februar 2011

DÅRLIG start på ferien ,,

Idag våknet jeg klokken hall6 av kvalme og vondt i halsen. Utrolig dårlig start på ferien ja. Har vert syk eller hatt vondt hver dag i ca 3 uker nå snart. Er så sykt lei nå. Skal til legen om en uke eller to, og da håper jeg virkelig vi finner ut av hva som er "feil".
Nå har jeg nesten ikke stemme, så jeg får vell bere spise flere pakker med hasdrops fr å se om det hjelper. Haha. Men jaa, det kommer nok ikke til å bli noe mer blogging idag. Det orker jeg ikke...

-Ingvild:)

MARSJIPANKAKE - foto

Jeg fikk tatt noen nye bilder av kaken, etter at de andre ble sletta. Må bere si det at kaken smakte fantastisk godt, hihi ^^

Hva syns du om bildene?   Liker du marsjipankake?
-Ingvild:)

Alle bildene ble sletta !?

Nå er jeg litt irritert, jeg og mamma har nettopp baket marsjipankake Og jeg tok bilder undereis, og av resultatet. Men nå når jeg skulle laste ned bildene hadde alle forsvunnet!?
Jeg er ikke den som vet mest om speilrefleks eller knappene på det. Så kan jo hende jeg har komt borti en knapp? ,,vet ikke jeg. Så om du vet hva som kan ha skjedd, så kan du godt fotelle, hiihi ;)Vet du hva som kan ha skjedd?
-Ingvild:)

FOTO; Hold my handKamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildet ?
-Ingvild:)

Skal jeg vurdere DIN blogg ?

Jeg trekker noen tilfeldige, og vurderer dem imorgen !   MELD DEG PÅ!

Planer for kvelden ?

Ikveld har jeg tenkt å bere chille max.Hører på musikk, spiser snoop og redigerer bilder. Alltid like gøy det. Hihi. Og senere ikveld skal jeg kanskje lese mer om speilrefleksen (til mamma og pappa),,, fant ut at de hadde en bok der det stod om den. Så det er sikkert intresange ting å lese og lære om der :)Hva gjør dere ikveld ?
-Ingvild:)

Hva gjør dere idag?

Nå kom jeg nesten nettopp hjem fra senteret. Og skal snart ned til kiwi med Susanne og Mathilde. Og etter jeg har hvert der med di skal jeg til en dame som skal "se på" foten min. Så det blir sikkert ikke så mye blogging før i hall6 tiden igjen. Kanskje jeg kan legge innkjøpene innpå da, hihi;)

Hva gjør du idag?  Vil du se innkjøpene?
-Ingvild:)

ikke noe blogging idag fordi,,,

jeg er syk, IGJEN. Har lugget og hallsovet i omtrendt hele dag. Vondt over alt egentlig, helt tom for krefter. Men har tatt ett par tabetter og slikt nå så håper jeg blir bedre utover kvelden.
Skulle egentlig vert i bursdag nå, hos Lene og Anna. Men neida, det gikk jo selfølgelig ikke. VELDIG dårlig start på vinterferien,,, men Gratulerer med dagen/overstott Lene og Anna !:)♥
-Ingvild:)

Blåbær Smoothie !

Nå har jeg nettopp lagd meg en god blåbær smoothie. Er så sykt trøtt og lei nå. Har lyst å legge meg nå allerede. Haha. Det hadde faktisk vert sykt deilig, så jeg gleder meg veldig til vinterferien, da blir det nok mye søvn. Haha. Men nå må jeg lese, igjen. Ha en fin dag videre !:)Liker du blåbær smoothie?   Hva gjør du på idag?
-Ingvild:)

Pugging, påskeegg og musikk !

Kom ikke på noe bedre overskrift nei. Nå sitter jeg å spiser påskeegg og skal lese litt mer til samf prøven nå straks. Har sovidt begynt å lese, å jeg er allerede LEI. Haha. Ett lite problem der ja. Egentlig så er det derfr jeg spiser påskeegg nå, trenger nemelig litt energi. Haha. Pluss at det smaker helt fantastisk godt også da! haha :)Kan du mye om 2.verdenskrig?   Liker du påskeegg?
-Ingvild:)

Day 29 - Din favorittblogg


http://theakristinef.blogg.no/

Jeg har egentlig mangen favorittblogger. Men jeg tror Thekristinef er den jeg liker allerbest. Leser den flere ganger til dagen. Syns hun har en kjempebra blogg, vil annbefale dere å ta en tur innom den, hihi ;)

Lest bloggen hennes før?   Hvilken er din favorittblogg?
-Ingvild:)

Akkuratt nå ?

Akkuratt nå sitter jeg å spiser en god kvelds, og chiller med NRK mP3 tildes Happy day begynner. Har virkelig fått dilla på det. Happy day og Hotel cæsar er noe jeg MÅ se hver dag. Det er faktisk de eneste jeg følger med på. Haha. Før skjønte jeg egentlig ikke hvorfor folk giddet å se på Hotel cæsar, men nå skjønner jeg det, det kan jeg love dere. Haha :)


NAM
Hva gjør du akkuratt nå?   Hvilken TV program følger du med på?
-Ingvild:)

Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten


TELEFONEN min :)<3

Klikka nett er noe av det værste !

ENDELIG fikk jeg nettet til å funke. Er så sykt irriterende når det "stikker av". Er ikke bere idag det har skjedd heller, skjer omtrendt hver dag. Uffuff, men hvertfall så må jeg pugge til prøve nå. Så egentlig har jeg ikke så mye tid til blogging idag, uheldigvis. Hehe, men ha en fn dag videre !:)

Hater du også nett som ikke funker?   Hva skal du idag?
-Ingvild:)

Chad Michael Murray - HOT or NOT ?

Day 27 - Et bilde du ler av

Det ble vist to bilder ja. Haha. Egentlig er begge bildene noen jeg nettopp fnt, søkte bere på "funny" hoho, smart. Di der er sikkert ikke de morsomste jeg har sett, men orket ikke å lete over alt etter ett som er DRITMORSOMT, hihi ;)

-Ingvild

Nudler, eple juice og TV !

Nå sitter jeg å venter på at Happy day skal begynne mens jeg spiser kvelds. Nudler og eple juice, NAM. Lenge siden sist jeg spiste nudler, så var godt. Men jaa, veldig intresant ja! haha. NEI. Men nå begynner det, så vi snakkes, hoho ;)

Skal du se Happy day?
-Ingvild:)

Akkuratt NÅ ?

Akkuratt NÅ sitter jeg å hører på musikk, og prøver å lese. Men burde vell kanskje ta av musikken for å klare å få noe inn i hodet. Haha, begynner automatisk å synge når jeg hører på musikk (om jeg er alene), så tviler på at jeg lærer noe da for å si det sånn. hah. Jeg har klart å bli hekta på alle sangene til BASSHUNTER igjen, hihi. Men nå må jeg vell begynne å lese før Happy day begynner, så vi snakkes :)

ELSK ♥


Så må jeg lese om 2.verdenskrig, woho....!
Hva gjør du NÅ?   Liker du Basshunter?
-Ingvild:)

Foto; LOVE


Kamera:Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

En chill kveld fremfor TVen !

Nå sitter jeg å spiser en god kvelds mens jeg ser på Happy day. Og etter det igjen skal jeg se Hotel Cæsar også er det Kjendisbarnevakten. Om jeg har rett med at det er ikveld da, ble litt usikker nå, haha. Men jeg fr nå bere vente å se, hah :)

Hva gjør du ikveld?
-Ingvild:)

En god SMOOTHIE, før en lang lekseøkt !

Nå har jeg nesten nettopp våknet, faktisk. Tok meg en liten middagslur. Haha. Er så sykt trøtt, og gleder meg så sykt til vinterferien. Men hvertfall så lagde meg jeg en smoothie nå for å våkne litt før jeg skal begynne på leksene. Vi skal nemelig ha 3 prøver på fredag. En muntlig i engelsk, en i norsk og en skriftlig om 2.verdenskrig i samf. Kjempegøy. Nei..Så det blir nok mye pugging denne uken,,,jippii:)
Bruno mars - Billionaire

Liker du smoothie?  Hva skal du idag?
-Ingvild:)

Hva vil du ha mer av ??

Day 26 - Et weheartit bilde du elskeregentlig så pleier jeg ikke å se på bilder fra weheartit, så jeg bere tok ett som jeg syns var fint nå fullfart. hihi. Men jeg vet jo det at de er MANGEN fine bilder der :)

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

En chill søndag !

Da var det søndag igjen ja, og skole imorgen. Uff, heldigvis har vi bere 1uke igjen på skolen nå så får vi også vinterferie, og etter en uke med ferie skal vi ha arbeidsveke og da skal jeg være i barnehage. Woho. Da blir det 2uker uten lekser, digg!
Planene for dagen er vell bere å chille med musikk og lese blogger. Må nok rense fiskebollen også, woho. Pluss jeg skal begynne å lese til en prøve, FAKTISK, haha :)


nydelig bilde jeg veet, not,,haha

Hva gjør du idag?
-Ingvild:)

Musikk annbefalinger !

Rockkzown remix  (?)


Player sangen - Dax vs Crazy Dane

Zombie Nation - Kernkraft 400 (sangen er ikke bra i begynnelsen,,)

Pitbull ft. Akon - Mr.Right now

Bruno Mars-Circles


CrazY Dane - Take Me To The MansionRiz - American Girl (Ready For Love)


The Hitmen - Like I Love You


Pitbull - Pearly Gates


Tinie Tempah - Invincible ft. Kelly Rowland

Mimi Blix - Allergic
The wite panda - Army of yeah

The White Panda - Hustlin' Pirates

Sama D - Samme faen

Denne Drømmen - Sama D Ft. Sindre Hansen

Erik og Kriss - Ølbriller

Hva syns du om sangene?
-Ingvild:)

Bilder til header !

(dette innlegget blir slettet igjen..)(alle bildene må ikke vere med i headeren, DU får velge selv,,hoho)
-ingvild

Beach-shootog noen vannbilder,,


Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Vi gikk oss vill i skogen !

Haha jaaa, jeg og Susanne klarte å gå oss vill i skogen. Susanne skulle vise meg en "snarvei" ned til stranden som vi skulle på. Men heldivis fnt vi ut hvor vi var tilslutt da, haha. Vi hadde bere gått litt feil. Men fortsatt så var det ingen snarvei, for det var sykt bratt nedover så måtte gå sakte. Haha. Så fikk jeg en stikkerbusk i foten, som ikke ville "utav" haha. Var litt morsomt da :)
Tok selvfølgelig litt bilder i skogen også. hah


haha...

Fotoshoot bildene kommer senere!

Gått deg vill i skogen før?   Gjort idag?
-Ingvild:)

Day 25 - Kameraet ditt
MEN JEG PLEIER Å BRUKE Canon eos 550D men det er egentlig ikke mitt da...


Hvilket kamera bruker du?
-Ingvild:)

Hva gjør du ikveld ?

I kveld har jeg egentlig tenkt å ta en del bilder. Som sagt låner jeg speilrefleksen i helgen. Så jeg har skal prøve å lære meg å ta "splash-bilder" og kanskje noen flere dråpebilder. Pluss jeg skal ta av litt andre ting også. ELSKER serriøst speilrefleksen, gleder meg sykt til jeg får mitt egent. hihi. Jeg skal også se på Senkveld og spise gele og seigemenn senere...., Kos :)

NAM..


(redigere bilder i picnik,)

Hva gjør du ikveld?
-Ingvild:)

Gele i frysen !

Fantastisk bra overskrift jeg vet. haha. Nå sitter jeg å venter på at "gele-saften" skal stivne og bli til skikkelig gele. Selvom jeg nettopp satte den inni kjøleskapet/fryseren så er jeg lei av å vente, Det sto at den tok rundt 5timer å stivne, så jeg tok halvparten inni fryseren for å se om det gikk fortere da. Haha. Håper den blir like god selvom den står der. Haha :)


Prøver nemelig å få en hjerteformet geleklump, hihi. Har litt fritids ja :)

Prøvd med gele i frysen før?   Liker du gele?
-Ingvild:)

Day 24 - Lommeboken din

husker ikke hvor jeg kjøpte den eller hva den kostet..
-Ingvild:)

Planer for dagen?

Da var det helg igjen. Føles egentlig som jeg har hatt helg hele uken, siden jeg har hvert hjemme. Hah. Men formen er mye bedre nå hvertfall. Så satser nok på at jeg er 100% frisk imorgen. Hoho.
Senere idag tenkte jeg å KANSKJE ta en tur ut å ta litt bilder, siden jeg får låne speilrefleksen nå hele helgen. Digg. Haha :)

LOVE♥
Planer for dagen?   Liker du ta bilder?
-Ingvild:)

FOTO; Rett i koppen

(..kjedet meg litt...)

Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Jeg har blitt utfordret,,

Jeg har blitt utfordret av http://emib.blogg.no/ .

1. Ta opp nærmeste bok, slå opp på side 18, les frem til linje 4, hva står det der?
Har ikke en bok her nå,,

2. Hva var det siste du så på TV?
Livet på vent(?)

3. Bortsett fra datamaskinen,hva hører du på?
NRK mP3 radio

4. Nårr vvar du sist ute, og hva gjorde du da?
På mandag da jeg gikk hjem fra skolen. (har hvert syk siden da, så har ikke vert noe mer ute, hah)

5. Hva har du på deg nå?
En joggebukse og en hettegenser.

6. Hva var den siste filmen du så?
Husker ikke

7. Skulle du kunne overleve å flytte til utlandet?
Nei.Jeg utfordrer dere som vil ta utfordringen, haha ;)
-Ingvild:)

Bloggfri dag, fordi,,

..jeg er syk idag også. Våknet klokken hall6 inatt av hodeverk og kvalme. Men har blitt litt bedre etter idag morges da. Fortsatt vondt i hodet å kvalm da, så det blir nok ikke noe blogging idag. Men om noen av dere har tips til film eller noe tar jeg gjerne mot tips :)
(sorry for utrolig dårlig innlegg,,hah,,)


(..bare tok ett tilfeldig bilde, orke rikke ta noen nå..)

Er du syk?  Vet du om noe bra som går på TV idag ?
-
Ingvild:)

C.Ronaldo - HOT or NOT ?


Min mening: HOOT !

Sick

Jepp, jeg har klart å bli syk igjen. Så jeg har hvert hjemme fra skolen idag. Har sovet i omtrendt hele dag, finner ikke noe gøy på TVen så, hah. Venter allerede på at klokken skal bli 7. Da begynner Happy day, så er Hotel cæsar. hoho. Hekta ja :)Er du syk?    Planer for dagen?
-Ingvild:)

Muffins og lekser !

Nå har jeg nettopp baket muffins. Og de ble FAKTISK gode. Tror serriøst det er første gang JEG har klart å få dem til å smake godt. Haha. Så nå skal jeg spise litt muffins, så starte med leksene. Så blir det nok lekser frem til hotel cæsar begynner.Liker du å bake muffins?   Hva gjør du nå?
-Ingvild:)

Day 23 - Et bilde av deg selv i dagHar egentlig ikke tatt noen bilder idag. Så det ble bere ett web-bilde. Haha.
-Ingvild:)

Ny header og design !

Hva syns du om designet og headeren?
-Ingvild:)

Akkuratt NÅ?

For ikke så lenge siden nå komjeg hjem fra Lene. Vi har nemelig hvert ute og hengt opp noen "plakater" på alle postkassene som er her i nærheten.Og etter det gikk vi inn til hun en tur. Åsså spilte vi noe wii-greier. Bare på playstation. Morsomt. Vi "sloss" mot hverandre eller sånn, så jeg er helt utlitt i armen, tipper jeg har gangsper(eller hva det heter) imorgen, haha !:)
Spotify ♥

Hva gjør du akkuratt NÅ?
-Ingvild:)

BILDENE vi tok på fredag ,,

Noen av bildene vi tok på fredag,,l 

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Day 22 - Din favoritt scene i en film

Litt vanskelig å svare på faktisk. Veldig usikker, ser ALLDRI på film. Og om jeg ser på film husker jeg ikke hva de ehter eller noe slikt.Så da får jeg nå bare vise det klippet jeg kommer på akkuratt nå.


Haha, digger Sid !

Hva syns du om istid?
-Ingvild:)

FOTO; Vannbilde


Tatt av: meg og Susanne // Kamera: Canoen eos 550D  //  Redigert i picnik.com

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Svar på Spørsmålsrunden DEL2

Hva sminke bruker du?    Kan du legge ut bilde av det du bruker?


Hvor mangen venner har du på blogg.no?
1333 :)

Hvor mangen sidevisninger har du på 7,30 og 90dager?
Hvor mange kommentarer har du i alt?Hva liker du best med bloggen din?
Leserne :)

Hvorfor begynte du å blogge?
Tror det var slik at jeg begynte å lese bloggen til marcusek fast. Så ble jeg tydligvis inspirert og fikk lyst å prøve det selv, så da ble det slik ja, haha:)

Topp 5blogger?
Theakristinef.blogg.no


marcusek.blogg.no


annais.blogg.no

Tcnm.blogg.no


Gl3nns.blogg.no


Beste blogg?
Theakristinef.blogg.no

Beste bok?
Vet ikke, leser ikke bøker

Beste film?
Vet ikke, pleier heller ikke å se på film :)

Beste venn?
Susanne

Beste matrett?
Kebab pizza

Beste outfit?
Vetikke

Beste sminke?


Beste shampo?


Hvilken hårprodukter bruker du?


Hva syns du om bloggen våres?(ezel)
Den er bra! leser den ganske ofte! :)


Hva syns du om svarene?
-Ingvild:)

Hvilken header ?


NR1


NR2


NR3


NR4


Hvilken header likte du best?
-Ingvild :)

Hva gjør dere ikveld ?

Ikveld har jeg egentlig ikke noen planer. Lese blogger, høre på musikk og kanksje rydde litt faktisk. Har "ommøblert" litt på rommet eller hva det heter. Byttet data-bord med lillebror, og det er litt større enn hva mitt var. Så da skrudde jeg ned det stygge TV-bordet mitt, og nå er planen å få TVen min inn på kottet mitt. Haha. Så da må jeg faktisk rydde plass til det i kottet. hoho. Også skal jeg kankje begynne på den nye headeren min, weey !:)


HOHO...

Hva gjør dere ikveld?
-Ingvild:)

Beach-shoot


Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Svar på spørsmålsrunden DEL1

Har du mac?
Nei..

Spiller du fotball?
Nei, ikke nå lenger ;)

Yndlingsmat?
Kebab pizza !<3

Fav drikke?

Fav fag?
Gym

Hvor lenge har du hatt bloggen din?

Hvilken mobil har du?

Sony Ericson Vivaz ;)

Beste Venn?
Susanne :)

Fav sang?
Akkuratt nå tror jeg det er 
Tinie Tempah - Invincible ft. Kelly Rowland

Liker du noen nå?
Kanskje,,,

Vil du komme på topplista?
Jaa, tror de,, ;)

Hvilken blogger leser du?
Marcusek
(

Theakristinef


Annais

De er de 3jeg liker alllerbest. Men leser mange flere også !:)

Hvilket kamera har du?


Men jeg pleier å bruke dette:

Canon eos 550D

Liker du fisk?
Hviss du mener sånn fisk vi spiser, så NEI.

Hvor høy er du?
Er ikke helt sikker, men er vell rundt 1,70

Det var svarene til DEL1, sDEL2 kommer senere elle rimorgen tror jeg.

Hva syns du om svarene?
-Ingvild:)


BildeDilla ?

Nå skal jeg straks ut med Susanne. Tror vi skal ta litt bilder, idag også ja! Har fått litt dilla på å ta bilder med speilrefleksen. Tok over 200 i gårkveld. Men da tok vi vannbilder også da, å da må man jo ta mangen for å bli fornlyd med noen. Hihi.   Ha en fin dag videre folkens!:)

Hva skal du idag?   Liker du å ta bilder?
-Ingvild:)

Day 21 - Et sted du vil til akkuratt nå

Har egentlig ikke en spessiel plass jeg vil til. Men vil hvertfall til syden, men samme hvor bare det er varmt der. Hihi !;)


//Google

Hvor vil du akkuratt nå?
-Ingvild:)

Liten FOTOSHOOTKanskje ikke helt rett å kalle det "fotoshoot" menmen, vi tok minst 200 bilder ikveld, så det kommer sikkert noen flere imorgen. Ha en fin kveld videre! :)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Hva er dine planer for dagen ?

Da var det ENDELIG blitt helg igjen, har gledet meg i en uke nå. Haha. Men ja, nå skal jeg og Susanne snart ut. Tror vi skal ta litt bilder, og kanskje med speilrefleksen til mamma og pappa. Må be om å få låne det, hah. Og etter det skal vi opp til hun, og der blir jeg sikkert til ikveld. Vetikke. Men det blir nok koslig ! :)

 bilder fra ifjord,,
Hva er dine planer for dagen?
-Ingvild:)

SPØRSMÅLSRUNDE !

Øve, øve, øve og øve !

Heisann.
Idag har jeg nemelig klart å bli frisk, så var på skolen idag. Endelig. Men jaa, hvertfall. I omtrendt hele dag må jeg øve til prøven vi skal ha imorgen. Naturfag prøve er alltid like GØY. Er bare noen få sider å lese, og alt er lett å huske. NEI, ikke noe av det der stemmer. haha. Hater naturfag, så jeg må nok lese i minst 3timer for å kanksje klare å få en 3`er. Haha. Så hele dagen kommer til å gå til Øving, øving, øving og Hotel Cæsar. Haha :)Hva skal du idag?   Liker du naturfag?
-Ingvild:)

Day 20 - 3sanger du alldri går lei

Manian - Welcome To The Club

Italo Brothers - Stamp On The Ground

Kevin Rudolf - Welcome To The World


Hva syns du om sangene?
-Ingild:)

FOTO; The beautiful sky

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Planer for dagen ?

Idag har jeg heller ikke så mangen planer egentlig. Fortsatt syk, så det blir nok mest chilling. Pluss at jeg øve til naturfag prøven som vi skal ha på fredag. Hjelp. Også skal vi ha prøve imorgen. I engelsk skriving, 3timer. Woho. Så jeg må nok øve litt til begge de prøvene. Også skal jeg jo selvfølgelig se Hotel Cæsar, venter allerede på at klokken skal bli 19:30. Haha :)

Hva er dine planer for dagen?
-Ingvild:)

Day 19 - Det tiende bildet, i den tiende mappen din


Vet egentlig ikke helt hvorfor jeg har dette bilder, haha
-Ingvild:)

Day 18 - En artist du liker (gutt)

AKON <3


Hva syns du om Akon ?
-Ingvild:)

ANNBEFALING/Tips; Heat Shield

Jeg tenkte å ha en liten annbefaling. Så jeg tenkte da å annbefale "varme beskytter" eller hva det heter.


Jeg er en sånn persom som er avhengig av å bølge eller rette håret mitt. Klarer ikke å gå utenfor døren uten å ha gjort det. Hah. Så da er det jo lurt med noe som beskytter håret mot varmen. Er ikke så veldig lenge siden jeg kjøpte denne, eller er vell snart 4månder eller noe. Er ikke helt sikker. Men den har hvertfall hjulpet for meg..!
Du trenger ikke å bruke så mye av den for hver gang. Jeg bruker bere "såå mye" som viser på bildet over.
Det kan også være lurt å ta det i rett etter du har dusjet. Det tror jeg hvertfall frisøren mente. Men du må jo ikke det da. Går også ann å ta det i rett før du f.eks skal bølge håret.Det er også lurest å ta mest i i tuppene, siden det er der håret er gammlest!
Jaa, jeg er hvertfall fornøyd med dette produktet, og det annbefales ! ;)Prøvd den før?  Bruker du "varme beskytter"?
-Ingvild:)

SICK...

Er syk idag også ja. Hater det, er så sykt kjedelig. Etter bare to dager nå er jeg møkkalei. Så håper virkelig jeg er frisk imorgen. Burde jo fått gjort mest mulig lekser og fått mest mulig skoletimer, men neida. Her ligger jeg ja. Huhu. Men ja, jeg får vell bere kose meg med TVen og krysse fingrene for at jeg er frisk imorgen.... :)Er du syk?   Vet du noe bra som går på TV idag?
-Ingvild:)

ice cream with cocoa

Akkuratt nå sitter jeg å spiser is med kakao på. Høres sikkert ikke så godt ut, men er faktisk det. Haha. Nå venter jeg egentlig bere på at klokken skal bli 19:00. Da skal jeg nemelig se på Happy day , så er det Hotel cæsar, og etter det igjen skal jeg se Kjendis barnevakten. Morsomt :)


Smakt det før?   Hva skal du se på TV ikveld?
-Ingvild:)

SYK,,

Jepp, jeg har klart å bli syk IGJEN. Hater det serriøt, dritlei av å være syk nå. Har hvert på skolen i 3timer idag da, men orket hvirkelig ikke mer. Kjenntes/kjenner ut som hodet mitt snart skal sprekke, og veier 600kg. Pluss at kroppen føles ut som er tum for krefter. Gøy. NEI. Men ja, derfor kommer jeg ikke til å orke å blogge så mye idag,.. ;)Er du ofte syk?
-Ingvild:)

Fruktsalat

Nå har jeg nettopp lagd meg en deilig fruktsalat. Lenge siden sist jeg spiste det tror jeg, så fik egentlig bere lyst å lage noe godt før jeg skal begynne på leksene. Så det blir nok en laang leksetid nå etter jeg har spist opp. Gleder meg allerede. Not. Menmen,, ha en fin kveld videre folkens :)Tok også litt sukker og ann oppi...

Liker du fruktsalat?
-Ingvild:)

FOTO; Nature
Kamera// Canoen eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Day 17 - En artist du liker (jente)Liker du Rihanna?
-Ingvild :

Blurpe Chilli

Jeg fikk dette spørmsålet, så jeg tenkte å lage ett innlegg om fisken min, hih .. ;)


Fisken min heter Blurpe Chilli. Den kjøpte / fikk jeg en gang da vi skulle ha engelsk fremføring på skolen. Og jeg hater fremføringer, og engelsk. Og jeg hadde hatt lyst på en fisk i lang lang stund. Så da sa mamma at hun kunne kjøpe en fisk til meg hvis jeg klarte å få en 4`rer. Da gikk jo lysten til å øve øve og øve til fremføringen opp. Så da klarte jeg 4+ på den fremføingen. Wehu.

Om jeg husker rett betalte vi 75kr for fisken, også kjøpte vi slike stener, plante, mat, noe rensegreier. Også hadde vi en fiskebolle fra førav. Så tilsammen tror jeg vi betalte rundt 300 ellernoe.

Dette er da maten hans(tørka lærver) også noe rensegreier som jeg skal ha 1-2dråper av oppi bollen etter jeg har renset den.Det er en kampfisk så derfor lever den alene i bollen. Hun som selgte oss fisken sa at det var de som var lurest. Siden den er kampfisk er det lett for at den begynner å "sloss" og bite på den andre, om jeg hadde hatt en til. De sier også at om jeg får en til oppi, kommer den til å være "mobbe offeret" til kampfisken..


hah...

Jeg pleier å rense bollen hver helg. Altså 1gang i uken.
Akkuratt nå mangler den en plante som skal være i bollen. For den jeg hadde har blitt ødelagt, eller alle de bladene og det på den for av selve planten. Så derfor har den ikke noe plante NÅ. Men jeg skal kjøpe ny ;)Da tror jeg ikke det er noe mer å skrive om han. Så om du lurer¨på noe er det bare til å spørre ;)

Har du fisk?   Hva syns du om navnet?
-Ingvild:)

Goood morgen !

God morgen !
Nå er det egentlig ikke så lenge siden jeg stod opp, kanskje 20min. Så nå sitter jeg og chiller med musikk og spiser frokost. Pølse ibrød ble frokosten idag. Haha. Var kunne det så fristet å spise faktisk. Men jaa, senere idag MÅ jeg gjøre lekser. Fikk ikke begynt på leksene i sist uke siden jeg måtte skrive ett eventyr, som jeg skulle få karakter på. Så da har jeg lekser for 2uker, som må bli gjort på 1uke. HJELP!
Også må jeg rense fiskebollen..!ustelt og usminka...

Hva er dine planer for dagen?  Mye lekser igjen?
-Ingvild:)

Ny header og design !


Hva syns du om headeren og designet?
-Ingvild:)

Hva gjør dere ikveld ?

Ikveld har jeg egentlig ikke noen planer. Er så sykt trøtt at jeg orker sovidt noe. Tipper jeg kommer til å sovne i 9-10 tiden. Haha. Sov jo kunn 4timer ellernoe føridag. Så det skal nok bli deilig og legge seg. Men jeg skal jo ikke de enda da, så tipper jeg kommer til å joine datan ikveld, lese blogger, høre på musikk og spise litt snop. Chill... :)

MUSIKK♥
Hva gjør dere ikveld?
-Ingvild:)

Day 16 - Et bilde av deg for 13år siden


Er ikke helt sikker på hor gammel jeg var her. Men jeg tipper jeg var rundt 1-2år eller noe. Og bildee ble ikke så klare siden jeg har tatt bilde, av bilde! haha :)

-Ingvild:)

Trøtt etter en lang natt !

God morgen !
Som jeg skrev igår skulle jeg på konfirmantfestival-ting. Og der fikk vi IKKE lov å sove, vi var der i 12timer ellernoe. Men egentlig gikk tiden litt fort. Siden åpningshovet varte til 11tiden tror jeg. Men de kom jo perioder der tiden gikk sakte. Haha. Var ikke like gøy hele tiden kan man si. Men litt gøy var det jo. Men er dau trøtt idag da, fikk ikke lagt meg før klokken 9 idag-tidlig. Haha. Også våknet jeg i hall2 tiden. Så tror nok jeg skal legge meg tidlig ikveld!:)
Senere idag skal jeg på senteret med Kathrine og Mari. Så tror ikke jeg kommer til å orke så mye blogging idag, men får se. Hihi. Ha en fin dag videre folks !;=

Kameraet ligger nede, så vi får heller kose oss med web-effekt-bilder...!


hah....

Er du trøtt?   Hva skal du idag?
-Ingvild:)

Konfirmant-festival-greie-natt !

I natt skal alle konfirmant sportsgyrrene som bor her i nærheten møtes i en gymsal. Det vi kan spille innebandy og voleyball mot hverandre og slikt. Og de som ikek gjør det kan vell egentlig bere gå rundt og chille, lage t-skjorter og slike ting. Men vi får ikke lov å såve dah! Og vi skal være der fra klokken 7 ikveld og til klokken 7 imorgen tidlig! Hoho, blir nok gøy! :)

Burn` ene skal nok klare å holde meg våken, hah!
¨måtte bere ta noen fullfart bilder nå, må nemelig pakke nå, hoho...!

Hva skal du ikveld?   Er du konfirmant iår?
-Ingvild:)

Tigermuffins ?

Nå har jeg nettopp prøvd meg på å bake Tigermuffins om det er de de heter. Er heller ikke så sikker på om jeg har gjort rett. Men de ble gode da, for en gangs skyld. haha.
Men jaa, nå tenkte jeg å ta meg en dusj, stelle meg også ut en tur og kanskje ta noen bilder. Elsker å ta bilder, hekta! haha ;)


Liker du å ta bilder?   Hørt om "tigermuffins" før?
-Ingvild:)

Day 15 - 10ting du ønsker deg

Speilrefleks kamera  (vet ikke helt hvilkent)!

Penger !


Denne genseren fra Bikbok MÅ jeg få tak i !    ( får den snart )Kanskje noen nye høyttalerer ..


Ny TV


Ipod !


TV BORD


Så tror jeg egentlig det ikke er noe mer jeg trenger. Hvertfall ikke noe jeg kommer på.
Ønsker du deg noe av det samme?
-Ingvild:)

Hva skal du idag ?

Idag har jeg egentlig ikke så store planer. Er jo så utrolig trøtt nå allerede jeg, så idag har jeg tenkt å chille. Som vanlig egentlig, haha. Får jo sove lenge imorgen da, for vi har fri! Lærerne har planlegingsdag eller noe slikt. Såee, Må prøve å sove lenge imorgen da, hihi!  :)

Skal...
Hva skal du idag?  Har du fri imorgen?
-Ingvild:)

Skrivesperre ?

Gest - Skrivesperre !


Som jeg sikkert allerede har skrevet i 5innlegg så skal jeg ha innlevering i tilvalg imorgen. Jeg må levere ett eventyr på 2 og en halv seide innen klokken blir 13:15 imorgen. HJELP.  Og dette eventyret skal jeg få karakter på. Men heldigvis fikk jeg skrive op bokmålsk da, selvom jeg tror planen var at vi skulle skrive nynorks. Men jeg syns bokmål er lettere faktisk, hihi. Men nå tror jeg jeg bør prøve å skrive ferdig før hotel cæsar begynner. Haha :)
WEHUU; sliter....

Hva gjør dere NÅ?   Hatt det samme "problemet" før?
-Ingvild:)

Smoothie - Like or dislike ?Day 14 - Hva du spiste til middag i dag,, ++

Idag ble det Big One !


Nå tenkte jeg å starte på leksene, eller hvertfall bli ferdig med eventyret som jeg må levere inn imorgen. Pluss at jeg må begynne på de "vanlige" leksene også. Ligger litt langt bak der, hah. Også klokka hall8, MÅ jeg se Hotel Cæsar. HEKTA. haha! :D

Sama D ft. Sindre hansen - Denne drømmen !♥

Liker du Big One?   Hva skal du idag?
-Ingvild:)

FOTO ; Nail Polish


Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild :)

Hva skal du idag ??

Idag har jeg tenkt å få gjort en god del skolearbeid. Har egentlig VELDIG mye som må bli gjort. Jeg skal ha en innlevering i tilvalg, og der skal vi da skrive ett eventyr på 2 og en halv side HJELP!  Også skal vi ha fremføring i norsk på torsdag, og den er jeg heller ikke ferdig med. Og i neste uke skal vi ha 2prøver, jippi. Så idag har jeg tenkt å bli ferdig med eventyret og naturfagen. Haha! Så ha en fin dag videre folks :D

nudelige bilder,,jeg veet,, not,

Hva skal du idag?   Har du mye lekser og prøver?
-Ingvild:)

Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i

Akkuratt nå tror jeg det er ENRIQUE IGLESIAS
Liker du Enrique Iglesias?  Hvilken kjendis er du "forelsket" i ?
-Ingvild:)