-Ingvild:)

Foto: Solnedgang

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Bildedryss fra dagen !


Så mangen fine og normale bilder vi har tatt i dag ja. Vi har nemelig tatt rundt 300 bilder i dag så det ble litt vanskelig å bere velge ett par ut av de, haha. Derfor ble det litt mangen. Men nå har jeg tenkt å ta meg god tid, og redigere en skikkelig header om jeg klarer. Haha. Så får dere ha en fin kveld videre!:)

-Hva syns du om bildene?
 Ingvild:) 

Topp 5 låter !

Nå kom jeg nettopp inn etter å ha vert ute å tatt litt flere bilder. Så nå kan jeg love dere at jeg er trøtt, haha. Derfor tenkte jeg å finne meg litt middag og sette meg ned å redigere litt bilder fra dagen. Så skal jeg se om det kommer noen innpå litt senere. Og siden jeg har fått litt spørsmål om musikktips, så tenkte jeg å dele min Topp 5 liste med dere!

 Fabolous - I`ts my time 

Gym Class Heroes ft. Adam Levine - Stereo hearts♥

Matz - Flammer

LMFAO ft. Natalia Kills - Champange Showers

Gabrielle - Ring meg

-Hva syns du om sangene?  Har du noen musikktips?
 Ingvild:) 

Dagens Outfit ++

Idag har jeg og Lene vert litt ute og tatt en del bilder, også har vi baket muffins og lagd sjokolade-milkshake. Så jeg kan love dere at vi ble mette. Haha. Lene er bere hjemmom en tur for å spise middag, så kommer hun opp igjen etter det. Så jeg tenkte å bere slenge ut dagens outfit før hun kommer opp igjen. Tipper vi kommer til å ha tusen bilder til, så kanskje noen av dem kommer innpå senere! 


Tskjorte-Vetikke Topp-Bikbok Bukse-Veromoda Sko-Eurosko

-Hva syns dere?
 Ingvild:)

Today

Idag skal jeg treffe Lene igjen, hun kommer opp til meg om ca en halv time. Så jeg har egentlig utrolig dårlig tid nå i og med at jeg må fikse håret, stelle meg, skifte og spise. Hjelp, haha. Så derfor har jeg ikke noe spessielt tid til bloggen nå som dere sikkert skjønner. Får heller slenge inn ett skikkelig innlegg senere til dere. Så får dere ha en fin onsdag videre :)

-Har dere planer for dagen? -Ingvild:)

New tops

Nå for ikke så lenge siden kom jeg hjem fra senteret. Og som jeg nevnte i forgje innlegg så har jeg ikke akkratt så mye penger nå, derfor ble det ikke akkuratt sånn stort innkjøp. Jeg fant jo egentlig ikke så mye fint heller da, men jeg fant en fin topp på bikbok som vanlig. Det er alltid noe fint der! haha. Også fikk jeg en topp av tante og dem i går, å den var også utrolig stilig!   Men nå skal jeg hoppe i dusjen, så blogges vi :)

Denne kjøpte jeg i dag, kostet 149kr på Bikbok.


 

Og denne fikk jeg i går.


 

-Hva syns du om toppene?
 Ingvild:) 

Senteret med Lene !

Nå skal jeg snart på senteret med Lene. Jeg har egentlig ikke noe spessielt jeg skal kjøpe meg, har jo ikke så mye penger heller akkuratt så jeg tipper det ikke blir noen spessielle innkjøp. Men det er jo alltid morsomt å titte litt daa. Men nå må jeg ned å spise noe før vi skal gå til bussen. Så vi blogges senere :)

- Hva gjør dere i dag? 

-Ingvild:)

En fin start på tirsdags morgen ...

Jordbær og smoothie er jo alltid en god start på dagen. Hvertfall når man kan dunke jordbærene med vaniljesaus og sukker, haha!  Planene for dagen er egentlig ikke så store i dag heller, kanskje jeg skal være flink og rydde rommet mitt for det trengs virkelig. Også må jeg se om jeg får lagd en ny header, for det trengs også. Hah. Ha en strålende tirsdag videre:)

- Er dere flinke til å rydde rommet deres? haha 

-Ingvild:)

Photo; water flower


Canon eos 600D 18-200mm - redigert i photoscape

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

Chilli billi

Veldig bra overskrift ja jeg vet, men jeg kom ikke på noe bedre i farta! Akkuratt nå sitter jeg egentlig bere å chiller helt med nrk mp3 på, og leser blogger. Det er noe jeg kan gjøre på i flere timer, hvertfall om jeg finner noen bra blogger. Hihi. Men vet dere hva? Nå ble det plutselig helt lyst og kokvarmt her. Det betyr jo at det ikke er drittvær ute lenger, yeess. Da stikker jeg ut å tar litt bilder. Så får dere ha en fin mandag videre:)

- Hvordan er været hos dere i dag?

-Ingvild:)

NEI, serriøst !

Nå har jeg vert SÅ flink og lagd en bittebittebittebitteliten videoblogg, der jeg viser dere hvordan man kan kreppe håret med en strittetang / rettetang. Men neida, datan min er så bøg at den ikke kan åpne filmene en gang, å da får jeg jo heller ikke redigert noenting her, dritt altså!  Så kanskje jeg bere skal låne mamma sin pc eller noe, for å se om det funker da.

-Skjedd det samme med deg?
 

-Ingvild:)

Døgnrytme, hva er det?

Serriøst, døgnrytme er noe jeg ikke har lenger. Ligger jo til langt på natt hver kveld og får ikke sove. Samtidig som det er synnsykt kjedelig å legge seg, kan love dere at jeg er lei av det. Huhu. Menmen, man sovner jo alltid til slutt da, heldigvis. 
Idag har jeg egentlig ikke noen store planer, kjenner godt på kroppen at jeg spilte fotball i går. Fikk jo strekk, pluss at jeg "skadet" foten min. Så flink er jeg ja, haha. Så  jeg har faktisk  tenkt å prøve å lage en liten videoblogg til dere idag, kanskje en hårvideo eller noe slikt. Men jeg kommer ikke til å snakke i den da, føler meg så sinnsykt dum når jeg sitter alene, og snakker til ett kamera! haha:) 

- Har dere noen planer for dagen? 
morgengretten, neida!

-Ingvild:)

Rydde pc`en ?

Nå har jeg fått på meg kosedressen, sitter godt pakket inn i sengen og hører på The voice. Chill ja. Så nå mens jeg gidder så har jeg tenkt å se igjenom alle bildene jeg har på datan, hvertfall noen. Siden jeg tipper at jeg kan slette utrolig mangen av dem. Så skal jeg se om jeg får kommentert tilbake til alle dere som faktisk gidder å kommentere på bloggen min. Er utrolig takknemelig for det! :)

-Hva gjør dere i kveld? 


vet jeg har brukt dette bildet før, men orker ikke å ta nytt nå...

-Ingvild:)

Photo; Owl


Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Some answers

Jeg fikk noen spørsmål av dere her føridag, pluss at jeg har fått noen i andre innlegg også. Så jeg tenkte å bere svare på noen av dem nå, istdenfor å lage innlegg til hvert spørsmål. Og om det er noen av dere som har flere spørsmål er det lov å spørre!

Har du søsken?
Ja jeg har en lillebror og en storebror. Jeg har jo lagt ut en del bilder av lillebroren min!

 Hvor lenge har du blogga ? 
Jeg har hatt bloggen min siden 7.januar 2010. Men jeg blogget jo ikke skikkelig før da, pluss at jeg har hatt en del bloggpauser.

 Du har sykt fint hår, hva bruker du får å få det sånt? :)
Tusen takk for det, men jeg kan ikke si meg enig i det. Jeg har utrolig tynt hår, så jeg pleier egentlig å bølge det for da føler jeg at det blir på en måte litt mer volume i det. Å etter det så pleier jeg å tupere det litt kanskje, og ta litt hårspray og slikt i. Skal se om jeg får lag en liten hårvideo kanskje. 

Hvilket kamera bruker du? 
Jeg bruker som sagt Canon eos 600D med en 18-200mm linse.  -Ingvild:)

Fotballtrening !

Fotballtrening ja, det er lenge siden jeg har kunnet skrevet. Jeg går jo ikke på fotball nå da, men jeg, pappa og lillebror har vert en liten tur oppe på fotballbanen og spilt litt. Det er jo over ett halvt år siden sist jeg har kunnet spille fotball pga at jeg har vert syk, og ikke har hatt krefter som jeg har kunnet brukt på det. Så det vat utrolig godt å få spilt litt igjen. MEN en dum ting var at jeg fikk strekk i låret etter sikkert fem minutter eller noe! Så sykt irriterende, haha. Men jeg fikk jo spilt litt da:)

-Hva gjør dere i dag? 

-Ingvild:)

Om meg, Ingvild.

Jeg heter da  Ingvild Aasheim og er en jente på 15 år. Jeg er veldig intresert i foto, så mye av min fritid, og energi bruker jeg på å ta bilder. Jeg lever også en hverdag med ME-diagnosen, som selvsagt ødelgerrer en del for meg. Jeg kommer meg ikke på skolen, som vil si at jeg bruker enda mer tid enn "normalt" på bloggen min. Hehe. Bloggdesign, er også noe jeg er veldig intresert i. Kan sitte flere timer fremfor pc`en å fikse bloggdesign. I hvertfall om jeg vet hvordan jeg vil ha designet! Men jeg tar ikke i mot designbestillinger, ikke bestillinger av headerer heller. Bare så det er sagt. Hehe.  Ja hva mer skal jeg si. Jeg er en beskjeden, positiv, foto-gal, blogg-hekta, musikk-lover jente! Håper dere liker bloggen min. Er det noe mer dere lurer på er det bare til å spørre :)

Nytt designHva syns dee om det nye designet?
-Ingvild:) 

just a normal Saturday

Ikveld har jeg egentlig ikke noen planer, er allerede trøtt så det blir nok tidlig seng i kveld. Er jo godt iblandt det også da. Men jeg skal jo ikke legge meg enda da, haha, så nå har jeg tenkt å lage ett nytt design til meg. Og siden jeg har den andre bloggen også, skal jeg heller lage designet der, også heller bere flytte det over til denne når det er ferdig. Føler egentlig at det ble best å gjøre det slik nå, siden jeg kommer til å ta litt tid med det!
 -Hva gjør dere i kveld? -Ingvild:)

black and white


Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Saltvannsdusj

Skal si jeg er flink til å lage overskrifter, not. Haha. Men hvertfall så kom jeg nettopp hjem fra båten, vi har nemelig kjørt til sentrum og kjøpt oss is. Å på veien hjem igjen skal jeg love dere at det var store bølger, men det er jo bere morsomt da. Heldigvis var jeg så smart at jeg satte meg inn, derfor ble jeg ikke like våt som dem andre. Smart ja, haha. Men nå skal jeg ut å grille, så vi blogges senere! -Hva gjør dere i dag?
 Ingvild:) 

GRATISDESIGN #2

Da var gratisdesign nr2 ferdig. Det ble ikke akkratt ett wow design da, men føler det ble bedre enn det jeg lagde sist. Også er det jo selvfølgelig lov å bytte bakrunsfarge, header, pforilbilde osv. Men du har IKKE lov å fjerne der det står at designet er laget av meg.   Om du ikke vet hvordan du f.eks bytter profilbilde er det bere til å si ifra så kan jeg hjelpe deg. Så hviss du skal bruke designet må du skrive det i kommentarfeltet!:)


Du finner kodene til designet HER.


 -Hva syns du om designet?
 Ingvild:) 

I'm back in track

Serriøst, nå skjemst jeg litt av meg selv, driver å ombestemmer meg for hvilken blogg jeg skal bruke hele tiden. fuf. Men nå har jeg klart å bestemme meg for at jeg skal blogge på DENNE bloggen, og ikke den nye. Jeg har flere leserer på denne, og fere venner her også. Har også mangen minner på denne da, som jeg helst ikke vil miste bere fordi jeg liksom fikk lyst å begynne på en ny blogg. Så nå skal jeg ikke bytte blogg mer!
-Forresten så er jeg snart ferdig med ett gratisdesign til, du finner det HER om du vil se det:)-Ingvild:)

just have to try

Jeg har ombestemt meg litt igjen, jeg har så utrolig lyst å heller blogge på den "nye" bloggen min. Det eneste problemet er at jeg har så mangen søte leserer på denne bloggen. Men jeg skal værtfall prøve å en uke nå, for å se om jeg klarer å få leserer til den andre bloggen!
- Om jeg ikke får dette til, kommer jeg til å fortsette på denne. Så da får jeg teste ut den andre bloggen i en uke nå. Jeg kommer også til å kåre ukens blogg av dere som har meldt dere på, på den andre bloggen! :)

DU FNNER DEN NYE BLOGGEN VED Å TRYKKE HER.. (ja den ser helt lik ut som denne, har ikke fått fikset på det enda)
 -Ingvild:)

Photo: Flower girl


Canon eos 600D 18-200mm_photoscape

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

OUTFIT 14-juli
// Alt fra bikbok

-Hva syns dere om outfiten?
 Ingvild:)

Summerday

Idag er det faktisk utrolig fint vær ute, nesten som man kan gå i bikini. Så det blir sikkert ikke sånn kjempemye blogging fra meg i dag, skal også til legen straks så bør vell egentlig stelle meg nå. Det er ikke noe alvorlig eller noe jeg skal til legen for, har jo vert syk i hele år så må bere inn for å sjekke at det går rette veien med meg nå om dere skjønner!   -Fint vær der du bor? Ingvild:)

FORTSETTER HER

Jeg aner ikke hva som gikk av meg i dag/går, bere lagde ny blogg sånn fullfart. Haha. Jeg merket også at det kan ta tid å få like mangen leserer til den andre bloggen, som på denne. Så jeg fortsetter heller her, også bruker jeg den "nye" som design-blogg eller noe isteden. 
Jeg vet det er sent å blogge, men jeg sitter å prøver å lage en videoblogg til dere, som ser ut til at jeg ikke får til, haha. Så jeg må nok snart legge meg. Men om dere vet om ett bra videoredigeringsprogram, skrik det ut! :) -Ingvild:)

NY BLOGG

Nå har jeg lagd meg en ny blogg. Jeg følte virkelig for det siden jeg har hatt denne i en lang stund nå, og om jeg ser tilbake til de første måndene jeg hadde denne så dret jeg meg rett og slett ut. Bokstavelig talt. Haha. Samtidig som at det er utrolig mangen dårlige innlegg og bilder på denne bloggen. Derfor følte jeg fr en ny start. 

Siden jeg har fått en del faste leserer på denne bloggen, håper jeg virkelig at dere fortsatt vil følge meg på den andre bloggen. Men om dere ikke gjør det så kommer jeg til å flytte tilbake til denne.
Jeg har flyttet noen av innleggene fra denne bloggen til den andre om dere lurer, ja.

DU FINNER DEN NYE BLOGGEN MIN VED Å TRYKKE HER.
-Legg min nye blogg til som venn og du får 3kommentarer tilbake!
 -Hva syns du om at jeg byttet blogg? 

FORSLAG ?

Egentlig har jeg null peiling på hva dere ønsker at jeg skal blogge om. Jeg føler at det blir litt mye av det samme, foto og hverdag liksom. Men jeg tenkte å kanskje ha en liten konkuranse snart, også skal jeg kåre ukens blogg i dag. Wihi! - Men hva mer ønsker dere, foto, musikk, hverdag, konkranser eller hva?
Forresten, om dere ønsker ett nytt gratisdesign, så kan jeg med glede lage ett til om dere kommer med forslag!:)?

NYTT DESIGN

Nå har jeg pusset litt opp på designet igjen, jeg følte at det andre ble litt barnslig og kjedelig, vet ikke hvorfor. Haha. Jeg jobber enda med å prøve å få farge bak overskriften på det menygreiene mine i sidemenyen, men får det søren meg ikke til! haha, klikker snart. Men jeg skal klare det til slutt, ellers får det vell bere se ut som det gjør nå!
-Hva syns dere om designet+headeren? -Ingvild:)

BILDEDRYSS - HYTTETUR (1)
jeg er ikke redd for kuer nei, haha!

Vi tok sinnsykt mangen bilder på hytta, å dette er bere noen av dem. Så skal se om jeg får lagd en bilde-video også eller noe slik at det ikke blir bilder fra hyta over hele bloggen liksom. Haha. 
-Hva syns dere om bildene?

 Ingvild:)

I`M HOME AGAIN

Da var jeg hjemme fra hytteturen igjen, kan love dere at jeg har kost meg der. Vi har ikke hatt noe spessielt fint vær mens vi har vert der da, men det regnet ikke så mye heldigvis. Så vi har jo fått vert end el ute da, tatt mangen fine bilder, fisket litt og danset også faktisk. Utrolig morsomt. Vi filmet faktisk når vi danset noen ganger også, og litt andre småfilmer også, så skal se om jeg får lagd en liten videoblogg til dere. 
- Det kommer bilder fra turen senere, må bere finne meg noe mat før jeg slter her, haha!:)-Vil dere se bilder fra hytteturen?
 Ingvild:)

HYTTETUR

Etter middag nå reiser jeg ut til Susanne som alt er på hytta. Jeg vet enda ikke hvor lenge jeg blir der, i og med at jeg må se formen ann. Men jeg tipper jeg blir der i max tre dager eller noe, så det blir nok utrolig koselig. Og jeg skal jo selfølgelig ha med meg kameraet, som sikkert ikke er noe shook. Tipper både jeg og hun kommer til å ta tusenvis med bilder, hihi.Så det blir nok mangen bilder på bloggen når jeg kommer hjem. Men hvertfall, kos dere videre i ferien, så snakkes vi!

Forresten, mens jeg er borte MÅ dere komme med tips til en konkuranse jeg kan ha. Kanskje jeg skal ha solbriller eller noe slikt som premie istedenfor en vurdering. Men er ikke helt sikker enda. Issåfall - kom med forslag!

 -Ingvild:)

PAKKING !

Nå holder jeg faktisk på å pakke det jeg skal ha med meg på hytta til Susanne. Skal innrømme at jeg ikke er den beste til å pakke, aner jo ikke om det blir fint vær eller ikke, klarer heller ikke å bestemme meg for hvilken topper, shårtser osv jeg skal ha med meg. Så jeg tror jeg bere får fortsette på pakkingen nå, så kommer det ett nermere innlegg om hyttetren senere! :)    -Hva gjør dere i dag? -Ingvild:)

OPPSKRIFT- Brownie-kuler

Fikk noen spørsmål på hvordan jeg og Lene lagde de brownie-kulene som du finner lenger nede på bloggen. Så da tenkte jeg å prøve å forklare dere hvordan vi lagde dem, selvom de ikke ble sånn super velllyket! haha. Nå skriver jeg det ikke akkuratt slik vi gjorde da, siden vi gjorde feil. Men tror det blir mer rett om du gjør slik som jeg skriver her! :)

* Vi kjøpte toro-brownie pakke
* Blandet det som skal oppi (står bakpå pakken)
* Stekte den i kanskje 20min, hvertfall ikke til den var helt ferdig
* Etter vi hadde tatt den utav brukte vi hendene / skjeier til å forme slike baller
* Hadde noen pinner vi festet dem på og la dem på ett fat
* Så rullet vi dem i sjokolade saus og pyntet dem
* Og tilslutt legger du dem i kjøleskapet slik at de blir harde. -Skjønte du det?
 Ingvild:) 

JUST SOME PHOTO

Kjedet meg litt i sted, så bere tok noen random bilder, haha!

-Ingvild :)

GRATISDESIGNET ER FERDIGDa var mitt føste gratisdesign ferdig. Det er jo ikke sånn superfint, men det er jo en god start. Syns hvertfall jeg. 

- Du har ikke lov og fjerne der det står at jeg har laget designet.
- Du kan bytte header, endre bakrunsfarger osv.
- Du må kommentere i kommentarfeltet her at du bruker designet, om du skal bruke det. 

Om du er intresert i å bruke designet finner du det HER. 
Hva syns du om designet?


KONTAKT MEG

Om du har noen spørsmål, vil spørre meg om noe eller hva som helst kan du sende en mail til fotball.j@hotmail.com :) -Ingvild:)

Spania (2)
Selveste badevakten, haha!


Så normale :)


Haha, så sykt genialt bilde!

-Hva syns dere om bildene?
-Ingvild:)

HVA SYNS DERE OM GRATISDESIGNET SÅLANGT?

Nå har jeg jobbet en del med gratisdesignet til dere, har egentlig kommet litt langt. Men jeg aner hvirkelig ikke om det er slik dere vil ha det eller ikke, vet heller ikke hvilket bilde jeg skal ha der, men tror ikke jeg skal bruke det jeg har der nå. -Men hva syns dere om det så langt?


-Ingvild:)

WHAT DO YOU DO ?

Ikveld har jeg ikke noen store planer, er egentlig litt trøtt så jeg tipper det blir tidlig kveld. Først nå kom jeg på at det er lørdag idag, haha. Så jeg skal nok kose meg med noe godt også, chile med musikk og redigere på gratisdesignet sikkert. Chill. Jeg har enda ikke bestemt meg for hvordan jeg skal lage designet, hjelp! Haha, så jeg blir veldig glad for litt hjelp fra dere, aner jo ikke hvordan dere vil ha det.... Du finner designbloggen HER.- Hva gjør dere i kveld?
 

VIL DU BLI UKAS BLOGG?

Tenkte å starte med å ha Ukas blogg, MELD DERE PÅ! :)
OUTFIT 09.juli
Topp-Bikbok / Bukse-Feme / Smykke-Cubus / Cardigan-Cubus

-Hva syns du?
 Ingvild:)


this makes me happy

Jeg lå merke til at jeg likker på topplisten i dag, utrolig kult skal jeg si dere. Men jeg er der bere om du trykker på jenter 13-17 eller hva det er. Men uansett, kult!  Er også på mest aktiv listen i dag, men det er jo ikke like kult da, for der har jeg vert før. Poenget er hvertfall, at jeg er utrolig glad for at dere faktisk gidder å lese bloggen min :)-Ingvild:)

MITT KAMERA-UTSTYR

Har fått en del spørsmål om hvilkent objektiv jeg bruker osv.. Så jeg tenkte å lage ett lite innlegg om det. Canon 600D er da kameraet jeg brker nå. Det funker trolig bra og jeg er superfornøyd med både det og objektivet jeg kjøpte. Sigma 18-200mm tror jeg objektivet heter. Annbefales hvirkelig!
Jeg fikk også med noe sånn "lys-linse" eller hva det heter når jeg kjøpte objektivet, det funker også ganske så bra skal jeg si, hehe. Og til konfirmasjonen min fikk jeg jo kamera-stativ. Har faktisk fått brukt det også en del, er ganske så greit å ha!:)    -Noen spørsmål angående kameraet, objektivet eller stativet?


// er ganske så glad i å ta bilder av kameraet ja! haha..

-Ingvild:)

LESE DIN BLOGG?

ØNSKER TIL GRATISDESIGNET ?

Nå har jeg tenkt å sette meg ned og ta meg god tid å endre på gratisdesignet som jeg holder på med. Fikk noen ønsker sist gang, og det var at dere ville ha ett enkelt sommerdesign. Så da skal jeg prøve på det!
Men det hadde vert veldig fint om dere kom med flere tips til hvordan det kan se ut, liksom skal det være hvitt? blått? rosa? -Hva ønsker dere? -Ingvild:)

DU ER JO SÅ TYNN!

Det er noe som har stått på en del av kommentarene jeg har fått i dag. Ja jeg vet at jeg er tynn, og jeg liker det ikke. Jeg har en utrolig høy forbrenning, så derfor har jeg alltid vært tynn. Så derfor er det heller ikke så lett å legge på seg, egentlig er det like vanskelig for meg å legge på meg som det er for en kraftig person som skal slanke seg. Jeg kan jo liksom ikke sitte inne hele dagene å spise for å se om jeg legger på meg, men jeg har 5-6måltider til dagen i og med at jeg blir fort sulten igjen. 
Så jeg kan si at jeg prøver å legge på meg, spiser mye, er heller ikke noe særlig sunn kan man si. Jeg fikk også spørsmål om det var en sykdom eller om hadde noe med at jeg har vert syk nå. Nei det er ikke en sykdom og har heller ikke så mye med at jeg er syk nå å gjøre. Det kan godt hende at jeg har blitt litt tynnere etter jeg ble syk, men da er det isåfall bere noen muskler som har forsvunnet, ikke noe mer kan jeg tenke meg.
Men iløpetav summeren skal jeg prøve å få lagt på meg mye mer!    -Var det bra nok svart?

-Ingvild:)

NYTT DESIGN !

Nå har jeg fått meg nytt design igjen ja. Det trengtes virkelig, siden jeg ikke var fornøyd med det forgje. Nå skal jeg prøve å holde det slik en stund, kanskje bytte header bere eller skal det være slik! haha. Nå har jeg tenkt å ta meg en liten pase fra datan før jeg skal lage videre på gratisdesignet til dere!  -Hva syns du om designet?-Ingvild:)

yesterday in pictures

I går hadde jeg en superkoselig dag ute i finværet. Solen steket oss serriøst, å det var bere helt trolig deilig. Så jeg og Susanne var ute i flere timer og tok mangen fine sommer bilder av blomster, solen, oss selv og alt annet man kan ta bilde av. Haha. Så noen av bildene skal jeg se om kommer innpå senere!
Etter mangen timer ute tok jeg Ssanne og Lene turen til senteret, å da kjøpte meg jeg en bukse som dere ser i innleget under. Veldig koselig det også. Så skal si jeg var trøtt når jeg la meg i går, haha!  -Men her har dere vertfall noen bilder fra dagen! -Hva syns dere om bildene?
-Ingvild :)

OPPUSSING

Nå har jeg tenkt til å ta meg god tid og fikse skikkelig på designet. Følte jeg gjorde det altfor fort sist gang, så det ble ikke noe skikkelig. Jeg skal også bytte header, ikke det at det er noe galt med den jeg brker nå men jeg syns det "føles bedre" når jeg har lagd den selv. Om dere skjønner! 
Så det kan godt hende det ser litt tllette ut her i en stund nå, hehe. -Hva syns dere om den nye headeren? -Ingvild:)

NEW IN

Idag var jeg en liten tur på senteret med Lene og Susanne, som jeg nevnte i forgje innlegg at jeg skulle. Hadde egentlig ikke store planer om å kjøpe meg noe spessielt, men bukser er noe jeg har lite av. Så da hadde jeg flaks for en gangs skyld og fant en bukse som jeg likte og det var 40% på den! Så den kostet bere 198. Yeeh!:)
-Hva syns du om buksen?-Ingvild:)

WOOPS, ER KLOKKA SÅ MYE?

Herregud, dagen i dag har virkelig gått fort. Satt her å trodde at klokken var kanskje rundt fem eller noe, men neida den er jo snart 7! Det var hvirkelig blitt lite blogging de siste dagene, men jeg har gjort så mye annet at jeg rett og slett ikke har fått tid. Men i morgen har jeg tenkt å ha en slappeavdag hjemme slik at jeg ikke sliter ut kroppen min helt. Så da skal det nok bli mere blogging! 
Ikveld skal jeg kanskje til Sentrum med Lene,Susanne og Anna. Er ikke helt sikker enda, må se om jeg snart har litt mer krefter i bena igjen, og om jeg får tak i Susanne. Så om jeg heller velger å bli hjemme skal jeg se om jeg får lagt t litt bilder til dere! :)   -Ingvild:)

DAGENS OUTFIT -sommer
Shårts-Bikbok//Topp-Cubus//Sko-Eurosko

Nå kom jeg nettopp hjem fra en lang fototur med Susanne. Har tatt rundt 500 bilder i dag, så jeg har nok en god del bilder å se igjennom, og redigere. Så skal jeg se om jeg får lagt tpå noen av dem senere, tok jo en del bilder i går også som jeg må få lagt ut! Men nå er det mat her, så vi snakkes senere:)   -Hva syns du om otfiten?

-Ingvild:) 

STIKKER UT !

I dag sov jeg faktisk til klokken ett, noe som jeg ikke hadde trodd jeg komtil å klare i og med at jeg hoster så sinnsykt mye om natten. Følger jeg hvertfall da, hah. Jeg skal bort til Susanne i to tiden, så har ikke så mye tidd til blogg akkuratt nå egentlig. Men følte bere for å slenge inn ett innlegg før jeg stikker bort, vet jo ikke hvor lenge jeg blir der. Skal også en tur på senteret senere kanskje, så blir nok ikke mye blogging i dag. 
Vi var forresten en tur i skogen i går å tok litt ilder, skal se om jeg får slengt dem innpå senere!:) Hva er deres planer for dagen?
-Ingvild:) 

BROWNIE-KULER

Tenkte bere å vise dere resstatet av Brownie-kulene jeg og Lene lagde. En ting som er sikkert er vertfall at de ble utrolig søte. Har egentlig ikke supergod tid til å blogge nå, må hive på meg noen andre klær, stelle meg så skal jeg bort til Susanne en tur. Er sirka to uker siden sist vi fant på noe, så det blir nok kjekt å se henne igjen. Ha en fin dag videre! :)

Her er ressultatet:


 -Ingvild:)

MESTERKOKKENE ER I FARTA!

Fant ikke på noe bedre overskrift akkuratt nå, haha. Jeg og Lener er da "mesterkokkene" som jeg snakker om her, Vi hadde tenkt å lage brownies på pinne eller hva jeg skal kalle det. Så vi gikk helt til butikken i går bere for å kjøpe toro-brownie pakke, haha. Spreke ja, vi vet. Helt ærlig så ble den turen litt bortkasta egentlig, de "brownie-pinnene" våres ble helt misslykka! Haha. Men det var jo morsomt da, selvom det ikke ble så godt. Derfor har vi prøvd å legge deigen i kjøleskapet nå for å se om det blir noe av det. Om vi får det til kan jeg legge ut bilde av ressutatet senere! 
baket mffins også


slik så de ut i sted, men nå har vi fikset dem! haha.

Prøvd å bake slike "brownies på pinne" før?
-Ingvild:) 

BILDER FRA STRANDEN IGÅR


Veldig mangen fine og serriøse bilder her ja, haha!
-Ingvild:)

HATT EN KOSELIG KVELD!

For ikke så lenge siden nå kom jeg hjem fra stranden, vi var der vell i sirka fire timer eller noe. Så satser på at jeg kommer til å sovne tidelig i kveld, men det er jo bere godt da! Vi hadde det utrolig koselig, grillet, lo, spiste mye godt og koste oss virkelig som sagt. Vi traff også på noen flere fra klassen, veldig koselig.
Akkuratt nå er jeg egentlig utrolig trøtt, så tror jeg skal ta meg en tur i dusjen, å kanskje redigere litt bilder etter det. Så derfor gidder jeg ikke legge ut bilder NÅ, de kommer heller i morgen. Slik at jeg får sett igjennom alle firehundre bildene og redigert noen av dem først! Thihi.  Har dere hatt en fin kveld?
 

-Ingvild:)

GRILLINGS MED JENTENE !

Ikveld / senere skal jeg Lene og Kathrine ned på stranden for å grille og kose oss. Jeg og Lene skal på butikken nå for å kjøpe grill og litt snacks, så har ikke noe god tid til å blogge egentlig. Skal se om jeg får til ett lite innlegg med litt bilder senere i kveld, men kan ikke låve noe. Så ha en fin dag videre!
Vist du leser dette Susanne, ring meg! haha :)

 

-Ingvild:)

GOD MORNING

God morgen!
I dag våknet jeg faktisk helt av meg selv, noe som jeg ikke gjorde før i og med at kroppen sikkert trengte mer søvn da. Så det er jo en bra start på dagen min. Samtidig som jeg våkner selv er det heller ikke regn ute, good. Er så møkka lei av regn nå, regner jo absolutt hele tiden. Sykt plagsomt skal jeg si dere. Men nå må jeg begynne å stelle meg, slik at Lene slepper å vente i flere timer på at jeg skal bli ferdig med å fikse håret. Haha!
Hva er deres planer for dagen? -Ingvild:)

Photo; Love


Canon eos 600D 18-299 - redigert i gimp

Hva syns d om bildet?
-Ingvild:)

NYTT DESIGN !

Som dere kanskje ser har jeg fikset litt på designet, føler det ble litt mer liv i det nå. Den headeren jeg bruker nå er bere en midletiders header tildess jeg får noen nye bilder som er lettere å lage sammen om dere skjønner. Jeg prøver fortsatt å få en fargebakrunn til å stå fast som bakrunn, men den vil ikke. Så jeg får se om jeg bere skal ha det slik eller fortsette å prøve. Hihi. Men nå skal jeg vertfall jobbe litt videre med Gratisdesignet som du finner HER :)Hva syns du om designet?
-Ingvild:) 

NEW FAVORITT

Hva syns d om sangen?
-Ingvild:) 

SKAL JEG BYTTE HEADER?

Jeg er egentlig litt lei den headeren jeg har nå, i og med at jeg har hatt en nesten lik en før. Så jeg har lagd noen nye nå, selvom de ikke ble så veldig fine de heller. Men jeg har tenkt å fikse litt på designet mitt nå, syns det er litt kjedelig, å da hadde det jo vert koselig med en ny header også! Men det er jo dere som bestemmer, så hvilken header syns du jeg skal bruke av desse fire. Eller den jeg har nå:


Hvilken skal jeg bruke?
-Ingvild:)

MY BAD DAY IS BACK

Nå som jeg har fått en forkjølelse, innfeksjon i halsen eller hva det er, så føler jeg meg egentlig helt elendig. Har ikke mye krefter i kroppen, føler egentlig at jeg bruker alle krefter på å hoste. Ikke noe gøy! Hadde egentlig planer om å treffe Lene i dag, men siden jeg føler meg så pass elendig blir jeg heller hjemme. Får bere håpe at formen blir bedre så fort som mulig. 

Forresten, jeg har begynt på gratisdesignet til dere. Begynner å nerme meg ferdig nå tror jeg. Du finner det HER om du vil se det. Har også fått spørsmål av noen andre bloggere om å hjelpe dem med design, og det sier jeg selvfølgelig ja til. Så om det er flere som vil ha hjelp av meg er det bere til å si ifra så skal jeg prøve så godt jeg kan!


Is er godt for halsen, thih♥

Har dere planer for dagen?
Hva syns dere om Gratisdesignet?

-Ingvild:)