Fotografier


"En fin høstdag med fine farger"
Heihei! De to siste dagene har det vert helt herlig vær her jeg bor, og siden formen heldigvis har vert litt bedre har jeg fått vert ute å tatt litt bilder. I går var jeg ute med Susanne og Lena og tok litt portrett bilder av Lena. Dere som følger meg på facebook har allerede fått en liten "smakebit", mens dere andre kommer til å få se dem illøpet av de neste dagene! Har mange bilder på lager nå, så i kveld har jeg tenkt til å redigere litt å forhondspublisere noen innlegg. Også siden jeg først orker skal jeg se om jeg får jobbet litt med den nye designbloggen! Hva har dere gjort i dag? Flere som hr fint vær?


"Selger 50mm f/1.8 objektivet" -SOLGT


Nå har jeg bestemt meg for å selge dette objektivet mitt. IKKE fordi jeg er missfornøyd med det, men fordi jeg skal kjøpe meg Canon 50mm f.14 istedenfor dette som er med f/1.8. Jeg har hatt lyst på med lavere blendertall utrolig lenge, slik at det er lettere å få bildene lyse når det ikke er sol itillegg tll at bakrunnen blir enda mer uklar(som jeg liker). Så ja, endelig har jeg råd til å kjøpe det andre objektivet! Wii. Og siden dem egentlig er de samme objektivene bare at det andre har lavere blendertall får jeg jo ikke bruk for dette lenger. Derfor har jeg bestemt meg for å selge det. 

Jeg fikk dette objektivet til jul i 2011, altså ikke i fjor men da. Så det er ett og ett halvt år gammelt, men det er ingen feil med det. Har ikke mistet det i bakken eller noe sånt så det funker like bra som ett nytt (tror jeg). Når vi kjøpte det kostet det 900kr, nå så jeg det har sunket med ca hundre kroner. Så jeg selger det jo enda billigere å da såklart. Tenker at jeg minst skal ha 500kr for det. Men jeg får jo se det ann om det i hele tatt er noen som er intreserte, og om det er mange som er intresert får den som byr høyest det. 
Om noen er intreserte i å kjøpe objektivet kan dere endten kontakte meg på mail eller på facebook. Helst på facebook for der er det lettest å "sammarbeide". Men om dere ikke har face kan dere sende mail til adressen dere finner i sidebaren.   Vetikke om det er noe mer å skrive om objektivet? Alle bildene på bloggen min omtrendt er tatt med det obejtkivet om dere vil se bilder som er tatt med det. Og om noen lurer på om man får like brae bilder om man har ett annet kamera enn meg, ja det tror jeg. Om dere lurer på noe mer er det  bare til å spørre, eller søke i google :)

Objektiv:  Canon 50mm f/1.8
Kjøpt: I julen 2011
Når jeg kjøpte det: 900kr
Lavest/minste pris: 500kr
Kontakt: På mail eller facebook. //Link til mailen i sidebaren


"PHOTO: this beautiful time of year"

// Canon eos 550D  50mm f/1.8


"Arkiv bilder med ny redigering" #3


Canon eos 600D  50mm f/1.8

Hvilket av bildene likte dere best?   Gjerne lik innlegget om dere vil ha flere slke innlegg.


"PHOTO: when the world is frozen "

Canon eos 600D 50mm f/1.8


Winter wonderlandCanon eos 600D 50mm f/1.8


"PHOTO: the magic forest, where dreams are fulfilled"

Canon eos 600D 50mm f/1.8


"Photo: when the leaves fall off"Canon eos 600D 50mm f/1.8


"høstfarger"Canon eos 600D 50mm f/1.8


"welcome october"
"three photos.."Jeg kjedet meg, så det ble litt tekst-bilde-redigering. Hva syns dere om bildene? Hvilket likte dere best?


Arkiv bilder 2"PHOTO: the perfect cat"


Canon eos 600D 50mm. // Er som sagt ikke min katt, er vennina mi sin (Susanne sin)


Arkiv bilder 1Canon eos 600D 50mm f/1.8


"watch the sunset"


Canon eos 600D 50mm f/1.8


365 days - farovitter #1


Tenkte å ta en liten oppsumering av 365days som jeg holder på med. Jeg har bare kommet til 90 dager, så jeg må snart få lagt inn flere "dager" der. Noen lurte på hva 365days egentlig er. Hmm, nå er jo jeg veldig dårlig til å forklare. Men det er på en måte slik at man legger ut favorittbildene sine osv. Huff, jeg er skummelt dårlig til å forklare. Men her har dere hvertfall en liten oppsumering fra de jeg har lagt ut i den kategorien! :)   Hva syns du om bildene? Hvilken likte du best?(( alle bildene er tatt med Canon eos 600D 50mm f/1.8, og redigert i photoshop


"taste of goodness"
Noen av bildene som har blitt tatt i dag. Hva syns dere?


"the beautiful horse"

Canon eos 600D 50mm f/1.8


"PHOTO: the yellow buds"


Canon eos 600D 50mm f/1,8


"the white flowers"


Canon eos 600D 50mm f1/8


"Black and white ocean"Canon eos 600D 50mm f1/8


"PHOTO: the dark flower"Canon eos 600D 50mm f1/8


"yesterday's sunshine"
Canon eos 600D 50mm f1/8


"Black and Yellow""the green fine summer.."
Canon eos 600D 50mm f1/8


"some in color and some in black and white"


Canon eos 600D 50mm f1/8


"PHOTO: love the bokeh"

Canon eos 600D 50mm f1/8


"PHOTO: the beautiful summer color.."
Canon eos 600D 50mm


PHOTO: color Swap


Image and video hosting by TinyPic


"PHOTO: Welcome juni" #2

Canon eos 600D 50mm


"PHOTO: missing the summer days.."

Nå har vi fått regnet tilbake igjen her på stord. Å jeg må virkelig innrømme at jeg savner de alt for varme dagene!


"PHOTO: Welcome june" #1


Canon eos 600D 50mm f1/8    //PS: Vet jeg har skrevet feil på det overste bildet, skal se om jeg ikke får fikset det.. haha..


"PHOTO: when the light shines through the forest"


Canon eos 600D 50mm


"PHOTO: beautiful raindrops" #2Canon eos 600D 18-200mm


"a walk in the forest "
Heihei! For rundt en time siden tipper jeg, kom jeg hjem fra skogen. Jeg, Susanne og stesøsteren hennes Victoria var en tur i skogen og tok litt bilder. Jeg har ikke fått redigert så mangen enda, er utrolig sliten etter turen. Kjenner alle symptomene begynner å komme tilbake nå, feberen, smerten i leddene.. Og alt det der ja. Så nå skal jeg ned å finne meg en cola, og litt chips. Før det blir litt mer bilde redigering her. Det kommer kanskje en liten fotoshoot av Victoria endten i morgen eller overmorgen! Ha en fin kveld videre dere! Hva har dere gjort i dag?

-Ingvild


"love the white bokeh in the woods"


Canon eos 600D 50mm


PHOTO; Springtime
Canon eos 600D 50mm -Redigert i photoshop


"PHOTO: duer"


Canon eos 600D 50mm.  - bildene er tatt i bergen for en månedstid siden.


" PHOTO: beautiful raindrops "
Canon eos 600D 200mm


PHOTO: a spring day, in BergenCanon eos 600D 50mm  -redigert i photoshop


My Danbo has lost his head...


Haha, ja faktisk så har Danboen min mistet hodet sitt. Det datt plutselig av, men det går jo ant å feste det på igjenn da. Den har egentlig vert sånn hallødelagt hele tiden, vil ikke stå osv. Så jeg tror nok jeg skal bestelle meg en ny, eller kanskje to. Tror det kan bli mye stiligere med "mangen" Danboer på ett bilde, enn hva det er med en "loner", haha.