Konkuranser


"Fotokonkuranse finnalistene - STEM"Nr 1:  bettinagd.blogg.noNr 2:   vildust.blogg.no/Nr3:   symphonies.blogg.no

Nå har jeg trekt ut mine tre favoritter fra fotokonkuransen. Så nå er det opp til dere å stemme på deres favoritt bilde! Dere stemmer ved å legge igjen en kommentar hvor dere skriver "bilde nr1" eller nr to eller tre såklart. Dere kan stemme en gang hvær! Gjerne del innlegget videre. Vinneren vil bli kåret innen to uker. Så dere har ca to uker på dere til å stemme. Hvilket av bildene stemmer du på? 


"Siste frist å melde seg på konkuransen""Minner om fotokonkuransen - en uke igjen"
Minner om fotokonkuransen min. Jeg setter en dato nå. Siste frist å sende inn bilden er den 1.August som er om nøyaktig en uke! Dere finner innlegget til konkuransen HER.Jeg har enda ikke funnet ut hva premien skal være, så skrik ut om dere har noen ønsker/forslag! 


"FOTOKONKURANSE - AVSLUTTET"


Nå tenkte jeg å starte en fotokonkurnse, siden det er utroolig lenge siden sist jeg hadde det. Og det er flere av dere som har etterspurt det også, så hvorfor ikke!  Jeg har ikke helt bestemt meg for premien enda, men det blir en PREMIE. Men om det blir ønsket header og design, eller en liten gave som jeg kan kjøpe vet jeg ikke heelt enda. Det kommer jo litt ann på hvordan formen min er fremmover, og om jeg evt finner noe lurt som jeg kunne kjøpt! Gjerne kom med tips til hva dere vil ha som premie. Når jeg har bestemt meg kommer jeg til å oppdatere innlegget her, og lage ett egent innlegg hvor jeg skriver hva premien blir. Håper det går greit!

DIVERSE REGLER FOR KONKURANSEN.
- Temaet er sommer. Dere velger selv hva dere vil sende inn bilde av. Om det er en solnedgang, eller om det er ett portrettbilde spiller ingen rolle. Dere kan delta med hva dere vil, bare det er litt "sommerslig".
-  Man kan delta med maks tre bilder, men du måå ikke delta med så mange. 
- For dere som har blogg og velger å delta med den så må dere lage ett innlegg hvor dere skriver at dere er med i min konkuranse - iinke bloggen min og ha med bildene du deltar med.
- For dere som ikke har blogg og vil delta så kan dere sende meg mail med bilde og navn.
- Og når dere har deltat  legger dere igjen en kommentar med deres navn og epost. Om dere har deltat med blogg må dere også legge igjen linken til innlegget hvor dere deltar, 
- Fristen til å melde seg på går ut om ca tre uker. Kommer nermere dato etter hvert!

EPOSTEN MIN: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.  (husk og ha "fotokonk" som emne i mailen)Gjerne lik innlegget og del det videre om dere vil ha flere konkuranser i sommer ♥     Noe mer dere lurer på?


"Konkuranse - vinn ønsket header"


Siden jeg endelig kan lage skikkelige headerer i photoshopen min igjen tenkte jeg at jeg kunne ha en liten "konkuranse" her hvor jeg trekker ut noen som jeg lager header til, siden jeg får så ofte spørsmål om det. -Men husk, jeg er ikke noe ekspert, dette er bare en vanlig hobby for meg. Konkuransen varer bare ut helgen, og jeg trekker så mange vinnerer som jeg orker!DET MAN MÅ GJØRE FOR Å DELTA:
- Du må lage ett innlegg på bloggen din hvor du har med følgende:
     - Minst fire bilder som du ønsker å ha i headeren din.
    - Bildene MÅ ha god kvalitet og bør helst ikke være redigerte.
    - Bldene bør ikke være så ulike, for da blir det vanskelig å koble dem.
    - Du må også skrive hva tekst du ønsker å ha i headere, og hva str det skal være på den.
   - Og til sist må du skrive i innlegget at du er med på min konkuranse, og linke.

Etter dere har laget ett slikt innlegg limer du linken til innlegget inn i kommentarfeltet til dette innlegget. Gjerne skriv eposten din i kommentaren også,slik at jeg får sendt headeren til deg. Men for dere som ønsker kan dere også legge igjen fult navn så sender jeg heller på facebook. Jeg kommer såklart til å si ifra til vinnerne i kommentarfeltene til dem som vinner :)Noe mer dere lurer på?             (Gjerne del innlegget videre)


"Konkuranse - vinn bloggdesign"


Siden dere var så positive til ny konkuranse med design som premie har jeg bestemt meg for å ha det enda en gang.  Kan ikke love vinneren at designet blir ferdig på en to tre - kommer jo ann på hvordan formen min er pågrunn av diagnosen min!

PREMIEN;  Vinneren får ett ønsket design, med header om h*n ønsker.

DU MÅ: Man må såklart ha blogg for å delta. Og du kan ikke ha nettside som ikke hører til blogg.no for da kan jeg ikke lage design.

HVORDAN DELTA: Det man må gjøre for å delta er å like facebook siden min HER. Om du ikke har facebook deler du bare linken til dette innlegget i ett innlegg på din blogg! Og det siste du må gjøre er å skirve i kommentarfeltet at du er med. I kommentaren må du legge ved epost adressen din, men om du ønsker jeg heller skal kontakte deg på face kan du bare skrive fult navn.    PS: Til dere som alt har likt facebook siden min etter forgje konkuranse kan DELE/LIKE dette innlegget på facebook isteden.


"Vinneren av kunkuransen ble.."
Vinneren av design konkuransen ble.....  Aga Emilie, som har denne bloggen her. Gratulerer til henne!


"Konkuranse - vinn bloggdesign" - AVSLUTTET


Siden dere var så positive til ny konkuranse med design som premie har jeg bestemt meg for å ha det enda en gang.  Kan ikke love vinneren at designet blir ferdig på en to tre - kommer jo ann på hvordan formen min er pågrunn av diagnosen min!

PREMIEN;  Vinneren får ett ønsket design, med header om h*n ønsker.

DU MÅ: Man må såklart ha blogg for å delta. Og du kan ikke ha nettside som ikke hører til blogg.no for da kan jeg ikke lage design.

HVORDAN DELTA: Det man må gjøre for å delta er å like facebook siden min HER. Om du ikke har facebook deler du bare linken til dette innlegget i ett innlegg på din blogg! Og det siste du må gjøre er å skirve i kommentarfeltet at du er med. I kommentaren må du legge ved epost adressen din, men om du ønsker jeg heller skal kontakte deg på face kan du bare skrive fult navn.    PS: Til dere som alt har likt facebook siden min etter forgje konkuranse kan DELE dette innlegget på face isteden.
Om det er noe  jeg har glemt å ha med i innlegget, så er det bare til å si ifra.


"Vinneren av konkuransen ble.."
Vinneren av designbloggen ble Ine, som har denne bloggen her.  Gratulerer til henne!  Siden det var såå mange som meldte seg på konkuransen tenker jeg som sagt å prøve å få til en slik konkuranse en gang i månden eller noe. Bare at jeg kanskje bytter på å ha headerer som "premier" noen ganger osv. Siden en header krever mindre tid og krefter fra meg, enn ett helt design. Så jeg får bare vente å se om det blir en ny design konkuranse i februar også! Takk til alle som deltok i hvertfall, skulle gjerne gitt premie til alle :)


"Konkuranse - vinn bloggdesign"


Siden dere virket så positive til konkuranse med design som premie har jeg bestemt meg for å prøve det ut nå. Om det blir mange deltagerer denne gangen-mye positiv respons, og om design lagingen ikke sliter meg alt for mye ut kan det hende jeg kommer til å ha slik konkuranse en gang i mnd eller noe!  Kan ikke love at designet blir ferdig på en to tre - kommer jo ann på hvordan formen min er.

PREMIEN;  Vinneren får ett ønsket design, med header om h*n ønsker.

DU MÅ: Man må såklart ha blogg for å delta. Og du kan ikke ha nettside som ikke hører til blogg.no for da kan jeg ikke lage design.

HVORDAN DELTA: Det man må gjøre for å delta er å like facebook siden min HER. Om du ikke har facebook deler du bare linken til dette innlegget, i ett innlegg på din blogg! Og det siste du må gjøre er å skirve i kommentarfeltet at du er med. I kommentaren må du legge ved epost adressen din, men om du ønsker jeg heller skal kontakte deg på face kan du bare skrive fult navn.
Noe mer dere lurer på ang konkuransen er det bare til å si ifra!


"Vinneren av konkuransen ble.."


Heeihei! Vinneren av gavekortet verdi av 500kr på Talion.no ble Martine Johansen(link til blogg)! Gratulerer til henne ♥  Takk til alle som deltok i konkuransen. Skulle gjerne gitt ett gavekort til alle sammen, men det går nok desverre ikke! I dag sendte jeg mail til en annen nettside og spørte om de ville vere med på å sponse bloggen. Så nå venter jeg i spenning på svar fra dem! Bloggen ferier jo snart 3 år, og da hadde det jo vert morsomt å "feiret" med enn komkuranse med skikkelig premie! Kommer kanskje en overaskelse senere å, følg med!"Minner om konkuranse .- Vinn gavekort"


Om to dager (20.des ) avlsuttes konkuransen. Du har fortsatt muligheten til å melde deg på! LES MER HER!


"Vinn gavekort på 500kr - talion.no"


Talion.no er en nettside som selger blandt annet Converse sko, andre typer sko, klær, tilbehør osv. til både damer, barn og menn. Det jeg liker spessielt godt med siden er att de har bra utvalg, prisene er ikke for høye og ikke minst at siden er oversiktlig og lett å finne frem på! Jeg som alle andre elsker jo Converse sko. Og det har denne siden virkelig ett bra utvalg av. Siden selger også andre ting en sko, som klær, parfymer, hodetelefoner, gensrer, luer og diverse, Det finner dere en oversikt over innpå siden!

Det DU må gjøre for å kunne vinne ett gavekort på 500kr er å registrere deg hos siden innen den 20.Desemner. Og noe som kan lønne seg er å verve venner på siden, da vil på du 5% av alt vennene handler for som gavekort til bruk i butikken!Jeg kommer til å kunne få en oversikt over dem av mine leserer som har registrert seg. Og jeg kommer da til å trekke en helt tilfeldig en av dem som vinner. Men om det plutselig skulle bli vanskelig å få tak i mailen deres for meg innpå der kan dere godt legge igjen en kommentar med epostadressen din! Og om du vil ha større sjangse for å vinne må du gjerne DELE dette innlegget på bloggen/facebooken din! Lykke til ♥


Vinneren av fotokonkuransen!


Vinneren av fotokonkuransen ble Mia Marlen. Dere finner bloggen hennes HER! Jeg har ikke vert så mye innom denne bloggen før, men den er absolutt verdt å ta en titt innom. Hun har en kjempefin blogg, med masse fine bilder. Her ser dere bildet hun vant med overst, også har dere noen flere bilder fra bloggen hennes under vinnerbildet!

// noen bilder fra bloggen  - hun vant altså med det overste bildet der.


Fotokonkuranse finalistene -STEM


Nummer1  -  Aleca


Nummer 2  -  Kristin Sofie


Nummer 3  -  Mia Marlene


Dette ble mine favoritt bilder av alle bidragene som ble sendt inn. Det var utrolig mangen fine bilder som ble sendt inn, så det var jo utrolig vanskelig å velge ut kunn tre favoritter. Jeg endte da opp med desse til slutt, og nå er det bare dere som bestemmer. Skriv hvilken av bildene du syns fortjener å finne - i kommentarfeltet! Takk til alle dere som meldte dere på :)


Fotokonkuranse - Sommer - Meld deg på


Daa tenkte jeg å ha en ny fotokonkranse igjen. Denne gangen blir det "sommer" som er temaet, så dere er egentlig veldig frie til å bestemme hva dere ønsker å delta med. Jeg har jo lenge sagt det at jeg skal ha en konkuranse med skikkelig premie, men det blir det desverre ikke denne gangen heller. Jeg har ingen sponsorer, å jeg ønsker ikke å bruke fra min egen lommebok-siden jeg ikke har så veldig mye penger der. Håper dere forstår det!  Men, siden så mangen ønsker design og header, tenkte jeg at det kanskje kunne være vinner premien? I tilellet bare om vinneren ønsker det da. Også blir det linking i sidebaren i ett par uker eller noe slikt..

(♥) Temaet er generelt sommer, så du kan sende inn hvilket som helst bilde, bare det er litt sommersk.
(♥)  Man kan delta med maks 3 bilder hver, og de må være i minst 600px.
(♥)  Premien er ett spesial laget design+header, om vinneren ønsker det.
(♥) Om du har blogg, og velger å delta med den, må du skrive at du er med i min konk - og linke.
(♥) Fristen til å melde seg på går ut om to uker. Altså ca den 7.august.HVORDAN DELTAR MAN?
 Om man har blogg legger man ut de bildene man ønsker å delta med i ett innlegg (husk, maks 3bilder hver). Bildene MÅ minst være i 600px, men helst større enn det. I innlegget må du skrive at du er med i min konk, og linke til min blogg. Gjerne del innlegget på face om du vil (altså dette..). Så MÅ du lime inn linken til innlegget hvor bildene er, inn i kommentarfeltet. til dette innlegget.
Om du ikke har blogg kan du sende bildene på mail til meg: fotball.j@hotmail.com. Husk og ha "fotokonkuranse" som emne på mailen. Og sist men ikke minst, så må du ha med bloggaddressen og navnet ditt i mailen.

TIL SLUTT velger jeg ut mine 3-4 favoritt bilder, legger de ut i ett innlegg her på bloggen, og da skal dere leserer stemme frem vinner bildet!Noe jeg har glemt å ha med i innlegget nå? Vil du delta?


Med i fotokonkuranse, pliis stem!


Nå meldte jeg meg akuratt på fotokonkuransen til Elkjøp, hvor temaet er "sommerens blinkskudd". Så da meldte jeg meg på med det solnedgangs bildet som jeg har lagt ut ett par ganger nå, hehe. Det er jo, tjaa, en god stund siden bildet ble tatt egentlig. Men jeg føler ikke jeg har noen andre skikkelige sommer bilder liksom, så da ble det det! Premien er jo ett Canon kamera. Første premien er Canon eos 5D Mark, andre premien er Canon eos 7D og tredje premien er 60D. Alle de kameraene som står høyest på ønskelisten min. Har alltid hatt lyst på 7D og 60D. Har ikke hørt om 5D før nå, men hadde nok ikke skadet om jeg hadde fått det heller. Hihi.

Jeg og Eirin (eirinhallands.blogg.no) haar så utrolig lyst på nytt kamera, så pliiis stem på oss begge to! Da hadde vi blitt super takknemelige (♥)

Dere finner linken til hvor dere må LIKE bildet mitt - HEER


Også kan dere godt like Eirin sitt bidrag HEER.


"STEM frem vinnerbildet i fotokonkuransen i samarbeid med eirihallands.blogg.no"


Dere husker kanskje fotokonkurransen jeg og Eirin satte i gang for en stund siden? Her er de bildene vi likte best, og som dere kan stemme på! Håper du vil være med på å stemme frem favorittbildet! Temaet er Vennskap, og du kan lese mer om konkurransen her eller her. Du kan bare stemme én gang da! Og ikke på begge bloggene... hihi! (♥) Vinneren blir logisk nok det bildet med flest stemmer! Så det er bare å stemme! Vinnerbildet får bildet sitt i sidemenyen med linking, og et innlegg med anbefaling på både min og Eirin sin blogg!

1. Anette Johnsen (ajworld.blogg.no)


2. Hilde Bamberg (hildebamberg.blogg.no)


3. Elisabeth (silverstone.blogg.no)


 4. Thea Schjøll Munck (thessasm.blogg.no)


Hvilket bilde synes du fortjener å vinne?


Fotokonkuranse i samarbeid med eirinhallands.blogg.no! - AVSLUTTET


Jeg og Eirin Halland har sammen bestemt oss for å ha en fotokonkurranse! Det spiller ingen rolle hvilken blogg du deltar på, siden vi vil gå gjennom alle bildene sammen. Vi har bestemt oss for at temaet skal være "VENNSKAP", siden da kan dere tanke mer fritt. Så det vil si at det bare er fantasien som setter grenser. Bildene kan selvfølgelig også være redigerte! SÅ da håper vi dere fikk lyst til å være med! Les hele innlegget før du deltar!

Tema: Vennskap
Størrelse på bildene: Minst 700px
Siste frist for å delta: Fredag 27. april
Du kan delta med maks 2 bilder!

Hva må du gjøre for å delta?
Hvis du har blogg:
1. Skriv et innlegg på bloggen din, der du har med bildene dine, link til konkurransen på den bloggen du deltar på, og link til både min og Eirin sin blogg.
2. Legg igjen en kommentar med mailadresse og linken til innlegget.

Hvis du IKKE har blogg:
1. Send bildene på mail til iaa1996blogg@hotmail.com med emne "FOTOKONKURRANSE".
2. Legg igjen en kommentar om at du deltar og har sendt mail.

Vi velger ut 4 favorittbilder hver. De 8 bidragene blir postet i et innlegg der dere kan stemme på det bilder dere liker best. Du kan bare stemme én gang, på én av bloggene.
Bildet med flest stemmer blir postet i ett eget innlegg, så alle kan se hvilket bilde som vant. Vinneren blir kontaktet via mail.

Premien:
Vinneren får et innlegg på både min og Ingvild sin blogg, med anbefaling av bloggen (om vinneren har blogg). I tillegg blir vinnerbildet stående i begges sidemeny med navn (og linking).

Håper dere sender inn mange kreative bidrag!  LYKKE TIL!


Vinneren av fotokonkuransen - SIGRID


Nå har jeg akkuratt telt alle stemmene til fotokonken tre ganger. For å være helt sikker på at jeg hadde telt rett. Og vinneren ble da Sigrid med bloggen dirgiss som dere finner HER. Hun deltok med bildet som dere kan se under. Veldig fint, så det var en vel fortjent førsteplass. Hva syns dere om bildet?


Fotokonkuranse finalistene - STEM


Nr1 - Sigrid


Nr2 - Sanne


Nr3 - Lise


Minner om konkuransen - AVSLUTTET!


I dag er siste frist til å melde seg på fotokonkuransen min. Fristen går ut kl 22:00 i kveld. Jeg kommer til å se igjennom alle bildene endten i kveld, eller i morgen. i alle fall så fort som jeg får tid og orker. Blir det vanskelig å bestemme seg for hvem vinneren blir kommer jeg til å legge ut de tre bildene jeg liker best, så får dere leserer velge hvem som vinner. Om du er intresert i å være med så finenr du mer "fakta" om konkuransen i innlegget HER. -man kan være med selvom man ikke har blogg, å om det blir mangen deltagerer denne gangen blir det premie i neste konk!Konkuranse - AVSLUTTET


Heihei. Som jeg har nevnt så har jeg lenge hatt tenkt til å ha en liten fotokonkuranse her på bloggen. Og som sagt så har jeg ingen sponsorer, derfor blir det ingen premie denne gang. Om det er mangen som deltar denne ganger, så blir det kanskje premie i neste konk. Som f.eks en danbo! Man trenger ikke å ha blogg for å delta. Fristen til å melde seg på går ut på fredag den 23... Jeg har ikke ett spessielt tema. Så dere kan egentlig delta med bilde av hva som helst, natur, mennesker, ting osv!

  Kort oppsumert:
- Ingen spessiell premia. -kan få en header og design om man ønsker.
- Fristen til å melde seg på går ut på fredag den 23- altså neste fredagen.
- Du må ikke ha blogg for å kunne delta.
- Du kan delta med kunn to bilder.
- Det er ikke ett spessielt tema. Så du kan delta med hvilket som helst bilde.
- Å ja, bildene kan være redigerte.
 -Om du lager innlegg hvor du legger ut bildene, må du lime inn linken i kommentarfeltet

- For å delta må du skrive i kommentarfeltet at du er med. Om du har blogg kan du godt lage ett innlegg hvor du legger ut bildene (ikke mindre enn 700px) du vil delta med. Og skrive at du er med i min konkuranse, å linke. Men om du ikke vil det, eller om du ikke har blogg kan du heller ta å sende de bildene du vil delta med på mail. Og husk å ha med bloggaddressen (om du har) å navnet ditt.  -Eposten: iaa1996blogg@hotmail.no