juni 2010

Canon eos 550D

Canon eos 550D er ett kamera jeg brukte lenge, men så har jeg byttet det ut med Canon eos 600D nå. Mangen av bildene dere finner på bloggen min er tatt med 550D, siden jeg nettopp har fått meg 600D. Når jeg brukte 550D hadde jeg en linse på 18-135mm. Men nå som jeg har fått nytt kamera, har jeg også nytt objekt. Å det er da 18-200, du finner mer om det nye kameraet HER.
Om dere har spørsmål angående kameraet er det lov å spørre!

- Innlegget er skrevet 08.06.11

Canon eos 600D

Mitt kamera er, Canon eos 600D. Jeg får en del spørsmål om jeg er fornøyd med kameraet, å ja det er jeg. Superfornøyd! Når jeg skulle ha meg nytt kamera, sto det imellom canon eos 550D eller 600D. Og til slutt endte jeg opp med 600D. Og det er jeg faktisk veldig glad for! Det kostet rundt 6100kr. Å da kjøpte jeg det uten det objektivet som egentlig følger meg. Kameraet har også en skjerm som man kan vri ut, så man ser seg selv når man f.eks skal ta outfit bilder. Veldig morsomt, hehe. Om dere vil lese mer om objektivene mine, finner dere ett innlegg om dem her.
oppdatert: 03:01:12

Headerer

Jeg får en del spørsmål om det er jeg som lager headerene mine, og det er det JA. Men om det ikke er jeg som har lagd den jeg bruker, så skriver jeg det. Jeg pleier som oftest å bruke de jeg har lagd selv da!

Får også spørsmål om jeg kan lage header til dem. Jeg pleier egentlig ikke å si ja til det, siden det har begynt å bli en god del som spørr om det. Men har lagd til noen. Kanskje jeg skal begynne å lage header til noen av dem som spørr igjen, eller ha konkuranser der en header kan vere premie? ikke vet jeg. 
Er heller ikke alltid jeg får headeren til å bli noe sørlig, det har alltid mye å si med hvilken bilder jeg har til den. Om dere skjønner:)

Redigerings-programene jeg bruker er photoscape, photofiltre og gimp2 !

Hvilken av headerene likte du best?
-Ingvild:)