Gratisdesign


"Nytt gratisdesign - Simple purple"
Da var jeg endelig ferdig med det nye gratisdesignet. Denne gangen ble det ett ganske enkelt design uten meny eller noe slikt, det er mest pågrunn av at så sykt mange spørr meg om hjelp til ditt og datt om jeg har noe som er litt "innviklet" i designet. Så derfor ble det ganske simpelt! Dere finner alle mine gratosdesogm HER. og kodene til dette nyeste HERHva syns du om designet?


Nytt gratisdesign - September love
Da var det nye gratisdesignet ferdig. Innleggene er i 800px. Det kommer ut forklaringer på hvordan man skifter header, bakrunn, skrift type, og hvordan man setter inn linker i menyen. Alle forklaringene kommer på DESIGNBLOGGEN min. Dere fnner kodene til dette designet HER, også har du en oversykt over de nye her.   Hva syns dere?


Nytt gratisdesign - Sunset


Da var endelig det nye gratisdesignet ferdig. Som dere ser kommer det ut som ett sommerdesign, men jaaa, det er LOV å bytte header. Eller lettere sagt så er det lov å endre på hva man vil i designet bortsett fra å fjerne at det er jeg som har laget det.

Innleggene er 800px. Headeren er 1033bred og 399 høyd (man kan endre på høyden uten at noe blir ødelagt), sidebaren er 190px bred som vil si at profilbildet også er det. Det er en liten meny i sidebaren hvor du kan endre på teksten og sette inn egne linker. Dere finner kodene til designet HER. også kommer det tyil å komme ut forklaringer til alle desse tingene som hvordan man skifter header osv. Men alle forklaringene kommer på designbloggen min. Oppstår det feil med bloggdesignet, gjerne si ifra . i kommentarfeltet

Nytt gratisdesign - The summer feeling


Nå er det nye gratisdesignet ferdig. Mitt første "sommer-design". Er nok ikke så altfor lenge til det kommer enda ett, siden jeg har tenkt til å starte på ett nytt, nuuh! Innleggene er i 800px, samme med headeren, og høyden på headeren kan du endre på om du vil. Men da må du også endre på hvor høyt oppe sidebaren skal være- Kommer ett "forklarings-innlegg" på alt dette seenre. Det kommer dere til å finne HER, sammen med resten av kodene til designet. Hva syns dere om designet?


//Bakrunsfargen kan man også skifte..


Nytt gratisdesign #5 "Sweet Cupcake"

Da var det nye gratisdesignet ferdig. Kodene er lagt ut HER, og dere finner en oversikt over alle gratisdesignene HER. Det kommer ett "hjelpe" innlegg til det nye designet senere eller i morgen. Som vanlig er det lov å skifte header, bakrunnsfarge, sette inn profilbilde og alt det der. Men IKKE fjerne hvor det står designet er laget av meg. Innleggene er i 800px! Får dere noen problemer med designet er det bare til å si ifra!  Hva syns dere om designet?


Nytt gratisdesign #5 "Lovely time"


I går satte jeg meg ned å begynte på ett nytt gratisdesign, å fant fort ut hvordan jeg ville ha det. Så det ble faktisk ferdig etter to timer, eller noe. Hehe. Har fortsatt inspirasjon til nye gratisdesigner, så det blir vell ikke så altfor lenge til det kommer enda ett nytt design ut! Innleggene er i 800px, headeren er 1005px bred, høyden er 350px - men den kan man endre på til hva man vil. Bakrunnen er grå, men den kan man også endre på. Man kan endre på hva man vil bortsett fra å fjerne hvor det står designet er laget av meg! Dere finner oversikt over alle gratisdesignene HER, og det nye HER.

Hva syns dere om designet?
Noen ønsker til neste gratisdesign?


"Nytt gratisdesign #4 Light soft "


I går kveld klarte jeg å bli ferdig med det nye gratisdesignet. Det tok ikke så lang tid å lage siden sidebaren ikke har med arkiv osv. Så ja, jeg har også fått lagt ut forklaringer på hvordan man skifter header, profilbilde, setter inn linker og ja. Så plis ikke send mail å spørr om jeg kan sette inn designet for deg, headeren, eller profilbildet. For jeg kan ikke gjøre det for alle,, desverre. Men det er ikke så vanskelig som man tror, hehe. Dere finner oversikt over alle gratisdesignene mine HER, og kodene + forklaringer til det nye designet HER
Hva syns dere om designet?

PS: Sidebaren er stillstående, innleggene er i 800px, headeren er i 845px, høyden på headeren kan dere endre på, bakrunnsfargen kan dere endre på.. Dere kan endre på hva dere vil, BORSETT ifra å fjerne hvor det står designet er lagett av meg. Er det noe spessielt dere lrer på, eller ikke får til ETTER dere har lest i "forklaing-innlegget" kan dere sende spørsmål mail.


Nytt gratisdesign - Dark grey!


Heisann! Som jeg har sagt i flere dager nå så har jeg holdt på med ett nytt gratisdesign. Planen var egentlig å lage ett som lignet litt på mitt, det som jeg hadde før jeg skiftet til dette. Men ombestemte meg litt der. Siden jeg tipper at jeg kommer til å ta i bruk ett lignende, flere ganger.. Hehe. Og jaa, det er lov å skifte header, bakrunnsfarge, skriftfarge, profilbilde. jaa dere kan endre på det dere vil. Men det er IKKE lov å fjerne hvor det står designet er laget av meg! Det kommer ett innlegg her, senere om hvordan man skifter header, bakrunnsfarge og profilbilde. Kodene til designet, og mine andre gratisdesign finner dere HER.
Hva syns dere om designet? noen ønsker til neste gratisdesign?


- innleggene er i 800px


Nytt gratisdesign - live your life


Dere finner koder og oversikt over de nye designene HER. Kommer ett innlegg i morgen ( på designbloggen) hvor jeg forklare rhvordan man endrer på menyen, skifter header og litt slikt! Har dere noen ønsker til neste gratisdesign så er det bare til å skrike ut!


Nytt gratisdesign "Simple magic"


"Siden jeg nå har lært meg mer om html-koder og slikt, enn hva jeg gjorde da de første gratisdesignene mine kom ut. Så har jeg tenkt til å lage ett nytt innlegg (dette, link) , med oversikt over de nye designene. Har vurdert å slette noen av de gamle. Men siden jeg ser at folk fortsatt ønsker å bruke dem, så gjør jeg ikke det. Bare sånn at dere vet! " Jeg har også en ny "type" oversikt over de nye designene, når dere trykker på navnet til det designet dere ønsker å bruke, kommder dere innpå kategorien til det designet, som vil si at alle innleggene er på siden der..  Dere finner oversikt over de(t) nye designene HER og de gamle HER.


Nytt gratisdesign, Danbo love.


Nå har jeg nettopp fått lagt ut kodene til det nye gratisdesignet. "Danbo love". haha, sykt random navn. Det kommer til å komme ett innlegg senere-en annen dag om hvordan man f.eks fjerner menyen, endrer på menyen, skifter profilbilde osv. Så ikke send mail å spørr om hvordan man gjør ditt å datt, for det skal jeg skrive i ett egent innlegg. Så jeg slipper å gjøre det for alle... Dere finner oversikt over alle mine gratisdesign HER.   Hva syns dere om gratisdesignet?


med, eller uten skygge?


Nå holder jeg på med det nye gratisdesignet. Det kommer til å ligne litt på mitt gamle design. Siden det var noen som spurt eom jeg kunne legge det ut, så jaa. Men jeg lurer litt på om jeg skal ha skygge eller ikke. Sysn selv det var stiligest med skygge. Men det dumme er at i internett explorer så ser designet serriøt helt fucka ut, om man har skygge. Jeg vet ikke hvorfor, men alt blir  liksom heelt annerledes der. Så hva vil dere? med eller uten skygge?
NYTT GRATISDESIGN #simple winter


Da var gratisdesign nr seks ferdig. Det ble ett helt enkelt med grå bakrunn og ingen profilbilde. Men om du ønsker så kan du jo selvfølgelig sette inn profilbilde da. Jeg må bare si at designet ser ikke likt ut i alle internettene. Som f.eks i internett explore, der er det ikke noe fint.Men det ser omtrendt likt ut i firefox, opera og google chrome. Innleggene på det er i 800px- Om du vil brke det eller en av mine andre gratisdesign så finner du dem HER. Hva syns du om designet? har du noen ønsker til neste gratisdesign?


Nytt gratisdesign #TASTE OF WINTER


Som sagt så har jeg laget enda ett nytt gratisdesign nå. Det er mitt femte, og flere skal det bli. Holder faktisk på med ett l jule design som kommer til å komme ut i desember. Dette ble bare ett helt enkelt ett, med meny, innleggene i 700px og en grå bakrunn som dere selvfølgelig klan bytte til en annen farge om dere ønsker det! Om noen er intreserte i å bruke designet, eller en av mine andre gratisdesign så finner dere dem HER.
Gratisdesignet er ferdig. DARK GRAY.


Nå er det nye gratisdesignet helt ferdig og jeg har fått lagt ut kodene. Til dere som ikke vet hvordan man skifter header eller profilbilde  så skal jeg se om jeg får laget ett innlegg og vist dere det senere.( innlegget blir på designbloggen ) Og ja den headeren som er der nå er veldig lav, men det er utrolig enkelt å stille på, så for dere som ikke vet det heller så skal jeg vise dere det! Dere har lov å endre bakrunnsfarge, header, skrifttype og det dere vil, men det er ikke lov å fjerne hvor det står designet er laget av meg. Til dere som er intreserte i å bruke designet, eller en av mine andre gratisdesign så finner dere alle HER.

Slik ser det nye gratisdesignet ut: (innleggene er i 800px)


Hva syns du om designet? Vil du bruke det?


Jobber med gratisdesignet!


Nå holder jeg på å gjøre ferdig de små tingene som er igjen på gratisdesignet. Så jeg tenkte egentlig bare at dere kunne få komme med noen siste ønsker. Designet blir i en gråfarge, for da kan både jenter og gutter bruke det samtidig som dere bare kan bytte til en annen farge om dere ønsker. Innleggene blir i 800px; osv, om du har noen ønsker, KOM MED DEM!


//hihi, dere får ikke se enda.


Nytt gratisdesign - Sweet camera


Nå ble jeg endelig ferdig med det nye gratisdesignet. Sweet camrea ble navnet, haha. Ikke så lett å komme på noe annet, men det får dere overleve med. Jeg har ikke fått lagt kodene over på designbloggen min enda, men dere finner dem HER om dere er intreserte. Jeg kommer også til å legge ut ett innlegg hvor jeg vider hvordan dere kan bytte header! Og om dere skal bruke det, plis si ifra i dette kommentarfeltet. Hva syns dere om det?


// innleggene er i 800px


Noen forslag til gratisdesign?


Nå har jeg tenkt å snart fikse ett nytt gratisdesign til dere som ønsker det. Så da er spøsmålet egenetlig bare hvordan dere ønsker å ha det. Jeg har tenkt og lage ett litt enkelt denne gangen, med en meny eller noe. Men ønsker dere å ha innleggene i 700 eller 800? Vil dere ha en header på designet? Hvilken farge? osv, skrik ut hvordan du ønsker gratisdesignet skal være :)
Hva syns dere om gratisdesignet?


Nå har jeg begynnt på enda ett gratisdesign. Men jeg er ikke ferdig enda da,  er bare ferdig med det grunnleggende pluss at jeg har noen småfeil i designet som må fikses. Så lurte jeg egentlig  på hva dere syns om det så langt, og hva dere ønsker jeg skal endre på det? Jeg har valgt en gråfarge denne gangen også, så får dere heller bytte til den fargen dere selv vil ha. Men jaa, vil dere ha en annen skrifttype i overskriften? større overskrift? hva som helst, bare skrik ut.  -Dere kan se designet HER.  -Ingvild:)


Hva syns dere om gratisdesignet?


Som jeg nevnt holder jeg på med ett gratisdesign. Vet at flere av dere ønsker med en beige farge, men jeg har heller valgt å holde den grå, så får dere heller skifte til den dere ønsker! Litt lettere det, siden alle har forskjellige ønsker. Men ja, det jeg også lurer på er om dere vil ha den linjetingen i headeren, eller skal jeg fjerne den? :)-Ingvild:)


Nytt gratisdesign !


Nå har jeg laget enda ett gratisdesign. Denne gangen ble det en lillafarge, med en stillestående sidebar og meny. Siden jeg fikk inn så mangen forskjellige ønsker, ble det en miks. Haha. Skal nok starte på ett nytt igjen snart også, har faktisk en liten idee oppi hodet mitt på hvordan det kan bli. Skal snart lage en blogg hvor jeg skal ha alle gratisdesignene mine+kodene, så om det er noen som vil bruke det er det bere til å si ifra, så kan jeg legge ut kodene så fort som mulig ;)

-Hva syns du om designet?-Ingvild:)
 


Nytt gratisdesign !


Nå har jeg sttet å jobbet litt med gratisdesignet til dere. Det er omtrendt helt likt som det jeg har nå, Siden jeg fikk ett forslag om å bruke mine gammle design, til gratisdesign. Så hvorfor ikke?  Jeg skal jo snart bytte design så det passet jo bra. Haha. Vet jeg bytter altfor ofte, skal skjerpe meg! Kodene osv til designet kommer ut senere. Holder på med en designblogg der jeg skal legge ut koder til alle designene jeg lager osv, på en litt mer oversiklig måte en hva jeg pleier. Hehe. 

- Hva syns dere om designet?-Ingvild:)


Flere tips til gratisdesignet?


Jeg trenger litt flere tips fra dere til hvordan dere ønsker at gratisdesignet skal være. Jeg fikk noen forslag sist, men jeg trenger litt flere. Flere av dere ønsker lyse farger, å det skal det bli. Men jeg trenger litt flere basiske tips om dere skjønner hva jeg mener. Vil dere ha  innleggene i 600, 700 eller 800?  Ønsker dere å ha kategorier og arkiv i sidebaren? osv..-Ingvild:)


GRATISDESIGN #2


Da var gratisdesign nr2 ferdig. Det ble ikke akkratt ett wow design da, men føler det ble bedre enn det jeg lagde sist. Også er det jo selvfølgelig lov å bytte bakrunsfarge, header, pforilbilde osv. Men du har IKKE lov å fjerne der det står at designet er laget av meg.   Om du ikke vet hvordan du f.eks bytter profilbilde er det bere til å si ifra så kan jeg hjelpe deg. Så hviss du skal bruke designet må du skrive det i kommentarfeltet!:)


Du finner kodene til designet HER.


 -Hva syns du om designet?
 Ingvild:) 


GRATISDESIGNET ER FERDIG
Da var mitt føste gratisdesign ferdig. Det er jo ikke sånn superfint, men det er jo en god start. Syns hvertfall jeg. 

- Du har ikke lov og fjerne der det står at jeg har laget designet.
- Du kan bytte header, endre bakrunsfarger osv.
- Du må kommentere i kommentarfeltet her at du bruker designet, om du skal bruke det. 

Om du er intresert i å bruke designet finner du det HER. 
Hva syns du om designet?HVA SYNS DERE OM GRATISDESIGNET SÅLANGT?


Nå har jeg jobbet en del med gratisdesignet til dere, har egentlig kommet litt langt. Men jeg aner hvirkelig ikke om det er slik dere vil ha det eller ikke, vet heller ikke hvilket bilde jeg skal ha der, men tror ikke jeg skal bruke det jeg har der nå. -Men hva syns dere om det så langt?


-Ingvild:)


ØNSKER TIL GRATISDESIGNET ?


Nå har jeg tenkt å sette meg ned og ta meg god tid å endre på gratisdesignet som jeg holder på med. Fikk noen ønsker sist gang, og det var at dere ville ha ett enkelt sommerdesign. Så da skal jeg prøve på det!
Men det hadde vert veldig fint om dere kom med flere tips til hvordan det kan se ut, liksom skal det være hvitt? blått? rosa? -Hva ønsker dere? -Ingvild:)


Gratisdesign #1 - Love
Kodene til Stilsett
Kodene til Fremsiden 
Kodene til innlegg 
Kodene til Kategorier 
Kodene til Arkiv 

NB: Det er lov å endre på designet, men du får IKKE fjerne teksten der jeg har skrevet det er laget av meg.