Bildedryss


"Bilder fra bursdagen forgje helg"


Her er noen av bildene som ble tatt i surprise bursdagen som vi hadde for Edith(link) og Susanne(link) forgje helg. En utrolig herlig gjeng! ♥


BILDEDRYSS: dagen min 200512
Canon eos 600D 50mm


Flere bilder fra gårsdagen!

Canon eos 600D 50mm // det kommer flere fotoshoot bilder av Lena en annen dag, og flere blomsterbilder også en annen dag!


Bildedryss fra dagen min!


Heisann! Nå sitter jeg her stapp mett, å sliten. Har spist utrolig mye "dritt mat" i dag, haha. Jeg å Lene gikk ned til kiwi for å kjøpe oss noe godt, så traff vi mamma der, så vi "slapp" å gå jke, igjen... Vi fant også ut det at vi ville bake, så da baket vi brownie kjeks. Eller det skulle i hvertfall fårestille det. Haha. Pluss at vi kjøpte oss is, burn å urge. Og nå spiste jeg nettopp hjemmelaget pizza...Jaja, nok snakking om hva jeg har spist å ikke.. Vi var også nede ved skogen å tok litt bilder. Så nå skal jeg kose meg med å redigere bilder, chille med musikk å bare slappe helt av. Er jo ganske så trøtt å sliiten, så blir nok en tidelig kveld i kveld..Hva har dere gjort i dag?

 Canon eos 600D 50mm


Bildedryss fra dagen min!


Heiho! Nå sitter jeg å spiser hamburger og drikker iste mens jeg ser igjenom alle bildene som har blitt tatt i dag. Vi var som sagt en liten tur nedi skogen å knipset litt bilder / hadde fotoshot med Victoria. Været her har vert helt nydelig, så vi var ute i flere timer! Noe som igjen vil si at jeg er utmattet nå, kjipe greier. Så nå har jeg ikke noen andre planer for kvelden enn å chille. De melder jo fint vær i morgen også, så må jo lade meg opp til enda en dag ute. Hehe. Vi har tatt mangen flere bilder enn dette her, men har ikke fått redigert alle enda. Så dere får nøye dere med ett lite bildedryss fra dagen min! Flere som har hatt kjempefnt vær i dag?

//Canon eos 600D   50mm


"Nerde katt"

Morsomme katten til Susanne som liker å se på fisker på pc`en. Han tror de er ekte, haha, morsomt!


Litt bilder fra kvelden i går!


Som sagt hadde noen venniner av meg "overaskelses bursdag" for meg i går. Å jeg tok jo selvfølgelig bilder av både maten og av oss. haha. Men datan min, eller jeg er litt tullete så mangen av bildene som ble tatt av oss har slettet seg. Det har skjedd flere ganger, å jeg aner ikke hvorfor. Men alle ble heldigvis ikke slettet, så her har dere ett lite bildedryss fra kvelden!
photos from yesterday


I går hadde jeg en utrolig morsom dag sammen med Susanne og Mari. Vi gikk oss omtrendt vill i skogen, tok litt bilder, var på butikken og kjøpte oss mye godt, så film og lagde må gjøre video. Det vil si at vi gikk flere hundrre kilometer i går, haha, kanskje litt overdrevent men vi gikk hvertfall langt. Det kjenner jeg på kroppen i dag! sprek ja, jeg vet :)

Hadde dere an fin dag i går?

-Ingvild:)


Bildedryss fra dagen !Så mangen fine og normale bilder vi har tatt i dag ja. Vi har nemelig tatt rundt 300 bilder i dag så det ble litt vanskelig å bere velge ett par ut av de, haha. Derfor ble det litt mangen. Men nå har jeg tenkt å ta meg god tid, og redigere en skikkelig header om jeg klarer. Haha. Så får dere ha en fin kveld videre!:)

-Hva syns du om bildene?
 Ingvild:) 


yesterday in pictures


I går hadde jeg en superkoselig dag ute i finværet. Solen steket oss serriøst, å det var bere helt trolig deilig. Så jeg og Susanne var ute i flere timer og tok mangen fine sommer bilder av blomster, solen, oss selv og alt annet man kan ta bilde av. Haha. Så noen av bildene skal jeg se om kommer innpå senere!
Etter mangen timer ute tok jeg Ssanne og Lene turen til senteret, å da kjøpte meg jeg en bukse som dere ser i innleget under. Veldig koselig det også. Så skal si jeg var trøtt når jeg la meg i går, haha!  -Men her har dere vertfall noen bilder fra dagen! -Hva syns dere om bildene?
-Ingvild :)


SOME PHOTOS- (konfirmasjons bilder)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:) 


EG MÅ HA, EG MÅ HA SOLBRILLER PÅ !


Lars vaular - Solbriller på- Ingvild :)


HVORDAN FÅ FLERE BILDER I ETT


Som jeg skrev her en dag har jeg fått spørsmål om hvordan jeg lager de bildene der det er flere av meg i ett bilde. Så jeg tenkte å prøve å forklare dere det. Selvom sikkert mangen av dere allerede kan det!
(gjorde det ikke så fint jeg kunne nå når jeg skulle vise dere,hah,,) 

Skjønte du det?
-Ingvild:) 


DAGENS BILDE// Canon eos 550D

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:) 


Foto; JUMPING ALL AROND
Haha. Har litt fritids ja. Har veldig lite å gjøre på akkuratt nå, siden det er skolestart imorgen tror jeg det blir tidlig sengs i kveld slik at jeg blir "oppladet" til imorgen. Smart, jeg vet. Å som dere også kanskje har skjønt har jeg ikke så veldig mye å blogge om idag. Så jeg tar veldig gjerne imot noen tips, om dere har !

Hva syns du om bildet?  Tips til hva jeg kan blogge om?
-Ingvild:) 


WISH YOU A HAPPY EASTER/// canon eos 550D

Hva syns du om bildet?


Bilder fra kvelden igår !


Som jeg skrev hadde jeg besøk av Mari, Lene, Kathrine og Susanne. Det var kjempekjekt. Vi spiste først natchos, så var det snop og brann kamp. Så ikke så mye på den da. Men så tildess Norske talenter begynte. Etter kampen ble det norkse talenter, men vi så ikke hele. Vi fant ut at vi heller ville ha mime leken og slike ting. Var veldig morsomt! Haha. Vi spilte faktisk pakk esel også, om det er de de heter da. Så det ble vertfall en kjempekjekk kveld da. Er veldig trøtt idag da, Men det hadde jeg reknet med uansett. Haha :) 
 <3

Hva gjorde dere på igår kveld?
-Ingvild:) 


IT`S SUMMERTIMEPHOTOS FROM THE NATURE

 Canon eos 550D 

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


I CAN SEE THE SUN

  Er det sol der du bor ?
-Ingvild:)


Hvordan jeg redigerer "bokeh bilder".


Jeg har ikke lagt ut noen bokeh bilder før, det er egentlig fordi jeg lærte meg det først igår. Har alldri klart det før. Men det er egentlig letteren sikkert mangen av dere tror.

Det første du gjør er å gå innpå "redigering" i photoscape. Så fnner du det bilde du vil redigere.


Så trykker du på "objekt" som du ser jeg har tatt en sirkel rundt, også trykker du på den firkanten jeg også har en sirkel rundt.


Så trykker du på "bilder" som du da ser er overst.


Så finer du det bokeh bilde du vil bruke. Du kan f.eks finne egg på gogle.


Så gjør du bildet så svakt som du vil ha det. Så trykker du da OK.

så drar du bokeh.bildet over hele bildet ditt. Så da blir det tilslutt slik.


Her er da det bokeh bildet jeg brukte:


Skjønte du det ?  Kunne du det frafør?
Ingvild:)Some photos from yesterday - NATURE

Canon eos 550D 

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


SOME PHOTOS//Canon eos 550D

-Ingvild:)


Some photos from yesterday,,


Nicole Scherzinger - Don't Hold Your BreathHva syns du om bildene?
-Ingvild:)


BILDER

Canon - FOTO

// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


FOTO; Oreo and milk
Hva syns du om bildene?
-Ingvild :)


Cupcakes
Hva syns du ?
-Ingvild:)


Hvordan jeg tar "Bokeh-bilder" !


Fikk spørsmål isted om hvordan jeg tok "bokeh-bildene" mine, så jeg tenkte å vise dere det. Ideen fikk jeg fra Ragnhild sin blogg (LINK).

Det første du gjør er å finne noe som er firkantet. Feks en papp-bit, lokket til en eske eller noe slik. Også krøller du sammen litt aleminiumsfolie, også ruller du det ut igjen og fester rundt den "tingen" du skal ha den på.


Så setter du platen inntil en vegg eller noe lignende. Det bør også være ett lys i nærheten, som kan lyse på platen. Viss du ikke har lys der, så tror jeg det funker om du lyser med en lommelykt mot den også, men er ikke helt sikker på om det funker like bra !


Så finner du den "tingen" du skal ha bilde av, og setter den fremfor platen. Du må ikke sette det du skal ta bilde av helt inntil platen, helst ha ett lite mellomrom...


Så er det bere til å ta bilder:)
//Canon eos 550D

Skjønte du det?:)
-Ingvild


Foto; A ROSE


Det ble kanskje litt mangen bilder. Men jeg og Susanne hadde det litt morro med kameraet i helgen, så vi tok rundt 500 bilder! Så litt vanskelig å bere velge ut feks 3stykk. Hi hi.

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Fotoshoot
Hva syns du om bildene?
-Ingvild :)


Bilder fra dagen


Har hvert ute med Lene og Susanne i omtrendt hele dag så har ikke blitt så mye blogging. Men her er hvertfall noen bilder fra dagen, og det kommer kanskje en liten fotoshoot senere eller imorgen :)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


FOTO; Tea


Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


- FOTO


Kamera// Canon 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


It always rain - Foto

Kamera - Canon 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


FOTO \\ VannKamera// Canon eos 550D             -Redigert på picnik.com

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Noen BILDER vi tok utehahaHva syns du om bildene?
-Ingvild:)


FOTO; Text pictures

Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


MARSJIPANKAKE - foto


Jeg fikk tatt noen nye bilder av kaken, etter at de andre ble sletta. Må bere si det at kaken smakte fantastisk godt, hihi ^^

Hva syns du om bildene?   Liker du marsjipankake?
-Ingvild:)


FOTO; Hold my hand
Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildet ?
-Ingvild:)


Foto; LOVEKamera:Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Day 26 - Et weheartit bilde du elsker
egentlig så pleier jeg ikke å se på bilder fra weheartit, så jeg bere tok ett som jeg syns var fint nå fullfart. hihi. Men jeg vet jo det at de er MANGEN fine bilder der :)

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)


Beach-shoot
og noen vannbilder,,


Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


FOTO; Rett i koppen


(..kjedet meg litt...)

Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


BILDENE vi tok på fredag ,,


Noen av bildene vi tok på fredag,,l 

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


FOTO; VannbildeTatt av: meg og Susanne // Kamera: Canoen eos 550D  //  Redigert i picnik.com

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Beach-shootKamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Liten FOTOSHOOT
Kanskje ikke helt rett å kalle det "fotoshoot" menmen, vi tok minst 200 bilder ikveld, så det kommer sikkert noen flere imorgen. Ha en fin kveld videre! :)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


FOTO; The beautiful sky


Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Fruktsalat


Nå har jeg nettopp lagd meg en deilig fruktsalat. Lenge siden sist jeg spiste det tror jeg, så fik egentlig bere lyst å lage noe godt før jeg skal begynne på leksene. Så det blir nok en laang leksetid nå etter jeg har spist opp. Gleder meg allerede. Not. Menmen,, ha en fin kveld videre folkens :)Tok også litt sukker og ann oppi...

Liker du fruktsalat?
-Ingvild:)


FOTO; Nature

Kamera// Canoen eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Blurpe Chilli


Jeg fikk dette spørmsålet, så jeg tenkte å lage ett innlegg om fisken min, hih .. ;)


Fisken min heter Blurpe Chilli. Den kjøpte / fikk jeg en gang da vi skulle ha engelsk fremføring på skolen. Og jeg hater fremføringer, og engelsk. Og jeg hadde hatt lyst på en fisk i lang lang stund. Så da sa mamma at hun kunne kjøpe en fisk til meg hvis jeg klarte å få en 4`rer. Da gikk jo lysten til å øve øve og øve til fremføringen opp. Så da klarte jeg 4+ på den fremføingen. Wehu.

Om jeg husker rett betalte vi 75kr for fisken, også kjøpte vi slike stener, plante, mat, noe rensegreier. Også hadde vi en fiskebolle fra førav. Så tilsammen tror jeg vi betalte rundt 300 ellernoe.

Dette er da maten hans(tørka lærver) også noe rensegreier som jeg skal ha 1-2dråper av oppi bollen etter jeg har renset den.Det er en kampfisk så derfor lever den alene i bollen. Hun som selgte oss fisken sa at det var de som var lurest. Siden den er kampfisk er det lett for at den begynner å "sloss" og bite på den andre, om jeg hadde hatt en til. De sier også at om jeg får en til oppi, kommer den til å være "mobbe offeret" til kampfisken..


hah...

Jeg pleier å rense bollen hver helg. Altså 1gang i uken.
Akkuratt nå mangler den en plante som skal være i bollen. For den jeg hadde har blitt ødelagt, eller alle de bladene og det på den for av selve planten. Så derfor har den ikke noe plante NÅ. Men jeg skal kjøpe ny ;)Da tror jeg ikke det er noe mer å skrive om han. Så om du lurer¨på noe er det bare til å spørre ;)

Har du fisk?   Hva syns du om navnet?
-Ingvild:)


Ny header og design !Hva syns du om headeren og designet?
-Ingvild:)


FOTO ; Nail PolishKamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild :)


Nytt design og header,
Hva syns du?
-Ingviild:)


Redigering; VANNBILDER


Kamera// Canon eos 550D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Some PICTURES.


Som jeg skrev i går skulle jeg og susanne ut å ta litt bilder. Så her er da bildene, jeg tenkte å kanskje bruke noen av dem til en ny header. Men ikke sikker enda da, vi får se. Hehe. Men nå må jeg pugge til prøve, så vi snakkes :)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Smoothie & lekser ... !


Nå sitter jeg og bere chiller med musikk, tenkte å snart begynne på leksene. Jippii. Jeg ligger litt for langt bak skjemaet så jeg har faktisk tenkt å jobbe med leksene i minst 1time i dag. Egentlig har jeg sagt det hver dag, men enda ikke skjedd. Men nå mener jeg det også. Haha. Skal bere lese litt blogger og slikt nå, så tenkte jeg å lage smoothie, så begynne på leksene. Wehu :)

(bilder fra igår da jeg lagde smoothie, hah)


Så fikk jeg et LITE problem når jeg skulle tømme oppi, hah !
Hva skal du nå?  Mye lekser igjen?
-Ingvild:)


Hvilken header ?


Nr.1


Nr.2


Nr.3


Nr.4


Hvilken skal jeg bruke?
-Ingvild:)


Day 4 - Noe du gruer deg til ?


Egentlig så gruer jeg meg ikke til noe akkuratt nå. Men hviss jeg MÅ si noe, så er det nok neste prøve vi skal ha. Kommer til å gå til pakkistan med meg der, uansett hvilket fag vi skal ha den i. Huffhuff,, hah.Hva gruer du deg til?
-Ingvild:)


Ny header og design ?Hva syns du om headeren?
-Ingvild:)


Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkuratt NÅ


Admiral - I.D.I.O.T


Admiral P - Snakke litt

Akon - I just had sex
Hva syns du om sangene? 
-Ingvild:)


Utfordring - DAY 1: Et bilde fra i dag


Day 1 - Et bilde fra i dag.
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Et magasin du leser.
Day 4 - Noe du gruer deg til.
Day 5 - Noe du savner.
Day 6 - Antrekket ditt i dag.
Day 7 - Det siste du kjøpte.
Day 8 - Hva gjorde du i dag?
Day 9 - Noe du gleder deg til og hvorfor
Day 10 - Din verste uvane.
Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.
Day 12 - Sminken du bruker.
Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i.
Day 14 - Hva du spiste til middag i dag.
Day 15 - Ti ting du ønsker deg.
Day 16 - Et bilde av deg for 13 år siden.
Day 17 - En artist du liker. (jente)
Day 18 - En artist du liker. (gutt)
Day 19 - Det tiende bilde i den tidene mappen din.
Day 20 - De 3 sangene du aldri går lei.
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå.
Day 22 - Din favorittscene i en film.
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag.
Day 24 - Lommeboken din.
Day 25 - Kameraet ditt.
Day 26 - Et weheartit bilde du elsker.
Day 27 - Et bilde du ler av.
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 29 - Din favorittblogg.
Day 30 - En matrett du elsker.
Day 31 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.
Day 32 - En ferie du vil på igjen.
Day 33 - En sang som får deg til å gråte.
Day 34 - Noe du er redd for.
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - En dag i livet ditt, bilder tatt i løpet av dagen.
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre.
Day 39 - Favoritt by.
Day 40 - En morsom youtube-video.
Day 41 - Et bilde av dyret ditt.
Day 42 - Et bilde du ikke vet hvorfor du har.
Day 43 - En sang du virkelig er lei.
Day 44 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 45 - Hvor mye har du forandret deg på 2 år?
Day 46 - En oppskrift på en kake du elsker.
Day 47 - Et bilde av deg selv som du er seriøs på.
Day 48 - Et bilde av deg selv som du ler på.
Day 49 - Noe du aldri blir lei av å gjøre.
Day 50 - Et bilde av deg selv fra idag, og 3 fine ting som har skjedd de siste 50 dagene.

DAY 1:


Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)


Nytt design igjen ?


Jepp, jeg har fått nytt design igjen. Ble ikke helt fornøyd med det jeg lagde føridag, så Susanne lagde ny header og skiftet litt på designet mitt for meg :)
Ny skrift på overskriften også!

Hva syns du om designet?
-Ingvild:)


Nytt design og header, hva syns du?
Hva syns du om designet og headeren?
-Ingvild:)


Foto: Vinter


i dag etter skolen tok jeg med meg speilreflekskameraet til mamma og pappa med meg ut en tur, og tok da litt bilder. Jeg vurderer egentlig oh kanskje kjøpe meg ett selv også. Det er så sykt gøy å ta bilder med speilrefleks. Men som dere kanskje vet er jeg IKKE ekspert med kamera, og ihvertfall ikke med speilrelfeks, så det er ikke så veldig fine bilder da.  Men her er hvertfall noen av dem!;)


// Canon eos 550D 

Hva sys du om bildene?
-Ingvild:)


Hjemmelaget ansiktsmaske !


Som sagt lagde jeg og susanne en "hjemmelagd ansiktsmaske" i helgen. Jeg har da ikke kommet på å lagt ut bildene eller noe slikt før nå. Jaja, bedre sent en en aldri da!
Egentlig så funket den litt, men den var helt forferdelig å ta på/ha på. Den stinket og klødde noe sykt mens den var på. Men det gidde seg etter vi hadde fått tatt den av da. Vi hadde den ikke på så veldig lenge siden den klødde så sykt. Men den hjalp litt fordeom, du fikk liksom mer "babyhud" etter du hadde brukt den. Det var hvertfall det vi følte da.

Vi brukte:
1egg
Raspet litt guleroot
Og raspet litt agurk
(Tror faktisk det var alt ja!)

Prøvd det med den oppskriften før?   Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Foto: VannbilderHva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Helgen min i BILDER:


Som dere sikkert vet har Susanne sovet hos meg i hele helgen, og jeg har tatt tuuusen bilder. Så da tenkte jeg å vise dere helgen min i bilder!;)

FREDAG:
Liten fotoshoot:Susanne sminka meg:Så var det LØRDAG.
og vi gikk til Kiwi:


Så gikk vi til Susanne for å ta bilder:Så spsite vi mye godt:


Og senere på kvelden lagde vi milkshake:Så låg susanne snopet sitt oppå gammledatan min, og den er kokvarm, så da skjedde dette:Jeg har ikke fått lagt inn bildene fra da vi lagde ansiktsmasker, så de bildene kommer sikkert innpå senere. Pluss at jeg tok en video da vi var på vei til kiwi, og vi holdt på å tryne. Kanskje jeg legger den også ut senere!;)

Hva syns du om bildene?   Hva har du gjort i helgen?
-Ingvild:)


Hvilken header ?


Jeg prøvde nettopp å redigere noen headerer av de bildene vi tok i dag. Kan ikke akkuratt si det er så stor forskjell på bildene eller redigeringene. Men litt forksjell er det jo. Og det er heller ikke  sikkert jeg kommer til å bruke en av desse noe særlig lenge heller ;)

Nr1


Nr2.


Nr3.


Hvilken syns du jeg skal bruke?
-Ingvild:)


Fotoshoot :

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Lagd meg smoothie, NAM!


Nå lagde jeg meg nettopp smoothie. Er sunn jeg også ja, haha. Smoothie er faktisk dritgodt, tror jeg skal begynne å lage det oftere. Jeg har også lært meg en oppskrift såå, blir nok mangen smoothier nå fremoer, hihi.

Dette hadde jeg i:
* Melk
*Biola
*Yougurt
*frostne jordbær
*Og de som er i den boksen dere ser der (vet ikke ha det heter)


NAM !♥

Liker du smoothie?
-Ingild:)


Jeg lagde milkshake ! (bilder)


I går lagde jeg sjokolade milkshake. Jepp,3milkshaker på 4dager. Haha. Men jeg har jo egentlig litt godt av det da, prøver å legge på meg, hehe. Men ja. Jeg er egentlig litt hekta på milkshake, det er så sykt godt. Har lyst å prøe å ta konditorfarge i en gang, å se om den funker da liksom. Haha. Hadde jo vært utrolig kult med rosa/rød eller grønn milkshake da!
Menmen, jeg tok hvertfall litt bilder mens jeg lagde den (shook) så her ser dere "oppskriften min" :D

Må jo alltid ha datan med :)


Jeg hadde også sukker i, haha!Pleier du å lage milkshake?  Hvilken type liker du best?
-Ingvild:)


foto: Vinter

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Farge perler -BILDER:


Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


BILDER fra fotoshooter 2010 !


i 2010 hadde jeg og Susanne egentlig mangen fotoshooter, så jeg tenkte og legge ut litt bilder fra dem !

Desember:
fotoshoot - Husker ikke nårr vi tok den:


Hagen:En av de første fotoshootene jeg hadde på bloggen


Høst:

Snøshoot :

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Hvilken header ?


nr1.


nr2.


nr3.


Nr4.


Hvilken syns du jeg burde bruke?
-Ingvild:)


Dagens sang & dagens bilde !


The Saturdays- Ego  ♥
Hva syns du om bildet og sangen?
-Ingvild:)


Redigering - Hva syns du?


Nr1


Nr2


Nr3


nr4


Alle er redigert på picnik.com !

Hva syns du?   Hvilken likte du best?
-Ingvild:)


BILDER - Fyrverkeri :Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Nyttårsaften i BILDER


I går/dag hadde jeg en kjempekjekk kveld. Først var jeg og Lene oppe hos meg og lagde oss nonstop milkshake og spile wii. Også tok vi EN DEL bilder, og var veldig hypre en stund, haha. Og i 11tiden tror jeg gikk vi ned til hun og spiste litt mer snoop, spilte litt Alias og snakket. Og når klokken begynte og nørme seg 12 gikk jeg opp til meg og kledde litt mer på meg, også for vi ut på tarrasen vår og så på raketter sammen med de andre. Kjempefin utsikt! :)

Først var det GOD mat:Så ble Lene med opp til meg, og vi lagde milkshake!


Så var det WII.NAM....


Så begynnte vi med LITT bilder,,


Ble litt hypre...Så var det ned til Lene,, så spilte vi litt Alias.


Så var det ut!  Lånte EN våtte av Lene, thihi.

Så ut og se på raketter


Jeg tok en del rakettBilder, så kommer sikkert til å legge dem ut senere!:)

Hva syns du om bildene?  Hva gjorde du i går?
-
Ingvild:)


Vannbilder ..
Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


FOTOSHOOT


Som jeg skrev i går skulle jeg og Susanne ha/ta en liten fotoshoot, det gjorde vi. Men det ble ikke helt etter planen. Vi
begynte jo først og sminke oss og alt det der, og var alene hjemme. Og akkuratt da vi var ferdige med sminken og klerna, kom familien hjem. Og planene var egentlig og ta bildene nede i gangen/stua, men kan ikke si at det var det jeg ville når de var der, hah. Så det ble bare noen bilder som vi tok på rommet til susanne. Men funker jo det også da, hehe;)

For å være helt ærlig syns jeg ikke dette ble en skikkelig "fotoshoot" hehe..

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Vi har lagd milkshake !


Vi lagde nettopp milkshake, å den ble supergod. Tok LITT bilder mens vi holdt på, så jeg tenkte og bere legge dem ut nå. Så kommer footoshooten i morgen tidlig eller noe slikt :)Oppskrift:
Nonstop
VaniljeIs
Litt melk.

Hva syns du om bildene?   Liker du milkshade?
-Ingvild:)


Bilder fra kvelden,,,


som var for 2dager siden (tror jeg)
Her en kveld sa jeg jo at jeg og Susanne(sujo.blogg.no) skulle låne speilrefleks kameraet til foreldrene mine og ta litt bilder, og det gjorde vi. Jeg har selfølgelig ikke komt på å legge dem ut før nå, så her er noen av dem:)Haha, vi er nybegynnere da:D

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


SnøShoot !

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)


Rense fiskebollen -BILDER-


i går renset jeg og susanne fiskebollen til Blurpe Chilli(fisken min). Også tok vi litt bilder mens vi holdt på med det. Vi skiftet stener også, jeg hadde svarte fra førav også fikk jeg noen hvite til jul. Så da skiftet vi stener og vasket hele bollen. Tror faktisk dette var første gang jeg vasket den skikkelig, haha. Men den ble hvertfall ren nå da :D

FØR:ETTER:Jeg syns egentlig det ble altfor hvitt i bollen nå,,, men det kan jo hende det forsvinner etter hvert da, åper hvertfall de.

Hva syns du om bildene?   Har du fisk?
-Ingvild:)


ble ikke footoshoot, men litt BILDER:


Det blle ikke akkuratt noe footoshoot ute, det var så kaldt at vi orket nesten ikke å ta bilder pluss at det ble helt mørkt ute og ingen av de lyktestolpene funker. Så vi skal prøve på en liten footoshoot i morgen!;)Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)LINKING : www.sujo.blogg.no


Mitt år 2010 - BILDER (Del 1)


Filmkveld hos LeneHøsten:
Sommer:
//Norway Cup:


//Stranden//Telttur i hagen//Diskotek


Det var/er noen av bildene som har blitt tatt i år. Ble kanksje litt mangen på kunn 1innlegg, men jeg har mangen flere jeg kan legge ut. Så om dere vil ha en "del 2# også så kan jeg godt legge ut flere;)

Hva syns du om bildene?   Vil du se flere?
-Ingvild:)


litt BILDER fra kvelden !:)


Som jeg skrev i sted var jeg hos susanne, og hadde tatt noen bilder. Men kan ikke akkuratt si at de bildene ble så brae, tok dem med mobil kameraet og som sagt er det helt klikka. Menmne, er vell bedre enn ingenting da, hehe!;)
*Stolt*


Også klarte susanne å grise julebrus, og det var liksom min feil påstod hun, haha!Uff, ble veldig lite, og dårlige bilder, sorry!

Hva har du gjort i kveld?
-Ingvild:)


Hvilken header ?


jaaa, jeg har skiftet header 3ganger i dag, klarer ikke å bli fornøyd! Så da vil jeg høre din mening!:)

nr1


nr2


nr3


nr4


Hvilken likte du best?
-Ingvild:)


NY header og design, hva syns du??

Jepp, jeg har skiftet header og design IGJEN, kommer sikkert til å skifte nå snart også, haha. Kommer nok en "nyttårs"header også, er jo ikke så lenge til det da! Så jeg tror faktisk jeg skal begynne nå. Denne brukte jeg bere noen få minutter på, så det ble egentlig veldig dårlig utklipt, menmen! Kommer snart ny igjen, hihi_!:)

Hva syns du?
-Ingvild:)


Hva syns du om BILDET? //Tatt i fjord, på vågslid!

Hva syns du om bildet?
-Ingvild:)


Snø-BILDER !Det var NOEN av bildene vi tok i dag! Vi hadde det kjempekjekt!:)

Hva syns du om bildene?
-Ingvild:)