mai 2013

"En fredagstur med kameraet"


Heihei! I dag har det vert kjempefint vær ute stortsett hele dagen. Tidligere i dag var egentig formen ganske dårlig, så da fikk jeg ikke "brukt" været. Men nå i ettermiddag er jeg heldigvis blitt bedre igjen. Så da har jeg både fått tatt masse bilder inne til bloggen, også var jeg ute og gikk en tur med kameraet. Så nå er jeg utroolig sliten i bena! Nåå skal jeg ned å spise pizza før det blir nystekte muffins til dessert - yumi! Hva har dere gjort i dag?

"En slags outfit, og dagen i dag"
// Jakke-Bikbok   Topp-Bikbok   Bukse-Veromoda

Heihei! I dag har jeg vert en tur på skolen igjen, noe som var kjempekoselig. Er lenge siden sist jeg klarte "så mye" skole som jeg har klart denne uken, så er utrolig fornøyd med to skoledager! Jeg blir såklart sliten av det, men det er jo verdt det fordeom. Jeg kan ikke slutte å gjøre ting bare for at jeg blir sliten, for da hadde jeg jo bare blitt liggende her! Men nå har jeg presset kroppen min nok for i dag, så nå skal den få hvile litt. Da blir det på ipaden å se noen episoder av Paradise hotel, wii!  Hva har dere gjort i dag?

"Enda en solskinsdag"

Heihei! I dag startet dagen min tidlig, med en tur til legen for å ta noen blodprøver. siden jeg ikke kunne ta dem sist jeg var der. Og når jeg kom hjem var det så utrolig fint vær ute, at lunsjen/frokost nr to ble spist ute. Er såå herlig å ligge ute å kjenne solen på kroppen, mens man drikker kald og god iste ooog spiser noe godt. Hihi. Det ble litt for varmt etter en timestid, så da var det inn å hvile litt. Har jo vert oppi tretti grader her i dag - vaarmt! Men vi skal ikke klage, jeg eelsker sol så! Nå skal jeg ta meg en kjapp dusj, før jeg skal slappe av... Flere som har fint vær?  Hva har dere gjort i dag?

"Slik en tirsdag skal være"

Heihei! I dag har tirsdagen min vært som den egentlig skal være hver dag. For jeg har nemelig vert på skolen! Det er maange uker siden sist jeg var der, så det var godt å endelig komme seg ut dit en tur igjen. Det gjør dagen såå mye bedre, selv om jeg er sykt sliten nå. Kjenner kroppen skriker etter å få hvile litt nå, så det skal den få lov til snart. Hehe. Tenker å legge meg under dyna å se gårsdagens episode av Paradie hotel (som jeg alltid skriver). Hihi, også blir det vel litt Hoel cæsar også som alltid! Hva skal dere i dag?

"PHOTO: this beautiful time of year"
// Canon eos 550D  50mm f/1.8

"Todays summer outfit" 260513
// Alt fra Cubus.   Hva syns dere om antrekket?

"En rolig lørdags kveld"
Heihei! Beklager sen blogging i dag også, men formen har ikke vært særlig bra i dag. Ganske sliten etter kvelden i går, og jeg er egentlig invitert i bursdager i kveld også. Så har prøvd å hvile å slappe av i hele dag så jeg skulle klare å komme meg avgårde, men som dere sikkert har skjønt siden jeg blogger nå, så kom jeg meg ikke avgårde. Formen er for dårlig, desverre! Men jeg koste meg hvertfall kjempe masse i går, så er glad jeg hvertfall klarte en av bursdagene! Resten a kvelden skal jeg bare slappe av! Hva gjør dere på i kveld?

"Kveldens bursdags-antrekk"
// Alt fra bikbok

For en liten stund siden kom jeg hjem etter å ha vert i et "surprise party" for to venniner, som en annen vennine hadde stelt i stand! Derfor jeg ikke har blogget før i dag, kunne jo ikke røpe noe å jeg giddet heller ikke lyge om at jeg ikke skule noe i dag så. Haha! Her har dere hvertfall kveldens antrekk, og det er da to av tingene jeg kjøpte i går. Hadde egentlig en jakke over også, men den ble vist ikke med på bildene. Wopsi. Vi tok noen bilder av alle sammen med noen andres kamera, så får se om jeg får tilatelse til å legge noen av dem ut i morgen! Hva syns dere om andtekket? Gjort på i dag?

"En liten shopping tur"
Heihei! For en liten stund siden nå kom jeg hjem fra en liten tur på senteret. Jeg skal i bursdag i helgen, og jeg trengte noe nytt fint som jeg kunne ha på meg. Så da ble det en liten kjapp tur for å se om jeg fant noe, og for første gang på lenge fant jeg noe jeg ble kjempe fornøyd med. Er ikke ofte jeg finner "finslige" klær som passer meg, og som jeg liker. Men fant en kjempekul shorts og en utrolig stilig bluse-topp. Kommer til å vise dere det iløpet av helgen! Jeg sitter her med en slien kropp nå, og noen hender som er hovnet opp uten at jeg vet hvorfor. Så nå skal jeg bare slappe av! Hva har dere gjort i dag?

"Nok en slapp dag"

 I dag har formen vert ganske dårlig igjen. Har følt meg ganske svimmel så har nesten ikke orket å stå, eller å sitte vanlig oppreist. Men selvfølgelig hdde jeg legetime i dag, så da måtte jeg jo siitte der i en og en halv time å vente før jeg fikk kommet inn. Ikke særlig koselig det når kroppen såvidt er i stand til å holde seg oppreist, og jeg føler jeg blir svimmel og skal svime av når jeg sitter vanelig.. Så ja! Etter å ha ligget i hele dag begynner jeg endelig å føle meg litt bedre, men ikke helt bra såklart. Så nå skal jeg krype under dynen å se noen episorder av forskjellie programer! Slenger med litt bilder av min selskapsvenn fra de siste dagene, hihi. Hva har dere gjort på i dag?

"1 bilde, 3 redigering. hvilken likte du best?"
// canon eos 550D  50mm f/1.8   - redigert i photoshop.

"En rolig mandag. med farger.."

Heihei! I dag har jeg i grunn hatt en ganske rolig, og litt kjedelig dag. Finværet har forsvunnet igjen, noe som er utrolig kjedelig. Det er fremdeles varmt ute bare at solen har forsvunnet. Blæh! Men jeg har fått en liten gjest på besøk i dag da, nemelig hunden til tante og onkel. Jeg/vi skal få "låne" han her litt i noen dager, noe som blir kjempe koselig! Han er jo bare verdens skjønneste, så uansett om jeg er dårlig eller ikke i morgen så kommer han til å lyse opp dagen min. Så det blir nok bra! Det kommer nok også til å komme litt bilder ut av han i morgen om jeg er i form, men jeg regner med de fleste av dee allerede har sett han. Hihi. Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal finne meg noe god kvelds! Hva har dere gjort på i dag?

Svar på spørsmål #2

Hvor lenge har du drevet bloggen din?
- Jeg har hatt den i snart tre og ett halvt år ca. Men de første årene blogget jeg ganske useriøst for å si det sånn.

Hva er det lengste du har greid å vært på skolen?
- Mens jeg har vert syk har jeg klart en hel dag - en gang. Det var første skoledag på vidergående hvor jeg hadde altfor store krav til meg selv. Det var sovidt jeg holdt ut dagen, og når jeg kom hjem gjorde jeg ikke annet enn å sove. Pluss at jeg var sliten i flere dager etterpå! Så nå er jeg aldri på skolen mer enn to timer per gang jeg er der, og det er mer enn nok for meg. (her kan dere lese innleget jeg skrev etter en hel dag på skolen.)

Får du ikke fravær på karakter kortet ditt pgav sykdommen din?
- Nei, som sagt skal jeg anulere(?) dette skoleåret så det har ikke noe å si nå. Men til neste år hvor jeg skal prøve å få karakterer osv kommer det jo til å stå på skolegreiene mine at jeg er syk osv. Men jeg vet ikke helt hvordan vi skal gjøre det med fraværene. Det får vi bare se ann på hvor syk jeg er etter sommeren osv.

Fav mat?
- Akuratt nå er det nok stekte potetbiter med fiskepinner (♥)Kan du lage video om hvordan du redigerer bildene dine?
- Jeg gjør ikke noe spess når jeg redigerer bildene mine. Men det kan jeg sikkert.

Hvordan lærte du deg alle foto tipsene dine?
- Prøvde meg frem, lest litt på nett og lært noe av venninen min Susanne(hun er kjempeflink!).

Hvilket bilde av alle du har tatt er din favoritt?
- Aner ikke. Har egentlig ikke så mange jeg er spess fornøyd med heller så.

Redigerer du alle bildene dine?
- Ja det gjør jeg.Hvilket kamera bruker du?
- Jeg har canon eos 600D, men siden det er litt problemer med det nå så bruker je foreldrene mine sitt som er Canon eos 550D.

På de bildene du tar, hvilke linser bruker du?
- Jeg bruker 50mm f/1.8 på stortsett alle bildene mine.

- Hvor lenge har du hatt kameraet ditt?
- Jeg har vel hatt det i noe med to år ellernoe. Ikke helt sikker.

Hva heter skriften du bruker på copyrighten din?
 - Den heter  "Airplanes in the Night Sky" og man kan laste den ned pp Dafont.com.

Er du naturlig blond?
- Ja det er jeg.Noe dere lurer på til neste gang?

"Jordbær dessert"

Heihei! I dag er det også kjempefint vær ute, så nå sitter jeg ute å nyter det fine været. For noen timer siden var vi ute å kjørte litt med båten, noe som var kjempe morro siden det er såå lenge siden sist. Pluss at det er så varmt å sitte i ro her på land at det var godt med litt vind i fjeset for å si det sånn! Nå skal jeg bare spise opp jordbæra, før jeg skal se om jeg kanskje får tatt litt nye bilder til bloggen. Så vi blogges senere! Hva har dere gjort på  dag?

"Litt bilder fra en fin sommerdag"
I dag har det virkelig vert sommer ute. Tror det var oppi 24 grader i skyggen, jaa, syyykt varmt spør du meg. Så da var det på med sommer klærne og ut å ta bilder! Fant også ut det at favoritt shortsen min snart ikke passer lenger, gikk nesten ikke an å bøye seg eller noe i den. Så jeg må nok snart se om jeg finner meg en ny! De melder fint vær i morgen også, så skal se om jeg får "samlet inn" litt flere bilder fra både inne å ute da siden det kommer til å være bra lys! Nå skal jeg lese diverse blogger å bare slappe av, før det blir tidlig kveld. Hva har dere gjort på i dag? Hvordan har været vert hos dere?

"Dagens sommer outfit" 180513//Alt fra bikbok

"Alle mine nye iphone deksler"
Her en dag for noen uker siden fikk jeg en pose med mange deksler av ene søskenbarnet mitt, siden hun hadde byttet ut iphonen sin. Samtidig som at jeg hadde bestilt fire deksler fra en nettside som kom i posten her for noen dager siden. Så nå har jeg mange deksler! Wii. Det finnes så utroolig mange kule deksler, så jeg får aldri nok. Haha.
De fire siste her er de jeg bestilte selv, fra DENNE nettisden. Jeg har bestilt derfra før og da måtte jeg betale toll, men fant ut at om man ikke kjøper for over 200kr må man ikke betale toll -  pluss at pakken kommer fortere frem. Så til dere som er som meg, og eelsker deksler vil jeg virkelig annbefale dere denne siden. Sykt billig der! Bildene ble ikke sånn kjempebra siden det var dårlig lys. Men dere kommer nok til å få se mer av hvert enkelt deksel fremover så, hihi! Hva syns dere om dekslene? Flere som liker å ha mange å velge mellom?

"linker to blogger - skal jeg linke din neste gang?"


kishastyle.blogg.nocelinaandreassen.blogg.noaklausen.blogg.no

Hva syns dere om bloggene? Vil du bli linket neste gang?

"Oppsumering fra dagen i dag"
Som jeg skrev i går skulle jeg på en slags utredning i dag. Vil ikke egentlig kalle det utredning men skal/skulle bli sjekket for en diagnose som heter revmatisme. Det er en "sykdom" som er arvelig, og siden moren min og flere uti slekten har den er jeg nesten sikker på at jeg har det. Selv om det ikke viser på prøver, for det er ikke alltid dem slår ut på prøver. Så ja.. Jeg gidder ikke å forklare mer om hva det er akk nå, for jeg er sliten. Men tenkte å bare komme med en oppdatering fra hva jeg har gjort i dag, siden jeg nevnte dette for dere i går.

Jeg tok jo også blodprøver der, og da var vist crp`en min høy i dag også - uten at jeg hadde aning om det. Jeg er jo ikke forkjølet eller noe, så de skjønner ikke hvorfor den fyker sånn opp og ned.. Derfor skal de nå ta enda flere prøver for å finne ut hva som gjør at crp`en min fyker opp og ned hele tiden, for det er ikke normalt! Og når man har høy crp blir man jo slapp, så er jo kanskje en forklaring i det da. Kanskje de finnuer ut noe nytt, eller så finner de ikke ut noen ting. Får bare vente å se. Men med den "flaksen" jeg har, tviler jeg litt på at det dukker noe nytt opp..

Det var vel det meste "nye" som skjedde i dag. Blir ny tur til legen igjen neste uke for å ta blodprøver osv, også er det opp på sykehuset en annn dag å ta diverse andre prøver. Jeg er igrunn dritt lei av sykehus, men får vel holde ut litt til! Nå er jeg totalt utmattet og slten etter reisen/dagen. Så nå skal jeg slenge meg under dyna å slappe av!  Hva har dere gjort på i dag?

Dårlige tider..

Heihei. I dag blir det bare kjapp "iPad-blogging" fra meg. Formen er dårlig, så jeg orker ikke data. Matlysten begynner også å forsvinne litt, noe jeg bare håper er ett enganstilfelle i dag. Føler meg bare svimmel og slapp når jeg står oppreist, så har for det meste bare ligget i sengen i hele dag. Er sykt trøtt også, så frister å sove hele tiden. Men det kan jeg jo ikke, da blir jeg bare værre.. I morgen skal jeg til en plass litt utenfor Bergen på en ny utredning for enda en diagnose, så håper jeg ikke er like dårlig som dette på reisen ut der.. Skal se om jeg lager ett innlegg nærmere om hva jeg skal utredes for en annen dag. Det var dagens lille oppdatering fra meg, om formen varer som dette kommer jeg til å ta meg enda en bloggpause siden det blir kjedelig for dere å bare lese om formen min hver dag. Så ja! Legger med ett bilde jeg fant på ipaden siden det er så dårlig kamera på ipaden. Vi blogges! Hva gjør dere på i dag? Noen tips til hva jeg kan holde på med for å holde meg våken


"De siste dagene, sengeliggende"
De siste dagene har ikke formen vert helt på topp. På lørdags kveld hadde jeg noen timer hvor jeg var dårlig, på søndags formiddag var jeg veldig dårlig, og i går kveld ble jeg litt dårlig igjen, og når jeg våknet i dag var jeg også dårlig. Noe jeg har vert i hele dag! Jeg har heldigvis ikke vært på mitt aller dårligste, men dårlig nok til å ikke orke så mye. Blir sliten av å stå, smerter i hele kroppen og helt sykt med tempratusvingninger. Så jeg har en liten misstanke om at det kanskje er tablettene sin "skyld" at jeg er som dette, siden man kunne bli dårlig før man ble bra av dem. Får nesten håpe det!
Jeg beklager dårlig blogging fra meg, men etter det jeg forklarer ovenfor håper jeg dere forstår det. Nå er jeg sliteeen, så tenker å legge meg under dyna å se noen episoder av hotel cæsar og bare slappe helt av! Hva gjør dere på i dag?

"Ny mail til bloggen og tusen takk"I flere år nå så har jeg brukt en av mail-adressene som jeg lagde for flere år siden, som min blogg adresse. "fotball.j@...". Det virker jo ganske useriøst og teit å bruke den som min blogg-mail. Haha. Så nå har jeg endelig laget en egen mail til bloggen! Og i mens vi snakker om mail, vil jeg bare si tusen takk til alle dere som har tatt dere tid til å sende meg mail opp gjennom tiden. Det betyr utrolig mye for meg. Spessielt fra dere som kommer med noe annet enn spørsmål om design. Hehe. Jeg beklager til dere som ikke har fått svar, men er så fort å glemme. Nå som jeg bare skal bruke denne mailen til blogg blir det nok litt lettere å holde styr på hva som er åpnet og ikke. Så jeg skal prøve så godt jeg kan å svare alle!  Den nye mailen er   ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.Svar på spørsmål #1

Hvorfor "iaa1996"?
- Hmm, nei si det. bokstavene står jo for forbokstavene i fornavnet og etternavnet mitt, og jeg er føtd i 1996 så. Om jeg hadde kunne byttet navn på bloggen kan jeg love dere at jeg hadde gjort det!

Hvordan er det og ha ME?
- Det er såklart helt forferdelig. Jeg våkner utmattet uanstt hvor mye jeg sover/hviler, og jeg vet ikke hvilke dager jeg er i form eller ikke. Det finnes ingen medisin for diagnosen, og jeg selv er den eneste som kan "få meg frisk"., Og ikke minst det at andre folk vet så lite om sykdommen, og har så lite respekt for den, det plager meg SYKT mye!  Så ja, ME er såklart ikke en koselig sykdom.

Preger ME hverdagen din mye?
- Ja, såklart.. ME er hverdagen min, jeg får aldri fri fra den og jeg har diagnosen i kroppen hvert eneste sekund hver eneste dag. Jeg kan ikke leve normalt som andre, så ja..

Kan du vise noen photoshop-tips?
.-Mange av dere tror at jeg kan veldig mye med photoshop, men det kan jeg altså ikke. Jeg kan bare noen få ting. Men ja, de få tingene kan jeg vise dere.

Har du et godt forhold til familien din?
-Ja jeg har ett veldig godt forhold til familein min. Hadde ikke klart meg uten dem!

Når begynte du med å lage design? Var det vanskelig i starten?
- Jeg husker egentlig ikke helt akuratt når jeg begynte med det, men er vel rundt to/tre år siden tenker jeg. Når jeg begynte med det var det ikke for at jeg så veldig ville lære med det egentlig, men jeg syns det var veldig morro å holde på med. Så jeg satt ofte å bare prøvde meg frem med forskjelige koder, og det er slik jeg har lært meg alt.Hvet du om mange på din alder som har ME?
- Jeg kjenner ikke noen på min alder som bor her, som har ME. Men via nettet og foskjellige face-grupper "vet" jeg om mange ja.

Tror du at du kommer til å bli frisk?
- Ja, jeg VET at jeg kommer til å bli frisk. Jeg vet bare ikke nårr..

Har du noen andre søsken?
- Ja jeg har jo to brødrer. En på 12 og en på 18.

Hvilken sport gikk du på før?
- Jeg gikk på fotball helt fra jeg var liten av og til jeg begynte å bli syk! Jeg gikk også litt på håndball, men fant fort ut at det ikke var noe for meg, så jeg slutta på det etter en måned eller noe.

Har du god selvtillit, og på en skala for 1-10?
- Nei jeg har ganske dårlig selvtilit. Jeg har jo såklart dager hvor jeg føler meg finere enn på andre dager, så jeg vet ikke!

Lager du design og headere til andre en deg selv?
- Nei det gjør jeg ikke.kan du begynne å ha ett fototips i uken?
- Jeg har allerede gitt dere de fleste tipsene jeg har, jeg er som sagt ikke noe mester i dette. Har ikke vert på kurs eller noe så.. Men jeg skal prøve å komme med flere tips :)

Hvorfor skriver du alltid " foran og bak overskrift?
- Haha, som sagt har det blirr en uvane for meg, "sorry!"

Hva liker du aller best å gjøre, utenom å blogge?
- Det er såklart å være med venniner når jeg orker :)

Kjøpte du photoshop selv?
- Nei, jeg fikk photoshopen av ene søskenbarnet mitt.

"Bringebær ansiktsmaske"
Heihei! Nå har jeg akuratt tatt ansiktsmaske, og som dere ser var jeg skikkelig fotogen mens jeg ventet på at den skulle stivne. Er så sykt rart å smile mens den er stiv, haha! I går var jeg som nevnt en tur på senteret med noen venner, og da var ansiktsmasken en av innkjøpene, derfor måtte jeg teste den ut i dag. Hihi. Ellers kjøpte jeg egentlig ikke noe stort, bare diverse små ting som jeg trengte. Derfor kommer jeg til å vente med å legge innkjøpene ut, til jeg har litt flere! Nå er jeg veldig sliten, så nå har jeg akuratt lagt meg ned i senga med pc`en på fanget. og her tenker jeg å bli sittende en stund. Herlig! Hva gjør dere på i kveld?

"Todays inspirasjon - denim shorts"Er det noe jeg gleder meg til så er det sommeren. Når jeg ser på bilder som dette på wehearit gleder jeg meg bare enda mer, og ser for meg de stilige outfitene istedenfor bare kjedelige bukser og en vanlig genser(som er min standar.). Jeg har jo flest av topper i skapet mitt også, så håper jeg snart får brukt dem uten å måtte ha jakke utenpå! Jeg er også på jakt etter en ny dongeri shorts. Som dere sikkert har skjønt ELSKER jeg den ene jeg har. Så det hadde virkelig ikke skadet med en ny nå, slik at dere slipper å se bilder av samme shortsen på alle bilder. Neida, haha, men må få kjøpt en ny for jeg eelsker dem!Flere som gleder seg til varmre tider? Og flere som elsker slike shortser?

"Resten av kvelden min"

I dag har jeg vert en tur borte hos Susanne(link), noe som var kjempekoselig. I morgen skal jeg en tur på senteret med noen venner, så det blir morro! Nå har jeg akuratt lagt meg ned i sengen igjen etter å ha vert flink blogger. Og med flink, mener jeg flink. Jeg har prøvd å spille inn en liten video, men tror egentlig hele greia ble misslykket i og med at kameraet stoppet å filme, minnebrikken ble full og den andre minnebrikken ville ikke filme Så ja.. om det ble helt katastrofalt kommer det kanskej en "vide-fail" isteden. Dere får jo hørt meg snakke der, noe dere ikke har før.hah, vi får se om den blir lagt ut!   Nå er jeg veldig sliten, såvidt kroppen orker å sitte mer oppresit. Derfor skal jeg legge meg under dyna å slappe maks av nå, med ett par episoder av forskjellige programer! Hva gjør der i dag? Vil dere se videon?

"Klar for langhelg"

Heihei! Da var det noen enda flere fridager igjen. Merker jeg kommer helt utav styringa på hvilke dager det er. Føler i dag at det er fredag, så nå har jeg funnet frem litt forskjellig snacks som jeg skal kose meg med - selv om det bare er onsdag! I dag har det som vanlig vært dårlig vær ute, jeg som hadde tenkt å gå ut å ta bilder. Men neida, er svært skjeldent bra lys til bilder nå for tiden, noe som er ganske irriterende. Så jeg får holde meg inne i dag også. Tenkte å snart se ett par episorder av Hotel Cæsar, før jeg er nøøødt til å rydde i bildene på pcen! Hihi. Hva gjør dere på i dag?

"En ubesluttsom blogger"

Heihei! Nåå føler jeg det er evigheter siden jeg oppdaterte her, så nå tenkte jeg å kanskje prøve å komme inn i blogg-rutinene igjen. Jeg er egentlig veldig ubesluttsom på om jeg skal ha en enda lngre pause, om jeg skal slutte å blogge frem til jeg har en litt bedre hverdag, eller om jeg skal fortsette å skrive som jeg gjorde før! Tidligere i dag tenkte jeg "Ah, så chill med bloggfri", men nå isted tenkte jeg plutselig litt omvendt igjen. Ettermiddagene er veldig kjedelige uten blogg. Sitter bare å glor i taket liksom, om det ikke skjer noe annet..."Wii"

De siste dagene har vert helt forferdelige. Søndags kveld ble jeg veldig dårlig, når jeg våknet på mandag var jeg enda dårligere, og ikke minst i går ettermiddag var jeg helt forferdelig dårlig. Går egentlig ikke an å beskrive med ord hvor vondt og hvor dårlig jeg var da. Var kvalm, svimmel, hadde vondt over alt, tempratursingninger og føltes ut som jeg hadde førti i feber. Ja, helt forferdelig for å si det sånn! Men det er rart hvor fort formen kan snu. Iløpet av noen timer, og etter å ha tatt både smertestillende og kvalmestillende ble formen mye bedre . heldigvis! Så når jeg våknet i dag var formen heldigvis bedre, selv om jeg sov veldig dårlig i natt.Nå har vi jo snart langhelg, og forhåpentligvis blir det litt bedre vær ute de nete dagene. Så da skal jeg prøve så godt jeg kan på å få tatt litt nye bilder til bloggen igjen! Om det er noe spess dere vil jeg skal blogge om - skrik det ut!