mars 2013

"1 bilde, 3 redigering. hvilken likte du best?"
//Alle er redigert i photoshop.

"sykdommen styrer kroppen min, ikke jeg som styrer sykdommen"

"Llurte på hvordan du har vert så lite syk i ferien? du har jo gjort noe nesten hver dag! En vennine av meg går til psykolog for å tenke seg friskere! det hjelper på hun ."

Jeg har egentlig ventet på denne kommentaren i hele ferien, jeg VISTE den kom til å komme! Noen av dere legger dere gankse mye opp i hvilke dager jeg er syk, og nårr jeg er syk. MEen bestemmer over kroppen min, og det er den som sender ut alle symptomene til kroppe min. Men ja, jeg er ofte mindre sliten i ferier enn i skoleuker, og nå skal jeg fortelle dere hvorfor. For dere som ikke har skjønt det så fungerer ikke kroppen min som deres. Kroppen min blir stressa av ingenting, kroppen min blir sliten av ingenting, kroppen min blir trøtt av ingenting. Og kroppen blir totalt utmattet av absolutt ingenting. Går jeg på skolen to timer en dag, kan jeg være sliten og utmattet resten av uken. Jeg blir mer utmattet av skole, enn jeg blir av noe annet! Så om jeg en dag er hos en vennine i to timer, kan ikke utmattelsen samenlignes med utmattelsen jeg får etter å ha vert på skolen i to timer. Skolen stresser også opp kroppen min, uten av jeg vet hvorfor. Så den siste timen før jeg skal avgårde til skolen er kroppen min så stressa at dere aner ikke. Og det gjør meg ekstra sliten!
Jeg har også som sagt bare ett fag jeg fokusrerer på nå frem til sommeren, og det faget er på tirsdager og torsdager. Derfor er det de dagene jeg prøver å komme meg på skolen. Så uansett om jeg er i form på en mandag, onsdag eller fredag drar ikke jeg på skolen. Da jobber jeg heller med lekser hjemme! Pluss at jeg også som sagt skal fokusere på det sosiale.Om du tror jeg har en sykdom som jeg bare kan tenke bort, må du tro om igjen. Kanskje det går at jeg tenker bort ltt smerter, men det går faktisk ikke an å tenke bort utmattelse! Slike kommentarer som dette sårer meg mer enn dere tror. Jeg er fult klar over at det er vanskelig for dere å forstå at jeg ikke klarer mer skole enn jeg klarer. Men dere skulle bare vist hvor LYST jeg har. Denne sykdommen er ikke noe jeg har valgt, den bare kom servert i hendene mine uten at jeg ville det.
Det er ingenting jeg vil mer enn å bli frisk. Hadde jeg fått velge mellom å få tretti millioner kroner, eller å få bli frisk, hadde jeg valgt å bli frisk.  For slik livet mitt er nå, med denne sykdommen er ikke noe lett. Selv om noen av dere tror det,,Håper dere forstår litt mer av greia nå. Er ikke lett å forklare dere, siden hele denne sykdommen er så innviklet..Også vil jeg avlsutte med å si at jeg ikke alltid skriver på bloggen nårr jeg er dårlig og ikke. Sånn som denne uken burde jeg kanskje gjort det slik at dere ikke skal missforstå noe. Men jeg har valgt å fokusere på det positive, og heller dele det med dere enn å dele med dere at jeg har smerter. For det har jeg stortsett hver dag, så det kan jeg heller dele med dere de dagene smerten er så høy at jeg ikke kommer meg utav sengen. ... Pungtum        -Vennligst les innlegget før du kommenterer.

"En slags outfit for i dag"

Heihei! I dag har jeg vert en liten tur på senteret og kjøpt meg litt små ting. Ett par ansiktsmasker og en shorts, men shortsen var for liten(wii), så den må jeg inn å bytte i en størrelse større. Noe som i grunn ikke gjør meg noe, hehe! Utenom det har jeg ikke gjort stort, var en liten tur ute og tok de bildene her bare for å ha noen bilder til dette innlegget,, Og nåå, er jeg ganske så sliten, så resten av dagen sal jeg nok bare slappe av fremfor datan! Hva gjør dere på i dag?

"Starter en spørsmålsrunde"Spørr om va dere vil. Jeg svarer kaaanskje på video om det blir mange bra spørsmål. Noe dere lurer på?

"En laang fredag"Heihao! I dag har jeg egentlig hatt en ganske kjedelig dag, derfor har det ikke blitt noe særlig blogging før nå. Jeg er egentlig litt tom for inspirasjon for tiden. Som sagt trenger jeg nytt bloggdesign for å få tilbake inspirasjonen, men jeg er litt tom for ideer til mitt neste desgin også, så det tar litt tid å få laget det. Men skal prøve å få startet på ett i kveld, slik at det blir ferdig iløpetav helgen! Jeg lurer også litt på om jeg skal starte en spørsmålsrunde på bloggen i kveld, så om noen er intreserte - gjerne si ifra.Hva har dere gjort i dag?  Noen som er intresert i spørsmålsrunde på bloggen?

"Cookie Dough ice cream"

Nå som det er ferie har jeg litt lørdag hver dag, føler jeg. Stapper i meg på masse god mat, kake og is hver dag. Og jeg er en skikkelig kakemons som elsker slike godsaker, så dette er noe jeg kunne vendt meg til. Hihi! Nå er kroppen min utrolig sliten, så nå er det av med sminken, på med chilleklærna og under dyna for å se gårsdagens episode av Paradise hotel. Mens jeg stapper i meg denne gode isen, yummi! Hva gjør dere i kveld? Flere som er usunne i ferien?

"En fin påskedag"

Heihei! Nå sitter jeg borte hos Susanne(link). Vi hører på musikk, er på hversine dataer og snakker. Kjempe koselig! Vetikke hvor lenge jeg skal være her, eller hva jeg skal senere. Men det er hvertfall kjempefint vær ute, så får se om jeg kanskje får tatt litt bilder til dere senere. Jeg vurderer også om jeg kanskje skal kjøre en konkuranse på bloggen i kveld/morgen. Men er ikke helt sikker på hva konkuranse det skulle vert, så får bare vente å se om det blir noe av det! Hva gjør dere på i dag?

"Nok en rolig dag"
Heihei! I dag har jeg hatt nok en rolig dag, så jeg har ikke særlig mye spennende å komme med her. Jeg har vert en tur på butikken, og vert en bitteliten tur ute med kameraet. Jeg har nemelig funnet en "ny plass" hvor jeg kan stå med kamerastativ uten at folk kan se meg, så kanskje det blir litt flere bilder fra ute fremmover nå! Nå skal jeg se siste episode av Paradise Hotel før det blir grilling av god mat ute det fine været! Hva gjør dere på i dag?

"Take a chill pill"
 I dag har jeg i grunn hatt en ganske rolig og avslappende dag. Har for det meste bare sett på diverse videoer på ipaden, og utenom det har jeg vert en liten tur på butikken. Så jeg er jo sliten, selvom jeg har slappet av stortsett hele dagen! Nå tenker jeg å legge meg under dyna igjen og lese blogger! Det er så utrolig deilig med ferie, så jeg skal virkelig nyte resten av uken også. Skal se om jeg kanskje får vert ute og tatt litt flere bilder i morgen, slik at jeg kan ha litt innlegg på "lur" neste uke når skolen starter igjen! Hva gjør dere på i dag?

"Skal jeg lese din blogg?"
Trenger nye blogger å lese. Skal jeg lese din? Vet du om noen brae som du vil annbefale(utenom toppblisten)?

"Slik skal kroppen din se ut"

Noe det er ganske mye fokus på i bloggverden nå er kropp. Og igjen der, så er det noe som irriterer meg sykt mye! Om en blogger som er slank legger ut bilder hvor deler av kroppen er syndelig, får den mye kritikk og blir bedt om å slutte med slik pågrunn av at det liksom kan påvirke folk til å "sulte". Men om en overvektiv person legger ut bilder hvor deler av kroppen er syndelig, får den ros. Det vil si at folk mener at slanke personer ikke skal få kunne være stolt av sin egen kropp og få kunne vise den frem. Det er vist bare de overvektige som skal ha lov til det.

Noe jeg også har sett blir sagt i kommentarfeltet til slanke folk er at folk faktisk ber dem om å spise mer. For det første, så vet ikke du som leser hvor mye bloggeren spiser. Og for det andre er det ikke alle som legger så lett på seg! Jeg er selv blandt dem som har vanskelig for å legge på seg, noe som ødelegger mye av selvtititten min. For meg kan det ta ett år før jeg klarer å legge på meg ett kg, mens for andre kan det ta en uke. Så jeg blir ganske frustrert på de som slenger ditt til slanke folk!  Jeg skriver ikke dette for at jeg selv har fått slike kommentarer, for det har jeg heldigvis ikke. Men dette er bare noe jeg syns er så teit av folk, at jeg velger å skrive innlegg om det. For det er tydeligvis mange som tror at om en person er tynn, så spiser den ikke.. (?!?)Hva syns dere om dette?         Gjerne lik innlegget.

"Vert hos frisøren - ressultat"//Dette er altså IKKE før-etter bilder, begge er samme bare forskjellig redigert.

I dag har jeg vert en liten tur hos frisøren og stusset håret. Jeg er egentlig ikke særlig stor fan av å klippe meg, men når håret er slitt må det til! Mens jeg var i sentrum var jeg også innom fotobutikken med kameraet mitt, siden det som sagt er noe feil med det. Men tror dere ikke det funket helt fint når jeg skulle vise at det ikke funket? Haha, og nå når jeg kom hjem igjen med det, funket det ikke! Så jeg må nok tilbake igjen en dag, for jeg merker det er utrolig kjedelig å ikke kunne bruke manuelt innstillingen som jeg alltid pleier å bruke!

Flere som ikke er fan av å klippe seg? Hva gjør dere på i dag?

"En liten bildeshoot fra dagen i dag"


Canon eos 550D 50mm f/1.8

Heihei! I dag er det kjempefint vær ute, så jeg og Susanne(link) var en tur ute og tok litt bilder. Etter vi hadde vert ute en stund gikk vi hjem til henne en tur. Kjempe koselig! Og når jeg kom hjem spiste vi god grillmat, naam. Så nå sitter jeg her utslitt og mett i sengen. Resten av dagen tenker jeg å bare slappe av, også skal jeg se om jeg orker å rydde rommet senere. For det ser heelt forferdelig ut her inne, haha! Hva har dere gjorrt på i dag? Har dere fint vær?

Svar på ukas spørsmål #9

På den romvideoen så jeg alle de fine smykkene. Er det berre uglesmykker og slike store du bruker? Jeg vet ikkje, kan være jeg såg feil, men det så ut som en rød eske med et lite?
- Nei jeg har ikke bare uglesmykker. Jeg har også av en klokke, ett kamera, en fisk(faktisk). en nøkkel også har jeg noen små vanlige.

Når du først lager et design, hvor lang tid bruker du på det da?
- Det varierer ganske mye. Noen ganger vet jeg nøyaktig hvordan jeg skal lage designet, og hvilke koder jeg skal bruke og da tar det kanskje ikke mer enn tre-fire timer. Mens andre ganger kan det ta flere dager!

Hvor får du inspirasjon fra?
- Jeg har egentlig ikke noen spessiele steder jeg får inspirasjon fra. Men jeg får jo litt fra andre blogger og weheartit. Men ellers dukker resten av inspirasjonen opp helt tilfeldig.

Veldig fine bilder. Hva brukte du som bakgrunn her?
- På de bildene her(under) brukte jeg krøllet foliepapir. Jeg har lagt ut tips om hvordan man gjør det før, men skal se om jeg får laget nytt innlegg om det!Kan du lage video om hvordan du laget headeren din?

- Nei, det kommer jeg nok ikke til å gjøre. For den er så enkel å lage at dere alle klarer det! Mange tror det er vanskeligere enn det er, men sett dere ned og prøv før dere gir opp. Jeg brukte som sagt photoscape til å lage den headeren jeg har nå. Dere bare trykker innpå endten "koble bilder" eller "montasje", legg inn bildene dere vil bruke, og vips så har du en header :)

Hvor har du kjøpt smykkene?
- Som jeg skrev i videoen husker jeg ikke! Noen av smykkene er gaver, noen er fra utlandet og jeg husker ikke hvor de jeg har kjøpt er fra heller så. Men noen av de får man hvertfall kjøpt på cmyk ellernoe.

Hvor lenge har du drevet med foto?
- Det er jeg egentlig ikke helt sikker på. Men tror det er ca ett og ett halvt år kanskje? er ikke sikker!

Hvor ser du paradise hotel på pc'en?
- På tv3.no.

Hvordan får du så fiiin bokeh bakrunn på mange av bildene dine? Jeg får det ikke til!
- Grunnen til at jeg får så bra bokeh på bildene mine er at objektivet mitt har ett lavt blendertall. Canon 50mm f/1.8. Om man bruker ett objektiv med f.eks f/2.8 får man ikke like bra bokeh bakrunn uansett hva man gjør :)Hoe dere lurer på til neste gang?

"En liten lørdags oppdatering"
Heihei. For tiden er jeg egentlig ganske umotivert til å blogge. Jeg føler alle innleggene mine blir like, siden hverdagen min er ganske lik hver dag. Pluss at statistikken min har sunket ganske mye, noe som også gjør lysten til å blogge enda mindre! Men dette er jo ikke første gang jeg føler det slik, så jeg vet hva som må til. Og det er ett nytt bloggdesign, og nye bilder som jeg kan ha "på lur". Så i kveld tenker jeg å starte på ett nytt design til bloggen min! Nå skulle jeg egentlig vert på jentekveld, men formen er desverre ikke bra nok, så jeg ble liggende hjemme i dag. Utrolig kjipt men slik er det bare! Hva gjør dere på denne lørdagen?

"Bursdagskveld"

Heisann! I kveld skal jeg i bursdag til søte Lene som har bursdag i morgen. Så nå holder jeg på å stelle meg. Det er bare ett kvarter til jeg skal gå, og siden jeg ikke har laget kort enda har jeg det litt travelt. Men jeg tenkte å bare komme med en bitteliten oppdatering før jeg stikker. Dere får ha en fin kveld videre! Hva gjør dere i kveld?

"Dagens kjedelige dag"
Heiho! Jeg har egentlig ikke så mye spennende å dele med dere i dag heller. Det mest spennende jeg har gjort er å tatt solarium, noe som var ganske godt. Jeg kom nettopp hjem, så kroppen er fremdeles varm og god. Men smertene sitter desverre fremdeles i! Så nå tenker jeg å legge meg under dyna å se gårsdagens episode av Paradise hotel, wihu. Jeg har allerede fått med meg hvem som ryker ut, så det blir en trist episode å se. Haha! Ser dere på Paradise hotel? Hva gjør dere i dag?

"En vanlig onsdag"
Heihei! I dag har jeg hatt en helt vanlig, kjedelig onsdag. Har ikke gjort på noenting egentlig, bare kjedet meg og slappet av. Er fremdeles sliten etter gårsdagen, så derfor har jeg ikke orket å gjøre noe spessielt. Men nå har jeg tenkt å legge meg i senga å lese på litt lekser før jeg skal se ett par episoder av Hotel Cæsar. Har faktisk fem episoder jeg ikke har sett, så det blir jo kos. Hihi! Hva gjør du i kveld?

"Utmattelse gange tusen"
Heisann! I dag ble det litt sen blogging fra meg igjen, men jeg har ikke orket før nå. Jeg var på skolen i to timer igjen i dag, så etter jeg kom hjem har jeg nesten ikke gjort annet enn å sove. Kroppen min er helt ferdig, og totalt utmattet. Kjennes nesten ut som jeg har løpt ti mil... Men så har jeg egentlig bare sittet ett par timer på skolebenken! Ble kanskje litt ekstra slten denne gang siden jeg har vert så mye dårlig, og da skal det mindre til for at jeg blir utmatta.. Så jepp! Hva har dere gjort i dag?

"PHOTO: beautiful heart"
Canon eos 550D  50mm f/1.8     109, 110,111/365days

"En vanlig søndag"


Heihei! I dag har jeg vert en liten tur borte hos Susanne(link) å sett den nye lillebroren hennes. Nydelige lille Mats! Utenom det var vi på datan, snakket, hørte på musikk og koste oss. Nå resten av søndagen tenker jeg bare å slappe av fremfor datan, mens jeg stapper i meg noen utrolig gode donus. Naaam! Hva gjør dere på i dag?

"En varm og god lørdag"

Heihei! I dag har jeg vert å prøvd noe nytt, nemelig solarium. Jeg har hørt at det kan være lindrende for mye av smertene mine, så derfor skal eg teste det ut litt nå i en periode. Jeg merker allerede at det gjorde veldig godt for kroppen min. Kom hjem for en halv time siden eller noe, og jeg er fremdeles varm og har ikke noe smerter i kroppen. Noe som er ganske godt! Formen i dag er egentlig ikke sånn kjempebra, jeg våknet uten stemme og med en ganske så vond kropp. Men det gir seg alltid litt utover dagen heldigvs. Så resten av kvelden skal jeg nok bare slappe av med data, musikk og blogg! Hva har dere gjort på i dag?

"VIDEOBLOGG - Uglesmykkene mine"Hva syns dere om smykkene? Og hva syns dere om videoen?

"linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?"


mayteresa.blogg.noemilieeu.blogg.noclaara.blogg.no

Hva syns dere om bloggene? Skal jeg linke din neste gang?

"Arkiv bilder med ny redigering" #3

Canon eos 600D  50mm f/1.8

Hvilket av bildene likte dere best?   Gjerne lik innlegget om dere vil ha flere slke innlegg.

"Tirsdagen og onsdagen.."Da ble det nok en dag uten blogging fra meg. I går var jeg så dårlig at det egentlig ikke kan beskrives med ord. Jeg hadde så utrolig vondt i hele kroppen, feber, vondt i halsen, forkjølelse, svimmel, vondt i hodet. Alt på en gang. Helt forferdelig! Nå har jeg hatt to ganske så dårlige uker på rad, noe som er ganske slitende. Så om ting fortsetter som dette fremover kommer jeg nok til å ta meg en bloggpause! Men jeg håper jo denne dårlige perioden snart går over til noe bedre, for ting er ikke særlig koselig som det er nå.. Noe som sikkert sier seg selv!Jeg syns selv bloggen min har begynt å bli ganske kjedelig. Masse tekst innlegg bare, hvor jeg skriver at "idag er jeg syk" "i dag kjeder jeg meg" osv.. Dette er jo en hverdags blogg, men skal også være fotoblogg. Men når jeg er så dårlig som dette får jeg ikke tatt så mye bilder ute! Så derfor trenger jeg forslag til andre type innlegg dere savner på bloggen. F.eks om dere vil at jeg skal legge ut wants, inspirasjonsbilder, ting som irriterer meg innlegg eller noe i den duren. Gjerne kom med forslag til andre innlegg enn hverdag og foto!Noen ønsker til hva mer jeg kan blogge om?  Hva gjør dere på idag?

"Dagens gode godis"

Naaaam. Jordbær, blåbær og vanlijesaus. Det smaker heelt himmelsk sammen, samtidig som det er sunt - litt hvertfall! I dag har jeg egentlig ganske lite spennende å dele med dere. Dagen min i dag har vert helt lik alle de andre dagene mine. Står opp, spiser, data, spiser, tar litt bilder, spiser, spiser og kjeder livet av meg. Rett og slett driitt kjedelig! Så i morgen satser jeg på skole igjen, noe jeg håper kroppen klarer - skal klare. Så i kveld skal jeg bare slappe av, også blir det Paradise hotel i kveld, eendeeeliig! Hihi. Hva gjør dere i dag?

"Søndagen min med bilder"

I dag ble det litt sen blogging fra meg. Men det overlever vi! Føridag var jeg en liten tur ute å tok bilder med Susanne og Edith Så jeg tenkte egentlig bare å dele noen av dem med dere! Jeg har forresten litt problemer med objektivet mitt. Noe som er verdens undergang for meg! Når jeg bruker manuelt innstilling tar det evigheter før kameraet klarer å fokusere,, pluss at mange av bildene blir uklare. Så i morgen får jeg test litt mer ut om det er kameraet eller objektivet som tuller seg, også må jeg få fikset opp i det fortest mulig! Hva har du gjort i dag?

Svar på ukas spørsmål #8

 Siden du har ME blir det ikke mye stress med blogg da?
- Nei jeg vil ikke si det blir stress.For om jeg har det travelt/er dårlig pleier jeg som oftest å la være av å blogge, eller så publiserer jeg ett forhondsskrevet innlegg. Noe som ikke er stress! Jeg vil heller si at bloggen er med på å hjelpe meg. Hadde jeg ikke hatt den/foto interessen tror jeg faktisk jeg hadde vert sykere enn jeg er nå!

Kan du legge ut dette designet du har nå som gratisdesign?
- Nei det kommer jeg nok ikke til å gjøre.

Tjener du noe på bloggen din? og i så fall hvor mye?
- Nei desverre! Det har bare vert tre tilfeller hvor jeg har fått betalt for å publisere sponsede innlegg, men jeg har ikke noe jeg får fast!  Og jeg får heller ingenting av blogg.no, om man skal få "lønn" av dem på man ligge på topp 20 elns.

Det designet du har på iaasdesign, kan du legge det ut som gratisdesign?
- Neei, det kan jeg heller ikke.

Har vært innom den siden før, er den 100% trygg? (miniinthebox.com)
- Det vet jeg ikke. Men jeg fikk i hvertfall det jeg bestilte der, og jeg vet å om noen fler som har bestilt der å fått. Så jeg vil vel tro den er sikker da ja. Men man vet jo aldri!Ser ikke det der USA flagget litt skittent ut? no hate altså!
- Hmm, det er vel meningen det skal se slik ut. :

Lurte på om du kunne lage ett innlegg om hvordan du har og har hatt det sånn psykisk? hvis du skjønner:)
- Jeg kommer nok ikke til å lage egent innlegg om det nei. For jeg er ikke så glad i å skrive om slike følelse, i hvertfall ikke når jeg ikke har det bra! Jeg har jo såklart hatt mine dårlige perioder hvor ganske mye har vert svart og jeg har hatt lyst til å bare legge meg ned å vente på å bli frisk.. Men så har jeg også de gode periodene hvor jeg "ser lyset", om dere skjønner hva jeg mener.

Så fine smykker!  Hvor har du kjøpt de?
- Jeg har desverre ikke kontroll på hvor alle smykkene mine er fra. For noen er kjøpt i utlandet og noen er gaver, så jaa. Og forresten, som nevnt kommer det snart en videoblogg hvor jeg viser alle uglesmykkene mine.

Så dette innlegget med de dekslene. De var utrolig fine og jeg har allerede bestilt tre stykker til min iPhone 3GS. Men, da jeg bestilte var det gratis frakt;-) Så lurte jeg på om du måtte betale noe i toll, har nemlig hørt at det er spinn dyrt.
. Ja man må betale toll. Vi måtte i hvertfall betale 200kr i toll!Noe dere lurer på til neste gang?

"En rolig lørdags kveld"
Nå har jeg egentlig bare ett ord å si, og det er s-l-i-t-e-n. I dag har jeg fått dusjet å vert med mamma en liten tur innom noen butikker. Og når jeg kom hjem spilte jeg inn en videoblogg, noe som er litt annstrengende siden jeg må frem og tilbake for å se klippene osv. Men jeg syns det er så utrolig morro å lage videoer, så i kveld skal jeg kose meg med å redigere ny videoblogg til dere! Hva gjør du i kveld?

"Nytt gratisdesign - Simple purple"Da var jeg endelig ferdig med det nye gratisdesignet. Denne gangen ble det ett ganske enkelt design uten meny eller noe slikt, det er mest pågrunn av at så sykt mange spørr meg om hjelp til ditt og datt om jeg har noe som er litt "innviklet" i designet. Så derfor ble det ganske simpelt! Dere finner alle mine gratosdesogm HER. og kodene til dette nyeste HERHva syns du om designet?

"Gratis design"
Som nevnt er snart det nye gratisdesignet ferdug! Om du er intresert i at det skal bli lag ut i morgen, så LIK dette innlegget :)

"Maksimalt kjedelige dager"

Denne uken har vert så kjedelig og vond at den egenlig ikke kan beskrives. Jeg har vert dårlig så og si hver dag, har både våknet med smerter i kroppen, og sovnet med smerter. Jeg har også hatt mye tempratursvingninger, litt feber og vert helt utmattet og ikke minst dau trøtt. Sånn som nå sliter jeg med å klare å holde øynene åpne for jeg er så trøtt.. Drit kjedelig! Så det blir vel tidlig seng på meg i kveld også, så håper jeg det er bedre i morgen. For det er fint vær her, å da er det ekstra kjedelig å ligge inne! Har du hatt en fin uke?

"Thursday evening.."Heihei! I dag har jeg ikke gjort så mye spennende. Eneste er at jeg har vert hos legen, noe som i seg selv ikke er særlig morro. Bortsett fra at jeg snart skal få prøve en "ny" tablett. Jeg vetikke om jeg kommer til å skrive så mye om den på bloggen, men om du selv har ME og er nyskjerig/ intresert kan dere kontakte meg på eposten min som du finner i sidebaren (fotball.j@hotmai.com). Jeg gleder meg hvertfall til å få prøvd den ut, krysser fingrene for at den kan hjelpe kroppen miin! Hihi. Nå er jeg sliten i kroppen, så tenker å finne meg noe godt å spise før jeg tenker å fikse ferdig det nye gratisdesignet som jeg holder på med til dere.Hva gjør dere på i dag?

"Pakke i posten - iphone deksler"

Alle dekslene er kjøpt på DENNE siden. Dekselene der er utrolig billige, men det det ikke står noe om på siden er at man må betale 200kr ekstra siden de blir sendt fra utlandet. Pluss at leveringen tok noe rundt tretti dager. Men fortsatt så er det jo verdt det siden dekselen ikke koster mer enn syv kroner osv. Jeg er i hvertfall kjempefornøyd med desse dekselene, det hvite med barten er favoritten både på utsendet og plastikken på den eller sånn. For den er ikke like hard som de andre, om dere skjønner hva jeg mener! Hva syns du om dekselene?

"VIDEOBLOGG: design hjelp"

Siden jeg har fått så utrolig mange spørsmål om hvordan man setter inn mine gratisdesign, hvordan man legger inn linker osv lagde jeg en video hvor jeg viser dere noen av desse tingene. Siden det er mye enklere for meg å vise på video enn i innlegg.

- Som jeg skriver i videoen trykker jeg på CTRL+F på tastaturet for å få opp søkeruten. Men jeg vet at på mac funker det ikke, men siden jeg ikke har mac selv vet jeg desverre ikke hvilken knapper man skal trykke på for å få den opp!

- Siden jeg bruker til å laste opp koden til headeren heter tinypic.com.

- Dere finner koder til alle mine gratisdesign på designbloggen min, iaasdesign.blogg.noVar denne videoen noe til hjelp?

"De siste dagene.."
Helt siden lørdag har formen min vert ganske dårlig. På søndags kveld, og i går morres var den værst. Da hadde jeg så vondt at jeg nesten ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg.. Hele kroppen var omringet av smerte, og hele kroppen var bare totalt utmattet. Så på lørdag, søndag og i går har jeg ikke gjort noe annet enn å ligge i sengen/sofaen.. Festlig! Så da forstår dere sikkert hvorfor det har blitt lite blogging fra meg. Rørte engang ikke dataen noen av dagene..bortsett fra på lørdag når jeg blogga og forhondssrev forgje innlegg!   Formen er ikke på sitt beste i dag heller  kjenner smertene kommer å går litt, akkuratt nå kjennes det ut som de er på vei tilbake igjen.. Så i dag skal jeg nok ikke gjøre noe annet enn  slappe av. Så får jeg bare håpe desse dårlige dagene snart tar slutt! Hva har dere gjort de siste  dagene?

Svar på ukas spørsmål #7

Har du noen gratise redigeringsprogram å anbefale?
- Gimp og photoscape er de programene jeg brukte før jeg fikk photoshop, og de funket ganske bra.

Hvor høy er du?
- Jeg er vell noe rundt 173 eller noe...

Hvordan får du bildene til å bli "limt" sammen på en måte?? Sånn at det ikke er noen mellomrom mellom bildene?
- Jeg kobler dem sammen i photoscape, der kan man også velge hvor mye mellomrom man vil ha osv.

kjempe søt hund du har.  hvilken rase er det?
- Om du hadde lest innlegget hvor jeg hadde bilder av hunden hadde du lest av den ikke er min (desverre). Den er tanta og onkelen min sin, så jeg vet ikke hva rase den er i, for jeg er ikke noe god på sånt..

Kan du lage et desig uten header ?
- Kanskje jeg kan det en dag, men på det neste designet som kommer ut er det nok header på designet. Jeg syns det blir mye kjedeligere å lage uten, så ja. Men det går jo å fjerne headeren på de designene jeg allerede har lagt da :)Jeg har ett spørsmål om designen dark grey: Hvordan skriver man der hvor det står" Her kan du skrive det du vil om deg"?
- Det er ganske mange som kommer med spørsmål som det. Jeg har en designblogg, vennligst let der før dere spørr meg. For dere finner hjelp til det meste som har med designene mine å gjøre der! Men du finner forklaring på det HER..

Hvordan laster du ned musikk ?
- Jeg laster ned musikk på denne siden HER. Det eneste du trenger å gjøre er å finne sangen du ønsker å laste ned på youtube, kopiere linken til den og lime inn på siden der. Og vips så har du sangen :)

Er det bikbok på Stord?
- Ja det er det, heldigvis!

Lagde du muffinsen selv? Den så utrolig god ut!
- Nei jeg lagde den nok ikke selv, for da hadde den ikke sett seende slik ut, haha. Jeg kjøpte den på en vnlig matbutikk :)

jeg bare lurer på en ting. jeg har det samme designet som deg men klarer ikke og få inn instagram linken og youtube linken kan du hjelpe meg?
- Okei, for det første så er det ingen som har likt design som meg. For det designet jeg bruker er bare mitt, og ingen andre har kodene! Men om du tenker på menyen som vi har lik, og som er i ene gratisdesignet så finner du også hjelp til hvordan man kan sette inn linker og alt det der på DESIGN BLOGGEN min. Men om det ikke er lagt ut forklaring på akk det, skal jeg få fikset det!

Kan man endre på bildene inn i de rundingene? Hvordan?
- På gratisdesign 2#september love kan man bytte bilder i rundingene jaaaaa. Du finner forklaring på det, på design bloggen..Noe dere lurer på til neste gang?

"En totalt misslykket lørdag"
Akuratt nå skulle jeg egentlig vert i bursdag hos søte Tuva som har bursdag i morgen. Mmen formen min er ikke noe bra så da ble jeg liggende hjemme - igjen. Å måtte avlyse ting som dette er egentlig det verste jeg vet, for jeg har gått glipp av så utrolig mange bursdager at dere aner ikke..  Skulle sååå ønske jeg kunne kommet, men når formen ikke er bra nok klarer jeg ikke! Så i kveld blir jeg nok bare å ligge her hjemme og irritere meg over at jeg ikke er der jeg egentlig skulle vert.. Kjedelig! Jaja, hva gjor dere på i kveld?

"Noen bilder fra senteret i dag"


// bildene er tatt av Edith.

Heisann!I dag har jeg vert på senteret med Susanne(link) og Edith(link). Jeg var der jo på tirsdag også, så siden jeg kjøpte meg så mye da var jeg flink og ikke kjøpte noe i dag. Hadde ikke så mye penger igjen heller, så nå er det på tida å spare litt opp igjen. For på bikbok har de så syykt mange kule dongeri shortser som jeg har lyst på. Hihi! Nå sitter jeg bare å slaper av, noe jeg har tenkt til å gjøre frem til idol starter. Dere får ha en fin kveld videre! Hva har dere gjort på i dag?

Månedsoppsumering - Februar 2013Har dere hatt en fin februar?