juni 2013

svar på ukas spørsmå #13

Hvilke blogger leser du?
- Det er veeldig mange forskjellige. Lagrer de jeg liker som "bokmerker" og er innom de innimellom. Men kan sikkert få laget ett innlegg om mine absolutt favorittblogger snart! 

Hva må til for at du skal bli fast leser av en blogg?
- Bloggen bør oppdaterest ofte, ha ett ryddig og fint design, bra innhold og helst store bilder med god kvalitet. 

Lager du header til blogg? 
- Jeg lager headerer til meg selv, men ikke til andre. 

Kan du Lage et innlegg om hvilke instillinger du bruker når du tar bilder ute, og får sånn fin uskarp bakgrunn? ♥ 
- Jeg bruker alltid manuelt innstilling på bildene mine. Og grunnen til at jeg får så uskarp bakrunn er for at objektivet mitt har lavt blendertall (50mm f//1.8)

 
Har du naturlig lyst hår eller farger du det? Så fin farge!
- Tusen takk! Håret mitt er helt naturlig, og jeg er naturlig blond. Eneste jeg har brukt på det noen ganger er en slik "blonde spray" for å få det litt lysere helt oppe i hodebunnen :) M
ener og lese i et innlegg at du bruker 100-200 ISO når du er ute,jeg syntes det er litt lite. jeg pleier å bruke 400. har du opplevd at det liksom blir mer skarpere bilder da,kanskje litt for mye kontraster?  - Veeldig mange missforstår når jeg skriver innlegg om hvilke nnstillinger jeg bruker. Jeg har ikke noe fast som jeg bruker på alle bildene mine. Jeg stiller inn alt der og da etter hvordan lyset er. Men jeg prøver å ha ISOen lavest mulig, og helst ikke over 400 for da blir bildene veldig uklare. Det blir dem ikke om man bruker under 400. Det er ihvertfall min erfaring - men som sagt er jeg ikke ekspert på dette. Så til dere som vet bedre enn meg, ikke drep meg. 

 
Jeg lurte på om du kunne legge ut ett tips som handler om hva du skal fokusere på når du tar bilder! Hvis du skjønner hva jeg mener! For eksepel om man skal ta bilde av ett sugerør som er oppi en milkshake, om man da skal fokusere på milkshaken eller sugerøre?  - Igjen, jeg er ikke ekspert på dette. Det er bare til å prøve seg frem til det man selv syns blir stiligest. Det handler også litt om smak og behag. 

 
Kan du legge ut en liten video/et innlegg om iMovie? Beskrivelse og hvordan man gjør ting osv?
- Vetikke hvorfor du tror jeg bruker imovie, for det gjør jeg ikke. Jeg har ikke mac, så desverre kan jeg ikke bruke imovie.  

 

Noe dere lurer på til neste gang?

"Trenger inspirasjon, skal jeg lese din blogg?"
Trenger inspirasjon, skal jeg lese din blogg? Legg igjen en kommentar, så tar jeg en titt innomm :)

"Lille lørdagen på fredagen"

Heihei! I dag har jeg hatt en kjempefin dag. Jeg og Susanne(link) har vert en tur på besøk ute hos Edith(link), noe som var kjempe koselig. Jeg har ikke vert der før, så var kjempe kos å endelig få kommet ut på besøk der en tur. Vi spiste taco, hørte på musikk og koset oss. Etter noen timer ble jeg hentet, og nå sitter jeg her! Når jeg skulle skrive overskriften her i sted kalte jeg dagen i dag for lørdag. Føler skikkelig at det er lørdag, kommer jo helt utav tellingen på dager nå som det er ferie. Haha! Så nå skal jeg kose med med godisen som dere ser, også skal jeg se om jeg får laget ferdig det nye designet mitt. kos! Hva har dere gjort i dag?

"some of my favorite"

Endelig passer favoritt buksen min! Elsker hullete bukser, og  jeg elsker converse ♥
 

"Bilder fra dagen i dag"

Heihei!  For en liten stund siden nå kom jeg hjem etter å ha vert litt med Susanne(link). Først var vi ute en liten tur å tok litt bilder. Men det var ganske dårlig og kjedelig lys så det ble ikke sånn kjempebrae bilder.. Men det overlvever vi! Etterpå gikk vi en tur inn til henne, og der var vi en stund før jeg ble hentet. Kjempe koselig! Før i dag var jeg også en liten tur i sentrum, så jeg kjenner kroppen er sliten nå. Men var veldig godt å få vert litt utenfor huset også, etter å omtrendt ha vørt lenket fast i sengen min flere dager nå! Resten av kvelden skal jeg nok bare slappe av! Hva har dere gjort i dag?

"Mine små men store drømmer"

Min aller største drøm er såklart å bli frisk fra ME. Slik at jeg kan leve normalt, slippe smerter og utmattelse hvær dag. Uansett hvor mye kroppen min får hvile, blir den ikke uthvilt. Den er stortsett sliten heele tiden, men siden den har vært slik i flere år nå er det det som er en normal kropp for meg. Jeg husker ikke hvordan det er å leve som en frisk person. Jeg husker ikke hvordan det var å våkne opp med en oppladet kropp hvær dag. For meg nå så er det min aller største drøm. I mine øyner er det helt uvirkelig at det skal kunne gå ann å å våkne helt uthvilt. 

Er det noe jeg gleder meg til så er det til den dagen JEG er frisk! Da blir alle de andre små drømmene mine også oppfylt. Da kan jeg trene, ta meg joggeturer, dusje uten og bli totalt utmattet, rydde mitt egent rom, slippe å våkne av mitt eget hjertebank, lage min egen mat, gå til butikken å kjøpe meg noe godt om jeg får lyst på noe, jeg kan jobbe og tjene egne penger, slippe å våkne med smerter hvør dag, slippe å våkne med en kropp som ikke er noe uthvilt. Og mye mer. Jeg kunne skrevet her i timesvis, men tror dere skjønner poenget. 

Mange drømmer om å få reise til Hollywood osv. Men min aller største drøm er å kunne leve normalt, slik som de fleste som er friske tar forgitt. Tror ikke friske folk egentlig tenker over hvor heldige derer, som kan gjøre stortsett det dere vil. Jeg hadde gjort hva som helst for å få ett normalt liv igjen. Det er alt jeg ønsker meg.  Dette er min tredje sommer med denne diagnosen. Jeg bare drømmer om hvor mye bedre den ville blitt om jeg hadde vert frisk. Da kunne jeg planlagt mer, og vist hva jeg skulle. Nå kan jeg ikke planlegge noe, alt er opp til kroppen min. Og det er skjeldent kroppen min spiller på samme lag som meg. Men jeg får bare smøre meg med enda mer tålmodighet og håpe at jeg i hvertfall er frisk til neste sommer. Det ville vert helt fantastisk. 

Her er vel det jeg lengter aller mest etter:
* Å kunne trene styrke, jogge og ikke minst spille fotball.

* Å kunne ta meg en dusj tidlig på morgonen uten å bli totalt tappet for den lille energien jeg har.

* Å kunne gå ut og ta bilder så lenge og så mye jeg vil.

* Å kunne planlegge ting, uten å måtte ta hensyn til kroppen min. 

* Å slippe smerter, hvær dag.

*  Å kunne ha en jobb hvor jeg kunne tjent mine egne penger. 

* Slippe å måtte gå skolen om igjen flere år pga sykdom.

* Lære meg å danse!

* Rett og slett bare i det hele tatt å få kunne leve normalt, og gjøre akkuratt det jeg vil. //Gjerne les innlegget før dere kommenterer. 

"DIY: Klipp og riv"


Jeg klippet av de brettene som var nederst. Og "rev" litt i enden av shortsen. 
Denne shortsen her har jeg hatt i flere år. Men siden den alltid har vert for stor til meg har jeg ikke brukt den så mye. I år passet den mer enn de andre årene (wii). Men fremdeles har jeg ikke helt følt at den har passet meg skikkelig. Så da bestemte jeg meg for å "fikse" litt på den. Har ikke gjort så mye, men skal se om jeg får kjøpt noen nagler og slikt så jeg kan fikse den enda mer. Vurderer også å legge den i klor så den blir lysere, men er ikke helt sikker enda. Gjerne kom med tips til dere vet om en plass jeg får kjøpt nagler, og en slik "ting" som man kan bruke til å rive nederst på shortsen. Har sett mange har slik, men vet ikke va det heter? Jaja. Jeg er hvertfall mer fornøyd med den nå, enn hva jeg var før!  Hva syns dere om forandringen? 

"Så var det på`n igjen"Så var det på`n igjen med mer medisin og smertestillende. Som jeg skrev i går skulle jeg en tur til legevakten i dag, og der fant vi ut at crp`en var på vei oppover igjen. Samtidig som formen min ikke er eller har vrt noe særlig bra. Så da må jeg begynne på samme kur i noen dager til nå! Etter jeg kom hjem ble formen egentlig bare dårligere og dårligere. Fikk høy feber, og enrome smerter i kroppen. Blir utrolig sliten og lei av å ha en så opp og ned kropp. Etter noen timer ble jeg litt bedre, og nå er smertene halveis borte igjen. Heldigvis! Så det var da min spennende dag... Hva har derre gjort i dag?

"Første dag av sommerferien"

Da var sommerferien 2013 kommet, noe som er litt merkelig. Har ventet på den såå lenge, og nå er den her. Men etter slik den siste uken min har vert har jeg ikke noe særlig sommer følelse. Men nå ser det ut til at ting eendelig går rett vei, noe jeg er utrolig glad for. Blir en ny tur til legen igjen i morgen for å sjekke, og krysser fingrene for at det blir positivt resultat av prøvene! Jeg har ingen store planer for sommeren. I og med at kroppen min er som den er blir det litt vanskelig å planlegge. En dag kan jeg finne på mye morro, mens en annen dag ligger jeg bare å sover. Ikke helt til å skjønne seg på!   Men mye blogging skal det i hvertfall bli. Skal få tatt masse nye bilder og laget flere videobloger osv. Gleder meg!  Hva er deres planer for ferien? 

svar på ukas spørsmå #12

 Hvilke mål er det på den veska, får du plass til en vanlig A4 bok?
Jeg vet ikke hva mål det er på den. Jeg får akk plass til en vanlig mattebok der oppi, men ikke så god plass om jeg skulle hatt skole pc`en der. Desverre, så jeg kan ikke bruke den til skole veske. 

Hei! Er det snakk om hun Kristine som sier at hun er fargeblind?  
- Dette spørsmålet kom i DETTE innlegget. Det ble en del forvirringer rundt innlegget der. Noen trodde jeg skrev oom krisssy, og andre trodde det var jeg som hadde fått de kommentarene. Skjønner at dere ble litt forvirret, men er ikke noen av de delene innlegget var ment for! Bildet jeg har overst der, hvor det står noen kommentarer har jeg hentet fra krisssy sin blogg. Derfor står det at bildet er fra hennes blogg. Men teksten er på en måte ikke om hun. Om dere skjønner! Ikke vet jeg om hun er fargeblind heller så. Ja, da vet dere hvertfall det :)


Hvilken instillinger brukte du? Hva slags `styrke` på instillingen? :) 
- Jeg har forskjellige innsillinger på alle bildene mine, siden jeg stiller etter hvordan bildet er. Så jeg husker desverre ikke. 

 
Kan du legge ut oppskriften på milkshaken?
- Ja. Is, obou og melk. Så enkel gjorde jeg den, hehe. 

 H
vor shortsen fra? 
.- Den er fra Cubus, men jeg kjøpte den i fjor så de selger den sikkert ikke nå lenger desverre.  
Hvor kommer du ifra ? 
- Jeg kommer fra en liten plass som heter Stord. Det er ca to-tre timmer unna Bergen 

Er det mange butikker i haugesund?
- Er vel noen ja. Alle mine favoritt butikker er der hvertfall. 

 
Kan du legge ut en video der du prater en gang? 
- Jeg jobber med saken, men det er ikke så lett. Føler meg såååå dum når jeg sitter å snakker til kameraet. Haha. 

Hvilket videoredigeringsprogram bruker du?
- Jeg bruker bare moviemaker. Om dere vet om ett annet som er gratis, skrik ut! 

 
 Jeg lurer på noe ang. kameraet ditt.. Er du fornøyd? Kunne du anbefalt det videre? 
-  Ja jeg er som sagt veeldig fornøyd med kameraet mitt. Så det er absolutt til å annbefales! (canon eos 600D)Noe dere lurer på til neste gang?

"1 bilde, 3 redigering. hvilken likte du best?"

Hvilken redigering likte dere best?

"Nok en tur på sykehuset"

Natt til søndag forgje helg var jeg som dere vet veldig dårlig, og var på sykehuset å fant ut at jeg hadde urinveisinfeksjon. Fikk noen tabletter mot det da, men de har tydeligvis ikke funket på meg. Selv om de funker på 90% av de som bruker de.. Men jeg er jo såklart blandt de ti andre! Så natt til mandag nå våknet jeg igjen på nattten av anorme smerter i magen og kvalme. Det går egentlig ikke ann å beskrive smerten i magen, den var bare heelt forferdelig og ble bare værre for hvert sekund som gikk. Så  jeg fikk time ganske fort hos legevakten.   Der fikk jeg noen nye medisiner mot infeksjonen som skulle funke raskt, og om dem ikke funket måtte jeg bli lagt inn på sykehuset. Når jeg kom hjem og fikk tatt tablettene kastet jeg dem bare opp igjen. Så det tok ikke lange tiden før vi kjørte opp til sykehuset. Der  Fikk jeg saltvann i iintravenøst så ble litt bedre, og magesmerten gidde seg litt etterhvert. Jeg skulle jo få medisinen i intravenøst, men de ble plutselig usikre på om jeg hadde urinveisinfeksjon alikevel på grunn av forskjellig ting. Så da fikk jeg ikke noe medisin, og lå der og ble enda værre igjen. Så ombestemde de seg, og jeg fikk medisinen siden det ble værre. Og medisinen har hjulpet! Så det er nok en kraftig urinveisinfesjon jeg har fått, siden de andre tablettene ikke funket osv.. 
Jeg ble lagt inn på mandag og ble skreven ut i dag. Så det ble to netter på sykehuset, noe som var nok for min del. Haater sykehus, og hater smerte, spessielt magesmerte. Lå der bare å orket sovidt å snakke, som sagt går det nesten ikke ann å beskrive det. Helt forferdelig! Så er glad det er over for denne gang hvertfall. Er jo redd det skal komme tilbake igjen, men håper inderlig det ikke gjør det.. Jeg er totalt utmattet etter mane dårlige netter med liten søvn nå, og mye smerte. Så etter jeg har kommet hjem har jeg omtrendt bare sovet, og gleder meg fremdeles til å kunne legge meg! 

Tenkte bare å oppdatere dere på dette, Siden jeg skrev på face-siden min at jeg var lagt inn, og la ut bilde på instagram. Så noen av dere viste det kanskje fra før av, men nå vet dere hvertfall grunnen til at jeg ble lagt inn! Dette ble ett langt innlegg, men men. Vi får se hvor mye blogging det ble fremoover. Håper bare smerten ikke kommer tilbake og at jeg blir skikkelig utgvilt igjen, Så skal det bli deilig med lang ferie! :)  Vi blogges nok snart! (beklager om det er skrivefeil, oker ikke lese igjennom nå)


// hang opp en Justin Bieber plakat på rommet mitt ♥

"VIDEOBLOGG: Innkjøp fra den siste tiden"Gjerne lik innlegget om dere vil ha flere videoer! Og hva syns dere om innkjøpet?

"En slags blogg dag"

 For øyeblikket gjør jeg egentlig ikke noe spessielt. Været ute i dag er ikke så veldig fristende til å gå ut i, så skal nok ha en rolig dag inne i dag! Derfor tenker jeg å få ryddet litt i  alle bildene på dataen, forhondsskrive innlegg, bestille nye bilder til å henge opp og fikse på det nye designet mitt som jeg holder på med. Skal også se om jeg får laget ett nytt sommer gratisdesign til dere, siden sommeren er rett rundt hjørnet! Jeg er også snart ferdig med innnkjøps videoen, så dem kommer mest sansynelig ut om noen timer!  Hva gjør dere i dag?

"Dagens shopping outfit og litt mer"

Overdeler - Bikbok  //  Bukse - Veromoda  //  Veske -  H&M

Heihei! For en liten time siden kom jeg hjem etter å ha vert en tur i Haugesund og shoppet litt. Når mamma kom hjem fra jobb reiste vi, så vi har vert der i ett par timer nå. Har fått kjøpt meg litt ting jeg trengte, som dere mest sansynelig får se på en video i morgen. Har flere innkjøp fra forgje gang osv som jeg ikke har fått vist dere enda, så spilte inn en slags innkjøps video i sted. Så nå skal jeg prøve å redigere den, slik at den er klar til i morgen! Nå er jeg sliten, så skal finne meg noe god snaks og legge meg under dyna å redigere videoen nå. Kos! Hva har dere gjort i dag?  Vil dere se videoen?

"En litt tragisk uke"Denne uken har jeg egentlig hatt veldig opp og ned dager. En dag klarer jeg å være ute en tur å ta litt bilder, mens en annen dag blir jeg slten bare av å sitte oppreist og får hjertebank av ingenting. Det siste der, er slik dagen har vert i dag. Er utrolig mye trøttere enn jeg pleier, og har utrolig vondt i hele kroppen i tillegg. Noe som såklart ikke er koselig! Var hos legen en tur i dag for å sjekke om crp`en hadde sunket, og det hadde den. Så ting holder på å gå på frem med infeksjonen i hvertfall da.  Heldigvis! Jeg tenkte bare å komme med en liten oppdatering til dere, siden jeg følte for det nå. Lover at det skal bli bedre, og mer spennende blogging fra meg så fort jeg kommer meg ut av denne dårlige perioden!  Hva har dere gjort i dag?

"Milkshake time"
Da har jeg akkuratt laget meg milkshake, og har også drukket den opp. Så nå er magen min spreng mett, haha. Nesten så jeg angrer på at jeg drakk opp, for man blir så "sukker mett" på den, og nesten litt små kvaldm. Men det overlever vi! For øyeblikket nå ligger jeg bare under dynen med dataen på fanget å slapper helt av. Formen har vert litt svingende i dag, hatt litt smerter i kroppen, vert veldig trøtt og føler jeg har feber. Så infeksjonen er nok ikke gått helt over enda. Men er på bedringens vei hvertfall - heldigvis!  Hva gjør dere i kveld?

"Photoshoot - the flower girl"


Canon eos 550D  50mm f/1.8    Modell: Lena

"a beautiful summer day"

Heihei! I dag er formen min myee bedre, så jeg har vert en liten tur ute å tatt litt bilder med Susanne. Og som dere ser har vi kjempe fint vær her i dag, såå herlig! Elsker sommer og varme, skulle gjerna hatt slik vær som dette hver dag, men desverre er det ikke det. De har meldt stygt vær igjen i morgen, så måtte benytte dagen i dag til å få tatt litt bilder.Hihi! Hva har dere gjort på i dag?

"Griseflaks uten flaks.."Litt random overskrift, kom ikke på noe bedre i farta. Men det stemmer jo, jeg er i hvertfall ikke iblandt de personene som har flaks eller griseflaks. Er heller omvendt med meg! Det er nå to dager siden sist jeg blogget, og nå skal jeg da forklar dere hvorfor det ikke har blitt noe blogging! Natt til i går våknet jeg av at jeg hadde utrolig(ekstremt, forferdelig) vondt i hele kroppen, og i magen. Tenkte det skulle gå over etter litt og prøvde å sove igjen. Men det gikk ikke over, ble heller bare enda værre og jeg ble kvalmere og kvalmere også. Så etter noen timer med magesmerte begynte jeg å kaste opp. Kastet opp flere ganger, og hadde fremdeles vondt i magen. Følte også at jeg måtte på do hele tiden, så vi misstenkte at jeg hadde urinveisinfeksjon. 
Så vi var en tur oppe på sykehuset  i går kveld for å finne ut om det var det jeg hadde, eller om det bare var omgangssyken. Men jeg hadde vist nok den nfeksjonen i kroppen, så fikk i hvertfall noe medisin da - og slapp heldigvis å bli lagt inn på sykehuset. Takk gud for det! 

Så ja. Jeg er ganske sliten etter å ha mistet hele natten med søvn i går, samtidig som jeg har en infeksjon i kroppen itillegg til at jeg da som dere vet har ME. så dette gjør meg ekstra sliten, utmattet og trøtt. Jeg gleder meg allerede nå til å kunne gå å legge meg igjen i kveld. Hater å være så slapp som dette,, å bare ligge på sofaen å ikke gjøre en drit. Samtidig som det er sykt fint vær ute, men det var jo ikke noe bombe da, for det er alltid fint ute når jeg må ligge inne. Blah! Men ja, håper dere skjønner at det ikke kommer til å bli den beste bloggingen fra meg de neste dagene nå, om så ikke denne medisinen plutselig skulle tryllet meg helt bra (som jeg håper). Hehe. Blogges. Hva har dere gjort de siste dagene?

"Da var det fredag igjen"

Da var vi kommet til helgen igjen. Denne uken har egentlig gått litt fort, noe ukene ikke pleier i og med at alle dagene mine omtrendt er like kjedelige. Men jeg har jo fått vert mer på skolen i det siste enn jeg pleier, noe jeg er kjempe fornøyd med! De siste to-tre dagee har ikke formen vert helt på topp, men heller ikke på sitt dårligste.Er som oftest dårlig på morningen/formiddgen også er jeg bede på kvelden igjen. Har vert slik alle de siste dagene.. så ja! Jeg følte dette innlegget ble skikkelig dårlig, og at alt jeg prøver å skrive bare blir teeit og dårlig... Så jeg får avslutte her, haha! Hva gjør dere i kveld?

"At noen kan være såå frekke!"

// Bilde hentet fra krisssy.blogg.no

Når jeg så dette, tenkte jeg bare "hvaa i all verden er det som feiler folk?!". Det skulle ikke gått an å være så frekk! Jeg vet jeg har skrevet innlegg om dette med tynn og kraftig før, men jeg blir bare så utroolig frustrert når jeg ser ting som dette. Hva er greia med å kommentere slke ting, ingenting vil forandre seg av den grunn. Isåfall så vil det bare bli selvtilitten til den personen det gjelder! Folk kan ikke for hvordan kroppsbygning dem har. Noen får lett fett på kroppen, mens andre ikke. Det er ikke sånn at om man er tynn så må man gjemme seg inn i en burka bare for at andre ikke tåler å se at en person er tynn. Når en kraftig person tørr og komme ut i bikini, og legger ut bilder av det får man så mye ros at. Hvorfor skal ikke de tynne få det? Er det så mye bedre å være kraftig? Nei. En plass går grensen!
Men som jeg har sagt før, jeg har ikke noooe imot kraftige folk, og syns det såklart er bra når de går ut i bikini, like mye som jeg syns det er bra at tynne folk går i bikini.

Dessuten så trenger det ikke å bety at man ikke spiser bare for at man er tynn. Jeg selv er ganske tynn og missfornøyd med kroppen min. Uansett hvor mye jeg spiser legger jeg ikke på meg - selv om jeg ikke engang trener (siden jeg ikke kan..). Så dere som tror at alle som er tynne sulter - tro om igjen! Ooog, man kan vel få trene selv om man er tynn? Vi tynne har vel like mye rett til å ha en sunn, frisk og trent kropp som dere andre.. jaa.. Arh, blir så frustrert. Haha. Men jeg skal stoppe her.. Håper dere forstår at jeg ikke mener å si a tynne folk er penere enn kraftige eller noe, for er ikke det jeg prøver å si. Vil bare få ut litt frustrasjon, og fortelle de som ikke skjønner en driitt hvordan ting egentlig funkerer :) pungtum. 
"linker to blogger - skal jeg linke din neste gang?"


emeng.blogg.noliiseeal.blogg.no


Hva syns du om bloggene? Vil du bli linket neste gang?

"my new lovely bag"
//Fre H&M til 399kr

"Litt for godt til å være sant"

I dag har jeg hatt en så god dag, at den nesten har vert for god til å være sann. Jeg var på skolen i ett par timer i dag, noe som var kjempe koselig. Vi hadde matlaging, så vi spiste mye godt, hihi! Og når jeg kom hjem kjente jeg at kroppen ikke var like sliten som den pleide, så da avtalte jeg å treff to venniner. Så nå kom jeg for ikke så lenge siden hjem igjen etter å ha vert på stranden, og en liten tur i skogen med dem to og hundene deres. Kjempe koselig! Fremdeles er jeg ikke så totalt utmatte som jeg pleier å være heller, er bare sliten i bena - noe som ikke er rart. Så som overskriften sier, i dag har dagen vert litt for god til å være sann i min verden. Får bare håpe det fortsetter slik! Men nå, skal jeg slappe aaav, noe som blir deilig!! Hva har dere gjort i dag?

"smoothie time"


 I dag har jeg fått gjort litt av hvert egentlig, ikke så mye men noe. Kom for ikke så lenge siden hjem etter å ha vert en liten tur på senteret for å kjøpe en veske jeg så der sist jeg var der. Er sååå fornøyd med den, og bare eelsker den. Tenker å vise dere den i morgen, så er bare å glede seg. Hihi! Også har jeg fått tatt litt bilder til bloggen. Har skikkelig blogg inspirasjon for tiden - endelig. Så det blir forhåpentligvis mye blogging fremover! Nå skal jeg slappe av, før det blir tidlig kveld og forhåpentliiigvis skole i morgen! Hva har dere gjort i dag?

Månedsoppsumering - Mai 2013Har dere hatt en fin Mai måned?

"Bilder fra bursdagen forgje helg"

Her er noen av bildene som ble tatt i surprise bursdagen som vi hadde for Edith(link) og Susanne(link) forgje helg. En utrolig herlig gjeng! ♥

Svar på ukas spørsmål #11

Hvor er skrivebordet ditt fra og når kjøpte du den?
- Det er fra ikea, og er vel ett par år siden jeg kjøpte det.

Kan du linke til det stedet du kjøpte kameraet og fjernkontrollen?
- Tror jeg kjøpte kameraet mitt fra netonnet Og de nyeste fjernkontrollene mine er kjøpt på en vanlig fotobutikk,

Hvordan får du photoshop på norsk?
- Det vet jeg ikke, for min er på engelsk.

Men hva står 50mm og f/1.8 for ?
- Det er navnet på objektivet jeg bruker.

Jeg har tatt i bruk ett av designene, men ønsker å sette inn en annen header..Har laget den, men lurer på om du kunne hjulpet meg med å fått den inn ?
- Dessverre, som jeg har sagt millioner ganger nå så hjelper jeg ikke dere leserer med slikt. Skulle jeg hjulpet alle som spørr meg om slike ting, hadde jeg ikke kunnet gjort annet. Selv om dere tenker "men kunne du ikke bare hjulpet meg" og spørr selv om dere kanskje vet hva svaret blir... Men nåå vet dere det -jeg hjelper ikke noen med design eller header. Men dere kan se i videoen HER hvordan man kan bytte header.

Kan du lage ein rom video, når du får tid?
- Det har jeg allerede gjort.

 

Hjelper det på kroppen at det er varmt?
- Ja det hjelper veldig, på mange forskjellige måter. Det gjør så jeg får mindre smerter i kroppen, og gir meg mer energi! Men som sagt har jeg mest sansynelig noe som heter revmatisme, så om det er veldig mye skriftende vær fra varmt til kaldt får jeg ekstra mye vondt i kroppen. Vanskelig å forklare. Men ja, varme gjør godt for kroppen min. Spessielt om det blir langvarig :)

Koster det noe og få design av deg?
- Koster ingenting, For jeg lager ikkeee design til andre.

På noen av bildene din så har jeg sett at du har kjempe mange bilder på veggen, så jeg lurte på hva du har brukt for å henge de opp slik og hvordan?
- Jeg har hengt de opp med slik "tyggis". Tror man får kjøpt det på vanlige "ark" butikker :)

Hvordan får du så fine lyse bilder?
- Jeg tar bildene med manuelt innstilling slik at jeg kan ta de ca så lyse som jeg vil ha den. Jeg har ett objektiv som har lavt blendertall - som gjør at jeg kan få dem lyse. Og tilslutt så redigerer jeg dem også som oftest litt lysere :)

Skal du gå første klasse på nytt eller begynner du i andre? Visst du skal gå første på nytt hva tenker du om ny klasse og sånn?
- Ja jeg er desverre nødt til å gå første året opp igjen. Noe jeg syns er utrolig trist, kjipt, leit og alt det der. Jeg trives veldig godt i den klassen jeg er i nå, og skulle ønske jeg kunne fått gått videre med dem. Pluss at det kan jo hende jeg må dele neste år opp i to år også, og da blir jeg jo hengende etter noen år. Så såklart syns jeg dette er utrolig kjipt! Men jeg har ikke noe valg.

Utrolig fin genser! Hvor har du kjøpt den?
- Takk! Den er fra Bikbok, og det er vel flere år siden jeg kjøpte den så man får nok ikke kjøpt den nå desverre.Noe dere lurer på til neste gang?

"En uintresant lørdag"

I dag har i grunn ikke dagen min vært så veldig spennende. Når jeg la meg i går var jeg egentlig gansek dårlig, og hadde veldig vondt. Noe jeg også hadde når jeg våknet i dagt! Så da startet dagen med noen timer på sofaen før jeg ble litt bedre, men er fremdeles ikke helt bra. Kroppen er hare helt totalt utmattet selv om den har hvilt i flere timer. Men slik er det nå bare,, I kveld skal jeg se om jeg får oppgradert designet mitt litt - slik at jeg får enda mer blogginspirasjon. Også blir det snart hjemmelaget pizza til kvelds. Yummi!  Hva gjør dere i dag?

"my first cupcake"

Canon eos 550D  50mm f/1.8    -110, 111 / 365days

I går var første gang jeg/vi (fikk litt hjelp) lagde muffins/cupcake med smørkrem på. Så de ble jo ikke verdens fineste - Men gode!