juni 2011

SPANIA I MORGEN !

Imorgen reiser jeg til Spania som jeg sikkert har nevnt tusen ganger nå. Kofferten er ferdig pakket og jeg gleder meg så sinnsykt. Er to år siden sist jeg var i syden, så det skal nok bli godt. Skal sole meg hele dagen lang, bere ligge å chille max med musikk i ørene. Herlig sier jeg bere! Jeg skal være der nede i en uke, så det betyr at jeg skal ha en uke uten noe blogging. Men jeg kan love dere at jeg kommer til å legge ut mangen bilder fra turen når jeg kommer hjem thihi. Ha en fin ferie vdere folkens! :)


fint bilde ja..

-Ingvild:)

MUSIC

David Guetta ft. Taio Cruz - Little bad girl

Iyaz ft. Travie Mccoy - Pretty girls

Flo Rida - In the ayer featuring

Jennifer Lopez - Invanding my mind

Jennifer Lopez - Papi

Jennfer Lopez ft. Lil Wayne - I`m into you

Enrique Iglesias ft. Pitbull - Come n goHolder på å laste ned muskk på mp3`en nå, så om dere har noen musikktips tar jeg veldig gjerne imot! :)
-Ingvild:)

REISESYK

Nå begynner jeg virkelig å bli reisesyk her, har kke fått pakket enda så skal nok gjøre det nå straks. Mp3`en er klar med mye musikk på, kameraet er ladet og jeg er også klar. Har serriøst nesten ikke sovet i natt for jeg gleder meg sånn, kommer hvertfall ikke til å få sove i natt. Ahh, det skal bli så deilig. Men nå tror jeg kanskje jeg burde begynne på pakkingen, så snakkes vi senere! :) Skal dere noen plass i ferien?
-Ingvild:) 

PHOTOS FROM THE BEACHHva syns dere om bildene?
-Ingvild:) 

GRILLKOS

Nå begynner formen å bli ltt bedre, har fått i meg tabletter og litt mat, å da blir jo alltid alt mye bedre. Får bere krysse alle fingrer å tær på at formen blir mye bedre til lørdag siden jeg reser til Spania da. Gleder meg så sykt, så må se om jeg får pakket litt i dag. 
Me hvertfall så har jeg tenkt å pakke meg inn i dynen i sengen og redgere litt bilder og bere slappe max av :)Hva gjør dere i dag?
-ngvild:)

ikke helt min dag

i dag våknet jeg med vondt  kroppen, vondt  hodet og helle rkke noe særlg med matlyst. Sov heller kke noe godt  natt, våknet flere ganger så jeg er veldig trøtt nå for å si det slik. Og ikke minst lei, er så ofte jeg våkner slik. Så derfor har vi tenkt at jeg skal begynne med behandling fra healeren igjen. Det hjalp jo sist, så det skal nok hjelpe denne gangen også. Men nå skal jeg slutte å klage meg her, får heller legge meg litt. Ha en fin dag videre:)-Ingvild:)

Kosekveld

Nå sitter jeg å spise Big one og drikker kald og god brus, samtidig som jeg hører på "gammle" sanger som jeg hørte på i fjord. Herlig sier jeg bere!  Har egentlig ikke så mye krefter i kroppen i dag og er egentlig utrolig sliten også. Så jhar for det meste bere tatt det med ro i dag. Forhåpentligvis blir formen bedre til imorgen, så kanskje jeg skal ut og ta litt nye naturbilder eller noe. Men resten av kvelden skal jeg nok bere sitte forran pc`en og slette bilder fra datan. Har serriøst altfor mangen! haha :)

Hva gjør dere i kveld?
-Ingvild:)

PHOTO; Dog


Canon eos 600D_  Odin, hunden til tante og onkel.

Hva syns dere om bildene?
-Ingvild:)

SMOOTHIE OPPSKRIFT

Her en dag fikk jeg spørsmål om jeg kunne legge ut oppskriften til smoothien jeg pleier å lage. Så her er den!

 1 banan
1 liten jugurt
2 skjeier med JA-jugurt
Biola
Litt melk
Frostne jordbær (bestemmer selv hvor mye)

Å det tror jeg faktisk var alt. Kan godt hende jeg har glemt noe nå. Men egentlig så er det jo utrolig litt å bere dikte opp en oppskrift, trenger ikke så veldig mye for å få en god smoothie. Du trenger jo en slik "mikser" eller hva det kalles da. Men det sier seg vell selv. Hihi :) Er dere glad i smoothie?
-Ingvild:)

MY LOVER IS BACK

Igår kveld fikk jeg datan min tilbbake, og den var like god som ny. Alt jeg hadde på den var jo slettet, men jeg hadde jo alle bildene mine på en hardisk så det gjorde meg egentlig ingenting. Har fått lastet ned redigeringsprogramene min og alt det der igjen. Å datan min funker mye bedre enn hva den gjorde. Det går tilogmed annt å høre på spotify på den nå, å det gjorde det ikke før. Og alt dette er takketvære onkelen min som fikset pc`en min. Er virkelig takknemelig for det, sparte jo rundt 5000 på det. Thihi, så nå har jeg mangen bilder jeg skal kose meg med å redigere! :)Er dere avhengig av data?
-Ingvild:)

VINNERNE AV FOTOKONKURANSEN ER

 1.plass: http://malenish.blogg.no/
2.plass http://tonjemargrethe.blogg.no/


 
3.plass http://moex.blogg.no/


 
Gratulerer til dere, vurderingen++ får dere litt senere!

Hva syns dere om vinnerbildene?
-Ingvild:) 

STRANDEN MED LENE !

I dag tok jeg og Lene turen ned til stranden for å ta litt bilder, drikke iste og spise dots. Skal si dere at det var en veldig bra start på ferien. Vi tok en god del med bilder denne gangen også, men jeg gidder ikke å legge ut så mangen akkuratt nå. Får heller ikke redigert dem siden jeg ikke har min pc her. Skal se om jeg får lastet ned noen redigeringsprogramer på denne pc`en nå, så kanskje det kommer flere bilder imorgen! :) 


Canon eos 600D- 18-200mm

Hva har dere gjort i dag?
-Ingvild:)

SOMMERFERIE !

Nå har sommerferien endelig begynnt her på Stord også. Kan ikke akkuratt samenligne sommerfølelsene jeg har i år med i fjord. Jeg fikk sånn lapp i dag der karakterer og fraversdager står. Og som nevnt har jeg vert mye borte fra skolen, 59 dager og 14 timer tror jeg det var. Så jeg har vell egentlig ikke rukket å få inn i hodet mitt at det er ferie. Men skal nok få det til! hihi. Nå skal jeg ut med Lene, så vi snakkes senere :)Når fikk/får dere ferie?
-Ingvild:) 

ME-utredning

Grunnene til at jeg har vert innlagt på sykehuset fem ganger nå er forde at jeg har blitt utreedet for ME. Det er en kronisk utmattelsesyndrom, om jeg har forstått rett. Så jeg har tatt en god del blodprøver, ekg-tester, vert hos fysoterapaut og alle desse tingene her. Å de har ikke funnet noe spessielt, det vil si at det er ikke noe alvorlig som feiler meg. Heldigvis.
Etter fem månder syk nå, har de kommet frem til at jeg ikke har ME alikevell. Selv så sikkre de var på det i starten. Men jeg begynte jo med healing etter første gangen på sykehuset, så jeg tror det har hjulpet meg mye. Så i går da vi snakket med legene mente dem at jeg kanskje har hatt en infeksjon eller noe etter kyssesyken, og at jeg holder på å bli frisk nå.
Det betyr ikke at jeg kommer til å bli frisk på ett lite "poff" nå, kommer sikkert fortsatt til å ha vondt i kroppen, hodet, lite krefter og alt det der men kanskje det blir mer skole på meg etter sommerferien nå. Får hvertfall håpe på det. Men nå skal jeg ikke lage ett lenger syteinnlegg, så om det er noe mer dere lurer på, er det lov til å spørre :)-Ingvild:)

NEW SHOES


// 199kr, husker ikke hva butikken heter.

Som jeg skrev i går så skulle jeg til sykehuset i dag. Det kommer ett innlegg om hvorfor jeg var der, og hva de sa endten litt senere i dag eller i morgen. Men hvertfall, etter vi hadde vert på sykehuset tok vi turen til ett senter der, så da fikk jeg meg nye sko. Endelig, det trengte jeg hvirkelig! haha. 

-Ingvild:)

SYKEHUSTUR I MORGEN

I morgen skal jeg en liten tur til haukeland sykehus for å få vite litt mer av hva som skjer fremmover, og få høre litt om hva testene jeg har tatt sier (tror jeg). Heldigvis er det bere dagstur så jeg slipper å sove der. 
Vi reiser hjemme fra i 11 tiden tror jeg, siden vi skulle vere i bergen kl 1. Så tipper jeg vi er der til tre tiden eller noe. Derfor kommer jeg nok ikke til å blogge noe serlig i morgen. Er sikkert sliten når jeg kommer hjem også. Kanskje jeg kan lage ett innlegg om hva de sier og slikt på tirsdag eller noe. Om dere er intreserte i det da!

// tilfeldig bilde fra idag.

-Ingvild:)

Grilling og fint vær!

Idag har solen faktisk kommet tilbake igjen, og det er utrolig fint vær ute. Faktisk "shårts-vær". Herlig. Så i hall-to tiden skal jeg ut med Lene. Vet ikke helt hva vi skal finne på enda, men som regel kommer vi alltid på noe morsomt. 
Og senere i dag skal vi grille også, så det skal nok bli en skikkelig sommerdag her. Derfor er det ikke sikkert jeg kommer til å gidde å blogge. Er sikkert trøtt etter en dag ute. Pluss at datan min er helt klikka, så jeg får se om det blir noe mer blogging i dag. Ha en strålende dag videre! :)Hva er deres pålaner for dagen?
-Ingvild:)

EN SLAPP LØRDAGSKVELD

Nå kom jeg nettopp hjem fra en liten luftetur ute med båten. Skal si det var morsomt å endelig få kjørt båt igjen, føyk jo bølger over oss. Haha. Minner meg veldig om sommeren i fjord. Angrer også veldig på at jeg ikke tok med meg kameraet, var så utrolig mye fint der ute jeg vil ta bilde av. Så jeg får nok ta det med meg neste gang isteden. Thihi!
Resten av kvelden har jeg egentlig ikke så mangen planer, er fortsatt utrolig sliten å trøtt. Så skal nok legge meg tidlig i kveld.  Ha en super kveld videre!:)


// gammelt bilde fra arkiv. (harikke bilder her akkuratt nå)

Hva gjør dere i kveld?
-Ingvild:)

BLOGGINGEN FREMOVER

Nå har sommerferien min startet, og jeg sitter her uten pc og uten min "nye" telefon. Den beste starten på en ferie spør du meg! not. Haha. Men hvertfall, derfor kommer det ikke til å bli like bra blogging som før, kanskje litt mindre bilder (siden jeg ikke får redigert) ikke like mangen innlegg hver dag og jeg kommer nok heller ikke til å være så flink til å kommentere tilbake til dere. Men jeg prøver så godt jeg kan hvertfall!
Jeg skal jo også litt bort i ferien, så blir også mindre blogging pga det. Kommer mest sansynelig ett innlegg om hva som skjer i ferien min senere, eller i morgen:)

Forresten så har jeg snart 20000 kommentarer på bloggen min, den som kommenterer nr20000 får en bloggvurdering. Så det er bere til å kommentere! haha 

-Ingvild:)

INNKJØP ++

Idag har jeg og Susanne vert en liten tur på senteret. Det ble ikke akkuratt så mangen innkjøp, men litt ble det jo selvsagt. To topper og en hårspray ble vist nok for denne gang. Hehe. 
Så nå er jeg faktisk utrolig sliten etter å ha gått der i en stund. Selvom jeg pleier å tåle mer en bere dette. Menmen, slik er det bere, kan jo ikke gjøre noe med det :)Hva har dere gjort i dag?
-Ingvild:) 

FOTOKONKURANSE

Nå har jeg tenkt å kjøre en liten fotokonkuranse igjen. Siden de fleste av dere ønsket en fotokonkuranse, så blir det de. Men denne gangen blir det litt andre regler en forgje gang. Nå blir det nemelig slik at jeg velger ut tre stykker av alle som melder seg på, så skal leserne bestemme vinner!
Fristen til å melde seg på går utpå søndag kl 18:00.

Regler:
Du kan kunn delta med 3 bilder.
Du må lage ett innlegg der du skriver at du er med.
Du må lime inn linken til innlegget i kommentarfeltet mitt.

Temaet er Sommer.

Vinneren får en bloggvurdering, flere kommentarer fra meg og linking. Andre plassen får noen kommentarer og linking. Tredjeplassen få kommentarer.

Om det er noe dere ikke skjønner, er det lov til å spørre:)-Ingvild:)

BILDER FRA NORWAY CUP 2010

Siden jeg egentli bere har blogget om meg og uflaksen min i dag tenkte jeg å legge ut noen bilder fra da vi var på Norway cup i fjord. Kan ikke huske at jeg har lagt ut så mangen bilder derfra før, siden jeg ikke hadde kamera da vi var der. Å nå er jeg jo på mamma sin data, å her var det hvertfall noen fine bilder fra turen. Hihi :)
Her skulle vi spille mot noen Kineserer som ikke kunne engelsk engang.
// Alle bilder er uredigerte.

Har dere vert på Norway Cup?
-Ingvild:)


Sommerferie?

Nå er det sikkert en god del som har fått sommerferie alt. Men her på Stord må vi vente helt til tirsdag før vi har skikkelig ferie. Egentlig har jeg ikke noe "sommerferie-følelser" i det hele tatt. Dette året har egentlig ikke blitt som jeg hadde tenkt. Har vert på skolen kanskje 1/7 del av dette året. Altså kanskje en månde.
Har vert utrolig mye syk, derfor lite skole som dere sikkert skjønner. Derfor har jeg jo vert mye hjemme, så jeg får jo ikke akkuratt noe skikkelig sommerfllse nå. Men kanskje jeg får det når vi reiser ned til  Spania da, håer hvertfall det. Thihi :)


// Bildet hentet fra mamma sin pc (siden min ikke funker)

Har dere sommerferie nå?
-Ingvild:)


ALT ER JO ØDELAGT !

Serriøst, nå er jeg litt frustrert her. Begge data`ene mine og telefonen min er ødelagt. Telefonen vil ikke skru seg på, og datane er bere helt klikka. Så om den "nye" datan min ikke funker igjen snart, så Må jeg kjøpe meg ny data. Har jo fortsatt litt konfirmasjonspenger igjen da. haha. Selvom jeg egentlig ikke får lov å bruke mer av dem.
Men hvertfall så kommer det ikke til å bli så mye blogging i dag som dere sikkrt skjønner. Nå blogegr jeg fra pappa sin data, å den har jeg ikke noen bilder på. Så bere slenger med ett tilfeldig bilde jeg. Ha en fin dag videre :)Er dere flinke til å ødelegge ting?  haha
-Ingvild:)

PHOTO; Rain flowers
Canon eos 550D_ Redigert i photoscape og Gimp2.

Hvilket bilde likte du best?
-Ingvild:)

I WANTVil du ha noe av det samme?
-Ingvild:) 

TODAY

Idag startet dagen med at jeg satt ute i det fine været å drakk en god hjemmelaget smoothie. Solen stekte serriøst, var utrolig varmt og godt. Skikkelig sommerfølelse faktisk. Thihi. Å litt rundt 12 tiden eller noe var jeg med Lene. Vi var først litt ute å snakket og slikt bere, så gikk vi inn, lagde oss mat og etter det ble det litt scrapping. Eller det ble vell til at Lene scrappet, og ikke jeg. Haha. Jeg er bedre til å være "publikum" å se på mens hun gjør det, siden hun er så utrolig flink! Thihi:)


// Alle er uredigerte.

Hva har dere gjort i dag?
-Ingvild:)

FORSLAG TIL KONKURANSE?

Nå har jeg tenkt å kjøre en liten konkuranse her på bloggen min. Men premien kommer ikke til å være så stor, bere vurdering, kommentarer og linking eller noe slikt. Selve konkuransen vet jeg ikke helt hva skal være, det er dere som må bestemme. 
Har jo fått spørsmål om jeg kunne ha en konkuranse der vinneren fikk en header. Men der er poblemet at jeg er ikke verdens beste til å lage header, det spørs liksom hvilken bilder jeg har til headeren, for at den skal bli bra. Om dere skjønner!

Så vil dere ha konkuranse der dere vinner header? eller vurdering+++?
Å hva vil dere at konkuransen skal være, fotokonkuranse, Kommentar-konkuranse, gjittekonkuranse, eller noe annet? Si hva dere vil, så blir det den konkuransen flertallet blir :)-Ingvild:)

A beautiful sunny day (foto)

Som jeg har nevn tidligere i dag har solen vert helt perfekt her i dag. Så jeg og Susanne tok turen ned til stranden her i sted. Vi badet ikke da, tok bere litt bilder, snakket og så på fisker faktisk. Det var faktisk en ål der, æsj sier bere jeg. Haha. Hater slike dyr, fisker, åler, maur og alt det der! Er det verste jeg vet, spessielt edderkopper da. Ushh.
Men nok om det. Vi tok som sagt noen bilder, så jeg tenkte å bere legge innpå noen nå før jeg skal hive på med noen gode klær og bere chille max resten av kvelden.


// Alle bildene er uredigerte.

Har dere hatt en fin dag?
-Ingvild:)

OUT AND TAKE SOME PHOTO

Nå har jeg nettopp vert ute å tatt litt bilder i finværet. Ble ikke så mangen brae akkuratt, siden jeg bere har vert i hagen. Så nå skal jeg ut for å møte Susanne. Vetikke helt hva vil skal finne på enda, men vi finner vell på ettelerannet. Thihi. Så nå må jeg fikse håret fø jeg skal ut, snakkes senere! :) Er du glad i å ta bilder?
-Ingvild:) 

LOVE IT

Idag er sola hvirkelig på plass. Det er faktisk utrolig varmt ute, å man får skikkelig sommerfølelse bere av å titte ut vinduet. Nå er det heller ikke så lenge til sommerferie, å det betyr at det heller ikke er lenge til jeg reiser til Spania. Ahh, gleder meg så sykt. Kommer til å ta sykt mangen bilder der nede, skal sole meg hele dagen lang og spise masse is. Hva er vell bedre enn det? Nei, ikke vet jeg. Haha!
Nå har jeg tenkt å redigere litt bilder å bere alappe av egentlig, vet ikke helt om jeg skal gidde å gå ut, siden jeg er så utrolig trøtt og har vell egentlig ikke så mye krefter i kroppen i dag heller. Så ha en fin dag videre folkens:) 

Er det sol hos dere i dag?
-Ingvild:)

ENRIQUE OG PITBULL, UTE MED NY LÅT!

Jepp det stemmer. Enrique Iglesias og Pitbull er ute med ny låt. Come n go heter den. Jeg fant den først nå i dag, å jeg har alt hørt den tusenvis av ganger. Har blitt skikkelig hekta, elsker den hvirkelig. Til dere som er glad i litt party musikk og slikt, er den hvirkelig til å annbefale å høre. Men om du er den som liker mer "sove musikk" og slikt, tror jeg ikke du kommer til å like den. Thehe! :)

 Pitbull ft. Enrique - Come N Go.

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:) 

- Hvordan få "ikke-reklamer" tekst i kommentarfeltet.

Igår fikk jeg ett spørsmål om jeg kunne forklare hvordan man får "ikke reklamer" tekst over der man kommenterer. Så da tenkte jeg å prøve å forklare dere det. 

Gå til Design-Rediger-Maler-Innlegg.
Det føste du gjø er å trykke på Ctrl+f og søker etter  <div id="comment_author_wrapper">.
Over den linjen skriver du det du vil. 

Å da ser det f.eks slik ut:
 <br/><br/>Reklame-kommentarer blir slettet umiddelbart!<br/><br/> 

Var det forstålig?
-Ingvild:) 

Nytt design?

Jaa, nå har jeg fått fikset litt på designet og byttet header. Så nå føler jeg det er litt mer sommerslig her, med den headeren. Men som dere ser er det en "hvit linje" på den ene siden av headeren, det er vell fordeat headeren er forliten, så det skal jeg prøve å få fikset litt på. Men borsett fra det tror jeg det kan funke å ha det slik en stund. Har innleggene i 800px nå, istedenfor 700px som jeg hadde. Thihi. Hva syns dere om designet?
-Ingvild:) 

Photo; Nature (2)
Canon eos 600D 18-200mm_ redigert i Gimp2

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE del 2

Topp 5 beste artister? Hmm, Lady Gaga, Rihanna, Erik og Kriss, Pitbull og Jennifer Lopez. Mobil eller data? Data. Favorittblogg av de som ikke er på topplisten? Om jeg bere skal si EN, må det bli Thea Kristine. Favorittblogg av de som er på topplisten? Andrea Bandendyck, tror jeg. Hobbyer? Jeg er jo utrolig glad i å ta bilder da, vere med venner, data, elsker også å spille fotball selvom jeg ikke får gjort det så mye nå. Blogg eller face? Blogg, faktisk. 
Topp 3 antrekk av de som du har lagt ut på bloggen?


 Hvilken mobil har du? Jeg har Sony Ericson Vivaz. Hvilken pc har du? Jeg har en Dell pc. Har du egen pc? Jaa, egentlig har jeg to. Men bruker bere den ene, siden den andre er helt klikka! Hva er grunnen for at du blogger? Jeg blogger fordi jeg syns det er gøy. Og selvfølgelig er det litt foredeat jeg har fått leserer. Hadde jo ikke vert like morsomt uten dere :)  Hva er det beste med å blogge? Alle de fine kommentarene. Favorittsang akkuratt nå? Hmm, det må vell være Chris Brown-I should ve kissed you ♥Kommer kanskje en Del 3 i morgen :)

TODAY

Formen er egentlig ikke blitt noe bedre til i dag. Har vondt i hele kroppen og er utrolig trøtt og sliten. Samtidig som jeg er sykt lei av å ligge på sofaen hele dagene. Det er ikke noe morsomt for å si det slik. 
Så som dere sikkert alt har skjønt har jeg ikke noen planer for dagen. Kanskje se en film på datan, eller bere ligge i senga å høre på musikk eller noe. 
Svarene på spøsmålsrunden skal jeg også se om jeg får ferdig til ikveld! :)Hva gjør dere i dag?
-Ingvild:)

HVILKEN HEADER ?

Nr1.


Nr2.


Eller den jeg har NÅ?

PHOTO; Take photo

Nå er formen egentlig helt nede igjen, så tror nok det blir tidlig sengs i kveld. Fårbare håpe at formen blir bedre til i morgen. Tenkte bere å dele ett litt tøft bilde med dere før jeg stenger datan for i dag. Thihi. 


Canon eos 550D _  "modell"-Susanne

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN del 1

Favoritt blogger? Mette, Theakristine, Ingvild, Kathrine, Susanne! Hvor kommer du fra? Stord. Bruker du ofte neglelakk? Nei ikke egentlig. Hva gleder du deg mest til i sommer? Gleder meg sykt til jeg skal til Spania! Hvorfor begynnte du å blogge? Jeg begynte å lese andre blogger, så fikk jeg lyst å prøve det selv. Har du søsken? Jaa, jeg har en lillebror og en storebror. Hva slags sminke bruker du? Jeg bruker bere maskara og noe gele-greier til øyenbrynene. Hva slags musikk liker du? Jeg elsker musikk som har bass i seg. Så det er vell mest Hiphopå, Techno og Rap og slikt. Sommer eller vinter? Sommer!Når har du bursdag?  29.Desember. Hva er ditt favorittprogram? Hotel Cæsar! Favoritt mat? Pizza. Lager du designene dine selv? Ja, jeg lager designene mine selv. Hvor lenge har du blogget? Jeg har hatt denne bloggen siden 7.Januar 2010 , men jeg har hatt en god del meg bloggpauser siden den gang. Har du dyr? Ja jeg har en fisk, å den heter Blurpe Chilli. Hva ønsker du deg mest nå? Det jeg ønsker allermest er jo å bli helt frisk, å at alt skal bli som før. Men om det skal vere en "ting" jeg skal ønske meg tror jeg det må vere nye høytalerer, kler, og kontroll til kamera! Hvilket kamera har du? Jeg har Canon eos 600D. Svar på DEL 2 kommer i morgen!

BAD DAY ?

Jennifer Lopez - Papi

I dag er ikke dagen helt min akkuratt. Er utrolig trøtt, litt vondt i kroppen og gidder egentlig ikke å gjøe noen ting. Om jeg ikke tar helt feil er vell det fordeat jeg gjorde formye i går, gikk jo i sirka en og en halv time. Å det var vist tydligvis for mye for meg nå. Men er jo ikke så rart det da, når jeg har vert sirka ett halvt år uten trening. 
Men nok syting fra meg nå! hah. Idag skal jeg ikke så mye som dere sikkert skjønner. Har tenkt å prøve å få svart på svarene til spørsmålsrunden og sikket redigere litt flere bilder. Thihi!Hva gjør dere i dag?
-Ingvild:)

Photo; Nature (1)

Som sagt var jeg i skogen og tok lit bilder i går, å det ble utrolig mangen bilder. Så derfor deler jeg det opp i to deler. Del to kommer kanskje i morgen. Og alle bildene er redigert i Gimp2 og Photoscape. 


Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

It's time for some goodies

Nå kom jeg nettopp hjem fra "fototuren". Tror vi gikk i sirka en og en halv time, så jeg er utrolig sliten nå. Jeg tok rundt 400 bilder så jeg har nok en god slettejobb og redigeringsjobb her nå. Haha. Bere koselig det da. Så mens jeg skal redigere bilder, og slette bilder skal jeg sitte å knaske i meg litt Elias chips. numnum :)Er dere glad i å redigere bilder?
-Ingvild:)

TAKE SOME PHOTO?

Akkuratt i dag er det ikke så veldig mye som skjer her. Er ikke så mangen som er hjemme, er lite å finne på da for å si det slik. Så derfor skal jeg og mamma ta turen til en fin plass, for å knipse litt bilder. Men bildene kommer nok ikke innpå før i morgen, siden jeg skal redigere alle før dem blir lagt ut. just love it!
Forresten, vet noen av dere hvor man får kjøpt slik "kamera-kontroll" eller hva det heter. Om du vet, kan du linke til en plass jeg får kjøpt det? Da hadde jeg blitt utrolig glad! :)


Canon eos 600D 18-200mm

Hva gjør dere i dag?
-Ingvild:)

SPØRSMÅLSRUNDE

Alle som stiller spørsmål, får to kommentarer tilbake :)

HVILKET DESIGN?

Som sagt så blir jeg ALLDRI fornøyd med designene mine. Å jeg aner heller ikke hvilket dere vil jeg skal bruke. Så plis, hjelp meg!:)

Nr.1


Nr2.


Nr3.


Nr.4


Hvilken av de skal jeg bruke?
-Ingvild:) 

ROLIG KVELD

I kveld har jeg ikke så store planer, chille med musikk, redigere bilder, lese blogger og kanskje fikse litt på designet. Syns ikke det jeg har nå er så sommerslig, så kanskje det blir nye farger og litt små endringer. 
Så vil jeg bere si at jeg er utrolig takknemelig for at dere som leser bloggen min, leser bloggen min. Statistikken begynner å krype litt oppover, å det er jo utrolig koselig da! Så tusen takk til dere :)Hva gjø dere i kveld?
-Ingvild:)

Norges styggeste telt i hagen, yes!

Jaa, nå har vist vi fått opp norges styggeste telt i hagen. Utrolig koselig det skal jeg si dere. Haha. Husker godt når vi kjøpte det. Tror det var for to år siden eller noe, jeg og Mari skulle sove i telt så vi måtte jo kjøpe nytt da. Så jeg,Mari og mamma tok turen til jysk eller noe for å se etter telt, å da var vist dette det beste de hadde å tilby oss!
Haha, så da kjøpte vi jo det. Men etter den ene gangen, har det egentlig ikke vert i bruk, haha.
Nydelig sier jeg bere!

Sett ett så stygt telt før?  haha
-Ingvild:)

ANNBEFALING AV MUSIKK-SIDE

Nå viste nettopp broren min meg en utrolig bra musikk-side. Den er vell omtrendt like bra som spotify mener jeg, funker hvertfall bra for meg nå siden spotify ikke funker på denne datan min. Utrolig kjipt det da. Men nå kan jeg jo klare å leve med det da! haha.
Jeg har alldri hørt om denne nettsiden før, så jeg kan ikke si om den er gammel eller ny. For det vet jeg ingenting om.
 http://grooveshark.com. Heter den hvertfall!Prøvd denne siden før?
-Ingvild:)

Antrekk 11.06.11


Tskjorte-Veromoda Shårts-Bikbok Solbriller-H&M


Hva syns du?
-Ingvild:)

PHOTOS FROM THE BEACH

I går var jeg og Susanne en liten tur nede på stranden for å lufte hunden deres, og for å ta bilder også. Så jeg tenkte da å vise dere noen av bildene før jeg stikker ned å steller meg. Thihi. Det er forresten sol her i dag, så blir sikkert ikke så mye blogging :)Canon eos 600D 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Liker, liker ikke?

hva liker du, og liker du ikke med bloggen min ?
Lov å svare helt ærlig, blir ikke sur eller noe:) 

Photo; Starbucks


Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

HEELG !

Da var det helg igjen ja, egentlig føler jeg at denne uken har gått litt fort. Å det er ikke ofte jeg føler det for å si det slik, haha. Men hvertfall, jeg har ikke noe spessielt jeg skal i helgen. Sikkert ta litt bilder, kanskje vere litt med venner og bare slappe av. Er alltid deilig det. Og musikken min kommer sikkert til å stå på i hele helgen, har nemmelig funnet en bra partysanger-liste på spotify, å jeg elsker den hvirkelig. Du finner den HER om du er inntresert. 
Forresten, hva syns dere om mitt "nye* design, har småpusset litt på det i dag/går som dere kanksje ser:)-Planer for helgen?
-Ingvild:)

REDIGERINGSPROGRAMER

Jeg får ofte spørsmål om hvilken redigeringsprogramer jeg bruker. Å da er svaret mitt Photoscape, photofiltre og gimp2. Alle de er virkelig til å annbefale, selv brukte jeg ikke gimp før fordeat jeg ikke skjønte meg på det. Men med litt hjelp av Susanne så har jeg lært mer om det nå. 
Og om du er usikker er det bere til å prøve seg frem! -Hvilken redigeringsprogramer bruker du?
-Ingvild:) 

PHOTO; LOVE


Canon eos 600D 18-200mm - Redigert i photoscape

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

HVA MENER DERE OM GRATISDESIGN ?

I det siste har jeg lagt merke til at det er utrolig mangen som bruker gratisdesign, det samme designet også, faktisk. Selvfølgelig syns jeg designet er fint, men det blir liksom ikke så fint når alle bruker det. Om dere skjønner hva jeg mener.  Hva er deres mening om gratisdesign?-Ingvild:) 

TODAY ?

Nå har jeg tenkt å ta turen ut for å ta litt flere bilder. Må jo teste ut det nye kameraet daa, haha. Elsker det virkelig, Det er faktisk mye bedre enn det forgje jeg brukte, men har vell kanskje litt å si med hvilket objekt jeg bruker da.
Utenom det har jeg ikke store planer, er egentlig utrolig trøtt i dag, så skal nok bere slappe av eller noe. Så har jeg tenkt å bake muffins i morgen, mens resten av klassen har prøve eksamen. mohah. Ønsker alle dere som skal ha eksamen lykke til !   Men nå skal jeg ut, så vi snakkes :)

Hva gjør dere i dag?
-Ingvild:)

PHOTO CRAZE

Bilde dilla ja, det er noe jeg og Lene er. Vi har drevet å hatt på selvutløser, tatt bilder av hverandre og slikt i en god stund i dag. Å til slutt så fant vi ut at vi kanskje hadde tatt litt mangen, 700 bilder tok vi faktisk. Og omtrendt alle di er tulle bilder, haha. Kanskje 20 av dem er serriøse bilder, uuh. Er jo heller ikke første gang vi tar tullebilder akkuratt. Å ta tullebilder er noe vi virkelig duger til! haha :)
SÅ fine bilder altså! haha.

Liker dere å ta tullebilder?  
-Ingvild:)

- Hvordan fjerne google-reklamen?

Jeg er kanskje ikke den eneste som har sletet med det problemet der. Google reklamen har alltid vert i veien for designene mine. Den ville ikke bort, selvom jeg følte tipsene som HTML-kode-blogger tipset om. Det funket hvirkelig ikke på min blogg. Men endelig har jeg funnet en annen måte å få den bort på. 
Eller den forsvinner ikke helt da, den legger seg heller helt nede på bloggen.

 Det første du gjør er å gå innpå Design-Rediger-Maler.

Så kan du trykke på Ctrl+f og søke etter  <p>${ProfileDescription}</p>.

Uner den linjen limer du inn dette her:
</div>
</div>
</div> 
</div>
</div>
</div>

 Så er det bere til å forhondsvise å se om den er helt nede på bloggen nå. Om den ikke er det kan du godt lime inn koden en gang til. Det funker hvertfall på min blogg. Men om du ikke får det til å funke kan du jo prøve med dette HER.-Ingvild:)

Photo; Flower
Canon eos 600D- 18-200mm

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

NYTT KAMERA ++

Idag har endelig kameraet mitt kommet. Canon eos 600D. Etter vi hadde hentet det tok jeg og pappa turen til fotobutikken for å kjøpe objekt til det. Objektet er fra Sigma, og det er 18-200mm linse. Den kostet da 3099.
Etter det tok vi turen til elkjøp, å der kjøpte jeg meg kamera-veske, minnebrikke, filter og noen småting som følte med i det. Å det ble tilsammen rundt 1099. Så jeg er utrolig fornøyd med dagns kjøp!

Og her er noen bilder jeg har tatt med det:  (kommer nok flere senere)// uredigerte bilder.

Hvilket kamera bruker du?  Og hvilket objekt har du?
-Ingvild:)

SVAR PÅ LESERSPØRSMÅL

Jeg har fått noen spørsmål av dere, så da tenkte jeg å svare på dem i ett innlegg nå.

Hvordan gjikk ME-utredningen?
Jaa, som kanskje noen av dere har fått med dere så har jeg vert innlagt på sykehuset noen ganger for ME-utredning. Det er sikkert ikke så mangen av dere som vet hva ME er, men det er ikke noe alvorlig. Det går egentlig mest ut på trøtthet, ofte vondt i hodet, ikke alltid matlyst, vondt i kroppen osv. 
Omtrendt alle desse tingene hadde jeg for bare noen månder siden. Men så begynte jeg å få hjelp av en healer, faktisk. Å etter det så har alt blitt mye bedre. Så om jeg skal sammenligne meg med hvordan jeg var for 1-2 månder siden og nå så er jeg minst 10ganger bedre nå.
Derfor tror ikke de sykehusfolkene at det er ME jeg har lenger. Selvom de ikke har sagt noe helt sikkert enda. Men jeg har fått vita at det ikke er noe alvorlig hvertfall ;)Hvilket kamera bruker du?
Det har jeg svart på en del ganger nå. Canon eos 550D er det jeg bruker. Men som jeg også har nevnt for dere så har jeg bestilt meg Canon eos 600D, så det skal jeg å hente litt senere i dag. Gleder meg sykt. Hihi :)Hva syns du om svarene?
-Ingvild:)

HVA SYNS DU OM DET NYE DESIGNET?

Som noen av dere kanskje ser har jeg endret litt på designet(igjen) og byttet headeren. Egentlig er headeren nesten lik som den var, er bere noen små forrandringer på den. Men skal fortsatt se om det er noen småting jeg får fikset på. Kanskje ha noen småe bilder i sidemenyen der.  Også må jeg få fjerna google-reklamen som er i veien der. Hater de. Når jeg prøver å fjerne den, så klikker alt bere, så om noen av dere vet hva jeg gjør feil, eller hva annet jeg kan gjøre. Rop det ut:)

 Hva syns du om designet?
-Ingvild:) 

FAST LESER, ELLER TILFELDIG INNOM ?

Nå har jeg tenkt å tilbake stille hele designet, for å lage ett nytt, skikkelig og mer sommerslig. Imens jeg gjør det kan jo dere svare på dette spørsmålet da. Thihi ;) -Ingvild:)

Annbefaling: Hudkrem

Nivea Soft er en utrolig bra hudkrem. Den lukter ikke noe spessielt godt, men heller ikke ekkelt syns jeg. Det står at du kan bruker den på kroppen, i fjeset på bena, ja overalt. Men jeg bruker den bere i fjeset da, å den funker veldig bra. 
Jeg pleier å smøre meg omtrendt hver morgen og kveld. Men hender jo at jeg glemmer det da, haha.
 Den er heller ikke så dyr, tror den koster sirka 50kr eller noe på h&h. Kanskje litt minre også, jeg husker ikke!
Men jeg tror også du kan få kjøpt den i en større "boks" også ;)

Hvilken hudkrem bruker du?
-Ingvild:)

STRITT VS BØLGER ?HVA GJØR DERE IDAG ?

Idag har jeg ikke noen planer egentlig. Skal en liten tur på skolen i morgen, så må "lade" meg opp til det i dag. Thih. Gleder meg hvertfall veldig. Men jeg skal også til tannlegen i morgen, å det gleder jeg meg ikke til. Haha!
Akkuratt nå sitter jeg faktsik å ser på at lillebroren min rydder rommet mitt. Utrolig morsomt må jeg si. Han får betalt da, 50kr. Som ikke er noenting for meg nå som jeg har flere tusen. Haha, det er så deilig å faktisk ha penger. Mohaha :)Hva gjør dere i dag ?
-Ingvild:)

i'm finished

Som jeg nevne i forgje innlegg så skulle jeg lage ett innlegg der dere finner HTML-koder og slikt. Det er jeg faktisk ferdig med nå. Har sirka 20koder og slikt der alt, men det skal nok komme flere straks. Så om dere har noen spessiele ønsker, eller noe spessielt dere trenger hjelp til. Så er det lov å si ifra.(er ikke sikkert jeg kan hjelpe da)
Alle kodene og alt er på en annen blogg, slik at jeg ikke skulle poste 20 HTML-koder/20 innlegg her i går. Haha. Det er bere til å trykke på Design-HTML-koder i menyen min. Så finner du det!


Trykk på headeren for å komme til Design-bloggen !

 Noen koder du vil jeg skal legge ut?   Kommer du til å bruke kodene?
-Ingvild:) 

Design hjelp ?

Nå holder jeg på med å lage ett innlegg der jeg forklarer litt "HTML-koder" og slikt for dere. Så kanksje jeg har det klart til i morgen. Hvem vet. Kanskje det tar litt lenger tid da, siden jeg ikke er verdens beste på å forklare. Haha. Men jeg skal prøve hvertfall.
Så om jeg får det til skal jeg heller ha "design hjelp" og slikt i menyen, istedenfor "besøke din blogg" tingen der. Om dere skjønner. Tror det blir litt bedre, hehe. Men er enda ikke helt sikkert da, må først se om jeg får det til!

 -Ingvild:)

GRILLINGS

I dag skinner solen, hvirkelig. Jeg sitter heg med bikini og shårts, å jeg koker. Det er så deilig. Å det blir bere enda deiligere når det lugter grill også. Da får du hvertfall sommerfølelser, thihi. 
Nå har jeg nettopp spist hamburger og solet meg litt, så nå er det på tide med en kald og god kroneis også. Nam. Men nå skal jeg ut å nyte solen igjen, så vi snakkes! :) Er det sol hos dere i dag ?
-Ingvild:)

Slapp dag

I dag har jeg ikke noen planer egentlig. Er litt sliten etter alle tingene som har skjedd denne helga. Var ute hele fredag, og omtrendt hele lørdag også. Derfor tror jeg det bere blir chilling i dag. Kanskje redigere litt bilder, høre på musikk og faktisk sole meg litt også. Love it. 
Det kommer kanksje noen bilder fra kvelden i går litt senere. Kanskje kanskje kanskje, vet ikke helt om jeg gidder enda, pluss at jeg tok nesten ikke noen selv heller. Haha.

Hva gjør dere i dag?
-Ingvild:) 

BURSDAG I KVELD

Nå er det egentlig litt stress her. Skal i bursdag til Mari og Synne kl hall 7, å verken jeg eller Susanne har lagd kort til dem. Så det skal vi prøve på nå, så må vi skynte oss å stelle oss etterpå. Derfor blir det ikke noe mer blogging i dag. 
Ha en fortsatt fin lørdag folkens :)


_ tatt av Susanne

Hva gjlr dere i kveld?
-Ingvild:)

BILDER FRA KVELDEN I GÅR

Som jeg sovidt nevnte i går, skulle jeg Susanne, Mari og Ida ned på stranden. VI traff også på Maiken og Mathilde. Så vi ble litt flere da. Veldig koselig. Og som dere ser på bilde nr6 her, så¨var vi veldig flinke til å grille. Det ble "ikke" svidd eller noe. Haha.
Vi fikk også litt fritids med å kaste stein i sjøen (faktisk). Vi er så voksne ja, haha. Var hvertfall en kjempe koselig kveld i går :) 


NAM.

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

GRILLKVELD

Om ikke så lenge skal jeg og Susanne møte Mari og Ida. Vi skal ned på stranden og grille å kose oss. Gleder meg veldig. Grilling er jo alltid koselig, også får man alltid sommerfølelse av den grill lukta. 
Skal sikkert ta en god del bilder i kveld. Så kanskje noen av dem kommer innpå i morgen. Men her er hvertfall outfiten for kvelden :)

Hva gjør dere i kveld?
-Ingvild:)

INNKJØP 3.juniHva syns du om innkjøpet ?
-Ingvild:) 

OUTFIT 03.06.11


Bukse-Veromoda / Topp-Bikbok / Cardigan-Cubus

Hva syns du?
-Ingvild:)

VINNERE AV FOTOKONKURANSEN ER..

1.Plass;  FOTOAS.BLOGG.NO

2.Plass; R97.BLOGG:NO3.Plass; SWEETOUTBREAK.BLOGG:NO


G
ratulerer til dere!
Må bere få si at ALLE som meldte seg på hadde utrolig fine bilder. Så det var virkelig vanskelig å kåre vinnere. Takk til alle som meldte seg på :)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

Photo; Raindrops


Canon eos 550D_ redigert i photoscape

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:) 

FOTOREDIGERING

Nå har jeg og Susanne nettopp vert ute og tatt en del bilder. Så nå har vi tenkt å sitte å kose oss med cola mens vi redigerer bilder. Det er så utrolig gøy, elsker virkelig å redigere bilder, å ta bildene også da. 
Så det kommer sikkert en god del bilder utpå senere, men gidder ikke å stresse med å redigere dem nå, om dere skjønner. Haha. Ha en fin dag videre folkens !Hva gjør dere i dag?
-Ingvild:)

NY HEADER OG DESIGNHva syns du om headeren og designet ?
-Ingvild:)

SNACKS

Nå sitter jeg faktisk å spiser m&m, kjeks og drikker saft. NAM. I kveld har jeg bere tenkt å chille maks. Er egentlig utrolig trøtt i dag, men gidder virkelig ikke å legge meg enda. Må vente noen timer til hvertfall. haha. Derfor har jeg funnet meg litt sjokolade og godis nå, kanskje jeg blir mer våken av det. Hvem vet, haha. 
I morgen skal jeg og Susanne kanksje ut å ta litt bilder. Spørs litt om det blir fint vær eller ikke. Så det blir nok koselig. Forresten så har Susanne startet å blogge litt igjen, besøk bloggen hennes HER. Hva gjør dere i kveld ?
-Ingvild:)

FLOWER POWER


Canon eos 550D_ redigert i photoscape

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


BESTILT KAMERA !

Nå har jeg endelig bestemt meg for hvilket kamera jeg skal kjøpe. Canon eos 600D var det jeg falt på til slutt. Det stod jo mellom Canon 550D eller Canon 600D. Det er vell egentlig ikke så superstor forskjell, 600D er jo nyere da. Og det har skjerm som du kan ta ut og slikt (bra forklart ja). Pluss at det er jo sikkert noen andre småting som er bedre på det også.
Gleder meg hvertfall sykt til å få det! -Ingvild:)