"Kroppen min er ett mysterie"

Da har det blitt enda noen dager uten blogging, og dere kan jo gjette grunnen. Jepp, jeg har vert lagt inn på sykehuset igjeeen.På torsdag var jeg veeldig dårlig, men igjen så tenkte jeg det bare var en dårlig "ME dag" som jeg alltid tenker når jeg blir dårlig. La meg på kvelden, lå å skalv i sengen når jeg la meg, hadde feber og enromt vondt i kroppen. Så vondt at det kjentes ut som jeg hadde blåmerker på kroppen når jeg tok på den. La meg og fikk heldigvis til å sovne litt, før jeg våknet igjen i fire tiden på natten. Da var jeg utrolig kvalm og hadde småvondt i magen. Magesmertene ble bare værre og værre, og jeg begynte å kaste opp. Alt var på en måte som alle de andre fem-seks gangene jeg har endt opp på sykehuset. Så såklart endte jeg opp der denne gangen også! Den magesmerten jeg får går som sagt ikke an å beskrive, den er så enorm at jeg bare ligger å vrir meg å aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Er heelt forferdelig! Så vi fikk snakket med fastlegen og jeg fikk heldigvis lov å bare kjøree rett til sykehuset uten å gå igjennom fastlegen. For vi har jo lært oss hva det er som hjelper når jeg blir så dårlig. Det er å få smertestillende og veske intravenøst.
 Denne gangen begynte de heldigvis å tenke litt mer enn de har gjort andre ganger, og tenkte jeg kanskje hadde magesår eller noe lignende, siden jeg som sagt alltid har vondt "feil" plass i forholdtil det de alltid har endt opp med at jeg har hatt, Som har vert urinveisinfeksjoner. De to siste gangene er det det de har endt opp med, mens de andre tre-fire gangene har de sendt meg hjem uten å ha funnet svar på hva som har feilet meg, og har alltid skyldet på MEen siden de ikke kan noe om det. Så fant de ut at de ville ta gastroskopi av magen min, for å se om det er noe der som de ikke har kunnet sett på ultralyder. Jeg skal ikke si alt for mye om hvordan det var å få en slange stappet ned igjenom halsen og helt ned i magen, men kan med hånden på hjertet si at det var noe av det værste jeg har vært med på. Fikk tre beroligende "greie" inn i amrne, men det funket ikke noe særlig på meg. Så ja, legen mente jeg kom til å glemme det etter å ha fått det, men jeg husker fortsatt aalt. Desverre. 
Meen, det posetive med det var jo at de fant noe der nede som de ikke hadde funnet om vi ikke hadde gjort det. Og det var noe som heter brokk på/ved spiserøret. Og det er jo helt oppe i magen jeg alltid har hatt vondt, så det kan jo være forklaringen på det. Noe jeg håper! Men fikk veldig lite forklaring på hva det egentlig er, hva grunnen for det er og hva jeg ikke bør gjøre osv. Så kan ikke forklare det som noe mer enn dette. Er veldig spent på å få vite mer av hva årsaken er osv neste gang jeg skal til legen!

Så nå går jeg på tabletter mot det og ikke mot urinveisinfeksjon, for de tror ikke jeg har det alikevel! Håper bare ikke det kommer noen flere smerter tilbake. For det er jo fortsatt noen mysterier i kroppen min. Som at milten min er forstørret og crp`en min ikke er normal. Som vil si at det er noe bakterielt i kroppen min. Så venter på innkallelse til infeksjonsavdelingen på haukeland nå, noe som blir spennende. Får bare håpe de finner forklaringen på det der! Men er ihvertfall glad de kanskje har funnet forklaringen på magesmerten som jeg har vert innlagt for såå mange ganger. Og håper jo jeg slipper å få den tilbake!  Så det var det. Ble litt langt innlegg, men håper dere tåler det. Senere eller i morgen kommer den "tingen" jeg egentlig skulle dele med dere på søndag, Dere som er venn med meg på face har nok fått det med dere, men til dere andre så skal jeg få delt det med dere i kveld, eller i morgen! Så det er bare til å glede seg. Så blogges vi snart, om ting går rett vei! 

19 kommentarer

Johanna
04.10.2013 13:06 //http://llovee.blogg.no


Håper virkelig de finner 100% ut av det snart, det er virkelig påtide :)

God bedring :)
tonje
04.10.2013 13:26 //


Uff, håper dei finn ut kva det er, det og ha noko ekstra gjer det jo verre med MEen og..

Eg har forresten fått slange ned i magen og halsen og 3 ganga.. eg fikk den gjennom nasn og ned da.. så når dei skulle ha den ned i magen var det fordi dei skulle gi meg noko medisin og sida eg berre spydde var det ikkje hjelp i at eg drakk det.. så det endte med at eg kasta opp når dei hadde hatt ned nesten alt så da kom slangen utigjen munnen.. det var ekkelt :S
Tuva
04.10.2013 14:26 //


god bedring! håper du blir frisk igjen :)
denise
04.10.2013 14:57 //http://denisecarels.blogspot.it


I love so much you blog and your outfits..I'm italian blogger, and i always need to translate with google what you write there hahahah Anyway...See my blog too if you want, and comment something nice :) Hope you like it!
Silje Øie
04.10.2013 15:02 //http://www.silgre.blogg.no


Håper de finner ut hva det er!
Kaisa Elise
04.10.2013 15:12 //http://kaisaeb.blogg.no


Masse god bedring !!
Julieeee
04.10.2013 15:58 //http://julieeee.blogg.no


Uff, så kjipt! Håper du blir bedre snart <3
StineMilana
04.10.2013 18:03 //http://stinemilana.blogg.no/


Wow, det må ha gjort utrolig vondt alt av det.. Uff.
maik1
04.10.2013 18:24 //http://maik1.blogg.no


Håper du føler deg bedre snart, fin blogg! Ha en koselig helg :-)
Thea
04.10.2013 18:26 //http://theafins.blogg.no


Uff, så utrolig ekkelt..du fortjener virkelig ikke å gå gjennom dette her gang på gang på gang. Håper de endelig har funnet grunnen og at de kan gjøre noe med det så fort som mulig.

God klem <3
martheschanche
04.10.2013 19:04 //http://martheschanche.blogg.no


Håper du blir bedre! Ha en fin helg :)
04.10.2013 22:14 //


god bedring!! ♡ så at du var i avisa i haugesund på onsdag :))
malinkleiven.
04.10.2013 23:22 //http://malimii.blogg.no


CRP, er det leververdi? Høres jo nesten ut som kyssesyken.. DVS, den forstørrede milten og høye leververdien. Har det vært sånn siden du hadde kyssesyken, eller har den gått opp og ned igjen?

(unnskyld hvis jeg spør om ting du ikke vet/vil svare på. ble bare nysgjerrig! Spesielt fordi jeg fikk ME etter kyssesyken selv. Samme år som deg til og med! )
Ingvild - Foto og hverdag med ME
04.10.2013 23:29 //http://iaa1996.blogg.no/


malinkleiven.: Crp`en sier om det er noe bakterielt i kroppen. Mer vet jeg ikke:) Jeg har allerede hatt kyssesyken og den kan man ikke ha to ganger. Og milten har vært forstørret siden jeg ble utredet for ME, så den har vert slik i en stund. Men om crp`en har vert svingende hele tiden er jeg ikke helt sikker på siden vi ikke sjekket den så ofte før :)
Malene Nilsen
05.10.2013 00:12 //http://maleneniilseen.blogg.no


Håper på at du blir bedre! Stå på videre, du er sterk som takler å ha ME <3
Caroline
05.10.2013 13:39 //http://dft.ba/-vinnkonkurranse


Heisan! Jeg vil bare starte meed si at blogggen din er til mega stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega kul å dele den på bloggen????? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!!!!!
Siri
05.10.2013 16:04 //http://dft.ba/-vinnkonkurranse


Heisann!! Helt til å begynnne med si at dennne siden er til sykt stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de kuleste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen?? :3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!!!!
Gabriele
05.10.2013 18:54 //http://dft.ba/-vinnkonkurranse


Heisan!!!!! Før jeg sier noe annnet fortellle deg at dennne siden er til sykt stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være mega kul å dele den på bloggen?? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du oppdaterer drit ofte fremover!!

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i adobephotoshop cs4
- Og nei, jeg lager ikke design eller headerer til andre.
- Jeg bruker Canon eos 550D - om det ikke står noe annet under bilder.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: fotball.j@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinJeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk-ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen

ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


KategorierArkiv
2013
 • Januar - Februar - Mars - April Mai - Juni/a> - Juli - August September Oktober

  2012 -
 • Januar - Februar - Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , » Desember

  2011
  Januar , Februar , Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember ,

  2010
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember-
 • Design:

  Jeg har laget designet mitt selv.
  hits