Design & header


"Endelig heelt nytt design"
Da har jeg eendelig fått meg ett heelt nytt design. Og denne gangen kan dere ikke si "jeg ser ikke noe forskjell", for nå er det faktisk en god del ting som er endret på. Alt er egentlig endret på, bortsett fra at headeren jeg hadde forgje gang hadde de samme bildene. Jeg er i hvertfall utroolig fornøyd med det nye, og håper dere også er det! Kommer nok til å ha det som dette en stund nå. 

Også over til en litt mindre glad nyhet. Dere som har blogg har kanskje merket at man kan # ting i blogginnleggene. I kodene til stilsett er det mange slike tegn som må være der, som da gjør at når jeg legger dem ut så blir dem gjort om til en tag. Som igjen gjør at når dere da skal kopiere kodene så blir det bare tull i kodene.. Det har bare skjedd på det siste designet jeg har lagt ut, selv om det var slik når jeg la ut de andre også. Så skal prøve å se om jeg kan få til å få bort tagene, men nå ser det ikke ut til at det kommer til å gå. Kontaktet også blogg.no men de kunne ikke hjelpe meg. Så om noen av dere har tips til en annen måte jeg kan legge ut kodene på . skik ut!Hva syns dere om det nye?


"Den nye designbloggen er åpnet"
Da er den nye designbloggen min noe lunde klar, så da har jeg åpnet den.. Jeg har bare fått på plass de nyeste gratisdesignet, og det ene gamle designet har fått noen endringer. Skal også se om jeg får laget ett nytt gratisdesign iløpet av den neste uken. Også skal jeg få lagt inn diverse hjelp ang gratisdesignene! Om det er mange som ønsker at jeg skal legge inn de gamle designene også, så kan jeg se om jeg får gjort det. Men selv er jeg ikke egentlig så vedlgi keen på det! Men som sagt er det fortsatt litt som mangler, det skal jeg få fikset så fort som mulig. Men vnnligst ikke mas om noe, for det orker jeg ikke. Også må jeg bare svare på noen spørsmål føør dere stiller dem. Nei jeg kommer ikke til å legge ut kodene til det gamle designet på designbloggen min, ikke det nye(finnes ett nesten likt i gratisdesign) og heller ikke kodene til designene til denne bloggen. Og nei, jeg kan ikke lage design til deg. Jeg kommer ikke til å hjelpe deg med å sette inn gratisdesignene. Dere finner en video der hvor dere finner forklaring på hvordan dere gjør det. HER har dere koden til den nye bloggen som heter INGVIDESIGN. 


"Nytt design - hva syns dere"
Da har jeg endelig fått pussett opp på designet her litt. Er ikke såå mange store forskjeller annet enn headeren og litt i sidebaren. Har fortsatt noen ting jeg skal endre på, som f.eks overskrift-typen. Men det får vente litt til jeg orker og tar meg tid til det! Så jeg får ha det som dette til å starte med. Er i hvertfall fornøyd selv! Hva syns dere om det nye?


 


"Hvordan få instagram i sidebaren"


Heihei! Som noen av dere kanskje ser har jeg fått "instagram-bildeviser" i sidebaren. Har lenge lurt på selv hvordan man finner den koden, og endelig fant jeg den! Så da tenkte jeg å dele den koden med dere her siden designbloggen min er midlertidig stengt. 

Det første du gjør er å gå innpå DENNE siden  Så veldiger du "Get your free W...". Så kommer dere inn på en side hvor dere får opp ett slags skjema. Der fyller dere ut alt, og bak "Thumblain size" skrier dere bredden du har på sidebaren din. Det kan du sjekke under "#side" i stilsettet ditt. 
Etter dere har fylt ut alt trykker dere på Get Wdiget. Så kopierer du koden du får opp der, går inn igjen på innstillingene til bloggen din. Velg Design-Rediger-Maler. Så blar du deg lenger ned slika at du ser du kommer til sidebaren. Så er det opp til deg selv hvor i sidebaren du vil ha den.  
 

Image and video hosting by TinyPic
Håper dette var til hjelp for dere. Lykke til :)


"Endringer i designet + viktig melding til alle"
Som noen av dere kanskje ser har jeg gjort noen små endringer i designet nå. Blandt annet headeren og profilbildet! Jeg hadde egentlig tenkte å få laget ett heelt nytt design, som så helt annerledes ut. Men jeg har verken vert i form til det, og heller ikke hatt så god tid til det nå i det siste. Pluss at jeg er litt tom for inspirasjon til nytt design, siden jeg egentlig er litt fornøyd med det slik det er. Så vi får holde ut med det slik en stund til. Men for min del hjelper det alltid med nye bilder i headeren og profilen. Det blir mye bedre på en lett måte.

Også som dere også kanskje kan se har jeg fått en liten reklame i sidebaren. Det er en reklame blogg.no nå "tvinger" alle bloggerer til å ha nå. Merker dem at du har fjernet den kontakter de deg og ber deg sette den inn igjen innen ett døgn, hviss ikke stenger de bloggen din - eller noe i den duren! Jeg har ikke fått lagt den inn i alle gratisdesignene mine enda, så designbloggen stengte jeg av slik at jeg får bedre tid til å fikse opp i det. Så til dere som bruker mine gratisdesign, jeg vil annbefale dere å gjøre som det står HER, slik at dere slipper mail fra blogg.no. (se under "hvordan vet jeg om jeg har profiltaggn i...)Hva syns dere om endringene i designet?


"Endringer på design og ny header"
Heihei! Som kanskje noen av dere alt har lagt merke til har jeg byttet header og gjort noen små endringer på designet. Jeg klarte ikke å ha den andre headeren lenger, ble så utroolig lei av den/de bildene! Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha denne headeren, siden det er en sånn "type" som jeg alltid blir fort lei av - vet ikke hvorfor. Haha. Men jeg kommer i hvertfall til å bruke den frem til jeg har fått noen nye, skikkelige bilder som kan brukes til header! Hva syns dere om den nye headeren/designet?


"Spørsmål om bloggdesign"


Det er tydeligvis ikke så lett for de fleste av leserne mine å få med seg at jeg IKKE lager design eller hader til andre lenger. Jeg har også pause fra å lage gratisdesign. Det er pågrunn av sykdommen. Så jeg håper dere kan respektere det snart! Jeg får daglig kommentarer som "kan du lage design til meg", "kommer det snart nytt gratisdesign" osv. Jeg svarer ikke på de kommentarene, siden jeg har laget mange innlegg hvor jeg har sagt at jeg har pause fra alt som har med bloggdesign å gjøre! Det håper jeg dere forstår. :)
Er dere intresert i konkuransde der ett design er premie?


"Nytt høst design"
Hva syns du om det nye designet?


"back on track"


Da er jeg endelig  tilbake igjen til bloggen etter noen dagers blogg-ferie. Jeg har ikke hatt ferie fra sykdommen min akuratt, den siste uken har vert veldig, ja, vond på en måte. Formen har rett og slett vert helt elendig. Noen av dagene var jeg faktisk så dårlig at det var ett stoort ork bare å reise seg opp fra sofaen. Bare det å komme seg på do selv var ett slit, faktisk. Derfor hadde jeg på en måte ikke noe valg om jeg skulle ta meg "fri" eller ikke. Det var jo deilig med en liten blogg ferie også da. Men det har vert kjedelig å!

Formen er heldigvis bedre igjen, så nå skal det bli deilig med ferie. Selv om det sikkert er mange av dere som tenker at jeg har ferie hele tiden siden jeg ikke er så ofte på skolen. Men, det er ikke ferie å ligge hjemme, syk på sofaen hver dag, Så denne uken skal jeg prøve å få gjort litt annet enn det (har jo ferie).!. På torsdag var jeg ute å tok en del bilder med Susanne og Victoria. Og i går var jeg på senteret en tur med Susanne, Tuva og Edith (linker), noe som var utrolig koselig! Så dette er jo på en måte en fin start på ferien, håper bare det fortsetter mot rett  vei. Altså at jeg ikke blir så dårlig igjen..! Hva har dere gjort de siste dagene? Har du ferie nå?
Også har jeg fått meg nytt design. Hva syns dere?


Nytt bloggdesign, din mening?
I går kveld ble jeg ferdig med det nye bloggdesignet mitt, som dere kan se. Følte bloggen trengte noe litt nytt, og siden jeg var så lei av sidebaren min, fjernet jeg den likså godt. Hehe. Var veldig uvandt, men samtidig følte jeg det ble mer ryddig. So yess. Er ikke heelt ferdig med det enda.. Hva syns dere om det nye designet og headeren? Ser designet likt ut hos deg?

(headeren er bare midlertidig)


"Hviss du fikk velge?.."


Arghtp.. Jeg sitter å holder på med ett nytt design, og en ny header. Men jeg har ett stoort problem. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvordan header jeg skal ha. Endren en lignende den/det jeg har nå, eller en slik litt "annerledes" header? Hva liker dere best?// Ingen av designene er egentlig ferdige, måtte bare lage dem kjapt for å vise sånn ca hvordan jeg mener..!


Ønsker du en ny header? -Gratis (bare i kveld)


Heihei. Nå kjeder jeg meg noe sykt, hodet mitt henger ikke såpass med at jeg orker å lage design. Men noen headerer der i mot. Det kan jeg få til! Selvom jeg lager dette innlegget betyr det IKKE at aallee som kommenterer skal få en header, og du trenger heller ikke å sende meg mail for å spørre. Vi gjør det så enkelt at de som ønsker en header lager ett innlegg hvor de skriver det.

DET DU MÅ GJØRE FOR Å KUNNE FÅ EN HEADER:
- Lage ett innlegg på bloggen din hvor du skriver at du ønsker en header av meg.
- I det innlegget må du ha med MINST 4 bilder som du ønsker å ha i headeren. pluss at du må linke bloggen min.
-. Bildene dine MÅ ha en god kvalitet, det kan altså ikke være dårlige telefonbilder.
- Bildene må være lagt ut i minst 600px i innleggene. Og du må skrive hvilken str du skal ha på headeren.
- Etter å ha gjort alt det der limer du inn linken til innlegget i DETTE kommentarfeltet.
- Og om du har face kan du gjerne dele dette innlegget på face :)

Som sagt kommer jeg ikke til å lage header til alle som melder seg på. Jeg lager til dem jeg får tid å lage til, og til dem som har skikkelige bilder i rett str. Vennligst ikke send meg mail for å spørre heller. Det er nok med å kommenter+lage det innlegget!

// noen av mine gamle headerer..


Nytt design // designet er under oppusing


Som dere ser er designet nytt her. Men det er også noen feil jeg fortsatt må få fikset opp i. Pluss at jeg ikke er heelt fornøyd med menyen osv. Så jeg får se hva jeg skal gjøre med det. Men akuratt nå er jeg veldig trøtt å sliten, så designet må nok se ut som dette, med de feilene i en stund, før jeg får fikset opp i det! Gjerne si hva dere syns om designet så langt, og hva dere  kanskje syns kan være annerledes!


Fredags kveelden, med en slags spørrerunde


God kveld! Litt sen blogging kanskje, har en slik vane i hodet mitt att etter klokken åtte gidder jeg ikke å blogge, haha. Rar vane ja. Men nå er det jo ferie så da får jeg bare skru litt om i hodet! I kveld tenkte jeg å ha en slags "spørre runde" innen bloggdesign. Orker ikke å fortsette med å få inn 10mail angående design hver dag, derfor blir det lettere å gjøre det på denne måten!

Er det noe dere lurer på innen bloggdesign?  -Da kan dere stille spørsmål på designbloggen min HEEER. Og altså ikke i dette kommentarfeltet, men dette. Takk.


New desiign!


Nytt bloggdeign igjen ja, headeren er ikke ny da! Gjerne si hva dere syns om designet, og om det er  noe dere syns jeg kan ha annerledes osv. Og om du har mac, gjerne si om det ser annerledes ut hos deeg. For det har nemmelig skjedd før, kjedelig!


Ønsker du en ny header? -Gratis // AVSLUTTET


Ønsker du en header av meg, gjør du som følgende under. Jeg kjeeder meg, og er blitt dilla på å lage headerer, siden jeg har lært meg en ny måte å gjøre det på i photoshoop. Vet ikke hvor mangen jeg kommer til å lage til, det spørs litt hvor mangen som ønsker. Kommer til å lage til så mangen som jeg orker å lage til :)

OM DU ØNSKER HEADER, GJØR FØLGENDE:
- Lik facesiden min HER, hihi.   Lag ett innlegg på bloggen din hvor du skriver at du ønsker en header av meg+linker bloggen min.   I innlegget legger du ved en forklaring på hvordan du ønsker headeren skal se ut.   Legg også ved noen bilder (minst 3stk) som du ønsker å bruke i headeren.   Bildene MÅ ha en god bildekvalitet, og bør minst være i 600px, men helst 700-800px.   Gjerne skriv størrelsen du vil ha på headeren, og lim så linken til innlegget inn i kommentarfeltet.  PS: Husk å ha med epost-addressen din i kommentaren slik at jeg kan sende headeren til deg, om du blir en av dem jeg lager til!PS: Til "alle" dere som bare kommenterer "Ja, jeg vil ha en ny header, finn bilder på bloggen min",, dere MÅ gjøre som følgende over.


Nytt design og header!
Som dere sikkert har lagt merke til har jeg endret litt på designet, og byttet header. Følte jeg trengte en litt mer "sommersk" header, soe da var det bare til å lage en ny av de bildene som ble tatt i går. Egentlig er jeg ikke helt fornøyd med headeren, eller headerbildene. Likte ikke håret mitt på dem, haha. Men de får i hvertfall duge til neste gang jeg tar nye bilder.

Jeg er nok ikke heelt ferdig med designet enda, men regner med det kommer til å se ca slik ut i en stund nå. Men det dumme er at designet ikke ser likt ut på mac(?). Jeg har jo ikke mac selv, men har sett, og fått høre at det er noe feil der. Så om du har mac, å designet ser helt tullerusk ut der, gjerne si ifra! Hihi. Hva syns dere om designet og headeren?

-Ingvild


"Hvordan vil dere ha neste gratisdesign?"


Hei på dere! Om ikke så alt for lenge har jeg tenkt til å starte på ett nytt gratisdesign. Men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal lage det denne gang, derfor tenkte jeg at dere skulle få være med å bestemme litt. Gjerne si tips til ett tema, farger, størrelser, skrift og de andre tingene dere vil ha med. Så skal jeg prøve å få med noen av ønskene! Noen ønsker?


Hvilket design skal jeg bruke?


Som sagt er jeg veeldig ubesluttsom, i hvertfall når det kommer til design. Blir heller aldri helt fornøyd, så jeg driver å små fikser hele tiden. Hehe. Det har jeg gjort nå igjen, så jeg lurer egentlig bare på hva dere likte best. Skal jeg ha en slik stor header, eller liten? Hva syns dere?

Nr1


Nr2 // de fleste syns jeg skulle ha liten header. Så nå har jeg gjort litt flere forandringer her. Litt annerledes header å..


Nytt design og header, med litt mer farger!


God morgen! Som noen av dere sikkert har lagt merke til så skiftet jeg header i går, og har fått fikset på en del småting i designet. Så nå begynner jeg å nerme meg fornøyd her. Jeg vet jeg skifter design og header ganske så ofte, så nå skal jeg prøve å ha det som dette i hvertfall to uker. Haha. Det nye gratisdesignet kommer kanskje ut senere, så det er bare til å følge med. Hihi.   Hva syns dere om designet og headeren?


Fiksing av design!


God morgen! Som dere sikkert kan se har jeg fikset litt på designet mitt. Igjen. Jeg er ikke helt ferdig enda da, men begynner å bli ganske så fornøyd her! Sitter her fortsatt med morgentrynet mitt, er stuptrøtt. Skal snart hoppe i dusjen før jeg skal finne frem klær til i kveld, tenker jeg. Dette ble egentlig bare ett kjapt "oppdaterings-innlegg". Kanskje det kommer litt fere bilder fra gårsdagen, senere.

..Hva syns dere om designet så langt?


Nytt design og ny header!


Heihei! Nå har jeg vert uten å blogge i, ja to dager?.. Så nå klarte jeg ikke å ha mer fri. Selv om det har vert ganske så godt å ikke måtte tenke på bloggen hele tiden. Men jeg må inrømme at hverdagen hadde vert ganske så mye kjedeligere uten bloggen. Hehe. Men nå er jeg tilbake, med nytt design og greier. Er ikke helt ferdig enda, har en del småting jeg må få fikset opp i fortsatt. Følte bare at jeg måtte skifte til det nye, før jeg blogget nå. Haha. Orket virkelig ikke å blogge med det stygge designet jeg hadde.. Nytt design = ny inspirasjon til bloggen! :)   PS: Noen av kodene har jeg lånt fra gratisdesignet til Eirin. Dere fnner bloggen hennes HER - annbefaler alle å ta en titt innom den.

Hva syns dere om det nye designet?
-Ser det annerledes ut hos deg så gjerne si ifra.


10 enkle tips til ett fint og enkelt bloggdesign


1.  Ha en EGEN header, som du endten har laget selv, eller som du har fått en annen til å lage for deg. Man trenger ikke ha en kjeempefin og fantastisk bra redigert header. Om man ikke har noen spessielle redigeringsprogramer, eller vet hvordan man "kobler bilder" så kan det jo også være ganske så stilig å bare ha bloggnavnet ditt eller navnet ditt med en fin skrift, og den samme bakrunnsfargen som bloggen din er i. Du kan se video som sujo.blogg.no har laget HER, om hvordan man kan lage header i gimp!

2. Ha innleggene din ei 700px, 800px eller gjerne 900px om du vil det. For da kan du poste bildene dine i en større størrelse, noe de fleste leserer liker. Om du ikke vet hvordan man endrer størrelsen på innleggene finner du forklaring HER. og om du ikke vet hvordan du endrer størrelse på bildene du publiserer fnner du forklaring HER.

3. Ha ett oversiktlig sidebar. Det er også noe som er veldig "lurt" å ha. Skriv litt om deg selv der, slik at nye leserer kan få vite litt om deg, og hvem du er. Gjerne ha kategorier og arkiv i sidebaren, om ikke så gjerne ha det i en dropdown meny eller noe. Slik at leserne kan se i kategorier og arkiv om de skulle ønske det. De fleste liker også om det er ett profilbilde av personen bak bloggen i sidebaren. Men det kan jo også være stilig å ikke ha noe profilbilde i det hele tatt. - Trenger du hjelp til profilbilde finner du det HER.

4. Ha "Legg meg til som venn" link en eller annen plass på bloggen! -finner koder HER.

5. IKKE ha massevis av foskjellige farger på bloggen. Helst ikke ha så veldig knall farger som knall lilla, knall blå, gul, orange, grønn osv. Dere skjønner hvordan jeg mener. Da vil jeg heller annbefale å holde seg innenfr tre forskjellige "svake" farger. Som f.eks grå og hvit. Hviss ikke blir bloggen bare heelt rotette å lese, det synes i hvertfall jeg.6. Endre litt på gratisdesignet man gjerne bruker. Det er veldig mangen som bruker gratisdesign og ikke gjør nooe forandringer på det. De fleste som lager bloggdesign skriver bare det at "man skal ikke fjerne hvor det står designet er laget av meg, ellers kan du endre på hva du vil". Jaa, de fleste sier i hvertfall det. Så gjerne sett inn egen header, skift profilbilde, gjerne endr bakrunnsfarge. Gjør det litt til ditt egent!

7. Ikke ha helt lys skrift i innleggene. Noen blogger har f.eks heelt lyse grønn skift i innleggene sine, som kan være vanskelig å lese. Så heller ta å ha en svart eller lysegrå skrift, -Ha en skriftfarge som går ann å lese. Du finenr forklaring på hvordan man kan endre farge på skriften i innleggene HER.

8. Ha større skrift på overskriften enn i innleggene. -Se hvordan endre størrelse HER.

9. Ikke ha slik at når man kommer inn på bloggen så kommer det plutslig på noe musikk. Haha. Dette er det vell egentlig ikke så mangen blogger som har lenger. Men jeg har vert innom noen, å det er sykt irriterende.

10. Ha ramme rundt innleggene. Noe som irriterer meg veldig er blogger som ikke har ramme rundt innleggene sine, Som gjør at bildene er liksom heelt inntill kanten - frustrerende. Man trenger jo ikke å ha så veldig tykk ramme, men i hvertfall litt! Du finner koder til hvordan man kan sette inn ramme på header, sidebaren, wrapperen og innleggene HER.

Syns om tipsene?    PS: Dere finner flere HTML-koder på designbloggen min HER.


Hva syns dere om det nye designet?


Okei. Jeg vet at jeg skifter design og header, sykt ofte. Jeg er utrolig ubesluttsom som sagt, så jeg klarer liksom aldri å bestemme meg for hvordan det skal være. Men nåå, tror jeg jeg er ganske så fornlyd. Litt usikker på om jeg liker headeren, siden jeg egentlig fåretrekker å ha "ute bilder" til header. Men denne får funke tildess jeg har fått noen nye bilder av meg som jeg blir fornlyd med! Hva syns dere om designet og headeren?


Neon ønsker / forslag til nytt gratisdesign?


Nå har jeg tenkt å starte på ett nytt gratisdesign igjen. Syns det er så utrolig morro å holde på med design, så hvorfor ikke. Hehe. Men det jeg lurer litt på da er egentlig hvordan design dere vil ha. Har litt lyst å få til ett litt spessielt, som ikke finnes i gratisdesign fra før av! Å jeg gidder jo heller ikke å bruke tid å energi på ett design som ingen vil bruke, om dere skjønner. Så jeg blir veldig glad om dere kommer med noen små tips, ønsker, forslag!  Som f.eks. Vil dere ha skygge, innlegg i 700 eller 800px, to eller en sidebarer, hvilken farger, smal header, header over hele bloggen, ingen sidebar, midtstilt skrift, jaa. Skrik ut alle forslagene dere har!  Forslag?


Vil du ha en header?


Nå har jeg nettopp lert meg en "enkel" måte å lage headerer på. Før brukte jeg en måte som tok tusen ganger så lang tid. Å siden jeg sitter her å lager fult av headerer som ikke blir brukt, så tenkte jeg at jeg heller skulle være litt snill med dere. Jeg har fått en god del med spørsmål om jeg kan lage headerer, så om du ønsker en header av meg kan du kanskje få en nå. Jeg kommer ikke til å lage til alle, om det blir mangen som vil ha. Kommer til å trekke ut kanskje tre stykker i kveld, å kanskje noen flere iløpet av uken! 

Det du trenger å gjøre for å kunne få en header er:
-Like face siden min HER. Om du alt liker meg så er det fint.:)
-Si ifra i kommentarfeltet når du har likt - jeg kan se om du lyger.
-Skrive i kommentarfeltet hvordan du vil ha headeren om det blir deg
-Ha med epost adressen din i kommentaren.
-Å bildene jeg skal lage headeren av bør være i en god kvalitet, ellers går det ikke.

PS: nei jeg er ikke noe verdensmester i dette, å du finner forklaring på hvordan jeg gjør det HER. det er Susanne som har lært meg det, hun er utrolig flink!

// noen jeg lagde sånn fullfart nå.


Designet.


Som dere sikkert har fått med dere så har jeg fått ett nytt design+header nå. Jeg er egentlig veldig fornøyd, men problemet er at i internett explorer eller hva den heter, så ser designet helt fucka ut, hvertfall hos noen. Så jeg lurer egentlig bare litt på hva dere syns om designet? å ser designet likt ut hos deg, som det gjør på bildet under?


Skal, skal ikke,, hvilket design?


Jeg er så utrolig ubesluttsom. Spessielt når det gjelder design. Som noen av dere sikkert kan se, så har jeg skiftet header, profilbilde og litt flere småting i designet. (er ikke ferdig). Meen, jeg er litt usikker på om jeg skal ha dette designet, eller det gamle. Liker egentlig det gamle best, men er så sykt lei av det, så føler jeg trenger noe nytt her. Hva syns dere? hvilket design skal jeg bruke?

1. Det gamle


2. Det nye


Da var det nye designet på plass!


Som dere sikkert har lagt merke til de siste dagene så har jeg fikset en god del på designet. Hadde jo headeren over sidemenyen å innlegget, å jeg fant ut at det ikke var helt min "stil". haha. Liker bedre å ha det som jeg har det nå. Er faktisk litt fornøyd, så skal prøve å ha det slik i en stund nå. Skal ikke skifte design og header hver helg som jeg har gjort nå i det siste... Eneste jeg ikke er fornøyd med nå er overskriften og den infolinjen under. Så får se hva jeg skal gjøre med det, hah. Men uansett, hva syns dere om det nye designet?


Designsnakk, noe dere lurer på?


Okeei. Jeg får utrolig, utrolig mangen spørsmål om hvordan man lager design, om jeg kan lage header til dem, design, hvordan ditt å datt. Så jeg tenkte å svare dere i innlegg, siden det er så mangen som lurer på det samme. Så dere kan spørre om hva enn dere lurer på i DETTE innlegget, så kommer jeg til å plukke ut noen spørsmål, å svare på dem i ett egent innlegg! Jeg kommer ikke til å gidde å legge ut tusen av html-koder her på bloggen. For dette er jo egentlig ikke en designblogg, men har det også. Å den finner dere HER.

Hvordan lager man design? hvilket program bruker du?
For det første så bruker man ikke noe programer for å lage bloggdesign. Det er bare til å gå innpå Design som du ser med en liten skrift når du er på den første siden du kommer til når du logger på. Så går du til Rediger, og vips så har du stilsettet opp. Det er der man skifter header, bakrunnsfarge, skrifttyper osv. Og om man f.eks vil ha ett bilde i sidebaren trykker du videre til Maler. Som du ser i en liten knapp rett ovenfor alle kodene. Så er det vell egentlig bare til å google på det man lurer på, finner som oftest kodene osv da.

Kan du lage header og design til meg?
N-e-i. Det er noe jeg får spørsmål om hver dag. Det står tilogmed ovenfor der dere kommenterer at jeg ikke tar imot flere bestillinger. Å til dere som bestiller på designbloggen min, der står det også. Å jeg har sagt det flere ganger. Hehe. Så plis, ikke spørr. Jeg har noen jeg holder på å lage til. å det er nok med dem. Så når jeg er ferdig med dems, så blir det en pause fra designlagingen, for å prøve å lære meg mer om koder osv.

Noe dere lurer på om design, som jeg skal forklare?


today's talk...


Ja jeg vet at jeg er superflink til å komme på gode overskrifter. Nei, det er nesten det vanskeligste med å blogge, merkelig nok. haha. Men nok om det! Akkuratt nå sitter jeg godt innpakket nder dynen, musikken er på og leser blogger.  Skal se om jeg får skrevet ferdig en skole oppgave i dag. Og kanskje få fikset ferdig noen design. Og mens vi snakker om design...

Jeg har over 20 stykk som venter på design fra meg. Så til dere som spør på mail, å brev om jeg kan lage til dere. NEI. Jeg tar IKKE imot flere bestillinger nå. Verken av design eller header. Når jeg er ferdig med designene+headerene til dem som har bestilt innen nå, så kommer jeg til å ta en pause fra "design lagingen" og heller prøve å lære meg mer om html-koder og slikt. Så pliis, ikke send mail eller brev. for svaret blir uansett nei :)


Hvilken header skal jeg bruke?

Litt forandringer på designet..


Som dere kanskje har sett i det siste så har jeg endret en del på designet og fått meg en ny header. Det har også begynt å snø på bloggen som dere kan se. Haha. Koselig altså! Tenk at i morgen er det julaften, jeg klarer virkelig ikke å fatte det. Kommer nok ikke til å få sove med det første i kveld for å si det slik. Men men, får vell gå ned å finne meg noe mat. Hva syns dere om designet?


Til dere som ønsker å bestille header.


I det siste har det kommet en del spørsmål om jeg kan lage header til folk. Så da tenkte jeg å begynne å ta imot bestillinger igjenn. Men helst ikke bestill her på denne bloggen. Jeg har laget ett egent innlegg til det på designbloggen min. Du finner det innlegget HER. men nei, jeg er ikke noe spessielt fink, å jeg har ikke photoshoop. Så jeg kan ikke lage slike som tcmn har osv... Gjør det gratis.


NYTT DESIGN!


Som noen av dere sikkert ser så har jeg fikset meg ett nytt design. Men headeren er nesten helt lik da. Endret litt på teksten og skrifttypen, men det kommer nok en ny header med nye bilder så fort jeg får tatt noen nye av meg. Jeg kan ærlig innrømma at jeg ble litt fornøyd med designet denne gangen, spessielt sidebaren. Pluss at jeg ikke har dropdown meny heller, føler jeg alltid har hatt det. Så derfor giddet jeg ikke å ha det denne gangen også. Haha. Hva syns dere om det nye designet?

Før:


Nå:


Designhjelp, til dere som ønsker!


Er det noe spessielt dere lurer på angående bloggdesign og ønsker at jeg skal forklare, eller legge ut koder til, spørr i vei! Jeg har tenkt å begynne med html-hjelp og slikt på design bloggen min nå. Så da skal jeg prøve å hjelpe dere så godt jeg kan! iaasdesign.blogg.no

Still spørsmålene i dette innlegget ;)


Nei, jeg kan ikke lage design til deg...


Jeg får stadig spørsmål om å lage design til folk, så jeg tenkte egentlig bare å svare alle dere i dette innlegget. Nei, det kan jeg ikke. Jeg har noen som jeg har sagt ja til og dem er jeg enda ikke ferdig med. Så nå skal jeg lage ferdig til alle dem, så tar jeg meg en pause! Men skal se om jeg får laget ett nytt gratisdesign da, siden jeg også har fått spørsmål om det. Lov å komme med ønsker til gratisdesignet!


Nytt design!


Som dere kanskje ser har jeg fikset meg ett nytt design igjen. Men det dumme er at det ser HELT feil ut i internett explorer,, så jeg har egentlig ikke klart å bestemme meg helt for om jeg skal ha det. Er jo litt kjipt det da, aner ikke hvorfor det ser forskjellig ut i alle internetter, men i den jeg bruker ser det helt normalt ut! Men uansett. Jeg tenkte at jeg kanskje bare skulle poste ett innlegg daglig, isteden for å ta helt pause. Klarer meg jo ikke helt uten blogg heller så, tror det vil funke bedre!    Hva syns dere om det nye designet?
(hvordan ser det ut i din internett?)

Før:


Nå:


En liten oppusing blir bra!


Nå har jeg nettopp laget meg en ny header, og har tenkt til å ha en skikkelig opusing her på bloggen. Jeg er bare så utrolig lei av designet og headeren som jeg har nå. Pluss at som dere vet har jeg ikke hatt så mye å blogge om de siste dagene, og da pleier ett nytt design å hjelpe på! Så om designet pltselig ser helt krøllette ut her så er det nok fordeat jeg holder på å fikse her.

Dette blir nok den nye headeren for en stund. Hva syns dere?


Nytt design


Da var det nye designet mitt på plass. Det eneste jeg ikke er fornøyd med er skrifttypen i overskriften, men den blir jeg alldri fornøyd med så det får nok bare være slik. Jeg vet jeg bytter ofte, men jeg blir inspirert hver gang jeg ser "nye typer" design, så bare må jeg lage nytt. Haha. Beklager virkelig om dere syns det er plagsomt! Headeren kommer bare til å være midletiders tildess jeg får nye bilder !

Hva syns dere om designet? -Ingvild:)


Nytt design


Nå har jeg fikset meg nytt design igjen, og en litt annerledes header. Eneste forskjellen fra denne og den gammle er at det er ny tekst på denne, haha. Nå skal jeg virkelig prøve å ha dette i en stund, istenfor at jeg bytter absolutt hele tiden. Føler jeg kan si jeg er fornøyd ed dette, faktisk. Det eneste jeg ikke er fornøyd med er skrifttypen i overskriften. Men det får jeg overleve, haha.


Hva syns du om designet?
-Ingvild:)


Nytt design og header!


God morgen! Da var det lørdags morgen, og det regner faktisk ikke ute. Noe som er helt topp, for regn er virkelig noe jeg er lei av. Haha. Planene for dagen er føreløbig ikke så store, skal redigere litt bilder som jeg var te og tok i går. Så får jeg se hva jeg skal finne på etter det! Og som dere ser har jeg fått nytt design og header, igjen. Jeg var ikke noe fornøyd med det andre designet så jeg bare måtte. Haha. Men dette skal jeg prøve å ha i hvertfall en mnd. Ble litt fornød med menyen i headeren da. Litt usikker på om alle nettsider ser det likt, og jeg får ikke sjekket for jeg får ikke åpnet explorer på min data, så om du ikke ser det slik som på bildet nder, pliis si ifra! ;)

Hva syns du om designet? Og ser du det slik som det viser på bildet? -Ingvild:)


Hvilken header ?


NYTT DESIGN !


Da har jeg fikset litt på designet mitt. Følte det var nødvendig, selvom det ikke er så mye som er forrandret da. Dette blir bare ett kjapt innlegg før jeg stikker ned for å se litt på TV!

-Hva syns du om det nye designet?

Min designblogg !


Som sagt har jeg laget meg en designblogg hvor jeg kommer til å legge ut kodene til alle gratisdesignene mine, og dele litt HTML-koder. Jeg er langt ifra ferdig med kodene osv enda. Men noen koder har jeg fått lagt ut da. Til nå har jeg bere fått lagt ut kodene til det ene gratisdesignet, skal se om jeg får fikset med dem andre litt senere!

Dere finner bloggen HER, og det nye gratisdesignet HER.
Om dere vil bruke designet så helst si ifra i en kommentar i innlegget hvor dere finner kodene!


-Ingvild:)


Hvilken header ?

back with a new design and stuff


Da var bloggpausen min over etter kunn to dager, tilogmed litt mindre enn det. Haha. Sa jeg ikke komtil å klare det lenge, å uansett så har vi skikkelig internett igjen. Så da funker det jo, selvom det fortsatt kommer til å være litt mindre blogging i ukedagene siden jeg er såpass utmattet etter skoledagene.  Men ja, nok om det. Jeg har mekket meg ett nytt design mens igjen, føler at det ble litt mer orden osv her nå. Så skal prøve å ha det slik en stund nå. Ny header har jeg også, ble faktisk litt fornøyd denne gangen! Med ett nytt design så kommer det faktisk mer inspirasjon, og har plutselig mye å blogge om. Aner ikke hvorfor da men :) 

-Hva syns dere om det nye designet? -Ingvild:)


NYTT DESIGN !


Nå har jeg endelig fikset meg ett nytt design. Var så utrolig lei av det jeg hadde, haha. Tipper det ikke er så lenge til jeg er lei dette også, typisk meg. hah. Jeg har også fikset meg en ny header som dere sikkert ser. Følte at den andre var litt for liten, kjedelig og ja. Så jeg bere lagde en ny :)

-Hva syns dere om designet?-Ingvild:)


Ønsker du en header ?


Jeg har fått en del spørsmål om å lage header til folk, å det er jo utrolig koselig. Så jeg tenkte at dere som ønsker en header av meg, kan skrive i kommentarfeltet hvordan dere ønsker å ha den. Så får jeg se hvor mangen av dere det blir som får en. Vist det blir like mangen som sist som ønsker en, kommer jeg bere til å ta noen tilfeldige! Men husk, jeg er ikke verdens mester i dette, har ikke photoshoop heller!-Ingvild:)


Hvilket design?


Jeg er som vanelig helt besluttsom. Har laget ett litt nytt design+header igjen, å klarer ikke å velge. Jeg blir som sagt alldri fornøyd, haha. Så dere må hjelpe meg å velge!

Nr.1


Eller Nr.2 - det jeg har nå


Hvilket likte du best?
-Ingvild:)


NYTT DESIGN


Nå har jeg fikset meg nytt design igjen. Fant ut at jeg ikke kunne ha det andre i og med at gratisdesignet jeg snart skal legge ut kodene til er omtrendt likt. Da er det jo litt kjedelig. Haha. Jeg fant også ut at jeg har sinnsykt mangen kategorier her, og jeg blogger jo ikke om alle engang. Så skal se om jeg kanskje får fjernet noen av dem, slik at dem ikke bruker opp så stor plass i sidemenyen. Smart. 

Hva syns dere om det nye designet+headeren?

-Ingvild:)


HVILKEN HEADER?


Nr.1


Nr.2

Nr.3

Nr.4

-Hvilken header syns du jeg skal bruke?
 Ingvild:) 


Hvilket design?


Det jeg har nå


Eller nytt


 Hvilken av designene skal jeg bruke?
-Ingvild:) 


Ønsker du en header av meg?


Jeg har fått en del spørsmål om å lage header til folk, å det er jo utrolig koselig. Så jeg tenkte at dere som ønsker en header fra meg, kan skrive i kommentarfeltet hvordan dere ønsker å ha den. Så skal jeg "trekke" noen av dere som kan få en header av meg. Om det blir deg, kommenterer jeg endten tilbake på bloggen din eller sender en mail slik at jeg får noen bilder fra deg.
MEN, jeg er ikke verdensmester i dette akkuratt. Jeg har jo ikke photoshoop, så jeg bruker bere picnik, gimp, photofiltre og photoscape.  Hvilken programer bruker d til headerne dine?
Ønsker d en header av meg?
 Ingvild:) 


Nytt design !


Som dere kanskje ser har jeg fikset litt på designet mitt igjen. Har også byttet header, men det er jo egentlig ikke så veldig stor forskjell da. Har også fått litt mer orden i sidebaren + i dropdown menyen. Så jeg er egentlig veldig fornøyd med det nå. Eneste jeg ikke er ferdig med er kommentarfeltet, hihi. Så skal jeg se om jeg får laget ferdig gratisdesignet til dere senere, men nå hopper jeg i dusjen så vi blogges! :)

 -Hva syns dere o det nye designet?


Ønsker til gratisdesignet ?


Nå har jeg tenkt å begynne på ett nytt gratisdesign til dere, siden jeg har fått en del spørsmål om det. Jeg har også fått noen tips til hvordan jeg kan lage det, så jeg vet sirka hvordan jeg skal lage det. Men om dere har noen spessielle ønsker, så kom med dem! 

-Ønsker?


 -Ingvild:)


Nytt design
Hva syns dee om det nye designet?
-Ingvild:) 


NYTT DESIGN


Nå har jeg pusset litt opp på designet igjen, jeg følte at det andre ble litt barnslig og kjedelig, vet ikke hvorfor. Haha. Jeg jobber enda med å prøve å få farge bak overskriften på det menygreiene mine i sidemenyen, men får det søren meg ikke til! haha, klikker snart. Men jeg skal klare det til slutt, ellers får det vell bere se ut som det gjør nå!
-Hva syns dere om designet+headeren? -Ingvild:)


NYTT DESIGN !


Nå har jeg fått meg nytt design igjen ja. Det trengtes virkelig, siden jeg ikke var fornøyd med det forgje. Nå skal jeg prøve å holde det slik en stund, kanskje bytte header bere eller skal det være slik! haha. Nå har jeg tenkt å ta meg en liten pase fra datan før jeg skal lage videre på gratisdesignet til dere!  -Hva syns du om designet?-Ingvild:)


OPPUSSING


Nå har jeg tenkt til å ta meg god tid og fikse skikkelig på designet. Følte jeg gjorde det altfor fort sist gang, så det ble ikke noe skikkelig. Jeg skal også bytte header, ikke det at det er noe galt med den jeg brker nå men jeg syns det "føles bedre" når jeg har lagd den selv. Om dere skjønner! 
Så det kan godt hende det ser litt tllette ut her i en stund nå, hehe. -Hva syns dere om den nye headeren? -Ingvild:)


NYTT DESIGN !


Som dere kanskje ser har jeg fikset litt på designet, føler det ble litt mer liv i det nå. Den headeren jeg bruker nå er bere en midletiders header tildess jeg får noen nye bilder som er lettere å lage sammen om dere skjønner. Jeg prøver fortsatt å få en fargebakrunn til å stå fast som bakrunn, men den vil ikke. Så jeg får se om jeg bere skal ha det slik eller fortsette å prøve. Hihi. Men nå skal jeg vertfall jobbe litt videre med Gratisdesignet som du finner HER :)Hva syns du om designet?
-Ingvild:) 


SKAL JEG BYTTE HEADER?


Jeg er egentlig litt lei den headeren jeg har nå, i og med at jeg har hatt en nesten lik en før. Så jeg har lagd noen nye nå, selvom de ikke ble så veldig fine de heller. Men jeg har tenkt å fikse litt på designet mitt nå, syns det er litt kjedelig, å da hadde det jo vert koselig med en ny header også! Men det er jo dere som bestemmer, så hvilken header syns du jeg skal bruke av desse fire. Eller den jeg har nå:


Hvilken skal jeg bruke?
-Ingvild:)


LAGE GRATISDESIGN ?


Jeg har lagd meg en blogg der jeg prøver meg litt frem med design-koder og slik at jeg slepper å endre designet på denne bloggen hele tiden. Tenkte kanskje at jeg skulle prøve å lage ett gratisdesign om noen av dere er intreserte. Så om noen av dere er intreserte er det lov å skrive ønsker til hvordan dere vil ha designet. Men om det ikke er noen av dere som ønsker det, gidde jeg ikke. Hehe!Ønsker du gratisdesign?
Noen ønsker?


-Ingvild:) 


- Hvordan få "ikke-reklamer" tekst i kommentarfeltet.


Igår fikk jeg ett spørsmål om jeg kunne forklare hvordan man får "ikke reklamer" tekst over der man kommenterer. Så da tenkte jeg å prøve å forklare dere det. 

Gå til Design-Rediger-Maler-Innlegg.
Det føste du gjø er å trykke på Ctrl+f og søker etter  <div id="comment_author_wrapper">.
Over den linjen skriver du det du vil. 

Å da ser det f.eks slik ut:
 <br/><br/>Reklame-kommentarer blir slettet umiddelbart!<br/><br/> 

Var det forstålig?
-Ingvild:) 


Nytt design?


Jaa, nå har jeg fått fikset litt på designet og byttet header. Så nå føler jeg det er litt mer sommerslig her, med den headeren. Men som dere ser er det en "hvit linje" på den ene siden av headeren, det er vell fordeat headeren er forliten, så det skal jeg prøve å få fikset litt på. Men borsett fra det tror jeg det kan funke å ha det slik en stund. Har innleggene i 800px nå, istedenfor 700px som jeg hadde. Thihi. Hva syns dere om designet?
-Ingvild:) 


HVILKEN HEADER ?


Nr1.


Nr2.


Eller den jeg har NÅ?


HVILKET DESIGN?


Som sagt så blir jeg ALLDRI fornøyd med designene mine. Å jeg aner heller ikke hvilket dere vil jeg skal bruke. Så plis, hjelp meg!:)

Nr.1


Nr2.


Nr3.


Nr.4


Hvilken av de skal jeg bruke?
-Ingvild:) 


HVA MENER DERE OM GRATISDESIGN ?


I det siste har jeg lagt merke til at det er utrolig mangen som bruker gratisdesign, det samme designet også, faktisk. Selvfølgelig syns jeg designet er fint, men det blir liksom ikke så fint når alle bruker det. Om dere skjønner hva jeg mener.  Hva er deres mening om gratisdesign?-Ingvild:) 


- Hvordan fjerne google-reklamen?


Jeg er kanskje ikke den eneste som har sletet med det problemet der. Google reklamen har alltid vert i veien for designene mine. Den ville ikke bort, selvom jeg følte tipsene som HTML-kode-blogger tipset om. Det funket hvirkelig ikke på min blogg. Men endelig har jeg funnet en annen måte å få den bort på. 
Eller den forsvinner ikke helt da, den legger seg heller helt nede på bloggen.

 Det første du gjør er å gå innpå Design-Rediger-Maler.

Så kan du trykke på Ctrl+f og søke etter  <p>${ProfileDescription}</p>.

Uner den linjen limer du inn dette her:
</div>
</div>
</div> 
</div>
</div>
</div>

 Så er det bere til å forhondsvise å se om den er helt nede på bloggen nå. Om den ikke er det kan du godt lime inn koden en gang til. Det funker hvertfall på min blogg. Men om du ikke får det til å funke kan du jo prøve med dette HER.-Ingvild:)


HVA SYNS DU OM DET NYE DESIGNET?


Som noen av dere kanskje ser har jeg endret litt på designet(igjen) og byttet headeren. Egentlig er headeren nesten lik som den var, er bere noen små forrandringer på den. Men skal fortsatt se om det er noen småting jeg får fikset på. Kanskje ha noen småe bilder i sidemenyen der.  Også må jeg få fjerna google-reklamen som er i veien der. Hater de. Når jeg prøver å fjerne den, så klikker alt bere, så om noen av dere vet hva jeg gjør feil, eller hva annet jeg kan gjøre. Rop det ut:)

 Hva syns du om designet?
-Ingvild:) 


i'm finished


Som jeg nevne i forgje innlegg så skulle jeg lage ett innlegg der dere finner HTML-koder og slikt. Det er jeg faktisk ferdig med nå. Har sirka 20koder og slikt der alt, men det skal nok komme flere straks. Så om dere har noen spessiele ønsker, eller noe spessielt dere trenger hjelp til. Så er det lov å si ifra.(er ikke sikkert jeg kan hjelpe da)
Alle kodene og alt er på en annen blogg, slik at jeg ikke skulle poste 20 HTML-koder/20 innlegg her i går. Haha. Det er bere til å trykke på Design-HTML-koder i menyen min. Så finner du det!


Trykk på headeren for å komme til Design-bloggen !

 Noen koder du vil jeg skal legge ut?   Kommer du til å bruke kodene?
-Ingvild:) 


NY HEADER OG DESIGN
Hva syns du om headeren og designet ?
-Ingvild:)


UBESLUTTSOM ?


Haha! Jeg har endret på designet IGJEN, og har faktisk byttet header også, som dere ser. Serriøst, jeg blir alldri fornøyd. Så det blir kanskje litt mye bytting. litt.
Men nå skal jeg faktisk prøve å ha designet slik i noen uker (minst). Det eneste som skal forandre seg nå er fargen og det bak overskriften. Kanskje litt småpussing på headeren også. Men utenom det skal jeg prøve å ha det slik! haha :) Hva syns dere om designet ?
-Ingvild:) 


NYTT DESIGNHva syns dere om det nye designet+headeren ?
-Ingvild:) 


HVILKEN HEADER ?
HVILKEN HEADER SKAL JEG BRUKE ?
-Ingvild:)


SMÅ PUSSING PÅ DESIGNET !


Nå kjeder jeg meg faktisk, så jeg har tenkt å fikse  litt på designet mitt. Som dere kanksje ser har jeg alt fikset på litt av det. Men har mye mer jeg vil endre litt på. Kanskje jeg skal se om jeg får lagd en ny header også, vet ikke helt. 
Så om dere vet om en blogg som har mangen brae HTML-koder, så skrik ut! haha :) 

Hva gjør dere i dag?
-Ingvild:) 


HVORDAN JEG LAGDE HEADEREN MIN :


Siden jeg har fått veldig mangen spørsmål om jeg kan lage header til folk, og hvordan jeg har lagd min, Så tenkte jeg å prøve å vise dere det. Nå som jeg bere skulle vise, gjorde jeg det ikke så veldig nøye 
Programene jeg bruker er Photofiltre og Photoscape. 


( jeg var ikke så nøyen akkuratt nå,,)

Noe dere lurer på, eller ikke skjønte?
-Ingvild :)


NOEN SOM KAN HJELPE?


Som dere kanskje har sett, så er kommentarfeltet mitt helt ute å kjører. Jeg skulle bere fikse "litt" på det i går, men det funket ikke helt akkuratt. Jeg har prøvd å tilbakestille på designet også, men det hjelper ikke. SHITT asså, det kan jo ikke se slik ut. Det er jo sykt forvirrende da! ?Vet du hvordan jeg kan fikse det?
-Ingvild:) 


HVILKEN HEADER ?


Den jeg har nå.


VS// Begge headerene er redigert i photoscape og pfotofiltre.

Som dere sikkert allerede vet blir jeg som oftest veldig fort lei av mitt egent design.Så derfor skifter jeg ganske så ofte. Å nå er jeg da lei headeren min, igjen. Haha. Så jeg har prøvd å lage en ny. En som er litt mer sommerslig da. Så da er det opp til dere om jeg skal bytte eller ikke !

Hvilken syns du jeg skal bruke?
-Ingvild:) 


NYTT DESIGN + HEADER - Din mening?
Hva syns dere?
-Ingvild :) 


BYTTE HEADER ?


jeg byttet header og design for bere noen dager siden. Men jeg er egentlig ikke fornøyd med det. Føler kanskje det ble litt barnslig. Haha. Men det er jo min mening da. Og igår hadde jeg litt fritids med å lage headerer. Så jeg har noen dere kan velge mellom da. Haha ;) Men alle er nesten like da, hah!

1.


 2.


 3. 

4. -den jeg har nå


 Hva syns du om designet jeg har NÅ?    Hvilken syns du jeg skal bruke?  
-Ingvild:) 


HVA SYNS DU OM HEADEREN ?
Hva syns du om headeren?  Skal jeg bruke den?
-Ingvild:) 


Hva syns du om designet ?


Som kanskje noen av dere så igår skiftet jeg header. Men det er ikke jeg som har lagd den. Jeg fikk den av Thea Kristine. Jeg var med i en "konkuranse", så da vant jeg en header. Å jeg er kjempefornøyd med den!
Også som noen av dere også kanskje ser har jeg fikset litt på designet også. Har fått ramme rundt headeren, sideboksen og overskrift-boksen. Hihi.

Hva syns du?
-Ingvild:)


Hva syns du om designet?
Da har jeg endelig klart å få en litt mer skikkelig meny under headeren. Det tok virkelig lang tid skal jeg si dere, haha. Men sidemenyen derimot, den vil virkelig ikke samerbeide med meg. Legger inn koder så den skal vere inni en boks eller slik, men neida. Den gjør som den vil selv,,,,haha. Skal se om jeg klarer å få fikset det også utover dagen ;)

Hva syns du om designet?
-Ingvild:)


Nytt design og header !Hva syns du?
-Ingvild:)


Nytt design ?


Jeg har fikset litt på designet igjen som dere sikkert ser. Også har jeg byttet header. Har blitt litt mye bytting og slikt i det siste, haha. Men nå tror jeg at jeg snart er fornøyd. Kanskje en ny header, så skal jeg prøve å bruke den en stund! haha :)

Hva syns du?
-Ingvild:)


Noen headerer ?


Jeg er syk idag også ja, så jeg har hvert hjemme fra skolen. Å siden det ikke er noe morsomt på Ten i skoletiden, så fant jeg ut at jeg kunne prøve å redigere headerer. Trenger virkelig øving på det, haha. Jeg er ikke fornøyd med den jeg har akkuratt nå så har lyst å skifte!  Kanskje en av desse, spørs hva dere syns om dem da :)?Syns du jeg skal bruke en av desse?
-Ingvild:)


Hvilkent "design" ?


ELLER:Hvordan syns du jeg skal ha "designet" ?
-Ingvild:)


Nytt design og header !Hva syns du ?
-Ingvild:)


Ny header og design !


Hva syns du om designet og headeren?
-Ingvild:)


Ny header, Hva syns du?
Jaa,, jeg har fått ny header IGJEN. Vil ikke helt si den andre ar helt min smak, hviss jeg kan si det lsik da. Følte at de bildene a meg, der jeg "holdt bokstaven" liksom, ble litt små!   Såååeee, denne skal jeg prøve å ha litt lengre da, hah.

Hva syns du?
-Ingvild:)


Vil du ha header?


Siden jeg får en del spørsmål om å lage header til folk tenkte jeg at om dere kommentere i dette innlegget blir det lettere å holde kontroll på hvem som spørr osv. Istenefor at alle spørr i forskjellige innlegg om dere skjønner. Hehe. MEN som sagt, jeg er ikke en verdensmester i dette. Å om jeg skal klare å få en bra header har det veldig mye å si på hvilken bilder jeg bruker!

Her er noen headerer jeg har lagd:


 PS: Om det blir mangen som spørr, blir det bere noen av dere. Kontakter dem som får!


Headerer


Jeg får en del spørsmål om det er jeg som lager headerene mine, og det er det JA. Men om det ikke er jeg som har lagd den jeg bruker, så skriver jeg det. Jeg pleier som oftest å bruke de jeg har lagd selv da!

Får også spørsmål om jeg kan lage header til dem. Jeg pleier egentlig ikke å si ja til det, siden det har begynt å bli en god del som spørr om det. Men har lagd til noen. Kanskje jeg skal begynne å lage header til noen av dem som spørr igjen, eller ha konkuranser der en header kan vere premie? ikke vet jeg. 
Er heller ikke alltid jeg får headeren til å bli noe sørlig, det har alltid mye å si med hvilken bilder jeg har til den. Om dere skjønner:)

Redigerings-programene jeg bruker er photoscape, photofiltre og gimp2 !

Hvilken av headerene likte du best?
-Ingvild:)