januar 2011

Hotel Cæsar - LIKE or DISLIKE ?


-Like or dislike?
-Ingild:)

MUSIKK-Topp 15 !We Be Barbra Streisand - The White Panda    ♥ 

Benny Benassi - Satisfaction

One Republic, Stop & Stare

Erik og Kriss - Rundt fingern    ♥ 

DJ Valium - Go right for


Sidney Samson - Riverside

Enrique Iglesias Ft Akon - One Day At A Time

Akon - Life of superstar     ♥ 

Akon - Body Bounce


Enrique Iglesias - Tonight    ♥ 

Italobrothers - Put Your Hand Up In The Air

Italobrothers - Put your hands up in the air

Erik og Kriss - Etter regnet   ♥ 

Erik og Kriss - Ølbriller  ♥

Admiral P - Snakke litt

Hva syns du om sangene?
-Ingvild:)

Day 12 - Sminken din

Sminkeskrin med forskjellige øyenskygger,, fra Cubus,
Vanlig mascara som jeg også har kjøpt på Cubus


Og noen øyenskygger til som er fra H&MHar du noe av det samme?
-Ingvild:)

Akkuratt NÅ?

Akkuratt Nå sitter jeg som vanlig å chiller med musikk og snakker med folk på msn, jippi. Tror kanskje jeg snart skal bake noe. Endten muffins elleer bolle. Ogetter det MÅ jeg øve til prøve, også skal jeg prøve å sy noen greier til k&h, hah. Det kommer nok ikke til å gå så bra, jeg sy?  hoho,,,  :)Hva gjør du NÅ?
-Ingvild:)

Day 11 - Meningen bak bloggnavnet dittSom dere sikkert vet heter jeg jo "Ingild Aasheim" ,, så der det plutselig kommer en "S" under "aa`ene" er det forde det skrives med to aa`er. Om dere skjønner,, vanskelig å forklare, hah,, ;)

Ha er meningen bak ditt bloggnavn?
-Ingvild:)

Good morgen !

God morgen, folkens!
Da var det blitt søndag igjen, og det er skole imorgen. Uffff. Denne dagen må virkelig nytes, frister ikke litt å gå på skolen imorgen, er så sykt lei av å være på skolen å ha vanlige timer nå. Gjør liksom det samme hver eneste dag. Og slik kommer det til å være i minst 1 og ett halvt år til. Uffuff. Men ja,, idag har jeg tenkt å begynne på noe greier som vi holder på med i k&h og kanskje øve litt til matteprøve, tilfelle jeg må ha den imorgen. Såee, ha en fin dag videre folks !;)Er du lei av skolen?   Hva skal du idag?
-Ingvild:)

Nytt design og header,Hva syns du?
-Ingviild:)

Hva gjør dere i kveld ?

Ikveld har jeg egentlig ikke noen spessielle planer. Så det blir nok bere chilling forran PCen med snoop og brus. Og musikk da. Hihi. Tror jeg skal prøve å redigere litt bilder også, suger egentlig til det,, og øvelse gjør jo mester så da er det jo bere til å øve. Haha. :)

Hva gjør dere ikveld?
-Ingvild:)

LESE og KOMMENTERE bloggen DIN?Har ikke så mye å gjøre på nå egentlig, Så jeg tenkte å lese blogger, sååå om du vil jeg skal lese og kommentere din, legg igjen blogg-addressen din i kommentarfeltet ! ;D

Redigering; VANNBILDER

Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Erik og Kriss`s NYE CD, annbefales !Idag har jeg fått den nye CDen til Erik og Kriss. Og jeg ELSKER den serriøst. Det er 12sanger på den, og jeg digger alle. Så jeg vil annbefale denne CDen til dere som liker slik musikk.
Almbumet heter Back To Business :)Desse sangene er på CDen:
1. Abstinenser
2.Gutter er gutter - feat. Björn Rosenström
3. Lighter
4. Etter regnet - feat. Martin Diesen
5. Store drømmer
6. Mandag til lørdag
7. Ølbriller - feat.Byz
8. Bytryne
9. S.V.I.N.
10. I en drøm
11.Reisebrev
12. Et eventyr

Liker du musikken deres?   Vil du ha CDen?
-Ingvild:)

NonStop MilkShake.. NAM... ?

Kjempekul overskrift ja, kom ikke på noe bedre nå i farten egentlig. haha. Men jaaa,, nå sitter jeg å hører på NRK mP3 som vanlig, og drikker nonstop milkshake. NAM. Elsker milshake, er så sykt godt. Itilegg til at det er kjempelett å lage. Liksom bere å mikse sammen melk, nonstop og is. Tilogmed JEG klarer å huske oppskriften, da er den lett. hah, Tulla..   Såååe, tenkte jeg å snart redigere litt bilder og slikt, og kanksje rydde etter det, hihi:)Liker du milkshake?  Hvilken milkshake-type liker du best?
-Ingvild:)

Day 10 - Din værste uvane

Hmmm,, litt usikker på hva som er den værste uvanen min. Har egentlig mangen uvaner jeg burde bli kvitt. Hah. Men en av de jeg liker minst er vell at når jeg finner nye sanger, som jeg blir hekta på hører jeg på den HELE TIDEN hver dag, slik at jeg blir fort lei av dem. Haha. Er egentlig ikke helt sikker på om det kan kalles for en uvane da men. hah:)
Har også en til som er ganske plagsom, hviss jeg sier feil så sier jeg "ååja, tulla" haha ..Ha er din største uvane?
-Ingvild:)

Akkuratt NÅ?

Akkuratt NÅ, sitter jeg å drikker kakao, hører på NRK mP3 og leser blogger. Ganske chill egentlig. Tror jeg snart skal ta turen til dusjen, og etter der skal jeg se om jeg gidder å rydde litt. Rommet mitt ser helt bombet ut, så det må nok ryddes til helgen. Haha :)


Hva gjør du akkuratt NÅ?
-Ingvild:)

Da var det helg !

Da var det helg ja. Egentlig syns jeg denne uken har gått veldig fort. Føler at det nettopp vvar mandag, haha. Er jo bere gøy når ukene går fort da. Men helgene kan godt gå saktere. For de må nytes. Hehe. Tipper faktisk at helgen kommer til å gå litt sakte, siden mesteparten av tiden helt sikkert kommer til å gå til chilling siden jeg fortsatt er syk. Men håper jeg er frisk imorgen da.  Om jeg er det har jeg sykt lyst å gå på senteret for å se om musikkbutikken har fått inn den nye CDen til Erik og Kriss, bare MÅ ha den!


Planer for helgen?   Vet du om den nye CDen til Erik og Kriss er ute?
-Ingvild:)

Day 9 - Noe du gleder deg til og hvorfor

Det jeg gleder meg mest til nå er vell konfirmasjonen min. Det blir nok eldig gøy, Jeg gleder meg også noe sykt til sommerferien. Savner det å kunne chille, sove lenge, være med venner, bade og alt det der hver dag... :) 
// Bilder fra sommer 2010

Hva gleder du deg til?
-Ingvild:)

SYK...

Nå har jeg klart å bli syk IGJEN, kjempegøy NOT. Så egentlig ville jeg bere gi beskjed om at det ikke kommer til å bli noe særlig med blogging i dag. Skal snart legge meg nå, og når jeg våkner bør jeg prøve å få øvd litt til matteprøven vi skal ha i morgen. Sååee,, ha en fin dag videre folks ! :)

(orker ikke ta noen bilder nå, så bere slenger med et tilfeldig,,,,)
Er du ofte syk?
-Ingvild:)

Ny header, Hva syns du?Jaa,, jeg har fått ny header IGJEN. Vil ikke helt si den andre ar helt min smak, hviss jeg kan si det lsik da. Følte at de bildene a meg, der jeg "holdt bokstaven" liksom, ble litt små!   Såååeee, denne skal jeg prøve å ha litt lengre da, hah.

Hva syns du?
-Ingvild:)

Day 8 - Hva har du gjort i dag? ( -Bilder )

* Først var det opp kl 07:20, og spise frokost å stelle meg...*Så var vi på skolen, og i friminuttene gamet jeg og susanne ipod, yeey..*Og klokken 2var det hjem fra skolen igjen...
*Også chillet jeg på datan, og spiste middag. Også var det en tur på datan igjen, og nå har jeg og lillebrormin nettopp suttet noen muffinser inn i ovnen faktisk. Så nå mens de steker seg pugegr jeg til prøve, WEEHU :)
*Og nå sitter jeg som sagt å pugger til prøve, og skal snart se Hotel Cæsar ---


Hva har du gjort i dag?
-Ingvild:)

Dine planer for dagen ?

Heisann. Ville egentlig bere gi beskjed om at det ikke kommer til å bli så mye blogging i dag. Må nemelig øve til matteprøven vi skal ha på fredag. Også skal jeg kanksje bake muffins, om jeg orker. Er heller ikke helt i form. Så jeg får se om jeg orker, heh. Så, ha en fin dag videre folkens :)Hva skal du i dag?  Liker du muffins?
-Ingvild:)

Some PICTURES.

Som jeg skrev i går skulle jeg og susanne ut å ta litt bilder. Så her er da bildene, jeg tenkte å kanskje bruke noen av dem til en ny header. Men ikke sikker enda da, vi får se. Hehe. Men nå må jeg pugge til prøve, så vi snakkes :)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Day 7 - Det siste du kjøpte


Tskjorte fra bikbok
Bukse fra bikbok
hårspray fra cubus

Hva var det siste du kjøpte?
-Ingvild:)

Hva gjør du akkuratt NÅ?

Akkuratt nå sitter jeg og venter på at susanne skal ringe meg, faktisk. Haha, ganske morsomt. Vi skal nemelig ut og ta bilder, wehu. Og jeg låner speilrefleksen til mammaOGpappa også. Så da blir det jo kanskje noen fine bilder?  hah, håper de :)

// bilder fra sist gang vi tok bilder...

Hva gjør du akkuratt NÅ?
-Ingvild:)

Smoothie & lekser ... !

Nå sitter jeg og bere chiller med musikk, tenkte å snart begynne på leksene. Jippii. Jeg ligger litt for langt bak skjemaet så jeg har faktisk tenkt å jobbe med leksene i minst 1time i dag. Egentlig har jeg sagt det hver dag, men enda ikke skjedd. Men nå mener jeg det også. Haha. Skal bere lese litt blogger og slikt nå, så tenkte jeg å lage smoothie, så begynne på leksene. Wehu :)

(bilder fra igår da jeg lagde smoothie, hah)


Så fikk jeg et LITE problem når jeg skulle tømme oppi, hah !
Hva skal du nå?  Mye lekser igjen?
-Ingvild:)

Planer for dagen?

Akkuratt NÅ sitter jeg bere og chiller med musikken som går på NRK mP3 nettradio og leser blogger. Ganske chill. Men snart så må jeg begynne på leksene, woho. Og senere idag blir det kanskje en liten tur til senteret. Er ikke helt sikker enda. Men TROR jeg skal. Hihi. Har jo fortsatt penger etter bursdagen, og de må jeg jo bruke opp. Haha. Trenger jo litt klær, såå, alltid gøy på enteret da... :)
HAHA.....


Planer for dagen?
-Ingvild:)

Hvilken header ?

Nr.1


Nr.2


Nr.3


Nr.4


Hvilken skal jeg bruke?
-Ingvild:)

Tommylife på 1.plass!!!???

Som jeg skrev i forgje innlegg så har jeg ikke fått hvert noe særligg myepå datan i dag.Så jeg merket ikke før NÅ at Tommylife, ligger på 1.plass. Eller Susanne sa det til meg føridag. Men jeg kom ikke på det, så jeg sitter her med et stort gap nå.Haha. Men HALO, Tommylife,  på FØRSTEPLASS. Det syns jeg blir helt feil. Og jeg tipper det bere er forde han kom på det korslag-greiene som var på TVpålørdag(?).Hvertfall det jeg tror,men er jo ikke sikkert det stemmer. Men uansettså syns jeg det er helt feil at han ligger der!


HELT FEIL I MINE ØYNER!!

Hva er din mening om at han ligger på 1.plass?
-Ingvild:)

Akkuratt NÅ?

Sorry for lite blogging i dag. Men jeg har ikke hvert hjemme før nå. Så da blir det slik. Hah. Nå tenkte jeg og først finne meg litt varm og god middag, Og etter det må jeg prøve å få bakt boller. Spørsom vi har alle ingreiensene jeg trenger da. Men jeg får nå se, og håpe på at vi har det.
Og vist jeg skal bake boller, så må jeg prøve å få de finere. For læreren skal nemelig ha bilde av di, som bevis på at jeg har bakt dem og slikt. Er en oppgave til mat&helsen skjønner dere,,,, ;)

Sorry fr web-bilder, orker ber eikke springe opp for å hente kamera, hah

Hva gjør du nå?  Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Day 5 - Noe du savner

SOMMEREN.

Savner du sommeren?
-Ingvild:)

Planer for kvelden?

I kveld har jeg tenkt og bere chille egentlig. Er faktisk litt trøtt. MERKELIG, haha. Klokken er jo bere rundt 8 . Så jeg skal nok ikke legge meg enda. Selvom jeg ikke har så mangen planer for kvelden da. Skal som sagt bere chille. Også skal jeg spise snoop, lese blogger, redigere litt bilder, høre på musikk og slike ting. Chill :)Spotify♥

Planer for kvelden?
-Ingvild:)

Day 4 - Noe du gruer deg til ?

Egentlig så gruer jeg meg ikke til noe akkuratt nå. Men hviss jeg MÅ si noe, så er det nok neste prøve vi skal ha. Kommer til å gå til pakkistan med meg der, uansett hvilket fag vi skal ha den i. Huffhuff,, hah.Hva gruer du deg til?
-Ingvild:)

Erik og Kriss - Etter regnet ?


Jeg er helt hekta på denne sangen, sikkert hørt på den 100ganger i dag, hah!
Men ja, jeg kom nettopp hjem fra shopping, så innkjøpene kommer snart innpå. Må bere få ta bilder av det først, hiih ;)

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Ny header og design ?


Hva syns du om headeren?
-Ingvild:)

Day 3 - Et magasin du leser
Pleier egentlig ikke å lese noen magisn, men HVISS jeg leser, er det Topp !;)

Leser du topp?
-Ingvild:)

Planer for kvelden?

I kveld har jeg egentlig ikke noen spessielle planer. Kanskje jeg burde rense fiskebollen?,, haha, jaa tror det. Så det skal jeg hvertfall prøve å få gjort, siden det er en LITEN stund siden sist. Og senere i kveld skal jeg kanskje bake muffins eller noe slikt, er ikke helt sikker. Haha.
Og det blir sikkert ikke så sen kveld i kveld, for jeg skal TIDLIG opp i morgen, på shopping med muthern! :)

Skitten nei?  ,, Uff jo, stakkars! hah


Hva er dine planer for kvelden?   Har du fisk?
-Ingvild:)

VURDERINGENE:

IPHONEES. (trykk på bildet for å komme til bloggen)


Design:
Dere har ett kjempefint desin og header. Med engang du kommer innpå bloggen og ser den stilige headeren+designet frister det jo emr å lese bloggen. Så det er jo bra !;)

Innlegg:
Dere har litt varierte innkegg, og det er bra. Dere har ikke så ye tekst, men mangen bilder. Og det er jo alltid gøy og se på bilder. Itillegg til at dere tar kjempestilige bilder og har god kvalitet på bildene! ;)

ALT I ALT:
Dere har en kjempefin blogg. Og dere har kjempemangen fine bilder på bloggen. Det ka godt hende jeg blir fast leser av denne bloggen, "thihi" ;)
AMALIEogMARITA  (trykk på bildet for å komme til bloggen)


Design:
Jeg syns dere har en kjempefin header, og et kjempefint design. Jeg syns fargene passet sammen, og dere har kul skrift på ovrskriften og på di "arkivgreiene" som er på siden!

Innlegg:
Dere har som oftest flere innlegg til dagen, og det er bra Innleggene er litt varierte også, og dere har med bilder i alle innleggene. BRA. Og dere tar fine bilder også, mye gøere og se på bildene da !:D

ALT I ALT:
Dere har en kjempefin bogg. Tar fine bilder. Skriver bra! Kangodt hende jeg blir fast leser av bloggen deres også, thihi;)Som jeg sikkert har sagt før, er je ikke mester på vurderinger. Så BEKLAGER;)

Leser du noen av bloggene?  
-Ingvild:)

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkuratt NÅ

Admiral - I.D.I.O.T


Admiral P - Snakke litt

Akon - I just had sex
Hva syns du om sangene? 
-Ingvild:)

MUSIKK annbefalinger !


Taio Cruz Demo - Erotomania

Black eyed peas - Don`t stop the pary

Justin Bieber - Swag's Mean

Nicki Minaj ft. Rihanna - Fly

Jason Derulo - I gat a thing for her

Akon - Life of superstar

Akon - Body bounce


Trey songz ft. Nicki Minaj - Bottoms up

Usher . Moving MountainsHva syns du om sangene?
-Ingvild:)

Konfirmant i år ?

Som sikkert noen a dere allerede vet skal jeg konfirmere meg i år. Nemelig den 14.Mai GLEDER meg!!
Men ja, idag har jeg da hvert på konfirmant møte, igjen. Jeg må på det annenhver torsdag. Kjempegøy (ironi). Men heldigvis snart ferdig med det da. Hihi.
Men ja, dette ble ett superkjedelig innlegg, så jeg skal ikke "kjede dere" mer. Tror jeg heller stikker ned og finner meg noe mat, SMART;)Er du konfirmant i år?  eller har du konfirmert deg?
-Ingvild:)

Utfordring - DAY 1: Et bilde fra i dag

Day 1 - Et bilde fra i dag.
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Et magasin du leser.
Day 4 - Noe du gruer deg til.
Day 5 - Noe du savner.
Day 6 - Antrekket ditt i dag.
Day 7 - Det siste du kjøpte.
Day 8 - Hva gjorde du i dag?
Day 9 - Noe du gleder deg til og hvorfor
Day 10 - Din verste uvane.
Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.
Day 12 - Sminken du bruker.
Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i.
Day 14 - Hva du spiste til middag i dag.
Day 15 - Ti ting du ønsker deg.
Day 16 - Et bilde av deg for 13 år siden.
Day 17 - En artist du liker. (jente)
Day 18 - En artist du liker. (gutt)
Day 19 - Det tiende bilde i den tidene mappen din.
Day 20 - De 3 sangene du aldri går lei.
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå.
Day 22 - Din favorittscene i en film.
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag.
Day 24 - Lommeboken din.
Day 25 - Kameraet ditt.
Day 26 - Et weheartit bilde du elsker.
Day 27 - Et bilde du ler av.
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 29 - Din favorittblogg.
Day 30 - En matrett du elsker.
Day 31 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.
Day 32 - En ferie du vil på igjen.
Day 33 - En sang som får deg til å gråte.
Day 34 - Noe du er redd for.
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - En dag i livet ditt, bilder tatt i løpet av dagen.
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre.
Day 39 - Favoritt by.
Day 40 - En morsom youtube-video.
Day 41 - Et bilde av dyret ditt.
Day 42 - Et bilde du ikke vet hvorfor du har.
Day 43 - En sang du virkelig er lei.
Day 44 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 45 - Hvor mye har du forandret deg på 2 år?
Day 46 - En oppskrift på en kake du elsker.
Day 47 - Et bilde av deg selv som du er seriøs på.
Day 48 - Et bilde av deg selv som du ler på.
Day 49 - Noe du aldri blir lei av å gjøre.
Day 50 - Et bilde av deg selv fra idag, og 3 fine ting som har skjedd de siste 50 dagene.

DAY 1:


Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)

Forskjell på Techno og Trance ?

Jeg har egentlig alltid lurt på hva forskjellen på Trance og Techno er. Har egentlig trodd det har hvert det samme, men det er faktisk ikke det. Jeg liker best techno, trance er liksom så "rolig å stygt" bra forklart ja, hah. Men ja, jeg søkte da på "Trance" på youtube og trykte på en av de øverste, og det samme gjorde jeg med Techno. Og da fant jeg ut hva forskjellen var, og du hører egentlig godt hva forskjellen er!

TRANCE:


TECHNO♥:


Hva lLiker du best av Techno eller Trance? 
-Ingvild:)

LEKSER,, ??

Nå tenkte jeg å begynne på leksene, FAKTISK. Jeg ligger egentlig litt forlangt bak skjemaet nå, fikk jo ukeplanen i dag. Så har ikke fått begynt før nå. Derfor burde jeg begynne nå ganske så snart. Selvom det ikke frister LITT engang,, Menmen, tror jeg skal prøve å få gjort norsk leksen for begge ukene + engelsk leksen for begge ukene i dag. WOOH,, tror egentlig ikke jeg kommer til å klare det. Hah. Blir jo lei bere etter å ha lest en oppgave, så kommer til å bli litt vanskelig med så MYE på engang da, hah. Får vell bere starte nå snart, å se hvor lenge jeg holder ut  ! ;)

Har du mye lekser igjen?  Hva skal du idag?
-Ingvild:)

Dagens sang & bilde ?

Mohombi - I love You(ikke det fineste bilde jeg har tatt eller sett akkuratt,,,)

Hva syns du?
-Ingvild:)

Hva gjør du akkuratt NÅ ?

Akkuratt NÅ sitter jeg nede på kjøkkenet å prøver å få gjort litt av mattelekser. Men ser ikke ut som jeg klarer noen av oppgavene. Haha. Men får vell bere prøve litt til, før jeg gir meg.
Drikker også smoothie nå, er "hekta" på det. Det er bare så sykt godt. Tror jeg må begynne å lage det oftere. For det er jo sundt også vettu. Hah. Men nå må jeg nesten fortsette med matten. Så vi snakkes !;)

Hva gjør du akkuratt NÅ?
-Ingvild:)

Meld deg på blogg VS blogg !?

Jeg tenkte å ha blogg VS blogg, på bloggen min. Trekker deltakerne om 2dager, eller kanskje imorgen. Vinneren får en blogg-vurdering ;)


-Ingvild:)

"småpussing" på designet ,,?
Jaa,,, i dag har jeg prøvd meg litt frem på slike HTML-koder. Og som dere ser har jeg fått fikset på noe.
Kan godt hende det kommer flere "småforandringer" iløpet av dagen, har blitt litt gira på å få fkset på noen av tingene, men flesteparten er egentlig bere slike "småting",, som f.eks få større profilbilde og litt slikt.
Og kodene jeg bruker finner jeg HER!

Er du god på slike HTML-koder?   
-Ingvild:)

Julianyl, på 1.plass ?

Som dere sikkert vet ligger Julianyl nå på 1.plass. Tror hun kom opp dit i går, eller? ,,, er ikke helt sikker jeg. Men det er hvertfall ikke så kjempelenge siden. Egentlig syns jeg helller at Annais burde ligge på 1.plass, men det er jo min mening da. Annais har liksom en litt mer "ungdomsblogg" føler jeg. Har egentlig alldri hvert så glad i julianyl sin,,,Jaja, folk har jo forskjellige meninger så,,,  ;)Hvem syns du burde ligge på 1.plass?   Liker du bloggen hennes?
-Ingvild:)

Avhengig?

Jeg har funnet ut at jeg er helt avhengig av å blogge. Også av å lese blogger. Nå har jeg faktisk klart meg 21timer og litt, UTEN å blogge. Haha. STOLT.
Men som jeg skrev i forgje innlegg så var jeg syk, og det er jeg fortsatt. Men begynner heldigvis å bli bedre da, så satser på skolen i morgen. For nå er jeg møkkalei av å være inne, og hjemme.Huff,,alltid må JEG være syk. Men ja, egentlig skulle jeg bere si at "bloggpausen" er over. Og at jeg ikke kommer til å slutte å blogge, skal nok fortsette en stund til hvertfall!:)

Elsker å ta bilder når jeg er 100% ustelt, HAH!

Og akkuratt NÅ, spiser jeg en kald og god is:)

Hva gjør du NÅ?
-Ingvild:)

Bloggpause !

Nå har jeg blitt syk igjen, så det hadde nok blitt lite blogging uansett. Så jeg tror jeg skal prøve meg med 1.uke uten blogging. Så får jeg se etter en uke uten blogging, om jeg kommer til å klare å slutte helt. Så da snakkes vi om en uke, sikkert! :)


-Ingvild :)

Slutte å blogge ?

Jeg vurderer å slette bloggen min, eller bere slutte å blogge. Men klarer ikke helt å bestemme meg. Blir jo litt trist å slutte helt da, ikke bere trist heller, kommer nok til å bli helt umulig å slutte helt. Er liksom slik at hver gang jeg setter meg på datan går jeg automatisk innpå blogg.no. Så jeg tror jeg bere må prøve å tenke litt mer, før jeg tar avgjørelsen, hehe!;)


-Ingvild

Helgens spilleliste !


Akon - I just had sex


Bruno Mars - Grenade

Diddy - Dirty money


Avril Lavigne - What the hell

Enrique Iglesias - Tonight I`m fuckin you

Italobrothers - Radio hardcore


Hva syns du om sangene?
-Ingvild:)

Nytt design igjen ?

Jepp, jeg har fått nytt design igjen. Ble ikke helt fornøyd med det jeg lagde føridag, så Susanne lagde ny header og skiftet litt på designet mitt for meg :)
Ny skrift på overskriften også!

Hva syns du om designet?
-Ingvild:)

Dagens sang er?

bruno mars - grenade  ♥

Hva syns du om sangen?
-Ingvild:)

Nytt design og header, hva syns du?Hva syns du om designet og headeren?
-Ingvild:)

Tips til redigerings program?

Jeg begynner å bli lei av den headeren jeg bruker. Syns egenltig ikke den var noe spessielt fin. Så da tenkte jeg å begynne på en ny header NÅ. Skal prøve å bruke hele dagen på den, og ikke bere10min, haha. Har enda ikke helt bestemmt meg for hvordan den skal se ut, eller hvilken bilder jeg skal bruke. Så uansett så kommer jeg nok til å bruke mer en 10min i dag. Tipper egentlig at den jeg skal lage nå heller ikke blir så fin, jeg vet bere om ett bra redigeringsprogram, og det er picnik.com. Menmen, øving, gjør mester! eller hva det heter, haha!:)


Vet du om en bra redigerings-side?   Hva skal du NÅ?
-Ingvild:)

BILDER fra i går - Bursdagsfeiringen

Som jeg skrev i går så feirte jeg bursdagen min i går kveld. Så jeg tenkte å vise dere litt bilder fra kvelden, som jeg sa jeg skulle. Hihi.

Borddekkingen:
Så hadde vi "pakkeleken"


Kommer kanskje litt flere bilder senere, og kanskje noen av de som jeg og susanne tok med speilrefleksen til mamma og pappa etter bursdgaen. Vi får se,, men vi hadde hvertfall en kjempekoselig kveld i går!:)

Hva syns du om bildene?   Hadde du en morsom kveld i går?
-Ingvild:)

Bursdagsfeiring i kveld !

Jepp, i kveld skal jeg feire bursdagen min, som var i fjord. Haha. Men ja, hvertfall så får jeg besøk av 7-8 jenter i 7tiden i kveld, å de skal da være her til 10. Så det blir nok koselig. Jeg er enda ikke helt sikker på alt vi skal gjøre, men det finner vi nok ut. Og denne gangen MÅ jeg huske å ta mangen bilder, hihi.

Så må jeg beklage for lite bloggng i det siste. I gpr jobbet jeg å susanne i 4timer med noe skolegreier, så fikk ikke så god til å være på datan da. Og det blir vell ikke så mye blogging i  dag heller. Men i morgen skal dere få se bildene, LOVER !:)

Noen bilder fra noen bursdager
Hva skal du i kveld?
-Ingvid:)

Tips til engelsk vits?

Heisann. Nå er jeg borte med Susanne, vi skal prøve å finne en vits som vi kan ha på framføringen i morgen. Så den må være engelsk, derfor lurte jeg på om noen av dere har noen brae vitser:)?
Vist dere ikke kan noen engelske, kan dere godt skrive en norsk hvis dere kan det;)?

(Raskt innlegg, så blir ikke noen bilder)
-Ingvild:)

Vurdering : Sony ericson Vivaz

Jeg fikk ett spøsmål her en dag om jeg kunne legge ut en liten vurdering til telefonen min, Sony ericson vivaz.
OK, jeg vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal starte dene vurderingen, har faktisk alldri vurdert noe annet en blogger, haha. Men,, jeg får vell bere prøve ;)

Kamera
et på den funker egentlig ganske så bra på den, til at det skal være en telefon. Men hviss du sammenligner det med ett vanlig kamera, er det kanskje ikke så bra. Før min var på reperasjon var kameraet litt klikke, måtte stå helt i ro for å få bilder. Men må ikke de nå!:)

Lyden på den er kanskje ikke det beste. Jeg syns den er veldig lav egentlig. Og jeg leste på nettet at det skule være en "musikktelefon", å da tenkte jo jeg at det var bra lyd på den. Men de di mente da var sikekrt at den hadde plass tl mye usikk?  ,, for det har den !;)

Lett å skjønne seg på?
Jeg er ikke en av de som er flinkest med telefoner, så egentlig kan eg ikk si om den er letteller vanskelig å sjønneseg på. Men sånn egentlg så er dn ikke helt umulig å skjønne seg på, er bare neon få ting JEG ikkeklarer å finne, som f.eks "skut nummer" ogkt.

ALT i ALT:
Jeg syns det er en bra telefon, og jeg er fornød med den. Men det kunne godt vært bedre lyd på den!:)Hva syns du om vurderingen?   Hvilken tlf har du?
-Ingvild:)

Dagens sang & bilde ?

Akon - I just had sex
Hva syns du om bildet og sangen?
-Ingvild:)

Planer for resten av dagen?

Resten av dagen har jeg egentlig teng å bruke på lekser, smart. Jeg har bere itt RLE igjen, Enlegsk som jeg gjør på skolen i morgen og matte som jeg også kommer til å gjøre på skolen. Så er snart ferdig med leksene, SUPERT! Og senere i kveld har eg tenkt å gå ut å ta litt bilde igjen, har blitt hekta ja, haha. Men før leksene no tenkte jeg å spise en kald og god is, så jeg får litt energi til elkser, haha!;DHva er dine planer for dagen?   Mye lekser igjen?
-Ingvild :)

Foto: Vinter

i dag etter skolen tok jeg med meg speilreflekskameraet til mamma og pappa med meg ut en tur, og tok da litt bilder. Jeg vurderer egentlig oh kanskje kjøpe meg ett selv også. Det er så sykt gøy å ta bilder med speilrefleks. Men som dere kanskje vet er jeg IKKE ekspert med kamera, og ihvertfall ikke med speilrelfeks, så det er ikke så veldig fine bilder da.  Men her er hvertfall noen av dem!;)


// Canon eos 550D 

Hva sys du om bildene?
-Ingvild:)

Skjedd noe lignende med deg før?

I dag skulle jeg koke potetene som vi skulle ha til middag, før mamma kom hjem. Så da var jeg så flink at jeg satte på potetene, og gikk opp på rommet. Jeg hadde nemmelig funnet en kjempebra sang som jeg absolutt måtte laste ned, så jeg glemte potetene helt ut. Så plutselig hører jeg det er noen som står og slår noe sykt på døren min, og det ar da storebror min som stod å var tydligvis irritert på meg. Haha. Men hedig vis tok det ikeke fyr i huset da, bere noen svidde poteter, som vi IKKE kunne spise. Haha, supergøy !;)
Og slik ble det når jeg tok kameraet nermere, helt "doggetee"

Haha!

Skjedd noe lignende med deg?  
-Ingvild:)

Se hva som kom i posten ? :)

jaa, endelig har jeg fått telefonen min tilbake. Har hvert uten den i over 1månde nå, å det har faktisk hvert sykt vanskelig. Men jeg har brukt gammle telefonen min imenst da, men den er jo helt klikka da. Så det skal nok bli godt å få brukt den andre igjen, pluss at nå kan jeg endelig høe på musikk i timene også! :D


Nydelig bilde jeg vet, haha!

Hvilken telefon har du?   Er du flink til å ødelegge telefonene dine?
-Ingvild:)

Hva skal du i dag?

I dag har jeg tenkt og gjøre litt skolearbeid, faktisk. I morgen MÅ vi levere inn noen greier i K&H og det er jeg enda ikke helt ferdig med. Så det skal jeg klare å bli ferdig med, også skal jeg prøe  få gjort litt av RLE leksa, uffuff. Jeg liker hvirkelig ikke RLE, ikke K&H heller egentlig. Haha. Men tror ikke jeg kommer å bruke mer en 1time på det tilsammen egentlig, det skjer alldri. Men bruker sikkert ikke så veldig lang tid på det K&H greiene, er bare til å fagrelege noen bokstaver og lage noe mønster greier, lett. Haha;)
 //fritids!

Hva skal du i dag?
-Ingvild:)

Hjemmelaget ansiktsmaske !

Som sagt lagde jeg og susanne en "hjemmelagd ansiktsmaske" i helgen. Jeg har da ikke kommet på å lagt ut bildene eller noe slikt før nå. Jaja, bedre sent en en aldri da!
Egentlig så funket den litt, men den var helt forferdelig å ta på/ha på. Den stinket og klødde noe sykt mens den var på. Men det gidde seg etter vi hadde fått tatt den av da. Vi hadde den ikke på så veldig lenge siden den klødde så sykt. Men den hjalp litt fordeom, du fikk liksom mer "babyhud" etter du hadde brukt den. Det var hvertfall det vi følte da.

Vi brukte:
1egg
Raspet litt guleroot
Og raspet litt agurk
(Tror faktisk det var alt ja!)

Prøvd det med den oppskriften før?   Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Irriterende !?

jaa, jeg har sikkert suttet i over 1time nå og klippet og limt inn og alt det der tullet for å lage en video med alle FAIL tingene jeg og Susanne har gjort på videoer. Men neida, den ville ikke vimeo eller blogg.no laste opp!!!
Menmen, får vell bere prøve litt til, men er nok ikke lenge til jeg gir opp nå. Haha. Jeg er egentlig sykt utolmodig, så nå begynner jeg virkelig å bli irritert her asså. Skjønner bere ikke hvorfor den vil laste seg opp. Den er jo ikke så sykt lang heller,Vet du hva som kan være feilen?
-Ingvild:)

Holder på å redigere en film !

Akkuratt nå sitter jeg og prøver å redigere en film der ALLE feilene jeg (og susanne) har gjort mens vi har prøvd å lage videoblogger. Å det er mangen kan jeg si, men jeg tror ikke jeg tar med alle. Haha. Egentlig har jeg ikke prøvd meg på det redigeringsprogramet som jeg bruker nå, så det blir sikekrt ikke en så bra film, men jeg prøver hvertfall. Er heller ikke helt sikkert jeg får lagt den innpå, men jeg skal nok prøve på det også !;)


// det der er ikke alt asså, jeg har sovidt begynt! haha;)

Hva gjør du NÅ?   Vil du se den?
-Ingvild:)

Foto: Vannbilder


Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Fint vær ute?

NEI,, det er ikke noe fint vær ute her. Det regner som bere det, sitter inne på og har på musikk men kan fortsatt høre regnet treffe taket/vinduet. Og det er ikke så koslig med regn når det er litt snø ute fraførav. Blir jo klissvåt bere a gå 2steg ute liksom. Og er det en ting jeg hater, så er det å gå ute med vått hår! Uffuff... Menmen, endelig kom jeg meg hjem hvertfall, haha!;)

Jeg så helt DØ ur, haha!

Fint vær hos dere?
-Ingvild:)

Enrique Iglesias, ute med NY låt !

Jeg fant nettopp ut at Enrique Iglesias har kommet ut med ny låt. Eller den var hvertfall ny ifølge NRK mP3. Og jeg har ikke hørt den før, så jeg satser på at den er ny da. Jeg har fått helt dilla på den, den er så sykt kul. Selom den har ett litt merkelig navn da, haha. "Tonight (Im fuckin you)" heter den. ;)


Her er også den nye musikkvideoen til sangen! ♥

Hva syns du om sangen?    Hørt den før?
-Ingvild:)

Hva gjør du akkuratt NÅ?

Akkuratt NÅ tenkte jeg å begynne på noe skolegreier. Vi holder på med noe greier i K&H og da skulle vi ha en mappi til temaet eller slik.Og den har jeg enda ikke begynt skikkelig på, så da tenkte jeg å begynne på den. Og etter jeg har holdt på med den en stund tror jeg jeg kankskje skal gjøre litt lekser. Smart. Hihi;)


Hva gjør du akkuratt NÅ?
-Ingvild:)

Helgen min i BILDER:

Som dere sikkert vet har Susanne sovet hos meg i hele helgen, og jeg har tatt tuuusen bilder. Så da tenkte jeg å vise dere helgen min i bilder!;)

FREDAG:
Liten fotoshoot:Susanne sminka meg:Så var det LØRDAG.
og vi gikk til Kiwi:


Så gikk vi til Susanne for å ta bilder:Så spsite vi mye godt:


Og senere på kvelden lagde vi milkshake:Så låg susanne snopet sitt oppå gammledatan min, og den er kokvarm, så da skjedde dette:Jeg har ikke fått lagt inn bildene fra da vi lagde ansiktsmasker, så de bildene kommer sikkert innpå senere. Pluss at jeg tok en video da vi var på vei til kiwi, og vi holdt på å tryne. Kanskje jeg legger den også ut senere!;)

Hva syns du om bildene?   Hva har du gjort i helgen?
-Ingvild:)

Hva må jeg gjøre nå?Jeg kommer meg ikke noe lengre enn dette, vet ikke helt hvordan jeg skal få lagt den ut. Så trenger hjelp!

Vet dere hvordan jeg får lagt den ut?
-Ingvild:)

Får ikke lastet opp videoen ?

Jeg skrev i går at vi skulle lage en mp gjøre video, og det gjorde vi. Holdt faktisk på å prøvde å få en bra film i over 1time. Og når jeg prøver å laste den opp går det ikke? Jeg tror kanskje det har noe med at den er for lang? vet ikke jeg,, å jeg har ikke lyst å legge den ut på youtube heller, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få den ut. Skal prøve å dele den i to nå, slik at jeg kanskje får lagt den ut, bere i to deler da !;)Vet du noe som hjelpper?
-Ingvild:)

Tips til "må gjøre video"?

jeg og Susanne har tenkt til å ha en liten "må gjøe video". Så vi trenger tips til ting vi kan gjøre. Vi skal prøe å lage den ikveld, så hadde blitt glad for noen tips litt fort, thihi ;)


// fint bilde ja !

Har du neon tips?
-Ingild:)

Blogger jeg leser & mitt yndlings-antrekk:

Som kankje noen av dere vet sa jeg på "videospørrerunde" ay keh skulle legge ditt og datt under i innlegget, men det skjedde ikke.  Så jeg tenkte og gjøre det i dette innlegget. Det ene jeg skulle legge ut var mitt yndlings antrekk. da vet jeg ikke helt om dere mener sånn helt vanlig skoledag-antrekk elller om dere mener en bursdag eller noe slikt. Så jeg legger bere ut ett anlig skoledag antrekk da!;)

Jeg tror mitt yndlings antrekk til skolen  er en av desse :


eller


Så er vi over til spørmsålet "Hvilken blogger leser du fast?"
Egentlig har jeg ingen som jeg leser fast, jeg er innpå forskjellige hver dag omtrendt. Men de er jo noen jeg leser flere ganger til dagen, og det er heller ikke alle jeg kommer på nå, men noen a de jeg som oftest er innom hver dag er :

Marcus EK


Av folk jeg kjenner:
Sujo.blogg.no - Susanne
Kathrinuh.blogg.no - Kathrine


Folk jeg egentlig ikke kjenner:
http://tanyarm.blogg.no/
http://ezel.blogg.no/

http://nutaliee.blogg.no/
http://amaliepusa.blogg.no/
http://theakristinef.blogg.no/

Jaa, det var bere noen av di jeg leser. Jeg leser som oftest alle som kommenterer til meg, nesten !;)
-Ingvild:)

Hvilken header ?

Jeg prøvde nettopp å redigere noen headerer av de bildene vi tok i dag. Kan ikke akkuratt si det er så stor forskjell på bildene eller redigeringene. Men litt forksjell er det jo. Og det er heller ikke  sikkert jeg kommer til å bruke en av desse noe særlig lenge heller ;)

Nr1


Nr2.


Nr3.


Hvilken syns du jeg skal bruke?
-Ingvild:)

Flytter inn vi, eller kanskje ikke?

Nå har jeg og Susanne nesten nettopp hvert nede hos Susanne. Vi hadde egentlig planer om å være der i keld, men neida. Internetten funket ikke, å da får jo jeg helt panik. Haha. Så da stakk vi opp til meg igjen. Men vi fikk jo spist pizza og litt slikt der da.
Og senere i kveld skal vi lage nonstop milkshake, NAM. Itilegg til at vi skal spise mye annet godt også :)

Innkjøpet:Hva gjør dere i kveld?
-Ingvild:)

Planer for dagen ?

Nå skal jeg og Susanne snart ned til kiwi og kjøpe litt godsaker til i kveld. Kanskje Burn og Redbull eller noe slikt også. NAM. Og kanskje vi må kjøpe nonstop sliok at i kan lage nonstop milkshake, hihi. Men ja, etter det skal i ned til Susanne og ta litt bilder igjen, jeg skal da prøve å få noen fine bilder til ny header som susanne kanskje skal lage til meg. Så det blir sikkert ikke så mye blogging før senere i dag.

Må og bere si det at i "spørsmålsrunde videoen" sa jeg at jeg skulle legge ditt og datt under i innlegget, men det gjorde jeg ikke. Så det kan jeg prøe på å få lagt ut seneere ! ;)
Hva skal du i dag ?
-Ingvild:)

Fotoshoot :
Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Kommer fotoshoot bilder senere !

Nå har jeg og Susanne nettopp tatt litt bilder til en fotoshoot. Temaet er svart-hvitt. Så det er litt "triste" bilder. Hehe. Men jeg tenkte å redigere bildene før jeg legger dem ut, så de kommer sikkert ut om kanskje 40min eller noe.
Det kommer sikkert til å komme mangen bilder i helgen, for Susanne skal sove her hele helgen. Kosligt!Vil du se bildene?   Ha skal du i helgen?
-Ingvild:)

Spørrerunde !!!?- ( svarer ikke på altfor personlige ting!)

Bloggen er 1år i dag !Jepp, i dag er bloggen min 1år gammel. Og en ting er sikkert, og det er at skrivemåten og alt det der har forandret seg. Når jeg leser gammle innlegg, altså noen av de første jeg hadde blir jeg rett og slett FLAU! Også la jeg jo ut værdens styggeste bilder også, haha. Også il jeg takke dere som faktisk gidder å lese bloggen min,
Statistikken min har forandret seg veldig. Den var gått fra ca 0-5leserer til dagen til 140-230 leserer til dagen! Og det skader ikke om det stiger enda mer, haha.

Her er det føste innlegget jeg hadde på bloggen !!!:

Haahaha, FLAUT reett og slett !

Senere kommer det mest sansynelig bilder som jeg har lagt innpå i dette året jeg har blogget:)
Hvor gammel er bloggen din?   Blir du flau av å lese gammle innlegg?

-Ingvild:)

Hva har du gjort i kveld?

Nå kom jeg nettopp hjem fra bursdagen til mormor. Hvert der helt fra klokken 6, kjekt. Å en ting jeg er sikker på nå er at alle gammlinger har sykt fårlig humor. De satt liksom å lo a ting jeg tilogmed ikke lo av, jeg som trodde jeg hadde dårlig humor. Haha. Men jaa,.. Det var også en hund i bursdagen, hunden til onkel og tante. Og jeg er bere helt forelsket i den, jeg pleier egentlig ikke å være så glad u hunder. Men akkuratt den hunden, liker jeg! Også er den så sykt søt. Så jeg prøvde å ta bilde av den, men var litt anskelig, haha!


Så søøt ! :)

Hva har du gjort i kveld?  Syns du den ar søt?
-Ingvild:)

Hva skal du i dag ??

Senere i dag skal jeg i bursdag til mormor,  vi skal opp til hun i 6tiden. Så jeg skal ikke dit enda. Tipper at resten a tiden i dag kommer til å gå på data  og musikk. Som vanlig, haha. Kanskje jeg skal gjøre litt lekser også?,, Vet ikke helt enda.  Men komme hvertfall til å joine blogg.no en stund til mens jeg hører på musikk, har lagd ny spilleliste på spotify, YEEH :)Hva skal du i dag?
-Ingvild:)

Lagd meg smoothie, NAM!

Nå lagde jeg meg nettopp smoothie. Er sunn jeg også ja, haha. Smoothie er faktisk dritgodt, tror jeg skal begynne å lage det oftere. Jeg har også lært meg en oppskrift såå, blir nok mangen smoothier nå fremoer, hihi.

Dette hadde jeg i:
* Melk
*Biola
*Yougurt
*frostne jordbær
*Og de som er i den boksen dere ser der (vet ikke ha det heter)


NAM !♥

Liker du smoothie?
-Ingild:)

Det gikk fort ja? haha!

Jepp, som jeg skrev i sted var planene å gjøre lekser i omtrendt hele dag. Eller hvertfall bli ferdig med nesten alt. Haha. Viste det alldri komtil å skje, er mindre enn 1time siden jeg startet, og nå er jeg på plass med datan igjen? haha. Men jeg ble faktisk ferdig med en del da. Selvom jeg ikke lærte så mye. Så nå har jeg bere matten, litt engelsk og RLE igjen, superdupoert! Matten tror jeg jeg skal gjøre i helgen, smart!;)
Hva har du gjort idag?  Pleier du å holde på lenge med leksene?
-Ingvild:)

Lekser sa du,,?

Egentlig hadde jeg planer om å ha en leksefri dag i dag, men det går jo ikke. il heller ha neste uke helt leksefri, så dette blir nok en helt omvendt dag a leksefridag. Haha. Koslig det da, elsker jo å jobbe med lekser. Føler meg liksom så smart da! NEIDA; bere tull. Egentlig så er det omendt, hah.
Egentlig så tviler jeg sterkt på at jeg kommer til å jobbe med lekser i hele dag, hadde alldri klart det jeg. Blir lei etter 5min jeg. Men his jeg skal bli ferdig med noe idag så tror jeg jeg begynner NÅ, så vi snakkes senere ! ;)Datan er på plass ja, haha!


Skal du gjøre lekser i dag?  Har dere mye?
-Ingvild :)

Hva skal du NÅ?

I dag skulle jeg som sagt trene, og det gjorde jeg. FAKTISK. Men det ble egentlig ikke så lenge som jeg sa jeg skulle, ble litt under en time. Skuff. Men jeg tror jeg skal begynne å trenge slik minst 2ganger i uken og kanskje mer. Det har jeg hvirkelig godt av. Hvertfall så lenge jeg ikke får spilt fotball eller hvert med i gymmen (pga skade i foten).
Men jeg ble jo sliten selvom jeg holdt på under en time. Så nå sitter jeg og er klar for å spise værdensbeste pizza, nemelig kebab pizza. Egentlig burde/skulle jeg lage meg en god og sunn kvelds nå, men det var vanskelig når jeg ser et stort og saftigt kebab stykke ligger og venter på meg! haha. Bere tulla. Men det var jo vanskelig da, så jeg tror jeg heller lager meg en fruktsalat eller noe slikt senere!;)


Hva skal du NÅ?
-Ingvild:)

Trening på G !

Nå tenkte jeg og ta meg en liten treningsøkt. Lenge siden sist ja. Itillegg til at jeg mister gymtimer pga foten, så det skal nok bli godt å få trent litt nå. Så nå blir det MINST 1time med sykkling(sånn trimsykkelting), armhevinger og slikt. Og etter det blir det en lang dusj, så skal jeg lage meg en god kvelds. Så må jeg vell sikkert gjøre litt mer lekser, har nesten ikke gjort en ting jeg, haha. Smart!
Skal du trene i dag?   Pleier du å trene?
-Ingvild:)

Jeg lagde milkshake ! (bilder)

I går lagde jeg sjokolade milkshake. Jepp,3milkshaker på 4dager. Haha. Men jeg har jo egentlig litt godt av det da, prøver å legge på meg, hehe. Men ja. Jeg er egentlig litt hekta på milkshake, det er så sykt godt. Har lyst å prøe å ta konditorfarge i en gang, å se om den funker da liksom. Haha. Hadde jo vært utrolig kult med rosa/rød eller grønn milkshake da!
Menmen, jeg tok hvertfall litt bilder mens jeg lagde den (shook) så her ser dere "oppskriften min" :D

Må jo alltid ha datan med :)


Jeg hadde også sukker i, haha!Pleier du å lage milkshake?  Hvilken type liker du best?
-Ingvild:)

foto: Vinter
Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Hva gjør du akkuratt NÅ?

Akkuratt nå sitter jeg egentlig og holder på med lekser, men jeg tror ikke det er så lenge jeg kommer til å holde på med det. Er så sykt lei nå allerede, pluss jeg er dritttrøtt Så tror jeg snart tar turen i dusjen, da blir jeg sikkert litt mer våken. Haha. Men jeg har fått gjort litt lekser da, ferdig med halve samf leksa og halve naturfag leksa. Kanskje jeg skal gjøre resten senere(?) jaja, vi får nok se på det. Også vil jeg annbefale dere å gå innpå siden til NRK mP3 og finne Topp100 sanger spotyfi listen deres! Den er sykt bra! :DHva gjør du akkuratt NÅ?
-Ingvild:)

Voe slutter !?

I gpr kveld leste jeg at Voe skulle slutte, som sikkert flere av dere har lest! Jeg fikk egentlig litt shook da, kom liksom litt "brått på". Men egentlig gjø det ikke meg noe, for jeg pleier ikke å lese bloggen hennes. Pleide og vøre innom den sånn ca max 2-4 ganger i månden, hehe. Men jo, selfølgelig er det litt trist da!
Men jeg tror hun kommer til å ligge på 1.plass en god stund til selvom hun skal slutte. Tror tilogmed hun kommer til å ligge på topplisten "for alltid" eller hvertfall lenge. Siden det sikkert er mangen som kommer til å trykke innom den for å sjekke om hun har postet ett innlegg til osv..Hva syns du om at Voe slutter?
-Ingvild:)

Da var første skoledag ferdig !

Denne skoledagen har egentlig gått litt fort. Men det er vell kanskje litt fordi jeg har hallsovet i hele dag hah. Det var serriøst nesten helt forferdelig og stå opp i dag tidlig, trodde liksom ikke på at klokken var 7heller, virket mer som den var 4 elle rnoe slikt. Så jeg tror nok det blir tidlig kveld på meg i dag, hehe.
Men akkuratt nå sitter jeg egentlgi og skal spise pizza, NAM. Så tror ikke jeg gidder å skrive mer nå, selvom dette ble ett ganske så kjedelig innlegg, men nå blir pizzan snart kald, så vi snakkes senere ! ;)
Var du på skolen i dag?   Hva gjør du nå?
-Ingvild:)

Skole i morgen !?

Jaa, i morgen er det skole igjen. Jeg er virkelig ikke klar, døgnrytmen min, hvor er den?  den er hvirkelig helt borte. Kommer sikkert ikke til å klare å sovne før i 1-2 tiden i natt jeg, kosligt! Uff, mister alltid døgnrytmen etter ferier jeg, men jeg er sikkert ikke den eneste da, haha. Så da får jeg nok et lite problem med å komme meg opp i morgen tidlig klokken 7!!! Hjelp. Så dagene i denne uken kommer nok til å gå til litt soving også, pluss at vi får jo sikkert lekser også. Å herregud jeg er hvirkelig ikke klar. Menmne, er jo "ikke" så lenge til neste ferie da:)haha, fine bilder ja! (NOT)

Er du klar for skole igjen?  skal du på skolen i morgen?
-Ingvild:)

skal jeg LESE og KOMMENTERE bloggen DIN?

Farge perler -BILDER:

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)

Hva gjør du idag?

Jeg har enda ikke stelt meg, snakk om dataNerd da. Tror jeg snart skal ned og spise litt, og kanskje bølge håret? nei, vet ikke enda. Men må hvertfall få i meg noe mat nå, er dritsulten, hah. Nå har jeg snart hatt to sløvedager på rad, uff. Haha. Men det er jo veldig deilig da, og bere chille max før skolen begynner.
Jeg har vell egentlig ikke noen planer for resten av dagen heller, så blir nok mye data på meg, yeeh! haha:)
Hva gjør du idag?
-Ingvild:)