Innkjøp


"Selger klær billig"


Som jeg skrev her for noen dager siden så har jeg ryddet i klesskapet mitt, og der fant jeg mye som ikke har blitt brukt og som jeg heller ikke kommer til å bruke. Ikke fordi jeg ikke liker klærne, men fordi jeg ikke føler meg noe fin i dem/dem passer ikke til meg. Noen ganger er man litt for kjapp i butikkene og kjøper uten å prøve. Så siden jeg ikke kommer til å bruke dem selv, tenkte jeg at jeg kunne jo prøve å selge dem. Jeg har ikke noe særlig med forventninger til at noen kommer til å kjøpe i det hele tatt, men det er jo verdt ett forsøk!

Det vil da funke slik at dem som e intresert i å kjøpe kan kontakte meg på epost.  Ha "kjøp" eller noe som emne der, og i eposten skriver du hvilket klesplagg du evt er intresert i, også gir dere meg adressen jeg skal sende til så sender jeg så fort som mulig. Også får dere såklart konto nr mitt! Har dere noen spørsmål så er det bare til å ta kontakt!   ingvildaasheim.blogg@hotmail.com. 
1. Fra Bikbok i str S
 Har ikke blitt brukt før.
 Pris:  100kr  +  50kr i frakt

 

2- Fra Cubus i str M
 Brukt en gang
 Pris: 70kr  + 50kr i frakt 3. Fra H&M - det står ikke noe str på den men vil tro den er ca S/M
  Aldri blitt brukt
  Pris: 70kr  +  50kr i frakt 4. Fra Only i str L - den er liten i størrelsen og er ikke så lang. 
 Blitt brukt ett par ganger
 Pris: 100kr +  50kr i frakt 5. Fra Veromoda i str S
  Ikke blitt brukt
  Pris: 50kr  +  50kr i frakt 6.7. To topper som er like bare forskjellige farger
 Den hvite er blitt brukt en gang
  Fra Cubus i str M
  Pris pr: 50kr  +  50kr i frakt
8. Fra bikbok / kjøpte den av en annen blogger
 ikke blitt brukt til annet enn dette bildet
 i str M  Pris: 200kr  +  50kr i frakt


"my new lovely bag"

//Fre H&M til 399kr


"Alle mine nye iphone deksler"

Her en dag for noen uker siden fikk jeg en pose med mange deksler av ene søskenbarnet mitt, siden hun hadde byttet ut iphonen sin. Samtidig som at jeg hadde bestilt fire deksler fra en nettside som kom i posten her for noen dager siden. Så nå har jeg mange deksler! Wii. Det finnes så utroolig mange kule deksler, så jeg får aldri nok. Haha.
De fire siste her er de jeg bestilte selv, fra DENNE nettisden. Jeg har bestilt derfra før og da måtte jeg betale toll, men fant ut at om man ikke kjøper for over 200kr må man ikke betale toll -  pluss at pakken kommer fortere frem. Så til dere som er som meg, og eelsker deksler vil jeg virkelig annbefale dere denne siden. Sykt billig der! Bildene ble ikke sånn kjempebra siden det var dårlig lys. Men dere kommer nok til å få se mer av hvert enkelt deksel fremover så, hihi! Hva syns dere om dekslene? Flere som liker å ha mange å velge mellom?


"Pakke i posten - iphone deksler"


Alle dekslene er kjøpt på DENNE siden. Dekselene der er utrolig billige, men det det ikke står noe om på siden er at man må betale 200kr ekstra siden de blir sendt fra utlandet. Pluss at leveringen tok noe rundt tretti dager. Men fortsatt så er det jo verdt det siden dekselen ikke koster mer enn syv kroner osv. Jeg er i hvertfall kjempefornøyd med desse dekselene, det hvite med barten er favoritten både på utsendet og plastikken på den eller sånn. For den er ikke like hard som de andre, om dere skjønner hva jeg mener! Hva syns du om dekselene?


"Pakke i posten - reflektor"

i dag kom denne hjem i posten til meg. Jeg bestilte den på lørdag, og den kom allerede i dag! Denne er 56cm og den har to sider, en hvit og en sølv. Jeg tenker å kanskje lage endten en video eller ett bilde.innlegg hvor jeg vise dere hvor stor forskjell det blir med reflektor på portrett bilder. Gleder meg sykt til å få brukt den! Og til dere som lurer,er den kjøpt HER. Har du reflektor? Eller har du lyst på?


"Dagens lille innkjøp"BIKBOK - 199kr


BIKBOK - 99kr


Fliseklemmer, tube-bh, mascara genser og topp.

For en liten stund siden kom jeg hjem etter å ha vert en kjapp tur på senteret å byttet noen klær. Forgje helg kjøpte jeg meg ny topp og genser som sagt, men begge var for små så da måtte jeg inn å bytte dem. Men såklart hadde dem ikke de klærne jeg kjøpte forgje uke nå fremdeles, i hvertfall ikke i min str. Så da fant jeg meg noe nytt som jeg byttet dem i! Hva syns du om innkjøpet?


"Nytt iphone deksel"
Dekselet er kjøpt HER. Hva syns du om dekselet?


"Mine julegaver 2012"
Dette er de julegavene jeg fikk i fjor. Det var noen som lurte på om jeg kunne vise de, jeg er litt sent ute kanskje men her er de i hvertfall! Jeg er kjempe fornøyd med alle gavene jeg har fått. Jeg orket ikke ta bilder av hver enkelt av klærne, så får se om jeg heller gjør det en annen dag, hviss ikke får dere bare vente med å se dem når de er outiften min. Hihi!
Er du fornøyd med det du fikk til jul i år? -
neida, i fjor. Haha. 


"One of my Christmas gifts"

På julaften fikk jeg Ipad (♥) Jeg bare eelsker den. Den funker utrolig bra både på nett, til musikk og til spill. Jeg har funnet ut at jeg kommer jo til å kunne bli norges mest aktive blogger igjen i og med at nettet på den er så raskt, så jeg får kommentert og lest blogger. Jeg kan også publisere innlegg fra den. Eneste forskjellen på den og datan min er jo at jeg ikke får bildene over, og heller ikke photoshop. Men datan min har på en måte blitt litt erstatten med den. Ligger med den hele tiden, så tviler på at betennelsen i armen kommer til å gå bort med det første. Neida. Haha! -Skal se om jeg får vist dere resten av gavene i morgen! Hva fikk du til jul?


"Tangle teezer børste"


I går fikk jeg Tangle Teezer - splash børste i julekalenderen. Så jeg tenkte egentlig bare å dele min mening om den, siden jeg i alle år har trodd alt om den bare har vert litt oppskrytt eller sånn. Men det er den altså ikke. Det er altså en hårbørste for vått hår, og den løser flokene opp mye lettere enn hva en vanlig hårbørste gjør . Og det er faktisk ikke tull heller! Jeg har bare fått prøvd den en gang, men jeg merket stor forskjell på denne børsten, og den vanlige. Håret ble også mykere, så denne vil jeg virkelig annbefale. Du kan få den kjøpt her, og den finnes også i flere varianter. Har du Tangle Teezer børste?


"Nelly wants - kjoler"
Hva syns du om kjolene? Hvilken likte du best?


"November innkjøpene"


Alle tingene fra bikbok er kjøpte mens det var 50% salg på hele butikken. Derfor er de så "billige"!
//skriften på bildene heter Little Days. Hva syns du om innkjøpet?


"new red converse shoes"

// Gave fra Tyrkia. Flere som elsker Converse? Hvilken farge(r) har du?


"Gårsdagens lille innkjøp"Veromoda// Topp- 129kr  Cardigan- 129kr


GinaTricot// Topp- 99kr


GinaTricot// Hals- 99kr


New in - USA sweater

Bikbok - 299kr


"min nye herlighet"

Da har jeg fått meg Ipod tuch, det er altså ikke en Iphone, men Ipod. Jeg har aldri hatt noe med app før, så denne her var helt super for meg. Da kan jeg endelig sitte å spille spill og høre på musikk mens jeg sitter å venter på legekontor, og ellers utenom det å selvfølgelig. Haha. Wii! Dette blir bare ett kjapt innlegg, for nå skal jeg ut å ta bilder med Susanne. Vi blogges senere!
Har du Ipod, Ipad, Iphone eller noe lignende?


"Dagens genser-innkjøp"


Heihei! Nå kom jeg nesten nettopp hjem igjen etter å ha vert en tur på senteret med Lene og Anna. Som sagt trengte jeg viirkelig noen nye genser, og for en gangs skyld klarte jeg å finne det jeg trengte. Nemelig to gensrer. Og for en gans skyld har jeg å tatt innkjøps bilder til dere, noe jeg egentlig er veldig dårlig på. Haha. Samme med outfiter, men kanskje det blir mer av det etterhvert. Vi får se! Nå tenker jeg å hive på meg godklærne før jeg slenger meg ned i senga å fikser litt på design å leser blogger. Kjenner jeg er veldig sliten, spessielt i bena, så det blir nok deilig. (kanskje det kommer nytt gratisdesign iløpetav uken, hihi)Genser fra Cubus - 199kr  (salg, så jeg betalte bare 149)Genser fra Bikbok - 199kr

Hva syns dere om innkjøpet? Og hva har dere gjort på i dag?


Ny pc på meg daa!


I dag føler jeg meg virkelig som en bra blogger altså. Tre innlegg på en dag, hehe. Neidam jeg har jo egentlig alltid pleid å blogge så mye som det daglig. Men inspirasjonen har vert litt borte i det siste, derfor har det blitt litt mindre og dårligere blogging fra meg. Men nå føler jeg inspirasjonen er tilbake. Energien min er tilbake, da blir inspirasjonen tilbake. Pluss at å få seg en ny pc også lager mer inspirasjon. Haha. Nå tenker jeg faktisk å gå ut å ta litt bilder før solen stikker av. Hva har dere gjort i dag?

Og her har dere min nye kuule pc. aha (♥)New in


To bilde rammer fra ikea. Pris: 30kr (for en liksom)


Ett sett med to kasser, fra ikea. husker ikke pris, men billig ihvertfall.


Ett par med nye hvite sko, fra h&m   Pris:129kr


smykke med klokke, fra Glitter,,130kr (ellernoe)


Topp fra h&m. 129kr (ellernoe)


De to maskene dere ser der er fra h&m, glemte å ta egent bilde av dem.


my new converse

Er du glad i Converse sko? Isåfall, hvilken farger liker du best?


Dagens sommer-innkjøp 02.06.12


Shorts-Cubus-149kr


Shorts-Cubus-149kr


Topp-Cubus-99kr


Topp-Cubus-99kr


Varmebeskytter-H&M-79kr

Heihei! Nå kom jeg omtrendt akuratt hjem etter å ha vert på senteret med Susanne. Jeg er faktisk utrolig fornøyd med dagens innkjøp, to nye sommer shortes, en ny topp og en ny varmebeskytter til håret. Den ene shortsen har dere nok sett før (i headeren),men jeg måtte nemelig kjøpe den i to str mindre. Siden den andre var for stor! ..Og jeg la jo ut ett innkjøp-innlegg forgje helg også. Men det sletta jeg siden bildene var så dårlige, haha. Så jeg viser likså godt toppen jeg kjøpte forgje uke også. Love it! Hva syns dere om innkjøpet?

-Ingvild


NEW IN - minnebrikke . smykker


Endelig har jeg fått kjøpt meg en ny minnebrikke. Som sagt har det ofte hendt at min (gamle) ble full mens jeg var ute å tok bilder. Så da skaffet jeg meg en ny som har plass til 2040 bilder ca. Pluss at den funker veldig raskt, og bra til filming! Den kostet noe med 456kr, husker ikke hvor den ble kjøpt. -var på nettet en plass.


Også har vi ett søtt fiskesmykke som pappa kjøpte i polen!


Så har vi to søte ugle-nøkkel-ting, som kan gjøres om til smykke. - fra polenOgså må jeg bare vise dere hva min søte lillebror laget til meg i sløyden på skolen. Haha♥


Hva syns dere om tingene?


NEW IN - Hettegenser//Bikbok - 299kr


New in, p-h-o-t-o bokstaver
-Kjøpt på bohus tror jeg, og koster 20kr for en bokstav tror jeg.


New in - Ugle smykke
Fikk dette av tante å onkel i går. Jeg bare elsker uglesmykker, å dette var bare supersøtt!


ME WANTS

// fra ginatricot


Gårsdagens innkjøp!


Heisann! I går var jeg som sagt i haugesund å shoppet med Susanne og Mathilde. Vi var hjemme i hall åtte tiden i går, så derfor ble det ikke noe mer blogging. Er fortsatt sliten i kroppen, så orket ikke å ta "skikkelige" innkjøp bilder. Orket ikke ta klærna av, å på. Derfor ble det litt dårlige bilder, men dere kommer nok til å få se klærne på, på outfiter. Er utrolig fornøyd med innkjøpet! :)
Sminke+Toalett veske fra h&m, Shårts, bukse og usa-topp fra Bikbok, kors-tskjorte fra gina.


Ny veske - converseME WANTS// alt fra ginatricot


New shoes - Converse
new in - owl jewelry
// kjøpt på Mango i London


Se hva som kom i posten i går!
Hjemme fra shopping, nytt smykke!


Nå kom jeg nettopp hjem fra senteret. Har vert der i noen timer med Lene nå, så skal si jeg kjenner godt på kroppen at jeg er sliten. Men jeg fikk jo kjøpt litt julegaver, også ble det jo som vanlig ett nytt smykke i skapet. Kjøpte hårspray og noe godis også da. Hihi. Så nå skal jeg bare kose med med bilde redigering og godis. Så blogges vi senere!  Hva syns dere om smykket?Ny jakkeJakke fra Veromoda, usikker på pris.


NEW IN

Cubus 149kr


My new ring

Fra Kappahl, ikke sikker på pris, og ja ringen er for stor men det var den eneste størrelsen de hadde.


Gårsdagens innkjøp


Cubus -  99krCubus - 99krCubus - 149krH&M - 99kr


Hva syns du om innkjøpet?
-Ingvild:) 


Gårsdagens innkjøpHva syns du om innkjøpet?
-Ingvild:I 


Dagens lille innkjøp ++


Nå kom jeg omtrendt nettopp hjem fra senteret. Så jeg tenkte å slenge ut innkjøpet mitt, som i dag ble to gensrer. Jeg kan love dere at jeg er sliten nå, så skal nok bere ligge her i senga å chille med musikk og blogg i kveld. Herlig det også iblandt. Har forresten funnet utrolig mangen nye, brae sanger nå, elsker dem alle. Så kanskje det kommer ett innlegg med noen av dem i senere, om dere er intreserte da! Men her er hvertfall innkjøpet ;)

 Genser fra Cubus - 100kr

Cardigen fra H&M . 149kr// beklager for litt uklare bilder

Hva syns du om innkjøpet?
-Ingvild:))


New topp ++


Nå kom jeg nettopp hjem fra senteret etter å ha vert der i noen timer. Så kjenner godt på bena at jeg er sliten haha.  Så skal nok bere chille resten av dagen, kanskje ut å ta litt flere bilder i finværet. Nå skal jeg hvertfall ut for å spise grillmat, så blogges vi senere! 

Toppen jeg kjøpte, fra Cbus -50kr
Hva syns du om toppen?
-Ingvild:)
 


INNKJØP - shoes


 


Etter jeg hadde vert hos frislren i dag tok vi en liten tur innom skobutikken, å jeg hadde faktisk veldig flaks, for begge desse skoeparene var på hall pris eller noe. De overste der kostet hvertfall bere 50kr, og de nederste kostet 200. Om jeg ikke tar helt feil så heter skobutikken Mani.  -Hva syns du om skoene?

Ingvild:)


 Stemme på meg i blogg VS blogg? hadde blitt utrolig glad da!  -HER

 


New tops


Nå for ikke så lenge siden kom jeg hjem fra senteret. Og som jeg nevnte i forgje innlegg så har jeg ikke akkratt så mye penger nå, derfor ble det ikke akkuratt sånn stort innkjøp. Jeg fant jo egentlig ikke så mye fint heller da, men jeg fant en fin topp på bikbok som vanlig. Det er alltid noe fint der! haha. Også fikk jeg en topp av tante og dem i går, å den var også utrolig stilig!   Men nå skal jeg hoppe i dusjen, så blogges vi :)

Denne kjøpte jeg i dag, kostet 149kr på Bikbok.


 

Og denne fikk jeg i går.


 

-Hva syns du om toppene?
 Ingvild:) 


NEW IN


Idag var jeg en liten tur på senteret med Lene og Susanne, som jeg nevnte i forgje innlegg at jeg skulle. Hadde egentlig ikke store planer om å kjøpe meg noe spessielt, men bukser er noe jeg har lite av. Så da hadde jeg flaks for en gangs skyld og fant en bukse som jeg likte og det var 40% på den! Så den kostet bere 198. Yeeh!:)
-Hva syns du om buksen?-Ingvild:)


NEW SHOES// 199kr, husker ikke hva butikken heter.

Som jeg skrev i går så skulle jeg til sykehuset i dag. Det kommer ett innlegg om hvorfor jeg var der, og hva de sa endten litt senere i dag eller i morgen. Men hvertfall, etter vi hadde vert på sykehuset tok vi turen til ett senter der, så da fikk jeg meg nye sko. Endelig, det trengte jeg hvirkelig! haha. 

-Ingvild:)


INNKJØP ++


Idag har jeg og Susanne vert en liten tur på senteret. Det ble ikke akkuratt så mangen innkjøp, men litt ble det jo selvsagt. To topper og en hårspray ble vist nok for denne gang. Hehe. 
Så nå er jeg faktisk utrolig sliten etter å ha gått der i en stund. Selvom jeg pleier å tåle mer en bere dette. Menmen, slik er det bere, kan jo ikke gjøre noe med det :)Hva har dere gjort i dag?
-Ingvild:) 


INNKJØP 3.juni
Hva syns du om innkjøpet ?
-Ingvild:) 


CD INNKJØPAlle CD`ene er kjøpt på Coop, faktisk. 3 for 200, billig! Elsker virkelig alle de cd*`ene der, de er virkelig til å annbefales, hvertfall Lady Gaga sin. Det var faktisk to cd`er med i den. Den "nye" med Dance in the dark og de, og den "gammle" som har poker face og alle de der. Stilig det da, men det dumme er at jeg har den gammle fra før av, haha!

Har du noen av dem ?
-Ingvild:)


Innkjøp 210511


Hva syns du om innkjøpene?
-Ingvild:)


NEW TOPP

// Veromoda - 150 kr

Hva syns du om den?
-Ingvild:)DAGENS INNKJØP


Topp - Cubus - 150
Smykke - Cubus - 99

Hva syns du om innkjøpene?
-Ingvild:) 


INNKJØP 28.04.11


Cris Brown ft. Pitbull - International love
Jeg skrev feil, den koster 249.Hva syns du om innkjøpene?
-Ingvild:)