Svar på spørsmål

Hvilket program /ting bruker du for å lage bloggdesign ?
- Jeg bruker som sagt ikke noen program til det. 

 Hvor bestiller du bilder? er det dyrt,hvor mye koster det?
- Jeg bestiller på den fotobutikken som er her jeg bor. Nei jeg syns ikke det var noe særlig dyrt. 

 
Vi lurte på om du ville sende koderne til et av dine design,fordi vi kommer ikke inn på designet 'september love' :( så vi lurte på om du kunne sende kodene. 
- Nei det kan jeg ikke. Dere kan jo tenke dere hvor mye tid det ville tatt for meg om jeg skulle gjort det til alle som hadde villet. Vennligst godta at bloggen er midlertidig stengt og ikke send meg meldinger eller mailer for å spørre om ting som dette :)

 
Så utrolig fine bilder, hva rase er hunden din?
- Dessverre er ikke hunden på bildene der min hund. Men han er en Terrier også noe mer som jeg ikke husker.


// verdens nydeligste hund ♥

Hvordan er motivasjonen din til bloggen om dagen?
. Det er ganske varierende. Har jeg en dårlig dag har jeg null inspirasjon. Har jeg en god dag har jeg utrolig mye inspirasjon til å blogge!

Redigerer du alltid bildene dine?
- Ja det gjør jeg. 

Mister du mye hår? hørt at noen med ME gjør det

- Nei det gjør jeg ikke. Eller jeg mister som normalt litt, du finner liksom hår etter meg over alt i huset - men det gjør vel de fleste med langt hår. Jeg har heller aldri hørt om at noen med ME gjør det, så om ikke du snakker egen erfaring eller om noen du kjenner har mistet, tror jeg ikke det stemmer. 
 
 
Får du noen til å ta bilder av deg eller bruker du bare selvutløser?
- De bildene som blir tatt på rommet mitt tar jeg selv. Mens de som er tatt endten ute eller med den hvite bakrunnen som oftest blir tatt av noen andre! Er ganske tungt for meg å dra rundtpå stativet - bare det gjør meg utmattet. Så er glad jeg har noen gode "hjelpere".   
Hvor høy er du ?
- Som sagt før er jeg noe rundt 173 

 
Hva er favoritt fargen din?
- Har ikke egentlig noe spessiel favoritt. Men kanskje blå.  (i klær)

Kan du legge ut link til ditt eget design? Altså det du bruker nå. Syns det er utrolig fint!
- Takk! Men nei jeg kommer ikke til å legge ut kodene til det designet jeg bruker. 

 Favoritt dyr?
- Det er faktisk hund! Helt frem til for ca ett år siden var jeg veldig redd hunder, etter å ha fått flere forskjellige stor hunder løpende etter meg når jeg var liten, Så har egentlig aldri følt meg helt trygg på hunder, og er enda ikke heelt trygg! Men etter at vi har lånt hunden til tanten og onkelen min så ser jeg jo hvor snille hunder kaan være.  Så nå er jeg blitt veldig glad i hunder(spessielt han), så jeg har lyst på hund selv! 

 

Dette var faktisk alle spørsmålene til spørsmålsrunden.. Noe mer dere lurer på?

17 kommentarer

Therese
30.09.2013 18:26 //http://www.s0ltveit.blogg.no


Kjempe bra svart :)
Sdmd
30.09.2013 18:33 //http://sdmd.blogg.no


veldig gode svar :)
Tonje Mågerø Thorsen
30.09.2013 18:36 //http://tonjemt.blogg.no


hunder er veldig fine dyr! Jeg først hund når jeg var liten, og har hatt igjennom alle år. Fikk min 2 egne hund på lørdag etter jeg måtte selge min første for to år siden. Helt herlig :-) jeg har en yorkshire terrier, de er så fine!!
Kaisa Elise
30.09.2013 18:47 //http://kaisaeb.blogg.no


fine svar :)
Julieeee
30.09.2013 19:09 //http://julieeee.blogg.no


Bra svart :)
tonje
30.09.2013 19:56 //


veit du om den hunden er allergifri? altså alle hunder kan ha noe i seg som gjør at en reagera men ja, du skjønna sikkert ke eg meina.. har veldig lyst på hund, men er allergisk.. trur hund sånn kan vere "smart" for oss som er sjuke og sjelden orkar og vere sosiale.. men probleme da er jo at dei fleste hunder treng jo lange turar...

hadde eg vert deg trur eg at eg hadde slutta å svare dei som spøre om design, sida du ha svart på det så mykje, og eg rekna me det tek litt energi fra deg når folk spøre oppigjen heiletida..
Tuva
30.09.2013 20:48 //


kjempebra svart ;)
RaversSpeech
30.09.2013 22:21 //http://raversspeech.blogg.no


flott innlegg :D
Isabella
30.09.2013 23:52 //http://izzylove.blogg.no


Utrolig bra svart! :D
Otilie
01.10.2013 07:53 //http://otiliersandvik.blogg.no


Jeg har ME og har mistet en god del hår etter jeg ble syk ;) fine svar!
Cathrine
02.10.2013 18:17 //http://xrl.us/bpw9jx


Hei!!!! Først av alt må jeg fortelle deg at siden din er til drit stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de vakreste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
Tine
03.10.2013 22:39 //http://dft.ba/-vinnkonkurranse


Halloi! Må bare starte med si at denne siden er til kjempe stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de flinkeste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
Lene
04.10.2013 11:36 //http://waa.ai/8RX


Yo!!!! Jeg vil helt til å begynne meed fortellle deg at siden din er til veldig veldig veldig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen?? :P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer drit ofte fremover!!!!
Ingvild - Foto og hverdag med ME
04.10.2013 13:13 //http://iaa1996.blogg.no/


Lene: Nå har du lagt igjen tre-fire like kommentarer, bare med ulike navn. Så er ganske lett å skjønne at det du skriver ikke er sant. Så vennligst ikke legg igjen flere falske reklamer i kommentarfeltene mine :)
Ingvild - Foto og hverdag med ME
04.10.2013 13:17 //http://iaa1996.blogg.no/


tonje: Ja jeg tror den skal være litt allergivennligg. Broren min som er allergisk reagerer hvertfal ikke så veldig mye på den. Men som du sier varierer det jo veldig på alergikere :)
Ja jeg og tenker at det hadde nok vert veldig koselig med en hund for oss som er hjemme daglig. Men det du sier med tur er ikke noe problem her, for jeg har jo flere familiemedlemer som går tur daglig osv. Så tur hadde ikke vært noe problem her. Men om du ike har det skjønner jeg jo det. Vi kan jo ikke gå så veldig lange turer.
Annika ☯
05.10.2013 10:27 //http://annikawr.blogg.no


Du tar så fine bilder! Bra svart :)

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i adobephotoshop cs4
- Og nei, jeg lager ikke design eller headerer til andre.
- Jeg bruker Canon eos 550D - om det ikke står noe annet under bilder.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: fotball.j@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinJeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk-ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen

ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


KategorierArkiv
2013
 • Januar - Februar - Mars - April Mai - Juni/a> - Juli - August September Oktober

  2012 -
 • Januar - Februar - Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , » Desember

  2011
  Januar , Februar , Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember ,

  2010
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember-
 • Design:

  Jeg har laget designet mitt selv.
  hits