svar på ukas spørsmå #16

Hvor lenge har du hatt interessen for foto? 
- Jeg klarer ikke å huske helt når jeg ble intresert i foto. Men tror det er noe rundt tre år siden om jeg ikke tar helt feil. 

 
Hva følte du når du fikk vite at du hadde ME?
- Måten jeg fikk vite at jeg hadde det på var jo ganske merkelig. Jeg fikk brev fra Haukeland en dag, og der stod det. Når jeg var på sykehuset å snakket med den noen uker før prøvde dem jo å hjernevaske meg med at jeg ikke var syk og mente jeg bare skulle presse meg. Så at de plutselig ombestemte seg og sendte det brevet syns jeg var litt merkelig av dem. Men såklart var det ikke noe morro å få en diagnose du vet det ikke finnes noe medisin til. Men den dagen viste jeg nesten ingenting om hva ME var. Føler det er mange flere som har det nå den dag i dag, og i hvertfall at jeg har lært mye både om ME og andre ting. Så ja, jeg ble ikke særlig glad av å få det brevet. 

Hvordan oppdaget du at du hadde ME?
- Var ikke vanskelig å merke at kroppen min ikke funket som den skulle for å si det slik. Jeg klarte ikke å være på skolen fulle dager. Presset meg på skolen hver dag men endte alltid med at jeg måtte bli hentet/kjørt hjem etter ett par timer. Også husker jeg en dag jeg gikk hjem fra bussen (som jeg alltid gjorde) at kroppen min plutselig ikke klarte mer. Jeg var kommet til postkassene og det var nesten så jeg måtte legge meg ned på bakken for å hvile, kroppen hadde ikke mer krefter til å gå opp den siste bakken. Osv. Jeg hadde jo alle symptomene på ME, så jeg ble jo utredet og slik fant vi det ut. Har man ME, merker man det. Hva er det vanskeligste med å ha ME?
- Alt med ME er vanskelig. Det gjør alt i hverdagen min vanskelig, blandt annet skolen såklart. Jeg må gå 1.klasse om igjen, og kanskje jeg må dele opp dette året på flere år også. Som vil si at jeg må bruke mange år, på å fullføre ett år. Noe som sier seg selv at ikke er serlig koselig! At jeg ikke kan planlegge, ikke kan trene, ikke kan gjøre hva jeg vil er jo også vanskelig. Så ALT med ME er vanskelig, men det med skolen er nok det vanskligste, og tungeste. 

Skal du ikke kåre vinneren av fotokonken idag?

- Nei. Jeg har ikke fått sett igjennom alle bidragene enda engang så er ikke så lett å bare kåre en vinner som dere sikkert skulle tro! Og det blir gjort slik at jeg velger ut de 3.4 bildene jeg liker best, også er det opp til leserene og stemme på det som skal vinne.Men skal få kåret mine favoritter fortest mulig :)

Hva gjør den glad nå for tiden?
. Hmm. Venner, å fotografere, musikk, shopping, mat. Ja, var det jeg kom på nå men er jo forskjellige ting som gjør meg glad akkuratt som alle andre :)

Ca. hvor lang tid vil det ta før design bloggen åpner igjen?
- Det vet jeg ikke, kommer jo litt ann på hvor mye jeg orker å være på dataen osv. Men skal prøve å få fikset det så fort som mulig. 

 Hvor laster du ned sanger til Iphonen? Min spotify premium har nettopp gått ut, så jeg har ingen sanger..
- Jeg laster ikke ned sanger til telefonen min,siden jeg har premium. Men man kan laste ned sanger HER, er bare til å legge inn linken til sangen fra youtube :) 
Lager du haeadeene dine selv?
 Ja jeg lager alltid headerene mine selv. Og jeg lager ikke headerer til andre. 

 Ja kan du lage en video eller evt bilder for hvert trinn? Skjønner ikke helt!    
- Dette spm kom i det innlegget hvor jeg forklare det med instagram i sidebaren. Jeg kan ikke helt skjønne hva dere ikke forstår, siden det bare er til å fylle ut i skjemaet jeg linket, og lime koden inn i designet deres. Men om det er mange som ikke skjønte det kan jeg sikkert lage en video.  

 K
unne du laget et gratis pausedesign som går ann å bruke om man vil ha en pause fra bloggen eller blir borte for en stund?? Tror du hadde noe slikt på designbloggen en gang, men kan ikke huske når?? Hadde satt utrolig stor pris på det.
-  Vetikke om jeg helt skjnner hva du mener. Men om jeg kan lage ett gratisdesign til dere hvor det står dere har pause? Om man har pause er det jo bare til å skrive det i bloggen. Så jeg skjønner ikke helt?:)

 
Hvilket kamera bruker du til å filme med?

- Mange som lurer på hvilket kamera jeg filmer med når jeg har ett av kameraene med i videobloggene mine. Foreldrene mine har jo som sagt ett Canon 550D som er det jeg bruker mest nå for tiden pga det er noe feil med mitt, Men når jeg filmer bruker jeg mitt kamera som er Canon 600D fordi det funker å filme med. Så ja,, tror alle videobloggene mine er filmet med Canon eos 600D. 

 

Hva lurer dere på til neste gang?

11 kommentarer

Marte
04.08.2013 13:10 //http://maarteek.blogg.no


Bra svart :D Har faktisk tenkt å kjøpe canon 600d, men er det sånn at det fokuserer av seg sjølv når man filmer? :D
Charlotte Lagård
04.08.2013 13:16 //http://charlottelaag.blogg.no


kjempebra svart og utfylldene! er det for sent å være med i fotokonkurransen?
Charlotte Lagård
04.08.2013 13:27 //http://charlottelaag.blogg.no


forresten jeg fant ingen bilder, hehe
Rosa Meera
04.08.2013 13:28 //http://minite.blogg.no


Bra svart! Elsker bloggen din<3

Foresten, jeg har et spørsmål til neste gang:

Hvordan l

har du låst design-bloggen din egentlig?
camilla Løvland
04.08.2013 13:45 //http://camillov.blogg.no


Så bra svar! Du tar nydelige bilder :)
Veronika
04.08.2013 14:52 //http://itsveronika.blogg.no


bra svar c:
ailern
04.08.2013 16:01 //http://Ailern.blogg.no


Så bra svart! :) Sparer til speilreflekskamera nå, har et lite Canon digital kamera ._.
malenekrist
06.08.2013 13:13 //http://malenekrist.blogg.no


du er flink!

//Har laget fotoblogg nå, håper du tar en titt innom, for du er stor insprasjon

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i adobephotoshop cs4
- Og nei, jeg lager ikke design eller headerer til andre.
- Jeg bruker Canon eos 550D - om det ikke står noe annet under bilder.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: fotball.j@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinJeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk-ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen

ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


KategorierArkiv
2013
 • Januar - Februar - Mars - April Mai - Juni/a> - Juli - August September Oktober

  2012 -
 • Januar - Februar - Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , » Desember

  2011
  Januar , Februar , Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember ,

  2010
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember-
 • Design:

  Jeg har laget designet mitt selv.
  hits