juli 2010

Får ikke brukt bankkortet på cupen !

Hei.
I dag når eg var i minibanken og skulle ta ut penger, så trykte eg tydlivis feil kode 3 ganger! så da får eg ikke brukt det på cupen, de er krise ! eg har lest feil på den lappen eg fekk sendt i posten,, men det var liksom to "koder ting" der så eg trudde den som ikke var koden var koden,, visst noen skjønte de xp?  haha:)Har det skjedd med deg også før;)?
Har du bankkort;)?

Bloggast:D

Trenger musikkTips til en lang buss tur :)?

Hei.
No sitter eg å susanne og bare slapper av! veldi chill, eg har fortsatt litt pakking ijenn, men det tar eg senere,,
men først skal eg vertfall laste ned litt musikk til bilturen i morgen, trenger flere sanger på telefonen til den lange turen ! hihi:) Gleder meg egentli litt til å kjøre buss med laget, men i slutten av turen kommer eg sikkert til å vere drit lei, haha:DHar du nåken musikk tips:D?
Ska du på Norway cup:D?


Bloggast:D

Tinchy Stryder - Halo, bra eller ikke ?

Hei,
Eg er helt hekta på Thinchy Stryder - Halo, den er så bra !:D
Hører på den hele tiden for å si det sånn,, men hører på flere da, er egentli hekta på mangen sanger, haha:)
Men nå må eg stikke, skal på butikken! :D


Hørt den sangen før:D?
Hva synst du om sangen:D?


Bloggast:D

Vil du ha header?

Siden jeg får en del spørsmål om å lage header til folk tenkte jeg at om dere kommentere i dette innlegget blir det lettere å holde kontroll på hvem som spørr osv. Istenefor at alle spørr i forskjellige innlegg om dere skjønner. Hehe. MEN som sagt, jeg er ikke en verdensmester i dette. Å om jeg skal klare å få en bra header har det veldig mye å si på hvilken bilder jeg bruker!

Her er noen headerer jeg har lagd:


 PS: Om det blir mangen som spørr, blir det bere noen av dere. Kontakter dem som får!

Litt av phootoshoten til meg og susanne

Hei.
Tenkte eg kunne legge ut de bildene eg og susanne tok den kvelden vi lagde mini pizzane,, rekker ikke å skrive så mye nå,....for blir snart henta så skal vi til valevåg å såve der til i morgen, så blir ikke mer blogging i dag.


Bar for å si det,, så overdrev susanne litt med sminken i tryne, hehe :D
Å bildene er heller ikke redigert så bakrunen er ikke så fin !;)

Hva synst du om bildene;)?
Vet du om en bra redigerings sinde;)?

Bloggast:D

Gratisdesign #1 - LoveKodene til Stilsett
Kodene til Fremsiden 
Kodene til innlegg 
Kodene til Kategorier 
Kodene til Arkiv 

NB: Det er lov å endre på designet, men du får IKKE fjerne teksten der jeg har skrevet det er laget av meg. 

Hjemom en tur :)

Hei.
No kom eg nettopp heim, men skal vell snart tilbake til valevåg, eller skal vell vere her hjemme i 3 timer eller noe sånt, har hatt besøk av tante, onkel og ene søskenbarnet mitt, så da satt eg på me de hjem, så skal eg bli henta av bror min med båt seinere tror eg,, spørs om eg klarer og overtale dem til at eg skal få sove hjemme i natt, hihi:D
Men vertfalll i dag har eg vert med søskenbarnet mitt, vi bada, kjørte båt og litt sånne ting, kan sikkert skrive mer om det når eg kommer hjem fra turen;) viss eg rekker det før eg skal på norway cup :)Hva har du jort på i ferien :)?

Bloggast:D

Stranda med lene, nå er det bare pakking ijenn

Hei
No kom eg netttopp heim fra strando, eg å lene var der sikkert i sånn ca 1-2 timar, først så vassa me så for me lengre å lengre og lengre uti, eg kom meg berre te magen, då klarte eg ikkje meir, da begynte å blåse sånn, men lene svømte, feigt, haha:) en det beste av alt er at Lene skal bli med ut til Valevåg (?) eller der vi skal i dag, og skal vere der til i måro, så det blir vertfall kos! :) å i morgon kommer også ene søskenbarne mitt, så de skal bli kjekt;)
.Men jaa, som sagt så blir det ikke så mte blogging nå i de siste dagene,, så dette kan vere det siste innlegget på noen dager (?) men er ikke sikkert,, kansje ett innlegg på søndag, men ikke sikkert, hihi;)Har du bada masse i sommar;)?
Ka har du jort på i dag :)?


Bloggast:D

Har du noen musikk-tips ?

Hei.
Nå sitter eg egentli bare og venter på at det skal bli middag, så skal eg ned til Lene, å som sakt
så reiser eg i dag, men kan hende eg får blogga litt utover veka, men kan ikke love noe;)
Men kommer sikkert ett innlegg senere også før eg reiser,, tror ikke vi drar før i 6-7 tiden,
Å i dag er det faktisk fint vær ute, yeeeh :D


Har du noen musikk-tips :D?
Hva synst du om sangen over;)?


Bloggast:D

Er eg den eneste som har endret på døgnrytmen ?

Hei.
No sitte eg i senga og er egentli drit trøtt, haha, skjønner ikke hvorfor eg har begynt å våkne så tidli ijenn, de var liksom sånn før sommerferien(i helgene) å etter en uke med ferie var døgnet snudd til at eg sov til 1 nesten hver dag, de var egentli mye bedre, for eg såvner så sent, haha..,, jaja, i dag har eg vell egentli ingen planer, men skal vell sikkert ut
å se om det er noen åvere med, så må eg pakke, åsså skal eg sikkert joine datan litt som vanli, haha;)Ka ska du i dag:)?
E døgnrytmen din endra;)?


Bloggast:D