januar 2012

Cold winter day in January...


Canon eos 600D 50mm f/1:8  -2 / 365 days

Januar 2012 - oppsumering


Dagens antrekk 31.01.12


Bukse-H&M Genser-Cubus Jakke-Veromoda

Vinneren av blogg vs blogg...

SUSANNE! Vinneren ble Susanne - sujo.blogg.no. Hun er "som kjent" min bestevennine, så dere kjenner henne nok igjenn. Hehe. Headeren hennes er jo kjempefin, å passer til designet hun har. Hun har litt varierte innlegg på bloggen, men mye bilder. Å bildene hennes er i en god størrelse å alle bildene hun tar er utrolig fine! Sykt inspirerende og kreativ. Så jeg annbefaler dere alle å ta en tur innom den.Monday afternoon...

Heisann! Nå sitter jeg godt plassert i sengen med dynen på, og ser igjenn de bildene jeg har fått tatt i dag. Kom meg ikke på skolen i dag, men siden været var så fint bare måtte jeg en liten tur ut å knipse litt bilder. Så nå kan jeg si meg nok sliten for i dag. Blir vell å slappe av til det er cæsar, også tangerudbakken. hihi. Standard mandag det! Også skal jeg se om jeg får kåret vinneren av blogg vs blogg senere, så bare følg med!  Hva er deres planer for dagen?


Litt bilder fra kvelden i går!

Som sagt hadde noen venniner av meg "overaskelses bursdag" for meg i går. Å jeg tok jo selvfølgelig bilder av både maten og av oss. haha. Men datan min, eller jeg er litt tullete så mangen av bildene som ble tatt av oss har slettet seg. Det har skjedd flere ganger, å jeg aner ikke hvorfor. Men alle ble heldigvis ikke slettet, så her har dere ett lite bildedryss fra kvelden!"Overaskelses party!"

Heisann! Som jeg sa før i dag skulle egentlig jeg å Lene ha photoshoot i dag, meen isteden for ble det en bursdagsfeiring. Lene, Mari, Susanne, Kathrine og Synne hadde planlagt å overaske meg her i dag, for å feire bursdagen min som jeg hadde i desember. Jeg hadde absolutt ingen anelse om at de skulle komme. Jeg og Lene satt oppe på rommet, så kom mamma å sa at vi kunne komme ned for hun hadde funnet noe godt til oss eller noe, så gikk vi jo ned. Å da jeg åpnet døren til kjøkkenet sto alle sammen der, å filmet meg. haha. Utrolig morsomt! Så da ble denne søndagskveld kjempe koselig. Har tatt mangen bilder, spist mye godt, koset oss kjempe mye, Så tusen takk til alle dere. Kjempeglad i dere!♥ Kommer flere bilder fra kvelden i morgen, orker ikke å redigere alle nå. Har du blitt overasket før?
PHOTO: milk splash


Canon eos 600D 50mm f/1:8  - 1 / 365days . ble ikke helt vellykket..

"what is the good with the bad days"

Som sagt så har jeg hatt mangen dårlige dager nå de siste ukene. Mye vondt i både kropp og hode, å heller ikke så mye energi. Å det begynner virkelig å gå meg på nervene, er så utrolig kjedelig. Hadde jeg fått veldge imellom en million kroner, eller å bli helt frisk å fri fra ME å alt som har med sykdom å gjøre, hadde jeg faktisk ikke valgt pengene. Det sier litt.. Så nå har jeg nettopp tatt meg noen tabletter å venter bare på at jeg skal bli bedre. Har planer om å ha en liten photoshoot med Lene i kveld, å det har jeg så utrolig lyst til. Så får bare krysse både fingrer og tær å håpe at formen blir bedre utover dagen! Flere som er mye syk?

Blogg VS blogg -STEM

Min lørdags kveld!

I kveld har jeg egentlig ingen spessielle planer. Har nettopp spist "kebab talerken" som vi kaller det. å jeg skal love dere at jeg er mett nå. Elsker virkelig kebab mat. haha! Men uansett, i kveld skal jeg nok bare chille, se tv, spise snop å lese blogger. Jeg kårer forresten konkurenter til blogg vs blogg i morgen. Så det er bare til å følge med! Ogsåå, som dere kanskje har lagt merke til (på fremsiden) så har jeg følgt trenden å laget meg bruker på bloggkeen. Egentlig så skjønner jeg ikke en drit av den siden, men jeg har vertfall en bruker der. Dere finner link til den på fremsiden! hihi. Hva gjør dere i kveld?


you ask, I answer

Spørr om hva dere vil,,. svarer kanskje på video om jeg får det til å funke.

Vil dere ha konkuranse?

God morgen! Jeg har lenge tenkt litt på dette med å ha en konkuranse. Men jeg vet ikke hvordan konkuranse jeg skal ha, eller hva premien eventuelt skulle vert da. Jeg har jo bare hatt fotokonkuranser her på bloggen, så hadde jo vert litt morro å prøve ut noe annet. Også må jeg prøve å finne noe som kunne vert en "bra" premie. Så om dere ønsker å ha en konkuranse her på bloggen, er dere nødt til å komme med forslag til både premie og hva konkuransen skal gå ut på! :)
Noen tips til konkuranse, og premie?

Like or dislike?My Danbo has lost his head...

Haha, ja faktisk så har Danboen min mistet hodet sitt. Det datt plutselig av, men det går jo ant å feste det på igjenn da. Den har egentlig vert sånn hallødelagt hele tiden, vil ikke stå osv. Så jeg tror nok jeg skal bestelle meg en ny, eller kanskje to. Tror det kan bli mye stiligere med "mangen" Danboer på ett bilde, enn hva det er med en "loner", haha.Meld deg på blogg VS blogg!

Trekker tre kandidater på søndag, så følg med! Vinneren får en bloggurdering.

Helgestart!

Da var det helg igjen ja. Jeg har nettopp stekt meg bigone til middag, så det skal nok bli godt. Blir aldri lei den pizzan, selvom jeg spiser den minst en gang i uken. haha! Har ikke blitt noe skole på meg denne uken, heller. Formen har vert dårlig, å det kan jeg egentlig ikke gjøre noe med. Er litt bedre i dag, så satser på at formen skal være bedre de neste dagene. hihi. Men nå må jeg nesten spise pizzan før den blir enda kaldere. Glemte den ut mens jeg tok bilder "av den" her i sted, plutselig så kom jeg på det at den ble jo kald..smart. Hvordan starter dere helgen?Florida-What the girls like

Liten oppsumering av "365 days"

Det er egentlig litt morsomt å se tilbake på de første bildene jeg postet i 365days, og de siste. Hadde aldri postet de som jeg postet helt i starten, nå, Det ble litt avansert, men ja. haha. Jeg vurderer litt å starte hele greia helt på nytt. Siden det egentlig passer fint i og med at vi er begynt på nytt år osv. Men jeg er litt usikker. Skal jeg starte 365days på nytt?

this was not a good week...

Denne uken har vert utrolig kjedelig.Har vert syk omtrendt hver dag. Lite krefter, vondt i hodet, vondt i kroppen å litt småkvalmen. Å ikke minst trøtt. Skulle gjerne sovet hele dagen, men blir ikke noe friskere av det i grunn. Så har nok ingen spessielle planer for dagen. Skal sikkert lese litt blogger, å slappe ab.  Og som vanlig, cæsar senere. Gleder meg skikkelig til episoden i dag, er såå avhengig. haha! Men uansett, jeg får gå ned å glo litt tv. Så blogges vi. Hvordan har deres uke vert?


Da var det nye designet på plass!

Som dere sikkert har lagt merke til de siste dagene så har jeg fikset en god del på designet. Hadde jo headeren over sidemenyen å innlegget, å jeg fant ut at det ikke var helt min "stil". haha. Liker bedre å ha det som jeg har det nå. Er faktisk litt fornøyd, så skal prøve å ha det slik i en stund nå. Skal ikke skifte design og header hver helg som jeg har gjort nå i det siste... Eneste jeg ikke er fornøyd med nå er overskriften og den infolinjen under. Så får se hva jeg skal gjøre med det, hah. Men uansett, hva syns dere om det nye designet?

Hvilken redigering?

nr1


nr2

// redigert i phoroscape & gimp

Designsnakk, noe dere lurer på?

Okeei. Jeg får utrolig, utrolig mangen spørsmål om hvordan man lager design, om jeg kan lage header til dem, design, hvordan ditt å datt. Så jeg tenkte å svare dere i innlegg, siden det er så mangen som lurer på det samme. Så dere kan spørre om hva enn dere lurer på i DETTE innlegget, så kommer jeg til å plukke ut noen spørsmål, å svare på dem i ett egent innlegg! Jeg kommer ikke til å gidde å legge ut tusen av html-koder her på bloggen. For dette er jo egentlig ikke en designblogg, men har det også. Å den finner dere HER.

Hvordan lager man design? hvilket program bruker du?
For det første så bruker man ikke noe programer for å lage bloggdesign. Det er bare til å gå innpå Design som du ser med en liten skrift når du er på den første siden du kommer til når du logger på. Så går du til Rediger, og vips så har du stilsettet opp. Det er der man skifter header, bakrunnsfarge, skrifttyper osv. Og om man f.eks vil ha ett bilde i sidebaren trykker du videre til Maler. Som du ser i en liten knapp rett ovenfor alle kodene. Så er det vell egentlig bare til å google på det man lurer på, finner som oftest kodene osv da.

Kan du lage header og design til meg?
N-e-i. Det er noe jeg får spørsmål om hver dag. Det står tilogmed ovenfor der dere kommenterer at jeg ikke tar imot flere bestillinger. Å til dere som bestiller på designbloggen min, der står det også. Å jeg har sagt det flere ganger. Hehe. Så plis, ikke spørr. Jeg har noen jeg holder på å lage til. å det er nok med dem. Så når jeg er ferdig med dems, så blir det en pause fra designlagingen, for å prøve å lære meg mer om koder osv.

Noe dere lurer på om design, som jeg skal forklare?

Today, Wednesday

Heisann! Nå kjører jeg å pappa snart til en fyr som jeg var på "behandlig/kurs" hos før jul. Vi skal vell bare snakke litt om hvordan de tipsene han kom med osv har funket, å kanskje jeg får noen nye tips. Angående diagnosen min for dere som lurte! Så jeg er vell ikke hjemme før i fire-fem tiden ellernoe. Så får se ann hvor sliten jeg er da, om jeg orker å bolgge mer.. Satser på det. Kommer til å ta med meg kameraet, kanskje det er noe fint å ta bilde av der ute, er jo så fint med snø. Hihi. Men nå stikker jeg, vi blogges! Hva skal dere i dag?PHOTO: black and white birds in the reaction
Canon eos 600D 18-200mm

En vanlig mandag i januar!

Heisann! Nå sitter jeg å høer på min nye favoritt sang, om og om igjenn. Haha. Blir rett og slett i godt humø av å høre på den. Redd ft Akon &. Snoop dog - I`m a daydreaming!♥  Annbefaler dere å høre den, virkelig. Men nok snakk om musikk. I dag er ikke formen helt på topp. Når jeg våknet var det snø ute, så jeg bare måtte en liten tur ut å knipse litt bilder i dag. Selv om formen ikke var noe særlig...Så når jeg kom hjem sovnet jeg, og sov til det vart middag. Så nå er jeg bedre! Heldigvis. Blir vell å redigere bilder å lese blogger før det blir cæsar og tangerudbakken i kveld. Hihi. Hva gjør dere i dag?

today's outfit 23,01,12


Genser-Bikbok Jakke-Veromoda Bukse-Veromoda

hit the lights...


Canon eos 600D 50mm f/1:8  -66 / 365 days

Vinneren av blogg vs blogg...!

Vinneren av blogg vs blogg ble Ragnhild Fredrikke! Hun har en utrolig fin blogg. Headereg og designet passer fint sammen. Og det er lett å finne fram i designet, er altså ikke for avansert eller noe slikt. Hun har bilder med i hvert innlegg, som hun tar selv. Og bildene har en god kvalitet! Varierer også litt på hva hun skriver om. Noe som er bra. Ser også ut til at hun blogger hver dag. Å som sagt, en kjempefin blogg. Har vert innom den mangen ganger før, å flere ganger kommer det til å bli. Leser dere bloggen hennes?

noen bilder fra bloggen hennes:


En koselig dag!

Nå sitter jeg å holder på å laste ned alle de fem hundre bildene jeg og Lene har tatt i dag. Vi var først ute, i skogen å tok noen. Så gikk vi inn til meg og tok noen bilder med lærret. Og nå sitter jeg her å spiser hjemmelaget pizza mens jeg venter på at nedlastingen skal bli ferdig, haha. så blir det kanskje en bitte liten tur ut for å ta noen flere bilder etterpå. Siden det for en gang skyld er sol ute! Men nå må jeg spise før maten blir kald, så blogges vii. Og forresten, vinneren av blogg vs blogg kommer senere. Følg med!  Hva har dere gjort i dag?

Søndags planene mine!

Nå har jeg egentlig ikke tid til å skrive ett så veldig langt innlegg. Men siden jeg er så snill, gjør jeg det fordeom. Neida, haha, Men ja, jeg holder på å stelle meg. Skal ut å ta litt bilder med Lene om en bitteliten stund. Det er fint vær, å solen skinner. Så det blir nok kjekt. Å siden solen har "stått opp" i dag, kommer den til å gå ned å. Så kanskje jeg tar meg en tur ned til sjøen for å ta flere solnedgang bilder. Hihi. Så vi blogges senere! Hva er deres planer for dagen?

PS: Designet er ikke ferdig, så ser fortsatt lit rotette ut her.


Designet er under oppussing, igjeen!

Beklager virkelig for at jeg skifter design hveer helg omtrendt. Men jeg er som sagt utrolig ubesluttsom, å aner (ante) ikke hvordan jeg ville ha designet. Men tror jeg har en liten ide nå. Så jeg kommer til å bruke en av de gamle headerene, tildess jeg får meg nye bilder. Og om noen dager så får jeg meg photoshoop. Så da får jeg jo flere muligheter til hvordan jeg kan lage en header. Gleder meg! Så det kommer sikkert til å se litt rotette ut her i kveld. Bare sånn at dere vet, hihi! Hva gjør dere på i kveld?


"Den følelsen..."

...man står ikke opp klokken syv for å rekke skolen, gjør ikke lekser etter å ha vert på skolen, får ikke treffe vennene sine hver dag, ikke løpe eller trene. Rett å slett ikke å få gjøre ting man har lyst til. Men om man da en dag gjør noe av det man har lyst til. Er ute å tar litt bilder kanskje.. Så kommer man hjem, er først helt i hundre. Men plutselig skjer det noe i kroppen. Du har null energi og symtomene kommer... Av å ha gjort en bitteliten ting. En ting andre folk kan gjøre fem hundre ganger uten å bli sliten.

Se hva som kom i posten i går!


Løørdag

Heisann!  Egentlig så har jeg ikke så mye spennende å dele med dere i dag. Formen er ikke helt på topp i dag. Vondt i nakken, uten å vite hvorfor. Å er trøtt å sliten i hele kroppen. Så jeg skal nok bare slappe av å håpe at formen blir bedre til i kveld. For da skal jeg i bursdag til Ingvild Amalie (link), Så det blir nok koselig! I dag er det fint vær ute også, så om jeg blir bedre tar jeg meg nok en liten tur ut å knpser litt bilder. Hihi. Også må jeg bare si tusen takk til alle dere som "følger meg", statistikken stiger opp hver dag. Å det setter jeg virkelig stor pris på!  Hva skal dere i dag?


Blogg VS blogg -STEM

http://victoriaroeren.blogg.no/


VS

http://karohfoto.blogg.no/VS

http://ragnhildfredrikke.blogg.no/


Teller alle stemmene deres på søndag. Den som har flest stemmer da vinner, og får en bloggvurdering. Så det er bare til å stemme.

out of my window today


Henger med verdens kuleste Mari!!

Nå sitter jeg å ser på mens verdens kuleste Mari retter håret sitt. Vi tok for lang tid til å stelle oss, så det ble mørkt ute før vi fikk kommet oss ut. Haha. Men nå skal vi prøve å ta noen her inne med lærrettet, Vet ikke hvor bra lyset blir, men vi får nå prøve i hvertfall! Uansett. Vi blogges når bildene er tatt!  Hva skjer hos dere?


//random bilde

Fotoshoot med Mari i dag!

I dag skal jeg å Mari ta litt bilder. Hun kommer opp til meg om ca en halv time, å kanskje Susanne skulle være med litt senere. Så det blir nok morsomt! Vet ikke om vi føst skal ta noen inne med lærrette, men vi skal hvertfall ut å ta noen også. Det har snødd i dag, så får håpe det ikke snør mens vi er ute. Selvom det er fint med "snø-bilder". Hehe. Men nå må jeg rydde litt her, før hun kommer. Haha. Og forresten så fikk jeg pakke i posten fra GinaTricot i dag, kanskje jeg viser dere hva jeg fikk, litt senere! Ha en fin dag videre. Hva skal dere i dag?PHOTO: fly away


Canon eos 500D 18-200mm  -65 / 365 days

today I have done,,,

I dag har jeg vert litt ute og tatt noen bilder av ender/måser. Skal si det ikke var noe lett. De "sto" ikke stille i ett sekund engang, bortsett fra da de ikke fløy, men det blir jo ikke det samme. Fikk tatt noen bilder som jeg ble litt fornøyd med da. Heldigvis. Får se om dem kanskje kommer ut senere, eller i morgen.  Må få redigert dem først! Når jeg var å tok bilder regner det, og i det jeg gikk inn døren her hjemme kom det sol. Det sluttet faktisk å regne, haha. Sykt, sykt frustrerende. Bildene hadde blitt så mye bedre om det var sol da jeg tok dem. Men men, slik ble det denne gang. Får håpe på litt bedre vær i morgen hvertfall!  Hva har dere gjort på i dag?Outfit 19.01.12Bukse-Veromoda Tskjorte-Bikbok Hals-Bikbok Jakke-Veromoda

When the sun comes down


Canon eos 600D 50mm f/1:8  - 64 / 365 days

MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG

Meld dere på blogg vs blogg. Trekker to-tre konkurenter innen fredag. Vinneren av dem, får en bloggvurdering, og linking.

"Ingvild`s lille fotostudio"

Vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg har fått meg ett foto-lærret. Mamma jobber på skole, å der har man jo slike. Bare at det egentlig ikke er "foto-øærret" da. Å de skulle ikke ha dem lenger for de skulle få nye. Så da fikk jeg det isteden. Eneste jeg mangler nå er en plass hvor jeg kan henge det opp. Rommet mitt er ikke firkantet, så da blir det litt trangt å ha det hengende midt i rommet her. Hehe. Men tildess jeg finner en plass å henge det opp, kan jeg jo bruke det litt, når jeg skal ta bilder av småe ting å slikt. Å det funker jo å ta portrett bilder om man sitter. Så det er jo en begynnelse!  Flere som har slik "foto-lærret"?


Redigeringsprogramene jeg bruker!

Jeg får en del spørsmål om hvilken redigerings programer jeg bruker på bildene mine. Både om hvulken jeg bruke til headerene mine, og til hvilken jeg redigerer bildene mine i. Når jeg redigerer headerer bruker jeg Photoscape, gimp 2,6 og picnik.com. Og når jeg redigerer bilde bruker jeg som oftest phoroscape, avogtil Gimp. JA, alle de programene kan dere laste ned gratis! Det er bare til å søke på google, download gimp, ellernoe. Så skal det komme opp. Jeg vil virkelig annbefale dere å laste dem ned, om dere ikke har dem Hvilken redigerings programer bruker du?

Når formen ikke er helt på topp...

....Så er det ikke så mye spennende å blogge om. Formen har egentlig ikke vert noe spessielt bra den siste uken. Vondt i kroppen, lite energi og litt hodeverk. For noen kjedelige dager! Så som dere sikkert skjønner orker jeg ikke å gå ut å ta bilder, orker egentlig ikke å gjøre det her inne heller. Så da blir det veldig lite å blogge om. Må liksom lete i alle bilde mappene mine for å finne bilder som ikke har blitt postet før. Hehe. Får se om jeg kanskje skal kjøre i gang en "blogg vs blogg" eller noe slikt i morgen. Om dere vil! Hva gjør dere i dag?


Fikse litt på designet!

Nå har jeg tenkt til å fikse litt på designet. Som dere ser har jeg alt endret litt. Men jeg er ikke helt sikker på om jeg vil ha slik skygge koder, eller ikke. Aner ikke om jeg skal ta bort sidebaren, å bare ha innleggene midtstilt, eller om headeren skal være over både innlegg og sidebar, eller om den bare skal være over innleggene. Aner ikke hvordan jeg skal lage den nye headeren.. Haha, gaad. Føler bare jeg trenger noe nytt, unikt. Så jaa, det kommer sikkert til å se litt rotette ut her i en stund nå. Bare sånn at dere vet! Flere som har samme problemet? haha

Frozen time


Canon eos 600D 50mm f/1:8 -62-365days

UKAS SPILLELISTE, LOVE IT!

Hva syns du om sangene? Har du noen musikktips?

En rolig mandag på meg!

I dag har jeg egentlig ikke gjort stort. Kom meg ikke på skolen, men har fått skrevet ferdig en skole oppgave. Endelig. Jeg er virkelig verdensmester i å utsette. haha. Også var jeg ute en liten tur i sted for å "ta nye bilder til header". Men jeg likte ikke fargen, eller meg på bildene. Så jeg tror jeg heller lager en ny header (igjenn) av de bildene jeg har. Så får jeg heller se om jeg kanskje får tatt noen nye, og litt mer skikkelige bilder i helgen. Får bare håpe på fint vær. Noe jeg tviler på at det blir. Men, lov å håpe!. Hva gjør dere på idag?

Dere som følger meg på face har sikkert fått det med dere. Men jeg bare måå skrive det igjenn. I går så hadde jeg 325 leserer på bloggen! Rekord! Jeg ble helt sjokert da jeg så det. Ikke lenge siden jeg sa  "håper jeg får 300 leserer en dag...". Så skjer det. haha. Utrolig morsomt. Statistikken har steget utrolig mye i det siste. Å det setter jeg virkelig priis på! Tusen takk til alle dere som følger meg!♥

Photo: leaves
Canon eos 600D 50mm f/1:8

Bestilt fra Ginatricot

Outfit, på en søndag!

Sorry for at jeg ikke har blogget før nå. Men har rett og slett ikke noe å blogge om. Lite bilder å poste, får ikke tatt nye, ingenting å skrive om. En kjedelig helg, rett og slett. Har egentlig ingen planer i dag, så skjønner ikke hvorfor jeg har giddet å stelle meg egentlig. Haha. Men har jo noe å blogge om da, så det blir vell å hoppe i kosedressen snart igjenn. Hehe. Alltid like god den! Kanskje jeg tar en tur ut å tar noen bilder, før det blir kosedress tid... Hva gjør dere på i dag?
Genser-Bikbok Smykke-Cmyk Bukse-Veromoda (vet dere ikke ser buksen,haha)

when the sun goes down
Canon eos 600D 50mm f/1:8

Annbefaling av bølgetang

Bølgetangen er noe av det jeg virkelig ikke klarer meg uten. Den må brukes omtrendt hver dag jeg skal utenfor huset. Å siden jeg får en del spørsmål om hvordan jeg fikser håret, så er det denne bølgetangen jeg bruker. Pleier som oftest å bølge håret-snur meg opp ned å greer gjennom håret-tuperer litt å woolah. Skulle gjerne vist dere det på video. Men jeg får ikke filmet, eller redigert filmen. Så da blir det ikke så lett... Men ja. Dere får kjøpt bølgetangen på elkjøp til rundt tre hundre eller noe tror jeg. Den funker utrolig bra, blir fort varm å bølgene kan vare til neste dag. Annbefales!  Flere som er avhengige av noe lignende? haha


bad feeling... is not a good feeling...

I dag er formen egentlig ikke så veldig mye bedre enn hva den var i går. Influensa-følelsen sitter fortsatt i kroppen. Så matlysen er heller ikke helt på topp. Kjedelig. Så det blir nok bare å ligge i sengen her for meg i dag, å. Skal prøve å få i meg litt chips å noen tabletter, så kanskje formen blir litt bedre. Får i hvertfall håpe det. Hadde vert utrolig kjekt om jeg hadde fått kommet meg ut så jeg fikk tatt litt bilder jeg kunne redigert mens jeg ligger her. Hehe. Så jeg får se, kanskje jeg orker senere!  Flere som er syke for tiden?

PS: Designet er under oppusing, så er litt rotette her.

a small taste of January
Arkivbilder- JuliNår ting ikke går helt som planlagt...

I kveld var egentlig planen at jeg skulle feire bursdagen min. Men selfølgelig må jeg bli syk da. Har gledet meg i over en uke, men neidaa. Må jo alltid være syk når jeg har planer. Typisk!  Er det noe jeg hater så er det å måtte avlyse ting pga sykdommen min. Det er så utrolig kjedelig. Men slik er det bare., får ikke gjort noe med det uansett, .Flere som er "uflaksne"?


Tar meg bloggfri!

De siste dagene har jeg egentlig vert helt tomme for inspirasjon. Aner ikke hva jeg skal blogge om, å aner heller ikke hva jeg skal ta bilder av. Samtidig som at formen ikke er helt på topp. Forsatt sliten etter skoledagen... Så jeg tar meg liott fri. Blir nok ikke i mer en to dager. Så satser på at jeg er tilbake til fredag! Noen ønsker til hva dere vil lese om på bloggen, når jeg "kommer tilbak?"

Nytt gratisdesign, Danbo love.

Nå har jeg nettopp fått lagt ut kodene til det nye gratisdesignet. "Danbo love". haha, sykt random navn. Det kommer til å komme ett innlegg senere-en annen dag om hvordan man f.eks fjerner menyen, endrer på menyen, skifter profilbilde osv. Så ikke send mail å spørr om hvordan man gjør ditt å datt, for det skal jeg skrive i ett egent innlegg. Så jeg slipper å gjøre det for alle... Dere finner oversikt over alle mine gratisdesign HER.   Hva syns dere om gratisdesignet?

today's talk...

Ja jeg vet at jeg er superflink til å komme på gode overskrifter. Nei, det er nesten det vanskeligste med å blogge, merkelig nok. haha. Men nok om det! Akkuratt nå sitter jeg godt innpakket nder dynen, musikken er på og leser blogger.  Skal se om jeg får skrevet ferdig en skole oppgave i dag. Og kanskje få fikset ferdig noen design. Og mens vi snakker om design...

Jeg har over 20 stykk som venter på design fra meg. Så til dere som spør på mail, å brev om jeg kan lage til dere. NEI. Jeg tar IKKE imot flere bestillinger nå. Verken av design eller header. Når jeg er ferdig med designene+headerene til dem som har bestilt innen nå, så kommer jeg til å ta en pause fra "design lagingen" og heller prøve å lære meg mer om html-koder og slikt. Så pliis, ikke send mail eller brev. for svaret blir uansett nei :)

this week's inspiration


// Weheartit.com

10 ting dere kanskje ikke viste om meg

Jeg har gått på handball og fotball. Jeg var vell på fire handball treninger før jeg fant ut at det ikke var noe for meg. Men fotball holdt jeg på med fra første til niende klasse ca.  (går ikke på detnå lenger)

Jeg er utrolig flink til å rote, selvom jeg hater å ha det rotete, haha,

Jeg tar ting veldig lett til meg.

Jeg er en musikk-narkoman. Det går ikke ett sekund hvor jeg ikke hører på musikken. Musikken står som oftest på full guffe her. haha!

Jeg hater å gå alene ute alene når det er mørkt. Driver å snur meg å ser rundt meg hele tiden for å se om det er noen der, haha.Jeg har veldig dårlig selvtilitt/selvbilde.

Jeg har nesten ingen kjoler i klesskapet mitt. Er ikke så glad i å gå med kjoler. Liker bedre skjørt og topp eller noe slikt.

Jeg er sykt flink til å bruke pengene mine på drit, som jeg ikke trenger.

Jeg blir skjeldent sånn super fornøyd med mine egne bilder!

Jeg er ikke som alle andre folk som skal slange seg, jeg prøver heller å legge på meg. Å det er ikke noe lett for å si det sånn. Å nei, je har IKKE spiseforstyrelser. Er naturlig tynn....

...Også er jeg sinnsykt utålmodig. Kan ikke sitte å vente f.eks hos legen i 5min før jeg er lei. haha

Viste du alt dette?

a step out of winter land
Canon eos 600D  50mm f/1:8

Hvilken header skal jeg bruke?En god start på uken

Nå har jeg vell egentlig omtrendt nettopp våknet igjenn. Er helt utslitt etter to timer på skolen i dag. To månder siden sist jeg var der, så det var torlig kjekt å endelig "klare" det. Stod opp kl syv, men kjente at det ikke funka da. Men i ti-elleve tiden var jeg bedre. Så da kjørte mamma meg opp! Hihi. Så i kveld skal jeg nok bare slappe av med musikk og blogg. Herlig det!  Hva gjør dere på i dag?

trøtt og ustelt, haha...

Vinneren av fotokonkuransenVinneren av fotokonkuransen ble Ola. Dere finner bloggen hans HER. Han har ikke så veldig mangen innlegg nedover på bloggen, men han er kjempe flink til å ta bilder! Han deltok med alle bildene dere ser ovenfor, og han vant med det som er "størst" der, Kreativ.

DAGEN I DAG

God morgen er det vell litt sent å si. Hehe. Når jeg stod opp i dag var det sol ute, så jeg hoppet rett opp fra sengen med en gang. Når det ikke regner, må jeg ut å ta bilder. Haha. Så jeg å Susanne (link) skal til en skog, å ta noen bilder. Får håpe vi finner noen fine motiver der da, for det trenger jeg irkelig. Har ikke vært så mye foto på blogen min i det siste. Å det syns jeg er kjedelig. Men nå skal jeg fikse håret ferdig, så blogges vi senere. Hva skal dere i dag?

"Det er lov å drømme"

Er det noe jeg har lyst på, så er det ett egent fotostudio. Det hadde vert så sykt,sykt, sykt kjekt å hatt. Ett lærret, en mac pc hvor jeg kan redigere bildene, pgotoshoop å alt det der. . Arh, vil ha! Om jeg bare hadde hatt ett firkantet rom, så kunne det jo funket med ett lerret her inne. Men slik det er her nå, så har jeg ikke plass. Uheldigsi. Men forhåpentligvis så får jeg mitt egen fotostudio en dag!  Hva er din(e) drøm?

Fjernkontroll til kameraet!

I går fikk jeg fjernkontroll til kameraet mitt, noe jeg har ønsket meg leenge. Jeg fikk den av tante og onkel, tusen takk! Så nå skal det bli flere outfit bilder til dere. hehe! Jeg kom forresten nettopp hjem fra senteret. Har vert der en tur med Susanne i dag. Kjøpte meg to helt vanlige topper, og en dritkul genser. Har sett den på en annen blogg, å jeg bare "ååh. den vil jeg ha" så fant jeg den i dag, yeey. Hehe. Men nå må jeg finne meg mat. Så blogges vi nok. Har du fjernkontroll til kamerat ditt?


Bloggen fyller 2 år i dag!

I dag er bloggen min hele 2år. Det er faktisk utrolig lenge, syns jeg. Men jeg har jo hatt en god det blogg pauser inni mellom, og slik jeg "blogget" før, vil jeg ikke kalle blogging. Haha! Ting har virkelig forandret seg siden på denne tiden. Fra dårlige mobil bilder til speilrefleks kamera, fra en paint headerer til mer ksikkelige headerer, fra frisk til syk, å jeg har også lært meg å lage en del om html koder. Jeg angrer ikke en smule på at jeg startet å blogge. Det gir meg så utrolig mye. Spessielt i slik ting er nå,Om jeg har en dårlig dag meg mye smerte, og negative tanker kan jeg bare logge meg inn på bloggen, å lese alle de FINE kommentarene jeg har fått fra dere!
Jeg har fått hele 31820 kommentarer (ca), har postet 1860 innlegg, pluss at jeg har slettet noen. Og jeg har publisert rundt 7000 bilder på blogen! Hehe. Og i det siste har statistikken min steget med ca femti - sutti leserer mer hver dag. Så jeg vil bare takke alle dere som gidder å følhe bloggen min, å kommer med fine kommentarer. Takk! :)

Fotokonkuranse, meld deg på!

Nå har jeg tenkt å ha en liten fotokonkuranse her på bloggen igjenn. Det blir desverre ikke noe skikkelig premie nå heller, men jeg lover at det snart skal bli en skikkelig konkuranse, med en skikkelig premie! Men i denne konken blir premien ett design, bloggvurdering og linking. Folk som ikke har blogg kan også vøre med, men som dere skjønner da får dem ikke noe premie. hehe. Men om du (som ikke har blogg) ønsker å delta kan du sende bilde til fotball.j@hormail.com.

Regler og tema:
Temaet er "kreativ" så det kan egentlig være bilde av hva som helst!
Melde deg på innen søndag, Og om du har blogg må du lage ett innlegg hvor du skriver at du er med i konkuransen min, linke og legge ut de bildene du vil delta med. Og lim inn linken til det innlegget  i kommentarfeltet her!  Eller sende bildet på mail til meg, legge med navn og blogg addresse,
Premien er bloggdesign, header (om man ønsker),  linking og bloggvurdering.
Dere kan delta med maks 4 bilder!

the duck pondmed, eller uten skygge?

Nå holder jeg på med det nye gratisdesignet. Det kommer til å ligne litt på mitt gamle design. Siden det var noen som spurt eom jeg kunne legge det ut, så jaa. Men jeg lurer litt på om jeg skal ha skygge eller ikke. Sysn selv det var stiligest med skygge. Men det dumme er at i internett explorer så ser designet serriøt helt fucka ut, om man har skygge. Jeg vet ikke hvorfor, men alt blir  liksom heelt annerledes der. Så hva vil dere? med eller uten skygge?Kanskje en idee å begynne å rydde...

Det er vell en evigheter siden jeg sa "ja, i morgen skaal jeg rydde" men jeg har enda ikke gjort det. Så nå er rommet mitt heelt bomba. Så nå¨må jeg virkelig rydde. Tror jeg får rydder litt i dag, og litt i morgen. Orker ikke ta alt på en gang. Uff, så kjedelig. Hater å rydde, syns det er så kjedelig. Men det er jo ekstra godt å sette seg ned etter på da. Hehe. Så jeg får vell bare starte nå.. Flere som er flinke til å rote?


Hva ønsker dere mer av på min blogg?

I det siste så har inspirasjonen min egentlig vert helt død. Det eneste jeg tar bilder av er jo Danboen min. Å den kan jo bli litt kjedelig å se på i lengden. Haha. Føler også at det bare blir kjedelig for dere å lese om hva jeg gjør på hver dag. Siden jeg ikke gjør på så mye spennedes akkuratt. Om jeg ikke får mer inspirasjon, eller noen gode tips. Så blir det mest sansynelig en liiiiten bloggpause neste uke eller noe. Hva vil dere lese om på bloggen min?


Måndens blogg ble...

Mira Jakobsen Denne jenta har en kjempefin blogg, som jeg virkelig annbefaler dere å besøk. Headeren er kjempesøt, og designet passer fint til! Bildene hun tar er også utroolig fine og inspirerdende. De har en god størrelse, og kvaliteten på dem er god! Det ser også ut til at hun blogger hver dag. Å hun har litt varierte innlegg. Elsker denne bloggen!  Her har dere noen bilder fra bloggen hennes:Leser du bloggen hennes?

En torsdag i januar!

I dag er ikke formen helt på topp. Fryser,  trøtt, vondt i kroppen og hodet.,, Så i dag skal jeg nok bare slappe av. Har nettopp tatt inn ovnen på rommet, så det skal nok bli godt å varmt her! Har også funnet meg oreo kjeks. Så nå skal jeg kose med med  god kjeks, musikk, lese blogger og fikse design. Før jeg skal se cæsar senere. Det har jo endelig begynt igjenn. å det er så utrolig spennende å kjekt å se på. gaad. haha! Flere som følger med på Cæsar?mine to favoritt smykker


only some answers

Hvor får du kjøpt Danbo?  Jeg bestilte min på Ebay.com!

Kan du lage design til meg?  Pliis, for siste gang, om dere ønsker å bestille design, gå inn på designbloggen min som dere finner HER. Jeg kan ikke ta imot alle  bestillingene her i kommentarfeltene. Da klarer jeg ikke å holde kontroll på hvem som var føst, og sist. Pluss at jeg har over 20stk som har bestilt, så om du ønsker å bestille kan det ta litt tid fø det blir din tur. Just so you know. hehe :)

Hvor får du inspiration fra?  Jeg får en del inspirasjon fra andre bloggerer som carolinemaria, whoot, sujo,  marenvik osv. Og avogtil fra reklamer, blader og slike ting!

Hvor rediherer du bildene/headerene dine? Photoscape, gimp 2,6 og picnik.comNoe spess dere lurer på?

sick of the rain


Canon eos 600D 50mm r/1:8   -day 63 / 365 days

Ubesluttsom til tusen

Er det noe jeg er, så er det ubesluttsom. Klarer aldri å bestemme meg. Holder som dere ser på å fikse designet mitt. Men vet ikke helt hvordan jeg vil ha det. Aner ikke hvordan jeg skal lage headeren heller, trenger nye bilder! Er veeldig usikker på om jeg skal ha skriftfargen i den fagren den va i før, eller i den litt lysere fagren den er på nå. Altså skriften i innlegget her. Haha. Si hva dere syns, er den for lys? Herreug, at noe så lite skal være en vanskelig avgjørelse. Det er gale... Flere som er ubesluttsome?you will, but the body can not

Det er en del som lurer på hva ME diagnosen egentlig er, og hvordan det er å ha den. Så jeg tenkte egentlig bare å lage ett lite innlegg om det! Diagnosen går egentlig ut på trøtthet og utmattelse. Mye trøtt, blir fort sliten, en god del smerter osv. Så som dere skjønner er det ikke en veldig morsom sykdom å ha. Men heldigvis er det slik at man kan bli kvitt den. Og siden jeg er såpass ung har jeg større sjangs for å bli fort frisk. Heldigvis! Nå har jeg vell snart vert syk i ett år, får håpe at det ikke blir så veldig mangen flere år!
Alle har jo både gode og dårlige dager. På dårlige kan man bli sengeliggende, men på gode så kan man være på senter med venner, være ute å ta bilder og kose seg. Men man får ikke gjort alt man har lyst til. Selvom man kan klare det, bør man ikke. Og noen dager har man kanskje mer energi enn man er vandt til. Men da bør man heller ikke bruke opp alt. Det er nesten som at du får en liten pose med mye godt i, men du får ikke lov å spise alt. Vanskelig! Men jeg har lært det at man blir ikke sykere av å gjøre ting, man får bare flere symptomer. Og ja, jeg går glipp av mye skole. Men det kan jeg egentlig ikke gjøre noe med. Kommer jeg meg ikke mer på skolen i år enn hva jeg gjorde i fjord, så blir det hjemme undervisning. Noe jeg neppe vil, så ett av nyttårsføresettene mine er å klare å presse meg mer på skolen! Håper jeg har svart nok, å at jeg ikke virker negativ, for det er jeg ikke :)

Skal jeg annbefale din blogg?

Jeg får en del spøsmål på mail om jeg kan linke folk i sidebaren osv. Å nei, det gjør jeg ikke. Men jeg tenkte å begynne med noe lignende som "måndens blogg" isteden for ukens blogg, det ble bare stress. Dere kommenterer i dette innlegget, jeg leser ALLE bloggene til dere som kommenterer, og annbefaler de to-tre bloggene jeg liker best. Så da får dem en slags vurdering, og kanskje jeg linker dem i sidebaren hele den måden!

Annbefaling av objektiv: Canon 50mm f/1:8

Jeg har fått en del spørsmål om jeg er fornøyd med det nye objektivet mitt, canon 50mm f/1:8. Jaa. jeg er utrolig fornøyd med det. Det andre objektivet mitt hadde ikke så mye kontrast i bildene, men dette objektive har mye kontrast, tar klare og gode bilder. Virkelig til å annbefale! Det koster heller ikke så veldig mye, ligger rundt tusen lappen, å det er jo ikke så ille. Jeg vet ikke hva mer jeg skal skrive om objektivet, men om dere lurer på noe er det bare til å spørre. Har du dette objektivet?


my cute danbo taking photos

Image and video hosting by TinyPic


Canon eos 600D 18-200mm   -day 62 / 365 days

ME WANTS

En slapp mandag!

I dag er heller ikke formen helt på topp. Trøtt, vondt å sliten. Så i dag skal jeg nok bare chille maks. Er jo skolastart igjenn alt i morgen. Noe som kommer til å bli ganske tøft i og med at jeg sovidt var på skolen i fjord. Men i år SKAL jeg klare å komme meg mer på skolen. Hehe! Har tenkt å begynne på ett nytt gratisdesign litt senere å kanskje, begynner jo å bli en stund siden jeg kom t med nytt. Så om dere har ønsker, skrik ut!  Hva gjør dere på i dag?


Topp 5 musikk!Hva syns du om sangene?
Har du noen musikktips til meg?

DESEMBER 2011


Trøtt, etter en koselig kveld i går!

I dag ble jeg vekt i sånn ca i to tiden, var vell oppe til klokken tre i natt eller noe. Så kunne godt sovet lenger. haha. Men jeg hadde det morsomt sammen med Lene og Emil i går da. Så på tv, spiste snop, spilte å så var det jo ut å se på alle de fine rakkettene. Var ikke så lett å ta fine bilder av dem da, haha. Helt umulig! Tipper jeg tok over to hundre bilder av dem, å jeg ble kanskje fornøyd med tre av dem. Det sier vell litt, hah. Men nå må jeg ned å finne meg noe mat, så blogges vi!  Hadde dere en fin feiring i går?
fireworks


Canon eos 600D 18-200mm   -day 61 / 365 days

Mine nyttårsforesetter

Mine nyttårsforesetter for 2012:

-  Har tenkt til å prøve å blie litt sunn(ere). Å drikke mer vann.

- Være mindre på pc`en, haha.

- Lære meg mer om foto og redigering,

- Trene opp igjenn kroppen min, å helst bli helt frisk.

- Ha mer varierte innlegg her på bloggen. Flere outfiter, videoblogger osv.