"Nye planer angående designbloggen"Nå som det er ferie har jeg tenkt til å prøve å få fikset i alle greiene med designbloggen. Jeg får bare mer og mer mas om ikke den snart blir åpnet, uansett hvor mye jeg svarer dere. Til og med om dere ser jeg ligger på sykehus spørr dere i kommentarfeltet, og sender meg mailer om det. Så jeg må nok bare bite tenna sammen å få fikset opp i det. For jeg liker jo egentlig å ha den oppe også! Bare det at det ble en så lang periode hvor jeg ikke brukte den så det bare samlet seg opp flere og flere kommentarer og spørsmål + de nye reglene til blogg.no som jeg må fikse på. Så det kan hende jeg kommer til å lage en helt ny blogg, hvor jeg begynner helt på nytt med ett mye bedre systen! Så nå vet dere det, kommer til å si ifra når ting er ferdig fikset. Kanskje det kommer ett nytt gratisdesign også! Noe nytt dere ønsker jeg skal ha på den nye designbloggen?

11 kommentarer

Veronika Roth
05.10.2013 20:01 //http://veronikaroth.blogg.no


Så fine bilder:):)
Emilie Christine
05.10.2013 20:18 //http://emiliecristine.blogg.no


åh,gleder meg! :D
theadia
05.10.2013 20:28 //http://theadia.blogg.no


Har lest at det er mange som har spurt om det, og det synes jeg faktisk er ganske dårlig gjort når du skriver hvor dårlig du er. Skjønner at du synes det er gøy å ha den oppe da :) Men ikke stress med noe, Ingvild, ta alt i ditt tempo ♥
Malin - kommenterer tilbake


Håper på det, har så lyst til å bruke designene dine snart.. Men ikke stress! :)
Mes - foto
05.10.2013 21:35 //http://mes.blogg.no


Så bra du kommer tilbake på den, enig om at det e jævlig kjipt at folk spør når du faktisk ligger på sykehuset.

Men kanskje et sånn design uten header? :)
Converse
05.10.2013 21:41 //http://veraulven.blogg.no


Gleder meg så sykt!
Annika ☯
05.10.2013 22:36 //http://annikawr.blogg.no


Å, du er pen! Hvis du vil og kan så hadde det vært fint med et design som bare er enkelt og fashionaktig (?) som ligner på f.eks. twated.blogg.no sitt? <3
Vanja
05.10.2013 23:48 //


Ganske teit av folk å mase slikt på deg, spesielt når de vet at du har vært så mye syk. Håper du blir bedre! Har selv ventet lenge på at designet skal bli fikset, der jeg selv bruker en av dine gratis design på min blogg! Men for all del, ta den tiden du trenger!

Forresten, jeg lurer på hvor du lærte deg å kode? Altså, hvor lærte du deg å lage bloggdesign og om html og css koder?
Hilde
06.10.2013 09:34 //http://zurf.no/konkurranse


Hei på deg!!! Jeg er nesten blitt fast leser blogen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen good årsak til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogggen er evig fin, og du fortjene å få all komplimanger du kan få for denne blogen!!! Dette er faktisk en av de godeste sidene på Bloggg etter min mening og den er dønn ærlig. Jeg blir nesten helt misunnelig av å lese denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min blog!!!!! Hehe! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange drit slemme kommentarer fra frekke personer. Om du får frekke kommentarer fra frekke personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit stygge. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konk som komentarlenke jeg akkurat har testet ut. Det er sånn at du kan vinnne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er kjempe kjekt å delta på synes jeg, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et lotteri. Det var utrolig trivelig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkuransen. Keep bloggin!
M A T I L D E
06.10.2013 10:07 //http://matsol.blogg.no


Jeg har altid brukt din blogg når jeg trenger hjelp med designene jeg lager til andre, jeg ser opp til deg, men du må ikke stresse sånn for å få det ferdig!
Veronika
06.10.2013 18:37 //http://itsveronika.blogg.no


Gleder meg til den åpner,men du trenger ikke å stresse c:

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i adobephotoshop cs4
- Og nei, jeg lager ikke design eller headerer til andre.
- Jeg bruker Canon eos 550D - om det ikke står noe annet under bilder.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: fotball.j@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinJeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk-ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen

ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


KategorierArkiv
2013
 • Januar - Februar - Mars - April Mai - Juni/a> - Juli - August September Oktober

  2012 -
 • Januar - Februar - Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , » Desember

  2011
  Januar , Februar , Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember ,

  2010
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember-
 • Design:

  Jeg har laget designet mitt selv.
  hits