mai 2011

fotokonkuranse

Da har jeg tenkt å ha en liten fotokonkuranse på bloggen min. Har ikke hatt det før, så det er vell på tide nå.Hehe. Jeg kommenr til å kåre en vinner innen lørdag, kanskje til fredag. Må se litt om jeg får tid og slikt.
Du kan konkurere med hvilkent så helst bilde. IKKE noen spessielle temaer eller noe slikt.
Jeg har ikke så store premier akkuratt, men håper dere gidder å bli med fordeom!

1.plass
- En bloggvurdering + 10 kommentarer + linking i ett innlegg.
2.plass
- En bloggvurdering + 5 kommentarer.
3.plass
- En bloggvurdering + 2 kommentarer.
ALLE som blir med får også 2 kommentarer :)

Regler:
- Du må lage ett innlegg der du legger ut bildene du vil konkurere med. Må også skrive i innlegget at du er med på  konkuransen til iaa1996.blogg.no.
- Du kan kunn konkurere med 2 bilder.
-  Du må skrive i kommentarfeltet at du er med, og ha med linken til det innlegget der bildene er. Så jeg finner det.
- Du må melde deg på FØR torsdag. 

Skrik ut om det er noe dere ikke har skjønt! 


Lykke til !

STRAKS HJEM FRA SYKEHUSET !

Nå sitter jeg egentlig bere å venter på at en lege/nevrosykolog eller hva det er skal komme inn. Så etter vi er ferdige å snakke med hun, får jeg dra hjem!  Yees. Det er så utrolig kjedelig å være her. Men de har ikke helt klart å finne ut av hva det er som feiler meg enda, fikk vite i sted at det ikke er noe alvorlig hvertfall. Så det er jo bra.
I går var jeg å mamma en liten tur i byen, så fikk kjøpt meg en ny hettejakke og noen småting. Også var vi å spiste på dolly, siden maten her på sykehuset ikke frister så veldig. Haha :)


// tilfeldig bilde...

Hva gjør dere i dag ?
-Ingvild:)
 

SYKEHUSET I MORGEN

Som jeg sovidt nevnte i ett innlegg tidligere i dag, så skal jeg til sykehuset i morgen. Jeg var der egentlig i forgje uke, men siden jeg skulle feire konfirmasjonen min nå i helgen så kunne jeg ikke bli der til torsdag. Det hadde blitt altfor stress. Så derfor skal jeg tilbake i morgen. 
Grunnen til at jeg skal på sykehuset er vell fordi jeg er utrolig mye syk, ofte sliten og trøtt osv... Så de prøver da å finne ut hva det er som "feiler" meg. Mest sansynelig får jeg svar til tirsdag, kanskje jeg kommer hjem til da også. Men jeg vet ikke helt enda!-Ingvild:)

SMYKKE SKAP

Som jeg skrev i forgje innlegg så fikk jeg ett smykke -skap i går. Det er hvitt helt enkelt, og kjempefint. Trengte det virkelig, siden smykkene alltid hengte seg sammen når jeg skulle bruke det. Å det er jo ikke noe koselig. Jeg er ikke akkuratt den personen som pleier å pynte meg så mye med smykker, men jeg ELSKER hvirkelig "ugle-smykker". De er så utrolig kule ^^Har du smykke-skap ?
-Ingvild:) 

BILDER FRA KONFIRMASJONEN MIN

Som jeg alt har skrevet, så feiret jeg konfirmasjonen min i går. Fikk noen spørsmål om hvorfor jeg har utsatt festen iforhold til nårr jeg konfirmerte meg. Grunnen er at pappa var på jobb i kasakstan den dagen jeg konfirmerte meg, derfor utsatte vi festen to uker. Hadde jo vert litt kjipt å feiret konrimasjonen uten han. 
Men hvertfall, det ble en kjempe koselig dag. God mat, masse kake og brus. Hva er vell bedre enn det? haha. Jeg har også blitt rik, 22150 kr + smykke, mangen fine kort, speil og smykkeskap. En del av pengene kommer til å gå til kamera. Skal mest sansynelig kjøpe det når jeg kommer hjem fra sykehuset på tirsdag/onsdag. Gleder meg!

Her er hvertfall noen bilder fra dagen. Men gidder ikke å legge ut bilder av fameilien å slikt. Så det blir en god del bilder av kaker, bordpynt osv..

Hva syns du om bildene?
-Ingild:) 

FOTO; flower


Canon eos 550D_ redigert i photoscape

-Ingvild:)

Manchester United VS Barcelona ?

Som de fleste kanskje vet, skal Manchester United spille kamp mot Barcelona i kveld. Kampne starter kl 20:45. Jeg skal ikke se den selv, men pappa og noen ser den nede, så jeg hører nok når det er noen som skårer for å si det slik! haha. Jeg håper da selvføgelig Manchester United vinner♥Hvem håper du vinner finalen ?
-Ingvild:)

KONFIRMASJON I MORGEN

I morgen skal jeg feire konfirmasjonen min, selvom det er to uker siden jeg ble konrirmert. Endelig, sier jeg bere. Har ventet lenge nok nå. haha. Det blir nok koselig, og mangen gode kaker. Men hvertfall så kommer jeg ikke til å blogge noe særlig i morgen heller. Tipper at jeg er utrolig trøtt og sliten etter alt det som skjer i morgen. Derfor gidder jeg ikke å stresse med blogging, thihi. Men nå skal jeg se norske talenter, så ha en fin kveld videre!

Hva skal du i morgen?
-Ingvild:)

CD INNKJØP


Alle CD`ene er kjøpt på Coop, faktisk. 3 for 200, billig! Elsker virkelig alle de cd*`ene der, de er virkelig til å annbefales, hvertfall Lady Gaga sin. Det var faktisk to cd`er med i den. Den "nye" med Dance in the dark og de, og den "gammle" som har poker face og alle de der. Stilig det da, men det dumme er at jeg har den gammle fra før av, haha!

Har du noen av dem ?
-Ingvild:)

OUTFIT 27.mai


Bukse-Veromoda Topp-Bikbok Cardigan-Cubus Smykke-Cubus

-Ingvild:)

UTEN MAT OG DRIKKE, DUGER KROPPEN IKKE

I dag er egentlig formen helt nede igjen. Har vondt i hodet, lite krefter og er utrolig trøtt. Har heller ikke noe særlig med matlyst. Så derfor kommer jeg ikke til å bruke kreftene mine på blogging i dag. Får heller håpe jeg blir bedre til i morgen, så kanskje det blir litt mer skikkelig blogging da. -Ingvild :)

HVA GJØR DERE I DAG ?

Lars Larssen - Shades

Idag har jeg ikke noen planer egentlig, skal bere slappe av rekner jeg. Er fortsatt litt sliten etter de to dagene på sykehuset. Så i dag lader jeg meg opp igjen. Haha.
Nå har jeg faktisk tenkt å prøve å laste opp paint.net og se om jeg klarer å lære meg med det. Trenger virkelig nye redigerings-programer nå. Så om jeg får lastet det ned kommer jeg sikkert til å redigere en god del bilder i kveld,, mens jeg har musikken på. Thihi... Love it :)Hva gjør dere i dag ?
-Ingvild:)

BLOGGER JEG LESER FAST
Hvilken blogger leser du fast ?
-Ingvild:)

HOME AGAIN

Da var jeg endelig hjemme fra sykehuset igjen. Selvom det ikke er så lenge til jeg skal tilbake, på mandag nemelig. Sykt kjedelig. Nå har jeg vert der i to dager sirka, å det føles mer ut som to uker, minst!
Fikk noen spørsmål om hva jeg skulle på sykehuset, så jeg kan vel prøve å forklare det da. Jeg er ganske mye syk, er ofte trøtt, har lite krefter i kroppen (avogtil) osv,,, så derfor prøver de å finne ut hva det er. De tror jo kanskje det kan være ME, men de kan ikke si det helt sikkert enda. Mest sansynelig får jeg svar iløpetav neste uke.-ingvild :)

SYKEHUSET I KVELD

I kveld reiser jeg og mamma til Haukeland sykehus, i Bergen. Gruer meg egentlig litt, men samtidig gleder meg LITT. Gleder meg veldig til jeg skal til fysoterapaut(?), og få trent litt igjen. Er så utrolig lenge siden sist jeg har fått trene. Så det blir nok godt. Men gruer meg veldig til å vere på sykehuset da, hater hvirkelig å vere der. Men heldigvis så skal vi sove på "sykehus hotellet" der da, og ikke på selve sykehuset. Så det skal nok gå bra!

Jeg blir på sykehuset i sirka to/tre dager, så det kommer til å bli lite blogging. Kanskje jeg slenger inn noen innlegg på kveldene eller noe. Vet ikke helt hvordan det blir enda, må nesten se formen ann :)-Ingvild

Innkjøp 210511

Hva syns du om innkjøpene?
-Ingvild:)

Dagens OUTFIT ++

I dag skal jeg i konfirmasjon, igjen. Derfor kommer det ikke til å bli noe særlig med blogging i dag. Skal se om jeg rekker å slenge innkjøpene fra i går, innpå litt senere. Mer en det rekker jeg nok ikke, for når jeg kommer hjem må jeg nemelig pakke til jeg skal reise ikveld. Kommer ett innlegg sener eom hvor jeg skal. Tihi.
Men nå må jeg neste begynne å fikse håret mitt, slik at jeg blir klar til vi skal dra! haha, ha en fin søndag folkens :) 
Hva skal dere i dag?
-Ingvild:)

TODAY

Idag har jeg vert på senteret med Susanne. Ble noen få innkjøp, men gidder ikke å ta bilde av dem akkuratt nå. Lat ja, haha. Men de kommer kanskje innpå i morgen. 
Etter vi hadde vert på senteret ble hun med hjem til meg. Planen var egentlig å bake muffins, men vi giddet ikke det alikevell. Så hadde vi tenkt å gå ut for å ta litt bilder, men neida det funker jo ikke når det er storm ute! haha. Derfor ble vi heller inne å bere snakket litt, så på youtube filmer og hørte på musikk. Tok også litt bilder da. Var veldig koselig hvertfall :)


Utrolig fine de to siste ja, haha !

Hva har dere gjort i dag?  Vil dere se innkjøpene mine?
-Ingvild:)

OUTFIT 21.Mai


Bukse-Veromoda  Tskjorte-Veromoda Cardigan-Cubus

-Ingvild:)

MED I FOTOKONKURANSE


// Alle bildene er tatt med Canon eos 550D - redigert i photoscape.

Jeg er med i fotokonkuransen til http://birdland4.blogg.no/. Du kan melde deg på HER :)

-Ingvild:)

it's time for some godis

Da var det tid for fredagskos igjen. Ikveld har jeg ikke noen planer, skal nok bare slappe av forran tv`en og chille max. Kanskje redigere litt bilder og slikt før jeg sovner også, elsker det virkelig. 
Men nå skal jeg ned å finne meg litt pizza før jeg spiser meg mett på chips her. Haha. Ha en super kveld videre :) 

Mo - Dance like a freak

Hva gjør dere ikveld?
-Ingvild:) 

UBESLUTTSOM ?

Haha! Jeg har endret på designet IGJEN, og har faktisk byttet header også, som dere ser. Serriøst, jeg blir alldri fornøyd. Så det blir kanskje litt mye bytting. litt.
Men nå skal jeg faktisk prøve å ha designet slik i noen uker (minst). Det eneste som skal forandre seg nå er fargen og det bak overskriften. Kanskje litt småpussing på headeren også. Men utenom det skal jeg prøve å ha det slik! haha :) Hva syns dere om designet ?
-Ingvild:) 

LESE DIN BLOGG ?

LITTLE PHOTOSHOOT - with Lene


// Canon eos 550D / redigert i photoscape_ Privat

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

NEW TOPP
// Veromoda - 150 kr

Hva syns du om den?
-Ingvild:)


LUCKY DAY

Idag er serriøst lykkedagen min. Jeg våknet uten smerter i verken hodet eller kroppen, følte meg uthvilt og jeg hadde faktisk litt matlyst også. Det er utrolig lenge siden jeg har våknet med den følelsen. Så det føltes virkelig godt:)
Itillegg til det har jeg klart å fikse lyden på datan min. Yeah!
Så i omtrendt hele dag har jeg vert med Lene. Utrolig koselig. Vi scrappet litt, og tok mangen bilder.
De kommer mest sansynelig innpå senere. Så gled dere! haha :) Hva har dere gjort i dag?
-Ingvild:) 

SOME PHOTOS- (konfirmasjons bilder)
Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

NYTT DESIGN


Hva syns dere om det nye designet+headeren ?
-Ingvild:) 

KAMERA UTSTYRET JEG BRUKER

Jeg har fått noen spørsmål om hvilket kamera jeg bruker. Jeg bruker som sagt Canon eos 550D, omtrendt ALLE bildene du finner på bloggen min, er tatt med det. Men vi har ikke den linsen som hører til det på. Vet ikke helt hva den heter, men den zoomer hvertfall til 135.
Jeg har også fått meg kamera stativ nå. Wihu. Men det vet jeg ikke helt hva heter egentlig, haha! Hvilket kamera har du?
-Ingvild:) 

FOTO; a rose for you


Canon eos 550D_ redigert i photoscape.

-Ingvild:)

GRATULERER MED DAGEN, NORGE !GRATULERER MED DAGEN :)

MINE PLANER FOR MORGENDAGEN.

I morgen er det 17.mai, derfor kommer jeg ikke til å ta meg tid til bloggen. Har ikke sånn super mangen planer akkuratt, må nesten se hvordan formen blir. Så om jeg orker så skal vi til tante og onkel for å spise. Og etter det skal v vell en tur for å se på russetåget, Vet ikke helt enda om jeg skal dit, men satser på det hvertfall!
Ha en fin 17.mai alle sammen :)Hva er dine planer for i morgen ?
-Ingvild:) 

BIKBOK- LIKE OR DISLIKE ?

HVA VIL DU HA MER AV ?

Jeg begynner egentlig å gå litt tom for blogg ideer. Siden jeg ikke gjør på noe spessielt om dagene, blir det jo enda mindre å blogge om. Så jeg hadde blitt veldig glad om dere hadde kommet med noen tips. Men jeg kan bere si det med engang at jeg IKKE kommer til å videoblogge... :) Tips til hva jeg kan blogge om ?
-Ingvild:) 

HÅRPRODUKTENE MINE

Jeg fikk ett spørsmål for ikke så lenge siden om hvilken hårprodukter jeg bruker. Så jeg tenkte å vise dere det. Nesten alt er fra got2b, elsker alle produktene deres. Elsker hvertfall hårsrpayene deres, jeg er ikke så veldig glad i å bruke hårskum da. Føler at det blir så "tungt" med en gang da!Har du noen hårprodukter å annbefale?
-Ingvild:)

NOEN BILDER FRA DAGEN

Idag har jeg som sagt konfirmert meg  Planen var egentlig at jeg skulle i konfirmasjonen til Susanne etterpå, siden jeg ikke skskulle feire min i dag. Men neida, hadde nesten ikke krefter i kroppen så jeg måtte uheldigvis bli hjemme.
Men er hvertfall glad for at jeg klarte den ene timen i kjirka da. 
Jeg skal i kornfirmasjon i morgen, så det blir nok ikke noe særlig med blogging da heller. Men her er hvertfall noen bilder fra dagen!
 Har forresten som dere ser lenger nede i innlegget fått meg kamera stativ, og masse penger! Love it :)Hva har dere gjort i dag?
-Ingvild:) 

KONFIRMERT MEG I DAG

Nå er jeg konfirmert, og er endelig ferdig med alle de kjirke greiene. Thihi. Men som jeg har skrevet før så skal jeg ikke ha selve "festen" i dag, pga at pappa er på jobb i kasakstan. 
Formen er ikke helt på topp, er veldig sliten og trøtt. Så jeg må se om formen blir bedre, så skal jeg kanskje i konfirmasjonen til Susanne litt senere. Så det kommer ikke til å bli noe særlig med blogging i dag, kanskje det kommer innpå noen bilder senere. Må se hvordan formen er, rett og slett! :)-Ingvild::)

HVILKEN HEADER ?HVILKEN HEADER SKAL JEG BRUKE ?
-Ingvild:)

SMÅ PUSSING PÅ DESIGNET !

Nå kjeder jeg meg faktisk, så jeg har tenkt å fikse  litt på designet mitt. Som dere kanksje ser har jeg alt fikset på litt av det. Men har mye mer jeg vil endre litt på. Kanskje jeg skal se om jeg får lagd en ny header også, vet ikke helt. 
Så om dere vet om en blogg som har mangen brae HTML-koder, så skrik ut! haha :) 

Hva gjør dere i dag?
-Ingvild:) 

RESULTATET AV STRIPINGEN

Det var utrolig mangen som faktisk trodde at jeg skulle stripe håret mitt lilla. Det betyr jo bere en ting, de leste IKKE en setning i innlegget engang. Haha. Men det var jo noen som heldgivis gjorde det. For det var bere tull at jeg skulle stripe det lilla. Alldri om jeg hadde gjort det! Men jeg stripte det lysere da, å det ble jeg veldig fornøyd med. Jeg har ikke klipt noe av håret, men de fikset også litt på øyenbrynene mine også da. Så jeg er veldig fornøyd, og er klar for konfirmasjon. Thihi :)

FØR (kan se flere bilder fra "før" i innlegget nedenfor,,):


ETTER:
Trodde du jeg skulle stripe det lilla?
-Ingvild:) 

SKAL STRIPE HÅRET MITT LILLA

Skjer nok ikke. Haha. Lilla kommer det nok alldri til å bli, men jeg skal stripe det lysere. Har time i hall 8 tiden i dag, å jeg gleder meg sykt. Har hatt lyst til å stripe det i en evigheter nå, og endelig!
 Selvom jeg skal til frisøren skal de IKKE få klippe en cm av håret mitt engang, har ikke lyst på noe kortere hår. Syns jeg har kort nok fra førav. Haha :)

-Ingvild:)

OUTFIT 12.05.11


Cardigan-Cubus Tskjorte-Bikbok Bukse-Veromoda

Hva syns du?
-Ingvild:)


music makes me happy

Lars Larssen - Shades

 Owl City - Alligator sky

Lazee ft Madcon - Tag

Eminem - Cinderella


Du finner spotify-listene mine HER & HER. 

Har du noen musikktips?
-Ingvild:) 

TIPS TIL BRA KAMERA ?

Nå har jeg snart konfirmasjon som dere kanskje vet. Det betyr at jeg mest sansynelig blir en del rikere. Så jeg har tenkt å kjøpe meg ett egent speilrefleks kamera. Siden det jeg bruker nå er foreldra mine sitt. 
Jeg har enda ikke helt klart å bestemme meg for hvilket kamera jeg skal kjøpe. Men jeg er veldig sikker på at jeg skal kjøpe ett Canon, siden jeg kan med det.
Fåreløbig er planen å kjøpe ett Canon eos  500D pluss en ny linse/objekt :)

 

Tips til hvilket kamera jeg burde kjøpe?
-Ingvild:) 

SCRAPPING

Idag er vell planen å bere chille max. I morgen skal jeg ha praktisk prøve i mat&helse, og siden jeg ikke har fått vert i mat&helse timene på skolen, har jeg "øvd" meg litt på rettene hjemme. Så jeg tror og håper det skal gå bra!
Nå sitter jeg faktisk å scrapper litt, har tenkt å få lagd noen konfirmasjon kort eller slik. Skal også begynnte på bordkortene i dag, kanskje. Jeg må også finne ett bilde som vi skal ha på marsjipankaken min, aner ikke hvilket jeg skal ha! haha:) 

Hva gjør dere i dag?
-Ingvild:) 

Annbefaling: Hårkur

Denne hårkuren er virkelig til å annbefale. Den hjelper veldig mot skadet hår, å det har jo jeg siden jeg bølger håret omtrendt hver dag. Den funker utrolig bra etter bere noen få dager, samtidig som den lukter utrolig godt.
Er veldig lett å ta den i også, jeg pleier å tar den i etter jeg har brukt shampo å balsam i dusjen. Så lar du den vere i håretuppene i sirka 5min, så spyler du den utav igjen.

Tror du får kjøpt den på vanlige matvarebutikker også, jeg kjøpte min på H&M. Husker ikke helt prisen, men tror det var 100 eller noe:)

Har du prøvd den før?
-Ingvild:) 

STRITT ELLER BØLGER ?

Jeg har enda ikke helt klart å bestemme meg for hvilken frisyre jeg skal ha på konfirmasjonene mine. Jeg skal konfirmere meg på lørdag, men selve festen er ikke før den 28. Mai. Det er fordeat faren min er i kasakstan på jobb nå. Så derfor utsetter vi den litt. Hehe. Men nok om det. Skal jeg ha stritt,bølger elller noe annet?

stritt
bølger

 

(stritt er mitt naturlige,,)

-Ingvild:)

HVORDAN JEG LAGDE HEADEREN MIN :

Siden jeg har fått veldig mangen spørsmål om jeg kan lage header til folk, og hvordan jeg har lagd min, Så tenkte jeg å prøve å vise dere det. Nå som jeg bere skulle vise, gjorde jeg det ikke så veldig nøye 
Programene jeg bruker er Photofiltre og Photoscape. 


( jeg var ikke så nøyen akkuratt nå,,)

Noe dere lurer på, eller ikke skjønte?
-Ingvild :)

DAGENS ANTREKK 09.05.11


Bukse-Bikbok Topp-Bikbok Cardigan-Cubus Smykke-Cubus

Hva syns du?
-Ingvild:) 

PHOTOSHOOT 07.05.11
Tok noen på kvelden også.
// Canon eos 550D / Redigert i photoscape  _Privat

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

BILDE REDIGERING !

Nå har jeg tenkt å ta meg god tid til å redigere bildene jeg og Susanne tok i går. Egentlig hadde vi tenkt til å ta mangen forskellige bilder, med forskjellige klær. Men det ble ikke akkuratt slik. Først gikk vi ned på stranden, å da gikk kameraet tomt for batteri. Så gikk vi ned igjen å da hadde jeg glemt minne brikken til kameraet. Og etter vi hadde gått ned igjen måtte vi hjem for å spise pizza og se farmen. Haha. Så det ble ikke så veldig mangen forskjelige bilder da. Men noen hvertfall! :)Liker dere å redigere bilder?
-Ingvild:)

PIKNIK + PHOTOSHOOT PÅ STRANDA

Nå skal vi snart ta turen ned på stranden, igjen. Vi var der nemelig før i dag, men så klarte jeg å glemme å sjekke om batteriet var fullladet. Og det var de jo selvfølgelig ikke. Haha. Smart, så vi fikk bere tatt noen få bilder i sted. Så defor har vi tenkt å ta med oss litt godt ned der igjen nå snart. Så det blir nok koselig!

Hva gjør dere i kveld?
-Ingvild:) 

DAGENS INNKJØP

Topp - Cubus - 150
Smykke - Cubus - 99

Hva syns du om innkjøpene?
-Ingvild:) 

DET ER TID FOR FREDAGSKOS.

Lazee ft. Madcon & Julimar - Tag ??

I dag er ikke formen helt på topp, kroppen er litt sliten og hodet er heller ikke helt på plass. Så jeg skal nok bere chille max i kveld. Nå har jeg tenkt til å se gjennom ALLE bildene jeg har på pc`en min, faktisk. Å det er sykt mangen. Tror jeg har over 130 mapper også. Haha. Huffhuff. Også må jeg jo få med meg norkse talenter og komiker i arbeid. Thihi. Ha en finfin kveld videre :)?

NYTT INNKJØP - Hårprodukter

David Guetta ft. Nicki Minaj & FloRida - Where dem girls at 

Alt er faktisk kjøpt på Kiwi, å jeg husker ikke helt prisene siden det ikke var jeg som betalte. Men jeg tror hvertfall den spryen kostet rundt 100kr. Og som kanskje noen av dere alt vet så er jeg veldig opptatt av hvordan håret mitt ser ut. Kan ikke gå utenfor døren uten å ha fikset meg skikkelig på hååret. Haha. Så nå tenkte jeg å teste ut denne nye spryen, også en ny shampo da. Har ikke prøvd denne spryen før, så vet ikke helt hvordan den fungerer! Men jeg leste i topp at den skulle funke utrolig bra, så da satser jeg på det. Haha :)

Har du prød denne sprayen før?
-Ingvild:) 

HVA GJØR DERE IDAG ?

I dag skjer det ikke så veldig mye her akkuratt. Som vanlig. Eneste jeg har gjort i dag er vell å høre på musikk, også var jeg med mamma en liten tur på jobben hennes. Siden jeg ikke klarte å komme meg på skolen. Kjedelig. Men nok om det.
Nå har jeg tenkt å vere flink, å faktisk svare på alle kommentarene deres, og kommentere tilbake til dere som kommenterer til meg. Blir serriøst kjempeglad når det er så mangen som faktisk gidder å kommentere til meg. Setter veldig pris på det :) ♥// Canon eos 550D

Hva gjør dere i dag?
-Ingvild :)
 

SPØRSMÅLSRUNDE

Nå har jeg tenkt å ha en liten spørrerunde, siden jeg har begynt å få en del spørsmål i kommentarer og slikt. NOEN SOM KAN HJELPE?

Som dere kanskje har sett, så er kommentarfeltet mitt helt ute å kjører. Jeg skulle bere fikse "litt" på det i går, men det funket ikke helt akkuratt. Jeg har prøvd å tilbakestille på designet også, men det hjelper ikke. SHITT asså, det kan jo ikke se slik ut. Det er jo sykt forvirrende da! ?Vet du hvordan jeg kan fikse det?
-Ingvild:) 

SITRONFROMASJ

Siden det ikke ble noe skole på meg idag heller, så bestemte jeg meg for å prøe å lage sitronfromasj. Har faktsik alldri lagd noe fromasj greier før. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det flere ganger heller. Haha. Ble litt stress, siden jeg ikke viste helt hvordan jeg skulle gjøre med den der som gjør hele greie stiv. Huhu, smart.Har du lagd det før?
-Ingvild:) 

VURDERING; Henriklarsen.blogg.no

Du finner bloggen hans HER.


DESIGN:
Jeg syns han har ett kjempestilig design. Så det er ett veldig bra førsteinntrykk, det er hvertfall min mening.

INNLEGG:
Han skriver bra, tar fine bilder og varerer på hva han blogger om. Er liksom ikke bere det samme hele tiden. Å det er jo bra da. Som jeg nevmnte isted tar han veldig fine bilder, itillegg til at de er store. Å det liker vi jo. Thihi.

ALT I ALT:
Jeg syns han har en veldig bra blogg. Jeg har ikke lest den så mangen ganger før, men kanskje jeg skal begynne nå? Hvem vet. Pluss at jeg er veldig glad i å lese gutteblogger da, siden flesteparten av jentene (på topplisten) blogger mer om mote og slikt. Å det er ikke akkuratt det jeg intresserer meg mest i. Hehe!

KARAKTER: 5


Hva syns du om bloggen hannes?
-Ingvild:)
 

STEMME PÅ MEG ?

Som dere kan se i noen innlegg litt nedenfor, meldte jeg meg på en fotokonkuranse. Så jeg hadde virkelig blitt kjempeglad om noen av dere hadde giddet å stemme på meg. Selvom jeg innrømmer at alle de andre bildene som er med er finere enn mitt! Haha, tabbe, tror jeg har finere bilder enn hva de jeg meldte meg på med, smart. Menmen!
Dette meldte jeg meg på med:Du finner konkuransen ---> HER <----

-Ingvild:)

VURDERE DIN BLOGG ?

BLURPE CHILLI

Nå har jeg vert flink og faktisk vasket fiskebollen til Blurpe Chilli. Det er da fisken min som dere sikkert skjønner. Er en stund siden sist, så det trangs virkelig i dag. Haha. Å siden jeg ikke er så veldig flink til slikt, så klarte jeg å miste fisken oppi vasken! Det var litt skummelt, for jeg ville jo ikke ta på den, men jeg ville heller ikke at den skulle dø da.hah. Men så var heldigvis lillebror der og klarte å få ta den oppi bollen igjen, før den døde! Dramatisk ja, haha. 
Resten av dagen skal jeg nok bere slappe av med litt musikk og kanskje redigere bilder. Formen er ikke helt på topp i dag heller, så derfor skjer det ikke så veldig mye her i dag heller.
 
Slik så den ut før:


 

Og slik er den nå:  (vannet er litt hvitt siden jeg skiftet stener)

 Har du dyr? issåfall, hvilket?
-Ingvild:) 

HVILKEN HEADER ?

Den jeg har nå.


VS// Begge headerene er redigert i photoscape og pfotofiltre.

Som dere sikkert allerede vet blir jeg som oftest veldig fort lei av mitt egent design.Så derfor skifter jeg ganske så ofte. Å nå er jeg da lei headeren min, igjen. Haha. Så jeg har prøvd å lage en ny. En som er litt mer sommerslig da. Så da er det opp til dere om jeg skal bytte eller ikke !

Hvilken syns du jeg skal bruke?
-Ingvild:) 

MY NEW PLAYLIST

David Guetta ft. FloRida & Nicki Minaj

Lex Press - The vineyras 2011 

SimenA ft. Freddy Genius - Cannabuss 2011 

The cataracs ft. Dev - Top of the worldHva syns du om sangene?
-Ingvild:) 

MED PÅ FOTOKONKURANSEN TIL CHARLOTTEH98Du finner konkuransen her.

Hva syns du om bildene?
-Ingvild :) 

SOME PHOTOS FROM YESTERDAY
photo// privat

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 

OUTFIT 01.05.11

Shårts - Bikbok
Solbriller - H&M
Topp - Cubus 

Hva syns du?
-Ingvild:)