mars 2012

Svar på ukas spørsmål #3

Hvilket programe bruker du når du lager headere?
Når jeg kobler sammen flere bilder bruker jeg gimp, samme med teksten, også redigerer jeg kontrasten i photoshop. Dere finner en video som Susanne har laget (hun som lærte meg.) HER

Nårr kårer du vinneren av fotokonkuransen?
Skal se om jeg får tellet alle de hundre stemmene i kveld. Så kanskje i morgen!

Bruker du ett program når du lager bloggdesign?
Nei. Jeg gjør ikke det, jeg bare limer inn koder i maler og stilsett osv.

Lager du gratisdesign?
JA det gjør jeg. Du finner en oversikt over mine gratisdesign HER. du finner også html-hjelp der. Å forresten så skal jeg se om det kanskje kommer ut en nytt design nå iløpet av den neste uken.

Hvor mye kostet kameraet ditt?
Når jeg kjøpte det så betalte jeg ca 6000 for det, å det var uten den linsen som egentlig følger med. Men tipper du finner det billigere nå i dag. Siden det er runt ett år siden jeg kjøpte mitt. (canon eos 600D) Og ja, det er ett veldig bra kamera, så det er virkelig til å annbefales.Også vil jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått i det siste. Jeg leser ALLE kommentarene jeg får, å dere er bare såå søte. Sitter bare å smiler når jeg leser igjennom. Har snart førti tusen kommentarer, å av alle de har jeg bare fått en negativ. Hihi. Takk,takk,takk!♥ :)

-Er det noe dere lurer på til neste gang?

"PHOTO: the cute white dog"
Canon eos 600D 50mm  -28/365 days   //-Susanne sin hund

"Hjemme etter en liten gåtur med kameraet..!"

Heisann! For ikke så lenge siden nå kom jeg hjem etter å ha vert ute en liten tur med kameraet, Susanne(link) og hunden hennes. Det er blå himmel å fint vær ute, så vi turet ned til skogen i dag også. Men så dum som jeg er tenkte jeg at det sikkert var "kjempevarmt" ute siden det liksom var blå himmel. Men det blåste jo veldig mye også, så det var iskaldt. Å jeg hadde bare hettegenser på meg(og bukse da..) Noe som ble litt for kaldt. Så nå sitter jeg her med både jakke, hals, hettegenseren å dyne, pluss at jeg har hetten på. Haha. Begynner å få varmen i meg nå. Skal redigere bildene jeg har tatt i dag snart, så de kommer heller ut i ett egent innlegg senere. Vi blogges! Hva har dere gjort i dag?NEW IN - Hettegenser


//Bikbok - 299kr

"Da stikker jeg på senteret"

Heihei! Nå har jeg det egentlig litt travelt her. Har akkuratt blitt ferdig med å fikse håret. Så må bare finne frem pengene å pusse tennene. . De kan komme nårr som helst egenltig, så jeg avslutter her. Vi blogges, ha en fin dag videre! Hva skal dere i dag?

"water for the flowers.."Da var påskeferien startet. Det ble ikke noe skole på meg i dag heller, var så utrolig trøtt å sliten da jeg våknet, så jeg orket rett og slett ikke. Men er bedre nå, så får se om jeg kanskje starter ferien med en liten tur på senteret. Er en stund siden sist jeg kjøpte meg noe nytt, så det hadde jo vert morro. Hehe. Har dere planer for dagen?

"Photoshoot in the forest- Victoria"Image and video hosting by TinyPic
Canon eos 600D 50mm - Modell: Victoria

Home, sweet home

Heisann! Nå kom jeg nettopp hjem fra bergen. Som jeg nevnete i går skulle jeg en liten dagstur på haukeland sykehus i dag. Var egentlig ikke noe spessielt jeg gjorde der.. Vi bare snakket i femten minutter eller noe. Så i mitt hode var all reiseingen for de få minuttene helt bortkastet. Menmen. Jeg har sovet det siste stykket vi kjørte med bilden, så jeg har ikke klart å våkne helt utav enda. Hehe. Men det regner ikke ute nå, kanskje jeg tar med meg kameraet ut en liten tur. Litt frisk luft hjelper nok på! Hva har dere gjort i dag?

En onsdag i mars..!

Heihei! I dag har jeg egentlig ikke så mye spennendes å dele med dere. Har for det meste av tiden i dag sittet med datan, å vert frustrert over at jeg ikke aner hvordan jeg skal ha designet på bloggen. Været er ikke akkuratt like fint her i dag som det har vert nå de siste dagene. Men tror det skulle komme tilbake på lørdag eller noe. Får i hvertfall håpe det! Og forresten, i morgen skal jeg til bergen, på haukeland sykehus. Det er ikke noe spesiell grunn for at jeg skal dit egentlig.. Tror ikke vi skal noe annet enn å snakke om hvordan ting har gått etter sist jeg var der osv. er ikke noe glad i å være på sykehus, selv om det bare er dagstur, kjenner jeg blir dårlig bare av å tenke på at jeg skal dit.. pluss at jeg haater å ta ferjen, haha. Men men, det er bare en dagstur så det går nok fint! Nå skal jeg ned å finne meg noe godt før jeg skal se gårsdagens episode av paradise hotel. Wihu. Hva gjør dere i dag?"Fra unormalt til normalt i mitt hode.,."

Nå begynner det å nærme seg ett år siden jeg ble ME syk. Den gang trodde jeg egentlig ikke at det faktisk gikk ann å være syk hver dag. Visste heller ikke at det er såå mangen som har denne sykdommen. Men etter jeg fikk den har jeg "truffet" mange flere som er i samme sitvasjon som meg. I starten så skjønte jeg egentlig ikke hvor mye denne sykdommen kom til å ødelegge hverdagen min. Men nå som jeg har hatt den ganske så lenge, merker jeg jo hvor mye den ødelegger for meg. Det å ikke komme seg på skolen i det hele tatt, bli sengeligende å få en hel rekke med symptomer av å gjøre en liten ting, bli sliten av å dusje, anpusten etter å ha gått opp begge trappene vi har i huset, å heller ikke kunne spise så mye godteri uten å merke det på kroppen. Det var helt umormalt i mine øyner den gang, å tenkte at det kanskje bare var tilfellet den gang. Men nå er det helt normalt i mine øyner. Nå kan jeg ikke huske hvordan det er å ikke bli sliten av å gjøre ting, går det virkelig ann å ikke bli sliten? I mitt hode er det helt merkelig, å vanskelig å tro...

for dere som ikke har fått med dere hva ME er, så finner dere ett innlegg om det her. Å er det noe dere lurer på om diagnosen, er det bare til å spørre. Grunnen for dette innlegget er vell for at så mangen har spurt om hvor lenge jeg har hatt denne diagnosen, hvordan det er osv.

"some pictures from the sunshine in the forest"Canon eos 600D 50mm   -   Day 22, 23,24,25,26 & 27 / 365 days 

" Portrett bilder - Mari "Nydelige Mari♥   //  Canon eos 600D 50mm

Taco til middag!

Heiho! Nå har jeg å lillebror nettopp spist taco til middag (som han lagde). Det ble en litt tidlig middag i dag, det er jo kjempefint vær ute. Så nå skal jeg bare slappe litt av før jeg må stelle meg, etterfylt med en liten tur ut med kameraet. Formen er faktisk overaskende bra til å være etter så mye jeg har gjort de siste dagene. Pleier liksom å være utmattet nok etter en dag med aktivitet, men nå har det gått tre dager hvor jeg har gjort MYE(til å være meg), og jeg sitter her fortsatt. Superdupert! Hehe. Vi blogges senere.. Hva skal dere i dag?Herlige dager!

Heihei! Nå sitter jeg godt plassert i sengen med pc`en på fanget å redigerer bilder. De siste dagene har jeg fått tatt så utrolig mangen bilder, har vell tatt over ett tusen, fem hundre. Det sier litt, haha. I dag så var jeg å lillebror en liten tur nede på stranden (igjen) og tok litt bilder. Det er kjempefint vær her i dag også. Å da må man jo bare ut å nyte solen. Har gjort ganske mye nå de siste dagene, å det er jo bare bra. Selv om det kjennes godt på kroppen! Hehe, når det er sol ute, måå jeg bare ut.. Så senere i kveld, i sånn halv syv tiden skal jeg ut en liten tur med Mari. Så det blir nok kos! Hva gjør dere i dag?Canon eos 600D  50mm

Fotokonkuranse finalistene - STEM

Nr1 - Sigrid


Nr2 - Sanne


Nr3 - Lise

Godt med vaffel på vaffeldagen!

Spiste meg nettopp stappmett av vaffel, det er jo trossalt "vaffeldagen i dag". Haha! Flere som har spist vaffel i dag?

this Sunday in pictures

Heisann! Nå kom jeg nettopp inn dørene etter å ha vert en liten tur nede på stranden med Lene og Anna. Det har vert/er kjempefint vær her i dag også! Jeg har vert ute å gått både i dag å i går, så det kjennes godt på kroppen. Nå skal jeg ned å finne meg noe godt å spise, før jeg skal ut en bitte liten tur til for å knipse litt flere bilder. Må jo nyte finværet mens det først er her! Hehe. Hva har dere gjort i dag?
Canon eos 600D 50mm

Søndagsmorgen!

Heisann! Som de fleste sikkert har fått med seg så har vi stilt klokken en time frem i natt. Så når jeg våknet var klokken plutselig tolv, og nå er den halv to.. Å jeg har enda ikke spist eller stelt meg noe, haha. Men sånn egentlig så er den jo bare halv ett da., haha. Jaja, senere i dag skal jeg være med Lene. Vet ikke helt hva vi skal finne på, men som vanlig så finner vi alltid på noe morro! Hun hadde jo bursdag på fredag, jeg har ikke fått laget bursdagskort enda, så det må jeg gjøre nå, mens jeg spiser picolini pizza. Namnam.. Hva gjør dere i dag?Bildedryss fra dagen min!

Heiho! Nå sitter jeg å spiser hamburger og drikker iste mens jeg ser igjenom alle bildene som har blitt tatt i dag. Vi var som sagt en liten tur nedi skogen å knipset litt bilder / hadde fotoshot med Victoria. Været her har vert helt nydelig, så vi var ute i flere timer! Noe som igjen vil si at jeg er utmattet nå, kjipe greier. Så nå har jeg ikke noen andre planer for kvelden enn å chille. De melder jo fint vær i morgen også, så må jo lade meg opp til enda en dag ute. Hehe. Vi har tatt mangen flere bilder enn dette her, men har ikke fått redigert alle enda. Så dere får nøye dere med ett lite bildedryss fra dagen min! Flere som har hatt kjempefnt vær i dag?

//Canon eos 600D   50mm

Dagens antrekk #240312


Topp-Bikbok   Bukse-Veromoda   Kardigan-Veromoda   Sko-Eurosko   Solbrille-H&M

"a taste of summer feeling"

Heisann! Nå sitter jeg å drikker en kald å god solo mens jeg fikser håret. Jeg skal nemelig ut å ta bilder med Susanne og søsteren hennes. Det er kjempefint vær ute i dag, så vi har tenkt oss en liten tur ned til skogen for å ta bilder. Jeg trenger ny header så kanskje jeg får noen brae bilder i dag. Men nå må jeg nesten få fikset håret, har en skikkelig dårlig hårdag i dag, må vell bare fnne frem bølgetangen da! hehe. Dere får ha en fin dag videre, så blogges vi med masse nye bilder senere. Hva skal dere i dag?


Svar på ukas spørsmål #2

Ser at du bruker Sigma linser, er sigma bra? Vet jo ikke om du har brukt noen canon linser, men visst du har, har du merket noe forskjell?   Jeg har som sagt en(to) canon linser, og en sigma. Etter min mening så er det mye mindre kontrast i de bildene som blir tatt med "sigmaen". Jeg har prøvd sikkert fem forskjellige canon objektiver, å alle de har bedre kontrast enn det ene sigma objektivet jeg har. Så jaa, jeg merker veldig stor forskjell, å vurderer å kjøpe meg en ny zoom linse, i merket canon da.

Hva bruker man de små objektivene som er mindre enn 18mm - 55mm til? naturbilder eller ja hva?   Man kan bruke dem til ALT. Den 50mm som jeg har er jo spessielt for portrett bilder da, tror jeg. Men jeg bruker den til både natur, portrett bilder av mennester, ting, mat, klær, jaa, alt. Men om man bare tar bilder av natur osv, vil jeg jo heller annbefale ett objektiv som kan zoome.

Hvilket speilrefleks har du eget?   Canon eos 600D.

Bruker du manuelt eller auto fokus?  Ja jeg bruker som oftest manuelt. Bare ikke alltid når jeg er ute, for da kan lyset plutselig endre seg så utrolig mye,, å da blir det bare stress. Men når jeg tar bilder inne bruker jeg alltid manuelt :)

Hvilket program bruker du til å redigere bildene dine i?  Fot det meste så bruker jeg photoshop, men innimellom så bruker jeg gimp 2,6 og photoscape.

Hva er ME diagnose?  Det får jeg vell egentlig spørsmål om hver gang jeg nevner at jeg har ME. Skal se om jeg kanskje snart får postet ett nytt innlegg om hva det egentlig er osv. Men jaa, det er en kronisk utmattelse syndrom som gjør at jeg er ganske mye syk, kommer meg ikke på skolen, har mye vondt i kroppen, får massevis av symptomer av å gjøre ting (også av å ikke gjøre ting..)  å jeg blir utrolig lett utmattet. Så jeg blir sliten av å gjør en bitteliten ting i fem min, ja. En ganske så kjedelig sykdom å ha, men jeg kan, og kommer til å bli kvitt den! :)
Og IGJEN til dere som spør om jeg kan lage design til dere. NEI jeg tar IKKE imot design eller header bestillinger. Så det er ikke vits å sende mail, mel, eller spørre i kommentarfeltet. For svaret blir uansett nei, pliis. Haha. Tror ikke jeg har hatt ett "svar på spørsmålsinnlegg" hvor jeg ikke har skrevet dette, så jeg skjønner ikke hvorfor dere fortsetter å spørre. Og til dere som sender mail å spørr om jeg kan "si ifra" når jeg begynner med å ta imot bestillinger av design igjen, svaret på det er Jeg vet ikke, kanskje jeg ikke kommer til å ta imot bestillinger igjen. Bare sånn at dere vet :) Noe dere lurer på til neste gang?

Minner om konkuransen - AVSLUTTET!

I dag er siste frist til å melde seg på fotokonkuransen min. Fristen går ut kl 22:00 i kveld. Jeg kommer til å se igjennom alle bildene endten i kveld, eller i morgen. i alle fall så fort som jeg får tid og orker. Blir det vanskelig å bestemme seg for hvem vinneren blir kommer jeg til å legge ut de tre bildene jeg liker best, så får dere leserer velge hvem som vinner. Om du er intresert i å være med så finenr du mer "fakta" om konkuransen i innlegget HER. -man kan være med selvom man ikke har blogg, å om det blir mangen deltagerer denne gangen blir det premie i neste konk!


"the sun is up when I'm down..."

Heisann! I dag er det kjempefint vær ute. Har ikke vert så varmt å fint på leenge, så får håpe det holder seg slik i hvertfall noen dager til nå... For selvfølgelig er det fint vær ute når jeg må ligge inne.. Formen min er ikke noe særlig mye bedre i dag heller. Har vel vert syk nesten hele uken, igjen. Noe som er utrolig kjedelig, siden jeg egentlig skal i bursdag til Lene i kveld. Har nettopp spist middag, så nå skal jeg bare legge meg nedpå å slappe maks av for å prøve å bli bedre slik at jeg kan komme meg i bursdagen! Hva skal dere i dag?

New in, p-h-o-t-o bokstaver-Kjøpt på bohus tror jeg, og koster 20kr for en bokstav tror jeg.

"nok en dag i sengen..."

Heiho! Både i går, og i dag så har formen vert veldig dårlig. Er slapp å sliten i hele kroppen, orker ikke å gjøre noe annet enn å ligge i sengen. Matlysten er heller ikke som den pleier, feberen kommer å går som den vil,, så ja. Planene for resten av dagen er ikke så store. Har akkuratt funnet igjen hardiscen(?) min, så om jeg får den til å funke nå skal jeg nok rydde litt i alle bildene mine. Hehe. Og i morgen skal jeg i bursdag til Lene, så når tablettene(ibux og paracet) får funket nå, må jeg ned å finne kostyme, for vi skal nemmelig kle oss ut Forhåpentligvis så er jeg frisk i morgen!  Hva gjør dere i dag?


"En-dags-pause.."

Heihei! Nå kom jeg omtrendt nettopp hjem fra legen. Var egentlig ikke noe spesiell grunn til at jeg var der, pga sykdommen så må jeg jo snakke med hun litt innimellom og følge med på at ting er som det skal. Å det var det. Det jeg sa om ryggen i går var nok også bare en forstrekking av muskel eller noe slikt siden jeg har ligget og sittet så mye. Så det går nok snart over! Ellers skjer det veldig lite her. Jeg er trøtt å sliten, å det er stygt vær her. Derfor har jeg veldig lite å blogge om i dag. Pluss at det er en stund siden jeg har tatt meg fri fra denne jobben her, haha. Så i dag blir det ikke noe mer blogging fra meg. Dere får ha en fin dag videre, så blogges vi i morgen! Hva skal dere i dag?


Hva syns dere om det nye designet?

Okei. Jeg vet at jeg skifter design og header, sykt ofte. Jeg er utrolig ubesluttsom som sagt, så jeg klarer liksom aldri å bestemme meg for hvordan det skal være. Men nåå, tror jeg jeg er ganske så fornlyd. Litt usikker på om jeg liker headeren, siden jeg egentlig fåretrekker å ha "ute bilder" til header. Men denne får funke tildess jeg har fått noen nye bilder av meg som jeg blir fornlyd med! Hva syns dere om designet og headeren?

Ukas topp tre låter!Du finner spotifylisten min HER og HER. har du noen gode musikktips?

"Dagen i dag..."

Hei! dag har jeg egentlig veldig lite å blogge om. Formen er ikke noe særlig, orker liksom ingenting. Har hatt vondt "inni" rydden de to siste dagene nå, vet ikke hva det er eller hvorfor jeg har det. Men jeg skal uansett til legen i morgen, så får vell bare sjekke det også ut da! Jeg er litt tom for blogginspirasjon i dag, er så kjedelig å blogge om det samme hele tiden. Spessielt for dere da,, så om dere har noen ønsker, eller tips til hva dere vil ha mer - mindre av her på bloggen så må dere bare si ifra! Og forresten så var jeg i sunnhordland avisen i dag. Det var jo som sagt to jenter her i forgje uke å intervjuet meg. Så i dag sto det om meg / bloggen i avisen.. hihi! Hva gjør dere i dag?


21 / 365 days - in the garden


Canon eos 600D  50mm  - 21-365 days

"Objektivene mine, 50mm, 200mm"

Jeg har fått utrolig mangen spørsmål om hvilken objektiver jeg bruker, så jeg tenkte å svare på det i ett egent innlegg.
Det første objektivet jeg kjøpte meg var sigma 18-200mm. Det er noen som lurte på hva "mm" står for, å det står for hvor langt kameraet kan zoome (?). Ja, hvertfall så kan dette zoome ganske langt. Jeg har desverre glemt å ta bilder hvor den først er usomt, så somt. Så jeg kan ikke vise dere akkuratt nå..Uansett. Det tar veldig fine bilder og jeg er sånn passe fornøyd med det. Kontrasten i bildene som blir tatt med det er ikke like bra som de blir med det andre objektivet. Det er også veldig tungt (min mening), å det er jo litt slitsom om man skal ta mangen bilder.. Alt i alt, så er dette ett helt ok / bra objektiv. Jeg er veldig glad for at jeg har det, men skulle gjerne byttet det ut med ett i merket canon isteden!

Canon 50mm fikk jeg til jul i fjor. Jeg så på første bildet jeg tok med det at det var ett utrolig bra objektiv. Du kan jo se på flere av toppbloggerene at de har dette objektivet, bildene er jo så lyse å fine! Så jeg er utrolig fornøyd med dette. Jeg finner virkelig ikke en negativ eller dårlig side ved det. Det veier nesten ingenting, tar veldig fine å lyse bilder samtidig som det er en av de billigste objektivene du får, tror jeg. Koster rundt ni hundre kronert, det spørs litt hvilken butikk du kjøper det på. Dette objektivet vil jeg virkelig annbefale! :)
Noe mer dere lurer på? Hvilken objektiver har dere?

"Fem hundre og tretti"

Heihei! Nå kom jeg nesten nettopp inn, etter å ha vert ute i hagen å knipset litt bilder. Som sagt så har det vert dårlig med skikkelige bilder her på bloggen i det siste. Så derfor tok jeg meg en liten tur ut i dag selv om formen ikke har helt på topp.. Ut vinduet så det varmt å fint ut, men når jeg kom meg ut så fant jeg ut at det var iskaldt. Så det var bare til å finne fram både jakken og halsen/skjall. Hehe. Og forresten så hadde jeg ny "rekord" i leseranntall på bloggen i går. Fem hundre og tretti leserer, faktisk! Ble så utrolig glad da jeg så det. Setter utrolig stor pris på at såå mangen leser bloggen min... Men nå er det middag her, vi blogges senere! Hva gjør dere i dag?
Konkuranse - AVSLUTTET

Heihei. Som jeg har nevnt så har jeg lenge hatt tenkt til å ha en liten fotokonkuranse her på bloggen. Og som sagt så har jeg ingen sponsorer, derfor blir det ingen premie denne gang. Om det er mangen som deltar denne ganger, så blir det kanskje premie i neste konk. Som f.eks en danbo! Man trenger ikke å ha blogg for å delta. Fristen til å melde seg på går ut på fredag den 23... Jeg har ikke ett spessielt tema. Så dere kan egentlig delta med bilde av hva som helst, natur, mennesker, ting osv!

  Kort oppsumert:
- Ingen spessiell premia. -kan få en header og design om man ønsker.
- Fristen til å melde seg på går ut på fredag den 23- altså neste fredagen.
- Du må ikke ha blogg for å kunne delta.
- Du kan delta med kunn to bilder.
- Det er ikke ett spessielt tema. Så du kan delta med hvilket som helst bilde.
- Å ja, bildene kan være redigerte.
 -Om du lager innlegg hvor du legger ut bildene, må du lime inn linken i kommentarfeltet

- For å delta må du skrive i kommentarfeltet at du er med. Om du har blogg kan du godt lage ett innlegg hvor du legger ut bildene (ikke mindre enn 700px) du vil delta med. Og skrive at du er med i min konkuranse, å linke. Men om du ikke vil det, eller om du ikke har blogg kan du heller ta å sende de bildene du vil delta med på mail. Og husk å ha med bloggaddressen (om du har) å navnet ditt.  -Eposten: iaa1996blogg@hotmail.no


"1bilde, 3redigeringer, hvilken likte du best?""Middag til frokost"

God morgen! I dag våknet jeg kanskje litt sent. Formen var egentlig helt elendig da jeg våknet, så det fristet ikke noe særlig å stå opp. Men magen må jo ha mat, så jeg hadde vell egentlig ikke noe valg. Derfor ble dagens frokost hamburger. Matlysten er heller ikke på sitt beste, å da frister ikke skiven noe særlig. Hehe! Egentlig har jeg ingen planer for dagen, får vell bare ligge her å se om formen blir noe bedre. Været er fint ute i dag, så skulle gjerne vert ute å tatt litt bilder, men i den tilstaden jeg er i nå klarer jeg ikke det(pga diagnosen).. Hva er deres planer for dagen?"Melkehjerter"

Heiho! Nå har jeg nettopp spist pizza til middag-kvelds. Er egentliv veldig sliten etter alt jeg har gjort i dag, men har hatt en kjempefin dag sammen med bestejentene mine. Vi har tatt masse masse bilder. Men jeg orker desverre ikke å redigere å legge dem ut nå, skal heller ta meg god tid til å se igjenom alle å redigere dem skikkelig i kveld. De kommer nok ut i morgen! Jeg fikk også mangen forslag å ønsker til det nye gratisdesignet. Skal se igjenom alle nå, før jeg skal starte på det. I kveld skal jeg nok bare chille med mye godis, pcen på fanget, redigere bilder å fikse design. Herlig. Hva gjør dere i kveld?"Photoshoot i dag!"

Heihei! I dag skal jeg, Susanne og Mari ha fotoshot. Så nå sitter jeg egentlig bare å slapper litt av før dem kommer bort. Må vell finne frem noen klær, å rydde litt her. Rommet mitt er nesten helt bomba igjen. Er det noe jeg er god til, så er det å rote - etter mamma har ryddet. Wuhu. Men jaa, det kommer nok ikke til å bli så veldig mye blogging fra meg idag. Er jo sliten når jeg kommer hjem igjen, så får se om det blir noe før i kveld.. Nå måå jeg rydde her, vi blogges. Hva skal dere i dag?

"PHOTO: duer"

Canon eos 600D 50mm.  - bildene er tatt i bergen for en månedstid siden.

Neon ønsker / forslag til nytt gratisdesign?

Nå har jeg tenkt å starte på ett nytt gratisdesign igjen. Syns det er så utrolig morro å holde på med design, så hvorfor ikke. Hehe. Men det jeg lurer litt på da er egentlig hvordan design dere vil ha. Har litt lyst å få til ett litt spessielt, som ikke finnes i gratisdesign fra før av! Å jeg gidder jo heller ikke å bruke tid å energi på ett design som ingen vil bruke, om dere skjønner. Så jeg blir veldig glad om dere kommer med noen små tips, ønsker, forslag!  Som f.eks. Vil dere ha skygge, innlegg i 700 eller 800px, to eller en sidebarer, hvilken farger, smal header, header over hele bloggen, ingen sidebar, midtstilt skrift, jaa. Skrik ut alle forslagene dere har!  Forslag?

"Fredag og helg!"

Heihei! Da var det helg igjen ja. Denne uken har jo som sagt vert utrolig kjedelig. Jeg var vell sengeliggende to-tre dager. Men nå er jeg heldigvis ikke det, formen er mye bedre i dag, så jeg skal se om jeg kanskje kommer meg ut en liten tur i regnværet og får ta litt bilder til dere. Har lest på flere blogger i dag at de har kjempefint vær, men neida her må det jo selfølgelig regne. Kjedeli. Haha. Får bare håpe det er fint vær her i morgen, for da skal jeg og noen venniner ha fotoshot. Noe jeg gleder meg kjempemye til!  Hva skal dere i dag?
-redigert i photoshop og picnik.com

"PHOTO: when the sun shines into the straws"Canon eos 600D 50mm  . bildene er tatt i januar.

" Dagen i dag - kjedelig "

Heisann! I dag har jeg egentlig ikke gjort på noenting. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har vert så utrolig trøtt i hele dag. Så det eneste som firster er egentlig å sove, men det kan jeg jo ikke! Skal jeg bli frisk fra ME så må jeg prøve å presse meg til å gjøre litt småting hver dag. Noe som ikke er så lett som det høres ut til! Jaja. Om været er bedre i morgen så skal jeg se om jeg kanskje får kommet meg ut en tur å tatt litt nye bilder til dere. Har blitt litt mye kjedelig-syke-blogging fra meg i det siste. Det beklager jeg! Men i helgen så skal jeg ha fotoshot med en venninde eller to, så det kan jo dere (og jeg) glede oss til. Hehe. Hva gjør dere i dag?vanilje is med oreo strøssell♥

Svar på ukas spørsmål #1

Hvor kjøpte du damboem din?
Som sagt kjøpte jeg den på ebay.com.

Hvorfor byttet du ut canon eos 550D med 600D? Det er jo nesten ikke forskjell på dem..?
For det første så "byttet" jeg ikke til Canon eos 600D. Jeg hadde ikke ett egent kamera, det 550D var ikke mitt. Så derfor kjøpte jeg ett egent. Og nei, det er ikke så veldig mangen ting som er forskjell på de kameraene.. Det vet jeg. Men når jeg skulle ha egent stod det imellom canon eos 550D eller 600D, å prisforskjellen var ikke mer enn 600 eller noe, å da kjøpte jeg selvfølgelig canon eos 600D.. ;)

Vet du hvorfor du fikk diagnosen ME?
Ja. I 2009 hadde jeg kyssesyken. Etter jeg hadde den var jeg fortsatt mye mer syk enn "alle andre". Så var det i 2011 det sa "stopp" for kroppen min... Å siden kyssesyken er en diagnose som kan føre videre til ME, så tror jeg vi / legene er ganske sikre på at det er kyssesyken som  ligger i bakrunnen for ME diagnosen min. Om dere skjønner hvordan jeg mener. Hehe :)Hvordan får du så mangen lesere?
Hehe. Jeg vil vell egentlig ikke si at jeg har "så mangen". Men jeg er aktiv, kommenterer på andre sine blogger, legger til venner å blogger flere ganger daglig (som oftest) !

hvilket kamera har du, og objektiv?
Dette spørsmålet ble stilit i ett innleggt hvor jeg faktisk skrev hvilket kamera og objektvi jeg brukte.. haha! Serriøst, les innleggene før dere kommenterer, pliis. Men jo, jeg bruker Canon eos 600D, med en 50mm linse, å jeg har også en 200mm linse. Kommer ett innlegg om objektivene mine i morgen tror jeg!

Hvordan setter du inn den lille menyen du har til venstre, der det står '' add meg "?
Det er det mangen som har spørt om. Jeg vil ikke egentlig legge ut akkuratt hvordan jeg har gjort det, siden det hadde vert litt kjedelig om plutselig alle hadde en slik meny... Men jeg gjorde det ved å sette inn en ekstra sidemeny, som jeg gjorde "gjennomsiktig", å stillestående. Dere finner litt triks å hjelp angående slike ting på designbloggen min her.Noe dere lurer på til neste gang?

Vil du ha en header?

Nå har jeg nettopp lert meg en "enkel" måte å lage headerer på. Før brukte jeg en måte som tok tusen ganger så lang tid. Å siden jeg sitter her å lager fult av headerer som ikke blir brukt, så tenkte jeg at jeg heller skulle være litt snill med dere. Jeg har fått en god del med spørsmål om jeg kan lage headerer, så om du ønsker en header av meg kan du kanskje få en nå. Jeg kommer ikke til å lage til alle, om det blir mangen som vil ha. Kommer til å trekke ut kanskje tre stykker i kveld, å kanskje noen flere iløpet av uken! 

Det du trenger å gjøre for å kunne få en header er:
-Like face siden min HER. Om du alt liker meg så er det fint.:)
-Si ifra i kommentarfeltet når du har likt - jeg kan se om du lyger.
-Skrive i kommentarfeltet hvordan du vil ha headeren om det blir deg
-Ha med epost adressen din i kommentaren.
-Å bildene jeg skal lage headeren av bør være i en god kvalitet, ellers går det ikke.

PS: nei jeg er ikke noe verdensmester i dette, å du finner forklaring på hvordan jeg gjør det HER. det er Susanne som har lært meg det, hun er utrolig flink!

// noen jeg lagde sånn fullfart nå.

"En onsdag i mars.."

Heihei! Til en forandring så er formen mye bedre i dag. De to siste dagene har jeg egentlig vert helt elendig. Trodde jeg komtil å ligge med influensa hele uken nå, men heldigvis ikke. I dag er formen nesten helt bra. Helt-helt bra blir den jo ikke, jeg har jo fortsatt ME liksom, såee. Hehe. Jeg hadde besøk av to jenter som intervjuet meg om blogg i dag, å etter dem hadde vert her så tok jeg litt bilder osv. Så nå er jeg sliten igjen. utrolig kjedelig å bli sliten av såå lite. Jaja. Jeg har fått nye ideer til noen gratisdesign. Så jeg skal vell begynne på ett nå! Hva gjør dere i dag?
New in - Ugle smykkeFikk dette av tante å onkel i går. Jeg bare elsker uglesmykker, å dette var bare supersøtt!

" PHOTO: beautiful raindrops "Canon eos 600D 200mm

"Enda en dag..."

Heisann! I går ble det ikke akkuratt så mye blogging fra meg. Formen var helt elendig. Er heldigvis litt bedre i dag, men fortsatt ikke noe spessielt bra. Veldig lite mat som frister, lite energi, sykt trøtt å vondt i kroppen. Så det blir nok ikke så mye blogging fra meg i dag heller! Skal si jeg ble sjokert da jeg så statistikken for i går. Jeg blogget bare ett dårlig innlegg, å var ikke noe aktiv. Å fortsatt så hadde jeg ca tre hundre leserer. Utrolig morro å se. Lover dere at det skal bli mye, mye bedre blogging når jeg er frisk. Har så utrolig mye oppi hode nå, som jeg vil ta bilder av osv. Inspirasjonen kommer selvfølgelig når jeg er sengeliggende. Typisk! Men nå skal jeg hvile litt før middag, hehe. Så blogges vi kanskje senere! Hva gjør dere i dag?
" dårlig start på uken.."

Heihei! I dag har jeg en dårlig dag igjen. Våknet med en feberlignende følelse i hele kroppen, vondt i kroppen,  lite energi å ekstremt lite matlyst. (igjen, pga diagnosen).  Blir liksom sliten av å gå opp trappen,, blææh...Har hatt en rekke med dårlige dager den siste uken nå. Noe som er utrolig kjedelig! Menmen. Får vell bare ta det med ro i dag også!  I kveld er det jo Cæsar og Paradise hotel, gleder meg! hehe.Og senere i dag kommer det en liten konkuranse her på bloggen. Så det er bare til å følge med!  Hva gjør dere i dag?


"PHOTO: some old stuff"Canon eos 600D 50mm  . 20 / 365 days

"Weheartit inspiration"

"sykefølelsen henger i.."

Heihei! Nå sitter jeg nydysjet og sliten i sengen. Formen er desverre ikke noe særlig i dag heller. Føler meg trøtt å sliten hele tiden. Samtidig som jeg har vondt i kroppen, å har en lignende feber følelse. Utrolig kjedelig! Hadde egentlig tenkt å ta meg en tur ut å knipse litt bilder i dag. Siden det har vert dårlig med "ute bilder" på bloggen i det siste. Men det spørs litt om jeg orker det i dag. Skal legge meg litt nedpå nå, slappe helt av å drikke kald å god iste. Så får jeg rett å slett bare se ann formen etter det. Håper jo på at jeg får en liten luftetur ut. For det trengs kjenner jeg. Hehe. Hva gjør dere i dag?

Linker/annbefaler tre blogger - igjen!

Forigje gang jeg linket tre blogger fikk jeg en del "klager" på at jeg burde skrive mer om bloggene jeg linket. Så jeg har tenkt å begynne med det isteden, og legge med litt flere bilder fra bloggene. Å når jeg skal finne blogger jeg skal linke kommer jeg til å se igjenom alle/fleste parten av dem som melder seg på, å velge de bloggene jeg syns er "best". Skal prøve å ha ett slikt innlegg en gang i uken eller kanskje litt mindre, dere kan melde dere på i dette innnlegget om dere vil bli linket neste gang. -lov å melde seg på flere ganger..


Elisabeth
Første inntrykket på denne bloggen er helt greit. Hun har ett enkelt å fint design, men ingen header. Designet er også veldig oversiktlig, å det er bra! Hun har varierte innlegg på bloggen. Det ser også ut til at hun oppdaterer på bloggen ca hver dag. Bildene hun har med tar hun selv, å dem er i en god størrelse og med en god kvalitet! Veldig fin blogg.
Malin
Første inntrykket her er også veldig bra. Headeren hun har er kjempefin, å designet er oversiktlig å fint. Hun oppdaterer hver dag. Har ett variert innhold, å tar kjempefine bilder! Bildene i innleggene tar hun selv, de har en god størrelse å en god kvalitet.Har vert innom denne bloggen flere ganger før, å det kommer jeg til å fortsette med. Utrolig fin blogg.
Aurora
Førsteinntrykket på denne bloggen er også veldig bra. Hun har en stilig header og ett enkelt design. Ser ut til at hun oppdaterer hver dag. Hun har ett variert innhold, og har med bilder i hvert innlegg. Noe som er bra! Bildene hun tar er kjempefine. De har en god størrelse å en god kvalitet. Veldig inspirerende bilder, å en utrolig fin blogg.
Vil du bli linket neste gang?
Leser du noen av desse bloggene?

Svart-hvit eller farger ?"strawberry time..."
Nå sitter jeg å nyter noen herlige jordbær mens jeg leser blogger og hører på musikk. Formen er ikke på det beste i dag heller. Er utrolig trøtt å sliten.. så skal nok bare chille i dag! Hva er deres planer for dagen?

Bildedryss - rommet mitt

Heisann!  Nå er jeg nettopp ferdig med å rydde på plass tingene her på rommet. Pappa har som sagt malet taket på rommet mitt, hvitt. Så da måtte vi jo ta ut omtrendt alle tingene. Har omublert litt, også har jeg/mamma) endelig fått vasket å ryddet rommet skikkelig. Det trengs virkelig for å si det slik! Nå er jeg sliten, så jeg skal nok legge meg nedpå, drikke kald og god iste å chille med musikk! Hva gjør dere nå?


Helgestaart!

Heihei. Da var det helg igjen. Jeg er jo selvølgelig ikke frisk i dag heller. Vondt i kroppen, matlysten er ikke helt på topp, å har en "uggen" følelse i hele kroppen. Så planene for dagen er ikke så store akkuratt. Glo tv, chille med pc`og lese blogger. En rolig fredags kveld! Og forresten så mangler jeg bare EN likes på face siden min, før jeg har 100 likes. Når jeg laget siden der så trodde jeg egentlig ikke at jeg kom til å få tretti likes engang, haha. Setter virkelig pris på at så mangen liker siden. Utrolig morsomt å se. Du finner face siden min HER... Jaja, jeg har egentlig ikke noe mer å skrive om nå, så vi blogges! Hva er deres planer for dagen?


Nytt gratisdesign - Dark grey!

Heisann! Som jeg har sagt i flere dager nå så har jeg holdt på med ett nytt gratisdesign. Planen var egentlig å lage ett som lignet litt på mitt, det som jeg hadde før jeg skiftet til dette. Men ombestemte meg litt der. Siden jeg tipper at jeg kommer til å ta i bruk ett lignende, flere ganger.. Hehe. Og jaa, det er lov å skifte header, bakrunnsfarge, skriftfarge, profilbilde. jaa dere kan endre på det dere vil. Men det er IKKE lov å fjerne hvor det står designet er laget av meg! Det kommer ett innlegg her, senere om hvordan man skifter header, bakrunnsfarge og profilbilde. Kodene til designet, og mine andre gratisdesign finner dere HER.
Hva syns dere om designet? noen ønsker til neste gratisdesign?


- innleggene er i 800px

"Sick days are back...."

Heisann! Nå har jeg nettopp plassert meg i sofaen igjen etter en varm og god dusj. Formen er ikke helt på topp i dag heller. Vondt i kroppen å føler meg ikke noe særlig uthvilt. Er trøtt omtrendt hele tiden, så kjenner det blir tidlig sengs i kveld også. Jeg har vell egentlig ikke så mye spennendes å skrive om her på bloggen. Skal se om jeg kanskje skal ha en fotokonkuranse neste uke, eller i helgen. Men siden jeg ikke har sponsor, så blir det uten premie desverre. Eller kanskje at vinneren får ett design, om den ønsker det da selvfølgelig. Hehe. Å senere skal jeg se om jeg kanskje får gjort ferdig gratisdesignet. Kanskje det blir ferdig iløpet av helgen, vi får se! Hva gjør dere i dag?ME WANTS
// fra ginatricot

Designet.

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg fått ett nytt design+header nå. Jeg er egentlig veldig fornøyd, men problemet er at i internett explorer eller hva den heter, så ser designet helt fucka ut, hvertfall hos noen. Så jeg lurer egentlig bare litt på hva dere syns om designet? å ser designet likt ut hos deg, som det gjør på bildet under?

Svar på spørsmålsrunde - del2

Kan du kanskje legge ut link til spotifylista di? 
Jepp det kan jeg. Fikk akkratt spotifyen til å funke på pc`en. Så her har dere dagens spilleliste. HER.♥

Er det gratis å laste ned photoscape?
Ja det er gratis. Bare søk "download photoscape free" eller noe lignende på google, så skal det komme opp.

Har du noen dyr, isåfall hva og hva heter det?
Nei jeg har ingen dyr. Jeg hadde en fisk for ikke lenge siden, men den er død nå, så har litt lyst på en ny, hihi.

Hva er det aller beste med å ha blogg?
Alle de fine kommentarene jeg får! ♥

Kan du lage design og header til meg?
Nei. Det er flere som spørr om det hele tiden. Både i kommentarfeltet, på face, brev her på blogg.no og på mail. Jeg setter pris på at dere spørr. Men jeg har sagt det flere ganger nå. Jeg tar ikke imot bestillinger nå,Men det kommer snart ut ett nytt gratisdesign - kom med forslag og ønsker.Hvilket kamera bruker du?
Jeg bruker som sagt Canon eos 600D og en 50mm linse. (har også 200mm)

Hva liker du best å ta bilder av?
Fotogene folk, fugler, natur, blomster.. egnetlig alt. Bortsett fra av meg selv, haha.

Hvilken redigerings programer bruker du?
Når jeg redigerer vanlige bilder til innlegg osv bruker jeg som oftest bare photoshoop. Men bruker også photoscape, gimp og picnik.com innimellom.

Hva er din største drøm?
Akkuratt nå er min størtse drøm å bli heelt frisk fra ME. Men sånn utenom det er det å ha mitt egen fotostudo, bli rik å ha langt, fint hår. :))Det var vell svarene på resten av spørsmålsrunden. Er det noe mer dere lurer på, er det bare til å spørre!

"kosedress dag!"

Heisann! I dag har jeg egentlig ikke gjort annet enn å sove, fikse litt design og sittet å vert trøtt. Det er storm her, eller det blåser i hvertfall noe sykt. Så jeg har omtrendt ikke sovet i natt. Våknet hvert femte minutt, samtidig som at jeg hadde vondt i kroppen.. Derfor er jeg ikke noe uthvilt i dag! Så i kveld skal jeg nok legge meg tidlig kjenner jeg, hehe. Og forresten så skal pappa male rommet mitt nå, så alle tingene mine er flyttet ut i loftstuen, å jeg må derfor sitte nede i stuen. Litt kjedelig, siden jeg pleier å ligge i sengen, med pc`en på fanget å musikken på fult. Men det skal jo bli deilig å endelig få hvitt tak, isteden for stygt trefarget, huhu. Dere skal få se bilder når det er ferdig, siden jeg har lovet dere det. Jeppjepp.. Hva skal dere i dag?"PHOTO: the mysterious book"Canon eos 600D 50mm - 19 / 365 days

Destination sky


Elsker denne sangen♥   trenger noen nye musikktips, har du noen? 

"a walk in the woods, on a Tuesday"

Heihei! Nå ligger jeg sliten og trøtt i sengen, etter å ha vert en bitteliten tur ute i "skogen" for å ta litt bilder. Har veldig lite å ta bilde av her hjemme, så da må man jo komme seg ut å finne noe fint. Å da ble det en liten tur til skogen i dag. Noe som også er litt morsomt er at i dag ligger jeg faktisk på 3.plass av mest aktive blogg, i hele norge. Haha, sykt, Leser-anntallet stiger, å kommentarene strømmer inn. Det er bare så utrolig morro! Blogglysten fyker til vers, Har jo nytt design også, å det gir jo alltid litt ekstra inspirasjon føler jeg. Hehe. Men nå skal jeg sove litt før det er midag, så blogges vi nok senere! Hva skal dere i dag?


1 bilde 3 redigeringerHvilken redigering likte du best?

"Tilbake til det vanlige..."

Heisann! Da var vi tilbake til den normale, kjedelige hverdagen igjen. Formen er enda ikke blitt bra nok til at jeg kommer meg på skolen. Jeg har bare vert der en gang i år, noe som er utrolig lite. Men jeg har ikke klart mer, å det kan jeg ikke gjøre noe med. Begynner jo på en måte å bli litt bedre nå da, så får håpe det fortsetter å gå fremover, og at jeg kommer meg mer på skolen!
Ellers skjer det som vanlig ikke så mye her. Sov litt for lenge i dag, siden jeg ikke hadde på noe vekker klokke. Så omtrendt hele dagen har vell gått til å sove, spise og ta litt bilder. Hadde egentlig tenkt å være flink blogger å stelle meg for å ta outfit til dere, men det orket jeg ikke, desverre. Derfor får dere nøye dere med noen bilder av blomster å greier, haha. Var en liten tur ute i hagen her i sted, å det har faktisk begynt å komme blomster opp fra gresset. Gleder meg så utrolig mye til sommeren nå, at det skulle ikke vert lov!

Hva har dere gjort  dag?

linker tre blogger!


Kathrine                                                                                    Silvia                                                              Marie


Vil du bli linket neste gang?

Noen er ubesluttsome, andre er ikke, jeg er...

Heihei! Nå har jeg serriøst mistet tellingen på hvor mangen ganger jeg har skiftet design de siste dagene. Har vell hatt fire forskjellige headerer og to-tre forskjellige design. Ubesluttsom, neidaa. Jeg blir aldri fornøyd heller. Men nå har jeg bestemt meg, litt. Vetikke om dere har sett det nye designet/headeren til Marenviks, men jeg kommer til å prøve på noe lignende. Skal ikke herme, men er ett slik type design jeg vil ha, Hehe. Det blir liksom en liten header, men noen bilder. Helt enkelt. Vet ikke om jeg kommer til å få dette til, så det kan godt hende det blir seendes ut annerledes,,, men hvertfall, så kommer det til å se litt rotette ut i en stund nå mens jeg skal fikse her. Og i mens jeg fikser, skal jeg stappe i meg en skål med herlige jordbær. Nam, Flere som er ubesluttsome? haha


"PHOTO: cute cat"Canon eos 600D 50mm   - 17, 18 / 365 days    (Susanne sin katt)

En god frokost på en søndags morgen!

God morgen! Eller er det kanskje litt sent å si det nå som klokken begynner å nerme seg hall ett. Har vel kanskje ligget i segen litt for lenge nå. Kroppen kjennes helt mørbanket ut i dag, rett og slett. I går gikk jeg lenger enn hva jeg pleier, og jeg var med Lene hele dagen. Som var kjempekoselig, men det kjennes godt på kroppen i dag. Hehe. Så planene for dagen er nok ikke så veldig store. Skal se om jeg får begynt å rydde litt på rommet mitt, også blir det vel en bitte liten luftetur ut for å ta litt bilder. Chill søndag. Og i morgen er det skolestart igjen. For håpentligvis blir det ett par timer på skolen for meg også! Nå må jeg nesten spise ferdig frokosten min, så blogges vi. Hva skal dere i dag?


Dagen min i bilder!

Heihei! Nå sitter jeg "halvdød" i sengen min etter en kjempe koselig dag med Lene. Har vert med henne i omtrendt hele dag. Vi var først en liten tur ute og tok litt bilder. Men det blåste utrolig mye, så vet ikke om det ble så veldig mye bra resultat, haha. Og så, kjørte mamma oss til butikken så vi fikk kjøpt oss litt godis. Så var det hjem å spise is, sjokolade drikke brus å ta enda litt bilder. Har også "leket" litt med sminken. Tok en liten overdose med brunkrem og øyenskygge++. Haha. Morsomt! Så som dere sikkert skjønner (pga diagnosen) så er jeg heelt utmattet nå. Skal ned å finne meg noe mat nå, før jeg skal legge meg nedpå å se fristet og lese blogger! Hva har dere gjort i dag?
Lørdagsplanene!

Heeisann! Nå har jeg akkuratt bølget håret, å stelt meg. Jeg skal nemelig ut med Lene om ikke så alt for lenge. Vi skal først ut å ta litt bilder, før vi turer til butikken for å kjøpe oss noe godis, som vi skal spise mens vi skal se film. Koselig! Og forresten så fant jeg nettopp ut at jeg i dag, er norges sjuende mest aktive blogger. Av alle i hele norge liksom. Haha. Sykt kult da! Det strømmer jo inn med kommentarer i hvert eneste innlegg.Er utrolig takknemelig for det. Men nå må jeg nesten fikse meg ferdig, så blogges vi nok i kveld. Ha en strålende dag videre! Hva skal dere i dag?


Linke din blogg?

PHOTO: "at the old house"

Månedsoppsumering - Februar 2012

Gårsdagens innkjøp!

Heisann! I går var jeg som sagt i haugesund å shoppet med Susanne og Mathilde. Vi var hjemme i hall åtte tiden i går, så derfor ble det ikke noe mer blogging. Er fortsatt sliten i kroppen, så orket ikke å ta "skikkelige" innkjøp bilder. Orket ikke ta klærna av, å på. Derfor ble det litt dårlige bilder, men dere kommer nok til å få se klærne på, på outfiter. Er utrolig fornøyd med innkjøpet! :)
Sminke+Toalett veske fra h&m, Shårts, bukse og usa-topp fra Bikbok, kors-tskjorte fra gina.