februar 2013

"50 things i love"1 / Dongeri shortsen min fra bikbok  - 50 things i love

Nå tenkte jeg å starte med noe som heter "50 things i love". Det går altså ut på at jeg legger ut bilder av ting jeg "elsker", som f.eks dere ser ovenfor er min første ting dongeri shortsen min! Egentlig skal man legge ut en ting hver dag, men det kommer ikke jeg til å gjøre. Jeg kommer til å legge ut de dagene det passer meg! Syns dere det hørtes spennende ut?

"En onsdags formiddag"

Heihei! Nå har jeg akuratt slukt i meg den gode muffinsen som dere ser på bildene ovenfor. Hihi! I dag kjenner jeg kroppen er ganske så sliten. Noe som ikke er rart etter alt det morsomme jeg har fått gjort de siste dagene. Så i dag har jeg en rolig dag her hjemme hvor jeg bare slapper av. Om ikke så lenge tenker jeg å se ett par episoder av Hotel Cæsar (på sumo), og senere skal jeg se om jeg kanskje får startet på et nytt gratisdesign til dere. Så det er bar til å komme med ønsker til designet! Hva gjør dere på i dag?

"VIDOBLOGG: mine siste innkjøp"Hva syns du om innkjøpene? Likte dere videoen?

"Ny videoblogg på vei"
Nå ble jeg akuratt ferdig med innkjøps videoen hvor jeg viser mine siste innkjøp. To av dem har jeg vist dere før, men siden bildene i det innlegget hvor jeg viste ble ganske dårlige tok jeg dem liksågodt med på denne videoen! Og nå mens jeg satt å redigerte merket jeg plutselig at det er en flekk midt i bildet på de siste klippene, noe som var ganske irriterende. Haha. Men jeg orker desverre ikke å filme inn på nytt, så vi får bare overleve det. Nå tenker jeg å finne meg noe mat og slappe litt av før jeg skal se om jeg kanskje går ut en tur!
Hva skal dere i dag?  Noen som vil se videobloggen?

"linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?"


anneliaaland.blogg.nothehsk.blogg.noafricanchic.blogg.no


Vil du bli linket neste gang?  -legg igjen en kommentar

"Klar for shopping"
Heihei! Som noen av dere sikkert har fått med dere har jeg vinterferie denne uken, noe som er utrolig deilig! Så om en times tid skal jeg og Mari en tur på senteret. Jeg har en del småting som jeg trenger, så håper jeg får kjøpt inn det i dag. Og om det blir "mange" innkjøøp, tenker jeg å vise innkjøpene på video. Hihi. Men nå må jeg ned å finne meg noe mat, før jeg må fikse håret!   Hva gjør dere på i dag?

"Søndagstur på en mandag"

Heihei! For en halv times tid siden kom jeg hjem etter å ha gått en liten tur med hunden til tante og onkel. Kjenner det var godt å få bevegd litt på seg etter å ha vert sengeliggende hele helgen! Nå har jeg nettopp spist nudler, og nå tenker jeg å snart  hive meg under dyna å se Hotel Cæsar. Var rett før jeg ikke kom på at det var i dag, siden jeg føler det er søndag i dag!. Men Cæsar er dagens høydepungt i ukedager så ble glad da jeg kom på det. Haha! Hva gjør dere på i dag?

"PHOTO: colorful girl in the woods"
Canon eos 600D 50mm t/1.8

Svar på ukas spørsmål #6

Jeg har selv mest sannsynlig M.E.. Fra begynnelsen begynte det kun med litt leddsmerter men nå har det utviklet seg mer og mer i retning M.E. Etter jul har jeg blitt veldig mye dårligere og kroppen reagerer lengre og kraftigere etter jeg har presset meg for mye, enn det jeg gjorde tidligere. Var det slik med deg også? At du liksom begynte smått og så bare blitt verre og fått flere og flere symptomer på M.E?
- Jeg husker faktisk ikke helt hvordan det startet med meg. Men slik jeg husker det så kom alt på engang hos meg.

Hvor laget du headeren??
- Headeren jeg bruker nå har jeg laget i photoscape, men ellers lager jeg headerene mine i photohop.

Hei, Går du på fotolinjen på vgs? Er det der dere får photoshop?
- Nei. Jeg fikk photoshop`en min av ene søskenbarnet mitt.

 Hva er reflektor egentlig? Liksom hvordan bruker man den?
- Reflektor er noe man bruker når man tar portrett bilder for å fjerne skyggen i ansiktet osv. Som sagt skal jeg se om jeg får laget en video hvor je viser hvordan man bruker den :)

Hvilken pc har du er den bra?
- Jeg har jo skoledata også, men denne som jeg bruker til vanlig heter Acer, vetikke hva mer enn det den heter. Og ja, den er ganske så bra!

Kor e den glass greia så du har smykker inni i fra??
- Det er jeg ikke egentlig helt sikker på, for jeg fikk den til konfirmasjonen min.


kommer forresten snart en video hvor jeg viser alle ugle smykkene mine.

Hvordan redigerer du bildene dine side om side sånn som du har i headeren? jeg har mac så går ikke ann å laste ned photoscape.
- Jeg bruker photosvape da. Jeg har ikke mac selv så vetikke om det finnes egne programer for dem. Men tror det skal gå ann å koble bilder på denne siden HER.

Kan du vise noen bilder med og uten reflektor slik at man ser forskjellen?
- Ja det kan jeg.

 Jeg har forresten sølv og gull reflektor, bruker den sølve mest da, men hva er det egentlig den hvite gjør?
- Jeg har ikke fått testet den skikkelig ut enda, men som sagt ska ljeg komme med bilder/video hvor jeg viser ressultet med og uten :)

Lurer på om du anbefaler ditt kamera til andre?
- Ja jeg er i hvertfall utrolig fornøyd med kameraet mitt, så det er virkelig til å annbefale ja!

Hvordan får du så sinnsykt mange lesere?
- Jeg syns ikke selv jeg har så sinnsykt mange. Men jeg har jo hatt bloggen min lnge, og jeg er også aktiv, kommenterer andres blogger og legger til blogger som venn.. :)

Hvordan får du filmet pc skjermen?
- Jeg bruker ett program som heter Camtasia.Hvor er kodene til de gamle deisngne dine?
- De har jeg slettet.

Har du ei innstilling på kameraet slik du får lyse bilder, eller er det nokke du redigerer på dataen?
- Som sagt bruker jeg manuel innsilling slik at bidene blir lyse, men jeg redigerer dem også lysere :)

"kke tro at det var jeg som skrev den kommentaren, men jeg har lagt merke til det jeg også! Jeg vet ikke om det er feil eller rett, men du tar jo nesten alltid bilder eller er på sentere i helgene..Det er mange av vennene mine som leser bloggen din, å vi har begynt å lagt merke til dette..Vårt råd til deg er å slappe helt av i helgene så du er mer opplagt til å gå på skolen i ukene. Da bruker du energien på noe gøy som skolen!"
- For det første så er det IKKE slik at om jeg hviler i helgen, så klarer jeg mer skole i uken. Det har ingenting å si for hvordan min uke blir, om jeg hviler eller er aktiv i helgen! Jeg har også vært hos flere "spessialister" på dette med ME, og jeg skal faktisk bare fokusere på det sosiale. Sånn som de helgen jeg blir invitert i en bursdag, f.eks da på en fredag så skal jeg velge bursdagen fremfor skolen akuratt den dagen. Sikkert vanskelig for dere å fortså, men slik er det bare! Jeg skjønner uansett ikke hva dere snakker om med at jeg er mer frisk i helger enn ukedager, for de er jo bare HELT feil. Det varierer jo også.... Merker jeg kunne skrevet så sykt mye til de kommentarene her, så kanskje jeg lager en videoblogg hvor jeg får forklart dere litt bedre, for tydeligvis er dette veldig vanskeli for dere friske å forstå...Noe dere lurer på til neste gang?

"Bare syk i ukedager.. NEI"

"Oi, første lørdagen du har vert syk på lenge! Ble sjokket over at du ikke var på sentere som du nesten alltid er på lørdager! Føler du alltid er frisk på lørdager og syk i ukene.. "

- Når jeg leste denne kommentarn ble jeg faktisk sykelig frustrert, derfor tenkte jeg å svare på den i egent innlegg!  For det første så har du helt feil med at "dette er første lørdagen på lenge...".. Forgje helg var jeg f.eks syk, helger før der har jeg vert syk, og jeg er faktisk syk hver dag. Jeg har smerter/symptomer omtrendt HVER DAG, jaaa - i helgene også! Jeg vetikke om det bare er jeg som overrreagerer på denne kommentaren, eller om du faktisk tror at ME er en chill/fake sykdom? Hvis du tror det må du isåfall tro om igjen. ME er en helt forferdelig sykdom, som har ødelagt flere år av livet mitt, og kommer fremdeles til å ødelegge flere. Og om du tror jeg syns jeg er heldig som "slipper" skole, må du også tro om igjen. De dagene jeg skal på skolen gleder jeg meg som en liten unge. Jeg syns det er så utrolig morro å få være på skolen og treffe vennene mine. For i fjor (10 klasse) var jeg aldri i form nok til å komme meg på skolen, samtidig som jeg var syk nesten hver helg+uke. å da var det ikke ofte jeg fikk truffet vennene mine...
Poenget mitt er i hvertfall at jeg ikke bare er syk i ukedager, men det er jo flere ukedager en helgedager, så ja det kan jo hende. Jeg vet ikke om du leser alle innleggene mine, men etter skolestart i år har jeg faktisk fått vert mye mer på skolen enn jeg klarte i fjor, som vil si at jeg faktisk ikke er noe mer syk i ukedager enn helger, siden jeg klarer en til to dager på skolen i uken nå for tiden!
Beklager om jeg virker veldig sinna, men det er en grunn for det. Hehe. Jeg vet nemelig om fleeere personer som sier de skulle ønske at de hadde denne diagnosen(!?!), derfor VET jeg at dem ikke vet hva den går ur på.. Derfor prøver jeg å vise dere hvordan min hverdag, med denne diagnosen er. Og den hverdagen er ikke særlig spennende! Diagnosen sitter i kroppen min HVER DAG, symptomene kjenner jeg også på hver dag, og det er desverre ikke jeg som bestemmer når jeg skal være sengeliggende eller ikke...
Er det noe om ME dere vil jeg skal skrive om her på bloggen? eller noe dere lurer på?

"En laang, kjedelig og vond lørdag"
I dag har det ikke blitt noe blogging fra meg, grunnen til det er at formen har vert så dårlig at jeg ikke har orket. I formiddag sovna og, og sov så i flere timer. Har ganske så vondt i hele kroppen, feber og er små  svimmel.. Nå begynner smertestillende å funke litt, men de hjelper ikke på så mye i dag.. Så det blir nok tidlig seng i dag også!  Og forresten så var jeg ute å tok bilder av Victoria med Susanne i går, så skal se om noen av bildene kanskje kommer ut i morgen! Hva har dere gjort på i dag?

"Ready for the weekend"

Heihei! Nå er jeg så utrolig klar for helg og ferie. Vet mange av dere har hatt vinterferie denne uken, så neste uke når dere må tilbake på skolen har jeg ferie! Hihi. Jeg har ikke så mange spessiele planer for ferien enda, men jeg skal i hvertfall slappe av og ta masse bilder. Jeg har også tenkt til å få laget noen videoblogger, noe jeg håper jeg får gjort - gjerne kom med ønsker til video! I dag har jeg ikke gjort på noe spennende, har fått dusjet ellers har jeg bare kjedet meg. Nå begynner smerten å spre seg i kroppen igjen, så nå tenker jeg å legge meg under dyna å nerde spill på ipaden min! Hva er deres planer for helgen/ferien?

"Dagen min i dag,,"

Heihei! Nå ligger jeg her sliten og utmattet under dyna. I dag har jeg vert en liten tur på skolen igjen(to timer), noe som var kjempe koselig, det er det jo alltid såklart! Men etter å ha vert der har jeg ikke noe mer energi igjen etterpå, så resten av dagen/kvelden i dag skal jeg nok bare slappe av, også blir det nok tidlig kveld i kveld! Hva gjør dere på i dag?

"Onsdags kvelden min"
Nå har jeg akkuratt hoppet inn i kose klærne igjen etter å ha vert en bitteliten tur på butikken. I dag har jeg fått gjort litt forskjellig småting,  derfor er kroppen som alltids ganske sliten.. Så nå tenker jeg å legge meg under dyna å se dagens episode av Hotel cæsar, og etter det blir det vaffel kos og idol! Og i dag er mine to favoritter med på idol, Ken Andre og Christopher. Håper virkelig begge de to går videre, så alle sammen MÅ stemme på dem. Neida! Følger du med på idol? Og hvem heier du på?

"Pakke i posten - reflektor"
i dag kom denne hjem i posten til meg. Jeg bestilte den på lørdag, og den kom allerede i dag! Denne er 56cm og den har to sider, en hvit og en sølv. Jeg tenker å kanskje lage endten en video eller ett bilde.innlegg hvor jeg vise dere hvor stor forskjell det blir med reflektor på portrett bilder. Gleder meg sykt til å få brukt den! Og til dere som lurer,er den kjøpt HER. Har du reflektor? Eller har du lyst på?

"Ett motiv, tre bilder"

Hva syns du om bildene? Hvilket likte du best?

"Todays inspiration"


// weheartit

"En altfor kjedelig mandag"

I dag har jeg hatt nok en utrolig kjedelig dag. Når jeg våknet var jeg sykt trøtt, og sliten.. Jeg sov ikke så godt i natt, derfor har jeg vert ganske sløv og trøtt i heele dag.. For dere som ikke har fått det med dere så har ikke jeg vinterferie enda, vi har til neste uke. Men siden jeg vet at mange av dere har ferie denne uken kan jeg oppdatere nå på formiddagen også. Hihi. Har egentlig faste klokkeslett jeg skal blogge på i hverdagen, haha, men når halve bloggverden har ferie gjør det ikke noe om man endrer litt på de rutinene! Har du ferie?

Svar på ukas spørsmål #5

Hadde du kyssesyken før du fikk ME?
- Ja.  Jeg hadde kyssesyken da jeg gikk i 7.klasse, altså for ca 4år siden.

Kan du lage header/design til meg?
- Nei jeg lager ikke design til andre.

Leste akkurat innlegget med hvordan man får lysere bilder, men jeg lurer på noe. Om jeg tar det på lyse innstillinger går det bare ann å ha ting forran kameraet. jeg bruker alltid stativ, men om jeg f.eks. skal ha hånda forran blir det uklart? håper du skjønte det!
- Jeg skjønte ikke helt hva du mente her desverre. Men kanskje du har misforstått litt når jeg har safr manuelt innstilling. Når jeg sier det mener jeg altså ikke at du skal stille objektivet på manuel innstilling, for da må man snurre på hjulpet fremme på objektivet for at det skal fokusee riktig! Når jeg snakker om manuel innstilling mener jeg av innstillinger på kameraet, og der er det en innstilling som heter "M".

Hvilket kamera filma du med?
- Når jeg filmet rom.videon brukte jeg foreldrene mine sitt kamera, som er canon eos 550D. Grunnen til at jeg brukte dems og ikke mitt var fordi objektivet som var på det kameraet der og da funket bedre til å filme den videoen, og isteden for å bytte objektivet brukte jeg bare det kameraet,,, :)

 I det siste har jeg fått noen svarte prikker på bildene mine, og lurte på om du kanskje visste hva det kan være?
-  Kanskje objektivet eller kameraet er skittent på innsiden, så da vil jeg annbefale deg å kanskje prøve å få vasket der, eller gå til en fotobutikk å spørre.

Hvilke innstillinger har du brukt?  
- På det bildet du spurte om(nedenfor) hvilken innstilling jeg hadde brukt, husker jeg faktisk ikke om jeg brukte manuelt, eller om jeg hadde "blits av".Hvilken photoshop har du, og er det noen link til den?
- Jeg har adobe photoshop cs5. Og nei jeg har ingen link til det, photoshop koster penger.

Kan du lage video om hvordan du lager header?  Nødvendigvis ikke i photoshop siden ikke så mange har det?
- Jeg har laget video om hvordan man lager header i photoshop.. Den kan du se HER. Men ja, kanskje jeg lager en for gimp også.

Hei, jeg lurte på om du kan linke min blogg på din blogg?
- Jeg har fått en del slike spørsmål fra forskjellige folk både på meldinger her på blogg.no og på facebook. Om jeg skulle linket alle som hadde spurt hadde det blitt ganske mange, så det kan jeg desverre ikke! Men dere kan jo melde dere på de innleggene hvor jeg trekker tre blolgger som jeg linker :)

Har du noe hjemme undervisning siden du bare er noen få dager på skolen ?
- Nei jeg har ikke noe hjemmeundervisning, og kommer heller ikke til å ha det nå det siste halvåret i hvertfall! Til neste år er jeg nødt til å ta dette året opp igjen, og siden jeg ikke har vert i form til å klare noen fag på skole nå det første halvåret får jeg ikke skikkelige karakterer osv. Det eneste faget jeg fokuserer på frem til sommeren nå er ene helse faget. Det faget har vi på tirsdager, derfor prøver jeg å komme meg på skolen alle tirsdager jeg klarer, men om jeg er i form til skole andre dager en tirsdager får jeg såklart komme på skolen da også! Håper dette var bra nok forklart til dere som lurte på hvordan og hva jeg prioriterer på skolen nå :)

Hvorfor kan du ikke spise snop???
- Det er pågrunn av MEen. Jeg vet ikke hva, eller hvorfor det er slik, men vi med ME bør spise minst mulig sukker/søte ting. Det første året jeg hadde ME reagerte jeg ikke noe på brus, snop, kake eller noe av det der. Men det siste året/halvåret har jeg merket det veldig! Når jeg spiser/drikker veldig søte ting reagerer kroppen min på en eller annen måte. Jeg bare kjenner med engang at jeg har fått nok sukker osv. Jeg skjønner meg ikke på dette selv, derfor er det vanskelig å forklare! Men noe godt kan jeg såklart spise litt innimellomHva lurer dere på til neste gang?

"linker tre blogger - skal jeg linke din neste gang?" Dette er en blogg jeg er fast leser av. Det er ikke lenge siden jeg "oppdaget" bloggen hennes, og jeg er veldig glad jeg fant den. Hun har ett veldig variert innhold på bloggen, designet er kjempefint og bildene hennes er fine. Og noe som også er kjempebra på denne bloggen er at hun videoblogger ofte, og videobloggene hennes er alltid morsome å se på!  Du finner bloggen hennes HER.
Dette er også en blogg jeg har vert innom ett par ganger før. Som dere kan se tar hun kjempefine bilder, og bildene har en veldig bra kvalitet. Hun legger også ut oufiter som er utrolig stilige og inspirerende. Designet på bloggen er enkelt og fint. Alt i alt, en kjempebra blogg! Jeg vil annbefale alle å besøke denne bloggen, du finner den HER.
Dette er en blogg jeg ikke har vert innom før, men som jeg kommer til å følge videre! Hun tar kjempe fine og inspirerende bilder. Hun oppdaterer også daglig ser det ut til, og hun har varierende innhold, og har fine bilder med i hvert innlegg. Designt hennes er fint og oversiktlig, noe som er bra! En blogg som virkelig er verdt å ta en tur innom, besøk den HER.


Vil du bli linket neste gang?

"Akkuratt nå"

I dag har jeg og Susanne(link) vert en liten tur nede i skogen med kameraene. Vi kom hjem igjen for en god stund siden, så nå sitter vi inne hos henne med hversin pc. Kos!.   Hva gjør dere på i dag?

"strawberry food"

Nå er det så lenge siden sist jeg delte bilde av maten min til dere, så da syns jeg det var på tide igjen nå! Neida, men i dag var jeg flink og lagde meg smoothie til frokost, noe som er utrolig lenge siden sist jeg gjorde! I helgen har jeg tenkt til å prøve å lage jordbær milkshake også, siden jeg ikke kan/bør ha vanlig snop (med sukker) som lørdags godt.. Da er jo molkshake ett godt alternativ. Hihi.

I dag har jeg egentlig ikke gjort noe annet enn å ligget i sengen å sett på diverse videoblogger på youtube. Formen har vert ganske dårlig etter skoledagen i går, vet jo ikke om det er derfor jeg ble dårlig. Men jeg sovnet hvertfall rett etter jeg var ferdig å blogge i går, sov i flere timer etterpå.. Og i dag har jeg hatt mye vondt i kroppen og vert ganske slapp.. ikke fult så koselig! Men nå satser jeg på at det går rette veien igjen å at jeg får gjort noe morro igjen i morgen/helgen! Forresten, vil dere at jeg skal legge ut oppskriften til smoothien?  Og hva gjør dere på i dag?

"En good torsdag"
Heihei! Nå sitter jeg her nydusjet og sliten.. I dag har jeg vert ett par timer på skolen igjen, noe som var utorlig koselig - som alltid. Denne uken har jeg klart to skoledager, bare at jeg som sagt ikke er hele dager, det har jeg ikke sjangs til å klare! Men jeg blir veldig fornøyd etter å ha klart de timene jeg klarer.. Nå kjenner jeg på kroppen at den er helt utmattet, trøtt og sliiten. Så jeg skal nok bare slappe av her i sengen, med ipaden på fanget resten av dagen/kvelden! Hva gjør dere i dag?

"Tirsdagen og onsdagen min"
 I går var jeg en tur på skolen igjen, noe som var utrolig koselig. Så i dag har jeg vert litt sløv og trøtt, men det kom jo ikke som en bombe. Føler at jeg ikke blir like sliten av skole nå for tiden som jeg ble før, siden jeg klarer å la være av å sove når jeg kommer hjem fra skolen. Noe jeg ikke klarte før. Tommel opp for det!  Men sliten blir jeg såklart...I morgen tenker jeg å komme meg en liten tur på skolen igjen, noe jeg håper formen er bra nok til å gå med på. Så i kveld skal jeg bare slappe av med musikk, blogg og tv! Hva gjør dere i dag?

"VIDEOBLOGG: svart(hvit med farger"Var videoen noe til hjelp? Hva vil dere jeg skal vise neste gang?

"Ny uke med nye muligheter"

Da var vi startet på en ny uke, som forhåpentligvis blir bedre enn de siste to ukene som har vert. Denne uken har i hvertfall fått en bedre start. I dag har jeg fått dusjet, gjort noen lekser og tatt litt bilder. Og nå skal jeg se om kroppen snart er klar for litt trening. Ikke hard styrketrening, for det er ikke lurt å starte med når kroppen min er så dårlig trengt som den er... Men jeg har utrolig lyst til å få bygd opp igjen litt muskler, så nå har jeg en slags plan om å "trimme" litt de dagene formen er bra nok til det. Noe den er i dag. Wii!

Etter litt trening skal jeg slenge meg ned i senga igjen å bare kose meg med kake, musikk, blogg og hotel cæsar. Hva er vel bedre enn det! Og iløpet av denne månden skal jeg se om jeg får laget nytt gratisdesign til dere, siden jeg ser det er veldig mange som velger å bruke mine design, noe jeg setter utrolig stor pris på! (♥)   Hva gjør dere på i dag?

"Menneskenes beste venn"
Heihei! Nå kom jeg nettopp hjem etter å ha vert på en liten tur med hunden til tante og onkel. Kameraet ble også med på turen, men fikk ikke tatt så mange bilder. Er i hvertfall ikke lett å ta bilder av dyr som ikke liker å sitte i rod, haha! Nå er det snart middag her, og etter middag blir det en god dessert. Jeg og pappa lagde marsjipankake før i dag, siden det er morsdag. Den ble ikke sånn super duper fin, men får se om jeg kanskje legger ut noen bilder senere! Hva gjør dere på i dag?

"En praktisk lørdags kveld"

Nå føler jeg meg veldig flink her, for nå har jeg enda en videoblogg klar til dere. Nevnte i forgje innlegg hvilken video det var, (smykkevideo). Så nå er videoen ferdig redigert og klar, tror jeg. Siden jeg er på den "nye" datan har jeg ikke brukt det samme programet som jeg pleier, så er ikke sikker på om youtube godtar denne filtypen, men det finner jeg nok fort ut av! Siden jeg nettopp la ut rom video til dere, kommer det først en redigerings video til - denne uken, før jeg legger ut smykke videon. Slik at jeg ikke "bruker opp" alle videoene på en gang. Hihi. Nå har jeg tenkt til å lese litt blogger å redigere litt bilder, mens jeg koser meg med godis og musikk! Hva gjør dere i kveld?

"Dagen i dag med litt bilder"

For en stund siden var jeg en liten tur ute å tok bilder med Susanne, Maiken og Lene. Det er jo iskaldt ute så det ble ikke så mangen bilder. Snøen har jo kommet tilbake her, så jepp. Dårlig lys var det også, så litt vanskelig å få redigert bildene bra, men vi overlever det! Nå tenker jeg å hive på meg kosedressen å lage meg noe mat før jeg slenger meg under dyna. Skal også se om jeg kanskje får laget en videoblogg hvor jeg viser dere "alle" uglesmykkene mine, om det er noen intreserte! Hihi. Hva har dere gjort på i dag?

"1 bilde, 3 redigering. hvilken likte du best?"

Hvilken redigering likte dere best?

"Skal jeg lese din blogg?"
Trenger inspirasjon! Skal jeg lese din blogg, eller vet du om en bra blogg med bra inspirasjon? gjerne legg igjen link i kommentarfeltet.

"Åttende februar og fredag"De to siste ukene føler jeg har gått utrolig sent.. Jeg hr ikke fått vert på skolen, og nesten ikke vert utenfor huset heller. Formen har vert ganske dårlig som jeg allerede har fortalt dere.. Og når det ikke er første dag, eller uke man ligger hjemme blir det utroolig kjedelig! Men nå begynner jeg å bli bedre igjen, og håper på å få gjort ltt forskjellig i helgen nå før det er ny uke med nye muligheter,Blogginspirasjonen varierer så sykt fra hver dag som går.Noen dager har jeg utrolig mye inspirasjon og ideer, mens en annen dag har jeg ikke peiling på hva jeg skal skrive om på bloggen. Føler jeg kanskje skriver litt for mye om hverdagen, bloggen trenger noe mer også! Så om dere har noen ønsker eller gode tips til noe jeg kunne blogget om, skrevet om eller hva som helst så srkik ut!Har du noe tips til hva mer jeg kan skrive om på bloggen?  Hva skal dere i dag?

"De siste dagene her hjemme.."

Heihei! Som jeg skrev her til dere på mandag så var ikke formen noe særlig bra. På tirsdag var den enda værre, så derfor ble det ikke noe blogging den dagen. Nå i dag har jeg vert litt bedre igjen, men fremdeles ikke bra nok til noe.Jeg orket ikke skole, og blir sliten av å stå oppreist om jeg står i mer enn ett par minutter, så ja. Jeg kjenner jo at det er noe i kroppen som ikke skal være der, siden jeg også har feber osv. Så får bare hvile og håpe at dette går fort over!  Hva har dere gjort de siste dagene? Flere som er syke?

"Vinneren av kunkuransen ble.."Vinneren av design konkuransen ble.....  Aga Emilie, som har denne bloggen her. Gratulerer til henne!

"VIDEOBLOGG: rom tour"Dere klarte ikke utfordringen jeg ga dere i sted, men siden jeg er så snill kommer videoen alikevel!  PS: Beklager dårlig kvalitet på videon
Hva syns du om videoen?

"En liten utfordring"

Heihei! Nå tenkte jeg å ha en liiten utfordring til dere her. Rom videoen min er ferdig, så jeg tenkte å si det slik at om innlegget her får 20-30 likes legger jeg den ut i løpet av dagen! hihi. Noen som er intreserte i å se rom videoen?

"Blåmerker over hele kroppen"
Overskriften er nok ikke sann, men det er en sann følelse.. Nå har jeg utrolig vondt i hele kroppen igjen. Formen var helt ok i formiddag så jeg fikk dusjet, tatt bilder og flmet rom video. Men nå kom smertene plutselig snikende.. Hater det. Dette innlegget ble egentlig skrevet for en time siden, så nå mens dere leser dette ligger jeg nok endten og sover, eller så ser  jeg film/serie.. Vet ikke hva mer jeg skal skrive nå, vet dette ble enda ett kjedelig innlegg, men slik er det bare når formen sviketer..   Hva gjør dere i på dag?

"Overdeler - wants"Hva syns dere om klærne? Noe av det du har lyst på?

"En virkelig lat søndag"
I dag er jeg utrolig trøtt på alle slags måter. Har sittet her i sikkert tjue minutter nå bare for å prøve å komme på noe jeg kan skrive om her. Siden jeg følte jeg måtte oppdatere en gang til i dag, før jeg er ferdig med blogging for i dag liksom. Haha. Planene for resten av dagen er egenlig bare å slappe heelt av med musikk og spilling på iphonen! Wihu. Hva gjør dere på i dag?

Svar på ukas spørsmål #4

Kan du lage en video i uken?
- Jeg skal prøve på det ja. Men som sagt blir det slik redigerings video da, og ikke video av meg.

Kan du lage en video der du lager en sånn header som du har nå?
- Ja det kan jeg sikkert!

Hva heter skriften du har brukt på headeren din? Altså den der du har skrevet Ingvild Aasheim.
- Den heter "Little Daisy". :)

Jeg bruker photoscape det er også veldig bra, men kan du sende meg linken til photoshop (den du bruker).
- Min photoshop er ikke lastet ned fra google, så jeg kan desverre ikke hjelpe deg..

Lurer på om du veit om flere bloggere som har ME?
- Ja det gjør jeg. men jeg husker desverre ikke hva de heter i farta. Men om du f.eks søker etter "Blogg ME" i google eller noe fnner du sikkert noen :)

Når blir vinneren av konkuransen kåret?
- Endten i morgen, eller på torsdag tror jeg.

Jeg lurte på om du hadde mulighet til å lage et design til meg?
- Nei jeg lager ikke design til andre. Lurer på hvor mange ganger jeg har sagt det nå, haha.

Hvilket program brukte du ved å sette sammen bildene i headeren?
- På den headeren jeg har nå brukte jeg photoscape, men på de andre headerene bruker jeg photoshop.

Hva er det som gjør at du velger akkurat den du velger? som vinner an design konkuransen?
- Når jeg velger vinner blar jeg nedover i kommentarfeltet, stopper ved en tilfeldig en og sjekker om den har gjort det man må gjøre for å være med i konkuransen. Og til slutt sjekker jeg om den som er kåret til vinner er en "skikkelig" blogg, med det mener jeg at bloggeren må oppdatere fere ganger enn en gang i månden, blogge serriøst og ikke bare ha google bilder. For da ønsker jeg heller å hjelpe en blogg som virkelig bryr seg om bloggen, om dere skjønner hva jeg mener? :)

Jeg har selv ME og vurderer Lightning Process. Har du prøvd det eller kjenner du noen som har prøvd? I tilfelle kunne du laget et innlegg om det da?
- Jeg har ikke prøvd det nei, og kjenner heller ikke noen som har prøvd. Eller, jeg har fått mail fra folk som har vert der og blitt bedre, men har også hørt om flk som blir dårligere. Så ja.. .

Hvile ME symptomer er det som plager deg mest?
. Det er helt klart smerter i kroppen, har det omtrendt hver dag...

Kan du lage rom-video?
- Jeg holder på å prøver å få redigert en rom video til dere, men videoen hakker så sykt at det blir vanskelig å redigere. Så får se om jeg får det til, eller om jeg gir opp! Hehe:)// smakebit!


Hva lurer dere på til neste gang?

"Lørdags kos"
Nå har jeg vert flink og flyttet alle bildene mine over til den "nye" datan min, som jeg kjøpte i sommer. Haha. Dere syns sikkert det er rart at jeg ikke har begynt å bruke den før nå, men jeg er av den person som ikke liker nye ting som data osv, når jeg er så utrolig vandt til den andre. Sånn som nå når jeg skal skrive på tastaturet må jeg SE på tastaturet for å ikke trykke feil, noe som er irriterende Haha. Så i kveld skal jeg tilbringe tiden med det nye tastaturet her så jeg blir vandt til det. Ønsk meg lykke til. Haha, neida! Hva gjør dere i kveld?

"Dagens lille innkjøp"


BIKBOK - 199kr


BIKBOK - 99kr


Fliseklemmer, tube-bh, mascara genser og topp.

For en liten stund siden kom jeg hjem etter å ha vert en kjapp tur på senteret å byttet noen klær. Forgje helg kjøpte jeg meg ny topp og genser som sagt, men begge var for små så da måtte jeg inn å bytte dem. Men såklart hadde dem ikke de klærne jeg kjøpte forgje uke nå fremdeles, i hvertfall ikke i min str. Så da fant jeg meg noe nytt som jeg byttet dem i! Hva syns du om innkjøpet?

"Konkuranse - vinn bloggdesign" - AVSLUTTET

Siden dere var så positive til ny konkuranse med design som premie har jeg bestemt meg for å ha det enda en gang.  Kan ikke love vinneren at designet blir ferdig på en to tre - kommer jo ann på hvordan formen min er pågrunn av diagnosen min!

PREMIEN;  Vinneren får ett ønsket design, med header om h*n ønsker.

DU MÅ: Man må såklart ha blogg for å delta. Og du kan ikke ha nettside som ikke hører til blogg.no for da kan jeg ikke lage design.

HVORDAN DELTA: Det man må gjøre for å delta er å like facebook siden min HER. Om du ikke har facebook deler du bare linken til dette innlegget i ett innlegg på din blogg! Og det siste du må gjøre er å skirve i kommentarfeltet at du er med. I kommentaren må du legge ved epost adressen din, men om du ønsker jeg heller skal kontakte deg på face kan du bare skrive fult navn.    PS: Til dere som alt har likt facebook siden min etter forgje konkuranse kan DELE dette innlegget på face isteden.
Om det er noe  jeg har glemt å ha med i innlegget, så er det bare til å si ifra.

"Månedsoppsumering - Januar"Jeg har ikke fått tatt så mye bilder denne månde, håper det blir mer av det nå i februar... Hvordan har din første måned i 2013 vert?