Forskjellig


"Annbefaling av matrett"
Til en forandring så har jeg tenkt til å komme med annbefaling av en matrett, av alle ting! Dette er en av mine favorittretter og jeg spiser det til kvelds flere ganger i uken. Dette er jo noe man også kan ha til middag om man ønsker, men jeg har det endten til kvelds eller lunsj. Og for dere som ikke ser hva det er på bildet, så er det stekte poteter med pølsebiter. Om man ikke liker stekt pølse kan man jo også ha andre ting ved maten. Jeg pleier også å ha med stekte fiskepinner eller med kyllingvinger. Så man kan jo variere litt på det. 

Potetene må være kokt før du kan steke dem, og det er nok best om du har skallet av når du koker dem, men du må jo såklart ikke det. Vi har jo poteter til middag så koker ofte litt ekstra slik at jeg kan lage kvelds av dem. Så om du/dere også har kokt potet til middag kan dere bare legge oppi noen ekstra som du kan steke. Når du steker dem er det bare til å ha på de krydderne du ønsker, vips så er dem ferdige. Jeg garranterer dere at det smaker helt himmelsk!

Har du smakt dette før? 


"En tatovering jeg vil ha"
Jeg er ikke egentlig av de personer som er så glad i tattoveringer, spessielt ikke store. Men slike små som dette syns jeg er veldig fint, og jeg har slev lyst på en. Har lyst på en liten en på innsiden av hånden over puls åren der, der vil jeg ha Stay strong. Det er ett motto jeg har og noe jeg vet jeg ikke kommer til å angre på i ettertid, siden det bare vil "representere" min sykdomstid som jeg har nå. Om dere skjønner hvordan jeg mener. Dere som leser bloggen min forstår nok. Men jeg er jo ikke gammel nok enda, så må vente litt til. Men gleder meg til jeg kan ta den, for jeg er heelt sikker på at jeg ikke ville angret.  Hva er din mening om tatto? Har du lyst på?


"Sminken min"
Dette spørsmålet har jeg ofte blitt stilg. så jeg tenkte å "endelig" vise dere. Men problemet er at jeg bruker nesten ikke noe sminke. Det har to forskjellige grunner. Den ene er at jeg ikke er noe god med sminke i det hele tatt. Og nummer to er at jeg om lager meg en "vane" med å måtte sminke meg mer enn jeg gjør før jeg skal ut døren, så kommer jeg til å være enda mer sliten enn hva som er nødvendig. Ja jeg blir sliten av å stelle meg, for dere som ikke vet. Pga ME. Så jepp. Men jeg har jo litt sminke da.,.!Dette er all sminken jeg har. Jeg husker ikke hvor hver av tingene er kjøpt, men alt er kjøpt på endten h&m, lindex eller cubus.Dette er vel egentlig de produktene jeg bruker. Bortsett fra at jeg egentlig ikke pleier å bruke den bb-kremen der så ofte!
Hva sminke bruker du? Bruker du mye sminke?


"En bra blogg i mine øyner, og mine tips til flere leserer"


1. Første inntrykket har utrolig mye å si syns jeg. Om jeg kommer inn på en blogg som har ett svart kjedelig design, med ett google bilde som header, da er det lite sansynelig at jeg gidder å lese bloggen. Det er også viktig at man ikke har for mangen farger i designet. Som f.eks ros header, grønn bakrunn, grå innlegg, lilla skrift osv. Da blir bloggen dårlig med en gang! Prøv å heller ha ett litt ryddig design, med en fin header hvor du gjerne kan ha ett bilde av deg selv, slik at nye leserer kan se hvem som er eieren av bloggen.

2. Vær en aktiv blogger, og vis at du bryr deg om leserne dine. Pass på at du oppdaterer bloggen din nok til å kunne beholde leserne dine. Og samtidig så må du passe på at du ikke er "for aktiv", for da blir det vanskelig for leserne dine å følge med på bloggen din. Men helst ha noe mellom 1-4 innlegg hver dag.

3. Ikke ha med for mye tekst i hvert innlegg. Ikke ha alt for lange innlegg, spessielt ikke om det bare er om dagen din. Det er jo greit med noen store innlegg og noen små. Men pass på at det ikke blir alt for mye tekst på bloggen din. Det er ikke alltid folk orker å lese tre sider om hva du spiste til frokost f.eks. Hehe.4. Ha med store fine bilder i hvert innlegg. For meg er det veeldig viktig at kvaliteten og størrelsen på bildene er bra. Helst ha bildene i 700-900pv, og helst IKKE bruk mobilkamera eller webcam som kamera til bloggen! Jeg mener ikke at man må ha det dyreste kameraet for å kunne ha en bra blogg. Men det finnes også billige digitalkamera / speilreflekser som er tusen ganger så mye bedre enn mobilkameraet. Å da blir bloggen SÅ mye bedre med en gang. Det skader heller ikke med en liten redigering :)

5. Ha ett variert innhold på bloggen. Prøv og ikke bare skriv om hva du spiser til lunsj, men prøv å ha litt varierte innhold som kan være intresange for leserne dine. F.eks skriv litt om dine egne meninger, outfiter, musikk, bildeer fra dagen din og dirverse andre ting!FLERE LESERER:
6.Vær også aktiv utenfor din egen blogg. Kommenter andres blogger. og ikke bare kommenter "fin blogg, kommentere tilbake". Men prøv å heller kommenter noe som har med innlegget du kommenterer i å gjøre. Da vil nok den du kommenterer til mest sansynelig ta en titt tilbake til din blogg! Og legg til andre blogger som "venn"

7. Gjerne ha en fan-side på face/twitter eller noe. Da blir det lettere for leserne dine å følge med på oppdateringene dine.

8. Og igjen, så kommer du utrolig langt bare med å ha en aktiv og bra blogg. Store fine bilder med kvalitet, ryddig fint design, variert innhold på bloggen, flere oppdateringer daglig, kommentere andres blogger osv! Dette var da mine små tips. Folk ser jo etter forskjellige ting i blogger, så ja..


Jeg trenger nye blogger å lese. Har du tips til noen brae foto/hverdags blogger?


"Hva mangler jeg på bloggen?"


Ettersom at jeg ikke har tid, eller krefter til å løpe ut å ta nye bilder til dere hver dag blir det fort til at det kanskje blir litt mye tekst-innlegg, og mange av de samme bildene kanskje.. Derfor tenkte jeg å spørre dere om hva DU/dere syns mangler på bloggen min. Ja jeg vet jeg mangler videoblogger, men det kommer jeg nok ikke til å begynne med, med det første. Så jeg vil helst ha andre tips enn det. Gjerne kom med forslag til innlegg dere vil ha, feks dere som spør om jeg kan komme med fototips, ja det kan jeg, men da trenger jeg at dere sier hvaa dere vil jeg skal legge ut som tips/forklaring. Skriik ut, jeg trenger maangen forslag. Noen forslag? :)


"Lese din blogg?"


Jeg kjeder meg. Er sengeliggende omtrendt, og trenger ny inspirasjon. Skal jeg lese, og kanskje kommentere din blogg?
Gjerne si litt om hva du blogger om. Og gjerne kom med tips om du vet om en bra blogg, med gode bilder!


"Ting som irriterer meg.."


1. Folk som "stjeler" gratisdesign fra andre. Det er så syykt dårlig gjort, jeg blir irritert uansett om det er mitt design de har stjelt, eller om det er noen andres. Når jeg sier å stjele design, mener jeg de som låner ett gratisdesign, og som fjerner hvem designet er laget av og sier at det er dem selv som har laget det! Vet det er mangen av dere der ute, slutt med det! okai! :)

2. Når folk rakker ned på andres utsende. Alle folk er ikke like, og det er det tydeligvis mangen som ikke klarer å fatte. Er en person litt overvektig, eller kanskje undervektig, hva er vel vitsen med å kommentere det til den personen da? Tror nok den vet det godt selv fra før av.

3. Folk som bytter profilbilde på facebook også skriver de "midlertidig, ahaa, fant ikke noe annet, vet det ikke er så pent..", eller noe lignende. Altså. Om du ikke liker bildet du skifter til som profilbilde, hvorfor i alle dager skifter du til det daa? haha! Ikke vet jeg.

4. Når folk spør om noe i kommentarfeltet, når det egentlig står i innlegget man kommenterer. Det er irriterende det!

5. Det irriterer meg også at kroppen å hodet mitt ikke samarbeider. Hodet har lyst til sååå mye, mens kroppen min ikke vil, eller ikke orker. Sykt irriterende, plagsymt, stygt og alt det der. Haater det.6. At det ikke finnes medisin mot ME, det er sykt irriterende. Tenk aalt det "vi" med sykdommen kunne sluppet om det bare hadde funnet en medisin. Men det gjør det desverre ikke. Vetikke om akuratt det der kommer inn under "irritasjon", men uansett. Sykt irriterende..

7. Når man er dau trøtt, også får man ikke sove. Det er såå irriterende, haha.

8. Blogger som lager seg ett akuratt likt bloggnavn som en av toppbloggerne. F.eks da TCMN, men så bare endrer man på den ene bokstaven - bare for at da tror man noen kanskje skriver feil på tastaturet og besøker dems blogg. Teit spør du meg. (ikke om det er slik at du laget det navnet fordeat du heter noe på de bokstavane..) Men dere skjønner poenget!

9. Når man får bloggsperre/skrivesperre, eller når inspirasjonen rotner. Man har såå lyst til å oppdatere bra og ha den super gode bloggen, men så kommer man ikke på en driit å blogge om. Dritt kjedelig..

10. Folk som syter noe sykt og lager sutre-statuser på facebook forde de liksom syns så sykt synd på seg selv fordeat de har hatt forkjølelse i mer enn tre dager. Hmm. Spør du meg så er ikke det det værste man kan ha.. Blir like irritert hver gang jeg ser en status som dette "Arhg, så lei av å være forkjøla nå, akuratt denne helgen åå, typisk. :(". "Staakar deg" tenker jeg da. Hehe. Neida. Nå er jo sitivasjonen litt annerledes fra miin vinkel, men uansett. Ikke synd i deg fordeom du har en forkjølelse, skjønn det! :)

Noe dere kjenner dere igjen i?


follow mee


følg meg på bloglovin HER


følg bloggen på facebook HER.


så heter det vel egentlig ikke å "følhe". Men til dere som spør om hvor kodene til gratisdesign osv er, så finner dere alt det HER.


også har jeg jo verdens beste spotifylister. JB  - sommer 2012  - hoppitaket  -  Godtemixx  - Chillan


Dette er altså de sidene jeg har til bloggen min (bortsett fra spotifyen egentlig da..). Men nei, jeg har altså ikke twitter, weheartit eller noen av de der sidene. Bare dette heer! Gjerne del spotifty listene deres om dere gidder :)


"Before i die"//weheartit


"Dere bestemmer!"


Nå er det ikke lenge til sommerferien starter, og jeg har tenkt til å prøve å få ett litt mer variert innhold på bloggen min. Som sagt er jeg ikke fornøyd med bloggen min selv, så derfor trenger jeg deres hjelp! Selvfølgelig, jaa, flere bilder kommer det til å komme iløpet av sommeren for å si det sånn. Så jeg trener noen andre tips en fotografier.. Om det er noe litt mer spennende ting en hverdags innlegg, bildeinnlegg og bloggannbefling-innlegg dere ønsker mer av her på bloggen, SKRIK UT
Hehe, jeg føler virkelig jeg trenger noe nytt, å litt mer spenndende nå. Er det en konkuranse dere savner, gjerne skrik ut om det å! Har også fått den del kommentarer på om jeg ikke snart kan komme ut med flere fototips, men jeg er rett og slett tom for flere tips nå. Har liksom delt alle jeg kan (nesten hvertfall..), så om det er noe spess dere lurer på på den fronten, skrik ut! :)

HVA VIL DERE HA MER AV PÅ BLOGGEN?


Dip dye hair - HOT OR NOT?"10 ting jeg hater"


- Sykdommen/diagnosen min. ME.
- Jeg haater å være hos tannlegen. Har skikkelig tannlege skrekk, haha-
- Når jeg får skrivesperre, det er sykt irriterende. Hate it.
- Kulden, uffuff, sommeren er så mye bedre.
- Jeg haater å stå opp tidlig, liker mye bedre å sove lenge...-Jeg hater at kroppen min ikke vil legge på seg..
- Når håret mitt ikke vil fikse seg slik jeg vil fikse det...
- Når blogg.no klikker, eller når nettet er tregt!
- Jeg hater virkelig å vente, har utrolig dårlig tålmodigget.
- Og sist men ikke minst så hater jeg insekter -ederkopper, maur, mygg osv.

Noe du kjenner deg igjen i?


Om danboen min!


Siden jeg stadig får inn spørsmål om danboen min tenkte jeg å faktisk lage ett egent innlegg om han. Selv om det ikke er så mye å skrive om han akkuratt. Haha. Er det noe mer enn dette dere lurer på, er det bare til å spørre..

- Den er kjøpt på ebay.com. Link her.
- Det tok runt ti dager før jeg fikk den.
- Den tåler veldig lite, og er vanskelig å få til å stå som du vil.
- Den er laget av papp, å det er ikke jeg som laget den.
- Tror man også kan kjøpe tilbehør til den.
- Den kostet runt 90kr   


- Ja man kan også ta av hodet på denHviss dere fikk velge..


Hva vil dere ha mer av på bloggen, å hva liker dere best å se på-lese om?


eller noe annet..? tar gjerne imot tips


Lese din blogg?Følg bloggen på facebook og blogglovin.


Følg/lik bloggen på facebook HER. Oppdaterer siden etter hvert nye innlegg.


Følg bloggen på blogglovin HER.


Annbefaling av to herlige blogger!


Eirn Halland og Sofie Sund er to blogger to blogger jeg virkelig vil annbefale alle å ta en tur innom. De begge er blandt mine favoritt blogger! Førsteinntrykket er veldig bra på begge, designene er kjempefne. Men de har veldig forskjellige design. Sofie har veldig knall farger, og Eirin har lyse fine grå farger. Jeg digger begge designene, begge jentene, begge bloggene. De er også utrolig flinke til å fotografere, og redigere. Jeg blir virkelig inspirert. Så igjen, jeg annbefaler ALLE å titte innom!:)
Leser du desse bloggene?


Fast leser, eller tilfeldig innom?


Er du min faste leser? Hva er det du liker best med bloggen min? Hvorfor liker du bloggen min? Hvor gammel er du? Jente eller gutt? Hvor lenge har du vert fast leser? -Ja jeg er nyskjerig. Haha. Har aldri spurt dere om desse spørsmålene før, bare spørt om du er fast eller ikke. Så jeg hadde blitt utrolig glad om dere hadde giddet å ta dere tid til å svare på desse spørsmålene for meg! En ting jeg også lurer litt på, og har tenkt en del på er - kanskje jeg skal lage meg ny blogg? Jeg har veldig dårlig blogg inspirasjon for tiden. Har vell egentlig hatt det en stund nå. Statistikken stiger ikke så mye mer enn hva den er på nå heller. Å jeg er ikke fornøyd med min egen blogg. Rett og slett. Så jeg lurer også på hva dere sier til ny blogg? -dere bestemmer.


Oppskriften på brownie kjeksene.


Det var noen av dere som lurte på om jeg kunne legge ut oppskriften på de kjeksene som jeg å Lene baket her en dag. Oppskriften er ikke "min", vi bare goglet den opp på nettet. Så vi fant altså oppskriften på DENNE bloggen. Bare sånn at dere vet!

Ingredienser: 
125 gram smeltet margarin - eller du kan gjøre som meg å Lene å heller bruke sånn smør ting som er i en sånn grønn flaske. 3dl sukker - eller kanskje enda litt mere. 2egg. 4,5 dl hvetemel. 0,5 dl kakao. 1 ts bakepulver og 1 ts vaniljesukker. Også til slutt topper du det hele meg 1 knivsodd salt.

Slik gjør du altså:
Bland smør, egg og sukker og visp det til det blir hvitt. Så blander du resten i. Form "deigen" som små kjeks og legg dem på ett bakebapir. De bør helst ikke ligge som noen "store boller", helst litt flate. Til slutt steker du dem i ovnen på 176 grader i ca 10-15minutter. Og volah, så har du noen ferdige kjeks.Bildedryss - rommet mitt


Heisann!  Nå er jeg nettopp ferdig med å rydde på plass tingene her på rommet. Pappa har som sagt malet taket på rommet mitt, hvitt. Så da måtte vi jo ta ut omtrendt alle tingene. Har omublert litt, også har jeg/mamma) endelig fått vasket å ryddet rommet skikkelig. Det trengs virkelig for å si det slik! Nå er jeg sliten, så jeg skal nok legge meg nedpå, drikke kald og god iste å chille med musikk! Hva gjør dere nå?Hvilken linje jeg har tenkt å søke...


Jeg har fått en del spørsmål om hvilken linje jeg har lyst å søke til neste år / i år. Egentlig så er jeg ikke helt sikker enda. Selv om jeg snart må bestemme meg, er mindre enn en månde til jeg må bestemme meg..hjelp! Men jeg har jo noen tanker da. Det står imellom media eller helse og sossial. Jeg må jo tenke på hva jeg vil jobbe med i fremtiden, å da er det egentlig å jobbe med folk jeg har lyst til. Selv om det også kunne vert utrolig morsomt å vært fotograf! Men jeg må jo også tenke på hva som blir lettest, pga diagnosen min. Om jeg går på h&s må jeg ta buss / drosje i en halv time for å komme til skolen. Å det er jo noe jeg blir sliten av.. pluss at det er mer jobb og stress der enn hva det er på media, tror jeg. Så jeg aner virkelig ikke. Hvilken linje skal du søke / går du på?Måndens blogg ble...


Victoria! Første inntrykket på denne bloggen er veldig bra. Hun har ett kjempefint design, med en kjempefin header. Lyse farger, og en oversiktlig sidebar. Hun blogger ca hver dag, og hun har bilder med god kvalitet med i hvert innlegg. Jeg er selv fast leser av denne bloggen, å jeg bare digger den. Bildene hun tar er inspirerende! Så jeg annbefaler alle å ta en tur innom den, er verdt det. Du finner bloggen HER.
// bilder fra bloggen hennes.


Vil du bli måndens blogg?Er du en fast leser, eller bare tilfeldig innom ?Vinneren av blogg vs blogg...


SUSANNE! Vinneren ble Susanne - sujo.blogg.no. Hun er "som kjent" min bestevennine, så dere kjenner henne nok igjenn. Hehe. Headeren hennes er jo kjempefin, å passer til designet hun har. Hun har litt varierte innlegg på bloggen, men mye bilder. Å bildene hennes er i en god størrelse å alle bildene hun tar er utrolig fine! Sykt inspirerende og kreativ. Så jeg annbefaler dere alle å ta en tur innom den.
Like or dislike?

Vinneren av blogg vs blogg...!


Vinneren av blogg vs blogg ble Ragnhild Fredrikke! Hun har en utrolig fin blogg. Headereg og designet passer fint sammen. Og det er lett å finne fram i designet, er altså ikke for avansert eller noe slikt. Hun har bilder med i hvert innlegg, som hun tar selv. Og bildene har en god kvalitet! Varierer også litt på hva hun skriver om. Noe som er bra. Ser også ut til at hun blogger hver dag. Å som sagt, en kjempefin blogg. Har vert innom den mangen ganger før, å flere ganger kommer det til å bli. Leser dere bloggen hennes?

noen bilder fra bloggen hennes:MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG


Meld dere på blogg vs blogg. Trekker to-tre konkurenter innen fredag. Vinneren av dem, får en bloggvurdering, og linking.


"Ingvild`s lille fotostudio"


Vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg har fått meg ett foto-lærret. Mamma jobber på skole, å der har man jo slike. Bare at det egentlig ikke er "foto-øærret" da. Å de skulle ikke ha dem lenger for de skulle få nye. Så da fikk jeg det isteden. Eneste jeg mangler nå er en plass hvor jeg kan henge det opp. Rommet mitt er ikke firkantet, så da blir det litt trangt å ha det hengende midt i rommet her. Hehe. Men tildess jeg finner en plass å henge det opp, kan jeg jo bruke det litt, når jeg skal ta bilder av småe ting å slikt. Å det funker jo å ta portrett bilder om man sitter. Så det er jo en begynnelse!  Flere som har slik "foto-lærret"?Bestilt fra GinatricotAnnbefaling av bølgetang


Bølgetangen er noe av det jeg virkelig ikke klarer meg uten. Den må brukes omtrendt hver dag jeg skal utenfor huset. Å siden jeg får en del spørsmål om hvordan jeg fikser håret, så er det denne bølgetangen jeg bruker. Pleier som oftest å bølge håret-snur meg opp ned å greer gjennom håret-tuperer litt å woolah. Skulle gjerne vist dere det på video. Men jeg får ikke filmet, eller redigert filmen. Så da blir det ikke så lett... Men ja. Dere får kjøpt bølgetangen på elkjøp til rundt tre hundre eller noe tror jeg. Den funker utrolig bra, blir fort varm å bølgene kan vare til neste dag. Annbefales!  Flere som er avhengige av noe lignende? haha"Det er lov å drømme"


Er det noe jeg har lyst på, så er det ett egent fotostudio. Det hadde vert så sykt,sykt, sykt kjekt å hatt. Ett lærret, en mac pc hvor jeg kan redigere bildene, pgotoshoop å alt det der. . Arh, vil ha! Om jeg bare hadde hatt ett firkantet rom, så kunne det jo funket med ett lerret her inne. Men slik det er her nå, så har jeg ikke plass. Uheldigsi. Men forhåpentligvis så får jeg mitt egen fotostudio en dag!  Hva er din(e) drøm?


Bloggen fyller 2 år i dag!


I dag er bloggen min hele 2år. Det er faktisk utrolig lenge, syns jeg. Men jeg har jo hatt en god det blogg pauser inni mellom, og slik jeg "blogget" før, vil jeg ikke kalle blogging. Haha! Ting har virkelig forandret seg siden på denne tiden. Fra dårlige mobil bilder til speilrefleks kamera, fra en paint headerer til mer ksikkelige headerer, fra frisk til syk, å jeg har også lært meg å lage en del om html koder. Jeg angrer ikke en smule på at jeg startet å blogge. Det gir meg så utrolig mye. Spessielt i slik ting er nå,Om jeg har en dårlig dag meg mye smerte, og negative tanker kan jeg bare logge meg inn på bloggen, å lese alle de FINE kommentarene jeg har fått fra dere!
Jeg har fått hele 31820 kommentarer (ca), har postet 1860 innlegg, pluss at jeg har slettet noen. Og jeg har publisert rundt 7000 bilder på blogen! Hehe. Og i det siste har statistikken min steget med ca femti - sutti leserer mer hver dag. Så jeg vil bare takke alle dere som gidder å følhe bloggen min, å kommer med fine kommentarer. Takk! :)


Hva ønsker dere mer av på min blogg?


I det siste så har inspirasjonen min egentlig vert helt død. Det eneste jeg tar bilder av er jo Danboen min. Å den kan jo bli litt kjedelig å se på i lengden. Haha. Føler også at det bare blir kjedelig for dere å lese om hva jeg gjør på hver dag. Siden jeg ikke gjør på så mye spennedes akkuratt. Om jeg ikke får mer inspirasjon, eller noen gode tips. Så blir det mest sansynelig en liiiiten bloggpause neste uke eller noe. Hva vil dere lese om på bloggen min?mine to favoritt smykker
Skal jeg annbefale din blogg?


Jeg får en del spøsmål på mail om jeg kan linke folk i sidebaren osv. Å nei, det gjør jeg ikke. Men jeg tenkte å begynne med noe lignende som "måndens blogg" isteden for ukens blogg, det ble bare stress. Dere kommenterer i dette innlegget, jeg leser ALLE bloggene til dere som kommenterer, og annbefaler de to-tre bloggene jeg liker best. Så da får dem en slags vurdering, og kanskje jeg linker dem i sidebaren hele den måden!


Mine nyttårsforesetter


Mine nyttårsforesetter for 2012:

-  Har tenkt til å prøve å blie litt sunn(ere). Å drikke mer vann.

- Være mindre på pc`en, haha.

- Lære meg mer om foto og redigering,

- Trene opp igjenn kroppen min, å helst bli helt frisk.

- Ha mer varierte innlegg her på bloggen. Flere outfiter, videoblogger osv.


Like bloggen min på face?


Jeg tenkte egentlig bare å "reklamere" litt for face siden til bloggen min. Jeg har tenkt å begynne å bli flinkere til å oppdatere der, kommer også til å legge ut en del bilder som sikkert ikke kommer på bloggen å. Kanskje jeg poster noen bilder der før de kommer her på bloggen,,, osv. Hehe. Veldig spennende ja. Men hadde vert utrolig morro om det var flere som ville like siden min da. Har 44 liker akkuratt nå.

DERE FINNER SIDEN MIN HER.

Kjedelig når ting blir ødelagt...


Telefonen min er ødelagt igjenn ja. Er vell femte gang jeg må sende den på rep. Den vil ikke skru seg på, å den ville heller ikke laste ned flere sanger for den var liksom full. Men det var kunn femten sanger på den, og helle rngen bilder eller videor. Jeg annbefaler dere å virkelig ikke kjøpe sony ericson vivaz. Det er bare tull med den. haha! Trenger vell egentlig en ny tlf, men er det noe som er kjedelig å bruke penger på så er det telefon. Hvertfall i min verden. Flere som har problemer med tlfen sin?
I DAG HAR JEG BURSDAG


Jepp, i dag har jeg bursdag. Fyller 15år til dere som lurte!. Hadde som sagt familiebursdag i går, så nå har jeg to tusen kroner. Har tenkt å spare til ny pc, siden jeg tipper min snart blir ødelagt. Haha! Dette ble egentlig bare ett fullfart innlegg, er fortsatt daiutrøtt egentlig. Kanskje jeg skal sove litt til, skader jo ikke. Hah. Vi blogges!


Se hvem som kom i posten!


Nå har jeg endelig fått Danboen jeg har ventet på i mange mange dager. haha. Jeg bestilte også en som Susanne skulle få i julegave, men den kom litt for sent. Hehe! Det kommer nok til å bli mangen bilder av danboen her på bloggen fremover, haha. Den er bare så utrolig søt, å stilig å ta bilder av. Digger den!  Har dere Danbo?Mine julegaver 2011


Nå tenkte jeg å bare vise dere tingene jeg fikk til jul. Har ikke fått med alt på bildene, noe ligger fortsatt nede, å jeg gidder ikke hente det. Er lat hja, haha. Fikk jo mangen fine klær, skal se om jeg gidder p lage ett egent innlegg med dem i. Men her har dere hvertfall flesteparten av gavene!

LILLE JULAFTEN!!!


I dag er det som dere vet lille julaften. Som betyr at når vi våkner i morgen er det selve julaften. Tviler på at det blir lett å sovne i kveld, haha. Sovner sent å våkner tidlig, typisk! I dag har jeg ikke så store planer, skal treffe Lene i tre tiden, kommer sikkert til å sitte å snakke om jul, høre på julemusikk og se julefilm. Haha! Men nå skal jeg stelle meg, så blogges vi senere!  Hva gjør dere på i dag?


Skal jeg lese din blogg?


Som sagt skulle jeg egentlig hvert hos Lene nå, men siden jeg er såpass trøtt som jeg er ble jeg heller hjemme. Må jo ikke slite meg helt ut nå heller. Hehe. Så da tenkte jeg at jeg kanskje kunne få lese din blogg?  trenger virkelig flere blogger å lese!


Noen av bildene vi tok i går


Heisann! Nå tenkte jeg å bare slenge ut noen av bildene som jeg å Susanne tok i går. Egentlig holder jeg på å stelle meg. Må føne håret osv. Skal nemelig ut med Lene litt senere. Å da er det en liten fordel med tørt hår. Haha. Og i dag er det jo den fjerde og siste søndag i advendt! Herregud, er jo ikke lenge siden vi var i oktober føler jeg. Men jeg får stelle meg videre, ha en fin søndag alle sammen...Hva syns dere om bildene?

HVEM TROR DERE VINNER?


Som de fleste sikkert har fått med seg så er det idol finale i kveld. Jeg vet egentlig ikke helt hvem jeg heier på. syns dem begge er utrolig flinke. I kveld syns jeg Vegard var best, men forgje gang likte jeg Jenny best. Så jeg aner virkelig ikke. Haha. Dem begge fortjener å vinne!  Hvem håper du vinner?


Vurderer å kjøpe meg hair exstensions!


Nå sitter jeg å "ser litt på" hair exstension. Har så utrolig lyst på det, men er litt redd det ikke kommer til å se litt ekte ut på meg i det hele tatt. Da forsvinner jo egentlig hele vitsen. Jeg har egentlig alldri likt håret mitt. Syns det er så tynt å kort, så kanskje exstensions kan løse det problemet. Men jeg kan ikke akkratt si den jeg har funnet var så billig da, haha. Men jeg har jo snart bursdag så det skal nok gå fint, håper jeg... Vurderer å kjøpe dette heer, men er ikke sikker på om fargen er rett... Bruker du exstension?
Utrolig kjedelige oppdateringer fra meg...


Jeg har merket at i det siste har jeg bare hatt kjedelige og nesten helt like oppdateringer hele tiden. Jeg har egentlig bare blitt helt tom for blogg ideer. Nå som det er så stygyt vær ute får jeg jo heller ikke gått ut å tatt bilder, å da blir det jo enda mindre å blogge om. Samtidig som at jeg ikke orker kle på meg, sminke meg, fikse håret å alt det der for å ta bilder til ett innlegg. Det orker jeg virkelig ikke å bruke kreftene mine på.
Jeg har ikke lyst å slutte å blogge, heller ikke lyst å fortsette med så dårlig blogging. Haha. Så dere MÅ hjelpe meg. Kom med forskjellige forslag til hva dere vil ha mer - mindre av på min blogg. Å helst kom med andre forslag en videoblogg og outfits.. :)
30000 KOMMENTARER!


I går så jeg plutselig at "kommetartelleren" var over 30000 kommentarer. I mitt hode er det egentlig helt sykt. Husker for bare rundt ett år siden så ble jeg så utrolig glad bare for en kommentar. Da var jeg liksom helt i hundre. Men selvfølgelig blir jeg fortsatt glad for kommentarer. Dere er jo så flinke til å komme med fine kommentarer til meg. Så jeg ville egentlig bare si turen takk til alle dere som gidder å kommentere til meg! Setter virkelig prs på det. Dere er best :)


MELD DEG PÅ BLOGG VS BLOGG


Nå tenkte jeg å ha en blogg vs blogg igjen. Meld dere på, jeg trekker to eller tre deltagerer i morgen. Jo flere ganger du melder deg på, jo større er sjangsen. Lykke til.

Image and video hosting by TinyPic


MIN ØNSKELISTE+krølletang. Glemte å ta det med. Haha. Hva ønsker du deg til jul?


Når man virkelig trenger noe nytt..


Jaa, jeg trenger virkelig nytt design og en ny header nå. Og som dere ser så har jeg alt startet. Men det dumme er at designet blir ikke vist likt i alle internettene, å det irriterer meg skikkelig. Så derfor kan jeg ikke ha headeren og menyen slik den er nå. Så egentlig vet jeg ikke helt hvordan jeg skal lage det. Derfor kommer det til å se veldig rotete ut her en stund nå. Så da vet dere grunnen. Hehe.// tilfeldige bilder


ME WANTS

Julekalender på bloggen?


Nå som det nærmer seg desember tid har jeg tenkt litt på om kanskje jeg skal ha en slags kalender her på bloggen. Hadde jo vert litt morro det da. Men jeg vet ikke helt hvordan den skal være da. Derfor trenger jeg deres hjelp. Gjerne kom med så mangen forslag som dere har, gjerne skriv 24 forskjellige ting som kunne vert i kalenderen så kanskje jeg tar med noen av tipsene dine! Blir utrolig takkmenelig om dere kommer med ønsker! Noen tips, ønsker?HOT OR NOT?Er vell lov å begynne å glede seg nå!


Nå er det serriøst ikke lenge til jul, jeg har faktisk begynnt å glede meg nå. Å det er kriise, får man julestemningen for tidelig forsinner den også fortidelig. Tro meg! haha. Når man ser på forskjellige julebilder på weheartit, så kjenner man godt at man gleder seg. Å inspirasjonen er klar til snøen kommer. Men skal innrømme at jeg ikke vil ha snø før i desember, sent i desember. Noen bilder jeg bare elsker:


Når vi først snakker om jul her, så tenkte jeg å dele litt av ønskelisten min med dere. Den er ikke så lang da (enda) Men jeg har jo noen ting jeg ønsker meg ekstremt mye da!

- Nytt objektiv til kameraet.
- Fotolerret, slik hvit som man kan ha som bakrnn på bilder.
- Krølltang. Har rettetang å bølgetang så da mangler jeg jo en krølltang.
- En Damvo. De er bare så utrolig søte å ta bilder av.
-  Photoshoop er også noe jeg gjerne vil ha.
- Også blir man jo alltid glad for noe nytt i klesskapet, sminkevesken og smykkeskrinet.

Hva ønsker du deg til jul, har julestemningen begynt å komme snikende til deg også?


Skrivesperre på en måte...


Ja hva skal man si. Jeg aner serriøst ikke hva jeg skal skrive om på bloggen. Jeg vet det har blitt lite tekst i det siste, og heller ikke så mangen fine bilder. Det beklager jeg, skal virkelig prøve å forbedre meg. Problemet er bare at jeg ikke orker å drive å gå å ta nye bilder hele tiden, spessielt ikke de dagene formen er helt nede. Så om dere har noen tips til hva dere ønsker jeg skal skrive om, kom med dem!
Hva har dere lyst å lese om på bloggen min?


Er du en fast leser, eller bare tilfeldig innom ?Vil du bli helgens blogg?Derfor blir det mindre blogging


De siste dagene har det vert utrolig dårlig blogging. En ting er at jeg har hatt lite blogglyst samtidig som at jeg har brukt tiden på å være med venner istenfor å blogge. Og siden jeg som dere vet er syk, så har ikke jeg energi til begge deler. Pluss at her i uken var jeg hos en fysioterapaut eller hvordan man skriver det, og hun mente jeg burde bruke litt mindre tid på datan, så da skal jeg prøve det å se om det faktisk kan hjelpe! Vet ikke helt om jeg kommer til å ta pause, men mindre blogging kommer det hvertfall til å bli i noen dager.Måndens morsomste reklamefilm


hahaha, jeg bare digger denne reklamefilmen. Vet jeg har dårlig humor, haha!


Lei av bloggen på en måte ...


Jaa, jeg begynner rett og slett å bli lei av å blogge tror jeg. Klarer ikke komme på overksrifter hva jeg skal skrive om i innleggene, hva jeg skal ta bilder av eller noe. Og etter en helg uten å være noe aktiv her så har leser anntallet sunket en del, noe som jeg syns er utrolig kjipt. Kan jo ha litt med at jeg ikke har så mye spennende å blogge om nå som jeg er syk, ja omtrendt hver dag. Motivasjonen er ikke helt på topp kan man si. Men jeg skal ikke slutte å blogge, eller slette bloggen. Heller inegn blogg pause! Det kommer bare til å bli mindre blogging enn før, og kanskje jeg bare trenger ett nytt design så fyker motivasjonen opp. Hvem vet? haha, kanskje det funker.
Forslag til hva jeg kan blogge om? bortsett fra outfits, video, foto og hverdag. Trenger noe nytt itileg liksom!10 ting dere kanskje ikke viste om meg


- Jeg er utrolig utolmodig, spessielt når det gjelder å sitte å vente på leger, tannleger og slike ting.

- Jeg klarer meg ikke en dag uten å være på datan, høre musikk, se hotel cæsar eller ta bilder.

- Jeg hadde pannelygg helt til jeg begynte i 7-8 eller noe, men dere får ikke se bilde. Mohahaha.

- Jeg kommer alldri til å kjøpe meg sko med høye hæler for jeg vil ikke se høyere ut en hva jeg er fra før av.

- Jeg kan ikke sette meg ned i en stol å slappe av, må gjøre på noe hele tiden.

 

 - Jeg går ingen steder uten telefonen min, har den med meg over alt, hele tiden.

- Jeg kan ikke gå utenfor døren uten å fikse håret mitt.

- Jeg bryr meg mer om hår enn sminke. Så jeg bruker bare maskara og øyenbrynsgele.

- Jeg er også utrolig sta, har jeg bestemt meg for noe, så har jeg bestemt meg! haha

- Jeg er ikke den jenten som har 100000 kjoler i klesskapet mitt. Liker bedre shårts, skjørt, topper og slikt.


Skal jeg lese din blogg ?


Jeg trenger inspirasjon, så gjerne skriv i kommentarfeltet hvorfor du mener jeg bør lese akkuratt din blogg, og hva du blogger om.


Bestilte bilder !


For noen dager siden fikk vi hentet bildene jeg bestilte. Men det ble en feil med dem da, de var ikke i den størrelsen jeg trodde så dem ble liksom skjært av slik at på noen bilder forsvant det ett hode og på ett annet ble ikke hele teksten med. Så jeg tror jeg heller tar å bestiller noen nye siden jeg har tenkt å henge dem opp på veggen!  Så kanskje desse her får plass i en bok isteden ellernoe.
Svar på spørsmålsruden DEL 1


Hvorfor startet du å blogge?
Jeg startet vell egentlig å blogge forde at jeg begynte å lese andre blogger, så ville jeg også prøve.

Hvilken blogger leser du?
Carolinemaria, whoot, sujo, odingutt, kuui, l0ve, jaa, det er vell de jeg må lese hver dag, men så pleier jeg jo selvfølgelig å komme innpå tilfeldige innlegg, og tilfeldige blogger hver dag. 

Hvem er dine bestevenner?
Susanne, Lene, Kathrine og Mari.  
3 negative sider om deg selv og 3 positive sider om deg selv.
Hmmm, det er jo negativt at jeg er syk, kan være veldig skjenert, er veldig veldig veldig bestemt. Haha. Så var det positivt,,, jeg er jo som oftest positiv, jeg er ærlig, jaa. Det ble to men det får dere overleve. 

Hvilken årstid liker du best?

Yndlingsbutikk?
Bikbok♥

Favoritt dyr? 
Jeg er vell egentlig ikke så glad i dyr, så det må bli fisk. Haha. Eller kanskje hund. 

kan du lage en må gjøre video?
Jaa det kan jeg når jeg får en data som kan åpne og redigere filmer, denne vil ikke det,,, sykt irriterende.


Vinneren av blogg vs blogg ble...


Marita / mps.blogg.no 
Jeg har nettopp telt stemmene og jeg kom da frem til at Marita vant, og det syns jeg hun fortjente også (ikke at hun andre ikke gjorde det altså). Hun har en kjempefin blogg, fint design, skriver bra og tar kjempefine bilder. Så denne bloggen er virkelig til å annbefale. 
ME WANTS

Blogg VS blogg - STEMstill spørsmål


...svarer kanskje på video...Bloggvurderinger


Vurderingene er til vinnerne av fotokonkuransen som dere finner her. 


 http://carinaista.blogg.no/
 Førsteinntrykket på bloggen er egentlig helt greit, hun har ett lyst og fint (gratis) design og en søt header som passer til. Jeg har ikke lest denne bloggen før men det ser ut til at hun er aktiv, noe som alltid har ett ganske så stort plss i mine øyner hvertfall. Hun har bilder med i hvert innlegg, og skriver passe mye. Alt i alt så syns jeg hun har en søt blogg, og er en flink blogger!

 http://cccam.blogg.no/
Jeg bare virkelig elsker designet ditt! Og siden du har ett stort og fint profilbilde gjør det ikke noe at du ikke har en header. Det ser også ut til at du publiserer innlegg hver dag, noe som i mine øyner alltid er ett stort plss. Du har bilder med i hvert innlegg, og bildene er i en god kvalitet. Om jeg ikke tar feil så videoblogger du også, å det er jo noe leserne liker! Jeg syns d har en bra blogg :)
Oppsumering av 365days !


I dag har jeg egentlig ikke så mye å blogge om, skjer ikke så mye her akkuratt. Chiller med musikk, leser blogger og er trøtt, haha. Så nå venter jeg bare på at klokken skal tikke mot hallv åtte, som betyr Cæsar. Derfor tenkte jeg egentlig bare å slenge ut en liten oppsumering av 365days om jeg kan kalle det det. vi blogges:)


Meld deg på blogg vs blogg!


Nå tenkte jeg å ha en liten blogg vs blogg her. Føler at jeg trenger litt mer en foto og hverdag, så derfor ble det en liten vs. Jeg kommer til å trekke to-tre kandidater av alle dere som melder dere på. Jo flere kommentarer du poster i dette kommentarfeltet, jo større blir sjangsen!


svar på leserspørsmål !


Du som er så flink til å ta bilder, kan du gji noen tips?
Ja jeg kan jo prøve å få laget noen innlegg med noen tips da, selvom jeg ikke har så mangen tips. Haha. Men skal se hva jeg får til :) 

Kan du btw lage et innlegg om hvordan man lager design?
Jaa, selvom det ikke akkuratt er så lett å forklare. Man går inn på Design-rediger, så endrer du i stilsett, og i maler. Du kan endten søke etter koder på google, eller så finner du mangen brae koder HER

 Hvilket kamera bruker du? og er du fornøyd med det?
Jeg bruker som sagt Canon eos 600D. Og ja, jeg er kjempefornøyd med det. Helt i starten syns jeg det var litt uvant siden jeg var vant med 550D. Men etter hvert syns jeg det ble mye enklere å skjønne meg på det. Så ja, det funker kjempebra og jeg er super fornøyd med det! 

Hvor mye kostet kameraet ditt?
Kameraet kostet 6000 og da kjøpte jeg det uten det objektivet som følger med.  

Har du søsken?
Ja, en lillebror og en storebror! 

 Hvilken linje skal du søke på?
Hmm, jeg tror nok det blir design&handtverk eller noe. Det kommer nok til å stå på første valg, andrevalg blir helse&sosial og det tredje blir media&kombenikasjon, wow nå ble det sikkert mangen skrivefeil her, er litt usikker på hvordan de skrives. Sorry, haha. Men ja, det blir nok design og handtverk jeg kommer til å håpe på !
Du finner meg på facebook !?


Nå har jeg nettopp laget en side på face til bloggen min. Jeg har ikke en anelse på om jeg har gjort det riktig eller noe, haha. Ikke vet jeg hvordan jeg får det slik at mine nye innlegg kommer på siden der liksom, får heller ikke til å få en slik facebook boks i sidebaren hvor dere kan like siden. Så jaa, om noen av dere er flinke med dette her, pliiis forklar meg!  Om jeg ikke tar feil, så finner du siden HER. 

Vil du hjelpe meg?din blogg ?Smykkeskapet mitt


Jeg tenkte å bare vise dere smykkeskapet mitt som dere sovidt så i innlegget hvor jeg viste dere rommet mitt. Men jeg tenkte hvertfall å vise dere det siden jeg ikke har så mye spennende å skrive om! Og ja, jeg elsker ugle smykker, må snart få kjøpt meg noen nye, haha.-Ingvild:)


Rommet mitt, før-etter


Som sagt så har jeg ommøblert litt på rommet mitt i helgen, og siden dere ønsket og se før-etter så tenkte jeg å vise dere det. Fikk ikke tatt så mangen før-bilder da men, det er jo ikke så veldig store forandringer da. Fyttet på noen hyller og litt. Jeg fikk faktisk filmet rommet med mamma sitt kamera, men neida datan min vil ikke redigere filmen. Så da må dere overleve med noen bilder, beklager!

FØR

ETTER:  (ikke helt ferdig enda, noen lamper som må flyttes på, og skal henge opp bilder på den "tomme" veggen)


Hva syns du om rommet?
-Ingvild:) 


Fast lester, eller tilfeldig innom?R.I.P Blurpe Chilli


Nå så jeg nettopp at fisken min har dødd, litt trist da, han var jo så søt der han svømte rundt i bollen sin. Kan ikke si det er en sånn veldig trist dag da, men litt dårlig sanvitighet ja. Klarer ikke å ta vare på en fisk? herregud. Flaut nesten. haha. Så jeg syns han fortjente ett farvell innlegg på bloggen. Så skal jeg begrave han senere. Husker broren min hadde en fisk for lenge siden, han begravde vi bak garasjen, så da får vi ta Blurpe Chilli ved siden av han. Du vil bli dypt savnet Blurpe Chilli. 

-Ingvild:)


going to miss this #1


Nå har jeg sittet å sett igjenom bilder som har blitt tatt i sommer, og jeg merker allerede at jeg savner sommeren. Det å kunne gå ut å sette seg til å spise frokost i shårts og topp, herlig. Nå er det sikkert ikke lenge til vi på finne frem bobblejakker og luer, ikke like herlig det kan man si. Haha. Tenkte hvertfall å bare "oppsumere" med litt bilder fra ferien!

Kommer du til å savne sommeren?-Ingvild:)


Blogger jeg leser fast


http://chrislii.blogg.no/
http://carolinemaria.blogg.no/
http://sujo.blogg.no/
http://kuui.blogg.no/
http://l0ve.blogg.no/
http://odingutt.blogg.no/
http://whoot.blogg.no/osv. Leser innimellom flere også. Men dette er dem jeg bare MÅ øese hver dag. Hvilken blogger leser du fast?


From Bikbok & Gina tricot

Gammle bilder, pinlig!


Nå har jeg og Susanne sittet å sett tilbake i arkivene mine, å jeg holdt serriøst på å dø av latter. Jeg skjemst noe så sinnsykt, alle bildene var jo så utrolig uklare og teite. Grimasbilder hele tiden også, haha. Likte heller ikke måten jeg skrev på. Det ene innlegget hvor jeg skulle skrive hva planene ine var "skal bere chille, høre på msuikk, lese blogger(svare på kommentarer), spise snop og bere chille" haha. Herregud, så pinlig!
//pinlig!

Skjemst du av å se tilbke i arkivene?
-Ingvild:)


Vil du være min engel ?


Om du vil være min engel å stemme på meg i blogg vs blogg HER. Da hadde jeg blitt utrolig glad! :)

-Ingvild:)


Foto fail


Jeg så nettopp igjenom litt bilder her, å fant ut at det er en del "fail" her. Haha. Utrolig morsomt å se på da, og siden jeg ikke har så mye spennende å fortelle dere i dag funker det jo bra. Vil også minne dere på fotokonkuransen min, det er bere to som har meldt seg på til nå. Noe som egentlig er litt kjedelig, så om det ikke blir flere får nok berre en vrdering eller noe!-Ingvild:)
 


Hva en blogg må ha for å bli en favoritt hos meg


-  Header og design må passe sammen så det ikke blir ett dårlig førsteinntrykk. Helst ikke så sterke farger på bakrunnen. Noen ganger kan det faktisk være litt stilig med svart bakrunn syntes jeg, men jeg foretrekker egentlig lyse farger best da. 

- Å ha en kreativ overskrift er også noe som er lurt. Selvom det faktisk kan være sykt vanskelig til tider. Men jeg vil annbefale å hvertfall ha en overskrift å ikke skrive "vetikke hva jeg skal ha til overskrift xD". Da blir det liksom ikke slik at man tenker, "å dette innlegget er sikkert spennende". haha.

- Ikke ha altfor lange innlegg. Det er ikke så mangen som gidder å lese en hel side om hva du har spist til middag, nårr du vasket hendene dine og alt det der. Kort heller ned teksten og skriv noen linher. Mye mer fristende å lese da!
Jeg vil heller ikke annbefale å ha smilefjes midt i innleggene, det gjør alt helt rottete med en gang. Jeg hadde selv det før, å skjemst serriøst når jeg ser tilbake på det. Haha. Men å avslutte ett innlegg med ett lite smilefjes syntes jeg ikke skader:)

 - Ha med bilder i hvert innlegg, og helst ikke bruk google-bilder. Greit nok om du f.eks er på ferie og slenger inn ett eller to, men ikke hele tiden. Jeg vil også  annbefale å ha bildene i 700px eller oppover. Det liker jeg best, men det skader jo ikke om dem er mindre da!  Blogger med mangen bilder i innleggene, som dem har tatt selv er det jeg virkelig elsker mest. Da har du stor sjans for å bli en favoritt hos meg for å si det slik.

 Jaa, det ble kanskje litt mye tekst. Men jeg har fått en del spørsmål om akkratt dette, så her har dere ett langt svar!-Ingvild:)


what do you want more of ?


Nå som skolen er i full gang igjen har jeg som dere sikkert skjønner ikke like mye tid til blogging. Som noen kanksje har fått med seg hadde jeg ikke "full pakke" med skole før ferien. Derfor er jeg ekstra sliten når jeg kommer hjem fra skolen og har vert der i seks timer. Så det er ikke alltid jeg kommer til å orke å gå ut for å ta bilde og slikt. Så hadde blirr glad om dere kom med flere forslag en hverdag, videoblogg og bilder. Trenger jo litt flere spennende ting! 

Noen spessiele ønsker?-Ingvild:)


Morsomt å se tilbake på slikt,,


Nå har jeg nettopp suttet å sett i en gammel skrivebok som jeg hadde i 1.klasse eller noe. Å herregud, så morsomt det er. Haha. Tegningene jeg hadde tegnet også, var sovidt jeg kunne se hva det var, men værst av alt så hadde jeg sagt at jeg var flink til å tegne. Huh, veldig ja! 

hahaha!

-Ingvild:)


bloggannbefaling - Susanne


Som dere sikkert har fått med dere er Susanne en av mine beste venner. så jeg tenkte å ha en liten annbefaling av bloggen hennes. 
Hun blogger ikke så veldig ofte, men det er det en grunn til nå. Men for håpentligvis blir det flere innlegg fremovver. Hun er også utrolig flink til å ta bilder, og klarer å inspirere meg mye. Mangen av bildene dere finner på min blogg, er insirert av henne. Så jeg vil virkelig annbefale dere å ta en titt på bloggen hennes, og gjerne legge henne til som venn også! :)

Noen bilder fra bloggen.
Skal du ta turen innom bloggen hennes?
-Ingvild :) 


ask Susanne


Nå har jeg tenkt å ha en litt annerledes spørsmålsrunde. Dere stiller spørsmål. om meg, og Susanne svarer på dem. Tenkte at det kanskje blir litt morsomere, siden hun omtrendt kjenner meg bedre enn hva jeg gjør selv, så hun svarer helt ærlig. Ideen fant jeg fra Sophie Elise. 
// trøtte, haha

-Ingvild:)


Noen av mine uvaner


- Går alltid med en hårstrikk på handa.

- Sier "herregud" omtrendt hele tiden.

-  Hører på musikk uansett hvor jeg er, når jeg skal sove, bere jeg skal ned for å hente noe, ja absolutt hele tiden.

- Finner jeg en bra sang hører jeg på den til jeg blir lei av den.

-  Bytter design hele tiden, stoor uvane. haha.

-  Har alltid telefonen i handa, eller lumma. 

- Hver gang jeg ser i ett speil fikser jeg på håret, også før alle bilder blir tatt. Haha!

- Går rundt i hele huset å leter etter telefonen min mens jeg holder den i handa.
 


 Har du noen av de samme uvanene?
-Ingvild:) 


Hvem fortjener 1.plass ?


Det finnes sikkert utrolig mangen meninger om hvem som fortjener første plassen på blogg.no. Selv syntes jeg ikke tcmn fortjener førsteplassen, Hun blogger ikke så ofte, og veldig mye om det samme føler jeg. Ikke helt min type blogg. Men Whoot derrimot er en jeg syns fortjener førsteplassen. Han varierer mer på hva han blogger om, er sykt inspirerende for mangen "fotografer" og er alltid i godt humør virker det som. Jeg elsker hvertfall bloggen hans!

-Hvem syns du fortjener 1.plassen?


// Bilder fra bloggen hans.

-Ingvild:)


Hvor får du inspirasjon fra?


I det siste har jeg funnet utrolig mangen blogger som klarer å inspirere meg. Å det hadde ikke gjort meg noe om jeg fant enda flere blogger. Hihi. Elsker blogger med masse bilder, spessielt om det er unike bilder som kan inspirere folk. Liker jo seff blogger som ikke bere har bilder også da!  Whoot, Crislii, Carolinemaria og slike blogger er det jeg liker best. Om du vet om noen brae fotoblogger, skrik ut!

-Hvor får du din inspirasjon fra? 

-Ingvild:)


Something broken?


Når jeg våknet i dag og skulle logge meg på pc`en, så gikk det ikke. Selve tastaturet på datan funket faktisk ikke.Så jeg fikk ikke skrevet inn passordet. Går det ann? Aner serriøst ikke hva jeg har og som ikke er ødelagt eller er noe tull meg. Haha. Dataladeren min er snart ødelagt, høytalerledningen, headsettledningen min osv. Er flink til å ødelegge ledninger ja! hah, men ett tastatur hadde jeg ikke trodd jeg skulle klare. Så nå sitter jeg med en annet tastatur oppå det ødelagte, litt irriterende ja..

-Er du like flink til å ødelegge ting?

-Ingvild:)


Stemme på meg ?


Jeg er som sagt med på blogg VS blogg HER, hadde blitt utrolig glad om du hadde giddet å stemme på meg:)


-Ingvild:


what do you want ?


I det siste har det kanskje blitt litt for mangen bilde-innlegg, eller photoshooter. Kanskje ikke så morro for dere å bere se omtrendt det samme over hele blogen. Så jeg skal prøve å bli flinkere til å variere på det jeg blogger om. Kanskje litt mer annbefalinger, blogg vs blogg og slike ting. Men om dere har noen spessielle ønsker, skrik ut! :)

-Hva liker du å lese om? -Ingvild :)


Tips til må-gjøre video


Hei!

Jeg, Mari og Susanne skal lage en må-gjøre video i kveld og trenger tips til hva vi kan gjøre :-)

Kom med forslag!


trying to be a plank - foto


I går var jeg ute med Susanne en stund, å vi tok mangen fine bilder av både blomster og den søte hunden deres. Så fant vi t at vi kanksje skulle prøve noe nytt, nemelig plankebilder. Haha. Vi fikk ikke tatt så mangen da, siden det var spinndelvev eller vått alle de plassene vi hadde tenkt å prøve. Men noen ble det jo! Utroig morsomt, hah :) 

Buksen min ødelagte litt da, haha!

-Ingvild:) 


NEI, serriøst !


Nå har jeg vert SÅ flink og lagd en bittebittebittebitteliten videoblogg, der jeg viser dere hvordan man kan kreppe håret med en strittetang / rettetang. Men neida, datan min er så bøg at den ikke kan åpne filmene en gang, å da får jeg jo heller ikke redigert noenting her, dritt altså!  Så kanskje jeg bere skal låne mamma sin pc eller noe, for å se om det funker da.

-Skjedd det samme med deg?
 

-Ingvild:)