"Ett tusen ett hunde, helt like dager"Hver eneste hverdag er prikk lik. Eneste som kanskje spiller litt forskjell er hvordan formen er. De dagene formen er dårlig gjør jeg ikke annet enn å sove og ligge i sengen/sofaen. Men de dagene hvor jeg er i min "vanlige" form, så er alle dager stortsett helt like. Om jeg ikke er på skolen da såklart, noe jeg ikke har vert så mye i det siste! Dagen starter klokken ni-ti, og slutter i elleve tiden. Og mellom den tiden gjør jeg ikke så veldig mye spennende. Står opp og spiser frokost, legger meg i sengen igjen og ser på serier på ipaden, etter en timestid-to timer spiser jeg igjen, før det er opp igjen i sengen å endten være på iphonen, ipaden eller dataen om jeg orker det. Er ikke så ofte jeg orker data før på ettermiddagen, så dagene går stortsett fremfor ipaden og iphonen min. Som jeg ikke kunne levd uten! Så de dagene før jeg fikk ipaden min, var hverdagen enda kjedeligere.For om jeg ikke orket data da, så hadde jeg ikke noe annet. 
Annen hver dag/hver tredje dag må jeg jo såklart også dusje. Og det å dusje er noe av det som gjør meg aller mest sliten. Uansett hvor kjapt jeg dusjer blir jeg helt utmattet av det. Noe jeg ikke egentlig kan skjønne. Men nå er det jo ikke akuratt så mye av sykdommen min jeg skjønner heller så.  Ettermiddagene og helgene er de eneste dagene som varierer og er annerledes. Men alle andre dager mens "dere" er på skolen i seks-syv timer så er jeg hjemme og ligger i sengen. Jeg er nesten aldri i form til å gjøre så mye annet enn å se på ipaden min heller, så det er ikke så mye annet jeg kaan finne på. Og når man da har hatt over ett tusen slike dager, så blir man lei. Det er jo ikke til å legge skjul på. 

Det eneste jeg, og mange andre ønsker er å få leve en normal hverdag. Det er min aller største drøm, og det er det jeg drømmer om hver dag. Ja jeg vil på skolen og ja jeg vil ha lekser. Det er alfor mange som tror at vi som er syke ligger hjemme å "chiller". Så håper dere som tror det leser dette innlegget. For det er absolutt ikke slik det er. Dere kan tenke dere tre år med en nesten helt lik hverdag, hver eneste dag hjemme i sengen å glo i taket, eller på en skjerm...  Dere blir lei av skolen, og jeg blir lei av å ligge hjemme å ikke kunne gjøre noe. I mine øyner er det DERE som er heldige, og ikke jeg. 12 kommentarer

Synne Fjeldheim
17.10.2013 19:58 //http://synnef.blogg.no


så utrolig fin blogg du har! håper du ikke får noen dårlige dager på lenge!
Julieeee
17.10.2013 20:01 //http://julieeee.blogg.no


Så utrolig kjipt det må være med ME! Håper du blir frisk så fort som mulig <3
tenderloove
17.10.2013 20:08 //http://tenderloove.blogg.no


Det er ikke noe greit når man ikke har variasjon, kan fort bli trist :/
Silje Helen
17.10.2013 20:08 //http://siljeheelens.blogg.no


Ikke mye gøy det der kan jeg tenke meg :/ Krysser fingrene for deg!! :-)

Ha en fin kveld videre!:-)
Keths!
17.10.2013 20:11 //http://keths.blogg.no


Titter innom for å ønske deg en fin torsdagskveld. Ikke lenge til helg nå :D
Ariel Charlotte
17.10.2013 20:21 //http://arielc.blogg.no


Har ikke samme sykdommen som du har, men jeg kjenner meg igjen i mye av det du sier... bra skrevet forresten.
kristinee
17.10.2013 20:28 //http://kristinee.blogg.no


fine bilder <3
oneblogoneworld by Ida
17.10.2013 20:29 //http://oneblogoneworld.blogg.no


Kan tenke meg at det blir utrolig kjedelig i lengden! Stå på, du er sterk <3
Iselinn Andersen - foto og hverdag.


Har det på samme måte, men jeg har jo sluttet helt på skole og jobb da, pga MEen. Jeg har funnet ut av at bare en liten tur på butikken hvor jeg faktisk må stelle meg litt kan løfte opp dagen litt. Men utrolig merkelig det med dusjing, for jeg har det på akkurat samme måte, og har hørt om andre som har det slik. Utrolig rart. Håper iallefall for bedring for deg i fremtiden <3
Veronika
18.10.2013 09:44 //http://itsveronika.blogg.no


Huff,håper du får bedre dager snart!
Line
25.10.2013 00:11 //http://linejg.blogg.no


Jeg vet akkuratt hvordan det er. Har ME selv, og det er ikke noe gøy å være nesten den eneste som ikke kan gå på skole som normale folk, trene, gjøre kjekke ting. Når jeg først klarer det så blir jeg såå takknemlig. Min største drøm er å bli "normal" igjen. Stay strong, you can do it :)

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i adobephotoshop cs4
- Og nei, jeg lager ikke design eller headerer til andre.
- Jeg bruker Canon eos 550D - om det ikke står noe annet under bilder.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: fotball.j@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinJeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk-ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen

ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


KategorierArkiv
2013
 • Januar - Februar - Mars - April Mai - Juni/a> - Juli - August September Oktober

  2012 -
 • Januar - Februar - Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , » Desember

  2011
  Januar , Februar , Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember ,

  2010
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember-
 • Design:

  Jeg har laget designet mitt selv.
  hits