februar 2012

Haugesund neext!

Heihei! I dag skal jeg Susanne og Mathilde til Haugesund for å shoppe. Vi reiser nå om ca 16min eller noe. Men før vi skal til haugesund skal vi til "en annen plass", for jeg har time hos en doktor. Så da skal jeg inn å snakke med han før vi kjører videre til haugesund. Jeg kommer til å ha kameraet med, så kanskje det blir litt bilder fra dagen senere. Vetikke helt om det blir blogging i kveld, siden jeg egenlig alt vet at jeg kommer til å være helt utmattet når jeg kommer hjem. Så vi får se! Hva skal dere i dag?

"a rainy day"

I dag kom "fin været" tilbake. Huff, nei. Det regner igjen i dag, men det er faktisk ikke så veldig kaldt ute fordeom. Jeg var nettopp ute å gikk ned til postkassene for å hente posten, tok jo selvfølgelig med meg kameraet. Men var ikke så mangen motiver å fange opp i dag. Bortsett fra regndråper selvfølgelig. Syns regndråper som drypper er så utrolig fint, å stilig! Men skulle gjerne heller hatt fint vær i noen dager til. Hadde ikke skadet det! Hvordan er været hos dere i dag?

Skal, skal ikke,, hvilket design?

Jeg er så utrolig ubesluttsom. Spessielt når det gjelder design. Som noen av dere sikkert kan se, så har jeg skiftet header, profilbilde og litt flere småting i designet. (er ikke ferdig). Meen, jeg er litt usikker på om jeg skal ha dette designet, eller det gamle. Liker egentlig det gamle best, men er så sykt lei av det, så føler jeg trenger noe nytt her. Hva syns dere? hvilket design skal jeg bruke?

1. Det gamle


2. Det nye

En liten fotoshoot - med Susanne

Canon eos 600D 50mm  - redigert i photoshop og photoscaoe

Lørdags følelse, på en mandag

Heisann! I dag starter ferien våres, eller egentlig startet den på fredag. Men ja, dere skjønner. Jeg har skikkelig lørdags følelse i dag. Mer enn hva jeg faktisk hadde på lørdag.. Har sikkert litt med at jeg sov lenge i dag, å har spise snop, drukket brus, glodd tv å nå spiser jeg kebab. Og senere i kveld er det cæsar, det topper alt. Cæsar på en "mandag-lørdag".herlig! Haha. Flere som har ferie denne uken?En mandags morgen!

Heisann! Nå sitter jeg å ser på tv, mens jeg spiser en god frokost. Kanskje en litt sen frokost, klokken begynner å nerme seg ett. Har egentlig ikke noen spessielle planer for dagen. Kjenner det har blitt litt mye for kroppen nå de siste dagene, så skal bli godt å få slappet skikkelig av i dag. Skal se om jeg kanskje får fikset meg ett nytt design, og kanskje begynt på ett nytt gratisdesign. Men nå må jeg nesten spise her, før maten blir kald. Hva skal dere i dag?

this Sunday!

Heiheei! Nå har jeg nettopp tatt meg en varm og god dusj, etter en koselig dag sammen med Susanne. Vi har vert ute å hatt fotoshot, så senere i kveld skal jeg legge meg under dynen, ha musikken på, å redigere bilder. Gleder meg. Akkuratt nå skal jeg lage meg noe mat og se litt tv. Rett og slett slappe av. Er litt sliten, har jo gjort mye de siste dagene nå. Det kjennes godt på kroppen, men også humøret. Er så utrolig morro! Hehe. Men nå må jeg nesten lage meg noe mat her, så kommer sikkert fotoshot bildene i morgen kveld eller noe! Hva har dere gjort i dag?
"Nerde katt"
Morsomme katten til Susanne som liker å se på fisker på pc`en. Han tror de er ekte, haha, morsomt!

out in the sunshine

Heihei! Nå holder jeg på å stelle meg, har ikke helt klart å bestemme meg for hva jeg skal ha på meg enda. Å er ikke ferdig med å fikse håret, så egentlig hr jeg ikke veldig god tid til å blogge. Skal treffe Susanne om 10min ellernoe. Kommer nok ikke til å bli så mye blogging før senere, bare sånn at dere vet. Hehe. Ha en strålende dag videre! Hva skal dere i dag?

En fantastisk følelse

Heiheei! I dag har jeg vert i unormalt god form. Pleier å ligge sliten på sofaen etter å ha gått til og fra postkassene. Men i dag har jeg gått helt til barneskolen som jeg gikk på (10-15min kanskje), og hjem igjen derfra også. Tatt bilder, vert med Lene. Og endaa, så var jeg rastløs etter det. Så var jeg med mamma å lillebror opp til tante å onkel. Å fortsatt så sitter jeg her rastløs. Hadde det ikke vert for at jeg skal noe i morgen tror jeg faktisk jeg kanskje hadde vert ute å trikset litt med fotball nå! Heelt merkelig i mine øynder. Jeg har som dere vet ME, og denne følelsen er lenge siden jeg har hatt. Så nå har håpet om at jeg faktisk kan bli mye bedre til sommeren, enda større. Herlig, herlig, herlig. Hehe. Flere som har hatt en fin dag?


Rastløs til tusen..

Heihei! For ikke så lenge siden så gikk Lene hjem. Vi var som sagt ute å tok litt bilder. De første minuttene hadde vi skikkelig vår-sommer følelse. Luften var liksom så varm, herlig! Men det ble litt kaldere etter hvert for å si det slik, haha. Etter en liten tur ute gikk vi hjem til meg å tok litt bilder med lærretet og fant oss mat. Koselig! Og nå sitter jeg her igjen, er faktisk lei av datan, sitter jo med den hele dagen, hele ukene. Så det er herlig å få gjøre på litt andre ting om dagene. I morgen skal jeg kanskje treffe Susanne, gleder meg! Kjenner jeg egentlig er litt sliten i kroppen nå, men samtidig så er jeg syykt rastløs, er også lei av å bare sitte her, hah. Kanskje jeg tar meg en liten tur til ut, noe må jeg hvertfall. Selvom jeg egentlig ike burde slite meg ut i dag... Jaja, ha en fin dag videre! Hva har dere gjort i dag?


Ut i finværet på en lørdag!

Jepp. I dag er det fint vær ute. Jeg og Lene skal snart ut å ta litt bilder. Så jeg må nesten stelle meg ferdig, så blogges vi senere. Ha en fin dag videre! Hva skal dere i dag? :)

"Black & white portrett - Lille Mille" #2Canon eos 600D 50mm

Last time, part of me, let it go, turn up the music!

Katy Perry - Part of me

Chris Brown - Turn up the music

Labrinth - Last time

- Har du noen musikkforslag til meg?

Vinterferie!

Jaaa, da var det endelig vinterferie på oss også. De fleste av dere har vell nettopp hatt ferie. Hehe. Jeg har egentlig ikke noen spessielle planer for ferien enda. Skal hvertfsall prøve å få gjort så mye som mulig, treffe venner, ta bilder å kose meg. Nå fant jeg nettopp ut av det faktisk ikke regner i dag, eller hvertfall ikke akkuratt nå. Så jeg får vell stelle meg, å ta meg en liten tur ut!  Sitter å tester ut "tørrshampoen" eller hva det heter. Orker ikke å dusje akkuratt nå, så får se om den funker. Har ikke prøvd den før, huhu! Vi blogges senere. Flere som har vinterferie nå(neste uke?


"simple black and white"


Canon eos 600D 18-200mm  -16 / 365 days

Ny veske - converse

"Da var det utav verden.."

Heei! Jaa. Nå har jeg nettopp hatt "besøk" av en lærer som hjelpte meg med å søke skole. Første valg: Helse og sosial, andre valg: Media, tredje valg: Design og handtverk! Så da var hvertfall det gjort! Formen er ikke noe særlig i dag heller egentlig, er utrolig trøtt og sliten i kroppen. Så jeg får vell bare ta det med ro i dag også, må jo være uthvilt til vinterferien. Hehe. I fjord var jeg syk hele ferien, så får håpe at denne ferien blir bedre. Nå skal jeg ned, finne meg sjokolade å glo på tv. - slappe maks av. Så blogges vi senere. Hva gjør dere i dag?

PS: skal begynne på ett nytt gratisdesign snart, lov å komme med forslag og ønsker!

"birds sitting in the tree"
Canon eos 600D 50mm    - 13, 14, 15 / 365 days

En slapp onsdag...

Heiheei! Nå ligger jeg her egentlig bare å chiller maks. Er utrolig slapp i kroppen i dag, å ikke minst trøtt. Har blitt litt mye nå de siste dagene, så i dag gjør jeg som sagt ingenting. Eneste jeg har gjort så langt er å se på "fristet" og ligge å hallsove. Nå har jeg tenkt å våkne litt utav, haha. Så jeg låner iphonen til papps og spille tetris på den. Jeg har sånn gammeldags telefon så jeg kan ikke laste ned spill på den, derfor låner jeg hans. Bare sånn at dere vet.. Er det noe jeg er flink til, så er det å bli hektet på ting, er nemelig hekta på tetris nå, noe som egentlig er kjipt, siden jeg ikke har spillet selv. Å jeg syns det er mye kjekkere på telefon, enn hva det er på face. Jaja. Jeg får vell bare spille litt til, før jeg skal rydde litt på rommet! Flere som blir fort hektet på spill?
// som sagt, ikke min telefon..

"Fristet?"

Heisann! I dag er jeg utrolig sliten etter all reisingen, å ting jeg har gjort de siste dagene. Så i dag skal jeg nok ikke annet enn å slappe av. Nå har jeg tenkt til å se noen episoder av "fristet", hihi. Det programmet er egentlig ferdig, men jeg følgte ikke med på det da det gikk på tv`en, så jeg ser episodene på tv3 play eller hva det heter. Utrolig spennende, å morsomt. haha! Vi blogges senere. Flere som følgte/følger med på "fristet"?

PHOTO: a spring day, in Bergen


Canon eos 600D 50mm  -redigert i photoshop

Home sweet home

Heisann! Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra Bergen. Turen ble ikke som planlagt for å si det slik. Jeg våknet syk i dag, lite energi, små kvalmen, og rett og slett "uggen" i hele kroppen. Så da kom jeg meg ikke til byen hvor jeg skulle treffe noen venniner. Utrolig kjedelig..  Reiste hjem isteden da. Formen er litt bedre nå, men fortsatt ikke braa. Så skal nok bare slappe av i dag, å håpe på en bedre dag i morgen. Jeg hadde kameraet fremme når vi gikk til bilen, kanskje det kommer noen bilder senere. Vi blogges. Hva har dere gjort i dag?


Bergen next!

Heiheei! Som jeg har nevnt for dere i ett par innlegg nå, så reiser jeg til bergen i dag. Siden jeg som dere vet har ME kan ikke jeg være i byen en hel dag osv.. Klassen min skal på klassetur til bergen i morgen, å de reiser tidlig å kommer hjem sent. Siden jeg ikke kan være meg en hel dag, så reiser jeg og pappa til bergen i dag, sover over til i morgen, så skal jeg treffe vennindene mine i byen når de skal shoppe, for så å kunne være med dem i kanskje ett par timer. Skulle  så veldig gjerne vert med dem hele dagen, men siden jeg ikke kan det får vi bare gjøre det beste ut av det! Jeg gleder meg ihvertfall veldig, selv om jeg vet at jeg kommer til å være heeelt utslitt dagene etterpå. Men det blir jo verdt det.

Jeg aner ikke om det er internett på hotellet, regner med det er det. Hviss ikke kommer det nok ikke til å bli noe blogging før i morgen-eller i over morgen. Nei. Det er ikke lenge uten blogging, men bare sånn at dere vet det liksom. Haha. Kameraet blir med meg, vet ikke om jeg kommer til å ta så mangen bilder da, men, det er med i hvert fall. Så blogges vi kanskje senere, eller i morgen!  Hva skal dere i dag?"Black & white portrett - Lille Mille"


Canon eos 600D 50mm  

this Sunday...

Heisann! Nå kom jeg omtrendt nettopp hjem, etter å ha vert å tatt bilder av en nydelig baby. Har tatt ca fem hundre bilder, så nå holder jeg på å laste dem opp før jeg skal se igjenom dem å redigere. Gleder meg til å redigere, fikk utrolig mangen  nydelige bilder av hun. Mille.. Kanskje jeg kan vise noen av dem til dere senere! Nå har jeg egentlig ikke noen spessielle planer for resten av dagen, Er vell litt sliten kjenner jeg, så skal nok bare slappe av, Reiser jo også som sagt til bergen i morgen, så må vell pakke med meg en liten koffert. Hehe. Hva har dere gjort i dag?


PHOTO: "a pink butterfly"
Canon eos 600D 50mm - -12 / 365 days     (Susanne som har laget og kommet på hele ideen)

En koselig dag!

Heiheei! Nå kom jeg omtrendt nettopp hjem fra Susanne. Har vell vert der i nesten hele dag, så derfor har det ikke blitt så mye blogging fra meg. Vi var en liten tur ute for å ta litt bilder. Det var sånn passe fint vær da vi gikk ut, men i det vi skulle ta bilder av meg, så begynte det selvfølgelig å regne. Fikk liksom ikke tatt to bilder engang, før det begynte. Akkuratt som sist vi skulle ta bilder. haha! Jaja. Jeg har hatt en kjempe koselig dag uansett. Så nå skal jeg nok bare slappe av å se "fristet" før det blir hjemmelaget pizza til kvelds. Namnam. Hva har dere gjort i dag?    PS: Dere finner bloggen til Susanne HER.
Lørdags planene mine!

Heihei! Nå sitter jeg å holder på å fikse håret. Har en virkelig dårlig hårdag i dag, håret vil ikke fikse seg, å jeg aner ikke hvordan jeg skal ha det. hater det, haha! Men uansett. Om en stund skal jeg bort til Susanne en liten tur. Begynner vell å bli en stund siden vi har funnet på noe, så det blir nok koselig. Kameraet blir også med, så kanskje det kommer noen bilder fra dagen senere.. Men nå må jeg nesten finne meg noe mat her, så blogges vi senere!  Hva er deres planer for dagen?

Lese din blogg?

Fredag og helg!

Heisann! Da var det fredag og helg igjen. Denne uken har egentlig vert utrolig kjedelig, har ikke kommet meg på skolen noen av dagene. Er trøtt og sliten i kroppen omtrendt hele tiden, å blogglysten har heller ikke vert helt på topp! Men jeg har jo fått photoshop denne uken da, så det kan jeg vell egentlig si redder den litt. Hehe. Nå er det jo mangen som har vinterferie(?), men her jeg bor så har vi ikke ferie før til neste uke. Menmen, på mandag-tirsdag skal jeg til bergen, så det blir nok koselig. Kommer ett nermere innlegg om det på søndag regner jeg med. Ellers skjer det ikke så mye her, har vell sittet å sett på "fristet" i hele dag omtrendt. Kan vell si meg hekta, haha. Så nå skal jeg se en episode til, før jeg skal se om jeg kanskje kan lære meg litt mer med photoshopen. Vi blogges! Har dere vinterferie? Hva er deres planer for dagen?Hvilken linje jeg har tenkt å søke...

Jeg har fått en del spørsmål om hvilken linje jeg har lyst å søke til neste år / i år. Egentlig så er jeg ikke helt sikker enda. Selv om jeg snart må bestemme meg, er mindre enn en månde til jeg må bestemme meg..hjelp! Men jeg har jo noen tanker da. Det står imellom media eller helse og sossial. Jeg må jo tenke på hva jeg vil jobbe med i fremtiden, å da er det egentlig å jobbe med folk jeg har lyst til. Selv om det også kunne vert utrolig morsomt å vært fotograf! Men jeg må jo også tenke på hva som blir lettest, pga diagnosen min. Om jeg går på h&s må jeg ta buss / drosje i en halv time for å komme til skolen. Å det er jo noe jeg blir sliten av.. pluss at det er mer jobb og stress der enn hva det er på media, tror jeg. Så jeg aner virkelig ikke. Hvilken linje skal du søke / går du på?


Photoshoot - Victoria # 2


Canon eos 600D - 50mm  -modell: Victoria

ME WANTS


// alt fra ginatricot

happy little...!

Heiheei! Ja, jeg er tom for overskrifter for tiden, haha. Som sagt så er faktisk det å komme på en god overskrift noe av det vanskeligste med å blogge.. Jaja. I går fikk jeg photoshop, å jeg elsker programmet! Det er så utrolig bra. Men det er veldig avansert da, så jeg kan ikke så mye med det enda. Pørver å få til å lage en slik copyright logo, men jeg får det virkelig ikke til. Har sett på flere videoer, men jeg skjønner ikke hva jeg gjør feil.. Så om det er noen av dere som er veldig flinke med photoshoop, å vet hvordan man lager en slik, så gjerne ta kontakt. hehe! Det kommer vell ikke som noe sjok at jeg har sittet med photoshoop i hele dag, å kommr nok til å gjøre det resten av dagen å. Utrolig morro, haha! Hva gjør dere på i dag?  Har du photoshoop?New shoes - Converse


a Wednesday in February

Heisann! I dag blogger jeg fra pc`en til mamma. Min er hos ene søskenbarnet mitt, han skal hjelpe meg med å laste ned noe, så da får jeg nøye meg med denne imenst. Gidder ikke å laste opp så mangen bilder til denne pc`en da, siden den ikke er min. Men om jeg ikke får min igjen før i morgen, så får jeg vell bare gjøre det. Har jo gimp på denne, så kommer nok til å overleve uansett. Hehe. I dag har jeg vert en bitteliten tur ute å tatt litt bilder. Var jo så fint vær, men samtidig så er det spinnglatt ute. Klinkeis,,,haha. Men nå er det middag her, så blogges vi kanskje senere! Hva gjør dere i dag?PHOTO; a duck that goes


Canon eos 600D 18-200mm -11 / 365 days

På tide med noe nytt!

Heisann! Som dere kanskje kan se har jeg alt startet på å fikse designet. Er så utrolig lei av de bildene jeg bruker som header og profilbilde. Har jo brukt de samme i flere månder. Og som jeg nevnte tok jeg noen nye bilder til header i helgen. Så nå skal jeg få fikset skikkelig på designet, bytte profilbilde i sidebaren, og en ny header. Jeg har ikke fått photoshoopen på pc`en min enda.  Så om jeg kommer så langt at jeg skifter header i dag blir nok det bare en midlertidig, tildess jeg får lært meg  med photoshoop og laget meg en ny!

Ellers er det lite nytt som skjer her. Kjedelige dager for tiden. Begynner å bli ganske så lei av å subbe rundt hjemme hele dagene, å da blir vell både blogglysten og inspirasjonen litt borte. Derfor kommer det ikke til å bli så veldig mye blogging fra meg denne uken tror jeg. Pleier jo avogtil å få syykt med blogglyst og inspirasjon etter å ha skiftet design da, så får se om det kanskje kan hjelpe denne gangen også. Haha. Nei, men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal lage designet, så det kommer nok til å se litt bomba ut her i en stund. Just so you know! Hva gjør dere i dag?Sean paul - So fine♥

"Min hverdag med ME..."

Som sikkert noen av dere har fått med dere har jeg diagnosen ME / kronisk utmattelse syndrom. Jeg tenkte egentlig bare å lage ett lite innlegg om det, siden jeg har fått spørsmål om hva det er osv.. Noen ME-folk er så dårlige at de bare orker å ligge i sengen, orker ikke å ha på noe lys osv. Jeg er ikke blandt dem. Jeg orker mer enn å bare ligge i sengen, men når jeg har mine dårlige dager orker jeg ikke så mye mer enn det!   Jeg har jo både gode og dårlige dager, så det svinger hele tiden. Tempratursvinger, lite krefter og vondt i kroppen henger vell i meg omtrendt hver dag, men det blir verre når jeg får mine dårlige dager. På gode dager kan jeg klare å finne på noe morro sammen med venner, i ett par timer. Men da er jeg  heeelt utslitt etterpå, å det er noe som er utrolig kjedelig.. Det jeg savner aller mest må vell være å kunne legge meg og tenke at i morgen SKAL jeg på skolen. For nå vet jeg aldri når jeg kommer meg på skolen...Det virker kanskje som jeg er negativ når jeg skriver dette slik, men det er jeg ikke. Man må tenke positivt eller så kommer man ingen vei. Følte bare for å skrive innlegget siden ikke alle vet det, og da blir det rart og se "trøtt og lite krefter, sliten osv" i omtrendt alle innleggene mine. Vi blogges :)

-Har publisert dette innlegget før, men spørsmålene om hva ME egentlig er, strømmer fortsatt inn, så ja...

"cold Monday..."


...Deilig å ligge å spise is mens jeg har "fotvarmeren" på, haha..

..en liten tur ut for å knipse litt bilder. Hadde jo håpet på at photoshoop hadde kommet i posten i dag, men det var det ikke. Så må nok vente i spenning til i morgen...

...så kjørte jeg og pappa til "en annen plass" å tok enda litt flere bilder. Men ble egentlig ikke fornøyd med noen av de jeg tok..

Dette ble ett litt merkelig innlegg, eller hvertfall så var det veldig uvandt å skrive ett innlegg på "denne måten"  Har jo ikke egentlig gjort på så mye spennene i dag. Men, tenkte å prøve å blogge på en litt annerledes måte. Er ikke fornøyd med min egenn blogging for tiden, å da må man jo prøve ut noe "nytt". Kommer jo til å bli litt flere bilder de dagene jeg gjør på litt mer. Hehe. Slik var min dag i dag,, å nå er jeg trøtt å sliten. Vi blogges... S
kal jeg fortsette å blogge "på denne måten"?

-Ingvild

Tar livet med ro!

Heia! Nå ligger jeg i sengen, å ser igjenom bildene jeg har tatt - blitt tatt av i dag. Haha. Lyset var veldig fint der vi var. Så kommer nok til å bli en ny header, og ett litt annerledes design iløpet av uken. Og som jeg nevnte i forgje innlegg får jeg mest sansynelig photoshoop i morgen. Å jeg gleder meg så utrolig mye! Har hatt lyst på det i flere år, å endelig får jeg der. Hehe. Så jeg kommer ikke til å redigere så mangen av bildene jeg har tatt i dag, venter heller til i morgen. Hihi. Kjenner jeg er ganske sliten i kroppen etter å ha vert ute, så jeg skal nok bare chille resten av dagen. Kanskje se om jeg får hatt en konkuranse snart, med premie! Hva skal dere resten av dagen?litt frisk luft på en søndag!

Heisann! Nå har jeg nettopp stelt meg ferdig, å skal snart ut i skogen en liten tur for å ta litt bilder. For håpentlig vis får jeg meg noen nye header bilder. Får jo også photoshoop i morgen, så da må jeg jo få fikset meg en ny header. Hehe. Det er fint vær ute i dag, herlig. Har ikke vert ute på to-tre dager nå, siden jeg har vert syk. Så det skal nok bli godt å få bevege litt på kroppen, å få puste inn litt frisk luft. hah! Men nå må jeg nesten stikke. Ha en fin søndag videre. Hva skal dere i dag?

PHOTO: Coke splashCanon eos 600D 50mm - 10 / 365 days

"walking into the dark..."Canon eos 600D 18-200mm - 8, 9 / 365 days

En syk, lørdag, igjen...

Heisann! I dag skulle jeg egentlig på senteret med Susanne. Men jeg er ikke i form i dag heller. Er litt små kvalmen, vondt i kroppen og hodet, lite energi og jaa.. Driit kjedelig.  Så jeg skal nok bare chille i dag. Blir jeg ikke bedre, blir det nok ikke noe mer blogging i dag. Men nå skal jeg sove litt mer, så kanskje vi blogges senere. Flere som er syke?

Black and white photos
Canon eos 600D 50mm - 5,6.7 / 365 days

En fredags ettermiddag!

Heisann! I dag er formen dårlig igjen. lite krefter og vondt i kroppen. Så har egentlig ingen spessielle planer for resten av dagen. Tok meg noen tablett her i sted, å har fått i meg litt mat nå. Så får satse på at jeg bli bedre utover dagen! Ellers har jeg ikke så mye spennende å dele med dere. Sitter nå bare her å leser blogger å hører på musikk, som vanlig. Om formen er bedre i morgen har jeg tenkt meg en liten tur på senteret. Jeg har jo ikke fått brukt noe av bursdags pengene, enda.. Så jeg skal kjøpe meg converse sko, og en converse veske. Love it! Men er litt usikker på hvilken farge jeg vil ha skoene i, syns alle er så kule. hihi. Dere får ha en fin kveld videre, så blogges vi! Hva gjør dere på i dag?


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN del1

Hvor henter du inspirasjonen din ifra?  Egentlig over alt. Fra reklamer, blogger, ting jeg ser osv.

kan du vise hvordan du redigerer bildene dine?  Ja, skal se om jeg får til det greiene med å filme pc`skjermen nå iløpet av neste uke. Får jeg ikke det til, skal jeg se om jeg får laget ett innlegg. Men da må dere komme med ønsker til hvordan redigering jeg skal vise, liksom helt vanlig, rosa skjær i bildet, "magi" på bilder, ja, kom med forslag.

Hvilken film er yndlings filmen din?  Jeg ser aallddrrii på film, så aner ikke. haha.

Vil du endre navn?  Om du mener på bloggen så vil jeg det ja. Men i virkeligheten nei, hehe.

favorittfarge?  Blå♥

Vil du bli fotograf?  Det er jeg egentlig ikke helt sikker på. Noen dager sitter jeg å drømmer om å ha mitt egent studio, stå opp å ta bilder til reklame for endten mote eller "ting". Mens andre dager er tenker jeg at det kan bli litt kjedelig i lengden. Så jeg aner ikke egentlig, hehe!Hvor gammel er du?  Jeg er 15, blir 16 i år.

Ditt største ønske?  Akkuratt nå er mitt største ønske helt klart å bli frisk fra ME!

Hvem tar bilder av deg når du ikke tar selv?  Om det ikke er fjernkontrollen og kamerastativet, så er det som oftest lillebror eller en av de andre i familien. Er faktisk han som har tatt header bildene mine, flink! ;)

Hvorfor blogger du? å hva betyr bloggen for deg?  Fordi jeg syns det er utrolig morsomt. Også er det jo selvføgelig utrolig morsomt at jeg nå har så mangen leserer som følger bloggen min. Å alle de fine kommentarene jeg får av dere. Dere aner ikke hvor stor pris jeg setter på de! Og slik ting er akkuratt nå, er det veldig støttende. Å de dagene jeg blir fornøyd med min egen bloggen, får jeg kjenne på den følelsen man har av å mestre ting. Får jo ikke den via skolen, eller noe annet. Så bloggen betyr egentlig mye for meg. Høres kanskje litt rart ut, men den gjør det :)

Hvor lenge har du hatt ME? har vell hatt det i rundt ett år nå.-hadde egentlig tenkt å svare på video. Men jeg så h-e-l-t  dusj ut på den jeg og lene spilte inn. Å jeg har ikke fått spilt inn en ny. Men om jeg får det til, og orker så skal jeg se om kanskje del to kommer på video. kanskje.. Dere kan fortsatt stille spørsmål til del 2, HER.

OUTFIT, og litt mer

Heisann! Nå kom jeg nettopp inn dørene. Har vert nede hos Lene en tur. Koselig! Har ikke så mye spennende å dele med dere i dag ehentlig, så tenkte å bare slenge ut dagens outfit, før jeg skal ned å lage meg noe godt til middag-kvelds. Etterfylt med en varm og god dusj før det blir å chille max med tv`en. herlig. Dere får ha en fin kveld videre, så blogges vi i morgen! Hva har dere gjort i dag?Genser-Bikbok / Bukse-Veromoda / Hals-Cubus / Jakke-Veromoda

Photoshoot - girl with sunglasses #1


Canon eos 600D 50mm -modell:Victoria

A wonderful day!

Heisann! Nå sitter jeg å ser igjenom alle bildene jeg har fått tatt i dag. Solen har vert fremme inni mellom, men jeg skal love dere at det fortsatt er kaldt. Kjenner jeg bare gleder meg mer og mer til sommeren nå. haha! Men uansett. Jeg var en liten tur ute med Susanne (link), og stesøsteren Victoria. Som "kjent" er jo Victoria en utrolig god modell, så vi har fått tatt mangen fine bilder av henne. Fikk også noen nye av meg, å Susanne. Det trengtes virkelig. Skal se om jeg kanskje får laget meg en ny header litt senere. Nå skal jeg lage meg noe mat før jeg bare skal slappe av. Er sliten i hele kroppen etter å ha vert ute å gått. Så det skal nok bli deilig! Hva har dere gjort i dag?

// kommer flere bilder i morgen

PHOTO: let the sun shine


Canon eos 600D 50mm -4 / 365 days

Hvilken redigering?
-redigert i photoscape og gimp 2,6

Tired of being tired..

Heeisann! I dag har jeg egentlig ikke så mye spennende å blogge om. Formen er ikke noe særlig i dag heller. Vondt i kroppen, trøtt og sliten. Så skal nok bare ta det med ro resten av dagen... Aner ikke hva mer jeg skal skrive her,. haha. Så jeg tror jeg heller turer ned å finner meg noe mat, så blogges vi kanskje igjen senere. ha en fin dag videre!  Hva gjør dere på i dag?Måndens blogg ble...

Victoria! Første inntrykket på denne bloggen er veldig bra. Hun har ett kjempefint design, med en kjempefin header. Lyse farger, og en oversiktlig sidebar. Hun blogger ca hver dag, og hun har bilder med god kvalitet med i hvert innlegg. Jeg er selv fast leser av denne bloggen, å jeg bare digger den. Bildene hun tar er inspirerende! Så jeg annbefaler alle å ta en tur innom den, er verdt det. Du finner bloggen HER.
// bilder fra bloggen hennes.

Mondays, snow, cold...

Heisann! Da var vi startet på en ny uke igjen. Formen er ikke helt på topp i dag heller, litt vondt i hodet å kroppen. Men ble litt bedre etter en liten luftetur ute i kulden. Hehe. Jeg har bestemt meg for at jeg skal gå meg en bitte liten tur ute hver dag - de dagene jeg ikke kommer meg på skolen. Kanskje bare ned til postkassene, for å få i gang igjen kroppen. Bare det ikke er storm ute, da gidder jeg ikke. Haha. Å når jeg er ute en tur, så får jeg jo tatt litt bilder til bloggen også. Så skal prøve det den neste uken, for så å se om jeg blir så mye mer sliten om jeg gjør det! Så det blir nok "spennende". Ellers skjer det ikke så mye nytt her. Skal snart hoppe i dusjen, før det blir å glo tv. Gleder meg sykt til cæsar i kveld, har sett ett lite klipp av hva som er i vente, utrolig spennende. haha! Hva gjør dere i dag?

new in - owl jewelry// kjøpt på Mango i London

Nytt gratisdesign - live your life

Dere finner koder og oversikt over de nye designene HER. Kommer ett innlegg i morgen ( på designbloggen) hvor jeg forklare rhvordan man endrer på menyen, skifter header og litt slikt! Har dere noen ønsker til neste gratisdesign så er det bare til å skrike ut!

Vil du bli måndens blogg?

a typical Sunday

Heisann! Nå har jeg nettopp kommet inn etter en bitte liten luftetur med kameraet ute i det "fine" været. Det er iskaldt, mye snø, å nå snøt det enda mer!  Guud så jeg gleder meg til det går ann å gå ut uten å måtte kle på seg ett tonn med klær. haha. I morgen er det mandag igjenn, og for håpentligvis en liten tur på skolen. Formen er ikke helt på plass i dag heller, men er bedre enn hva jeg har vert de andre dagene. Endelig altså. Jaja, jeg får vell gå ned å lage meg noe godt å spise, før jeg skal gjøe ferdig gratisdesignet! Hva gjør dere i dag?Svar på ukas spørsmål!

Hvor kjøpte du danboen din? kan du legge ut link?
Som sagt kjøpte jeg den på ebay.com. Å nei, det gidder jeg desverre ikke. Det er bare til å søke oppi hjørnet der, så skal det nok dukke opp noen... ;)

Hvor redigerer du bildene dine?
I photoscape, gimp og på picnik.com

Kan du vise hvordan du redigerer bildene dine?
Jaa, skal se om jeg snart får laget en slik film, eller innlegg. Spørs om jeg får til det der med å filme skjermen!

Hvor er genseren du har på headeren kjøpt?
Den er kjøpt på bikbok.

Jeg luler på om at du er nødt til å LASTE ned photoscape, og i så fall tar det mye plass?
Ja, tror ikke photoscaper er på noen pc`er uten at man laster det ned. Å nei, det tar ikke så mye plass. Tror jeg, ihvertfall ikke på min pc :)

Lager du ikke design lenger?
Nei, jeg tar ikke imot flere bestillinger av design eller header! Men jeg lager fortsatt gratisdesign.

PS: Svarene på spørsmålsrunden kommer for håpentlig vis snart ut. Skal se om jeg får spilt inn en ny video, siden jeg så helt ja... ut på den andre. haha. MEN er ikke helt sikker på om jeg svarer på video eller ikke.Noe dere lurer på til neste gang?

my Saturday night

Heisann! Nå har jeg nettopp plassert meg under dynen i loftstuen her, å ser på reprisen av the voice som var i går. Skulle egentlig vert i jentekveld med jentene i klassen i kveld. Men formen er ikke helt på topp, så måtte bli hjemme, i dag også. Utrolig kjipt! Men men, får vell prøve å kose meg her hjemme med litt godis, brus og litt redbull. Så får jeg se om det nye gratisdesignet blir ferdig til i morgen. Holder nemelig på med ett til ser dere, var noen som ønsket ett uten sidebar. Å siden det er så lett å lage, tror jeg det kan bli ferdig til i morgen! Så bare følg med, hihi. Hva gjør dere på i kveld?PHOTO: pink strawCanon eos 600D 50mm -day 3 / 365 days

shame on me...

Okeei.. Det har blitt mye dårlig blogging fra meg i det siste. En god del negative "syke-innlegg". Har jo hatt noe forkjølelse, febergreier i snart to uker nå, å ME i rundt ett år. Så kan vell si meg lei av alt som har med sykdom å gjøre! Å det påvirker jo selvfølgelig inspirasjonen å alt dette. Og siden jeg bare har blogget tull, så har jeg slettet noen av innleggene som var nedenfor, ble nesten flau over å lese dem selv. haha. Så da ble dem heller slettet, så starter jeg på en måte på nytt her fra. Kommer ikke til å bli like mye blogging som normalt fremover. Blogger når jeg føler for det, som kanskje ikke blir mer en ett innlegg daglig, i ukedagene. Det kommer til å bli litt uvandt, i og med at jeg er vandt til å blogge tre-fire innlegg daglig. Men tror også det kan bli litt godt! :)

Over til noe annet. Jeg har tenkt å snart ha en liten konkuranse her på bloggen. Hvor premien kommer til å være en danbo (kanskje). Siden jeg trenger en ny en, så kunne jeg jo like godt bestilt en til, det hadde jo vert litt morro å for en gangs skyld hatt en konkuranse med premie. Men, jeg er ikke helt sikker enda, må se om jeg får bestilt danbo, å om jeg finner en som ikke er så veldig dyr. Hva syns dere om de nye "planene"...?

day off...

Inspirasjonen er død, jeg er død, bloggen er død. Tar meg fri i dag, og kanskje i morgen! Vi blogges:)

Er du en fast leser, eller bare tilfeldig innom ?

"svarte dager..."

I dag er egentlig formen helt elendig. Lite energi, vondt i kroppen, hodet å lite matlyst. Og feberen kommer å går som den vill. Tok meg en tablett før jeg sovnet her i sted, så er heldigvis litt bedre nå. Så nå sitter jeg bare å chiller med lav musikk, leser litt blogger å drikker cola. Jeg vetikke hvorfor, men cola er alltid den beste drikken når man er syk, hehe. Får se om det blir mer blogging senere, om formen blir like dårlig som den var før i dag, kommer jeg ikke til å gidde det. Men kanskje det kommer ut litt flere bilder som jeg tok her en dag. Må bare få redigert dem.. vi blogges.. Hva gjør dere på i dag?

Eminem - Space bound♥

Nytt gratisdesign "Simple magic"

"Siden jeg nå har lært meg mer om html-koder og slikt, enn hva jeg gjorde da de første gratisdesignene mine kom ut. Så har jeg tenkt til å lage ett nytt innlegg (dette, link) , med oversikt over de nye designene. Har vurdert å slette noen av de gamle. Men siden jeg ser at folk fortsatt ønsker å bruke dem, så gjør jeg ikke det. Bare sånn at dere vet! " Jeg har også en ny "type" oversikt over de nye designene, når dere trykker på navnet til det designet dere ønsker å bruke, kommder dere innpå kategorien til det designet, som vil si at alle innleggene er på siden der..  Dere finner oversikt over de(t) nye designene HER og de gamle HER.