juni 2012

Skaal jeg lese din blogg?

Kjeder meg, trenger nye blogger å lese, gjerne tips meg om noen brae blogger, om du vet om noen brae blogger. Skal jeg lese din blogg, legg igjen en kommentar, så stikker jeg kanskje innom din, å kommenterer!

"Gøy på laandet, på en måte.."

Heihei! Nå kom jeg akuratt hjem etter å ha vert litt her og der å tatt bilder. Først var vi i en skog, med ett vann. Og på veien hjem så vi noen kuer, så da stoppet vi opp og tok noen bilder av dem å. Selv om de ikke ville samarbeide med meg. Haha. De bare stod der å tygde, og glodde på oss. Skikkelig koselig. Jeg hadde jo bare 50mm, så jeg fikk ikke tatt noen nærbilder av de rare øynene dems. Men jeg tror det kanskje ble noen litt "kule" bilder, selv om jeg ikke kom meg så nerme dem! De er jo bare skumle uansett, så det gjorde sikkert ikke så mye at de kom bort til oss. Haha!

Nå har jeg tenkt til å legge meg godt til rette her i sengen, ha på verdens beste spilleliste (link her), og se igjenom alle bildene. Skal se om jeg ikke får forhondsskrevet noen innlegg med diverse tips osv. Så det blir nok bra! Hva gjør dere i kveld?

Hahaha.. huff nei jeg følte meg litt ekkel når jeg la ut det bildet heer, men det var jo litt kuult bilde da? eller hva, haha, neida.

Svar på ukas spørsmål #26

Elsker bloggen din! Du vet du lager design, og jeg lurte på om du kunne anbefale det designet du syns er finest,av de du har laget, orker du det?:) Du trenger ikke, altså!:)
-Aw, tusen takk, utrolig koselig å høre! (♥). Skjønte ikke helt hva du mente med å "annbefale" mitt beste design. Det er jo alltid sånn at det nyeste designene mine, er de jeg er mest fornøyd med. Så det varierer jo veldig på hvilken jeg liker best osv.. :)
.
Har du laget dette designet du har nå selv? Kunne du lagt ut kodene?:)
-Ja jeg har laget det selv. Jeg lager alle designene mine selv. Og nei jeg legger heller ikke ut kodene til mine design ut. Desverre.

Hvordan fikk du til den animasjonen med de forskjellige fargene? Brukte du photoshop? :-)
-Nei, jeg har ikke lært meg hvordan man gjør det i photoshop enda, så jeg gjorde det i photoscape.

Ubeskrivelig fine bilder! Hvem tok bildene? :) stativet ditt eller en person?
-Takk! Det var lillebroren min som tok bildene :)Jeg tenkte på en ting; hva gjør du med sykdommen din? Går du på noe form for behandling? For jeg er på ligning process nå, det vet du sikkert hva er, og det er virkelig noe som virker! Ville bare anbefale det :)  -Det er jo ikke akuratt så mye annet jeg kan gjøre enn å vente, eller å eventuelt prøve forskjellige tabletter, eller metoder. Noe jeg gjøør, på en måte. Har tenkt til å lage ett egendt innlegg om det!

Kan de komme virus av det ph?
-Tror ikke man får virus av det nei, kanskje om man laster det ned på den ulovelige måte. Jeg vet ikke.

Skikkelig fint design! har du laget det helt selv? er det ikke vanskelig?
-Som sagt, ja jeg har laget det selv. Og nei, jeg syns ikke det er så vanskelig :)

Hvem er han gutten?  -Det er lillebroren min :)Hvilke programmer bruuker du på redigering? :))
-Adobe photoshop cs4

Fine bilder! Hvordan innstilling bruker du når du tar bilder av såpeboblene? Slik at de blir fine liksom..
Takk! Jeg bruker bare vanlig manuel instilling med autofokus på. "Kameraet mitt er så bra at det fokuserer selv". Haha, nei det er faktsik ikke tull. Selvfølgelig fikk jeg noen bilder hvor det ikke fokuserte skikkelig, men man kan jo også bruke manuel (som man stiller inn på objektivet), også skrur man på det hjulet slik at man velger selv hva man skal fokusere på.

Har dere togskinner i hagen eller no'??
Haha! Nei, vi har dem nok ikke i hagen.. :)

Jeg bare lurer på en ting.... xD Blir bildene like fine, uten at du redigerer de ??
- Det varierer jo litt fra hvordan lyset er osv. Men det er jo en grunn for at jeg redigerer alle bildene jeg legger ut. Jeg liker best bilder som er redigert, man kan få så mye mer ut av bildene da! Men også som dere ser, så blir lyset dårligere inne enn ute, det sier seg jo selv. Men ja, her har dere noen uredigerte-og redigerte bilder!Noe dere lurer på til neste gang?

Fredags kvelden fremfor pc en!

Heihei! Nå kom jeg nesten nettopp hjem etter å ha vert en liten tur på senteret med mamma, igjen. Ble noen nye innkjøp, så kanskje jeg skal legge dem ut i morgen! Resten av kvelden skal jeg nok tilbringe fremfor pc`en. Har en del mail (fra dere) som jeg snart må ta meg tid til å svare på. De fleste er nok spørsmål angående design, noe jeg egentlig ikke vil ha sendt på mail. Siden man finner svarene på de fleste av spørsmålene på designbloggen min.. Men, det er jo litt koselig å da! Kommer forresten svar på ukas spørsmål i morgen, også om ikke så mangen dager blir det nye fototips! Inspirasjonen er på plass igjen nå, med nytt design fikser det seg alltid!Hva har dere gjort idag?"PHOTO: the dark flower"


Canon eos 600D 50mm f1/8

"yesterday's sunshine"Canon eos 600D 50mm f1/8

Nytt design // designet er under oppusing

Som dere ser er designet nytt her. Men det er også noen feil jeg fortsatt må få fikset opp i. Pluss at jeg ikke er heelt fornøyd med menyen osv. Så jeg får se hva jeg skal gjøre med det. Men akuratt nå er jeg veldig trøtt å sliten, så designet må nok se ut som dette, med de feilene i en stund, før jeg får fikset opp i det! Gjerne si hva dere syns om designet så langt, og hva dere  kanskje syns kan være annerledes!

"beautiful, beautiful summer flowers"Canon eos 600D 50mm f1/8      -63, 64/365days  //  plis STEM på bidraget mitt til elkjøp sin fotokonk HER.

"Blogger som inspirerer meg #2"

MAREN VIK. Denne bloggen er bare så utrolig inspirerende, at dere aner ikke. Jenta bak bloggen har spiseforstyrelser, og deler mye av sin hverdag med det på bloggen. Hun har også ett stort tallent innen fotografering, hun tar bare så utroolig nydelige bilder. Alle bildene hun legger ut er inspirerende, og fasinerende. Blir aldri lei av bloggen hennes, hopper i taket hver gang jeg ser hun har publisert nytt innlegg. Noe som også er super bra med denne bloggen er at hn legger liksom ikke ut bilder av det samme hele tiden, alle bildene er på en måte helt forskjellige! Bloggdesignene hun lager, er også super fine. Virkelig en blogg jeg er "avhengig" av. Besøk den HER.


//Bilder fra bloggen hennes

Grillings, sol og varme!

Heihei! Nå sitter jeg her og jobber med det nye designet som mest sansynelig blir ferdig til i morgen. Gleder meg skikkelig til å sette det inn, selv om det ikke blir så alt for store forandringer. Egentlig har jeg ikke så mye spennende å dele med dere, som vanelig. Tenkte jeg skulle ta kameraet med meg ut en liten tur før det blir deilig grillmat og iste ute i solen. Herlig! Flere som har fint vær i dag?


plis STEM på bidraget mitt til elkjøp sin fotokonk HER.

" Se hva jeg har kjøpt meg - BELIEVE cd`en "

For ikke så lenge siden kom jeg å mamma hjem etter å ha sittet å ventet på legen i over en time, minst. Vi kom heldigvis inn etter en stund med venting da, så var det å ta blodrpøve.. Hater det, pleier alltid å besvime etterpå, eller i hvertfall bli veldig svimmel. Besvimte heldigvis ikke i dag,men ble litt svimmel da.. Er over nå! Alt ordner seg når man får en stod jb plakat og cd`en hans (♥). Haha. Den nye cd`en hans må serriøst være en av de beste cd`ene i historien. Elsker alle sangene på den! Men nå må jeg ut å sole meg, siden det er så fint vær. Så blir det blogging, og nytt design senere. Flere som har Believe cd`en?

♥♥

"love the feeling when the sun shines"

"a sunny Wednesday"

Heihei! Igjen beklager jeg lite blogging fra meg, men jeg har litt blogg sperre for tiden. Jeg har heller ikke noe nytt å dele med dere, nesten. Tror også kanskje det at designet ødelegger mye av blogg inspirasjonen. Siden det alltid skjer når jeg bruker det samme designet, med de samme header bildene over en lang tid. Skjønner ikke hvorfor egenltig. Haha! I dag er det kjempefint vær her, så jeg og Lene har sittet ute å solet oss i ett par timer eller noe. Skikkelig deilig! Nå har jeg tenkt meg ut en liten tur for å ta litt flere bilderr. Kanskje noen header bilder, slik at jeg får fkset opp i denne blogg sperren. Hah. Hva har dere gjort så langt i dag?


Pliis stem på bidraget mitt i fotokonkuransen til elkøp HER. Tusen takk♥

"pink and beautiful bokeh.."
Heihei! I sted var jeg så blogg-syk at jeg rett og slett bare tok kameraet med meg utenfor døren, slik at jeg fikk noen nye bilder til bloggen. Hadde jo egentlig "store" planer om at jeg skulle bli enda mer aktiv nå som det er ferie. Men når man sover, eller i hvertfall er trøtt halve dagen så går ikke det. Pluss at jeg er tom for nye bilder på pc`en. Føler jeg har lagt ut omtrendt alle. Så i morgen tror jeg jeg skal ta meg en fotodag så jeg kan være mer aktiv. Hihi! I kveld har jeg tenkt til å fikse litt på designet her. Men nå er det kvelds..!
Hva har dere gjort i dag?

"Black and Yellow"

Annbefaling #Adobe photoshop cs4

Jeg har fått en del spørsmål om jeg er fornøyd med photoshopen min, og om den kostet mye. Så jeg tenkte å ha en liten "annbefaling" av selve programmet. Først og fremst, så jaa jeg er superfornøyd med programmet. Jeg har da Adobe photoshop Cs4. Det finnes også Elements photoshop, og etter det jeg har hørt og lest så er CS bedre.. Jeg har jo ikke prøvde Elements selv, men Adobe er i hvertfall ett kjempe bra program, som faktisk ikke er så alt for, alt for avansert.

I starten var jo selvfølgelig hele programmet umulig å skjønne seg på. Det var nesten så jeg bare gidde opp hele programmet og heller bare fortsatte å bruke gimp og photoscape, haha! Men photoshop er jo veldig kjent, eller hva jeg skal kalle det. Så om man søker på youtube finner man mangen forskjellige forklaringer på hvordan kan redigere sånn å sånn. Det gjorde altså jeg, det er vel på den måten jeg har lært meg det meste. Også har jeg jo selvfølgelig prøvd meg litt frem, og lært meg på den måten å.Dere som ikke har photoshop selv tenker sikkert at dette ser alt for avansert ut?, hehe jeg vet ikke jeg. Men jeg gjorde i hvertdall det selv, før jeg fikk det. Men man trenger jo ikke å bruke alle de knappene her for å få til å redigere ett bilde. Jeg bruker alltid alternativene som kommer opp når man trykker på den runde svarte og hvite knappen som er heelt nede til høgre der.Av de alternativene som kommer opp der pleier jeg aalltid å bruke Curver. Jeg drar den alltid opp slik at bildene blir lysere, også bruker jeg avogtil å sette på en "soil color" i en brunfarge som jeg pleier å sette på "screen". Osv, Jeg har ikke tenkt til å vise akk hvordan jeg redigerer bildene mine, med bilder her nå. Det hadde blitt litt for mangen bilder, hehe. Men som sagt, jeg jobber fortsatt med å få lagt ut en slik redigerings video.Noe som også er ganske så bra med programmet er at man kan lage seg flere slike "Copy-right-logoer" eller hva det heter. Altså den tingen der opp hvor det står "Photography...". Den lager man en gang, lagrer den så bare finner man den frem på det visklæret også kan man bare trykke den på bildet. Supert spør du meg. Om jeg får til å legge ut videoer, kommer jeg til å legge ut en forklaring på hvordan man lager en slik å.

Også sist men ikke minst så kan man lage en hader på 1min. Det er faktisk ikke tull engang, den dere ser på bildet her lagde jeg på under 40 sekunder. Veldig lett og kjapt. Denne var jo ikke akuratt så avansert, men dere skjønner poenget!Det er mye mer enn dette jeg har visst nå som man kan gjøre i photoshop, selvfølgelig. Men som sagt, jeg har ikke lært meg så veeldig mye med det enda, å jeg kan heller ikke lage ett ti siders innlegg om photoshop. Jeg kan heller vise dere mer, når jeg får til å legge ut videoer. Blir litt lettere å gjøre det på den måten. Hehe!

Og til slutt, så snakker vi om prisen på slike programmer. Det varierer fra 1000, til 7000 til 700000, Jeg kan egentlig ikke si så mye om prisene her, siden jeg ikke betalte for mitt selv, jeg fikk det av noen. Så jeg er ikke helt sikker på hva det koster! Men man får nok ett bra program til tusen lappen, eller kanskje man finner ett enda billigere, jeg vet ikke helt. Og til dere som spør om man kan laste det ned gratis, eller om det er ulovelig, jeg vil nok tro det er ulovelig å laste det ned. Er jo en grunn for at det koster penger! Men man kan laste ned en slik "test" hvor man får programmet i 30 dager ellernoe! Noen tenker sikkert at det ikke er verdt pengene, men det er det! :)

Noe mer dere lurer på om Adobe Photoshop Cs4?

Shopping og slikt!

Heihei! Beklager for lite blogging i dag. Men jeg har desverre vert helt tom for inspirasjon, å jeg har ikke orket å ta nye bilder. Har bare chilla`n i hele dag, omtrendt. Været er jo ikke akuratt på sitt beste for tiden heller. Endten så regner det, eller så blåser det noe helt sykt. I dag har det vert opplett, men blåst noe helt sykt. Haha. Å da frister det ikke å gå ut å ta bilder av noen blomster som neppe hadde stått i rod. Så derfor ble det nå slik! Var jo litt deilig med en dag "fri" da. Så ja, det skadet nok ikke akuratt! Jaja, og som overskriften sier, så har jeg vert på en liten "shopping tur" med mamma, om jeg kan kalle det det.. Vi var ihvertfall en liten tur på senteret for å bytte inn igjen noen klær, også ble det noen nye klær med hjem igjen i posen. Har ikke orket å ta innkjøps-bilder enda. Så kanskje jeg heller viser dere det nye i morgen, eller en annen dag! Hva har dere gjort i dag?


"the green fine summer.."Canon eos 600D 50mm f1/8

"Gråe regnværsdager..."

Heihei! De siste dagene har ikke været vert noe spessielt fint her hvor jeg bor. Regn, vind og mer regn. Noe som er ganske så kjedelig. Men så har nå ikke formen vert noe særlig heller, har liksom bare chillet hele dagene, ikke orket noe. Nesteen.. Jeg har jo vert flink å gå tur med hunden vi passer da. Tre turer med han i dag, og en tur med han i går selv om formen var ganske så dårlig. Hehe. Men litt frisk luft hjelper jo alltids litt, i hvertfall på trøttheten. Gikk akuratt en liten tur med han, men det begynte å regne, så siden jeg hadde kameraet med ble det ikke en så alt for lang tur! Er litt tom for bilder for tiden, kjedelig. Derfor har det blitt litt mye "vise-gamle-bilder-innlegg". haha! Hvordan er været hos dere?Med i fotokonkuranse, pliis stem!

Nå meldte jeg meg akuratt på fotokonkuransen til Elkjøp, hvor temaet er "sommerens blinkskudd". Så da meldte jeg meg på med det solnedgangs bildet som jeg har lagt ut ett par ganger nå, hehe. Det er jo, tjaa, en god stund siden bildet ble tatt egentlig. Men jeg føler ikke jeg har noen andre skikkelige sommer bilder liksom, så da ble det det! Premien er jo ett Canon kamera. Første premien er Canon eos 5D Mark, andre premien er Canon eos 7D og tredje premien er 60D. Alle de kameraene som står høyest på ønskelisten min. Har alltid hatt lyst på 7D og 60D. Har ikke hørt om 5D før nå, men hadde nok ikke skadet om jeg hadde fått det heller. Hihi.

Jeg og Eirin (eirinhallands.blogg.no) haar så utrolig lyst på nytt kamera, så pliiis stem på oss begge to! Da hadde vi blitt super takknemelige (♥)

Dere finner linken til hvor dere må LIKE bildet mitt - HEER


Også kan dere godt like Eirin sitt bidrag HEER.

"My favorite photography by me - Portrett #1"

Desember 2011
Februar 2012

// Alle bildene er tatt med Canon eos 600D 50mm f1/8.
Vil dere ha flere av slike innlegg?

Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?

Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

MARIA


RAGNHILD FREDRIKKE


TIRIL

"some in color and some in black and white"

Canon eos 600D 50mm f1/8

Utmattelse..

Hei! I dag har jeg egentlig ikke gjort annet enn å ligge her i sengen/sofaen, sett på tv og sett på Odin (hunden som vi passer.). Er skikkelig koselig å ha han liggende nedfor seg da, er jo bare såå søt! Men ja, smertene er heldigvis halveis over nå. Er i hvertfall litt bedre, så satser på at det også bare blir enda bedre utover dagen. Ellers så har jeg klart å bli heekta på det nye albumet til Justin Bieber. Bare elsker alle sangene, og haan. Haha. Så til dere som ikke har hørt det nye albumet hans, vil jeg virkelig annbefale dere å høre det (♥).
Hva har dere brukt dagen ders på?

Fredags kveelden, med en slags spørrerunde

God kveld! Litt sen blogging kanskje, har en slik vane i hodet mitt att etter klokken åtte gidder jeg ikke å blogge, haha. Rar vane ja. Men nå er det jo ferie så da får jeg bare skru litt om i hodet! I kveld tenkte jeg å ha en slags "spørre runde" innen bloggdesign. Orker ikke å fortsette med å få inn 10mail angående design hver dag, derfor blir det lettere å gjøre det på denne måten!

Er det noe dere lurer på innen bloggdesign?  -Da kan dere stille spørsmål på designbloggen min HEEER. Og altså ikke i dette kommentarfeltet, men dette. Takk.

Hundepassing!

Heihei! Nå kom jeg nesten akkuratt inn igjen etter å ha vert på en liten tur med Odin. Det er altså hunden til tante å onkel, som vi skal passe fra og med i dag, og til mandag. Så det blir nok morro! Og som vanlig ble kameraet med meg på den lille gåturen. Bombe... Skal si det ikke er lett å ta bilder av hunder, eller i hvertfall ikke han her. Løper rundt heele tiden, nesten. Haha! Ellers i dag så har jeg ikke gjort noe spennmde. Sov litt for lenge, så kjenner jeg enda ikke har våknet skikkelig utav, derfor hjalp det på med en liten lurftetur!  Nå har jeg tenkt til å "rydde" i bildene mine, før jeg skal fkse bloggdesign. Dere får ha en fin dag videre! Hva gjør dere i dag?

Svar på ukas spørsmål #25

Vurderer nemlig å kjøpe 50mm'eren, er det den til 800 kroner du har, sannt?
- Ja jeg har den som er f1/8 og den koster ikke mer enn 800-900kr. Annbefaler den virkelig! :)

Hvor har du redigert deet sånn ?   -animggif
- Det redigerte jeg i photoscape siden jeg ikke har lært meg hvordan man gjør det i photoshop enda.

kan du legge ut alle sangene du har på "starred"?
Om du mener legge de ut som yotube i ett innlegg, så tror jeg ikke jeg kan legge ut aalle. Men om det er noen som ikke har spotify som vil jeg skal legge ut mine favoritter som yotube, er det bare til å si ifra.

Hvordan speilvenner du bilder i photescape?
Om du ser de knappene som er ovenfor hvor man kan endre str på bildet, så er det en "speilvend" knapp" der. Er bare til å trykke der. Er bare til å prøve seg litt frem, photoscape er jo ikke akuratt så veldig avansert heller så man finner det nok ut. Hehe.Hvor har du kjøpt photoshop? hva kostet det?
Jeg fikk det av noen, så vet ikke helt.  Kommer mest sansynelig ett innlegg om photoshop om ett par dager ellernoe.

Hvem er det som tar bildene av deg når du tar outfit og slikt?
Det varierer litt, endten lillebror, en vennine eller jeg. Har jo en slik fjernkontroll, den blir brukt ganske ofte for å si det sånn da, hehe.

Har du et fotostudio? håper du kan svare på dette.
Nei jeg har ikke ett fotostudio. Men jeg har ett slikt hvitt lærret, så om jeg bare får hengt det opp og lyset er bra kan det jo funke som ett slags fotostudio!

Fine bilder! :) du som har laget den figuren eller har du kjøpt den? den var søt!

Takk! Nei den har jeg kjøpt på ebay.comHar sett du lagde designet til Marthe Borge, og jeg falt helt pladask for det. Er det noen mulighet om du lager det som et gratis design eller noe sånt, for har virkelig lyst på et likt et for jeg syntes det var utrolig fint!! :D kjempe flink er du!  -Takk for det! Men nei, jeg kommer nok ikke til å legge det ut som gratisdesign. Desverre! :)

Syns du har fin blogg jeg! men hvilket program bruker du for å gjøre bildene dine så lyse? syns det er kjempe fint men jeg får det bare ikke til?   -Taakk! Jeg redigerer som sagt bildene mine i photoshop cs4. Men til dere som ikke har det, vil jeg annbefale dere å laste ned Gimp eller photoscape, det er også to veldig brae redigeringsprogramer som man får lastet ned gratis!

Kan du ikke ha en fotokonkurranse snart ? :D
Jo kanskje det, vi får se iløpet av sommeren. :)Hvordan lager du sånne trekanter og rundinger på bildene? (det ser kult ut) ;) <3
Det lager jeg i photoshop. Kan sikkert vise hvordan man gjør det en dag.

Er det sånn at du lager gratisheadere?

Nei jeg gjør nok desverre ikke det nå lenger. Siden det ble så mye styr med mail osv.

 Kan du skrive hvordan du lager den milkshaken? har prøvd en gang selv før, men det gikk ikke så bra..
-Som jeg skrev i det innlegget, jeg tok bare is og melk og blandet det i en blender. Og vips så var den ferdig, og god :)


// Noe dere lurer på til neste gang?

"PHOTO: love the bokeh"
Canon eos 600D 50mm f1/8

"PHOTO: the beautiful summer color.."Canon eos 600D 50mm

Sommerlisten min, 2012

I går lagde jeg meg liksågodt en ny spilleliste hvor jeg legger slike fine gladlåter osv. Vet ikke hvorfor, men jeg bare digger å lage nye spillister, da blir man liksom like "spent" hver gang det kommer ny sang, siden man ikke vet hvilken som kommer. Haha. Så om du har en bra spilleliste du vil dele med meg, gjerne gi meg linke til din! ♥

Sommerlisten min finner dere her eller der. Også legger jeg liksågodt ut linkene til de andre listene om noen skulle være intreserte!
HoppitaketChillan,   Favoritter,   Godtemixx


Milkshake today!


Heihei! I dag har formen vert litt opp og ned. Først veldig sliten, så litt bedre igen nå. Har for det meste brukt dagen min fremfor pc`en og tv`en. Det kom vel ikke som en bomte. Haha! I hvertfall, så var lillebror hjemme i dag, så vi lagde oss vanilje milkshake. Å jeg kan love dere en ting, den ble utrolig god. Er jo ikke akuratt så vanskelig å lage det da. Vanilje+melk-blande det med blender=Nam.
Utenom det har jeg fikset litt bloggdesign, og lært meg litt nytt. Alltid like morsomt det! Nå er det jo sommerferie i morgen, selv om jeg ikke går/er på skolen så starter ikke min ferie før alle andres. Hehe.. Eller noen har vel alt fått ferie, ettersom det jeg har lest i hvertfall. Gleder meg skikkelig! Har dere ferie nå?

PHOTO: color Swap

Image and video hosting by TinyPic

"PHOTO: the simple straw, is beautiful"
Canon eos 600D 50mm  -61,62, 63/365days

Overst på ønskelisten!

Det som står høyest på ønskelisten min nå for øyeblikket er som dere ser, ett nytt objektiv til kameraet. Jeg har jo 50mm, 18-200mm og 18-175mm (det ene er egentlig mamma å dem sitt da men..). Og av alle de tre er det selvfølgelig 50mm som er det beste. Uten tvil.. Jeg bruker omtrendt baare det. Derfor tenker jeg det at det ikke hadde skadet med 100mm med en lav blender. Vil egentlig helst at blenderen skal være på minst 1/8. Så jeg får vel bare fortsette å lete litt! Og det nederste objektivet som dere ser her koster nok litt for mye til at jeg kan kjøpe meg det. Desverre. Satt å leste om det på Canon sin side  i går, å jeg tenkte bare "Deet SKAL jeg ha", også sjekket jeg prisene, å da var vist 13 995 det billigste jeg fant av den sorten. Blææh!

Er det noen av dere som er "erfarne" med 100mm? Vil du annbefale det?
eller er det noen andre som kanskje har ett annet objektiv å annbefale meg?

"Blogger som inspirerer meg #1"

Caroline Maria er nok en av de bloggene som inspirerer meg mest. Har lest bloggen hennes i over ett år nå, og jeg blir virkelig aldri lei den. Hver gang jeg er på pc`en så sjekker jeg bloggen hennes (og flere da selvfølgelig..) - Og jeg blir like glad hver gang jeg ser hun har publisert ett nytt innlegg! Bildene hun tar er helt nydelige, måten hun skriver på er super bra, og alle bloggdesignene hennes er også utrolig fine! Elsker bloggen hennes. Besøk den, her.

// Bilder fra bloggen hennes

-Tenkte og lage flere slike innlegg om mine favoritt blogger, om dere er intreserte i det?

"fra søndager, til mandager"

Heihei! For øyeblikket sitter jeg å spiser verdens beste sjokolade. Ja. Jeg snakker om Straatos (♥). Det er ikke tull at det er den beste sjokoladen, for det er den uten tvil! Jaja, mens jeg stapper i meg sjokolade sitter jeg også å ser etter ett nytt, bra og billig objektiv jeg kan kjøpe meg nå i sommer. Har så utrolig lyst på ett nytt objektiv, men jeg er ikke akuratt den som har mest penger i lommeboken. Såe jeg får vel se om jeg klarer å finne ett som ikke er så altfor dyrt Skal nok få det til!

I dag har jeg faktisk hatt en litt mer spennende mandag enn hva jeg pleier. Jeg og Susanne har vert en tur ved skogen og tatt litt bilder i dag (igjen.). Været er ikke på sitt beste her, så bildene blir på en måte litt kjedelige. Får bare krysse fingrer og tær for at finværet snart kommer tilbake til ooss! Uhhf, mye tekst her igjen. Har så mye jeg vil skrive ut, hver dag, da blr det jo litt for mye tekst. Noe jeg eegentlig ikke liker, men slik blir det nå bare! Her har dere en liten smakebit på bildene som ble tatt i dag, kommer til å legge ut flere iløpet av de neste dagene! Har dere hatt en spennende dag?

"Dere bestemmer!"

Nå er det ikke lenge til sommerferien starter, og jeg har tenkt til å prøve å få ett litt mer variert innhold på bloggen min. Som sagt er jeg ikke fornøyd med bloggen min selv, så derfor trenger jeg deres hjelp! Selvfølgelig, jaa, flere bilder kommer det til å komme iløpet av sommeren for å si det sånn. Så jeg trener noen andre tips en fotografier.. Om det er noe litt mer spennende ting en hverdags innlegg, bildeinnlegg og bloggannbefling-innlegg dere ønsker mer av her på bloggen, SKRIK UT
Hehe, jeg føler virkelig jeg trenger noe nytt, å litt mer spenndende nå. Er det en konkuranse dere savner, gjerne skrik ut om det å! Har også fått den del kommentarer på om jeg ikke snart kan komme ut med flere fototips, men jeg er rett og slett tom for flere tips nå. Har liksom delt alle jeg kan (nesten hvertfall..), så om det er noe spess dere lurer på på den fronten, skrik ut! :)

HVA VIL DERE HA MER AV PÅ BLOGGEN?

"Smil til kameraet og kameraet smiler til deg"

Heihei! Som sagt har jeg, Susanne og Mari hatt en salgs fotoshoot i dag. Alle bildene ble tatt inne, så det ble ikke den beste kvaliteten på dem. Siden det var litt dårlig lys, også fokuserte det kanskje litt feil, såå var det plutselig en person som ikke ble med. Haha. Men noen brae bilder ble det noe, tenkte å dele dem med dere nå, før jeg turer ned og lager meg kveldsmat. Hih. Har dere hatt en fin kveld?

Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?

Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

YLVAMALLI


MARTE

"PHOTO: Welcome juni" #2
Canon eos 600D 50mm

Svar på ukas spørsmål #24

Var det sånn at du mente at du kunne lage bestill design - gratis? Eller er det bare noen som får.
- Det blir altså slik at jeg velger ut noen som får design, og når jeg er ferdig med å lage til dem, velger jeg noen nye. Og slik fortsetter jeg tildes jeg ikke orker å lage flere design. Men jeg velger ikke etter rekkefølgen i kommentarfeltet, velger helt tilfeldig.

Hvordan får du dropdown menyen din til å bli større? :P
-Endrer på koder som border, hight og widht.

Hva er symptomene på ME? vet du eventuelt om jeg får sjekket det på internett?
- Det kommer litt ann på om du mener symptomer man får som kan tyder på at man har ME, eller symtomer man har i hverdagen. Men om du mener symptomer som kan tyde på at man har ME så er jo det forskjellig fra person til person. Men de mest "normale" symptomene som jeg har hørt om er vell ledd smerter/smerter i hele kroppen, føler seg utmattet hele tiden, hodeverk,. lite matlyst, kan være følsom mot lyd og lys, unormalt mye trøtt osv. Og ja dette får du nok sjekket opp i på nettet. ;)Kan du legge ut ditt design som gratisdesign?
- Nei det kommer jeg nok desverre ikke til å gjøre.. ;)

Tror du det er lenge til du er frisk?
- Det har jeg nok ingen aning om. Skulle gjerne vist, men det gjør jeg ikke... Men om jeg skal gjette tror jeg nok det er ca 2 år til jeg kan kalle meg frisk. Men som sagt har ingen aning.

Hvilken størrelse har du på bildene i innleggen dine?
- Jeg har dem i 800px.

Kan du vise hvordan man tar slike bilder hvor det ser ut som man er i luften?
- Hmm, jeg har ikke bestemt meg helt enda for om jeg skal vise det eller ikke. Siden det blir litt kjedelig om plutselig "alle" vet det. Hehe. Men om man tenker seg litt om, så er det ikke så veldig vanskelig å skjønne hvordan de er tatt, når man har redigert i photoshop etterpå. Så ja, vi få se om det kanskje kommer en forklaring, eller ikke, haha! :)Hvor redigerer du bildene dine? Og hvordan?
- Jeg redigerer bildene mine i Photoshop (Adobe Cs4). Og hvoordan jeg gjør det holder jeg fortsatt på med å få over på en video. Jeg har fått laget en video hvor jeg filmer pc`skjermen, jeg har også fått redigert den, men jeg får ikke til å legge den ut. Jeg har prøvd både på youtube og på Vimeo.com. Så jeg får vel bare fortsette å prøve, tildes jeg får det til. Hehe.

Hvordan lager man design, vurderer å gjøre det selv :D du er så flink!
- Man lager design ved å fikse på koder, sette inn koder osv. Vanskelig å forklare, så er bare til å søke i google. -Takk. :)

kan du vise hvordan man speilvender bilder i photoshop? har prøvd aalt! :-)
-Når jeg speilvender bilder gjør jeg det i photoscape, siden jeg heller ikke har lært meg det i photosho

//Det var svarene på ukas spørsmål, noe dere lurer på til neste gang?

DET NYE

Heihei! Nå var plutselig klokken så mye fant jeg ut. Snart halv to og jeg har ikke gjort noe annet enn å spise og se på tv. Veel, er vel ikke så mye mer enn det jeg kommer til å gjøre iløpet av denne dagen uansett. Formen er fortsatt ikke på sitt beste, men heller ikke på sitt værste. Så planene for dagen er å få ryddet litt i bildene jeg har på pc`en, lese "det nye" og sitte å synge til "før du går, æ vil at du skal kom kom før du går".. Haha, altså denne sangen. Elsker den! Hva er deres planer for dagen?


"1bilde, 3redigeringer - hvilken likte du best?"


//Bildet er tatt i fjor sommer  - redigert i photoshop

"Trøtt i trynet.."

Heiho! Som jeg nevnte i går ble det lite blogging pga formen, ser ut til at det blir det samme i dag. Lå med full feber og smerter i kroppen i hele natt. Så det ble lite søvn og få for å si det slik. Jeg fikk tatt noen tabletter i seks tiden, så etter det sov jeg igjen til klokken tolv, også sov jeg enda litt mer etter det. Formen er fortsatt ikke bra, innimellom kjennes det ut som at noen har slått meg over alt med en stekepanne eller noe slikt. Det føles i hvertfall ikke noe godt ut. Men er heldigvis blitt littegran bedre iløpet av dagen da. Er jo bedt i bursdag i kveld, så får bare krysse fingrer og tær for at jeg blir enda litt bedre, slik at jeg o hvertfall får vært der i noen få timer! 
Hva er deres planer for denne fredagen?


Også må jeg bare få sagt at jeg beklager til dere som har sendt meg mail, og som ikke har fått svar. Jeg har sikkert over 20 mail jeg ikke har fått svart. De fleste er vel sikkert angående bloggdesign og header hjelp. Det sier jo bare at man ikke leser innleggene, for om man gjør det så ser man at det står "JEG kontakter DEG om du blir den som får bloggdesign", altså det vil si at duu ikke trenger å sende meg mail. Okeei? :)  Hehe. Men til alle dere andre som sender meg koselige mailer hvor jeg får fine kommentarer angående bloggen og bildene osv, tusen takk! Jeg setter virkelig stor pris på det!
...

"this day, is not good,,"

Heihei! I dag er desverre formen min nesten helt nede på bunn igjen. Smerter i hele kroppen, feber, null krefter, sliten og trøtt. Heldigvis så er ikke matlysten helt forsvunnet, for uten mat og drikke duger kroppen ikke! Hehe. Jeg får se om det blir noe mer blogging fra meg senere, vet jo ikke om jeg kommer til å bli bedre eller værre.. Så vi får se! Planer for dagen?Noe som også kan være ganske så morsomt mens man ligger her i sengen er å spille poker. Har hørt om ganske mange som driver med det om dagen, vil vel kanskje si at det er blitt en slags trend. Men det er jo forstålig! Har selv prøvd ut å spille litt poker. Noe som faktisk var ganske morsomt! Noe som også er bra ved pokerlistings.com er at man kan spille gratis også, pluss at man kan velge å spille med penger, og vinne masse masse penger! Å det skader jo ikke akuratt, hvem vil vel ikke ha mer penger på kontoen sin, Hehe. I hvertfall så syns jeg spillene på  denne pokersiden er ganske bra og morsom å spille på, verdt å prøve den ut, virkelig! :)..


//random bilder siden jeg ikke orker å ta nye..

"PHOTO: that wonderful feeling"

Canon eos 600D 50mm   -56, 57,58, 59/365 days

"just chillin again.."

Heihei. Jeg kom desverre ikke på noe bedre overskrift for øyeblikket, men la gå! I dag har jeg og Susanne vert i skogen å tatt litt bilder, men selfølgelig så ble omtrent alle uklare. Eller egentlig så blee vel alle uklare. Noe som var utrolig, utrolig irriterende. Hadde liksom såå store forventninger til resultatet. Hehe. Jaja, kanskje jeg skal legge ut noen av dem senere fordeom. Vi får se! Men aller først så skal jeg sove/hvile litt. Er heelt utmattet, sovidt jeg orker å holde hodet oppe.. Men er jo ikke så rart etter "alt" det jeg har gjort de siste dagene! Hva har dere gjort i dag?//på bildet: Susanne


"PHOTO: when the light shines through ."


Canon eos 600D 50mm  -56/365 days

Dagens musikk!"It's Monday chilling.."

Hehei! I dag har jeg vert flink jente og rydda ferdig heele rommet mitt. Pluss at jeg har gått "helt" til postkassene og opp igjen, og på toppen av det hele har jeg gjort bittelitt skole arbeid. Noe som er blitt alt for lenge siden jeg gjorde. Så for å si det sånn, jeg er heelt utslitt nå. Kommer nok ikke til å gjøre noe mer resten av dagen. Men slik er det nå bare! Jeg har jo snakket lenge om å lage en rom-video, vi får se om jeg orker å filme den imorgen. Om jeg i det hele tatt gidder å lage en slik video. Haha. Jaja! Hva skjer hos dere i dag?

Også må jeg bare si at nå har jeg ligget på "norges-topplisten" - av mest leste blogger to dager på rad. Ligger jo litt langt nede da, men uansett. Hvor kult er det ikke å være norges 93mest leste blogg? Haha, jeg syns i hvertfall det er driitkult. Så tusen takk til alle dere som besøker bloggen min, og som kommenterer! ♥Nytt gratisdesign - The summer feeling

Nå er det nye gratisdesignet ferdig. Mitt første "sommer-design". Er nok ikke så altfor lenge til det kommer enda ett, siden jeg har tenkt til å starte på ett nytt, nuuh! Innleggene er i 800px, samme med headeren, og høyden på headeren kan du endre på om du vil. Men da må du også endre på hvor høyt oppe sidebaren skal være- Kommer ett "forklarings-innlegg" på alt dette seenre. Det kommer dere til å finne HER, sammen med resten av kodene til designet. Hva syns dere om designet?


//Bakrunsfargen kan man også skifte..

"Blått og rått.."

Heihei! Nå kom jeg akuratt hjem igjen etter å ha vert en tur ute å kjørt med båten. Skal si det var godt å få litt vind i trynet, så varm som jeg var. Haha. Men nå sitter jeg her med hettegenseren da, fikk meg en god og kald dusj, mens jeg satt der i båten. Var på en måte godt å på en annen ikke. Haater å få sjøvann i håret mitt. Menmen! Dette innleggget ble nok litt for likt det andre innlegget, under her. Isje bra. Kameraet ble jo med meg på den deilige lufteturen, så jeg får vell slenge med noen bilder. Nå skal jeg ut å grille meg noe god mat. Så blogges vi sikker senere!. Flere som har stekende sol i dag?

sunny day!

Heihei! I dag er den alt for varme solen tilbake igjen her hos oss. Vi hadde akuratt besøk her, så vi har sittet ute å spist vannmelon og solet oss. Føler meg brun allerede! Haha, neida. Men jeg merket det at varmen gjør slik at smerten i kroppen blir mindre, men jeg blir også ganske sliten av å sitte ute. Og matlysten forsvinner også litt. Men mat må man ha, så nå skal jeg ned å spise noe fort før vi skal ut å kjøre en tur med båten. Det blir nok deilig å få litt vind i håret, for å si den sånn. Hehe. Hva gjør dere i dag?"Når jeg blir frisk, skal jeg.."

- Klare å gå på skule 5dager i uken, å være der heele dagen.

- Dusje når jeg vil uten å måtte bli sliten av det.

- Jogge minst 3 ganger i månden.- Trene styrke og kondisjon. - trengs virkelig

- Spille fotball igjen.

- Hoppe på trampolinen, å lære meg å ta salto.- Gå rundt over aalt og knipse bilder.

- Stå opp klokken seks-syv. For å rekke skolen.

- Stelle meg ordentlig hver dag.- Være mindre fremfor pc`en. Tro det eller ei...

- Lære meg å danse, litt i hvertfall

- Jeg skal ikke syte om jeg er syk en dag eller to..- Ha ett ryddig rom.

- Få meg en skikkelig utdanning.

- Jeg skal gjøre alt hva jeg har lyst til. Uten å måtte tenke at "nei ingvild, dette blir du alt for sliten av.."


//Det er nok mer enn dette jeg har lyst til å gjøre når jeg blir frisk. Men dette er de vanlige hverdags tingene jeg gleder meg til å kunne gjøre i en hverdag. For jeg vet jo det at en dag kan jeg gjøre alt dette, når jeg vil, uten å bli sliten og utmattet av det. Skal si jeg gleder meg! Har du noen mål/håp for din nermeste fremtid?

Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?

Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

Aminna


Johanne


Åshild

"PHOTO: that simple straw"Canon eos 600D 50mm    -55 / 365days

"The Saturday morning.."

God morgen! Nå har jeg akuratt spist en god, og usunn frokost. Nudler er vel kanskje ikke en så veldig vanlig frokost. Men det er da mat, så da gjør det jo ingenting. Jaja, nok mat prat for i dag! Egentlig så hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle slutte meg slike "se hva jeg spiser, god morgen" innlegg. Det er jo ikke akuratt så veldig intresant for dere, eller hva? ..nei. Haha.

I dag er det både regn og fint vær ute. Alltid så må regnet komme å ødelegge, men egentlig så lager det jo bae flere motiver ute. Så jeg får vel ta meg en liten luftetur ut med kameraet, om ikke så alt for lenge. Trenger å våkne litt utav her, er så utroolig trøtt. Hehe. Hva er deres planer for dagen?

"1bilde, 3redigeringer, hvilken likte du best?"
// redigert i photoshop

Freedagen!

Hehei! Da var det fredag og helg igjen jaa, føler virkelig at denne uken har gått sent. Det er vel sikkert pågrunn av at jeg nesten bare har hatt dårlige dager, da tikker jo selfrølgelig tiden alltids litt saktere. Men i dag har ikke formen vert noe spessielt dårlig, har vert mer bra en dårlig for å si det slik da! Så i dag tok jeg liksågodt kameraet med meg ut en liten tur så jeg fikk knipset ett par nye bilder til bloggen!

Nå er blogg inspirasjonen så stoor at jeg faktisk tenker på å få laget to(!!) videoblogger iløpet av neste uke. Jeg har jo aldri laget det før, så det begynner vell å bli på tide nå da. Etter to-tre år med blogging, haha! Har fått en del spørsmål om jeg kan lage rom-video. Så i dag har jeg begynnt på å rydde rommet. Det ser helt, jaa, bomba ut her. Derfor er jeg nødt til å få ryddet det før jeg filmer, haha! Men er enda ikke helt sikker på om jeg får til å redigere en bra video. Så vi får se om det blir noe av det! Hva gjør dere i dag daa?
"Today i'm wearing .."Topp-Cubus  //  Solbriller-H&M   //  Bukse-Veromoda  //  Skitne sko-Eurosko

New desiign!

Nytt bloggdeign igjen ja, headeren er ikke ny da! Gjerne si hva dere syns om designet, og om det er  noe dere syns jeg kan ha annerledes osv. Og om du har mac, gjerne si om det ser annerledes ut hos deeg. For det har nemmelig skjedd før, kjedelig!

Den sjuende juni!

Heihei! Som vanlig har jeg ikke så mye spennende å dele med dere her på bloggen. Som sagt har jeg hatt en veldig dårlig uke nå, har nesten ikke orket å gjøre noenting, spessielt ikke i går. Så da blir bloggingen mye dårligere, jeg er i hvertfall ikke fornøyd med min egen blogg. Føler jeg bare blogger om det samme hele tiden, og at jeg har alt for mye tekst. Haha. Så nå skal det bli skjerpings her! Slik det kjennes ut nå kommer nok formen til å være enda litt bedre i morgen. Så da blir det nytt design her på bloggen, å da vettuu, da kommer blogg inspirasjonen fykende rett i fleisen på meg. Haha.

Men jeg trenger litt hjelp fra dere, jeg er så sykt ubesluttsom at jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg skal ha DETTE eller DETTE bloggdesignet?  Pliis si hvilket dere syns jeg skal bruke!! Haha. Jaja, da må jeg vel avlsutte innlegget her slik at det ikke blir så alt for mye tekst her, igjen! Hva gjør dere i dag?liker jeg cola, jaa..

"Last ned fine skrifttyper til Gimp, eller andre redigeringsprogrammer"

Finn Gimp mappen, og åpne den.  Alle har jo forskjellige pc`er så jeg kan vell egentlig ikke vite helt hvor akk du skal finne den. Men jeg finner den ved å trykke på "start knappen nederst til venstre", så går jeg innpå brukeren min "ingvild". Og der får jeg da oversikt over forskjellige ting, trykker så innpå selve Gimp mappen. Der får du opp mangen flere mapper, Da skal du velge "Fonts".

Gå så innpå internett, og gå på "Dafont.com". Der finner du en oversikt over mangen fine skrifter. Du kan også søke etter en skrift om du har navnet på en. -Ved siden av skriften ser du en "Download" knapp, der trykker du, og lastes så ned skriften.
Er ikke sikkert det kommer opp akk en slik boks hos deg, siden noen sikkert har mac, og andre bruker en annen windows. Men uansett så bare laster du den ned, kopierer skrift mappen, og limer den så inn i "fonst" mappen du åpnet i sted. .


Her har dere en liten oversikt over mangen fine skrifttyper, som jeg har latet ned fra Gimp. Og om du ønsker å få en skrift fra Dafont.com som overskrift på bloggen din, kan du "høre" Eirin sin forklaring på hvordan man gjør det, HER! Som dere også ser er det "skygge" bak alle skriftene, om dere vil kan jeg sikkert vise hvordan man får inn skygge bak bilder og skrifter, i gimp!

-Var dette forstålig?

Svar på ukas spørsmål #23

Skal du bli fotograf når du blir stor?
-Det vet jeg nok ikke helt enda, haha. Har ingen aning om hva jeg vil bli når jeg "blir stor"!.

Hvordan greier du å lære deg HTML/CSS kodene?
- Det startet vel med at jeg ble intresert i bloggdesign, ble plutselig skikkelig dilla på å lære meg mer av koder og slikt. Så jeg bare søkte i google og fikk som oftest opp ett innlegg fra en blogg hvor det var en forklaring på det jeg lurte på. Og når man da sitter å ser på de kodene dagen lang så lærer man de seg. Hehe. Jeg fikk mye hjelp fra denne bloggen HER, og dere kan finne forklaringer som jeg har lagt ut HER.

Hvilken str har du på Danboen din?
-Det er jeg egentlig ikke helt sikker på, var ikke jeg som bestilte den. Men den er veldig liten, så sikkert den minste? :)

Hvem er han gutten som er på bildene? Er det broren din? Han er ganske så søt
- Ja det er lillebroren min, Ja det er han! :)Hvorfor leser du ikke bloggen min, ikke det at du må. men jeg har liksom fulgt bloggen din og kommentert masse og lenge! :'(   -Hehe nei si det. Jeg leser desverre ikke bloggene til alle som kommenterer på bloggen min. Det hadde blitt litt vel mangen. Hender jo at jeg klikker meg innom noen tilfeldige osv. Så du kan ikke være helt sikker på at jeg ikke har lest din blogg. Hehe ;)

Hvordan innstilling bruker du mest på kameraet?:)
-Jeg bruker som oftest manuelt instilling.

Hvordan oppdaget du at det ikke var kyssesyken lenger? Hva gjorde du for og finne det ut liksom? :)
- Jeg merket jo når jeg ble "frisk " fra kyssesyken, og det kan man jo også som sagt se på blodprøver. Så om du mener hvordan jeg merket at det var ME og ikke kyssesyken nå, så er det egentlig legene mine da, som merket det. Hehe. Siden blodprøvene ikke viste noe, og jeg hadde/har de fleste symtomer fra ME`en.

Du sier du bruker 50mm. Har du 1/8 eller 1/4?
Jeg har 1/8.Fine bilder, kan du vise hvordan du redigerer de?;-)
-Takk! Jaa, beklager virkelig altså. Jeg er litt treg på den fronten der. Har sagt i hele år at jeg skal vise dere. Så iløpet av neste uke, skal jeg ha laget ett slikt innlegg!

Jeg trodde ikke man ble kvitt ME? Jeg trodde det var noe man hadde livet ut, hvis man først fikk det, stemmer ikke det?
-Nei heldigvis så stemmer ikke det. ME er en sykdom de fleste blir kvitt iløpet av noen år! :)

Kan du komme med flere fototips? 
-Ja jeg skal prøve på det. Jeg har som sagt ingen spessielle tips eller triks som jeg pleier å bruker. Har liksom lagt ut alle sammen allerede, tror jeg. Så om det er noe spessielt dere vil jeg skal forklare, er det bare til å si ifra!

Kan du lage et innlegg om hvordan man bruker reflektoren?
-Det har jeg alt gjort. Du finner innlegget HER.

Jeg har desverre ikke fått med alle spørsmålene som har kommet inn de to siste ukene her. Ble litt i surr her på ukas spørsmål siden jeg hadde vanlig spørrerunde itilleg. Å det kan jo bli litt kjedelig å bare lese "spørsmål og svar" i lengden. Men håper dere som lurte,har fått svar på det meste. Hviss ikke kan dere stille spørsmål her, til neste gang!

Slike dager, hater jeg...

Sliten, trøtt, lei av ME, vondt, sove, ingenting matlyst,.varm, kald, orker ingenting. Vi blogges i morgen

"PHOTO: missing the summer days.."
Nå har vi fått regnet tilbake igjen her på stord. Å jeg må virkelig innrømme at jeg savner de alt for varme dagene!

Dip dye hair - HOT OR NOT?

"De små tirsdags planene.."

Heihei! Som noen sikkert har fått med seg så har jeg sittet inn det nye designet til Marthe Borgje i dag, så statistikken min er allerede over hva den pleier å være etter en hel dag med bloggin. Det er jo utrolig koselig, men tviler på at det kommer til å vare så lenge! Men nok om det. I dag har jeg tenkt til å gjøre noen flere små endringer på mitt egent design også, pluss at jeg holder på med ett nytt gratisdesign. Er skikkelig dilla på å lage bloggdesign for tiden. Hihi. Men jeg tar fortsatt ikke i mot bestilling av bloggdesign! Hva er deres "tirsdags" planer?"PHOTO: Welcome june" #1

Canon eos 600D 50mm f1/8    //PS: Vet jeg har skrevet feil på det overste bildet, skal se om jeg ikke får fikset det.. haha..

"Null stress i mandagsdress.."

Heihei! I dag har jeg egentlig ikke gjort stort annet enn å sitte ved datan, og glodd tv. Jeg våknet med en mørbanket kropp i dag, og samtidig en vond rygg så har ikke orket å gjort så mye. Er heldigvis litt bedre nå da, så får se om jeg kanskje får ryddet litt på rommet mitt. Ser jo nesten ut som en søppel binge her, ikke bra! Nå har jeg tenkt til å redigere flere bilder fra gårsdagens "fototur", også blir det mekking av nytt gratisdesign etterpå. Hva er deres planer for dagen?Søndagsturen med kameraet

Heihei! Nå kom jeg omtrent akuratt hjem etter å ha vert en liten tur i skogen med kameraet. Har som sagt gått "tom for bilder" i det siste, så bloggen min har blitt ganske så kjedelig syns jeg. Men nå skal det bli slutt på kjedelig blogg her, haha. Skal prøve å få tatt enda flere bilder iløpet av uken. Eelsker bare å ta nye bilder! Men nå er jeg sliten, så skal vell snart ned å finne meg noe god mat. Vi blogges mer i morgen, med mangen ny-redigerte bilder daa, haha! Hva har dere gjortpå i dag?
Mine spillelister på spotify!

Dette er da de spillelisten jeg har laget, til nå. Hadde meg en liten oppgradering på brukeren min i går. å da var det noen lister som ble slettet, siden alle de samme sangene var på alle listene. Nesten i hvertfall. Haha, Jeg elsker nye spillelister, og ny musikk. Så om du vil, kan du godt legge igjen spillelisten(e) dine til meg ♥

Godtemixx Her legger jeg da inn egentlig alle sangene jeg likerliker.
Favoritter     -  Mens her lagrer jeg bare yndlingssangene mine
Hoppitaket  - Navnet sier seg selv, fææst.


En dag uten musikk, er som en dag uten mening!

"1bilde, 2redigeringer, hvilken likte du best?"Canon eos 550D 18-175mm  -Bildet er tatt i fjord sommer, i stavanger

" Fra kyssesyken, til ME-diagnosen "

ME står for "kronisk utmattelse syndrom". Det gjør at man blir fort utmattet, sliten, mye trøtt, smerter i kroppen, dårlig konsentrasjon, noen tåler lite lys, noen tåler lite lyder osv.. Ingen ME folk har det "likt". Man har forskjellige symptomer, og det varierer fra person til person hvor sterk ME`en er. Ingen vet heller hvor lag tid det vil ta før man blir frisk! Noen blir kanskje friske etter et år, mens andre kanskje er syke i flere år. Jeg har nå vert syk i over ett år. Om jeg tenker tilbake på de første måndene jeg var syk, så har jeg selvfølgelig blitt litt bedre. Jeg har f.eks hatt flere gode dager denne månden, enn hva jeg hadde i mai månden i fjor. Men jeg har jo også hatt mangen dårlige dager også..

Noen lurer også på hvordan man får ME, det finnes nok forskjellige måter å få diagnosen på. Jeg fikk den etter å ha hatt kyssesyken i 2009. Etter jeg hadde den ble jeg på en måte ikke 100% frisk. Jeg var mye mer syk enn "alle andre", siden imunforsvaret mitt var blitt helt svekket! Det er litt det samme nå, imunforsvaret mitt er helt fucka, for å si det sånn.Mangen lurer også på om ME er dødelig, nei det er ikke dødelig i utgangspungtet i hvertfall. Om man blir veeldig dårlig, kan det jo hende det vipper mot å bli en litt mer alvorlig sykdom. Men slik den er for meg nå er den i hvertfall ikke dødelig. Heldigvis! En del lurer også på hva som skal til for at jeg blir sliten. Det er veeldig lite som skal til. En gåtur til poskassene, en dusj, luftetur ute i ti min, gjøre skolearbeid i ti min osv. Det varierer jo selvfølgelig fra hvordan formen er den dagen man gjør "tingen". Noen dager klarer man mye, mens andre dager ikke.

De fleste har nok vanskelig for å skjønne hvor sliten "vi" ME-folk kan bli av en så liten ting. Noen tror sikkert at vi overdriver, eller noe slikt. Men det gjør vi altså ikke. Jeg var selv en av de som tenkte det før, jeg skjønte ikke hvordan det faktisk gikk an å være syk hver dag, eller å bli sliten av å f.eks gå til postkassene og opp igjen. For det er jo ikke slik det skal være! Noe som også irriterer meg er at folk tror noen ganger at det går på at man ikke gidder, når det egentlig er slik at man ikke klarer.

Det finnes heller ingen behandling for denne sykdommen som sier at "denne blir du frisk av". Men det finnes jo forskjellige behandliger som kanskje kan funke for noen.. Jeg har selv prøvd noen type behandlinger, men ingen av dem har egentlig hatt en stor effekt.. Det er ingenting jeg ønsker mer enn å bli frisk. Om jeg så hadde måttet spise en edderkopp+slange+maur+min egen sokk så hadde det vert null stress. Haha. Det der ble litt random, men dere skjønner! Får bare håpe noen snart finner en medisin, eller behandling som får alle ME syke friske. Ingenting hadde vert bedre enn det. Er det noen flers spørsmål nå, er det bare til å spørre i vei, sue skal eg svare så godt jeg kan!

Dagens sommer-innkjøp 02.06.12

Shorts-Cubus-149kr


Shorts-Cubus-149kr


Topp-Cubus-99kr


Topp-Cubus-99kr


Varmebeskytter-H&M-79kr

Heihei! Nå kom jeg omtrendt akuratt hjem etter å ha vert på senteret med Susanne. Jeg er faktisk utrolig fornøyd med dagens innkjøp, to nye sommer shortes, en ny topp og en ny varmebeskytter til håret. Den ene shortsen har dere nok sett før (i headeren),men jeg måtte nemelig kjøpe den i to str mindre. Siden den andre var for stor! ..Og jeg la jo ut ett innkjøp-innlegg forgje helg også. Men det sletta jeg siden bildene var så dårlige, haha. Så jeg viser likså godt toppen jeg kjøpte forgje uke også. Love it! Hva syns dere om innkjøpet?

-Ingvild

Nok en shoppingstur!

God morgen! Nå har jeg akuratt stappet i meg en god, og mettendes frokost. Og skal nå fikse håret og stelle meg før jeg og Susanne tar nok en tur på senteret. Vi var der jo forgje lørdag å, men tror vi begge glemte å kjøpe noe som vi egentlig skulle kjøpe, så da tar vi oss en tur til.. Er bare en halv time ca til vi kjører nå, så jeg har egentlig ikke så god tid til å skrive mer tullball her. For håpentligvis får jeg tatt noen nye bilder til dere senere, inspirasjonen er i hvertfall på plass! Hva skal dere i dag?


har man dårlig tid, så har man dårlig tid..

Månedsoppsumering - Mai 2012

Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?

Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.  PS: Alle desse bloggene er kjempebra, besøk dem!

TAILSAEL


SINE OG STINEMATHILDE


Leser du noen av desse bloggene?

Fredag og helg!

Heihei! Da var det fredag og helg igjen. Dagen min har for det meste bare gått til å sitte her ved datan som vanlig. Formen har svinget veldig opp og ned, nå er den nede igjen.. Har utrolig vondt i kroppen, og feberen kommer å går som den vil.. Kjedelig drit! Hehe, meen jeg har fått laget header til noen av dem som meldte seg på i går. Fortsatt så holder jeg på med å lage til flere. Men til dere som bare skrev "ja jeg vil ha", får ikke. Man må gjøre som jeg skrev i innlegget for at jeg skal lage til deg. Nok om den saken! Nå holder jeg på med å "rydde" i spillelistene mine på spotify, så har jeg tenkt til å legge dem ut på bloggen i løpet av helgen. Siden det har blitt en blogg-trend nå. Haha. Neida. Hva skjer hos dere i dag?