mars 2011

TV, vaffler og saft !

Nå har jegg nettopp steikt meg vaffler. Hadde ikke så veldig matlyst, så da stekte jeg meg like godt noen vaffler. Siden det er de eneste jeg hadde lyst på nå. Nå blir det vaffelkos, og TV.titting. Jeg sate TVen på pause, så først NÅ skal eg få se Happy day ferdig, så spoler jeg frem til Hotel cæsar. Digg. Haha.Er du glad i vaffler?
-Ingvild:)

Svar på spørsmålsrunde DEL1 (- I BILDER )

Hvilken blogger leser du?
Favorittsang akkuratt nå?
T-Pain feat. Flo Rida - I'm Dancing

Hvilkent kamera har du?


Hvor mye kostet kameraet ditt når du kjøpte det?
Egentlig er ikke kameraet mitt. Det er egentlig MAmma og Pappa sitt. Så jeg er ikke helt sikker på prisen, men jeg tror det ble rundt 10000 og da kjøpte de med en bedre linse!


Hva er det beste med å blogge?
DERE!


Hvem tar bildene når du tar outfit bilder å sånn?Hva intresserer du deg for?

Svarene til DEL2 kommer snart.

-Ingvild:)

Jeg har blitt utfordret !

Gjør dette om du blir utfordret av meg:

* Link til den som utfordret deg.
* Besvar spørsmålene-
* Utfordre 10 andre blogger.

Jeg ble utfordreat av http://sheldoncooperrocks.blogg.no/.

1. Hvorfor begynte du å blogge?
Fordi jeg begynte på ett merkelig vis å lese andre blogger som f.eks Marcus EK sin, å da fikk jeg lyst å prøve det ut selv. Å det er jeg glad for at jeg gjorde, hehe!

2. Hvilken blogger leser du?

Theakristinef.blogg.no
Kathrinuh.blogg.no
Inor.blogg.no
Marcusek.blogg.no
Thegiant.blogg.no
Gl3nns.blogg.no
Og ofte blogg-vennene mine sine også!

3. Favoritt sminkemerke?
Vet ikke !

4. Favoritt klesmerke?
Bikbok !

5. Min "må-ha"?
Hmm, vet ikke helt, MÅ ha telefonen med meg over alt. MÅ vere på datan hver dag. MÅ høre på musikk. MÅ lese blogger. MÅ blogge,,, haha!

6. Favoritt farge?
Blå.

7. Favoritt parfyme?
Vet ikke helt, husker faktisk ikke hva den heter! haha,,,

Jeg utfordrer:
ALLE DERE SOM VIL TA UTFORDRINGEN.Tar du utfordringen?
-Ingvild:)

HOME AGAIN !

Endelig hjemme fra sykehuset igjen. Føles som jeg har vert der i minst en uke, men egentlig så er det jo bere 2dager da! haha, var ikke så mye å finne på deer akkuratt. Ikke det at jeg hadde orket å funnet på noe heller. Men nå er jeg hvertfall hjemme igjen, å det er jeg glad for.
De fant ikke akkuratt ut så mye av hva som feiler meg nå mens jeg har vert der. Men de begynner å få en anelse om at jeg kanskje har ME. Så jeg blir innlagt igjen nå før påsken for å prøve å finne ut mer. Kjipt! Men mer en dette vet jeg ikke. Så det blir nok spennendes å få ett skkikkelig svar !

Må bere vise dere det kule dørskiltet jeg fikk på døren min. HAHA!
-Ingild:)

Minner som SPØRSMÅLSRUNDE!

Minner om spørsmålsrundene. Svarene kommer mest sansynelig iløpetav denne uken. Svarene kommer ikke på video, men kommer til å svare en del med bilder !


-Ingvild:)


Sykehuset imorgen,,

Som jeg skrev i går skulle jeg til legen idag, og at jeg kanskje skulle blir lagt inn på sykehuset. Det har jeg da fått svar på nå. Så jeg blir da innlagt på Haukland(?) sykehus imorgen, som da er i Bergen. Jeg har ikke peiling på hvor lenge jeg blir der, men tipper det minst blir 2-3dager!
Å jeg vet ikke om det er nett der eller ikke, men jeg kommer nok ikke til å blogge noe særlig mye. Kanskje jeg slenger ut noen Hot or not eller noe slikt.Siden det var så mangen som lurte på hvorfor jeg skal på sykehuset, så kan jeg like godt skrive litt om hvorfor nå.
Grunnen er vell egentlig fordi jeg har hatt vundt i hodet og nesten vert tom for krefter nå i 4uker. Å da kan dere tenke dere hor mye fravær jeg har. Så nå får jeg/vi håpe på at de klarer å finne ut hvorfor jeg er så mye syk.
Jeg hadde jo kyssesyken for sirka 2år siden. Så jeg å vi lurer litt på om det kan være en "ettersykdom" som heter ME. Men vi vet jo ingenting da, det er jo ikke så stor sjangs for at det er den.-Ingvild:)

Legen imorgen!

Imorgen skal jeg til legen igjen ja. Gruer meg egentlig litt, siden det er stor sjangs for at de "sender" meg til sykehuset. Endten i bergen eller haugesund. Å jeg kan ikke akkuratt si det er de jeg har lyst til, hehe. Vil jo selfølgelig finne ut av hva som "feiler" meg. Men sykehus,, liker meg ikke der. Så om jeg blir innlagt, kommer det nok ikke til å bli så mye blogging denne uken. Kommer sikkert ett innlegg om dette imorgen når jeg vet litt mer!

(Til dere som lurer, så skal jeg til legen fordi jeg har vert så mye syk i det siste. Har hvert syk omtrendt hver dag i 4uker nå. Og kroppen er omtrendt helt tom for krefter,,)-Ingvild:)

Musikk, sjokoladekake og iste !

Akkuratt nå sitter jeg bere å chiller med musikk, spiser hjemmelaga sjokoladekake og drikker iste. NAM. Tror kanskje jeg skal ta turen ut og ta litt bilder nå straks, og redigere dem etterpå. Har store planer om å lære meg mer om redigering og slikt, så da må jeg jo øve, haha:)Er du glad i å redigere bilder?
-Ingvild:)

NEW TOP AND SUNGLASSES,,,,

Mr.Lemon - Summertime


Som jeg skrev i går var jeg, Lene og Susanne en tur på senteret og shoppet litt. jeg kjøpte ikke akkuratt så mye da, siden jeg var der på fredag også. Men jeg fant en topp som jeg likte godt på Veromoda, og det var 50% på den. Så den kostet bere 50kr. Også kjøpte jeg meg noen nye solbriller også. Skal si jeg gleder meg til sommeren! haha:)

Hva syns du om det jeg kjøpte?
-Ingvild:)

Some photos from yesterday,,

Nicole Scherzinger - Don't Hold Your BreathHva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Hva syns du om designet?Da har jeg endelig klart å få en litt mer skikkelig meny under headeren. Det tok virkelig lang tid skal jeg si dere, haha. Men sidemenyen derimot, den vil virkelig ikke samerbeide med meg. Legger inn koder så den skal vere inni en boks eller slik, men neida. Den gjør som den vil selv,,,,haha. Skal se om jeg klarer å få fikset det også utover dagen ;)

Hva syns du om designet?
-Ingvild:)

MUSIKK

Manian - Welcome to the club

Mr. Lemon - Summertime

Lars Vaular - Rett opp og ned

Remady R&B - No superstar

Tinchy Stryder - Helo

Tinchy Stryder - Nymber 1

Chiddy Bang - Kids MGMT remix

Eddy Wata - La bomba

Madcon - Freaky like me

Tinie Tempah ft. Eric Turner

Jessy Matador - Allez! Ola! Ole!

LES JUMO - Zoomer

LES JUMO - "C`SHOW"

Gutta - Headliner 2011

Ne-Yo - Beatifulmonster

Pitbull - Hey Baby

Crazyravers - Wonderland (Dj Satomi Remix)

 Flo Rida - Sugar Techno Remix (Redtzer Remix) *Hands Up*

Sama D - Samme faen 2010

Pitbull - Pearly Gates

 T-Pain feat. Flo Rida - I'm Dancing

The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

KeSera feat. Lalla - Ubesvart Anrop (Hallo Hallo)

  Willow Smith - 21st Century Girl


Her er ene spotifylisten min  ---->HER<----

BILDERdeisgn fiksing,,,

Har tenkt å prøve å fikse på desginet, så det kommer sikkert til å se utrolig rart ut nå tildess jeg blir ferdig, haha. Og dette innlegget blir slettet senere,,, ;)

Kjekk kveld med bestejentene.

Nå har jeg besøk av Susanne og Lene. Vi var på senteret føridag og der kjøpte vi oss kebab pizza, NAM. Og etter vi hadde vert der en stund gikk vi ned på stranden og tok noen bilder. (De kommer innpå senere) Og akkuratt nå sitter vi bere å chiller med musikk, snakker og drikker brus, hihi.Hva gjør dere ikveld?
Ingvild:) 

FREDAGSKOS...

Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra senteret. Var en liten tur innom for å se på de nye Bikbok og H&M butikkene vi har fått. Endelig er de her på Stord også, hihi. Men var der ikke så veldig lenge da, siden jeg ikke er helt frisk. Men noen innkjøp ble det jo. De skal jeg legge ïnnpå imorgen! Nå skal jeg bere chille med litt musikk, spise kjeks og drikke iste. NAM. Ha en fin kveld videre folkens ;)Hva gjør dere ikveld?  Vil dere se innkjøpene?
-Ingvild:)

Planer for dagen ?

Pitbull ft. Ne-Yo - Give me everything

Jeg har egetlig ikke noen planer for dagen. Formen er ikke helt på topp i dag heller. Så jeg skal nok bere chille. Kanskje, kanskje rydde rommet også om jeg orker. Det trengs virkelig, ser serriøst helt bombet ut her nå. Også lille Blurpe Chilli (fisk) stakkar, jeg må nok rense fiskebollen hans, haha :)


nattbukse dag ja,,,

Planer for dagen?  
-Ingvild:)

BLOGGANNBEFALING:Thea kristine
har en kjempebra blogg. Jeg er fast leser av den, og er som oftest innom den flere ganger til dagen. Jeg syns hun skriver kjempebra, og er utrolig flink til å ta bilder. Hun er også veldig flink til å lage headerer og har alltid utrolig fint design, Hun er en av mine blogg forbilder.
Også vil jeg bere si GOD BEDRING til deg, håper du snart blir frisk :)

Leser du bloggen hennes?  
-Ingvild:)

Canon - FOTO
// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

SPØRSMÅLSRUNDE !

Hva skal jeg blogge om?

Jeg er serriøst HELT tom for bloggideer. Er syk omtrendt hver dag, så jeg gjør ikke på så mye akkuratt. Å da blir det bere enda mindre å blogge om. Kanskje jeg skal starte en spørsmålsrunde?  eller vurdere noen? ,, hva vil dere ;)?

Piercing i navlen - HOT OR NOT ?

Nytt design og header !


Hva syns du?
-Ingvild:)

FOTO; Oreo and milkHva syns du om bildene?
-Ingvild :)

Day 41 - Bilde av dyret dittJeg har da en fisk, som dere sikkert ser. Er ikke helt sikker på hvor lenge jeg har hatt den, men det er hvertfall ikkså veldig lenge. Jeg har skrevet ett innlegg om den før, men for dere som ikke har lest det, så heter han da Blurpe Chilli. Hihi :)

Har du dyr ?
-Ingvild:)

Hvordan jeg pyntet muffinsene:

Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut oppskriften til de muffinsene som er i innlegget nedenfor. Selve muffinsene er lagd ved toro-muffins pakke, hehe. Lat ja. Og pynten er da marsjipan som jeg har kjøpt på kiwi. Og selve pyntekulene og de, finner du egentlig på de fleste matvare butikker :)
-Ingvild:)

CupcakesHva syns du ?
-Ingvild:)

Pynter muffins !

Nå sitter jeg på kjøkkenet og pynter muffins. Pynter den med marsjipan og slike kakepynteting, veldog morsomt egentlig. Men man blir faktisk "sliten", haha. Jeg har pyntet 4 nå, på kanksje 15min. Man må jo konsentrere seg da, hihi. Men nå skal jeg pynte ferdig, resultatene kommer sikkert innpå senre ;)Liker du å pynte muffins?   il du se resultatet?
-Ingvild:)

BILDER fra jentekvelden !


Lupe Fiasco - I Don't Wanna Care Right Now Ft. MDMA

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Day 40 - En morsom youtube videoHaha, denne remixen er så sykt bra. Ler hver gang jeg ser den. Men jeg har jo utrolig dårlig humor da, haha. Orginalen til han/hun der er jo også sykt morsom da :)

Vet du om en morsom film?  Syns du den der er morsom?
-Ingvild:)

Day 39 - Favoritt by

Har egentlig ikke noen favorittby. Men siden jeg MÅ svare, tror jeg svaret bli Oslo(nå tenker jeg på i norge). Hihi :)
Hva er din favoritt by?
-Ingvild :)

Da startet helgen ?

Da startet helgen ja. Jeg kommer sikkert ikke til å merke så stor forskjell da, siden jeg har hatt helg omtrendt hele uken. Egentlig ikke noe gøy da, hehe. Men hvertfall så har jeg nettopp hvert oss legen, å der fikk jeg beskjed om at jeg måtte sove og slappe av hele helgen, så dette blir nok en chill helg, kanskje en litt kjedelig en også!
namnam,,,

Planer for helgen?
-Ingvild:)

Senteret en tur !

Nå skal jeg straks på senteret en tur md Susanne. Det er tilbud på Cubus idag, så jeg håper jeg klarer å finne meg noe fint der da, hihi. Om det blir noen innkjøp legger jeg dem sikkert innpå imorgen. Ha en fin dag videre ;)


haha, fine bildder.

Hva skal du idag?
-Ingvild:)

Nytt design ?

Jeg har fikset litt på designet igjen som dere sikkert ser. Også har jeg byttet header. Har blitt litt mye bytting og slikt i det siste, haha. Men nå tror jeg at jeg snart er fornøyd. Kanskje en ny header, så skal jeg prøve å bruke den en stund! haha :)

Hva syns du?
-Ingvild:)

SYKT LEI

Nå begynner jeg virkelig å bli lei av å være syk. Omtrendt 4uker hjemme på sofaen er ikke så koslig. Begynnte på tabletter her på tirsdag, trodde egentlig de skulle hjelpe. Men jeg fikk "bivirkninger" av de(eller hva det heter). Så de skal jeg nok slutte med nå, MED EN GANG. Hehe.
beklager virkelig for dårlig blogging. Har ikke så mye å finne på heller nå som jeg er dårlig, å da blir det lite å blogge om. Men jeg skal prøve å bli bedre, skal også bli flinkere til å svare på kommentarer!;)-Ingvild:)

My playlist :

INNA - 10 minutes


Britney Spears - Till The World Ends

Dr Dre ft Eminem and Skylar Grey - I Need A Doctor

Katy Perry - E.T. ft. Kanye West

Iyaz feat. Stevie Hoang - Fight For You

Hva syns du om sangene?
-Ingvild:)

Day 38 - En ting du alldri kommer til å gjøre.

Holde eller ta på en edderkopp!
Som jeg har skrevet før, er edderkopper noe av det værste jeg vet. Hviss jeg måttet velgt mellom å holde en edderkopp eller en slange hadde jeg faktisk velgt å holde en slange. Selvom jeg virkelig hater slanger også! haha. 

Legge ikke inn noen edderkopp bilde igjen, så jeg bere tar ett helt random ett.


Hva er det du ALLDRI kommer til å gjøre?
-Ingvild:)

Noen headerer ?

Jeg er syk idag også ja, så jeg har hvert hjemme fra skolen. Å siden det ikke er noe morsomt på Ten i skoletiden, så fant jeg ut at jeg kunne prøve å redigere headerer. Trenger virkelig øving på det, haha. Jeg er ikke fornøyd med den jeg har akkuratt nå så har lyst å skifte!  Kanskje en av desse, spørs hva dere syns om dem da :)?Syns du jeg skal bruke en av desse?
-Ingvild:)

TIPS ?

Nå sitter jeg egentlig bere å venter på at Hotel Cæsar reprisen fra igår skal begynne. Fikk nemelig ikke set det igår, KRISE. Haha. Men om du har noen tips til noe gøy som går på TV ikveld, tar jeg gjerne imot !

Tips til noe bra som går på TVen ikveld?
-Ingvild:)

Legen next !

Nå skal jeg straks til legen for å finne ut hvorfor jeg har så ofte vondt i hodet, og er så ofte syk. Helt ærlig så liker jeg egentlig ikke å være hos legen. Har litt legeskrekk, haha. Har jo vert der så mangen ganger at det egentlig er litt merkelig. Menmen,, håper hvertfall de klarer å finne ut hva som feiler meg.


// bildet er fra helgen,

Er du ofte syk? 
-Ingvild:)

Hvordan jeg tar "Bokeh-bilder" !

Fikk spørsmål isted om hvordan jeg tok "bokeh-bildene" mine, så jeg tenkte å vise dere det. Ideen fikk jeg fra Ragnhild sin blogg (LINK).

Det første du gjør er å finne noe som er firkantet. Feks en papp-bit, lokket til en eske eller noe slik. Også krøller du sammen litt aleminiumsfolie, også ruller du det ut igjen og fester rundt den "tingen" du skal ha den på.


Så setter du platen inntil en vegg eller noe lignende. Det bør også være ett lys i nærheten, som kan lyse på platen. Viss du ikke har lys der, så tror jeg det funker om du lyser med en lommelykt mot den også, men er ikke helt sikker på om det funker like bra !


Så finner du den "tingen" du skal ha bilde av, og setter den fremfor platen. Du må ikke sette det du skal ta bilde av helt inntil platen, helst ha ett lite mellomrom...


Så er det bere til å ta bilder:)
//Canon eos 550D

Skjønte du det?:)
-Ingvild

Foto; A ROSE

Det ble kanskje litt mangen bilder. Men jeg og Susanne hadde det litt morro med kameraet i helgen, så vi tok rundt 500 bilder! Så litt vanskelig å bere velge ut feks 3stykk. Hi hi.

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Day 37 - Hva har du som bakrunsbilde på datan.

-Ingvild:)

Hvilkent "design" ?

ELLER:Hvordan syns du jeg skal ha "designet" ?
-Ingvild:)

Smoothie og redigering !

Nå sitter jeg å chiller med NRK mP3 på, drikker en god smoothie og skal redigere bilder. Har sikkert tatt 500 bilder i helgen, så jeg har nok en del bilder jeg kan reidigere hvertfall. haha. Men jeg skal ikke redigere alle da, det hadde jeg serriøst ikke gidda! haha :)

Hva gjør du nå?
-Ingvild:)

Day 36 - En dag i livet ditt, bildet tatt iløpet av dagen

Hmm,,, nå måtte jeg titte litt på hvilken bilder jeg egentlig har. Har ikke bilder fra en spessiel dag eller noe slikt. Så det blir nok bere noen få bilder fra en dag der jeg var med Susanne, (bildene har vert på bloggen før ja).
Haha, det var en koslig kveld jaa :)

-Ingvild:)

FotoshootHva syns du om bildene?
-Ingvild :)

Bilder fra dagen

Har hvert ute med Lene og Susanne i omtrendt hele dag så har ikke blitt så mye blogging. Men her er hvertfall noen bilder fra dagen, og det kommer kanskje en liten fotoshoot senere eller imorgen :)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

FOTO; Tea

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Norske talenter ?

Som dere sikkert vet starter norske talenter igjen idag. Å jeg gleder meg sykt til det starter nå, venter på at klokken skal tikke mot 8. hihi. har vell egentlig ventet på det i hele dag da,, siden det ikke er noe annet kjekt på TVen nå (som jeg vet om). Håper noen av dem som er med tapper seg litt ut, syns det er litt morsomt. hehe ^^

Denne filmen har jeg sett 1000ganger, å jeg ler like mye hver gang.

Skal du se Norske talenter ikeld?
-Ingvild:)

- FOTO

Kamera// Canon 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Småpussing på designet ?Har fått en liten "spilleliste" i sidemenyen. Senere skal jeg prøve å få fikset litt mer, kanskje skrive opp navnene på sangene og litt flere sanger også.Og kanskje få fikset på noe mer, om jeg klarer da. Har ftt litt dilla på det..haha :(

Hva syns du?
-Ingvild:)

SICK ,,,

Har klart å bli syk idag også ja. Har jo vert frisk i 4dager nå, så da måtte jo hodeerken og det drite komme tilbake idag. Idag var jo egentlig den siste dagen jeg skulle være i barnehagen (arbeidsuke). Så egentlig er jeg en smule irritert også, kommer jo sikkert ikke til å se de barna der igjen. Litt trist egentlig da. Menmen,, er man syk, så er man syk.Er du syk?
-Ingvild:)

Bikbok VS H&MAkkuratt NÅ!

Akkuratt nå sitter jeg faktisk å spiser frukt. Har store planer om å bli sunnere/sunn, slik at jeg får bygd opp imunforsvaret mitt.  Og frukt smaker jo faktisk ikke ekkelt, er jo egentlig kjempegodt. Hvertfall avogtil. Hihi. Også har jeg vell egentlig begynt å vente på at happy day skal begynne, allerede ja. Og etter Happy day er det Hotel Cæsar, så er det Farmen. Kos :)
Groove Coverage ft. DJ Splash - God Is A Girl

Hva gjør du NÅ?
-Ingvild:)

Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt. - (i bilder)Ressultat:


-ingvild :)

Planer for dagen ?

Idag har jeg egentlig ingen planer. Er så sliten etter 3dager i barnehagen nå, kunne lagt meg til å sove nå jeg og klart å sovet helt til imorgen. haha. Men jaa, jeg føler meg egentlig ikke helt i topp form, så jeg skal nok bere chille med musikk og pc idag :)


Jay Sean Ft. DJ Steve Watts - I Just Died

Hva er dine planer for dagen?
-Ingvild:)

Day 34 - Noe du er redd for

EDDERKOPPER!


Er serriøst LIVREDD for edderkopper, det er noe av det verste som finst. Klarer ikke engang å stå 3meter fra den å ikke ere redd. Tilogmed nå når jeg skulle ta innpå dette bildet, tok det minst 10min før jeg fkk lagret det fra google. Så skummelt  å se på de. Får serriøst frysninger oer alt!

Hva er du redd for ? Liker du edderkopper ?
-Ingvild:)

Hva vil du ha mer av ?

Jeg er serriøst hwlt tom for bloggideer, har INGENTING å blogge om. Nå som jeg har arbeidsuke er jeg så sliten og trøtt når jeg kommer hjem, at resten av dagen bere går til chilling. Å da blir det bere enda mindre å blogge om.
HJELP. tar gjerne mot tips :)


-Ingvild:)

Nytt design og header !


Hva syns du ?
-Ingvild:)

Day 33 - En sang som får deg til å gråte.

Det fins ikke noen sang jeg gråter av, faktisk. Heller ikke noen filmer egentlig. Så jeg kan heller bere slenge med en tilfeldig en, hører jo mest på techno og slikt, så vet ikke om noen som er triste. Kommer hvertfall ikke på noen nå i farta !;)
Hvilken sang gråter du av?
-Ingvild:)

Skal du følge med på farmen ?

Som dere sikkert vet starter både farmen og Paradise hotel kveld. Vet egentlig ikke om jeg skal gidde å følge med på Paradise, men Farmen skal jeg nok følge med på :)

Skal du følge med på Paradise eller Farmen ?
-Ingvild:)

It always rain - Foto
Kamera - Canon 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Da var arbeidsuken i gang !

Da var arbeidsuken igang ja. Som sagt så har i arbeidsuke denne uken, og jeg er i en barnehage. Ganske koselig egentlig, men man blir trøtt for å si det slik. Har fått mangen rare spørsmål også, haha " Hvorfor heter du Ingvild?" "Hvem heter du?"  "Hvor mangen hår har du?" haha. morsomt.. Men det morsomste er egentlig at de barnehagedamene husker meg! haha :)


har ikke kamera her, så bere slenger med ett GAMMELT bilde med dårlig kalitet :)

Har du jobbet i barnehage før?  Hatt arbeidsuke?
-Ingvild:)

Day 32 - En feire du vil på igjen.

Vil til Kypros igjen. (er ikke sikker på om det skrives slik). Var der i 2008 tror jeg det var. Veldig fint. :)
Har bere ett bilde fra turen på denne PCen, å vil ikke helt si at det frister å legge ut det bildet, menmen, haha..


litt trøtt?,, haha...

Har du ert i Kypros?
-Ingvild:)

Manchester United-Liverpool ?

Nå er de ikke lenge til ManUtd - Liverpoll begynner. Kampen begynner kl14:30 og den vises på på: TV2 PL HD1, Viasat Fotboll/Sport HD (se). For å være helt ærlig så er jeg ikke den som pleier å følge med på alle kampene til United og slikt, men denne kampen MÅ jeg se :)
litt uklare bilder,,,,

Skal du se kampen?   Hvem heier du på?
-Ingvild:) 

Pitbull - LIKE or DISLIKE ?LIKE<3

Hjemmelaga bolle til frokost. NAM.

God morgen.
Nå våknet jeg nettopp egentlig. Er første dag i ferien jeg har klart å såve så lenge, faktisk. Litt irriterende egentlig, haha. Menmen,, nå sitter jeg å ser på musikkvideoene til Akon og spiser hjemmelaga bolle. NAMNAM, bra start på dagen det da, hihi. :)
Lenge siden du åknet?
-Ingvild:)

Day 31 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.Har hatt værre bilder en dette, men de kommer jeg ikke til å legge innpå bloggen, det skal jeg love dere. haha !:)
-Ingvild:)

Hvilken header ?

Nr1


Nr2.


Nr3 - Den jeg har nå


Hvilken header likte du best?
-Ingvild:)

Ny header ? Tips ?

Tenkte å prøve å lage en ny header. Begynner å bli litt lei av den jeg har nå. Blir egentlig veldig fort lei a headerer, haha. Har egentlig ikke peiling på hvordan jeg skal lage den nye haderen, så jeg får ell bere prøve meg litt frem å se om det blir en ny.. Hviss noen av dere har tips til en redigeringsside eller program så tar jeg gjerne imot tips, hihi :)Tips til redigeringsside/program?   Hva syns du om headeren min?
-Ingvild:)

Akkuratt NÅ ?

Akkuratt nå sitter jeg å chiller med NRK mP3 på, og spiser is og jordbær.NUMNUM. Har egentlig ikke så mye å gjøre på kveld for å si det sånn, så jeg skal nok bere chille med tv, pc og musikk. Er jo chill de da. Hihi. Skal kanskje endre litt på designet også, om jeg gidder da. haha :)

Hva gjør du akkuratt NÅ?
-Ingvild:)

Min spilleliste:
Jennifer Lopez feat. Pitbull - On The FloorAlexis Jordan - Happiness

Taio Cruz - Best Girl


Jay Sean - Hit the Lights ft Lil Wayne ♥ 

Cir.Cuz - Radio

Erik og Kriss - I en Drøm

Erik og Kriss - Bytryne

Hva syns du om sangene?
-Ingvild:)

FOTO \\ Vann


Kamera// Canon eos 550D             -Redigert på picnik.com

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Day 30 - En matrett du elsker.
Pizzaboller er NAM

Er du glad i pizzaboller?
-Ingvild:)

Rydding på G ?

Nå tenkte jeg faktisk å rydde rommet mitt. Er serriøst helt bomba her nå, hoho. Vil ikke si det frister så veldig å rydde, men en gang må jeg jo uansett. Haha. Etter ryddingen skal jeg sette meg ned under ett pledd, redigere vannbilder og spise jordbær, hihi. Kos  :)Er du flink å holde rommet ditt ryddig?
-Ingvild:)

Noen BILDER vi tok ute


hahaHva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Scrapbooking ++

Så lagde jeg dørskilt, hihi


Så fikk jeg "God bedring" kort av Lene :)♥Jeg og Lene lagde hversine "dørskilt" føridag. De ble litt kule da, hvertall Lene sitt. Hihi. Men det har jeg ikke fått tatt bilde av da. Men hvertfall, før vi lagde kort og slikt så var vi utr og tok noen bilder. De kommer innpå senere, må bere redigere dem og litt slikt :)

Har du dørskilt?  (hihi)  
-Ingvild:)

ENDELIG

Endelig fler jeg meg bra nok til å finne på noe. så nå skal jeg straks ut med Lene. Først skal vi være litt ute og ta litt bilder og slikt. Så vet jeg ikke helt hva i skalfinne på etterpå. Men det blir hvertfall gøy, det er jeg sikker på. Hihi:)Hva skal du nå?
-Ingvild:)

Lese DIN blogg ?

Legen next !

Nå sitter jeg bere å slapper av mens jeg drikker "drikke yogurt". NAM. Har fått skikkelig dilla på det nå, siden mat ikke er så fristende. Hihi,, nå skal jeg snart til legen for å sjekke om jeg har halsbetenelse. Så jeg tipper jeg må begynne med penselin eller hva det heter...Kjipt,,,Liker du "drikke yogurt?   Har du hatt halsbetenelse før?
-Ingvild:)

FOTO; Text pictures
Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Ice love

Nå sitter jeg egentlig bere i sengen å chiller med NRK mP3 på¨, og spiser en kald og god is. Er faktisk behagelig å svelge kalde ting, og ta kalde ting på halsen, haha. Så da er is noe som er perfekt å spise, ganske intresant ja, NEI, haha ;)

Hva gjør du nå?   Er du glad i is?
-Ingvild:)

"KOSEDRESSDAG" igjen,,,

Idag blir det nok en "kosedress dag". Begynner å bli lei av det nå egentlig, haha. Men er man syk, så er man syk. Ikke vits å stelle seg når man bere skal være inne hele dagen, hoho.
Har egentlig ikke noe å blogge om, er som sagt syk, så jeg gjør ikke på noe spess. Så derfor har jeg ikke noe spess å blogge om. Så om du har tips, tar jeg gjerne imot, hihi;)


// Åjada, lillebror er en pro fotograf, haha :)

Er du mye syk?   Tips til hva jeg kan fnne på?
- Ingvild:)

Vurderingene, ble det deg ?

http://byheleneh.blogg.no/


Design:
Jeg syns dy har en veldig fin header, og ett kjempefint design!

Innlegg:
Jeg syns du skriver bra. Lite skrivefeil tror jeg, og du har heller ikke for mye eller for lite skrift med i inleggene. Du blogger også hver dag, og det er også positivt.

Bilder:
Du tar kjempefine bilder, og har bilder med i hvert innlegg. Det er noe jeg hvertfall liker, hihi:)

ALT I ALT:
Du har en kjempebra blogg, kan godt hende jeg blir fast leser av den :)

KARAKTER: 5+


 

http://tinaadele.blogg.no/


Design:
Jeg syns du har ett kjempestilig design, og en veldig kul header!

Innlegg:
Jeg syns du skriver bra, har ikke skrivefeil(som jeg kan se). Og har heller ikke frlite eller formye tekst med i innleggene. Du blogger også hver dag (tror jeg) og det er bra ;)

Bilder:
Du har bilder med i alle innleggene (nesten). Og det er bra, flesteparten liker jo blogger med masse bilder, så det er jo også bra ;)

ALT I ALT:
Jeg syns du har en søt blogg. Har vert innom den flere ganger, og det kommer jeg til å fortsette med, hihi;)

Karakter: 5


Hva syns du om vurderingene?
-Ingvild:)