Nok en tur på sykehuset

Hei! De siste dagene har jeg som dere ser ikke blogget. Grunnen er som overskriften sier, jeg har vert lagt inn på sykehuset - igjen. Tirsdags kveld var jeg veldig dårlig. Fikk feber, hadde enoormt vondt i kroppen og hadde ikke matlyst. Tenkte jo som vanlig at det bare var en "ME dag". Men etter å ha sovet i ett par timer våknet jeg med enorm magesmerte og kvalme. Jeg kastet opp og det ble bare værre og værre. Så da var det ikke noe annet å gjøre enn å ringe sykehuset. Heldigvis lot de meg komme opp med en gang uten å måtte gå igjennom fastlegen og det der først! Ble lagt inn med en gang og fikk veske inn i armen etter ganske kort tid, pluss noe kvalmestillende. Og som alltid hjalp det. Men så fikk jeg ikke spise eller drikke, noe jeg ikke akkurat ble bedre av. Så var det å ta blodprøver og ultralyd. Der viste det ikke noe feil. Men så fant de til slutt ut at jeg har urinveisinfeksjon - igjen. Dere som er faste leserer fikk kanskje med dere at jeg hadde det i juni i sommer også.. Ganske kjedelig, men er hvertfall glad de fant ut hva det var, og ikke bare skylte på MEen som de har gjort tidligere!
Så jeg har vert lagt inn fra tirsdags morgen til i dag. Men heldigvis slapp jeg å sove på sykehuset. Fikk "permisjon" så slapp å sove på det felles rommet der jeg lå, som egentlig var ett lager! Jeg føler meg i hvertfall bedre nå, så håper bare ikke at infeksjoner må ha tre kurer før den forsvinner denne gangen også! Nå er jeg sliten, så nå skal jeg slappe av med å se på forskjellig programmer på ipaden. Så blogges vi endten i morgen, eller om ett par dager.    (Legger med ett tilfeldig bilde jeg fant fra ipaden.)

8 kommentarer

Annika Eidsgaard


God bedring <3 ^.^
Tuva
19.09.2013 18:40 //


God bedring! håper du blir bra igjen fort <3
Carina
19.09.2013 18:42 //http://carinalier.blogg.no


God bedring! Kjenner to stykker med ME og med en gang de blir litt dårlige tenker de jo på ME'n. Men bra at legene fant ut hvorfor du hadde så vondt :-)
oneblogoneworld by Ida
19.09.2013 18:50 //http://oneblogoneworld.blogg.no


Huff, så utrolig kjedelig! Masse god bedring :-)
Kaida -
19.09.2013 18:52 //http://kaida.blogg.no


Deilig å få sove i sin egen seng da ihvertfall. God bedring!
Nora Solstad
19.09.2013 18:56 //http://noraasolstad.blogg.no


God bedring! :D
Thereseeho på instagram
19.09.2013 19:05 //


Ojda, god bedring!! <3
Stine Cecilie Granlund
19.09.2013 19:59 //http://www.stinecg.blogg.no


Off, høres virkelig ikke bra ut! Opplevde det samme engang, og enda verre var det at vi var på ferie i Spania på siste dagen når det skjedde, så jeg opplevde en 4 timers flytur med store magekramer / smerter. Ikke deilig i det hele tatt! Med meg fant de ikke hva det var, men er bra for din del at de klarte å finne et svar på det hele :)

God bedring!

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i adobephotoshop cs4
- Og nei, jeg lager ikke design eller headerer til andre.
- Jeg bruker Canon eos 550D - om det ikke står noe annet under bilder.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: fotball.j@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinJeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk-ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen

ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


KategorierArkiv
2013
 • Januar - Februar - Mars - April Mai - Juni/a> - Juli - August September Oktober

  2012 -
 • Januar - Februar - Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , » Desember

  2011
  Januar , Februar , Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember ,

  2010
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember-
 • Design:

  Jeg har laget designet mitt selv.
  hits