april 2011

TODAY

Basshunter - Can you

Som jeg skrev tidligere i dag skulle jeg en tur på tivoli med noen venner i dag. Å det angrer jeg egentlig litt på, for kroppen min tålte det uheldigvis ikke. Hadde det egentlig i bakhodet fra før av da jeg gikk dit til. Men det er ikke så lett å bere se på karusellene, og ikke ta noen. Så jeg tok da kaffikoppene/tekoppene, edderkoppen og alibaba eller hva de heter! haha. Så nå er jeg da fortsatt kvalm og tom for krefter. Derfor skal jeg ikke ned til Mari nå alikevell, Men kanskje jeg tar meg en liten tur ned til dem senere om jeg blir bedre !:)

Liker du å ta karuseller?

-Ingvild:) 

TIVOLI NEXT !

Robin og Bugge - Den sorte dame

Nå skal jeg snart på tivoli med Lene, Susanne, Anna og Mari. Har gledet meg til å gå på dette tivoliet helt siden sist gang det var her. Altså 1år. Haha. Men siden jeg har klart å få ME, så får jeg jo selfølgelig ikke lov å ta så mangen karuseller. UHELDIGVIS. Men jeg skal vertfall prøve å få tatt kaffikoppene minst en gang. Også skal jeg faktisk ta spøkelsetunellen med Mari, hjelp!. Og etter det må jeg vell bere se om jeg klarer mer:)
I kveld skal jeg på grillkveld hos Mari, så det gleder jeg meg også til! Derfor tipper jeg at det blir veldig lite blogging i dag. Men jeg skal ta med meg ett kamera på tivoliet, så kanskje jeg legger ut noen bilder før jeg skal til Mari i kveld.
Ha en fin dag videre folkens! Hva skal du i dag?
-Ingvild :) 

SUPER DUPER DAY

DJ Smaaland - Nomaden ft. PiJu

Idag har jeg og Lene vert en  liten tur på senteret. Ble ikke så mangen innkjøp i dag da, bere en topp og en bikini. Burn, is og brus også da, nam! Så etter en liten tur på senteret gikk vi hjem til meg. Spiste litt pizza og drakk brus før vi gikk ut igjen. Vi kjøpte som sagt burn, så vi ble kanskje litt litt hypre. Haha, alltid like morsomt det! Og nå er vell planene å bere chille med litt TV og musikk, så blir det tidlig seng ikveld slik at jeg er oppladet til i morgen. For da skal jeg på tivoli! Gleder meg :)

 Hva har dere gjort idag?
-Ingvild:) 

EG MÅ HA, EG MÅ HA SOLBRILLER PÅ !

Lars vaular - Solbriller på- Ingvild :)

INNKJØP 28.04.11

Cris Brown ft. Pitbull - International love
Jeg skrev feil, den koster 249.Hva syns du om innkjøpene?
-Ingvild:) 

HVORDAN FÅ FLERE BILDER I ETT

Som jeg skrev her en dag har jeg fått spørsmål om hvordan jeg lager de bildene der det er flere av meg i ett bilde. Så jeg tenkte å prøve å forklare dere det. Selvom sikkert mangen av dere allerede kan det!
(gjorde det ikke så fint jeg kunne nå når jeg skulle vise dere,hah,,) 

Skjønte du det?
-Ingvild:) 

Outfit 28.04.11 - CHILLGenser-Cubus
Topp-bikbok
Bukse-sport

-Ingvild:) 

VIDEOEN FUNKER IKKE ?

I går fikk jeg ett spørsmål om jeg kunne vise dere hvordan jeg lager de bildene der det er flere av meg på samme bildet. Så jeg har da lagd en liten video der jeg viser dere det. Men NEIDA den vil ikke laste seg opp. Verken her på bloggen, eller på vimeo.com eller hva det heter! 
Alltid like morsomt når det skjer, alle videoene jeg redigerer å har tenkt å dele med dere nekter å laste seg opp. Plagsomt... Så om dere vet hva som kan vere feil, og vet hvor jeg kan laste den opp (får ikke til på youtube..). Så SRIK ut! haha :) 

 Vet du hva som kan være feil?
-Ingvild:) 

DAGENS BILDE


// Canon eos 550D

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:) 

HEKTA !

Basshunter - Can you ♥

Jeg har virkelig klart å bli hekta på noen av sangene til Basshunter IGJEN. Spessielt "Can you", elsker den virkelig. Har sikkert hørt den tusen milliarder ganger idag Så jeg tipper jeg snart er lei den, er så typisk meg det, Haha!
Men nok om det,  idag har jeg vell egentlig ikke så store planer. Formen er ikke helt på topp, siden jeg var så flink å bruke formye energi i helga. Så idag har jeg vert hjemme fra skolen. Men jeg har vert flink jente  å jobbet litt med "Om meg" boken vi skal lage! Stolt :)


 Basshunter - Day & night

Basshunter - Still love

Basshunter - Don`t walk away

Hva syns du om sangene?  Liker du Basshunter?
-Ingvild:) 

Foto; JUMPING ALL ARONDHaha. Har litt fritids ja. Har veldig lite å gjøre på akkuratt nå, siden det er skolestart imorgen tror jeg det blir tidlig sengs i kveld slik at jeg blir "oppladet" til imorgen. Smart, jeg vet. Å som dere også kanskje har skjønt har jeg ikke så veldig mye å blogge om idag. Så jeg tar veldig gjerne imot noen tips, om dere har !

Hva syns du om bildet?  Tips til hva jeg kan blogge om?
-Ingvild:) 

DAGENS OUTFIT ++

Egentlig har jeg ikke så mye å blogge om, så jeg tenkte å slenge ut outfiten ie tt lite innlegg..Hoppet bere i en god hettegenser idag siden været ikke er på topp Ble ikke de fineste outfit-bildene heller for å si det slik, haha. Trempoline bilder faktisk, Men det er jo kult da!
Har forresten vert med Lene idag, så det er hun som er fotografen, pro fotograf:)


// alt fra bikbok, i dag også ja!

-Ingvild:)

TODAY

Idag har jeg vert med Mari. Er veldig lenge siden sist vi har funnet på noe sammen, så det var veldig koslig! Først var vi vell egentlig bere ute å hoppet litt på trampolinen og slikt, så gikk vi inn etter en stund Å etter det ble det litt scrapping og snakking. Veldig koselig (som sagt).
Nå har jeg vell egentlig ikke så mangen planer, kanskje rydde litt i klærna mine. For det trengs virkelig. Haha. Mer enn det vet jeg ikke hva jeg skal. Såe, ha en fin dag videre :)

 

Danny Saucedo - In the club

Hva har dere gjort i dag?
-Ingvild:) 

OUTFIT 24.04.11
SOME PHOTOS
 //Canon eos 550D

-Ingvild:)

OUTFIT 23.04.11 - UNITED DRAKTShårts - Veromoda
Tskjorte-United.no ♥ 

-Ingvild:) 

SVAR PÅ LESERSPØRSMÅL- "Hvilket kamera bruker du?"

jeg får en del spørsmål om hvilket kamera jeg bruker. Så jeg tenkte da å svare på det. Jeg har sikkert skrevet før at det kameraet jeg bruker er ikke mitt. Er faktisk foreldrene mine sitt, Så etter konfirmasjonen min skal jeg kjøpe meg ett egent, men er enda ikke helt sikker på hvilket jeg skal kjøpe!
Det jeg bruker nå heter Canon eos 550D, pluss at det er en ny linse på det. Ikke vet jeg om linsen har navn eller noe slikt (haha), men zoomen er vertfall opp til 135!:) 
Hvilket kamera har du?
-Ingvild:) 

PHOTOS FROM THE BEACH

Som jeg sikkert skrev flere ganger i går, var jeg å Lene en liten tu nede på stranden. Siden solen var så veldig perfekt tenkte vi å sole oss. Men det ble litt vanskelig å ligge på bakken når det kom maur og slike insekter å krøp på oss. Hater det virkelig. Men vi gikk jo rundt å tok bilder å slikt, å vi blir jo faktisk brune av det også! Heldigvis, haha :)


//  Canon eos 550D

Hva syns du om bilderne?
-Ingvild:) 

DAGENS SANG - Don`t hold your breath

Nicole Scherzinger - Don`t hold your breath Hva syns du om sangen?
-Ingvild:) 

Grilling !

Idag ble det grillmat til middag. NAM. Solen er så helt perfekt, virker faktisk mer som at det er sommerferie enn at det faktisk er påskeferie! haha. Men det gjør jo ikke noe da, er bare så utrolig deilig. 
Så mens vi ventet på at middagen skulle bli ferdig hadde jeg å brroren min "litt" fritids. Vi tok hundklet mitt rundt en ball, tok på den solbriller, caps, hansker, tskjorte osv. å lagde en såkaldt mann. Haha. Barnslig? neida....


 Her har vi "mannen vi lagde", haha !her har vi en hjemmelage tegneserie også! haha, fritids? neineinei ...Haha, nesten litt flaut å legge ut bildene. Fins ikke folk som har mer fritids! haha.

Har dere grillet i år?  Hva syns du om den "hjemmelaga" mannen vår?  (haha!)
-Ingvild:) 

AKKURATT NÅ

Akkuratt nå sitter jeg å holder på å klikke på datan, faktisk. Den er så veldig veldig treg. Å jeg kan virkelig ikke fordra trege pc`er. Samtidig som jeg holder på å laste ned noen av bidlene fra idag. Har sikkert tatt sånn ca 300 bilder. Haha. Så det kommer sikkert en god del bilder utpå senere, må bere redigere dem først. Så gled dere. Haha :)Er det fint vær hos dere også idag?
-Ingvild:) 

OUTFIT 22.04.11
Nå skal jeg ned på stranden med Lene. Så det blir sikkert ikke så mye blogging idag. Men her er hvertfall outfiten min. Thihi.

Tskjorte-Bikbok
Shårts-Veromoda
Solbriller-H&M

-ingvild:) 

NYTT DESIGN + HEADER - Din mening?Hva syns dere?
-Ingvild :) 

- DESIGN FIKSING -

Nå har jeg tenkt å bruke en god stund på å fikse ALT på blogg-designet mitt. Som jeg har skrevet før er jeg ikke noe mester i dette. Så det kan nok ta en god stund. Haha. Jeg kommer også til å bytte header, men er enda ikke helt sikker på hvilken jeg skal bruke. Men det finner jeg nok snart ut. Thihi. Ha en fin kveld videre! -Ingvild:)

BAD DAY

Idag våknet jeg egentlig med en god følelse, å trodde at jeg komtil å få en "bra" dag med mer energi en det jeg pleier. Men neida, det snudde om etter en liten stund. Så idag kommer det noke til å bli enda en "chille dag" i kosedressen. Kanskje jeg skal fikse litt på designet, eller bere se en film. 
Men nå skal jeg slutte å klage. Haha. Må bere få sagt at jeg setter veldig stor pris på de kommentarene jeg får! Skal virkelig bli flinkere til å kommentere tilbake til dere :) -Ingvild:)

Bikini - HOT OR NOT ?some pictures from today !

Robin og Bugge - Monsterikke min hund :)fin med "dult" ja,,,

Idag er solen på plass igjen. Så jeg å Lene har suttet ute å scrappet litt. Jeg ble faktisk ferdig med bursdagskortet til tante. Skal i bursdag til henne nå i 6 tiden. Så jeg må vell egentlig snart hoppe i dusjen. Men jeg tenkte å bere legge innpå noen bilder til dere før jeg stikker, siden jeg ikke har noe bedre å blogge om. Haha :)

Hva har dere gjrt idag?
-Ingvdil9:) 

OUTFIT 20.04.11Bukse-Veromoda
Topp-Veromoda
Cardigan-Cubus

-Ingvild:) 

FAST LESER, ELLER TILFELDIG INNOM ?-Ingvild:)

NYTER FERIEN

Ferien har egentlig startet veldig bra. Var kjempefint vær igår, faktisk bikini-vær. Og idag er det også sol, men ikke like mye som igår da. Så vi får bere håpe at det fortsetter slik. Håper også jeg er frisk hele ferien, ellers blir jeg litt irritert. Var jo syk hele sist ferie. Haha, kjedelig. Menmen,  Idag har jeg ikke så kjempemangen planer. Kanskje ut en liten tur eller noe, er ikke helt sikker enda. Thihi. Ha en fin tirsdag videre! :)


Nrk mp3 - nettradio ♥ Hva gjør dere idag?
-Ingvild:) 

Ommbulering av rom, FØR - ETTER

I sikkert flere timer har jeg å lillebror (mest han) drevet å ommbulert på rommet mitt. Må inrømme at jeg var dritlei av slik rommet mitt var føridag, har liksom hatt det omtrendt helt likt i flere år. Da blir man lei. HAHA. Så det var virkelig godt å få ombulert litt her nå. Pluss at jeg har vert flink jente å støvsugd rommet. Det trangs virkelig. haha. Men nå må jeg ned for å finne meg noe mat før Hotel cæsar starter. Så ha en fin dag videre! :)

FØR:


 
ETTER:
 


Hadde SÅÅÅÅ lyst å komme på bloggen ja, haha....

Liker du å ombulere på rommet ditt?
-Ingvild:) 

IT`S SUMMERTIME

Idag er det fantastisk fint vær ute. Solen skinner som om det skulle vert midt i sommerferien. Er faktisk så varmt at det går ann å ta på seg bikini, love it! Det er så sykt herlig å ligge ute med bikinien på, drikke kald iste og høre på musikk. Bere ett problem, å det er at jeg ikke klarer å ligge i ro i mer enn kanskje en hall time. Hvertfall ikke alene. Haha. Menmen, jeg vil jo bli brun. Så jeg får bere sole meg mye før jeg skal til Malorka. Vil ikke komme der å være helt kritthvit heller da. haha! Fint vær oss dere idag
-Ingvild:) 

IN THE CLUB

Hva syns du om sangen?  Har du noen musikktips?
-Ingvild:) 

BILDER FRA DAGEN !

Idag har jeg vert med Susanne. Vi var først litt ute å tok bilder og slikt, så gikk vi bort til meg for å bake muffins. Å de ble faktisk kjempegode, de pleier ikke de. Haha. Så nå går vell resten av kveldn i å bere chille, så blir det nok tidlig seng ikveld. Er så sliten. Thihi :)MUFFINSENE:


 

Hva har dere gjort på idag?
-Ingvild:) 

WISH YOU A HAPPY EASTER


/// canon eos 550D

Hva syns du om bildet?

BYTTE HEADER ?

jeg byttet header og design for bere noen dager siden. Men jeg er egentlig ikke fornøyd med det. Føler kanskje det ble litt barnslig. Haha. Men det er jo min mening da. Og igår hadde jeg litt fritids med å lage headerer. Så jeg har noen dere kan velge mellom da. Haha ;) Men alle er nesten like da, hah!

1.


 2.


 3. 

4. -den jeg har nå


 Hva syns du om designet jeg har NÅ?    Hvilken syns du jeg skal bruke?  
-Ingvild:) 

HODET VIL MER EN KROPPEN KLARER,,

Ganske så teit overskrift egentlig. Haha. Men det passe ganske godt til meg akkuratt nå, for å si det slik. Som kanskje noen av dere har fått med dere så har jeg mest sansynelig fått ME. Egentlig så vet jeg ikke så mye om det selv. Men skal snart til Haukeland sykehus igjen, så får sikkert vite litt mer om det der da. 
Det er så veldig mye jeg har lyst til, som jeg ikke kan. Spille fotball, hoppe på trampolinen, løpe, danse og alt det der. Er nesten umulig å ikke kunne gjøre noen av di tingene der. Men jeg må "høre på kroppen" og passe på at jeg ikke gjør mer en den klarer. Så det er derfor jeg ikke er på skolen hver dag. Og når jeg først er på skolen er jeg bere i kanskje 3timer. 
Selvom jeg kommer til å ha mangen dager jder jeg ikke er helt iform fremmover nå, skal jeg ikke lage klage innlegg og slikt. Vil ikke at bloggen skal bli så neggativ, om dere skjønner. Thihi. Dette ble jo kanskje ett klage-innlegg. Men det var bere fordi jeg ville oppdatere om "hva som feiler meg". Slik at dere vet det ;)

 

-Ingvild:)

Bilder fra kvelden igår !

Som jeg skrev hadde jeg besøk av Mari, Lene, Kathrine og Susanne. Det var kjempekjekt. Vi spiste først natchos, så var det snop og brann kamp. Så ikke så mye på den da. Men så tildess Norske talenter begynte. Etter kampen ble det norkse talenter, men vi så ikke hele. Vi fant ut at vi heller ville ha mime leken og slike ting. Var veldig morsomt! Haha. Vi spilte faktisk pakk esel også, om det er de de heter da. Så det ble vertfall en kjempekjekk kveld da. Er veldig trøtt idag da, Men det hadde jeg reknet med uansett. Haha :) 
 <3

Hva gjorde dere på igår kveld?
-Ingvild:) 

PÅSKEFERIE !

Idag har jeg egentlig bere vert hjemme og kjedet meg. Planen var egentlig å komme meg på skolen til de 3siste timene. Men siden jeg har sovet så lite de siste dagene nå fant vi ut at det var lurere at jeg heller sov litt lengre og bere slappet litt av istedenfor. Ikveld får jeg besøk av Mari, Lene, Kathrine og Susanne. Gleder meg kjempemye. Kommer nok til å bli koselig!
Jeg har enda ikke lagt noen planer for ferien. Men jeg tipper jeg ikke skal så mye. Henge litt med venner, slappe av og bere nyte den! Thihi. Ha en fin påskeferie folkens! Hva skal du i påsken?
-Ingvild:) 

HVA SYNS DU OM HEADEREN ?Hva syns du om headeren?  Skal jeg bruke den?
-Ingvild:) 

HVA GJØR DERE IDAG ?

Egentlig har jeg ikke noe spessielt å blogge om i dag heller. Er så veldig lite som skjer her nå. Så jeg skal nok bere slappe av med musikk og data idag også. Kanskje prøve å bli litt mer kjent med photofiltre også. Haha. Kan nesten ikke noe om det programet. Så om jeg klarer å finne mer ut om det og slikt. Kan det hende jeg lager noen headerer. Syns alltid det er så koslig jeg, haha. Vet ikke hvorfor, jeg blir jo alldri fornøyd med de! haha. Menmen, ha en fin dag videre:)

Hva gjør dere idag?
-Ingvild:)

MED I BLOGG VS BLOGG !

Jeg er med i blogg VS blogg. Så om du har lyst å stemme på meg hadde jeg blitt veldig glad. Thihi. Om du vil være snill å stemme finner du innlegget HER! :)-Ingvild:)

BØRSEINNSAMLING !

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra børseinnsamling. Har vert ute å gått nå i sirka 1time og litt. Så jeg er egentlig veldig sliten nå, har egentlig vert helt tom for energi idag så planen var egentlig å være hjemme. Men jeg klarte det, er bare veldig kald og sliten nå. Men det tåler jeg. Så nå skal jeg bere få varmn i meg og kanskje spise noe, så skal jeg vere litt med Lene :)Hva har du gjort idag?
-Ingvild:)

TOP MODEL OG KAKAO !

Gutta - Cinema


Nå er planen egentlig å bere chille max med Top model episoder og drikke en varm og god kopp med kakao. Etter det blir det vell en kjapp dusj før Happy day starter. Så blir det vell tidlig kveld idag, siden planen foreløbi er at jeg skal på skolen i 3timer imorgen. Hihi. Gleder meg til å se folka igjen. Det er alltid like gøy, hehe :)

Liker du Top model?   Hva gjør du nå?
-Ingvild:)

JEG GIR OPP

Nå gir jeg helt opp alt som har med design fiksing å gjøre- Klarer det bare ikke, tror det kanskje er noe tull med bloggen min også. Er ikke alltid den gjør som jeg sier. Haha. Har så veldig veldig lyst på en ryddig og fin blogg. Med skikkelig sidemeny, bilder i sidemenyen, skikkelige meny-knapper! Arhh, tror jeg må lese mer om redigering og slikt, eller begyne å øve meg på en annen blogg før jeg gjør det på denne kanskje. Hihi. Men om noen av dere er flink med design, og har lyst til å hjelpe meg tar jeg veldig gjerne imot litt hjelp da :)

Er du flink med design?
-Ingvild:)

DESIGNFIKSING

Nå kjeder jeg meg litt. Så jeg tenkte å prøve å få fiet litt på designet. Det ble litt tull i det nå som jeg prøvde å få innleggene i 700 brede. Så det kommer nok til å se enda mer rart ut i en stund nå tipper jeg. Men håper jeg får fikset det hvertfall. Thihi. :)

IT`S SUMMERTIME

DAGEN IDAG

Mr.Lemon - Summertime

Idag er det helt fantastisk fint vær ute. Så jeg har vert ute i omtrendt hele dag. Vi har fått suttet opp trampolinen, wihu. Da får jeg skikkelig sommer følelse hvertfall. Haha. Har også fått renset fiskebollen til Blurpe Chilli. Og siden det er sommer nå fant jeg ut at han kunne få litt pynt der oppi. Haha. Men hvertfall så skal jeg ut igjen nå. Så dette blir/ble bere ett fullfart kjedelig innlegg. Ha en fin dag videre !
 


Hva gjør dere idag?
-Ingvild:)

Top model - LIKE OR DISLIKE?


LIKE OR DISLIKE?

PHOTOS FROM THE NATURE
 Canon eos 550D 

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

I LOVE THE SUN

Idag har det nesten vert skikkelig sommervær her. Gleder meg så sykt til det blir skikkelig sommer, så vi kan å i bere shårts og tpp. Eller bikini. Ahh, det er så chill, gleder meg så sinnsykt. Hihi.
Dette blir egeentlig bere ett fuillfart kjedelig innlegg. Følte bere fr en liten oppdatering nå siden jeg bere har blogget ett innlegg idag. Haha. Men senere idag kommer det er bilde innlegg. Jeg og Susanne har vert på "fototur". Så vi har tatt 220 bilder. Hihi. Så nå skal jeg redigere bilder og kose meg med smoothie. Herlig :)Hva har du gjort idag?
-Ingvild:)

I CAN SEE THE SUN
  Er det sol der du bor ?
-Ingvild:)

Hva syns du om designet ?

Som kanskje noen av dere så igår skiftet jeg header. Men det er ikke jeg som har lagd den. Jeg fikk den av Thea Kristine. Jeg var med i en "konkuranse", så da vant jeg en header. Å jeg er kjempefornøyd med den!
Også som noen av dere også kanskje ser har jeg fikset litt på designet også. Har fått ramme rundt headeren, sideboksen og overskrift-boksen. Hihi.

Hva syns du?
-Ingvild:)

SMOOTHIE !

Rihanna - Black Butterflies

Hei! Nå har jeg omtrendt nettopp våknet. Er så utrolig trøtt og lei idag. Vondt i hode, og orker ingenting. Begynner å bli lei av dette nå. Hehe. Jeg skal slutte å klage, haha. Men jeg trenger tips av dere til hva jeg kan blogge om. Er helt tom for ideer. Men jeg kommer ikke til å lage videoblogg til dere som vil det. Det gidder jeg vertfall ikke å lage alene, det blir for flaut. Haha. Men vertfall så skal jeg kose meg med smoothien min nå, så blir det en rask dusj før happy day starter! hihi :)Tips?   Skal du se Happy day?
Ingvild:)

Hvordan jeg redigerer "bokeh bilder".

Jeg har ikke lagt ut noen bokeh bilder før, det er egentlig fordi jeg lærte meg det først igår. Har alldri klart det før. Men det er egentlig letteren sikkert mangen av dere tror.

Det første du gjør er å gå innpå "redigering" i photoscape. Så fnner du det bilde du vil redigere.


Så trykker du på "objekt" som du ser jeg har tatt en sirkel rundt, også trykker du på den firkanten jeg også har en sirkel rundt.


Så trykker du på "bilder" som du da ser er overst.


Så finer du det bokeh bilde du vil bruke. Du kan f.eks finne egg på gogle.


Så gjør du bildet så svakt som du vil ha det. Så trykker du da OK.

så drar du bokeh.bildet over hele bildet ditt. Så da blir det tilslutt slik.


Her er da det bokeh bildet jeg brukte:


Skjønte du det ?  Kunne du det frafør?
Ingvild:)


Nudler og bilderedigering !

KeSera feat. Lalla - Ubesvart Anrop

Nå har jeg egentlig nettopp våknet. Formen er virkelig ikke helt på topp idag, så da er det jo alltid godt med en liten hvil da. hihi. Så nå blir det bere ett lite mellommoltid og bilderedigering før jeg skal lage meg en skikkelig kvelds og se på happy day, hotel cæsar og det som går etter der igjen. Klarer alldri å huske hva det heter. Haha :)Hva gjør dere ikveld?  Tips til redigeringsprogram?
-Ingvild:)

Så typisk ,,,

Planen er egentlig å prøve meg på skolen imorgen. Men jeg vet jo det at jeg ikke klarer en hel dag, så da blir jeg der bere fra klokken 11 til 14. Lenge nok for meg det. Er jo sirka to uker siden jeg har vert på skolen nå da. Så det blir nok kjekt å være der litt igjen. Selvom hodet mitt begynneer å svikte meg igjen nå. Tror det snart sprenger, så jeg tror jeg skal legge fra meg datan og heller hvile litt nå. Hihi. Får bere krysse fingrene for at jeg kommer meg til skolen imorgen! :)

Forresten så skal jeg prøve å få lagt inn spotify-spillelisten min imorgen, til dere som har spurt etter den!Er du mye syk?
-Ingvild:)

Some photos from yesterday - NATURE
Canon eos 550D 

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

m&m milkshake

Igår lagde jeg og Lene m&m milkshake. Har alldri prøvd det med m&m nonstoper før, men den ble faktisk veldig god, og utrolig mettendes. Haha. Men det er jo omtrendt alle milkshaker da. haha:)

Ingrediensene:
-Litt melk
-m&m nonstop
-is

Er du glad i milkshake?
-Ingvild:)

HOT OR NOT ?ulrik Munther - Hot or not?
-Ingvild:) 

SOME PHOTOS


//Canon eos 550D

-Ingvild:)

Hva gjør dere ikveld ?

Pitbull - Bon Bon


For ikke så lenge siden nå gikk Lene hjem, hun og jeg har holdt på med scraping i sikkert 2timer elle noe. Veldig koslig. Men jeg klarte ikke å bli ferdig med de kortet/kortene jeg skulle lage, så jeg tenkte å fortsette litt på det nå. Hihi. Så resten av kvelden kommer jeg sikkert til å drive med scrapboking, høre på musikk også MÅ jeg jo se Farmen da! Hihi, ha en fin kveld videre :)

Hva gjør dere ikveld?
-Ingvild:)

NY FRISYRE - bilder

Som jeg skrev i forgje innlegg skulle jeg ta turen til frisøren, å det angrer jeg virkelig på. En liten klipp trengte jeg jo siden håret var begynt å bli veldig slitt i tuppene. Men jeg ble ikke litt fornøyd engang. Så får håpe det vokser fort ut igjen, håper vertfall det har blitt mye lengre til konfrimasjonen min. Haha :)

Liker du best å ha kort eller langt hår?
-Ingvild:)

Frisøren next !

Nå skal keg snart til frisøren og klippe meg. Gruer meg faktisk noe sykt. Kan ikke huske sist jeg kom hjem fornøyd a frisøren, de klipper meg ALLTID for kort. Å jeg liker ikke å ha kort hår. Haha. Så idag skal jeg si nøye at de ikke skal klippe mye, hihi. :)


// Har egentlig stritt hår,,

Liker du å klippe deg?
-Ingvild:)

1. Aprilsnar

Som dere sikkert vet så er det 1.April idag. Årets lure da, haha. Jeg har ikke blitt lurt av noen idag, faktisk. Har heller ikke lurt noen, enda. Men det er tydligvis mangen bloggere som har prøvd å lure leserne. Har sikkert hert innom 345 blogger idag som tilfeldigvis skulle slutte åblogge. Akkuratt idag. Tror jeg også! haha :)Har du blitt lurt idag?
-Ingvild:)

Noen "God bedring-gaver" ,,,

The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

Heisann.
Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om idag heller, siden det er så utrolig lite som skjer. Det eneste jeg har gjort idag er å sove, og vert på sykehuset og tatt MR-bilde av hodet. Tror vertfall det heter de. Så nå tenkte jeg å kanskje rydde litt på rommet eller noe, vetikke helt.
Men jeg tenkte vertfall å bere vise dere noen av "god-bedring" gavene jeg har fått :)

Noen tips til hva jeg kan blogge om?
-Ingvild:)