mai 2012

Ønsker du en ny header? -Gratis // AVSLUTTET

Ønsker du en header av meg, gjør du som følgende under. Jeg kjeeder meg, og er blitt dilla på å lage headerer, siden jeg har lært meg en ny måte å gjøre det på i photoshoop. Vet ikke hvor mangen jeg kommer til å lage til, det spørs litt hvor mangen som ønsker. Kommer til å lage til så mangen som jeg orker å lage til :)

OM DU ØNSKER HEADER, GJØR FØLGENDE:
- Lik facesiden min HER, hihi.   Lag ett innlegg på bloggen din hvor du skriver at du ønsker en header av meg+linker bloggen min.   I innlegget legger du ved en forklaring på hvordan du ønsker headeren skal se ut.   Legg også ved noen bilder (minst 3stk) som du ønsker å bruke i headeren.   Bildene MÅ ha en god bildekvalitet, og bør minst være i 600px, men helst 700-800px.   Gjerne skriv størrelsen du vil ha på headeren, og lim så linken til innlegget inn i kommentarfeltet.  PS: Husk å ha med epost-addressen din i kommentaren slik at jeg kan sende headeren til deg, om du blir en av dem jeg lager til!PS: Til "alle" dere som bare kommenterer "Ja, jeg vil ha en ny header, finn bilder på bloggen min",, dere MÅ gjøre som følgende over.

"Smoothie Thursday.."

Heihei! I dag har jeg vert så fink at jeg laget meg jordbær smoothie, noe som var supergodt. Er en stund siden sist jeg spiste det, numi. Egentlig så hadde jeg tenkt å prøve meg på å bake noen muffinser, men det orker jeg desverre ikke. Så får heller gjøre det en annen dag! Formen er ikke på sitt beste i dag. Jeg tok meg en liten tur ned til postkassene for å ta litt bilder av noen blomster som var der, å nr jeg kom hjem igjen var jeg heelt skutt, anpusten og sliten. Så etter det, har jeg egentlig bare ligget her i sengen og laget headerer. Haha. Senere i dag, kommer det et "morro" innlegg, følg med!  Hva gjør dere på i dag?

-Ingvild

"Portrett bilder- Lille Mille" #2
Canon eos 600D 50mm     - Mille 3månder

Trettiende mai..

Heei! I dag har jeg egentlig ikke gjort på noeen ting. Formen har vert sånn passe bra dårlig. Jeg sov i hele går, å jeg sov i hele natt men fortsatt så er jeg trøtt og sliten. Skjønner ikke hvordan det gåår, hehe! Menmen, dagen min har vel egentlig ikke gått til så mye mer enn å chille fremfor pc`en, også hadde jeg meg en bitte liten tur utenfor med kameraet. Men fant ikke akuratt så mangen fine mtiver der.. Huhu. Nå har jeg tenkt til å se nok en episode av PH, så får vi se om jeg kanskje slenger ut ett bilde-innlegg litt senere. Vi får see Hva gjør dere i dag?


"10 ting jeg hater"

- Sykdommen/diagnosen min. ME.
- Jeg haater å være hos tannlegen. Har skikkelig tannlege skrekk, haha-
- Når jeg får skrivesperre, det er sykt irriterende. Hate it.
- Kulden, uffuff, sommeren er så mye bedre.
- Jeg haater å stå opp tidlig, liker mye bedre å sove lenge...-Jeg hater at kroppen min ikke vil legge på seg..
- Når håret mitt ikke vil fikse seg slik jeg vil fikse det...
- Når blogg.no klikker, eller når nettet er tregt!
- Jeg hater virkelig å vente, har utrolig dårlig tålmodigget.
- Og sist men ikke minst så hater jeg insekter -ederkopper, maur, mygg osv.

Noe du kjenner deg igjen i?

"Sove tirsdag.."

God morgen kan jeg vell egentlig starte med å si, men siden det blir helt feil sier jeg bare Hei! Haha. Jeg har akkuratt våknet, igjen for tredje gang i dag eller noe. Omtrendt heele tirsdagen min har gått til soving. Formen var ganske så dårlig i natt, soe jeg våknet hvert femte minutt fordi jeg hadde så utrolig vondt i kroppen, og hodet.. Sto halveis opp klokken syv, men så sov jeg igjen til klokken tolv, spiste, så sovnet jeg igjen, så var det middag, så sovnet jeg igjen.. En morsom tirsdag altså. Jeg har vell ikke vert våken i mer enn to timer tilsammen på hele dag..Formen er fortsatt ikke på sitt beste, så jeg har vell egentlig ingen planer for resten av dagen, chille, chille, og glo på pc`en... Hva har deres dag gått til?


random bilde fordi jeg ikke orker å ta nytt nå....

"PHOTO: welcome to summerland"
Canon eos 600D 50mm   -52,53,54 / 365 days

Søndagen på mandagen!

Heihei! I dag har jeg skikkelig søndags følelse, jeg våknet ikke før halv tolv og fortsatt så sitter jeg her drit trøtt. Det er jo ikke så merkelig etter alt det jeg har gjort de siste dagene. Så i dag har jeg tenkt til å ta meg en søndag, selv om det er mandag. Har foreløbig ingen planer for dagen. Kjennes ikke ut som kroppen kommer til å klare å finne på så mye mer i dag, så jeg skal nok for det meste ta det med ro! Nå har jeg tenkt til å gå ut å legge meg til å sove litt der, så blogges vi nok senere.
Hva skjer hos dere i dag?Namnam ♥

Svar på spørsmålsrunden #4

Siden du ikke går på skole nå, må du ta året opp igjen senere da?  -Nei det må jeg heldigvis ikke, men det kommer jo fortsatt litt ann på om jeg klarer første året på vgs, gjør jeg ikke det må jeg sikkert ta det om igjen, noe jeg har veldig lite lyst til. Så vi får bare krysse fingrene for at alt går etter "planen".

Får du hjemmeundervisning siden du ikke er så ofte på skolen?  -Nei jeg har ikke hatt hjemmeundervisning.

Hvordan fikk du kyssesyken?  -Det vet jeg nok desverre ikke, den bare dukket opp.

Blir du sliten om du går ut å tar bilder? 
-Ja, noen dager blir jeg veeldig sliten bare etter 10 min, mens andre dager kan jeg være ute i flere timer :)

Hvilket bilde er du mest fornøyd med av alle du har tatt? 
-Hmm, det er jeg ikke helt sikker på. Husker jo ikke alle heller, men skal se om jeg får koblet meg på hardiscen en dag, så kan jeg kanskje lage ett innlegg hvor jeg f.eks viser "topp 10" eller noe slikt.Hvordan har du det :-)?  -Takk som spørr!  For øyeblikket har jeg det egentlig bra, siden jeg har hatt mangen gode dager nå. Men jeg kunne selvfølgelig hatt det bedre,

Kan du legge ut bilde av romme ditt?  -Jepp, men da må jeg få ryddet det først, haha!

Når du sier at du har vondt i kroppen, mener du at det gjør vondt enkelte steder eller at du er slapp og ikke orker å gjøre noe?  -Som oftest gjør det vondt i hele kroppen.

Kan du legge ut bilde av tre ting du ikkje kan leve uten?  -Jaa, det kan jeg gjøre. (data, musikk, kamera)

Hva e din største drøm?  -Min aller største drøm nå er å bli FRISK fra ME, og å aldri få noe tilbakefall.

Har objektivet på kameraet ditt zoom?  -Objektivet er jo slik man kan bytte ut, å jeg har da tre objektiver. To av dem har zoom, og det ene har ikke. For dere som lurer har jeg 18-175mm, 18-200mm og 50mm. Jeg bruker omtrendt bare 50mm, elsker det (♥)Hva pleier du å spise til lunsj?  -Det varierer, har ikke noe som jeg spiser faast hver dag liksom :)

Hvordan redigerer du bildene dine?  -Egentlig gjør jeg ikke noe spessielt med bildene mine. Jeg gjør "curver" lysere, setter på en farge, gjør kontrasten skarpere og litt til. Så er jeg ferdig redigert. Haha. Men jeg skal se om jeg får laget den videoen jeg har snakket om leenge!

Hvordan får du så god kvalitet på bildene dine når du legger dem på bloggen?  -Jeg gjør egentlig ikke noe spess for å få dem klare her på bloggen. Føler kamera utstyret mitt gjør mesteparten av jobben der. Men noen ganger blir dem jo litt uklare når jeg publiserer dem på bloggen. Vet ikke hvorfor.

Og hvordan går det med deg om du drar ut og shopper og slikt?  -Blir som oftest veldig sliten av det, derfor er det ikke så ofte jeg er på senteret og shopper. Men det kommer jo selvfølgelig ann på hvordan formen er den dagen. Noen ganger blir jeg sliten av å bare vere noen min i en matbutikk, mens andre ganger kan jeg klare noen timer på ett kjøpesenter. Så som dere sikkert skjønner varierer det veldig fra hvordan formen er der og da.


Dette tror jeg var svarene på resten av spørsmålene. Dere finner svarene til del 1,2 og 3 i "spørsmål og svar" kategorien. Er det noe mer dere lurer på, kan dere spørre i dette innlegget så tar jeg det med på neste "ukas spørsmål".

"PHOTO: when the light shines through the forest"

Canon eos 600D 50mm

Overnatting, Solskin, grillings, båttur og utmattelse..

Heihei! i natt har Susanne sovet over hos meg, noe som var utrolig koselig. Det er jo over ett år siden sist jeg hadde, eller har vert på overnatting (siden jeg er syk..). De fem siste dagene har formen faktisk vert utrolig bra, jeg har vert aktiv hver eneste dag. Har fått tatt mangen fine bilder, var på senteret i går, stranden og båttur i dag og kosa meg masse! Er lenge siden jeg har hatt det såå morro, siden jeg pleier å være død etter en ting. Men nå var det flere ting som skulle til for at jeg ble "død". Hehe. Nå er jeg helt utslått, noe som ikke er så merkelig. Nuu blir det snart ut å grille, og etter det skal jeg soove, sove og dusje! Hva har dere gjort i dag?
B.o.b. - So good ♥

Nytt design og header!Som dere sikkert har lagt merke til har jeg endret litt på designet, og byttet header. Følte jeg trengte en litt mer "sommersk" header, soe da var det bare til å lage en ny av de bildene som ble tatt i går. Egentlig er jeg ikke helt fornøyd med headeren, eller headerbildene. Likte ikke håret mitt på dem, haha. Men de får i hvertfall duge til neste gang jeg tar nye bilder.

Jeg er nok ikke heelt ferdig med designet enda, men regner med det kommer til å se ca slik ut i en stund nå. Men det dumme er at designet ikke ser likt ut på mac(?). Jeg har jo ikke mac selv, men har sett, og fått høre at det er noe feil der. Så om du har mac, å designet ser helt tullerusk ut der, gjerne si ifra! Hihi. Hva syns dere om designet og headeren?

-Ingvild

"Photoshoot: summer feeling"
Canon eos 600D 50mm

PHOTO: The light through her hair


Canon eos 600D 50mm -51/365 days  //Modell: Susanne

Fredags kvelden!

Heihei! Nå kom jeg akuratt inn dørene etter å ha vert en liten tur ute å tatt bilder med Susanne. Har ikke fått redigert så mangen av dem enda, så jeg får se om jeg heller legger ut noen flere i morgen. Nå har jeg klart å få blogg inspirasjonen litt tilbake, tror jeg bare trengte noen dager "fri". Jeg har også nye ideer til nytt bloggdesign, så får se om jeg kanskje skal mekke meg en ny header i løpet av kvelden! Men nå skal jeg ut å prøve å ta noen "vann dråpe på blomst" bilder. Elsker det! Forresten, dere kan se sendingen min, som jeg snakket om i innlegget under, her. Men for min del trenger dere ikke å se den, syns alt jeg sa ble helt feil og teit, pluss at jeg sa "eee" fremfor alle svarene. Pluss at de skrev navnet mitt, og bloggen min feil.Hehe, jaja! Hva har dere gjort i dag?

Følg med på direkte sendingen, Status!

Heiho! Som jeg har nevnt ett par ganger nå skal jeg være med på "Salangen-status" i dag. Vi har måttet utsette det ett par ganger nå, først forde de hadde tekniske problemer, så var det jeg som ble syk. Men i dag tror jeg alt funker! Jeg skal da være med via skype, tror programmet starter 17, og varer til 18. Jeg skal da være med noe midt imellom der tror jeg.

Spennende greier altså! Dere kan like face-siden dems her, og webadressen heer. Og når sendingen begynner tror jeg dere finner den HER! Kjenner jeg er litt små nervøs, haha. Jeg har jo ikke akkuratt den peneste dialekten, og jeg er jo også ganske dårlig til å forstå andres dialekter, så får bare krysse fingrene for at jeg ikke kommer til å sitte der "hææ?" haha! Nei nå må jeg fikse meg, så sees vi (PS: Det går ant å se det etter sendingen også, videoen blir på en måte lagret..). Skal dere følge med?


haha, slik må man gjøre når man ikke klarer å smile fint til kameraet..

Når det er altfor varmt ute!!

Heihei! I dag er det faktisk alt for varmt ute, det var det i går også. Som jeg har lest var Stord (her jeg bor) en av de varmeste stedene, det var jo litt kult da, men samtidig ikke. Haha. Jeg er ikke egentlig en så stor fan av solen, blir så sliten av den, og ikke minst VARM!  For ikke så altfor lenge siden nå kom jeg hjem etter å ha vert en liten tur i skogen med Susanne. Vi må jo nyte de fine sommerdagene, mens vi har solen på besøk. Tvilet på at det kommer til å vare så lenge..

For å si det mildt, så er jeg helt død nå. Etter alt det jeg gjorde i går (gikk til butikken, hjem igjen, kjørte båt, løp, hadde vannkrig og var ute hele dagen), så er jo ikke det så rart. Jeg gjorde jo mer på en dag, enn hva jeg pleier å gjøre på en uke, nesten i hvertfall! Så dagen i går var helt fantastisk, rett og slett. Nå har jeg jo som nevnt vert en tur ute i dag også, så skal si det kjennes godt på kroppen nå, heelt utmattet, og kokt. Så nå har jeg tenkt meg ut, å ha vannkrig! Flere som syns det kanskje er litt for varmt?
..lite bildedryss fra "skogsturen"

En herlig solskinsdag!

Heihei! Nå kom jeg å Susanne akuratt hjem etter å ha vert en tur ute med båten. Vi har nemelig vert ute i omtrendt hele dag. Føst så gikk vi ned til butikken og kjøpte oss brus og is, og etter det så var vi så varme at vi rett og slett måtte ha vannkrig. Haha. Det har faktisk vert alt for varmt her i dag, ca 35 grader tror jeg. Det er varmt det! Men nå skal vi ut å grille, så blogges vi i morgen! Hva har dere gjort i dag?"Jordbærkvelds"
God kveld! For øyeblikket sitter jeg her i sengen, med hundklet på hodet og spiser jordbær. Faktisk. Er ganske så så trøtt å sliten nå, selv om jeg ikke har gjort så mye i dag. Soe nå har jeg slengt på meg koseklærna igjen, for å chille maks fremfor pc`en, frem til det blir Hotel Cæsar, Hihi.Skal se om jeg kanskje får tatt noen "rom detaljs" bilder før det blir mørkt, siden dere har spurt etter rom-bilder. Men dere får ha en fin dag/kveld, vi blogges! Har dere hatt en fin dag?

-Ingvild:)

En solfylt tirsdag!

Heihei! I dag skinner solen på fult igjen, spørr du meg så er det nesten litt for varmt ute, Blir jo helt kokt, nesten så det hadde fristet å vært med stranden å badet.. Hehe. Men formen er desverre ikke på sitt beste i dag heller, er mye bedre enn hva jeg var i går da heldigvis. For da var jeg virkelig dårlig.,.. Ikke noe morro! Er bare typisk at jeg må ligge her inne, når vi faktisk har fint vær. Blæh. Men har fått vert litt ute i dag fordeom, tok kameraet med meg og knipset litt bilder. Resten av dagen i dag har jeg egentlig bare tenkt å chille maks, er fortsatt trøtt å sliten, pluss jeg har vondt i kroppen, Å da er det ikke så mye mer enn å chille som hjelper. Må jo også få ferdig designet til Marthe Borge, som jeg skal sette inn for henne i morgen. Wii!
Hva skjer hos dere i dag?


PS: Den livesendingen jeg snakket om, har i også måtte utsette til fredag, siden jeg er dårlig i dag.."Hvordan lage din egen reflektor / blender"

Nå har jeg tenkt å prøve å forklare dere hvordan man kan lage, og bruke en reflektor. Siden det er så mangen som har spurt om det! Det du trenger for å lage en er: endten en papp bit, ett plastiklokk, en bok eller noe som i hvertfall ikke knekker så lett. Min er ca en halv(?) meter eller litt mindre. Jeg brukte da en pappbit! Så finner du noe foliepapir, og teip. Og som dere sikkert da skjønner, tar dere folien rundt "tingen" du skal bruke, og teiper den så fast. Vanskeligere er det ikke.

Og så kommer vi til hvordan man bruker den. Om man skal bruke den bør det helst være sol ute, hviss ikke tror jeg ikke den funker noe. Plasser / hold så reflektoren en plass hvor det kommer sol ned, slik at det "reflekterer" opp i fjeset på den/det du skal fotografere. Men siden denne her er hjemmelaget blender den nok mye mer enn hva en som man kjøper gjør. Men den funker jo ganske bra da. Så jeg vil virkelig annbefale dere å prøve det! Var dette forstålig?

Mørbanket

Heihei søte dere! I dag er kroppen min helt mørbanket (føles det ut som), sliten, og vond. Matlysten er borte, feberen kommer å går som den vil, å smerten i kroppen er der egentlig bestandig. Tok en ibux og paracet for ikke så altfor lenge siden, så får håpe de snart funker! Men om jeg ikke blir noe bedre utover kvelden, blir det nok ikke noe mer blogging fra meg i dag.

Dette blir uansett bare ett kjedelig innlegg, så jeg har heller ikke orket å dra meg utav sengen for å knipse ett bilde til dette innlegget. Beklager! Men igjen, takk for alle de fine kommentarene jeg får fra dere, statistikken er så mye høyere nå enn hva den har vert på lenge. Tusen takk (♥)  Flere som er syke?

*Morsomt bilde her*

BILDEDRYSS: dagen min 200512Canon eos 600D 50mm

For godt til å være sant..!
Heihei! Nå har jeg akkuratt sittet meg godt til rette her i sengen, med dynen på. Som sagt er det nydelig vær her i dag, så jeg og lillebror gikk en liten tur ned til skogen for å ta litt bilder. Før jeg gikk ned følte jeg meg faktisk frisk, noe jeg ikke har gjort på lenge. Men den "følelsen" skulle nok ikke vare i mer enn ti min. Så nå ligger jeg her i sengen igjen, trøtt å sliten. Kjenner feberen er på vei tilbake også. Så nå har jeg ikke tenkt til å gjøre så mye mer i dag. Skal redigere litt bilder, soe skal jeg se om det kanskje kommer ut ett lite "bildedryss" fra dagen min senere! Hva har dere gjort i dag?

-Ingvild

"Dagens topp 3 musikk"Syns om sangene? Har du noen musikktips?

En solfylt søndag!

Heihei! I dag skinner solen ute, å det er faktisk kjempevarmt. Jeg kom akkuratt inn igjen etter å ha sittet ute i, tja, noen minutter. Jeg er sykt dårlig til å sole meg. Syns det er så utrolig kjedelig å bare ligge der å vente på å bli brun. Så nå har jeg tenkt til å laste ned noen fine sanger til telefonen, slik at jeg i hvertfall har noe bra musikk å høre på mens jeg ligger der!

Det første jeg gjorde når jeg stod opp i dag var å sjekke blogg-topplisten. Å vet dere hva? -MIN blogg ligger på 96.plass, av alle bloggene i hele norge! Dere aner virkelig ikke hvor glad jeg blir. 787 leserer i går, hoppet serriøst i taket når jeg så det. Haha. Statistikken har bare steget mer og mer for hver dag, og kommentarene strømmer inn! (♥)  Så i dag må jeg nesten komme meg ut å få tatt litt nye bilder til dere. Kanskje jeg skal slenge ut ett fototips om hviordan man lager en reflektor? Kanskje det! Men nå må jeg nesten ture ut igjen, så blogges vi senere! Hva skal dere i dag?

"PHOTOSHOOT: Konfirmant bilder - Lene"
Canon eos 600D 50mm

"Hvordan vil dere ha neste gratisdesign?"

Hei på dere! Om ikke så alt for lenge har jeg tenkt til å starte på ett nytt gratisdesign. Men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal lage det denne gang, derfor tenkte jeg at dere skulle få være med å bestemme litt. Gjerne si tips til ett tema, farger, størrelser, skrift og de andre tingene dere vil ha med. Så skal jeg prøve å få med noen av ønskene! Noen ønsker?

Linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?

Nå har jeg trekket ut tre tilfeldige blogger-som jeg likte, fra alle de hundrede og førti som meldte seg på forgje gang. Neste uke blir det noen nye, dere kan melde dere på i dette innlegget! Lykke til.

MARIAEMMAKIRA

Søndag på en lørdag!

Heihei! I dag føler jeg virkelig at det er søndag, jeg vet ikke helt hvorfor. Men jeg bare gjør det, merkelig nok. Så i dag har jeg egentlig tenkt til å "ta en søndag". Er utrolig sliten etter gårsdagen, som ikke er så rart. Hehe. Men er faktisk ikke så sliten som jeg pleier å være etter å ha gjort noe, så det er jo bra. Nå har jeg tenkt til å se torsdagens episode av Paradise Hotel, har ikke fått vite hvem som røk ut enda, wææ. Så det må jeg få sett, kanskje jeg skal finne meg noe godt å knaske på mens jeg ser det å, hihi! Og forresten. Tusen takk for alle de fine tilbakemeldignene jeg får av dere, og for at dere gidder å stikke innom bloggen min. I går hadde jeg 603 leserer, noe som er ny rekord. Og som vil si at jeg bare manglet 20 leserer i fra å være på norges-topplisten! *hopper i taket* (♥). Haha. Hva skal dere i dag?


...fotogen i dag

Svar på spørsmålsrunden #3

Har du noen gang vært i Trondheim?  -Nei det har jeg nok ikke.

Hvilken dialekt er vanskeligst å si?  -Jeg er dritdårlig på å snakke andres dialekt, men det må nok være trøndersk eller noe sånt!

Hva bruker man de små objektivene som er mindre enn 18-55mm?  -Man kan bruke dem til hva man vil. Jeg har jo som sagt 50mm, og den kan brukes til omtrendt alle bilder. Portretter, natur, mat, osv. Men om man liker best å ta nærbilder, og vil zoome så bør man jo kjøpe ett zoom-objektiv. Jeg foretrekker å ha begge deler.

Hvis det var et annet kamera (enn du har) i hele verden du fikk velge, hvilket ville du ha tatt?
-Oj, nei det aner jeg virkelig ikke. Jeg er jo ikke akkuratt den som vet mest om kameraer, men kanskje Canon 60D eller 7D? ..Ville i hvertfall holdt meg til Canon :)

Er det greit for deg om blogg leserne dine sender deg venneforespørsler på face?  -Ja, såklart! Det er bare koselig, er alt noen som har gjort det, som sagt, superkoselig :)♥

Har du noen "leker" til danboen din?  -Nei det har jeg ikke.Har du tid til å shoppe ute (siden du er syk så ofte), eller handler du bare på nett?  -Tid har jeg i hvertfall nok av. Men er ikke så ofte jeg har krefter nok til å løpe rundt på ett senter. Er heller ikke alltid det frister å bruke alle kreftene på det. Jeg er nok ikke akkuratt den som er mest på kjøpesenteret for å si det sånn, er der nok ikke mer enn maks en til to ganger i månden. Men jeg shopper mer i "virkeligheten" enn på nett.

Har noen blogglesere kommet bort til deg noen gang?  -Nei.

Hva skal du i sommer?  .-Ingen spessielle planer enda. Som sagt har jeg ikke noe lyst å reise på noe stor ferietur, men kanskje det blir en liten tur til stavanger ellernoe, hvem vet!

Når du sier at du har vondt i kroppen, mener du at det gjør vondt enkelte steder eller at du er slapp og ikke orker å gjøre noe?  -Når jeg sier jeg har vondt i kroppen er det som oftest vondt i heele kroppen. Verker og kjennes noenganger ut som du akkuratt har blitt mørbanket, og at du har mangen blåmerker. Smerten varierer jo litt, den er ikke alltid helt lik, Noen ganger veldig kraftig, andre ganger svak osv.

Er skolen din langt unna?  -Nei, bare noen få min med bil.Kan du begynne å legge ut design-koder å sånt?  -Jeg har ikke tenkt å begynne å gjøre det på denne bloggen, føler det bare blir helt rot. Derfor har jeg som sagt laget en designblogg, hvor jeg legger ut koder til alle gratisdesignene mine, pluss jeg deler og forklarer html-koder. Dere finner den HER.

Hvordan fikk du så mange blogglesere? har du noen tips?  -Nei si det. Jeg er jo en veldig aktiv blogger, kommenterer mye på andre`s blogger. Oppdaterer flere ganger daglig (som oftest), har en del venner på blogg.no, og prøver å ha ett variert innlegg. Såe, hmm, mine tips er jo å være aktiv, og ikke blogge om det samme hele tiden.

Du er virkelig et forbilde! Jeg beundrer deg virkelig! Jeg har likt kamera som deg, men mangler inspirasjon til å ta bilder. Klikker innom bloggen din hver dag, elsker deg og personligheten din, og du tar nydelige bilder!  Hvis du kunne fått tre ønsker, hva hadde du ønsket deg?  -Awe, så utrolig koselig å høre! (♥), slike kommentarer gjør meg virkelig glaad, å gir meg mye inspirasjon til å fortsette å blogge!  -Hm, tre ønsker. Da skulle jeg ønsket at jeg, og alle andre syke ble friske for evig og alltid.At jeg hadde masse, masse penger. Og at jeg hadde langt fint tykt og uslitt hår.Haha! 

Hvor bor du?
-Jeg bor, og kommer fra en liten plass som heter Stord. Det er ca tre timer unna Bergen om det kanskje forklarer litt mer.

Vet "alle" på skolen din hvorfor du ikke er der så ofte?  -Jeg tror ikke AALLE vet det, klassen min vet det jo selvfølgelig..Og sikkert noen til. hehe ;)

-Svar på resten av spørsmålene kommer om noen dager.

Min fredag, med litt bilder!

Heiho! Nå har jeg akkuratt sittet meg ned i sengen her, og slengt på meg noen gode kleder. Har hatt en kjempekoselig dag sammen med Susanne. Har fått vert med henne i ca seks timer i dag, så nå er jeg helt skutt. Men det er så absolutt verdt det. Vi har fått tatt mangen bilder, grillet, filmet, og koset oss! Planene for kvelden er som vanlig ikke så store. tipper det snart kommer en hel rekke med symptomer til meg.. Så det blir nok tidlig sengs i kveld, slik at jeg kanskje får gjort noe morro i morgen også. Tror de har meldt fint vær, heldigvis! Har dere hatt en fin dag?Canon eos 600D 50mm

En god og en dårlig nyhet

Heihei! For øyeblikket sitter jeg her med Susanne, vi kom hjem for ikke så lenge siden etter å ha vert i skogen å hatt en liten fotoshot. Vi fikk ikke vert der så lenge, siden det plutselig begynte å krype tissemaur på oss. Fyttikatta! Hater små insekter, sitter her fortsatt å føler at det kryper mangen småkryp på meg. Uffuff Men vi fikk tatt en del da, over to hundre bilder så det får vell duge. Viser dere bildene senere, eller i morgen! Nå skal vi prøve å lage en slags videoblogg, så vi blogges senere. Hva skjer hos dere i dag?

Og den "dårlige" nyheten er at den spennende tingen som skulle skje i dag er blitt utsatt til tirsdag. Jeg skal være med på en livesending på en nettside som heter Salangen / status. Å de hadde noen problemer med skypen ellernoe, så da ble det utsatt. Hehe! Så da får vi heller glede oss til tirsdag.Fotoshot i finværet i dag!

Heihei! I dag skinner solen ute, så jeg, Susanne og søsteren hennes Victoria skal ut å ha en liten fotoshot. Fant ut at det er en god stund siden sist jeg hadde fotoshot hvor jeg selv var med, pluss at jeg trenger en litt mer sommerslig header. Soe jeppsi! Akkuratt nå sitter jeg egentlig å venter på at håret skal bli litt tørrere - slik at jeg får bølget det. Hviss ikke blir det helt krise her, liker ikke å føne det, For da blir det bare magnetisk. Blæh! Og forresten, senere i dag skal jeg fortelle dere hva det "spennende" greiene som skjer i dag er.. Dere må nok vente i noen timer til, mohahah. Men nå må jeg stelle meg, vi blogges. Hva skal dere i dag?


-Random bilde.  -Sitatet på bildet har jeg "lånt" fra ene bildet til Susanne.

"PHOTO: beautiful raindrops" #2


Canon eos 600D 18-200mm

En rolig 17.mai

Heihei! I dag skjer det egentlig ikke noe spessielt hos meg selv om det er 17.mai. Føler jeg er den eneste bloggeren som ikke legger ut fin-kjole outfit og skriver mye hipp hurra om 17.mai. Men jeg syns egentlig ikke det er så veldig mye spessielt med denne dagen, sånn egentlig. Soe jeg har nok bare tenkt til å ta det helt med ro i dag, blir heller litt kake å is senere! Kjenner jeg er ganske så trøtt i dag å, så det skader nok ikke akkurattI morgen skal jeg være med Susanne + at det skjer noe spennende her for bloggen min. Dere får ikke vite hva, før i morgen, det er bare til å følge med! Hehe.

Og forresten, i går fikk jeg ny leserrekord her på bloggen. 563 leserer!(♥) Ble skikkelig glad, men blir enda gladere av å tenke på at om noen dager - uker har jeg nok hatt over tusen leserer her på bloggen. Skal jo som sagt lage bloggdesign til Marthe Borge, pluss at det som skjer i morgen kan gi med enda flere leserer. *happy face*. Nå skal jeg fikse litt design, så må dere alle ha en fin dag videre! Skjer det noe spennende hos dere i dag?17.mai morgen!

God morgen, og gratulerer med dagen alle sammen!(♥)   For øyeblikket sitter jeg her i sengen med musikken på, og spiser en herlig frokost-middag. Pølse og pomes frits (?). Namnam... Jeg gikk glipp av paradise episoden i går, så den har jeg tenkt å sette på nå. Om jeg gidder, så akkuratt på klokken å den begynner jo å bli litt "mye", så kanskje jeg heller skal ta å stelle meg. Har egentlig ikke noen spessielle planer for dagen enda. Formen er faktisk overanskende bra etter det jeg har gjort de siste dagene. Så jeg måå vell finne på noe. Vi får se, hva skal dere i dag?


PHOTO; beautiful raindrops


Canon eos 600D 18-200mm  - 50 / 365 days

"En gåtur med kameraet, under paraplyen.."

Heihei! For øyeblikket sitter jeg godt innpakket i dynen min, med musikken på. Som vanlig, hehe. Før i dag tok jeg kameraet med meg på en liten tur ut i regnværet. Regnet stopper ikke en fotograf vettu, regnet lokker heller ut en fotograf! Tok kameraet oppi en plastikpose, slik at det ikke skulle få så mye vann på seg. Kan vise dere hvordan man gjør det en dag, om dere vil. Hihi! Og forresten dere, gjett hvem som skal lage nytt design+header til Marthe Borge?  JAA, jeeg. Fikk svar på mailen jeg sendte til henne i dag, hoppet nesten i taket av glede. Sånn helt serriøst! Føler jeg har noen "glad nyheter" med i hvert innlegg, hver dag nå, nesten. På fredag så skjer det også noe spennende, fikk nemmelig en telefon fra noen i går. Spennende! Jaja. Nå skal jeg redigere litt flere bilder å slappe av, så blogges vi. Hvordan er været hos derE?

Svar på spørsmålsrunde - del2

Hvilke redigerings porgram bruker du, og kan du lage en video der du viser hvordan du redigerer bilder... og hvva slags innstillinger du bruker til hva og sånn... og linsene dine?  -Jeg redigere bildene mine i photoshop cs4, og avogiltil i gimp. Ja jeg jobber fortsatt med å få laget en slik film. Jeg aner virkelig ikke hvor mangen forskjellige programer jeg har prøvd ut, men jeg får bare ikke til noen av dem. Sorrry, haha. Jeg bruker som oftest Manuelt instilling på kameraet, syns bildene blir mye finere da. 50mm er objektivet jeg bruker mest. Annbefaler det på det sterkeste!

Favoritt butikk?  -Bikbok og Gina!

Hva vil du bli når du blir stor?  -Jeg aner virkelig ikke.

Hvor lenge har du vært ME syk?  -Nå er det vell snart over ett år siden jeg ble syk.

Hva gjør du en vanlig dag? -Det varier litt på hvordan formen er. Er jeg veldig dårlig gjør jeg ikke stort annet enn å ligge i sengen, men om jeg er sånn passe bra står jeg opp i ni tiden, lager meg frokost, er på datan, kjeder meg, kanskje jeg går en liten tur ut, så er jeg sliten og må hvile etter det, så blir det middag, datan igjen, chiller, spiser, tv-hotel cæsar, spiser, natta.

Har du noken gang lyst til at tiden skal stoppe opp, og at du bare er den du er nå?  -Nei det er ikke akkuratt noe jeg ønsker nå, selv om det kanskje føles litt ut som tiden har stoppet litt opp litt nå.Favoritt drikke?  -Cola og iste♥

Hvilken linje skal du gå på videregåande?
-Jeg har ikke fått vite hvilken skole jeg har kommet inn på enda. Men helse og sosial var på første valger, og media på andre!

Hva fikk deg til å ville bli fotograf? 
-Ingenting har egentlig fått meg til å ville bli det, foto er foreløbig bare en hobby hos meg.

Hvor mange leser bloggen din ca hver dag?
-Det varierer veldig. Noen dager er det ikke mer enn 300 andre dager er det over 500 !♥

Hva er det du liker å ta bilde av mest?  -Sånn egentlig liker jeg å ta bilder av alslags ting. Blomster, trær, converse skoene mine, fuler, andre dyr, colaen min osv. Men om jeg liksom skal si EN ting jeg liker ekstra godt så er nok det å ta portrett bilder, tror jeg.

Hva gir deg blogglyst?  - Alle de fine kommentarene jeg får av dere. Den høye statistikken min, og andre blogger.Drar du på ferier selv om du har ME?  -Ja jeg kaan, men jeg vil ikke. Reiste til syden i fjord sommer, å da ble jeg syk etter vi hadde vert der i tre dager. Fikk feberkrampe, kastet opp å var skikkelig dårlig, så jeg tror det har gitt meg litt "skrekk" for å reise langt bort, mens jeg er syk. Hehe.

Hvor lenge har du blogget?  -Jeg har hatt denne bloggen siden 07.01.10 fra klokken 21:31!

Orker du ofte å være med venner?  -Orker det som oftest noen timer i helgene, men det er desverre mangen jentekvelder og bursdager jeg har gått glipp av..

Hvor kjøper du mest klær? favoritt-butikk?  -Jeg vil vell egentlig tro at over femti prosent av klærne mine er fra bikbok, hvertfall gensrene og toppene. Haha.Men handler også en del på cubus og gina.

Kan du begynne på videregående uten å ha gått på ungdomsskolen?  -Nå er det jo ikke akkuratt sånn at jeg ikke har gått på ungdomskolen, for det har jeg. Jeg gikk hele åttende, og ca hele niende. Bare at jeg hadde nok litt mer fravær enn andre de årene å. Så det er bare hele tiende jeg har mistet. Det er vell på vippet til at jeg bør gå tiende om igjen, men det er virkelig ikke noe jeg har lyst til. Så jae, jeg kommer inn på en vidergående selv om jeg er syk.

Har du søsken?  -Ja jeg har en lillebror -Bjørnar på 12, og en storebror -Anders på 17 (sorry Anders, nå måtte jeg nevne deg på bloggen..)


// Var altså han som laget det søte kameraet til meg!

Hva er favoritt-klesplagget ditt?  -Hmm,, aner ikke. Men det må nok være en av bikbok gensrene mine.

Dine topp 3 beste blogger?  -Wow, det er vanskelig du. Hmm.. Marenviks, Carolinemaria og fotoguiene vil jeg tro.

Hvor mange ganger har du vært på skolen i år?  -To eller tre.

kan du begynne og blogge om litt ting du har liksom blogget 1000 ganger om photo in the wood og du har sikkert hatt 1000 ganger fotoshoot med hun Victoria, det er selvfølgeli fine bilder men det er fint om du varierer litt:-D  - Ja. Som sagt har jeg hatt veldig mangen dårlige dager nå i det siste. Å da har jeg ikke orket å ta nye bilder, så ja jeg er helt enig i at det har blitt mye blogging, og bilder av det samme. Men nå virker det som jeg skal få noen litt bedre dager her, og inspirasjonen er tilbake. Så nå blir det skjerpings! -Gjerne kom med ønsker til blogginnlegg.


-Fortsatt så har jeg en hel rekke med spørsmål igjen, så det blir nok to deler til med svar. Haha.

"Når himmelen er blå.."

Heihei! Igjen kommer jeg med en dårlig, og teit overskrift. Haha, men la gå. For en stund siden nå, kom jeg inn igjen etter å ha vert ute og tatt konf-bilder med, eller av Lene (dere skal få se). Når vi var ferdige med det, turet jeg ut igjen for å ta litt "natur-bilder", og testet ut den hjemmelagde reflektoren min. Den funket faktisk sykt bra både til portrett bilder, og natur bilder! Følte liksom at jeg nesten måtte gjøre litt ekstra mye i dag siden jeg faktisk har energi til det. For første gang på lenge. Har til og med spilt wii, som jeg nå har gangsperr i armene av. Haha, det sier litt. Men nå må jeg ned å finne meg kvelds, før det blir cæsar. Vi blogges. Hva har dere gjort i dag?Linker tre blogger - skal jeg linke din?

Skal jeg linke og annbefale din blogg?

Det var det da..!

Overkskriften, er serriøst det vanskligste med blogg. For øyeblikket kom jeg virkelig ikke på noe overskrift, så den der får duge. Haha! Etter middag i dag skal jeg ta konfirmasjonsbilder av Lene. Først noen inne, så må vi se om vi klarer å finne en fin plass ute, hvor det ikke er folk. Så jeg får se om det blir noe mer blogging senere, vet ikke hvor lenge vi kommer til å holde på, å vet ikke hvor sliten jeg er etterpå. Men skal prøve å få postet ett innlegg til senere. Må jo være flink-flink blogger når jeg har over fem hundre leserer(543), TRE dager på rad. hah! (♥). Men nå må jeg nesten kle meg, og pakke kameraet klart.
Hva skal dere i dag?


Og i dag er det som dere sikkert vet 15.mai, som vil si at verdens beste jenter har bursdag. Susanne (link til bloggen hennes, besøk den!!), og Mari. Nei de er ikke tvillinger, men vi har tullet med det i alle år.Hehe. Vil bare si gratulerer med dagen til dere, også håper jeg at dere får en superduper dag. Glad i dere begge :) ♥  


...

FOTOTIPS - Foliepapir, som blir bokehbakrunn

Dette "trikset" har jeg funnet på en annen blogg, men jeg husker desverre ikke hva den heter.. Men uansett, det eneste man trenger for å lage det er en slik rull med foliepapir (nei man trenger ikke en heel rull..), og en saks.
Slik gjør du: Klipp av en bit fra folien, gjerne klipp biten i en større bit en hva biten skal være tilslutt. Når du har klippet av biten krøller du den sammen, forsiktig. Også bretter du den forsiktig opp igjenn. Bare pass på at du ikke river den fra hverandre liksom, siden det tåler veldig lite. Så kan du endten bruke teip eller slik "henge-opp.tyggis" og henge den opp bak den tingen du skal ta bilder av. Eller du kan bare legge den bak..  Gjerne ha det litt lyst hvor du tar bildene. Da blir effekten mye bedre. -Jeg pleier også alltid å ha på manuelt innstilling når jeg skal få slik bokeh bakrunn!Ressultatet:    -PS: Blir nok litt bedre effekt om man har mer lys.


-Jeg kom også på det at dette foliet kanskje kan funke som reflektor, jeg er ikke helt sikker.Men det kan godt hende, så det skal jeg teste ut neste gang jeg skal ut å ta bilder. Om det funker, skal jeg si ifra. Hihi!  Var dette tipset til hjelp?

Mandagen min i dag!

Heihei! Nå har jeg egentlig omtrendt akkuratt våknet igjen for tredje gang i dag. Er utrolig trøtt å sliten i dag å, men er heldivsi bedre enn hva jeg var i går og alle de andre dagene. Jeg turet ut i ti min her før i dag for å ta litt bilder, og etter det var jeg bare helt skutt. Sovnet igjen da jeg kom inn, skjønner ikke helt greia her. Menmen! Dere må forresten gå innpå blogg.no - 13-17 og se hvem som ligger på 54 plass der. Wii. Det stemmer, jeg ligger der. Ble skikkelig glad da jeg så det, hadde jo nesten ny leserrekord i går, og jeg som bare blogget to innlegg, og dem begge var ganske så kjedelige. Haha. Jaja. Hva har dere gjort på i dag?
..var ikke så mye spennende å ta bilder av ute i dag.

Koseklær, istedenfor bunad...

Heihei! Som sagt skulle jeg i konfirmasjon til Lene i dag. Men formen ble uheldigvis for dårlig til at jeg klarte det. Så det var bare til å kjøre hjem igjen, noe som var utrolig kjedelig! Men jeg får desverre ikke gjort noe med det.. Har hatt mangen dårlige dager nå, så får bare krysse fingrene for at det snart kommer en god periode her, det hadde i hvertfall ikke skadet! Hehe. Og forresten så er det utrolig morro å se at statistikken stiger oppover nå, selv om jeg blogger dårlig. Fem hundre leserer i går, og allerede over tre hundre i dag. Søtinger! Nå skal jeg hvile litt, så blogges vi i morgen. Hva har dere gjort i dag?

-Og gratulerer med konfirmasjonsdagen Lene. Håper du har hatt en strålende dag! :D ♥....

Konfirmasjon i dag!

..Nei jeg er ikke konfirmant i år, men jeg skal I konfirmasjon i dag, til Lene! Formen er sånn passe i dag, var helt elendig i går kveld. Så skal si jeg ble glad da jeg våknet mye friskere enn hva jeg var da jeg sovnet. Wii. Jeg har egentlig ikke tenkt å bruke så mye tid på å skrive ett dårlig blogginnlegg her nå. Må bølge håret, å stelle meg. Skal jo ha på meg bunaden, den tar jo også litt tid å ta på. Haha. Kanskje jeg kan vise dere "bunad-outften" min senere. Kameraet blir med meg i konfirmasjonen, skal jo egentlig ta konfirmasjonsbilder av Lene, men det regner så ser nok ut til at vi må utsette det. Hehe. Dere får ha en fin dag videre!  Flere som skal i konfirmasjon i dag? Eller skal du kanskje konfirmere deg i år?


...

"Portrett bilder- Lille Mille" #1

Canon eos 600D 50mm  Modell; Mille 3månder

1 bilde, 3 redigeringerHvilken redigering likte du best?

Svar på spørsmålsrunden -Del 1

Hvilke blogger leser du?  -Jeg leser egentlig utroolig mangen blogger. Er jo også innom mangen tilfeldige hver dag. Men dere finner noen av de jeg er fast leser av i sidebaren-på fremsiden!

Hva hadde du sagt om noen ville ta bilder med deg på gaten?  -Det hadde selvfølgelig vert greit. Haha :)

Noen gang vært i Ålesund?  -Nei det har jeg ikke.

Hvor får du inspirasjonen fra?  -Ting jeg ser, andre blogger, reklamer, blader osv.

Lage flere bloggdesign?  -Ja jeg kommer til å fortsette med å lage gratisdesign.

Er du fornøyd med deg selv?  -Nei egentlig ikke.

Er du fornøyd med bloggen din?  -Jeg har slike "perioder" hvor jeg er fornøyd med bloggen, og ikke er fornøyd. For øyeblikket er jeg så absolutt ikke fornøyd. Føler jeg bare blogger og skriver om det samme. Bare legger ut bilder av det samme, osv. Så jeg tar veldig gjerne i mot ønsker til hva dere vil ha mere, og mindre av på bloggen.Favoritt sang?  -Hmm, det skifter hver dag hos meg egentlig. Haha. Klarer heller ikke å bare ha EN favorittsang, men for øyeblikket er jeg veldig fan av: Madcom-Å lø, Kesera-Jeg kommer ikke hjem, Flo Rida-Come alive.♥

Har du Instagram, hva heter du om du har?  -Nei det har jeg ikke.

Gleder du deg til sommeren?  -Jaa, gjett om jeg gjør!

Når kåres vinneren av fotokonkurransen?  -Wopsi, den har jeg faktisk klart å glemme ut, beklager. Men jeg skal se om jeg å Eirin kanskje får tellet tilsammen alle stemmene og kåret en vinner iløpet av noen dager.

Hvorfor blogger du?  -Fordi jeg syns det er utrolig morro. En dag uten blogg, er nesten som en dag uten mening. Haha.

Er du bleik eller redigerer du bildene dine slik at du blir blekere?  -Haha. Jeg er kanskje ikke akkuratt den bruneste, men jeg blir nok enda blekere når jeg redigerer bildene.

Blir du ikke sliten av å blogge?  -Jo jeg blir nok mer sliten av det enn hva jeg tror. Bare det å sitte ved datan.. Vanligvis legger jeg ikke noe merke til at jeg blir sliten, bortsett fra de dagene jeg er veldig dårlig, da kjenner jeg at jeg må legge meg nedpå å hvile litt etter å ha skrevet ett blogginnlegg. Men som sagt, jeg klarer meg ikke uten bloggen, bloggen gjør hverdagen min lettere, å gøyere!Kan du begynne med ukens blogg?  -Ja jeg kan se om jeg kanskje kan begynne med det igjen :)

Kan du lage videoblogger?  -Som sagt får jeg desverre ikke redigert videoer på datan min. Så der har jeg ett lite problem. Pluss at det er sykt kleint å filme inn en video hvor man sitter å snakker til ett kamera..(ja, har gjort det før). Så jeg får se, hehe.

Når du tar fotopdrag for du betalt ?  -Til nå har jeg ikke hatt så mangen "opdrag" akkuratt. Jeg har jo tatt babybilder, og skal ta konfirmasjonsbilder. Men det er for noen jeg kjenner, å da gjør jeg det gratis! Det er jo hobbyen min :)

Vil du bli fotograf og hvorfor?  -Jeg er faktisk ikke helt sikker. Aner egentlig ikke hva jeg vil bli..Men det hadde jo sikkert vert utrolig morro da, å jobbe med noe man syns er morro, hehe.

Hva av fotoutsyr har du?  -Kamera: Canon eos 600D. Objektiver: 50mm, 200mm, 175mm, kamerastativ, lærret og minnebrikke selvfølgelig. Vurerer å kjøpe meg enda litt mer utstyr!

Hva er spotifyen din?  For øyeblikket bruker jeg pappa sin spotify, siden han har premium. Så dere finner mine spillelister HER, HER, å HER.

Hva inspirerer deg til å blogge?  -Dere♥

Favoritt bilde som du har tatt?  -Hmm, jeg vet ikke helt. Skal se om jeg kanskje kan lage ett innlegg med alle mine "beste" bilder.Leser du mange blogger fra topplisten?  -Nei ikke sånn kjempemangen derfra egentlig, men noen!

Tcmn VS caroline maria?  -Caroline Maria, uten tvil!

Største drøm?  -Å bli frisk fra ME, å aldri få noe tilbakefall.

Favoritt artist?  -Oj det er mangen. Akon, Pitbull, Nicki Minaj, Cir.Cuz, David Guetta, Flo Rida, osv ♥

-Det tok sin tid å svare på spørsmålene deres, så jeg tror jeg avslutter her. Dette var sovidt halvparten av spørsmålene, haha. Så det blir nok sikkert to deler til med svar!  -Dere kan fortsatt stille spørsmål HER.

Lørdags morgen!

God morgen!  Formen er uheldigvis ikke på sitt beste i dag heller. Har vondt i kroppen, og litt feber... I kveld er jeg bedt i bursdag, men i og med at formen ikke er på sitt beste, og at jeg skal i konfirasjon i morgen vet jeg ikke helt om jeg "tørr" å ta sjangsen på å slite meg ut i dag. Men jeg må nesten vente å se formen litt ann senere før jeg bestemmer meg. Hehe! Ellers skjer det ikke så mye spennende her.Føler at jeg bare har hatt dårlige dager i det siste. Noe som er sykt kjedelig.. Å da forsvinner inspirasjonen litt.. Men jeg tok jo bilder av søte Mille sist søndag, kanksje jeg slenger ut noen av bildene som ble tatt da, litt senere. Hihi. Hva skal dere i dag?

"PHOTO; the beautiful white flowers in the woods"


Canon eos 600D 50mm - 49 / 365 days

Hvilket design skal jeg bruke?

Som sagt er jeg veeldig ubesluttsom, i hvertfall når det kommer til design. Blir heller aldri helt fornøyd, så jeg driver å små fikser hele tiden. Hehe. Det har jeg gjort nå igjen, så jeg lurer egentlig bare på hva dere likte best. Skal jeg ha en slik stor header, eller liten? Hva syns dere?

Nr1


Nr2 // de fleste syns jeg skulle ha liten header. Så nå har jeg gjort litt flere forandringer her. Litt annerledes header å..

Helgestart i joggebuksen!

Heihei, og god helg! For øyeblikket sitter jeg her i sengen, men "chille klærne" på. Formen er nok ikke på sitt beste i dag heller desverre. Etter jeg dysjet før i dag, sov jeg i to(?) timer. Skjønner ikke hvorfor jeg ble såå sliten, bare av å dusje.. Så etter det har jeg bare sittet her å hallsovet! Kjenner feberen kommer å går som den selv vil. Og smerten i kroppen begynner også å komme tilbake. Så jeg har foreløbig ingen planer for resten av dagen.. Kanskje jeg skal prøve å få laget den redigerings-videoen og få svart på noen av spørsmålene fra spørsmålsrunden! Hva skal dere i dag?
..haha, ble litt rar i trynet der.

PHOTO: Rain drops"
Canon eos 600D 50mm - 46, 47, 48 / 365 days

"En spennende dag.."

Heihei! Nå sitter jeg egentlig bare her å lurer litt på hva jeg skal skrive her i dag. Har ikke gjort på noen ting i dag heller, formen har vert sånn passe grei, bare litt vondt i kroppen og trøtt. Har heller ikke tatt noen nye bilder, så nå har jeg rotet litt tilbake i bildene mine for å kunne finne too bilder jeg kunne bruke til dette innlegget. Som dere ser fant jeg ikke så spennende bilder, beklager, haha. Inspirasjonen er litt død for tiden. Både for hva jeg skal blogge om, og hva jeg skal ta bilder av. Så kanksje det er ett nytt design som må til igjen. Har startet på ett nytt i dag da, men vet ikke helt om det blir til denne bloggen, designbloggen eller om det skal bli ett gratisdesign. Har tenkt å prøve å lage ett som kan ligne litt på face-siden. Hihi. Spennende! Hva er deres planer for dagen?...

Om danboen min!

Siden jeg stadig får inn spørsmål om danboen min tenkte jeg å faktisk lage ett egent innlegg om han. Selv om det ikke er så mye å skrive om han akkuratt. Haha. Er det noe mer enn dette dere lurer på, er det bare til å spørre..

- Den er kjøpt på ebay.com. Link her.
- Det tok runt ti dager før jeg fikk den.
- Den tåler veldig lite, og er vanskelig å få til å stå som du vil.
- Den er laget av papp, å det er ikke jeg som laget den.
- Tror man også kan kjøpe tilbehør til den.
- Den kostet runt 90kr   


- Ja man kan også ta av hodet på den


Annbefaling av redigeringsprogram - lastes ned gratis

Forgje uke kom jeg desverre ikke på noe fototips å legge ut, har jo sagt jeg skal prøve å ha i hvertfall ett tips hver uke. Siden dere var så positive til det! Jeg vet ikke om dette egentlig regnes med under "fototips", men redigeringen har jo mye å si for ett bilde. Så vi sier det teller. Haha. Kommer ett nytt tips igjen i helgen, så det er bare til å glede seg..!

Mangen lurer på hvilken redigeringsprogramer jeg bruker. Som sagt bruker jeg Photoshop på flesteparten av bildene mine, men av og til bruker jeg gimp og photoscape også. Begge de programene får du lastet ned gratis. Det er bare til å søke i google! Denne gang har jeg egentlig bare tenkt å snakke om Gimp, siden jeg føler det redigeringsprogrammet er bedre en photoscape. (photoshop er best, men siden det koster penger, annbefaler jeg heller ett gratis program..). Jeg lager også headerene mine i gimp. Finner video HER! Jeg har egentlig ikke tenkt å legge ut forklaringer på hvordan jeg redigerer bildene i gimp, siden jeg bare skal annbefale programmet liksom. Men man finner forklaringer på youtube.. Hvilken redigeringsprogramer bruker du?
// Redigeringene her er ganske så like, og lyse, men det var bare for å vise litt!

Spørsmålsrunde - dere spørr, jeg svarer!

"Photoshoot - Victoria - in the forest"


Canon eos 600D 50mm - Modell: Victoria

today's inspiration


// Weheartit

Flere regnværsdager...Heihei! Igjen vil jeg bare beklage for lite blogging i går, men det var virkelig godt å ha litt bloggfri for en gangs skyld. Hehe. Eller jeg hadde egentlig ikke fri, blogget jo trossalt ett innlegg, men etter det, var det fri. Det var også utrolig koselig å se at jeg nesten hadde fire hundre leserer fordeom, og over fem hundre leserer dagen før der i igjen. Utrolig koselig! (♥)

Og i dag så har jeg forresten vert hos frisøren og stusset håret, noe jeg virkelig trengte. Siden tuppene var begynt å bli ganske så slitte, nå som jeg endelig var blitt fonøyd med lengden selvfølgelig. Haha. Det er altid sånn. Håret vokser ut, man blir fornøyd, det er slitt, å man må klippe seg. Blæh! Men denne gang var jeg ganske så nøyen da jeg sa hvor mye jeg skulle klippe, så jeg ble faktisk litte gran fornøyd, siden man nesten ikke ser forskjell (..eller jeg gjør, men ikke pappa..). Kanskje jeg kan vise dere senere, får se om jeg orker!  Flere som er "redd" frisøren? haha

-Ingvild

En mandags tur..

Heihei! Og beklager for null blogging før nå, men jeg var så sliten når jeg kom hjem fra "turen" jeg og Lene var på, at jeg sovnet. Vet ikke helt hvor lenge jeg sov, men i hvertfall lenge nok. Hehe, har egentlig ikke våknet helt utav enda, så jeg er veldig tom for ord egentlig. Vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive.... Nå er det bare en og en halv time til det er cæsar, så kanskje jeg skal hoppe i dusjen før den tid. Og etter den tid skal jeg nok redigere enda litt flere av "mille-bildene". Også var jeg en liten tur ute å tok noen bilder før i dag også, har ikke fått sett igjenom dem enda. Men har sikkert noen jeg kan redigere der å, haha! Hva har dere gjort i dag?


En liten smakebit på kveldens "fotoshoot"!

Heihei! Som sagt har jeg hatt en liten "fotoshoot" med lille Mille i dag. Hun er nå tre månder gammel, tror jeg det var, Sist jeg tok bilder av henne var hun bare ett par uker. Da sov hun bare, i dag har vi fått smile-bilder og greier. Bare helt nydelig! Jeg har tatt runt ett tusen fem hundre bilder, Så jeg har ikke fått lastet opp alle enda, det kommer nok til å ta litt tid. Men må si jeg gleder meg til å sette meg ned med en god å kald iste, mens jeg skal se igjenom alle bildene, og redigere. Hihi. Her har dere en bitte liten smakebit av "shooten", det kommer nok ut enda litt flere bilder om noen dager. Har også en fotoshot av Victoria, den kommer kanksje ut i morgen. Hva syns dere om bildene?
Nytt gratisdesign #5 "Sweet Cupcake"
Da var det nye gratisdesignet ferdig. Kodene er lagt ut HER, og dere finner en oversikt over alle gratisdesignene HER. Det kommer ett "hjelpe" innlegg til det nye designet senere eller i morgen. Som vanlig er det lov å skifte header, bakrunnsfarge, sette inn profilbilde og alt det der. Men IKKE fjerne hvor det står designet er laget av meg. Innleggene er i 800px! Får dere noen problemer med designet er det bare til å si ifra!  Hva syns dere om designet?

Svar på ukas spørsmål #8

Kan du legge ut bilder av rommet ditt?
-Ja det kan jeg vell få til!

Hei, jo på en av designene dine så har du en header som har sånne streker i den som jeg syns er utrolig fint!! Hvordan fikk du til det og hvilken effect bruker du på bildet???<3   - Hei du. Det gjorde jeg i Gimp. Du ser på den "menyen" helt i toppen, der heter den ene knappen Filter, ta musepeken over den, så kommer det ned flere alternativer. Så tar du musepeken over "Forvrengninger". Så kommer det enda flere alternativer, å da trykker du på "Erase Every Other Row..". Vet ikke om dette var forståling, men etter min mening passer ikke den stripetignen til så mangen bilder,så jeg orker ikke å legge ut sånn lang forklaring på den. Prøver helle rå få laget en video hvor jeg forklarer hvordan jeg redigerer vanlig :)

Hvilket objektiv har du brukt på bildene?
- Jeg bruker for det meste 50mm, om det ikke står noe annet.

Så snill lillebroren din er! Hvor gammel er han ?
-Ja han er veldig snill! Han er 11 :)Hvordan lært du å lage så fine design! Skjønner meg ikke på de kodene jeg sjø, det eneste jeg kan er å lime og kopiere de, he he!   -Hehe. Det startet vell egentlig bare med at jeg å kopierte å limte, så fikk jeg interesse for det å brukte en del tid på det, å fikset ofte design, Begynte å lære meg kodene uten att, og fikset egne koder selv. Så det er bare til å begynne med å søke på google, så kommer resten av seg selv vil jeg tro!

Hvordan blir det med tentamener, eksamen o.l. siden du ikke er på skolen?
- Jeg har ikke tentamener eller eksamener.

Den headeren må du bare ha, den var utrolig nydelig!! men har et spørsmål hvorfor du skifter header så mye, de er jo kjempe fine!
-Tusen takk, ja jeg har tenkt å holde meg til denne en stund! Haha, som sagt er jeg veeldig ubesluttsom å blir nesten aldri heelt fornøyd med verken header eller design. Liker også å lage nye headerer, så da blir det desverre til at jeg skifter veldig ofte.

Hvordan blir det med utdanningen din? når du ikke får vært så mye på skolen:)
- Hmm. Jeg får i hvertfall kommet inn på en vanlig vidergående skole, og forhåpentligvis blir jeg mye bedre til jeg starter på skolen igjen etter sommeren. Så om ting går som "planlagt" får jeg fulført vidergående å kommet meg videre.Hvor får man tak i sånn Danbo?
-For tuuuusende gang. På Ebay.com.

Liker du hest?
-Tja, jeg syns de er litt skummle, men veldig fine da!

vis du skal ta bilder av dyr hvilket?
-Hmm, fugler, katter, hunder, hester,,. Spiller egentlig ikke noen rolle, bare jeg får dyret til å sitte stille, haha.

Kan du amfale blogger du titter inn på og faste
-Du finner de i sidebaren på fremsiden, under "Jeg leser:". Men jeg kan godt begynne å lage "annbefaler-blogg" innlegg igjen om dere vil det.

Når fikk du speilrefleksen din(hvor mange år var du ) ?
- Jeg kjøpte mitt egent speilrefleks etter konfirmasjonen min som var i fjor. Så jeg var vell 14.Når ble du intressert i foto ?
-Det er vell kanskje runt ett og ett halvt år siden. Det startet jo med at jeg begynte å låne mamma og pappa sirtt speilrefleks, og begynte å ta det med meg ut å utforske litt osv.

Hadde du et sånn digital kamera før du fikk speilrefleksen ?
-Ja, etter julen i 2010(?) kjøpte jeg meg ett digital kamera, å husker jeg syns det var såå bra da. Men nå kan jeg ikke fordra å bruke det, det er jo kjempe dårlig. Haha.

Kan du legge ut link til spotifylisten din?
-Ja det kan jeg! Men for øyeblikket bruker jeg pappa sin spotify, siden han har premiun og er fri for reklame. Derfor står det "øyvind40" isteden for Ingvild, bare sånn at dere vet. Hah. Jeg elsker å lage nye spillelister så jeg har litt mangen. Du finner de HER, HER og HER. Og om du har lyst å dele din liste med meg så kan du gjerne legge igjen linken til din. Hihi!

Kan du lage header til meg?
-Nei, jeg lager ikke header til andre!! :D

Kan du lage design til meg?
- Nei, jeg lager ikke design til andre!! :D

Dette var vell alle ukas spørsmål. Har tenkt å starte en spørsmålsrunde iløpet av den neste uka.
Så det er bare til å begynne å tenke ut spørsmål, haha.

Ryddings på en søndag!

Heihei! Nå sitter jeg her å ser på rommet mitt som er helt bomba. Det er nok lenge siden sist det var såå rotette som det er nå. Så nå har jeg tenkt å bruke i hvertfall tjue min på å rydde her. Tørke litt støv å få ryddet opp i alle klærna mine. Tiden går jo fort om man bare har på noe bra musikk. Hihi! Senere i dag.. i etter middag skal jeg ta dåps-bilder, og vanlige bilder av lille Mille, som jeg også tok for noen månder siden (se her). Hun er bare så utrolig skjønn, så det gleder jeg meg kjempe til! Kanskje dere får se litt av bildene i morgen, hvem vet. Hehe. Men nå må jeg nesten starte på ryddingen her, så blogges vi igjen senere. Om blogg.no funker da... Ha en fin søndag videre!   Hva skal dere i dag?


Lørdags kvelden

Heihei! For øyeblikket sitter jeg å chiller maks, med musikk og is. Formen har egentlig vert veldig dårlig i dag. Har hatt utrolig vondt i kroppen, veldig lite matlyst, og vert utrolig trøtt. Så min dag har for det meste gått til å ligge i sengen, å sove. Men jeg er heldigvis mye, mye bedre nå! Planene for resten av kvelden er ikke akkuratt så store. Skal for det mesta ta det med ro, og "rydde" i bildene jeg har på pc`en. For det trengs virkelig. Hehe. Jeg sa jo før i dag at det nye gratisdesignet kom til å komme ut i kveld, men siden jeg ikke har fått fkset det ferdig i dag, og blogg.no er fucka igjen må jeg nok utsette det. Mangen lurte på hvordan gratisdesignet var, så dere som virkelig lurer kan se det på "lage-gratisdesign-bloggen-min" HER. Gjerne si hva dere syns om det, og hva dere vil ha annerledes ved det. Men er som sagt ikke helt ferdig enda! Hva gjør dere i kveld?Cola, kinder maxi og is♥

"PHOTO: Looking up"


Canon eos 600D 50mm - 45 / 365 days // Modell: Victora -kommer flere bilder fra fotoshooten i morgen.

"Alexandra Joner fr. Madcom - Sunrise"


Elsker denne sangen♥   Hva syns dere om sangen? Har dere oen musikktips?

Nytt design og header, med litt mer farger!

God morgen! Som noen av dere sikkert har lagt merke til så skiftet jeg header i går, og har fått fikset på en del småting i designet. Så nå begynner jeg å nerme meg fornøyd her. Jeg vet jeg skifter design og header ganske så ofte, så nå skal jeg prøve å ha det som dette i hvertfall to uker. Haha. Det nye gratisdesignet kommer kanskje ut senere, så det er bare til å følge med. Hihi.   Hva syns dere om designet og headeren?

"a walk in the forest "Heihei! For rundt en time siden tipper jeg, kom jeg hjem fra skogen. Jeg, Susanne og stesøsteren hennes Victoria var en tur i skogen og tok litt bilder. Jeg har ikke fått redigert så mangen enda, er utrolig sliten etter turen. Kjenner alle symptomene begynner å komme tilbake nå, feberen, smerten i leddene.. Og alt det der ja. Så nå skal jeg ned å finne meg en cola, og litt chips. Før det blir litt mer bilde redigering her. Det kommer kanskje en liten fotoshoot av Victoria endten i morgen eller overmorgen! Ha en fin kveld videre dere! Hva har dere gjort i dag?

-Ingvild

"Today is friday..wii.."

Heisann. Da var det fredag og helg igjen! Det var egentlig meldt regn til i dag om ikke jeg tar helt feil, men det er faktisk - faktisk (!) sol ute. Jeg har ikke fått vert noe ute i dag enda, formen har vert ganske så dårlig egentlig. Litt feber, trøtt, sliten, lite matlyst å vondt i kroppen. Men etter litt søvn, mat og noen tabletter kjenner jeg at jeg begynner å bli bedre. Sitter jo her med datan nå, så det er jo ett bra tegn. Haha, Har også jobbet litt med ett nytt gratisdesign i dag, kan hende det blir ferdig iløpet av dagen, eller morgendagen. Vi får se. Nå har jeg tenkt til å bytte ut kosedressen med en vanelig joggebukse, å genser. Så blir det middag, hviling, også kanksje jeg klarer en liten tur ut å får tatt litt nye bilder til dere... Dere får ha en fin dag videre! Hva skal dere i dag?

// forrandring i planene, skal i skogen å ta bilder med Susanne. Det blir kos. Kanskje det kommer litt bilder senere da!

"I am blue today.."

Heisann! For øyeblikket ligger jeg her i sengen med kosedressen på. Så antrekket på bildene under er nok i fra gårsdagen. Hadde egentlig tenkt å slenge ut en outfit da, men var sliten og trøtt etter bilturen, og legetimen. Så da får jeg heller bruke de bildene i dag. Haha. Smart. Formen er ikke på sitt beste i dag, er sliten og trøtt, å har vondt i kroppen. Begynner å bli litt bedre nå kjenner jeg, så jeg skal vell ned å finne meg noe godt å knaske på mens jeg skal fikse design. Blogg.no har jo fortsatt problemer, så spørs om det går. Jaja, jeg får i hvertfall prøve! Dere får ha en fin dag videe. Hva gjør dere i dag?NEW IN - minnebrikke . smykker

Endelig har jeg fått kjøpt meg en ny minnebrikke. Som sagt har det ofte hendt at min (gamle) ble full mens jeg var ute å tok bilder. Så da skaffet jeg meg en ny som har plass til 2040 bilder ca. Pluss at den funker veldig raskt, og bra til filming! Den kostet noe med 456kr, husker ikke hvor den ble kjøpt. -var på nettet en plass.


Også har vi ett søtt fiskesmykke som pappa kjøpte i polen!


Så har vi to søte ugle-nøkkel-ting, som kan gjøres om til smykke. - fra polenOgså må jeg bare vise dere hva min søte lillebror laget til meg i sløyden på skolen. Haha♥


Hva syns dere om tingene?

April 2012 - oppsumeringLitt mer om ME-diagnosen

Det hele startet i 2010 da jeg fikk kyssesyken. Jeg vetikke hva som var grunnen for at jeg fikk den, men vi fant ut at jeg hadde den litt før sommer ferien tror jeg. Etter jeg hadde hatt den en stund, å legene sa jeg egentlig var blitt frisk fra den var jeg fortsatt mye mer syk enn "alle" andre. Imunforsvaret mitt var helt dødt... Så kom vi til 2011 å jeg var syk ganske ofte, ble sliten av å være på skolen, å måtte hjem etter noen få timer omtrendt hver dag husker jeg. Vi kontaktet jo selvfølgelig legen. Tok blodprøver, mangen, mangen ganger å de viste ingen feil. Skole fraværet ble bare større å større. Det eneste jeg gjorde om dagene var å ligge på sofaen å sove. Vi kontaktet legen igjen, å jeg ble sendt til haukeland sykehus for utredning av ME.

Utredning av ME vil si at de sjekket meg for all slags sykdommer, før de eventuelt kunne gi meg denne diagnosen. I starten husker jeg de sa jeg var for fysisk sterk for å ha diagnosen. Å mente at det bare var ett virus som kom til å gå bort etter noen få månder. Men det skjedde jo da ikke, vi ble sendt tilbake til sykehuset. Snakket. De mente jeg forsatt var for frisk,, før vi plutselig en dag fikk brev i posten om at jeg nå hadde denne diagnosen. I utgangspunktet er dette kronisk utmattelsesyndrom. Man bli utrolig fort trøtt å sliten, har mye vondt i kroppen (omtrendt hver dag), noen har mye hodepine å da trenger man å ha det mørkt runt seg, å helst ikke så mye lyd. Heldigvis er ikke jeg blandt de dårligste ME-folkene, så jeg tåler musikk å lyd, bare ikke på veeldig dårlige dager.Noen lurer også på om denne sykdomen er farlig. Jeg vil egentlig ikke kalle den for en "farlig sykdom", den er liksom ikke dødelig i utgangspungtet. Men om man er veldig syk, veldig lenge, veldig dårlig, å slikt så kan det jo hende den blir litt mer alvårlig/farlig. Men slik det er i min situvasjon er den ikke direkte farlig vil jeg si! Når vi kommer til skolen blir det veldig lite av det. I år har jeg bare vert to ganger på skolen, som vil si fire timer. Det er veldig lite. Målet mitt er jo selvfølgelig å begynne å komme meg mer på skolen. Starte med to timer i uken kanskje, å prøve å få øket det opp til seks. Det er mitt store mål! Etter sommeren skal jeg jo på vidergående, å det hadde vert kjekt om jeg hadde klart hvertfall tre, hele dager i uken. Tviler på at det kommer til å gå helt i starten, men etter en stund skal jeg klare det.

Selv om jeg ikke har kommet meg på skolen har jeg fått gjort litt annet enn å bare ligge i sengen her. Jeg står opp hver dag, å prøver å la være av å hvile midt på dagen, for det ødelegger søvnen på natten. Jeg prøver også å presse meg til å gjøre minst en liten ting dagelig, som f.eks å gå å hente posten. å ta litt bilder til bloggen. Ja jeg blir faktisk sliten av å gå til postkassene. Men jeg klarer det forde om. Jeg klarer også å gå tre ganger så langt som det, på gode dager. Men jeg blir sliten av det, å får en hel rekke symptomer etterpå. Men det er altids verdt det.Nå har jeg hatt denne diagnosen i over ett år. Og ja diagnosen har sndd livet mitt helt på hode, å jeg har selvfølhelig forandret meg veldig. Men på en god måte tror jeg! Det er selvfølgelig ganske slitende å våkne med denne diagnosen hver morgen. Kjenne at man er sliten i kroppen, selv om man kanskje ikke gjorde noen ting dagen før. Ikke vite om man er frisk eller syk neste dag når man legger seg. Å bli sliten av ingenting, som å dysje. Kjenne at om man får i seg for mye sukker blir kroppen bare helt "uggen". Som dere også sikkert har lagt merke til er jeg veldig tynn. Jeg har alltid vert tynn, men har selvfølgelig blitt enda tynnere etter jeg ble syk. Ikke fordi jeg vil, men kroppen mister muskler, å da blir man automatisk tynnere. Uheldigvis. Ja, jeg VIL legge på meg, jeg prøver å legge på meg, jeg spiser hele dagen lang. Men er fortsatt tynn. Slik er det bare...

Mangen lurer også på om det ikke finnes noe behanling for denne sykdommen, det finnes ikke noe spessiel behandling som sier at man "blir frisk av denne". Det finnes i hvertfall ikke noe medisin mot den. Bare noen "metoder",... Man er nødt til å presse seg, for å bli frisk. Om man bare blir liggende på sofaen å vente på at en skal bli frisk, blir man ikke frisk. Å man må også holde motet oppe, å tenke posetivt. Ellers kommer man ingen vei.Wow, dette må være det lengste blogginnlegget jeg noen sinne har skrevet. Men det er så mye om denne diagnosen, og så mangen spørsmål rundt den. Skjønner meg egentlig ikke helt på den selv, syntes bare den er helt unødvendig, hehe. Jeg håper at dere kanskje gjorde dere litt klokere på hva denne sykdommen / diagnosen går ut på. Er det noe mer dere lurer på, er det bare til å spørre! Og forresten så vil jeg bare takke alle som støtter meg, å kommer med søte kommentarer. Sender meg mail, brev (på blogg.no) kontakter på face å alt det der. Dere gjør hverdagen min så mye bedre! ♥

Noe mer dere lurer på?

"STEM frem vinnerbildet i fotokonkuransen i samarbeid med eirihallands.blogg.no"

Dere husker kanskje fotokonkurransen jeg og Eirin satte i gang for en stund siden? Her er de bildene vi likte best, og som dere kan stemme på! Håper du vil være med på å stemme frem favorittbildet! Temaet er Vennskap, og du kan lese mer om konkurransen her eller her. Du kan bare stemme én gang da! Og ikke på begge bloggene... hihi! (♥) Vinneren blir logisk nok det bildet med flest stemmer! Så det er bare å stemme! Vinnerbildet får bildet sitt i sidemenyen med linking, og et innlegg med anbefaling på både min og Eirin sin blogg!

1. Anette Johnsen (ajworld.blogg.no)


2. Hilde Bamberg (hildebamberg.blogg.no)


3. Elisabeth (silverstone.blogg.no)


 4. Thea Schjøll Munck (thessasm.blogg.no)


Hvilket bilde synes du fortjener å vinne?

En slags outfit..

Hei dere! Akkuratt nå sitter jeg å chiller med musikk og spiser kinder maxi. Nam, elsker den sjokolade. Den er så absolutt en av mine favoritter! Hehe. I dag har jeg vert ute i flere timer, å jeg har faktisk klart å få litt farge i trynet allerede. Wii. Ellers har jeg ikke gjort så mye, jeg har faktisk ikke tatt noen bilder ute i dag. Det er "for mye" sol til å ta blomster bilder, så da giddet jeg ikke det. Har heller bare tatt det med ro, så får jeg ta kameraet med meg på en tur i morgen isteden.. Før jeg skal til legen / doktoren..! Også vil jeg forresten bare takke for alle de fine kommentarene jeg får av dere. Setter virkelig stor pris på dem!♥

Har dere hatt en fin dag?Topp-Bikbok, smykke-Cubus, bukse-husker ikke

"PHOTO: Sweet cupcake"


Canon eos 600D 50mm - 44 / 365 days

Ut til solen!

Heisann! Nå har jeg akkuratt blitt ferdig med å stelle meg. Så egentlig har jeg ikke noe spessielt god tid til å blogge nå. Jeg skal nemelig ut å sole meg med Lene. Været er bare helt nydelig her i dag, så jeg kommer ikke til å gidde å stresse med å blogge så mye. Bare så dere vet. Hehe. Også som dere ser har jeg fikset på designet igjen, begynner å nærme meg litt fornøyd nå. Men kanskje jeg får tatt noen litt mer sommer-aktige bilder til header i dag. Vi får se.. Dere får ha en fin dag videre! Hva skal dere i dag?


..fordi jeg har dårlig tid.

Mine to favorittsanger ATMPS: Vil også annbefale alle sangene til Cir.cuz, fant dem ikke på youtube, men de er på spotify♥

Syns om sangene? Har du noen musikktips?